עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב, במעמד הרכישה בחרתי במיוחד זכרון מהיר של Geil: במקום CL5 בחרתי CL4 משום שידוע לי כי תזמונים נמוכים חשובים יותר. מה שצויין בדף ההזמנה: 2G DDR2 800 PC26400 ULTRA GEIL בדקתי בעזרת תוכנה (זו) איזה זכרון מותקן לי במחשב ונראה כי קיימים שדות שונים בעלי נתונים שונים: תחת Memory Summary מופיע שהזכרון עובד על 400MHz והתזמונים הם 5-5-5-15 תחת Device Locator מופיע תחת Part Number התזמונים CL-4-4-4 האם ניתן לדעת איזה מהם הוא הנכון? בנוסף, האם הזכרון עובד על 400MHz משום שהתקנתי רק סטיק אחד ויש צורך בסטיק נוסף של 2gb כדי שיעבדו על 800MHz (ב- Dual)? תודה רבה לעוזרים, אורן. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  2. האם זכרון שהוא ECC הוא תמיד גם ריגיסטרג

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  3. אולי נשמע טיפשי, אבל מאז שקניתי את המחשב החדש שלי לפני שנתיים, ירדתי כמעט מכל העניין הזה של חומרה בכל אופן, המפרט בצד ימין, מקווה שהוא עובד, אם לא: EPoX 8K3A+ (via kt333) AMD AXP 1900+ Samsung DDR 256 mb 333MHZ האם הזכרון הזה ועוד אחד זהה של סמסונג, רק בנפח ותדירות יותר גבוהים יעבדו ביחד טוב? הם יכולים בכלל לעבוד ביחד?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by ExTazy,

בבקשה תענו לי בדחיפות על השאלה שבכותרת ...... ותודה מראש לעונים ..... וליתר דיוק התכוונתי ל - Hynix 512MB 400MHz [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום]

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  5. האם זכרונות של ddr3, שנמכרים ל mac - כך שלפי הנתונים מדובר באותו מתח, מהירות, גודל וסוג כמו של לפטופ רגיל יעבדו בו? ולהיפך ? דוגמא: http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Wave-2GB-DDR3-PC1333-Sodimm-labtop-204-pin-Memory-MacBook-Pro-iMac-Wi-/351170672113?pt=US_Memory_RAM_&hash=item51c36735f1

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ע''פ מה שאני רואה פה - http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-ds3p_2.0.pdf לא נמצאה כלל החברה G.SKILL לפי מה אתם אומרים אם הזכרונות יפעלו/לא יפעלו.. תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  7. ויעבדו ב 1333 או שלא יעבדו בכלל?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  8. מחשב P4 מעבד 3GHZ Prescot הזכרונות עובדים בדואל כאשר SLOT אחד בתזמונים של 3-4-4-8 ו SLOT שני בתזמונים של 2.5-3-3-8 האם בתצורה שכזאת יכולה להיות המערכת לא יציבה? והאם אפשר בביוס לשנות תזמונים עבור כל SLOT בנפרד?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  9. לאחי הגדול יש מחשב שהוא רוצה להסב ל HTPC המעבד ולוח האם חייבים שדרוג (amd athlon ישן ולוח אם תקול) אני תוהה אם אני יכול לחפש מעבד+לוח אם שיתאימו לזכרונות הנ"ל או שאין לי טעם ועדיף כבר לקנות שילוב מלא טוב יותר לצפייה באיכות 1080p.

10. ברצוני לרכוש 1G X2 במהירות 800MHZ CL5 של חברת GEIL וברצוני לדעת האם חברה זו נחשבת רצינית כמו GSKILL, קורסאייר ו OCZ ? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום לכם יש לי לוח של biostar (קישור ללוח)http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=95 הרכבתי ללוח מעבד של pentium® 4.דגם 631 תושבת 775 .וזכרון של kingston ddr2-667 . השאלה שלי היא האם למרות שהלוח אם תומך DDR2 400/533 MHz האם זה בסדר ,כי כשאני מדליק את המחשב הוא קופא למשך שלוש דקות- או שיתכן שהלוח אם לא תומך במעבד . קישור ללוח אם http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=95

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by עדידוששששש,

digma זה חברה מוכרת וטובה או שלא כדי ללכת עלייה ולהוסיף עוד כמה שקלים

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  13. שלום, האם זכרונות G.Skill מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, עם מדבקת פתיחה או סימן כלשהו המצביע אם אריזת הזיכרון נפתחה כבר בעבר ?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. Started by rosesr,

ראיתי שיש את זכרונות GEIL שזולים יותר ולפעמים גם מהירים יותר מישהו יודע אם הם מספקים את מה שהם אומרים?(מהיריות תזמונים) תודה לכל העונים ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם ברצוני להרחיב את הזיכרון ל 8 גיגה כרגע יש לי 4 סלוטים , כרגע יש לי 2 סטיקים שכל אחד 2 ג'יגה. זכרונות של DDR 2 GSKILL G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לצערי הרב לא הצלחתי להשיג את אותם זכרונות, הציעו לי לרכוש את הזכרונות הנ'ל: PATRIOT PSD24G800K DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL5 האם חשוב לי לציין שיש לי לוח אם של ג'יגה בייט מדגםGA-965G-SD3 שהוא תומך ב8 גיג'ה האם הזכרונות יכולים לעבוד ביחד? האם הם יעבדו כמו שצריך ? האם זה קריטי שזכרון אחד הוא CL4 והשני CL5 ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. או שיחידה אחת יכולה לפעול לבד?

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by DeepShit,

הם טובים ? בקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  18. האם הם יוכלו לפעול יחד מבלי שיווצרו מסכים כחולים או בעיות כלשהן? או שלא? הזכרונות הם מסוג DDR1 שניהם, בעלי נפח של 256MB.

19. אני מתלבט בין לקנות Twinmos DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 = ¤ 669 או Kingston DDR 1024Mb 400MHz CL3 = ¤700.00 אני מתכוון לקחת 2 של 1GB....האם מישהו מכיר את החברה הזרה?

20. Started by blabla2002,

היי קניתי זכרונות של סמסונג והחלפתי מtccc ל uccc האם אם טובים מקוד של הזכרונות הם k4h510838c

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. האם שני סטיקים של 4GB כל אחד יכולים להתווסף לזכרונות קיימים בתצורת 2X2GB בלי ליצור איזשהם בעיות אי תאימות/מסכים כחולים, אם התדר, התזמונים והיצרניות שונים בין הזכרונות הקיימים לזכרונות שמתווספים? מדובר על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Detail שיש לו 6 סלוטים והמטרה היא להגיע ל12GB זיכרון.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  22. כי ראיתי ש SAMSUNG 512 MEG PC2700 עולה רק 450 שקל לעומת שאר החנויות שאותו זכרון עולה כמעט כפול רציתי לדעת אם אלו זכרונות מקוריים של סמסונג? ולשמוע חוות דעת ממי שכבר קנה אותם עוד שאלה יש לי כבר 256 זכרון השאלה היא האם כדי לקנות עוד 512 מגה או להסתפק בהופסה של עוד 256 מגה? המחשב מיוחד למשחקים תוכנות אינטרנט ולפעמים לקידוד סרטים האם יהייה הבדל משמעותי? כי זה כמעט כפול בכסף

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי את הלוח: D945PLRN אני רוצה לשים את הזיכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3534 OCZ DDR2 System Elite XTC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 2.1V אלה הם הדברים שהזיכרון צריך ליהיות כדי שהלוח יתמוך בו: The board has two DIMM sockets and support the following memory features: 1.8 V (only) DDR2 SDRAM DIMMs with gold-plated contacts Unbuffered, single-sided or double-sided DIMMs with the following restriction: Double-sided DIMMS with x16 organization are not supported. 2 GB maximum total system memory. Minimum total system memory: 128 MB Non-ECC DIMMs Serial Presence Detect DDR2 533 or DDR2 400 MHz SDRAM DIMMs הבנתי שהזכרונות יכולים ל…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. יש לי בלוח אם של GIGABYTE 2 סלוטים של זיכרון ושניהם תפושים עם 256 MB כל אחד. השאלה היא האם אני יכול להוציא סטיק אחד ובמקומו לשים אחד של 1GB , זה יעבוד או לא?? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yotamoo,

לא - הכוונה לא לסוגים שונים לגמרי של זיכרון פשוט יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHz, ורציתי לקנות עוד 512 במהירות 400MHz (סתם כי זה מה שיש כרגע בחנויות, לא משהו מיוחד)... האם הם יעבדו טוב ביחד? עוד דבר - הזכרון הנוכחי שלי הוא של קורסאיר, האם כדאי שגם החדש יהיה מאותה חברה או שלעניין אין משמעות? זהו אין עוד שאלות מקווה שתעזרו כי אני רוצה לקנות היום

• 2 תגובות
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.