עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oren99,

המחשב הזה ינגן HD בלי תקיעות? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5733

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by galigola,

עפ"י הביוס הטמפרטורה של המעבד שלי(AMD 2000) היא 55-52 בערך ושל כל המערכת(האם הכוונה ללוח אם?) 37 בערך(לוח אם של ג'יגבייט-KT400 VAX) האם זה נורמלי?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  3. אני יודע שזאת שאלה די מטומטמת ומן הסתם כבר שאלו אותה...אבל לא מצאתי תשובה... בעצם ההבדל היחיד בין E5200 לE8400 הוא זכרון הקאש? כמה זה משפיע? [אני לא מדבר על איכות החלקים...נגיד ששניהם על אותה מהירות] ובעצם ההבדל היחיד בין E8200 לE8600 הוא אובר קלוק מסכן מהמפעל? אם ככה אובר קלוק אפילו לא גדול במיוחד אמור לשנות תביצועים בצורה משמעותית למה לא מרגישים בזה כמעט? [אני לא מתייחס פה לכמות ליבות זה ברור שמשנה...]

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  4. יש לי לוח אם ms 7235 שהתקלקל (אחד הנגדים שלו התנפח, המחשב פועל לאט מאוד ונקע עם מסך שחור אחרי כמה זמן). המעבד של intel,וsocket הוא 775. אני משתמש במחשב לגיימינג, בעיקר משחקים ישנים יותר ועריכת מוזיקה (אין לי כרטיס קול). תוכלו להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד? תודה.

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  5. חברים רבים ש"מבינים" במחשבים ברמה שעוברת את שלי בהרבה על כל פנים המליצו לי בחום לברוח ממעבדי AMD, אך כאן בפורומים אני מוצא מפרטים שכוללים מעבדים אלו בלי הרבה חששות... אם אפשר אשמח לקבל הסבר מדוע מעבדי AMD נחשבים לפחות אמינים או מדוע שמם מוחתם לשוו... אני איש מחשבים שמתעסק הרבה בתוכנה פשוט איני מבין דבר בחומרה, אז בהסבר אין צורך להסביר לי ארוך ומיגע למרות שממני לחומרה יש קילומטרים של אי וודאות תודה מראש על העזרה.

6. Started by adamginz,

MSI KT4V KT 400 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=2492 ואם יש למישהו משהו טוב יותר בתקציב הזה שיפרט למה ויגיד אני לא מתחמן אובר קלוקינג מה שיהיה בנוי עליו זה: amd 1.7 micron 0.13 + volcano 9 winbond 256ddram 400mgh radeon 9000 pro / geforce 4 mx460 גם כאן אני צריך עזרה מארז עם חלון ספק 350 וזהו ... בבקשה עזרה

7. Started by benp87,

כרגע יש לי 512MB זיכרון פנימי, ואני רוצה לקנות עוד 512MB, ככה שיהיה לי ג'יגה.. והשאלות שלי : האם אני ארגיש בהבדל בין 512 לג'יגה? ובכלל שווה לי להוסיף עוד זיכרון או ש-512MB מספיקים?

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  8. תערוכת המחשבים הגדולה בעולם היא הזדמנות נהדרת עבור יצרנית לוחות האם אסרוק להדגים מה אפשר לעשות עם לוח מודפס בגודל Mini ITX ותושבת האקסטרים החדשה של אינטל לכתבה

9. היי חברים, אני סגור על כך שאני רוצה לקנות את ה i5-3450. רציתי לשאול איזה לוח אם כדאי לרכוש? אני מעדיף לוח אם טוב עם פס רוחב גבוה וגם משהו שיוכל לשמש לעתיד לשדרוגים (כמובן לא צריך להתפרע במחיר. בערך עד 500שח). לגבי הזכרון - האם יש הבדל בין ה 1333 ל 1600? אני מתכנן לקנות 2x4Gb (והם ההבדל ניכר?)

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני חושב שהמעבד נידפק אחרי ניסיון הרצה של CPU-Z הוא פ]שוט עושה לי ריסט!! למה? ואחרי זה ניסיתי להריץ WCUPID 3 והוא גם עשה לי ריסט :'( מה קרה? מישהו יכול לעזור לי? :-\

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by Crazy Angel,

יש לי שאלה כללית. מדוע מעבדי הAMD הצטיירו כמעבדים עדיפים על הIntel המקבילים להם? זה המחיר שעושה את ההבדל? או שפשוט AMD באמת איכותיים יותר ממעבדי האינטל? אשמח לקבל תשובה.

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by lipa,

http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=691 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by guy_intel,

במערכת עם מפרט: Q9550, Asus P5Q Pro מעוניין ב-OC משמעותי. האם שווה להוסיף 150 ש"ח עבור הזיכרונות: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black או להסתפק ב: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 ולחסוך את ה-150 ש"ח. עבור OC משמעותי, האם ה-900Mhz וה-CL4 של ה- GSkill מהווים יתרון על ה-800Mhz וה- CL5 של AData ? הצעות לזיכרונות אחרים ומשתלמים יותר גם יתקבלו בברכה.

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by Satlan,

אני יודע שמליוני אנשים שאלו את זה... אבל בכול זאת מתי יוצאים המעבדים החדשים של AMD בתושבת 939 ?:OOO ומה יהיה מחירם? בתודה רבה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  15. יש ברשותי מפרט כפי שרשום בחתימה. לאחרונה שקלתי האם לשדרג את המפרט למערכת עם קור 2 ולשים כרטיס גרפי יותר חזק. השאלה היא האם אופציה כזאת תתן זינוק ביצועים במשחקים(שלזה מיועד השדרוג) ולא תפגע מזכרונות יותר חלשים- ddr400 וגם מהימצאותם של 4 התקני ide ישנים, שכדי למצוא תמיכה לסוג כזה של לוח צריך לחפור. כרטיס מסך כרגע זה 7900gs והמעבד הוא 6300. חשבתי על לוחות אם ישנים של אסוס ושל אסרוק. אבל אני לא יודע אם זה כדאי. דעתכם?

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  16. אהלן, אני מתלבט בין המעבד Intel Core i7 3770K 3.5Ghz לבין Intel Core i5 3570K 3.4Ghz למטרת משחקים. האם ההבדל ביניהם משמעותי וכדאי להוסיף 500 שח כדי לקחת את ה- i7 ? בנוסף אני מחפש לוח אם למשחקים: 1. שיתמוך במעבדים האלה (שניהם s1155) 2. שיתמוך בכרטיס מסך מסוג: Gigabyte GTX670 OC 2GB GDDR5 3. שיהיה איכותי עם שם טוב ושמיוצר ע"י חברה איכותית ושניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות. 4. שיהיה כמה שיותר זול אבל יעמוד בשאר התנאים קודם תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  17. מתקשה להחליט בין הלוחות האלו, המעבד יהיה Phenom II x3 720BE באוברקלוק, ואם אפשר אז לפתוח את הליבה הרביעית מצד אחד Biostar שבחיים לא שמעתי עליהם עד לא מזמן שהתחלתי לחפש לוחות ל AMD, צ'יפסט 790 של הביו מול 770 של ג'יגהבייט ו SB750 של הביו מול SB700 של ג'יגה (מה שאומר גם שבביוסטאר ניתן לפתוח את הליבה הרביעית ובג'יגה לא) 2 חריצי PCIe לקרוספייר של הביו, ורק אחד בג'יגה. אוברקלוקר מטורף, מלא מלא שיאים נשברו עם הלוח הזה הביקורות באינטרנט (בעיקר ב Newegg) על הביו הם קצת משונות, הרבה אומרים שהלוחות פשוט לא אמינים ולא יציבים ומצד שני הרבה גם אומרים שזהו לוח מושלם ל OC ויציב מאוד. ומצד שני Gigabyte שהיא חברה אמינה ומוכרת, הביקורות על הלוח באינטרנט מעולות סידרת ה Ultra Durable פשוט מע…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  18. לקחנו לביקורת את מה שמתיימר להיות מוצר ה-RGB המתקדם ביותר בעולם הזיכרון הדינאמי - ה-Vengeance Pro של Corsair, בתקן DDR4 כמובן. האם יש הצדקה למחיר? לכתבה

19. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג זכרון RAM באחד המחשבים. לוח האם המדובר הוא INTEL DH61WW: http://www.cnet.com/products/intel-desktop-board-dh61ww-classic-series-motherboard-micro-atx-lga1155-socket-h61-series/specs/ לצערי יש לו רק 2 סלוטים והוא תומך עד 8 ג'יגה( מה שאני מעוניין שיהיה ). מכיוון שהמחשב טיפה ישן, קצת יותר קשה למצוא בארץ זכרונות במהירות המתאימה. השאלה היא האם זכרון מהיר יותר ( נגיד 1333 MHZ ) יעבוד באופן תקין במחשב ( פרט לעובדה שהוא יהיה איטי יותר ) או שעדיף לרכוש משהו שמתאים? שאלה נוספת, ראיתי ב EBAY זכרונות ללא מותג: http://www.ebay.com/itm/8GB-2x4GB- DDR3-PC3-8500-DDR3-1066MHZ-Desktop-Memory-DIMM-RAM-240PIN-Low-Density-/151872160980?hash=item235c4944d4 h…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  20. צריך עזרה עם עדכון BIOS ללוח של PCPARTNER באמצעות מספר תוכנות הצלחתי לזהות את הציפסט VT82C596B) (VT82C693A עדכוני BIOS מצאתי באתר זה: http://www.pcpartner.com/bios/VIA694.HTM#prop מצאתי שהלוח שלי מתאים לאחד מהשלושה האלו: AP133AS1-906/ AP133AS1-C906/ AP133AS1-D906 איך אני מבדיל ביניהם כי לכל אחד מהם יש עדכון BIOS שונה ואני לא רוצה לעשות טעות?

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by ozba77,

שלום יש לי לוח אם מדגם ASUS P5L-MX שעושה קצת בעיות המוכר אמר שיש קצת בעיה עם הלוח הזה במלאי והציע לי 2 לוחות חילופיים 1. ASUS P5VD2-MX 2. ASUS P5GZ-MX איזה מהם כדאי לקחת אם בכלל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  22. למי שלא הבין, הכוונה לזיכרון RAM. אז מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by POPCORN,

יש לי מחשב i3 עם 4 RAM - מסוג ddr3 אני רוצה לשדרג את הזכרון כדי להפעיל VMware וחשבתי לשדרג לכונן ssd בגדול המחשב עכשיו מספק אותי מאוד, הבעיה היחידה שלי היא האפשרות של הפעלת כונות וירטאליות רציתי לדעת מה עדיף, ssd או זכרון נוסף (זה מגיע כבר לחצי מחשב) או שאם אני משדרג ל ssd אוכל להוסיף זכרון וירטואלי גבוה יותר ואז זה ישפיע? השאלה אם זה עוזר במצב של מחשב וירטואלי? ומה לגבי השיטה של להפוך כונן dok לזכרון? השימוש הוא זמני, אני רק צריך להפעיל כמה מכונות כדי לבדוק משהו וללמוד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  24. שלום! המפרט שלי בכללי הוא: E6750 OC 3.2MH P35DS3L 4X1GB OCZ WD CB 500GB השימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותי אני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלה והבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefile ובגלל זה יש לי כמה שאלות האם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם? במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג? ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by zilkanir,

אהלן, אני מתעניין בהחלפת הE6300 הנוכחי, וראיתי את המעבד הנ"ל במחיר סביר, פועל ב1066mhz אך 45 ננומטר. האם יתאים ללוח הנ"ל- ללא עדכון ביוס? (יש בעייה אי אפשר לעדכן, ברגע שמעדכנים הביוס מתאפס חזרה) תודה

דיונים חדשים בפורומים