עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. MotherBoard: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 566 ¤ עם כרטיס מסך פשוט ברמה של fx5200 או לקחת לוח אם עם כרטיס מסך משולב : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 682.75 ¤ המחשב לא מיועד למשחקים והוא יהיה עם 512mb של זיכרון. אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס משולב במקרה הזה מה דעתכם??? מי יכול להציע לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אשר כולל tv-out ???

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by moog,

מה אתם אומרים על הלוח החדש של ABIT? ;D

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by kola,

היום כשרכשתי את המחשב החדש שלי, המוכר נתן לי הערה בנוגע לזכרונות שOCZ ולוחות אם של ASUS לא עובדים טוב מסכים כחולים ודברים דומים... מישהו מכיר את התופעה? מדובר בלוח אם מדגם p5q

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by michmoch,

מה דעתכם, שווה להשקיע עוד 100 ש"ח ? מה ההבדלים ? או בכלל אפשר להסתפק ב- EP45 DS3R שעולה כ 200 ש"ח פחות מהיקר. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by zaroor,

אני צריך לדעת האם ללוח גי'גה b75 dv3 מעבד g2030 וזיכרון 1600 mhz זה יעבוד על ניצול של 1600 מגהרץ. ראיתי שכתוב באתר כדי שזה יתמוך המעבד צריך להיות 22 ננומטר אז הוא כן ,אבל הבס שלו רק 1333 מגהרץ תודה לכם

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by OmEr8,

אני מחפש כרגע זכרון חדש והולך לכיוון סטיק של 512 מ"ב. יש לי כעת 256 של מושקין Cas2-2-2 אפשר לראות במפרט שלי. ההתלבטות הקשה היא בין קורשייר,מושקין ו-Ocz. עכשיו, ממה שראיתי עד כה המושקין הוא הזול ביותר אבל לא ראיתי כמעט אף ביקורת עליו. אני מתייחס לדגם Mushkin High Perf Pc2700 Level2 512Mb cas2-2-2. אני לא מחפש משהו יותר מ-DDR333 וזאת מכיוון שיש לי לוח אם בכלל KT266A. אלוהים תגיד לי מה לקנות את הקורשייר Xms או את המושקין או אולי משהו אחר. נ.ב אני חייב הזכרון יהיה עם טיימינג טוב אני פריק של הדבר ולא מוכן להתפשר רק 2-2-2-6 תודה.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by Krazy-Hawk,

שלום הזמנתי 2 סטיקים של ADATA 512DDR 3200 אבל קיבלתי 2 שרשום עליהם V-DATA ? מה קורה כאן עבדו עליי?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  8. אני יודע שזאת שאלה די מטומטמת ומן הסתם כבר שאלו אותה...אבל לא מצאתי תשובה... בעצם ההבדל היחיד בין E5200 לE8400 הוא זכרון הקאש? כמה זה משפיע? [אני לא מדבר על איכות החלקים...נגיד ששניהם על אותה מהירות] ובעצם ההבדל היחיד בין E8200 לE8600 הוא אובר קלוק מסכן מהמפעל? אם ככה אובר קלוק אפילו לא גדול במיוחד אמור לשנות תביצועים בצורה משמעותית למה לא מרגישים בזה כמעט? [אני לא מתייחס פה לכמות ליבות זה ברור שמשנה...]

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by OR007,

אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה, מישהו יכול להגיד לי מה יותר כדאי ולמה ? 1. ASUS A7N8X DELUX NFORCE 2 2. CHAINTECH 7VJL-DELUXE - זקוק ליותר דעות עליו... 3.GA-7AVXP כרגע אני יותר נוטה לכיוון האסוס אבל השאלה שלי אם מבחינה כספית הוא שווה את ההשקעה (אני יודע שיש לו ייתרון של הצ'יפסט) אבל האם זה באמת שווה את העוד 300 שקל האלה שהוא עולה ?...ואם כן אם איזה פיצ'רים הוא מגיע ? בהנחה שאני לא אלך על האסוס איזה מהלוחות הראשון והשני יותר טובים ? הלוח של צ'יינטק נראה די טוב אבל לא שמעתי עליו שום דבר עד היום...על הג'יגה שמעתי הרבה דברים טובים. בכל אופן תעזרו אתם להכריע...

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by ZXY1,

זכרון KINGSTONE 4GB 1600MHS + דיסק קשיח 160GB (יש לי מהמחשב הישן) אני צריך מעבד - I3 4160 קירור - INTEL SLIM לוח - H87N-WIFI מארז - HEC 8K01 (יש מארז קומפקטי יותר מומלץ? צורב אני לא מתקין) יש מפרט יותר מומלץ לפי עלות / תועלת? בתקציב של 1200 ש"ח אפשר לקנות את החומרה? אין מבצעים של סוף שנה בחומרה?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  11. Started by benp87,

כרגע יש לי 512MB זיכרון פנימי, ואני רוצה לקנות עוד 512MB, ככה שיהיה לי ג'יגה.. והשאלות שלי : האם אני ארגיש בהבדל בין 512 לג'יגה? ובכלל שווה לי להוסיף עוד זיכרון או ש-512MB מספיקים?

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  12. צריך מעבד חזק למשחקים ולעבודה עם התוכנה MAYA המליצו לי על AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 בפורום מפרטים שבנו לי מפרט, האם מדובר במעבד חזק שיצליח להריץ את המשחקים לשנתיים הקרובות? אם לא אשמח לאלטרנלטיבות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by Fabian,

יש ב-BIOS מקום שנקרא CPU PnP SETUP. יש שם section שכתוב בו CPU\DRAM SPEED. זה מורה לי 133\100. מה הכוונה במספרים אלה? המהירות BUS של המעבד שלי היא בכלל 400 (פנטיום 4 2.0 GHZ) ומהירות הזכרון שלי אמורה להיות 266 (DDR 256MB). יכול להיות שה-BIOS התחרפן?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  14. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי לזה תשובה. לדוגמה המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX מזה המהירות GHZ שלו ומזה הMHZ שלו? לפי מה שהבנתי הMHZ של הBus speed (שלא הבנתי מזה בדיוק) ונגיד הבאס ספיד של המעבד הספציפי הזה זה 1066 אז זה אומר שאני יכול לשים את 1066 מהירות זיכרון? זאת הכוונה ? נגיד וזה לא נכון..אני יכול לשים מהירות זיכרון מה שאני רוצה לפי מה שהלוח מתאים?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by אוהב מחשבים,

ערב טוב לכולם אני מבקש את העצתכם לגבי איזה מעבד אני אמור לבחור למחשב htpc (סלוני) i73770k או amd trinity quad-core a10-5800k socket fm2 3.8 ghz radeon hd 7660 אשמח לקבל מענה יום טוב !

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  16. הי,אני מעוניין להוסיף כ-2 GB זיכרון . האם חייבים לקנות דגם זהה?אם לא אז על מה אתם ממליצים סביב ה200 שח? האם ניתן להתקין את הזיכרון לבד?יש לי ידע די טוב ואני יודע איך להכניס ולהוציא אותם(ניסויים על המחשב הישן). תודה.

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd athlon xp 2800 ובהגדרות של המחשב וגם בתוכנה Everest זה מראה לי שרשום CPU Type AMD Athlon XP, 1253 MHz (12.5 x 100) נגיד אני לוחץ על המחשב שלי ואז קליק ימני עם העכבר ואז מאפיינים זה רושם לי amd athlon tm 1.25 GHz מה אני עושה?

• 15 תגובות
    • 979 צפיות
  18. בוקר טוב, רק הייתי מעוניין לוודא שלא עבדו עליי ושאכן מדובר בלוח אם ברמה שווה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  20. Started by bilbo,

מתי אמורה להיות ירידת המחירים הבאה?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  21. שלום. אז כפי שכתוב בכותרת אני רוצה שתספרו מה ההבדלים בין המעבדים הבאים: Athlon64 3000+, Athlon64 3200+, Athlon64 3400+, AthlonFX. ואם אפשר אז גם תסבירו לי: אלו מעבדים שתומכים ב- 64Bit עומדים לצאת בקרוב? והאם שווה לחכות להם? עוד דבר - מה התשובה של אינטל לכל זה? וכדאי ללכת עליה בקטע של 64Bit? תודה רבה! ;D

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by theone89,

יש לי כרגע מחשב HTPC עם מעבד P4 630 הוא סבבה והכל אבל הוא לא מספיק חזק למערכת הזאת,אז אני יתקין עליו תאפשרויות הבאות: מעבד E6300 הגירסה הישנה-היה לי כזה פעם והוא מעבד דיי חזק מה דעתכם ? מעבד E2140- גם אותו היה לי מעבד קריר מאוד שמספק תסחורה מה דעתכם ? מעבד E2180- יש לי כזה כרגע במחשב השלישי בבית והוא גם לא רע ביכלל מה דעתכם ? המעבד יותקן על לוח G31 אז אין בעיה בתמיכה, המחיר שאני מוכן לשלם הוא 150 שקל גג

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  23. שמתם לב לעליית מחירים בזכרונות 1GB? בחנות SKYPC, IQPC וכד' העלו מחירים משמעותית, או שפשוט כבר לא מוכרים כלל את הזיכרונות. המחירים הזולים של 380-400 ש"ח ל1GB כבר לא קיימים. חבל :-\ הם יעלו חזרה? למה העלייה בכלל? פעם שעברה שפתחו נושא על כך שיש ירידה ואמרתי שיכולה להיות עלייה, אמרתם לי שזה כמעט ולא ייתכן. מה קרה אם כך?

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  24. שלום לכולם, אתמול החלטתי שאני רוצה לעדכן את הביוס של הלוח מגרסא f7 לגרסא f8. הורדתי את התוכנה של gigabyte מהאתר שלהם @bios והתחלתי בתהליך. כשניסיתי להוריד את הגרסא האחרונה של הביוס מאחד השרתים קיבלתי הודעה שאין כזה ולכן הורדתי ידנית את הגרסה האחרונה. כשניסיתי לעדכן, קיבלתי כל מני הודעות error עקשניות שחזרו וקפצו כמה פעמים (כל פעם שסגרתי את החלונית קפצה חדשה) עד שסיימתי את התהליך ממנהל המשימות. הבנתי שמשהו ממש לא עבד כשורה ועשיתי restart. מכאן המחשב התחיל להתנהג באופן שונה מבעבר. לפני מסך ה- post הופיעה הודעה שהמערכת מבצעת מעין שחזור של הביוס ולאחר טעינה קצרה המחשב חזר לתפקד אבל הוא עושה דברים משונים: 1. אחרי שאני נכנס ל- setup ועושה load optimized settings, שומר ויוצא, ה…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים