מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של HP מספר דגמים שמצאתי מבוססים על המעבד Core 2 Quad Q9300 אלא, שכאשר בדקתי מספר אתרים של חנויות מחשבים, אני לא מוצא את המעבד הספציפי הזה ברשימת כל המעבדים הזמינים לרכישה. כמובן שלקחתי בחשבון שכנראה שמדובר בדגם מיושן ובכל זאת עובדה זה מעוררת אצלי חשד. האם יתכן שהמעבד הזה בעייתי? ובהנחה שאכן מדובר בדגם ישן, האם הוא נחשב עדיין למעבד חזק מאוד שיתמודד עם תכני FHD כבדים, ללא שום מאמץ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום המחשב קרס הרצתי בדיקת טמפרטורה וקיבלתי מסנסור שבלוח האם טמפרטורה של 76 מעלות בכונן של קינגסטון (ssd ) נבהלתי וכיביתי את המחשב. לאחר כמה שעות הפעלתי את המשב וקיבלתי 60 מעלות באותו סנסור ( תמונה מצורפת ) , הורדתי תוכנת בדיקת בריאות של היצרן קינגסטון שבדקה את ssd ומצאה 37 מעלות. אני מנסה להבין מדוע המחשב קרס? ומה פשר הטמפרטורה של 76 מעלות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה זיכרון נחשב איכותי יותר (לשילוב במערכת מבוססת AMD): KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz בנוסף, האם יש לכל אחד מהזכרונות הללו "תת-דגמים", או שברגע שביקשתי יצרן, נפח ומהירות מסוימים -יש רק דגם אחד כזה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מומלץ ואיך הוא בהשוואה ללוח המקביל של גיגה-בייט ?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=691 [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לוחות אלו יצאו עכשיו: ASUS ו-Gibabyte המוטיבציה שלי היא בגלל שאני חושב לשים דיסק SSD. 1. מתי לדעתכם יגיעו לארץ? 2. האם לדעתכם יש טעם לחכות?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
על שניהם יש אחריות לכל החיים.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מה שמתיימר להיות מוצר ה-RGB המתקדם ביותר בעולם הזיכרון הדינאמי - ה-Vengeance Pro של Corsair, בתקן DDR4 כמובן. האם יש הצדקה למחיר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ונעים להכיר, אני חדש בפורום הזה והרבה זמן עבר מהפעם האחרונה שהתעסקתי בלוחות אם ומעבדים. אני ממש אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי לאתרים שממש נותנים הסברים ספציפיים (לא בנצ'מארקים וכתבות) על המעבדים החדשים לוחות האם, כל הספצפיקציות שלהם, שוני, ייחוד, כל הטכנלוגיה האחרונה וכו'. ממש בתודה גדולה, ;D
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
היי. איזה כרטיסי מסך אפשר לקנות עבור הלוח dq87pg של אינטל? באינטרנט מצאתי רשימה די קטנה ושמקסימום אני יכול לשים GTX660, אבל ב-Manual רשום שעל הלוח יש PCI-Express 16. מה אני מפספס כאן? תודה.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי מחשב i3 עם 4 RAM - מסוג ddr3 אני רוצה לשדרג את הזכרון כדי להפעיל VMware וחשבתי לשדרג לכונן ssd בגדול המחשב עכשיו מספק אותי מאוד, הבעיה היחידה שלי היא האפשרות של הפעלת כונות וירטאליות רציתי לדעת מה עדיף, ssd או זכרון נוסף (זה מגיע כבר לחצי מחשב) או שאם אני משדרג ל ssd אוכל להוסיף זכרון וירטואלי גבוה יותר ואז זה ישפיע? השאלה אם זה עוזר במצב של מחשב וירטואלי? ומה לגבי השיטה של להפוך כונן dok לזכרון? השימוש הוא זמני, אני רק צריך להפעיל כמה מכונות כדי לבדוק משהו וללמוד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די מטומטמת ומן הסתם כבר שאלו אותה...אבל לא מצאתי תשובה... בעצם ההבדל היחיד בין E5200 לE8400 הוא זכרון הקאש? כמה זה משפיע? [אני לא מדבר על איכות החלקים...נגיד ששניהם על אותה מהירות] ובעצם ההבדל היחיד בין E8200 לE8600 הוא אובר קלוק מסכן מהמפעל? אם ככה אובר קלוק אפילו לא גדול במיוחד אמור לשנות תביצועים בצורה משמעותית למה לא מרגישים בזה כמעט? [אני לא מתייחס פה לכמות ליבות זה ברור שמשנה...]
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חברים רבים ש"מבינים" במחשבים ברמה שעוברת את שלי בהרבה על כל פנים המליצו לי בחום לברוח ממעבדי AMD, אך כאן בפורומים אני מוצא מפרטים שכוללים מעבדים אלו בלי הרבה חששות... אם אפשר אשמח לקבל הסבר מדוע מעבדי AMD נחשבים לפחות אמינים או מדוע שמם מוחתם לשוו... אני איש מחשבים שמתעסק הרבה בתוכנה פשוט איני מבין דבר בחומרה, אז בהסבר אין צורך להסביר לי ארוך ומיגע למרות שממני לחומרה יש קילומטרים של אי וודאות תודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין בהחלפת הE6300 הנוכחי, וראיתי את המעבד הנ"ל במחיר סביר, פועל ב1066mhz אך 45 ננומטר. האם יתאים ללוח הנ"ל- ללא עדכון ביוס? (יש בעייה אי אפשר לעדכן, ברגע שמעדכנים הביוס מתאפס חזרה) תודה
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
השלב השני במתקפה של AMD על השוק הביתי מתחיל - עם היורש של ה-Threadripper 1950X שיוכל לדרבן הוזלת מחירים מפתיעה עבורו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
תערוכת המחשבים הגדולה בעולם היא הזדמנות נהדרת עבור יצרנית לוחות האם אסרוק להדגים מה אפשר לעשות עם לוח מודפס בגודל Mini ITX ותושבת האקסטרים החדשה של אינטל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
- 2 followers
-
-
התעניינתי באחלה מחשב נייד וראיתי שזה המעבד שלו.. קצת פרטים עליו אם אפשר?? ראיתי שהוא מגיע ל1.8ghz שזה נראה לי ממש מעט ומוזר, מה אתם אומרים? ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי חברים, אני סגור על כך שאני רוצה לקנות את ה i5-3450. רציתי לשאול איזה לוח אם כדאי לרכוש? אני מעדיף לוח אם טוב עם פס רוחב גבוה וגם משהו שיוכל לשמש לעתיד לשדרוגים (כמובן לא צריך להתפרע במחיר. בערך עד 500שח). לגבי הזכרון - האם יש הבדל בין ה 1333 ל 1600? אני מתכנן לקנות 2x4Gb (והם ההבדל ניכר?)
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
יש לי תתוכנה אברסט... יש לי שם משו כזה: real clock 200mhz effective clock 400 mhz מה מהם הוא הנכון...? ושאלה נוספת האם שווה לי לחבר כרטיס של 512 +1024 במהיריות שונות? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה פשוטה יש לי במחשב זיכרון F3-1600C9D-9GAO PC3-1280 4GX2 INTEL XMP READY אני בטעות קניתי F3-1333C9D-8GAO PC3-10600 4GX2 PLUG AND PLAY קניתי לא הכנסתי למחשב החזרתי לKAP הם היום החזירו לי את הזיכרונות בטענה ככה שהשתמשתי . לצערנו יש נזק פיזי ואחריות יצרן לא תקפה ככה אני החזרתי להם והם אפילו לא פתחו את זה . השאלה יש אפשרות להתקין או למכור ולקנות את אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
המלצה ללוח-אם, עד 600ש"ח חשבתי ללכת לכיוון ה-ASUS, המלצות? או כל לום-אם מצוין אחר, בבקשה המלצות. לום-אם של אינטל, לא מיועד ל-OC, אבל שיתמוך אם אני ירצה בעתיד. לא צריך חיית OC.
-
- 20 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני קונה מחשב מבוסס SB, ומקבל התחייבות בכתב להחלפת הלוח בחדש כשהמלאי התקין יגיע וללא תלות בתקלה בלוח הישן.. 1. האם החלפת הלוח תצריך התקנות של מערכת הפעלה / דרייברים (לרבות התקני USB מיוחדים) / תוכנות ? 2. האם תהיה לי בעיה עם רישיון ה- WIN7-OEM ? שכן ולמיטב ידיעתי, נתוני הלוח (עד כדי מספר סידורי ולא רק הדגם) משודכים לרישיון ה- OEM. 3. האם בכלל אפשר להיות בטוח שהלוח יוחלף באותו דגם (REV אחר) או שמא זה יהיה דגם אחר לגמרי, דבר שיקשה עוד יותר בדברים שלעיל ? עזרתכם בבקשה..
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כמה אמורים לעלות מעבדי ה-ATHLON XP החדשים שיפעלו ב-166mhz עם 512cach? כמה יעלה לוח תואם טוב למעבדים האלה? וכמה הם יעלו בערך עוד חודשיים? תודה מראש, gonzila
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-