עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nir29nir29,

למה המעבד לא מזוהה לי? גם בביוס מופיע לי UNKNOWN [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by XCG120,

לאחרונה יש בשוק הרבה סוגים של תושבות וערכות עד שנוצר מצב של בלאגן.... 1.איזה ערכת שבבים הכי חזקה בשוק היום? 2.מה ההבדל בין התושבות הקיומות בשוק בין העדכנית "לישנה"של החודשים האחרונים? 3.האים למשל למעבדי I7 יש סוגים שמתאימים לתושבות שונות ,כלומר אותו "חוזק" אותו "עיקרון" רק שיש את הקטע של התאימות לתושבת? 4.למה יש הרגשה שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ותושבות שונות? 5.האים צפויות בחודשים הקרובים לצאת עוד "תושבת" או ערכת שבבים? 6.איזה תושבת הכי עדכנית בשוק והאים יש קשר לחוזק של מערכת ,כלומר למשל סוג של תושבת שמתאימה למחשבים חזקים או שאין קשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  3. יש לי מחשב נייח עם 256MB זיכרון , אני הוספתי לו עוד 256MB זיכרון. הבעיה היא שאני מסתכלת בהגדרות המחשב אני רואה שיש לי 256MB זיכרון במקום 512MB. איך אני מעדכנת את התוספת הזיכרון ששמתי ? יש מצב שצריך לשנות משהו בביוס ? יש לי ביוס PHOENIX award מה עושים ? תודה

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by oreinis,

יש לי על הלוח אם חריץ PCIE-X16 ורציתי לדעת אם אני יכול לשים עליו שני כרטיסי PCIE-X1 כלומר גם את זה: http://www.ebay.com.au/itm/220842675267?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 וגם את זה: http://usb.brando.com/2-port-usb-3-0-pci-express-card-with-20-pin-header_p02412c061d015.html

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  5. כמו שבטח ידוע לכולכם, ה NF7-S שלי חזר ליבואן לפני שבועיים, והיום קיבלתי אותו סוף סוף חזרה. הקטע הוא, שההוא שהחזרתי היה הגרסא עם הסלוטים הצבעוניים, ועכשיו קיבלתי אחד עם סלוטים שחורים!! יש הבדלים ביניהם מלבד זה? יותר טוב? פחות טוב? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לגעת בו אם זה פחות טוב, זה חוזר ישר אליהם... תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  6. רציתי לדעת אם GTA IV יכול לרוץ חלק על 2GB זיכרון 8800GT כרטיס מסך ומעבד E2160 800FSB 1.8Ghz חבר שלי התערב איתי שמעבד לא קשור בכלל למשחקים ואמר שבמצב כזה IV יזוז בלי בעיות. מה אתם המומחים אומרים?

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by kobibo,

הוספתי עוד סטיק של 1GB עכשיו יש לי 2GB . כשהמחשב עולה אני רואה שרשום משהו T1 שקשור לזיכרונות. האם יש צורך להגדיר בביוס משהו כידי שהזיכרונות יעבדו ב Dual Channel ? ( מורכבים בשני חריצים עם אותו הצבע ). הלוח שלי כפי שמצויין בחתימה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  8. קשה מאוד למצוא את מעבדי שמונת הליבות העדכניים מבית אינטל בחנויות - אבל ביצרנית עשויים להיות כבר עכשיו בשלבי פיתוח לדור חדש וגדול עוד יותר לכתבה

9. Started by COca,

קראתי פעם שהוא היה צריך להגיע בתחילת נובמבר. מתי המעבד צריך להגיע לחנויות? למה בקושי שומעים עליו? האם הוספת קאש למעבד יתן תוספת ביצועים ניכרת? תודה.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  10. איך מבצעים עידכון ביוס ל GIGABYTE MA-770-UD3 ?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by gizap2,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש. ובמפרט שאני מסתכל על המעבד שמתי לב לשני דברים. 1)שיש מעבד מהיר 2)ויש מעבד מרובה ליבות איך אני יכול לדעת מה יותר חשוב לי ? שהמעבד יהיה מהיר יותר או מעבד מרובה ליבות? מה יותר טוב? מה יותר כדאי? מה הבדל בכלל? כי אני לא מבין בזה כל כך. ואני הולך לקנות מחשב מחברת אייבורי. האם אתם ממליצים עליהם? אם לא, יש איזה חברות אחרות יותר טובות..? תודה.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by alexrta,

רציתי לדעת כמה עולה לוח האם NFORCE והאם הוא לוח טוב? ואם איזה כרטיס מסך מובנה הוא מגיע? תודה.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  13. כותרת. אם אפשר של חברה מוכרת כמו MSI ASUS או GIGABYTE

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by alfred3,

שלום חברים אני צריך את עזרתכם בסוגיה משונה. בשבוע שעבר המחשב שלי התחיל לעשות בעיות הוינדוס לא עלה והמחשב נתקע. בסוף התברר שהבעיה נובעת מהזכרונות הוצאתי את כולם והשארתי סטיק אחד והבעיה נפתרה. התחלתי לבדוק את הסטיקים שמתי אותם כל אחד בנפרד בכל אחד משלושת הסלוטים כולם עובדים טוב בכל הסלוטים אבל לבד. כל פעם שאני מתקין סטיק נוסף הוינדוס לא עולה והמחשב נתקע. אני משתמש ב3 סטיקים של 128 מגה כל אחד כולם של קינגסטון 133 MHZ,SDRAM ולא היה הבעיות אף פעם עד עכשיו וינדוס XP PRO P3 תודה מראש לכל העוזרים :-\

• 18 תגובות
    • 959 צפיות
  15. היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…

16. יש לי מעבד 6320 במהירות 1.86 2 GB זיכרון 800 MHZ לוח אם gigabyte 965p-s3 כרטיס מסך NX8800GTS-T2D320E-HD OC מהירות GPU: 575MHz Memory: 1700MHz WINDOWS XP אני משחק במשחקים על הגדרות גבוהות ולפעמים המשחק נתקע לי ואחרי שניה ממשיך כשאני מוריד קצת את ההגדרות המשחק רץ בצורה חלקה שאלתי היא אני חושב לשדרג את המעבד בלבד ל-E8500 במהירות 3GHZ במחיר 1100 שח+- שמתי לב שמשחקים מעדיפים 2.6 GHZ אני לא מעוניין ב-4 ליבות אז בבקשה לא להציע אני לא חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי כרגע אלא אם כן תראו לי אחרת תודה

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by RoverBoy,

האם המעבד הזה טוב לצורך לימודים וכמה משחקים קטנים? ומה ההבדל בינו לבין ה E2160 בציעו לי להוסיף 100 שקל ולקבל את ה 2160 האם כדאי? והמחשב כבר הוזמן ככה שלשנות מעבד כבר לא יכול להיות .. רק לברר אם המעבד הזה נחשב לחדיש .. תודה

• 15 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by אוהב מחשבים,

ערב טוב לכולם אני מבקש את העצתכם לגבי איזה מעבד אני אמור לבחור למחשב htpc (סלוני) i73770k או amd trinity quad-core a10-5800k socket fm2 3.8 ghz radeon hd 7660 אשמח לקבל מענה יום טוב !

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by zy2000,

שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם asus p5kpl-cm 800/1066mhz יש לי ספק לגבי ההתאמה למעבד שיש לי שהוא 533mhz P4 2.66GHZ 1M 506. באתר של asus במאפייני הלוח של תמיכה במעבדים המעבד הזה לא ברשימה . האם יתכן שהלוח בכל זאת יתמוך במעבד ואז הלוח יעבוד כ 533mhz במקום 800mhz ?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by nitzanj,

אני מחפש משהו שיהיה זול אבל יחזיק מחשב אמיתי (לא איזה atom). המחשב יהווה HTPC, צריך לתמוך ב-FHD בצורה חלקה לחלוטין. ככל הנראה הוא גם יתפקד על תקן 'שרת אחסון' אז צריך 4 SATA אבל לא צריך ביצועי כתיבה/קריאה מרשימים אז SATA III זו לא דרישה. כרגע שמתי את העיניים שלי על שילוב בסגנון הזה: Intel Core i3 2100 MSI H61M-E23 מדובר על סדר גודל של 800 ש"ח (tray). ייתכן ואני אוכל להביא באותו מחיר (ואולי קצת פחות) i5 2500. האם יש חבילה זולה יותר שתיתן את אותם ביצועים (או חבילה במחיר זהה שתיתן ביצועים יותר טובים..)? תודה. * אני אשמח לקבל תשובות גם ביחס ל-i5 וגם ביחס ל-i3 כי אני עוד לא יודע אם אני אוכל באמת להשיג את ה-i5.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by itaysk,

שלום.. מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני אולי 3 שנים) הפסקתי לעקוב אחרי ההתפתחויות בשוק המעבדים\לוחות\שבבים וכו'.. חזרתי להתעניין קצת בנושא וראיתי שאין לי מושג בגרוש על מה שקורה היום... לי יש AXP 1700+ 0.13 micron על לוח EOPX 8RDA+ .. ראיתי שאתם ממליצים על מעבד של AMD בשם SEMPRON.. מחיפוש קצר הבנתי שהוא מעבד ל Low budget \ celerony .. אז מה הקטע איתו..? הוא יותר טוב מ AXP..? ומה ההבדל בין K8 ל K7? ראיתי גם שהשמות של המעבדים אותו דבר אבל שמות הליבות שונות וזה דבר משמעותי.. בקשר ללוח, שלי מבוסס NFORCE 2 , ראיתי שיש 4? בקיצור אני אשמח אם תוכלו לעדכן אותי במה קורה היום ומה כדאי.. תודה!

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  22. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8k9a2%2B.htm ואם הוא טוב ל oc? ובתור לוח איך הוא?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איך לפתוח את המכפלה מהעבד הוא אם ליבת פלומינו החמה חחח קיצר אני חייב לפתוח את המכפלה בנתיים אני תקוע אם המעבד הזה עד שאני יקבל 2500+

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by koby058,

מה יהיו ההבדלים??

• 9 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים