עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה מעבד חזק יותר : ה- AMD PHENOM 9550 Quad CORE אן ה-Intel C2D E7400

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  2. שלום המחשב שלי בחתימה למטה.. כרגע יש לי 4 גיגה זיכרון 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד מהדגם ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel ה CAS Latency‎ ‎ 7-8-7-24-2N‎ זכרונות אלו עלו לי לפני שנה 660 שח,כיום עולים 400 שח. יש בקיי אס פי את הזכרונות האלה ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel הCAS Latency‎ ‎ 9-9-9-24-2N‎ שאלתי האם אני אוסיף עוד 4 גיגה של זיכרון ,האם הזיכרון שכתבתי פחות טוב משמעותית ממה שיש לי?וזה יוריד את הביצועים ממה שיש לי כרגע על המחשב?? מה דעתכם?תודה לעוזרים -סהכ הזיכרונות האלו עולים 235 שח לא ייאמן.. עוד דבר..באתר של גיגבייט לא כתוב שהזיכרון הזה תואם..אבל פשט הם כתבו שלא כל סוגי הזיכרון כתובים..האם הזיכרון יתאים ללוח ולמעבד? אני פשוט רוצה ללכת לקנות עכ…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by leok0,

http://www.techpowerup.com/img/09-06-24/47a.jpg

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  4. חנויות רבות מציינות שהן מוכרות מעבד BOX ולא ממש ככה. אתה מקבל מעבד ומאוורר במארז פתוח אחד ליד השני. על המעבד יש מדבקה שאם אתה מסיר אותה אז מתבטלת האחריות השאלה שלי האם יש בעיה עם מעבדים אלה כיוון שלא מגיעים באריזה מקורית? כי לך תדע מאיפה בא המעבד והאם היה באיזה שימוש ? חושב לקנות כזה מחר אז להיות רגוע ?

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  5. הממהיר המפורסם Der8auer שם את ידיו על המעבד המשושה הייחודי של אינטל, שכבר החל להופיע בחנויות ברחבי הרשת, והגיע למרחק 150 מגה-הרץ מהשיא המוחלט בקטגוריה לכתבה

6. Started by israelnba,

כן כן, זה המחיר למעבד הזול ביותר בסדרה שתצא בתחילת נובמבר.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by MAOR,

יש לי לוח של VIA APOLLO PRO ואני צריך לעדכן את הביוס ....... איך אני עושה את זה ?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  8. יש לי שתי אפשרויות לרכוש עוד לוח כמו שלי 6150 או לוח עם ציפסט של AMD 690G + ATI מה כדאי ?

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  9. חבר'ה, עבור עבודה עם תוכנות גרפיות כמו AUTOCAD אני מתלבט בין: א. לוח אם: Gigabyte M55S-S3 for AMD כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MB זיכרון: 1GB DDRII 667MHZ ב. לוח אם: M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E ,ASUS עם כרטיס מסך מובנה זיכרון: 2GB DDRII 667MHZ מחיר של שניהם הוא זהה. תעזרו להחליט,תודה!!!!

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  10. שלום: יש לי לוח אסוס - P4T533-C יש 2 פרמטרים שאין לי מושג על מה לשים אותם: 1. פרמטר של RDRAM TURBO - ? ENABLE או DISABLE? 2. VIDEO MEMORY CACHE MODE ? ( טכנולוגיה חדשה כביכול לזכרון כרטיס מסך - וכתוב לא להשתמש במידה והכרטיס לא תומך כי המערכת עלולה לא להדלק ) . - UC או USWC? נתוני הרכיבים הרלוונטים: 1. זיכרון קינגסטון - 1066 2. כרטיס מסך צ'ינטק - ג'י פורס טיטניום 4200 - 64 מגה זיכרון. בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  11. Started by nir29nir29,

למה המעבד לא מזוהה לי? גם בביוס מופיע לי UNKNOWN [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by Liquid,

יש לי זכרון 256MB DDR 333MHz. בביוס הזכרונות על Cas Latency 2.5. אני רוצה לשנות את התיזמון ל2. איזה בעיות יכולות לקרות, והאם כדאי לי לוותר על זה בכלל? או שישר לרוץ לשנות? ואם אפשר עוד קצת מידע שיעזור לי בנושא .. תודה לכל מי שיעזור!

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by 1stcowgirl,

שלום, יש לי שאלה בקשר ל כרטיסי RAM. האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 2גב? (2X2)? האם אני יכולה להשתמש ביותר מ 2 כרטיסים של 4גב? (2X4)? יש לי 4 סלוטים לטובת הRAM והכרטיסים שלי יושבים ב סלוטים הכחולים (יש לי עוד 2 סלוטים לבנים פנויים) מאחר והלוח שלי יכול להכיל כרטיסי 2133 רציתי לדעת האם אוכל להחילף את הכרטיסים שלי ל 4 כרטיסים של 2גב כל אחד? האם אני באמת יכולה להשתמש גם בסלוטים הלבנים וגם בכחולים? האם זה משנה באיזה כרטיס אני משתמשת? ז"א האם יש הבדל בין 2כרטיסים של 2גב - לבין 2 כרטיסים של 4גב? אני יודעת שהכרטיסים צריכים להיות בעלי אותו תדר ולא התדר הכי נמוך יבחר והכרטיסים לא ינוצלו כמו שצריך. האם אני יכולה בכלל להשתמש בכרטיסי 4גב עם הלוח שלי? תראו יש לי …

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by assaf990,

משיקולי תקציב אני מתלבט לרכוש את אחד משני הלוחות הבאים (עבור מחשב משרדי, אינטרנט, סרטים.) gag31m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov או gag41m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov אולי רעיון אחר? מה רצוי? האם לשפוט לפי השבב הגרפי?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by shai888,

רציתי לדעת אם ללוח הזה יש כרטיס מסך מובנה עליו.. gigabyte ‏H55M-D2H

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by Nihility,

מעבד חדש של אינטל, מבוסס alendale - core 2 duo כפול ליבה, 1.6 Ghz עם 512 קילובייט זכרון מטמון. כרגע אפשר להשיג אותו ב260 ש"ח. ביקןרת של xbit http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-e1200.html הם עשו לו אוברקלוק ובדקו את הביצועים שלו. אז האם זה מלך ה low end החדש? הקטע הוא שבמהירות סטוק הוא טיפה יותר איטי מ althalon x2 4000+ אבל אפשר לעשות לו אוברקלוק ל 3200 שזה 100% יותר והוא גם זול יותר (מישהו יודע איפה יש 4000 זול יותר?).

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by Ben-Malka,

אני רוצה לשדרג את המעבד שלי, אלה הפרטים של הלוח אם שלי על איזה מעבד אתם ממליצים לי? ומחיר בבקשה.

• 17 תגובות
    • 990 צפיות
  18. N מספר טבעי ההנחה הטבעית שלי הייתה שהזכרונות (DDR400) יפעלו במהירות הכי גבוהה שבה הלוח תומך (DDR266). אבל כמובן שלא שווה לי לקחת את הסיכון אם זה יכול לדפוק ת'לוח ו/או ת'זכרונות. אז... יכול להגרם נזק או שמקסימום המחשב לא עולה??

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  19. Started by outburst,

שלום לכולם, מחפש להתאים מעבד לוח וזכרון: - מעבד i7 8700K או i7 9700K - לוח אם עם לפחות סלוט PCI ישן אחד לטובת כרטיס קול חיצוני, לדוגמא: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z370-PC-PRO שיתמוך עד 64GB RAM ולא יהווה צוואר בקבוק לשום רכיב אחר (ידוע לי שלוח אם Z390 עדיף ל9700K אך לצערי לא מצאתי לוחות כאלה עם PCI LEGACY) יש אופציה נוספת לקנות מתאם PCI-E to PCI אך אני לא ממהר לקנות כזה בגלל נושאי יציבות/לייטנסי וכו' - כ.מסך מתוכנן RTX 2060 - לא מתוכנן OC - זכרונות 2x16GB (יש סיכוי בשנים הקרובות להוסיף עוד 32GB) מה ה-SETUP הכי טוב ויציב שאפשר לבנות בהתאם לכך? (עדיפות למשהו שידוע שרץ ועובד בלי בעיות כלשהן) אשמח …

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי לוח ASUS Z690 HERO ומעבד I9 13900K יש לי שאלה רציתי לדעת אם זה לא גורם נזק למעבד שהוא במנוחה אז המתח לא יורד לאזור ה0. משהו גם שהגדרתי מתח AUTO בביוס וגם ששינתי תוכנית צריכת חשמל התדר של המעבד לא יורד וגם המתח אז שיניתי למתח ידני 1.26 וLLC5 כרגע הכול יציב מבחינת ביצועים משחקים וכו' השאלה שלי עכשיו שהמעבד בIDLE המתח נשאר בין 1.23 1.22 משהו כזה ולא זז במצב עבודה אז הוא יורד אבל כל עוד המעבד במנוחה המתח נשאר באזור 1.23 האם זה איכשהו גורם לבלאי מואץ למעבד או סוג של נזק תודה לעוזרים

21. יש האומרים שסטפינג BH-E6 הוא יותר מוצלח, ולכן אני מנסה להבין איזה סטפינג יש לי... ה-CPU-Z בגרסא האחרונה שלו אומר שיש לי BH-E4, ולעומת זאת, ה-Everest (גם בגרסא האחרונה) אומר שיש לי BH-E6, למי להאמין? לפי הביצועים של המעבד שלי, אני הייתי מאמין ל-CPU-Z, מכיוון שהכי הרבה שהצלחתי להגיע עם המעבד שלי זה 2500MHZ... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  22. זה נורמאלי..? כאשר אני מדליק את המחשב, אני צופה במנהל המשימות בחלק של הביצועים והמחשב ישר מנצל בסביבות 2GB מתוך 8, ובמעבד בסביבות 10%.. זה אמור להיות ככה או שזה חריג? מעבד: i5 4590 זיכרון: 2x4 אני רוצה לציין שאני לא מפעיל כלום במחשב וגם בעת העלאת המחשב אני לא מפעיל הרבה תוכנות

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by BIGWOLF,

לאחרונה, (ובעצם כבר הרבה שנים) חשבתי על אותם אנשים אשר בוחרים את המעבד שלהם לאחר בדיקת בנצ'מרקים שונים. לפי עניות דעתי בנצ'מרקים הם חשובים מאוד, אבל... לקנות מעבד / לבחור מעבד ע"פ מבחני בנצ'מרקים זה טעות ! - וכאן אני צריך את דעתכם המקצועית... דוגמה: בעקבות אחד הדיונים בפורום הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315728.0 ), מעבר לחוסר הכבוד לפתוח אותו, אחרי שהבן אדם קיבל מעל ומעבר ליועץ מקצועי - שלא היה מקבל בשום מקום ובשום חנות מחשבים, חשבתי עוד פעם על המעבדים... כמה אנשים שעובדים עם פוטושופ, וכל תוכנה אחרת אשר ע"פ הבנצ'מרקים מקבלים את מבחני הביצועים הטובים ביותר, באמת יעבדו עם קבצים גדולים בהם באמת אפשר להרגיש את תועלת המעבד ? רוב האנשים עובדים עם קבצים די…

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  24. אני מרכיב לי מחשב חדש. דרישה עיקרית - יציבות יחד עם ביצועים (כלומר, ללא OC) להרצת מכונות ווירטואליות ופיתוח. לא למשחקים. המחשב מריץ בד"כ שלוש או ארבע מכונות וירטואליות, שכל אחת מהן מריצה אפליקציות סולידיות כמו דפדפן, אופיס, עמדת פיתוח, בקרת תצורה, שרת אינטרנט וכו'. הרחבה על כך פה . המאפיין העיקרי של המערכת, לדעתי, הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב המארח טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. כדי לפתור את זה אני מרכיב מחשב חדש. כדי להתגבר על קטע ה-IO אני שוקל לשים SSD ו/או raid-0 ו/או 16GB זכרון. ועכשיו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי המעבד. לפי הסקירה באנאנדטק ה-860 או ה-…

• 5 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים