עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום HW!!! ברשותי כרגע זכרונות מהסוג הבא: ELIXIR 1333 2*2GB CL9 אני מעוניין כרגע לקנות זוג של 4GB או 8GB בעלי מהירות 1600MHz ותיזמונים של 8 או 9 (עדיין לא סגור על התזמונים). בלוח אם שלי (P8P67) יש 4 סלוטים (2 כחול 2 שחור), האם אני יכל להכניס את הכל ביחד ? כלומר זוג על כחול וזוג על שחור ?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by nir1992,

להחליף מעבד amd לאינטל או שצריך להחליף לוח אם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים ואין לי כרגע כסף למחשב חדש אז אני מנסה לקמבן שיפורים בברכת יום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. האם זה אפשרי לעשות השוואה בין מעבד לכרטיס מסך בכוח עיבוד?? מה יותר חזק? מעבד AMD 4400DC או geforce 7800gt?? אפשר טבלה או משהו להשוות בין כוח עיבוד?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by sam514,

שלום חברים רכשתי זכרונות של OCZ 4 גיגה CL5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_dual_channel וכאשר אני נכנס לתוכנה שמארה לי את הנתונים של הזיכרון אני רואה שב 800 MHZ זה CL6 האם משהו לא תקין? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by nesber,

שמעתי שלעומת אינטל יש למעבד הזה בעיות קירור. האם זה תקף גם להיום? ואני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING. בתוך כך: לאיזה מעבד יש ביצועים טובים יותר במשחקים?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. האם זה נורמלי הfrequency למעבד i5 -750?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מעבד של amd 1800 ורציתי לשאול אותכם כי אני יודע שהמעבדים של amd מתחממים אז רציתי לדעת אם זה בסדר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ofird,

שימו לב ללינק הבא בEBAY - http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-4000-Processor-FREE-P-P_W0QQitemZ6832737283QQcategoryZ80139QQrdZ1QQcmdZViewItem זה מאנגליה עם משלוח חינם! הרבה יותר זול מכל מקום בארץ, האם זה משתלם? כדאי? האם זה מתאים ללוח - Asus A8N-VM CSM ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. שלום. יש לי 1GB שעובד בדואל צ'אנל של שניים 512MB.. תדר 667. והזכרון הזה נשאב בהורדות HTTP וגם בהורודות דרך תוכנות שיתוף, כמו כלום! בנוסף לזה במשחקים זה נשאב גם כן עד 0. ואני מדבר על משחקים כמו CALL OF DUTY, GHOST RECON וכו'. הגיוני?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן, אני מתכוון להחליף לוח אם, מעבד וסביר להניח שגם זיכרונות, ורציתי לשאול האם ישנו הכרח להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לצורך הפעלה של הרכיבים ועבודה תקינה שלהם? בנוסף - האם יש להתקין את מערכת ההפעלה טרם המעבר או רק לאחר שכל החלקים החדשים חוברו? תודה.

11. Started by NTT,

היי, אני רואה עכשיו הרבה כתבות באתר הזה,ושמתי לב שעכשיו כל החברות משנות ליבות ויוצאים דגמים חדשים ויותר טובים של מעבדים, אז האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מחשב? או ששווה לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל לקבל מחשב הרבה יותר טוב? ומתי יוצאים מעבדי Nehalem? תודה!

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. אני מתכונן לרכוש לאחי 2 זכרונות 512 DDR1 למחשב שלו. אז אפשר לשים אותם ביחד עם הישנים בלי שזה יפגע בDual Chanel? כרגע יש לו זוג של 256 זהים. האם זה בסדר שיהיה: 2 סטיקים 256 זהים 2 סטיקים 512 זהים אך לא מאותו חברה כמו של ה2 סטיקים של ה256. זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. הנה תמונה: http://img258.echo.cx/img258/218/clipboard010ec.jpg ודרך אגב הפעלתי את הדריבר של AMD שקט וקר ועכשי'ו המעבד ככה: תמונה בחתימה זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  14. האם זה טוב להשאיר מחשב נייד דולק 24 שעות ביום שבעה ימים בשבוע? מעבד AMD... אני מקווה שהשאלה נמצאת בפורום הנכון... פשוט לדעתי השאלה הזו קשורה למעבד... כי הוא זה שמתאמץ... אבל לא יודע... אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, עד עכשיו היה לי מחשב סביר שאפילו לא הייתי צריכה לבדוק טמפרטורות. קניתי מחשב חדש ולאחר מכן הוא עבר אוברקלוק. מדובר במעבד920 Intel Core i7, שהומר מ-2.6GHZ ל- 3.8GHZ. אפשר לראות במפרט של המחשב את הקירור והמארז. עכשיו, שמתי לב שהטמפרטורות דיי גבוהות. ביררתי עם אנשים אחרים שיש להם אובר קלוק, וגם הם לא הגיעו לטמפרטורות כאלו. מדובר ב- 50 מעלות במנוחה (עם אובר קלוק). החלפתי מיד משחה טרמית ובדקתי חיבור של הקירור למעבד. ביטלתי את האובר קלוק, והטמפרטורות עומדות על 39, 41, 40. רציתי לדעת אם זה טמפרטורות סבירות? אם לא, כמובן שאחליף משחה טרמית. (פה מדובר בלי אוברקלוק) תודה רבה לכל העוזרים. אשמח גם לדעת אם אולי הבעיה במעבד עצמו.. תודה, הילה

16. אשכול זה מיועד לחבר יש ברשותו כעת מערכת מחשב של E2140 G945-S2 2G 667 7300GS 400W EZCOOL בקיצור הוא רצה להחליף כ.מ אחרי שהסברתי לו שיהיה לו צ.ב גדול (רצה ת4850)וגם בגלל המסך שיש לו מסך 17 רז' נמוכה עד בינונית של 1280-1024 יש לו כ850 שקלים הצעתי לו להחליף מעבד אבל המחירים שדורשים על מעבדים ישנים של 65NM מבית אינטל ממש גניבה לאור יום מעבד כמו הE6320 רוצים 500 שקל לא שווה בעליל בקיצור מצאתי בטרייד זון את זה מעבד AMD4400 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/10115/cat/24 220 ש'ח מחבר פה בפורום לוח AMD GA MA69VM-S2 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9986/cat/26 סך הכל 370 ש''ח עכשיו רק תהיה לו בעיה עם ההרכבה אבל האם זה יהיה מהלך נכון לעשות להח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shura,

אני רוצה ליקנות מעבד ברטון 2500 שהוא עובד על 333 ואני רוצה ליקנות זיכרון 400 ולאסות אותו בדואל האם זה יעבוד והאם המהירויות צריכות להיות שוות כידי שזה יעבוד?

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  18. GA7VRXP או EPOX 8K5A3 ואם יש משהו שעולה משהו בין הראשון לשני והוא מספק ביצועם טובים תגידו לי תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קיים אצלי כרגע 2 כרטיסי זכרון של 1 ג'יגה כל אחד במהירות 800 מגהרץ והם עובדים ביחד ב DUAL CHANNEL. אני עומד לקבל בקרוב כרטיס זכרון נוסף של 1 ג'יגה גם במהירות 800 מגהרץ מתנה (ואם אני לא אקבל במתנה אז אני כנראה ארכוש) הכרטיס החדש שאני אקבל כמובן יהיה מחובר ב- SINGLE CHANNEL ואני לא מתכוון לחבר כרגע עוד כרטיס זכרון, כי המערכת שלי פועלת על בסיס 32 ביט ואני לא רוצה לפרמט מחדש ולהתקין מערכת חדשה בינתיים, וקניית כרטיס זכרון נוסף רק בשביל לקבל תיאורתית עוד 0.25 ג'יגה זיכרון לא שווה את זה. שאלותי הן: האם חיבור כרטיס זכרון בסינגל יהרוס לי את המהירות הגבוהה יותר שאני מקבל מ-2 כרטיסי הזכרון המחובר בודאל? והאם אני אשים לב לזה? האם חיבור כרטיס זכרון נוסף, ישפר לי את ביצועי המ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי היום עדכנתי ביוס חדש עם תוכנה שמורידים מאתר גיגבייט , לפי דגם הלוח אם שלי בדיוק, הגירסה המקורית של הביוס היתה F8 , לאחר העידכון היא שונתה לF9 , קודם הורדתי את הגירסה המדויקת של הלוח, בתוכנה עצמה יש ליבא קובץ שהורד מראש, לאחר העידכון המחשב איתחל את עצמו וניכנס למערכת הפעלה, בדקתי את גירסת הביוס וראיתי שהיא השתנתה לF9 , האם זה בסדר כך? רוני

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. משתמש בעיקר למחשקים ומוסיקה. http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=473&model2=471&chart=195 ע"פ הטבלה,למרות המחיר הנמוך של 3800 אקבל בערך אותם ביצועים? אם לא אז איזה מעבד הייתם ממליצים ? תקציב 600 ש"ח +- OC -אולי ,לא בטוח. תודה

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by glassmoon,

איך אני יודע אם המעבד שיש לי הוא באמת AMD 2600 Barton? ניסיתי לבדוק עם SiSoftware Sandra אבל יש שם נתונים סותרים: תודה

• 14 תגובות
    • 820 צפיות
  23. קניתי מעבד ולוח אם חדש Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H יש לי כבר זיכרונות של G SKILL ופטריוט במהירות 1333 שתיי זוגות של 2GB לכל אחת מהחברות. כלומר 8GB סה"כ. האם כדאי לי לקנות גם זיכרונות חדשים במהירות של 1600HZ ? או שזה לא משמעותי בכלל ? השימוש הוא גיימינג BF3 SC2 עם 7850 כרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  24. האם יש לזה השפעם על מהירות המחשב והמעבד בפרט? כי יש הבדל במחיר: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103533 לזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103532

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. השאלה בכותרת. האם הטמפ' של המעבד יכולה להשפיע על הביצועים? או שהוא נותן את אותו ביצועים בכל רמות הטמפ'? (חוץ כמובן מהנקודה שהוא נשרף...)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.