מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי.. בעבר הייתי מאד מעורה בענייני המעבדים והחומרה וכיוצב'.. אבל נראה לי שקצת נשארתי מאחור.. אם אקנה עכשיו מחשב חדש (מה שאני רוצה..) מה המעבד / זכרון / כרטיס מסך / לוח אם הנכון. בשביל איזה מטרות אתם שואלים? 1) הקלטות ברמת אולפן ביתי. 2) משחקים מז'אנר ה FPS 3) פיתוח. אני יודע שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים של אינטל (נכון?) ושאולי מחירים יירדו? יש למישהו כאן איזה משהו מעניין לומר לי? או להמליץ לי? --> אני בגדול צריך רק את הארבעה הנ"ל (לא כל מיני כוננים וכרטיסי קול וכיוצב'..), המחיר לא הכי משנה, אבל אשמח שזה יהיה באיזור ה-3000 מקסימום.. (ואף פחות)
-
- 20 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המחירים בארץ פשוט גבוהים פי 2 מהמחירים בחו"ל, אני מעוניין לקנות מעבד AMD64 X2 DUAL-CORE 939 וגם זכרונות DDR400, האם מישהו שקנה מאתר בחו"ל יכול להמליץ לי? ועד כמה שידוע לי אין על זה מכס, נכון? תודה.
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן ביוס של הלוח אם 661GX-/800-M7 REV::3.0דרך התוכנה WINFLASH(אי אפשר דרך הביוס) אי שם את הקובץ הנכון ולוחץ UPDATE אבל המחשב קופא ולא זז מה אני יכול לעשות? יכול להיות צריך לשנות פיזית משהו בלוחאם בשביל באני יוכל לכתוב עליו? בכ לוח אם אפשר לעדכן ביוס דרך הביוס.ץ?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 4 גיגה DDR 3 1333 ראיתי ב skypc את הזיכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9S-4GBRL~15~0.htm במחיר של 417 שח לאחד אבל לצערי אני לא מכיר את החברה הזאת , אני מבקש לדעת אם זה הזיכרון הכי משתלם או שיש יותר טוב ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע המחשב שלי עובד על TRIPLE עם 6 זכרונות כל אחד 1GB. רציתי לדעת אם אני יכול לעבור ל- 3 של 1GB ו3 של 4GB. תודה. דגם הלוח ASUS P6T Deluxe .
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום שלך אותי מחפש מעבד 4 ליבות איכותי ל- OC זיכרונות 4 GB ל- OC לוח ל- OC לויסטה 64
-
- 18 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם ללוח אם ASUS P5KPL-CM יש חיבור PCI EX 2.0 מכייון שאני רוצה לשים עליו כרטיס 9600 GT ? תודה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, המטרה הכללית היא בסה"כ לא להיות מוגבל ע"י המעבד בCALL OF DUTY: BLACK OPS עם הGTX460 שלי ברז' 1680*1050. כרגע לוח האם שיש לי קיבל קריזה חומרתית ויציאות הUSB עושות בעיות מדי פעם, בקיצור - לוח האם מוחלף בכל מצב. הייתי רוצה להגיע ל3.9-4.2GHZ עם הE5200 שלי וMUGEN II שארכוש בין כה וכה כי ב185ש"ח השקט והביצועים של הקרור קורצים לי מעבר לכל אופציה אחרת הנגישה לי. האם אוכל להסתפק בG41/G31 של GIGABYTE, לדוגמא, כדי להגיע לתדר הרצוי? כאמור 320*12.5=4GHZ, ועד כמה שידוע לי לוחות G31/G41 בד"כ מגיעים לסביבות 320-340FSB ללא יותר מדי בעיה, רייט?
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לגבי המעבד עם המכפלה הפתוחה אני יודע שספק אם הוא יגיע אבל המעבד הסטנדרטי האם צפוי להגיע ואם כן מתי?
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ אל לוח האם epox 4g4a plus אם אתם מכירים חנות אינטרנט אז תתנו לי כתובת ואם חנות נורמלית אז שם יספיק ואולי גם עיר שבה נמצאת החנות... אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר למצוא גם זכרון של מושקין 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR כי שני אלה זה הדברים היחידים שאני לא מוצא בפנדה.. כתוב באתר של מושקין שהזכרון הזה הוא double sided זה אומר שהוא יתפוס לי שני מקומות בלוח אם? כי אם כן זה בעיה ואיך בדיוק הם מוכרים שמה גם חבילות של 3 זכרונות כאלה ו 2 כשאני בכלל לא בטוח שיש לוחות אם שיש להם מקום ל3 זכרונות אם כל אחד תופס 2 מקומות אבל אני ממש לא יודע מה זה אומר double sided.... עריכה: דרך אגב אני מסתכל עכשיו באתר של מושקין ויש שמה רשימה של לוחות אם שמתאימים לזכרון הזה... …
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה שנראת לי פשוטה למבינים... מה ההבדל בין AMD XP2500 333 Mhz לבין AMD XP2500 800 Mhz ?? כאילו על מה זה משפיע ? ואיפה אני ירגיש בהבדל?? כן כן תצחקו אבל יש אנשים שלא יודעים מה זה אומר !! תודה לכל העונה
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
סורי על הבורות אבל מה זה כל ה Dual chanel? אממ... ואיך אני עושה את זה? יש לי שתי סטיקים של 256 2700 של קינגסטון.. תודה לכל העונה! ;D
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אוקיי אז מישהו יכול לתת הסבר קצר או ארוך על מה בעצם לוח אם עושה ? דבר שני, תמיד ראיתי בפירוט של הלוח אם מילים כמו - Socket, PC2100, DDR up to 3GB מישהו יכול להסביר מה כל דבר ? ועל איזה חברה שמייצרת לוחות אם אתם הכי סומכים\ממליצים ? סליחה על הבורות :-X ותודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי ידיעה משמחת שידידה שלי יכולה לקנות דרך אינטל מעבד אקסטרים די בזול . הבעיה שרק לפני שלושה שבועות קניתי את ה Q9550 ואני לא סגור אם זה שדרוג ראוי(יאללה מחלה ממכרת השדרגת הזאת) בכל אופן האופציות הן: QX9775² 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop QX9770 45 nm 12MB L2 3.2 GHz 1600 MHz Desktop Intel® Core 2 Extreme Processor QX9650 Intel® Core 2 Extreme Processor QX6850 אני לא סגור בדיוק על המחירים אבל זה בערך חצי... השאלה אם זה שדרוג ראוי. המפרט שלי כאן בצד . הוספתי מערכת קירור מים מבוססת על D TEK ורדיאטור משולש. משאבה של SWIIFTECH המוכרת והטובה. קדימה אנשים.... כדאי? הלוח לא יהיה צוואר בקבוק לסדרה 7?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המעבד Q6600 ויש לי את הלוח gigabyte 965p-ds3. אני רוצה לעשות למעבד הנ"ל OC עד לכ3.0-3.2GHZ ביצבות מלאה. כסף אין הרבה=\ [גג גג גג 400 שקל ורק אם זה ממש ממש יצדיק את המחיר] ושיהיו של חברה אמינה. עדיפות לskypc\foxpc. תודה מראש לעוזרים =] עריכה מצאתי את הזכרונות הללו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 התזמונים מעולים חברה דיי טובה האם זה מצדיק מחיר של 50 שקל יותר מהשאר?
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד המחשב מריץ ויסטה 32 ומשחקים "כבדים" אני יודע שיש בעיות עם 4GB וויסטה 32 אבל אל תתיחסו לזה עכשיו השאלה אם אני ירגיש את ההבדל בביצועים במשחקים\מערכת הפעלה שיהיה שווה את המחיר? ואני רוצה לקנות זוג זכרונות נוסף כמו שיש לי כרגע האם זה כדאי? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
what is the best mobo for the continuous hardcore overclocking of the Core 2 E6600 ? key parameters: maximum tested supported FSB frequency maximum cpu/VDDR/chipset voltages current Mobos being considered: Gigabyte GA-965P-S3 / Abit IP35-E GA-965P-S3 maximum supported FSB: 500 Mhz (*9 = 4500 Mhz) according to http://www.www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-965p-s3_6.html#sect0 which appears to be good but according to http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/abit-ip35-pro_9.html#sect0 it is not stable for continuous overclocking Abit IP35-E maximum supported FSB: 488 Mhz (*9 = 4392 Mhz) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&thread…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מטלבת בין Q6600 לE6850. בעקרון יותר חשוב לי לשנה הזאת שיעבוד לי כמה מהר שיותר מהר כי אני גם ככה אני עוד מעט מתגייס לצבא.. בקיצור מה יותר כדיי לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כי נהרס לי לוח של sata 2 והביאו לי עם sata 1 עכשיו אני יכל להתלונן ואולי יחליפו לי אבל אני יודע שזה יקח זמן האם שווא לי להתאמץ בשביל ה sata 2 הזה? האם יש הבדל? מדובר על לוחות km51pv sata 2 ו k8nf4 sata 1
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהם המעבדים החדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב של INTEL וAMD (לשוק הביתי) ואני בימיוחד מיתעניין במעבדי הYORKFIELD ורציתי לישאול עם אלא הם המעבדים היחידים החדשים שINTEL מתכננת לשוק הביתי בנתיים (או שיש עוד)? מתי מעבדי הYORKFIELD מתוכננים לצאת? אילו ערכות שבבים מתוכננות לצאת בזמן הקרוב של INTEL? העם הם יתמכו ב PCI-E 2 ? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני אקנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל (מרובע ליבה). שאר המפרט יהיה משהו כמו 2X1GB DDR2 800mhz כרטיס מסך לא חזק מדי, מתאים לעריכת וידאו אבל לא לצורכי "גיימר". אני מחפש את לוח אם שיתאים גם לשדרוגים עתידיים במסגרת תקציב של 650 ש"ח. הרבה תודה!
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם GA-P35-DS3L בתוספת 50 ש"ח אני יכול לקנות את GA-P35C-DS3 שזהה לקודם רק עם 2 סלוטים של DDR3. מה אתם חושבים ? ועוד דבר: כתוב ב-GA-P35-DS3L: CPU Supports 1333/1066/800 MHZ FSB MEMORY Supports DDR2 1066/800/667 למה ההבדלים האלה ? אם אני קונה זכרונות 667 אז הCPU לא יכול להריץ אותם ?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי השבוע הלוח אם [ ] שזה ממש מבאס... בקיצור אני מחפש לוח אם חדש למעבדי AMD עד 600 שקל. הלוח אם נשרף אחרי שנה וחודש.. (שזה חודש אחרי סוף אחריות!! ) אני לא יודע מה ההבדל בין לוח אם של 500 שקל ל600 שקל והאם באמת כדאי למישהו כמוני להשקיע עוד בלוח אם. ויש צריך להשקיע עוד איזה 50-100 בשביל לוח ממש איכותי תגידו. בעיקרון אני לא עושה OC וכלום... רק משתמש במחשב ומשחק משחקים. אני מעדיף שזה יהיה מKSP כי כבר יש לי משם חלקים אז שכל התיקונים יהיו במקום אחד. מחכה לתגובות, תודה
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ההבדל יוצא בערך 150 דולר למחשב, יש הבדל משמעותי (לשימוש ביתי) בין Core Solo לבין Celeron M?
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח ?965P-DS3? (לא מתכוון לעשות אברקולוק) ואיזה צ'יפס הכי טוב שתומך ב conroe??
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-