מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב קצת ישן הלוח אם שלו הוא: 775i65G זה מה שהתוכנה CPUZ הראת לי, כנראה שמדובר בלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65G ויש לי 2 זיכרונות מסוג: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 רציתי לדעת האם אני אוכל להשתמש ב-2 הזיכרונות הנ"ל או לא?! בתודה על העזרה מראש מוש
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי אח שמתגורר בארה"ב ,הוא חוזר לביקור של חודש ב21 למאי, אני רוצה לנצל את זה ולקנות מעבד חדש שירים לי את המערכת קצת, כמה שאלות: 1. האם הבדלי המחירים כאלה גדולים ששווה בכלל? 2. מכס? משהו? יש בעייה עם זה? אני צריך רק את המעבד עצמו. 3האם הלוח שלי יגביל אותי? ראו מפרט בצד. אז איזה מעבדים מומלצים? ד"א, כפי שציינתי בכותרת, התקציב אינו מוגבל, אחי לא ראה אותי כמה שנים ,אפשר לנצל אותו ,הוא מרגיש חייב . תודה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה אם השימוש הוא לקולנוע ביתי, עריכת וידאו (תחביב) ומולטיטאסקינג של 4-5 תוכנות במקביל באופן כמעט תמידי? ועוד שיקול - אני מהסוג שמשדרגת מחשב פעם ב-5 שנים. האם משתלם להוסיף את ה-1000ש' על לוח אם וזיכרון במקרה כזה? ושיקול אחרון, אך חשוב ביותר - איזו מערכת תהיה שקטה יותר? וגם - האם ישנו צפי לגבי ירידת מחירי ה-9550 או לגבי כניסת ה-I5 לשוק בארץ?
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב עם מעבד i5 עכשיו אני מתלבט בין שתי לוחות אם האחד asus p7p55d asus p7p55d deluxe מה ההבדל בין הdeluxe לשני?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה ההבדלים? לפי מה שקראתי שניהם בעלי 4 ליבות ו8 נימים ובשניהם בקר הזיכרון על המעבד עצמו אז במה בתכלס טוב יותר ה7?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של HP מספר דגמים שמצאתי מבוססים על המעבד Core 2 Quad Q9300 אלא, שכאשר בדקתי מספר אתרים של חנויות מחשבים, אני לא מוצא את המעבד הספציפי הזה ברשימת כל המעבדים הזמינים לרכישה. כמובן שלקחתי בחשבון שכנראה שמדובר בדגם מיושן ובכל זאת עובדה זה מעוררת אצלי חשד. האם יתכן שהמעבד הזה בעייתי? ובהנחה שאכן מדובר בדגם ישן, האם הוא נחשב עדיין למעבד חזק מאוד שיתמודד עם תכני FHD כבדים, ללא שום מאמץ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מעיון במספר טראדים וקריאה בפורום מפרטים ממלצים בחום לקחת כמעט בכל מקרה שמדובר במשחקים המעבדים מסדרת ה CORE I 5 מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות מחשב מבוסס על I7 המעבד לא לוקח חלק מהחישובים על עצמו ואם אני רוצה לשחק במקס רזולציה השיפור צריך לבוא דווקא דרך הכרטיס מסך, ולא דווקא דרך שדרוג המעבד ? ז"א לקחת CORE I5 וכרטיס מסך חזק ויקר 800-1500 ש"ח במקום לקחת מעבד חזק CORE I7 וכרטיס מסך בינוני למי התשובה ?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הנתונים הפיננסיים של יצרנית השבבים ממשיכים להיות יציבים באופן יחסי, למרות ירידות בהכנסות עבור כמה חטיבות מרכזיות - ועם צמיחה מרשימה עבור חברת הבת הישראלית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה לוח בתושבת הזו הכי מומלץ? בתקציב הנ"ל אולי קצת פחות תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני לא מצליח כל כך למצוא תשובה לזה... ידוע שיש X16 PCIE 3.0 מיועדים ל-GPU. יש עוד ככל הנראה X4 PCIE 3.0 עבור ה-IO ועוד X8 PCIE 2/0 עבור הציפסט. כל זה מתורגם ל-24. אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני יכול להתקין על המחשב שלי 3 סטיקים של זיכרון?? אם זה אפשרי אני כנראה רוצה לשים 3 סטיקים של 512 אני לא יודע אם צריך אבל אני יציין את המפרט שאני הולך לקנות.. amd 64 3000+ epox kda3j leadtec 6800 compucase 6a19 (משהו כזה) נראה לי אלה הפרטים הרלוונטים.. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום - אתם בטח זוכרים אותי עם המחשב עם ATHLON XP 1800 ולוח אם של SOLTEK מארה"ב... אז ככה - כנראה שההרכבה של אבא שלי הייתה קצת דפוקה וחדר דבק טרמי למעמד של המעבד בפנים אבל לא משנה, הלכתי לחנות פריבל מחשבים פה בשכונה למטה, והוא בדק לי את המחשב ואמר לי שאני צריך לוח אם חדש אז קניתי לוח אם, הוא המליץ לי על לוח של ELITEGROUP בצבע סגול עם 5 PCI 'עם ATA133 וכנראה עם RAID. אני שואל איך הלוח הזה??? הוא גם תומך ב-DDR 333, המוכר חבר של אבא שלי אז ככה שהוא לא יעבוד עליי. נ.ב: המוכר הופתע שיש לי לוח אם של SOLTEK, הוא אמר שהם (SOLTEK) שולחים לו כל יום הודעות שיתחיל לשווק אותם בארץ והוא לא רוצה כי הוא חושב שבארץ לא יקנו לוחות כאלו כי כולם הולכים על ASUS - GIGABYTE וכו'... אז אמרתי לו …
-
זאת אומרת הלוח אם ייכנס או שכיום המארזים שונים לכן לוחות אם חדשים לא ייכנסו במארז כזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לוח ג'יגהבייט תומך AGPx4 ובביוס אף מוגדר כ x4 אבל משום מה הוא עדיין בוחר לעבוד ב x2.. שלחתי אי מייל לג'יגהבייט והם אמרו לי שהם לא מכירים את הבעיה הזאת ושאני אלך לברר עם מי שקניתי ממנו... יפה.. אולם לא שאלתי את המוכרים מאיפה שקניתי שדרך אגב זאת חנות טובה בעלת שירות טוב ומחירים טובים והיא בכפר סבא, אבל מתוקף האחריות שלי החלפתי לוח מבעיה קטנה שהספק הישן שלי שרף אותו... עכשיו יש לציין שבלוח הראשון גם לא הייתה בעיה עם חיישן הטמפרטורה, אבל עכשיו בלוח שגם חדש יותר גם ביוס מעודכן אז גם החיישן טמפרטורה מזייף וגם AGP עדיין לא יכול מעבר ל-x2 (!!).. אני אומר את זה כי אני מעוניין בקניית כרטיס מסך חדש.. אחרת זה לא היה חשוב לי.. אהה וגם אני קונה קירור חדש אז …
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! יש לי לוח GA-7VRXP VER2 , קניתי אותו לפני כ 5 חודשים מי KSP ורציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף את הלוח ללוח חדש VIA KT 400?????????. פשוט זה באסה ,יש לי BUS 266 וללוח הזה יש 333 . ככה פשוט אני לא יוכל להחליף מעבד בעתיד :'( :'( :'( ואז נדפקתי אני יוכל להחליף עד ATHLON XP 2600 :'( :'( עם הלוח ה VIA KT333 ומה יצאה לי מי כול זה ? כלום!!!!!!! סתם קניתי את הלוח בלי שום טיפת עדכון ??? ??? יש אפשרות כזאת?????????.
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
צריך עזרה עם עדכון BIOS ללוח של PCPARTNER באמצעות מספר תוכנות הצלחתי לזהות את הציפסט VT82C596B) (VT82C693A עדכוני BIOS מצאתי באתר זה: http://www.pcpartner.com/bios/VIA694.HTM#prop מצאתי שהלוח שלי מתאים לאחד מהשלושה האלו: AP133AS1-906/ AP133AS1-C906/ AP133AS1-D906 איך אני מבדיל ביניהם כי לכל אחד מהם יש עדכון BIOS שונה ואני לא רוצה לעשות טעות?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה חשובה שאני רוצה לברר, יש לי העיה עם החברת מחשבים שלי היה לי בעיה במחשב (הוא התחל את עצמו כל הזמן) החברה החליפה לי לוח אם לחברה אחרת בהתחלה היה לי את ה- P5N של ASUS והחברה החליפה לי את הלוח ללוח של GIGABYTE דגם- GA- 945P- DS3 עכשיו אני יודע שמבחינת המפרט הם דומים מבחינה בסיסית,אבל אני יודע גם שעדיף את ה P5N כי הוא יותר מתקדם. בנוסף אמרו לי שלP5N יש בעית תאימות שיכולות לגרום לקצר (כמו היתחול המחשב) אבל אני רוצה להחזיר את הלוח הזה כי הוא יותר טוב השאלה שלי היא- האם החברה יכולה לבדוק התאמה בין החלקים שלי במחשב ללוח ובכך לחסוך בעיות בעתיד?
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=106&CatCode=110
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא מצאתי שוםמדריך שמראה איך לשים משחה טרמית על מעבדים מסוג P4 יש לי ארקטיק אלומינה, ואני לא מבין אם לכסות את כל המעבד כולל החור שיש בו ???
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קודם כל, תראו את הזיכרונות האלה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 הם טובים? שווים את הכסף? עכשיו, ראיתי בנועה זיכרונות גם של ג'י סקיל, גם 2 גיגה 667MHZ אבל תזמונים גבוהים יותר וותר יקרים... איך זה יכול להיות?!?! הזיכרונות היותר יקרים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4951 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 תודה!
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-