מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הי שבת שלום רציתי לקנות לילידם מחשב מבוסס amd vinice 3000 הצרכים הגרפים הם נמוכים מדובר בילדים בני 8 ומטה שמשחקים עם משחקים כמו איתמר מריו אלדין וכד' 2 אנשים אמרו לי שיש משחקים בעיקר מהסוג הנ"ל שלא עולים עם amd ולכן אני צריך אינטל מעבר לזה יש לי מחשב amd 1800xp +מע' הפעלה winxp וחלק מהמשחקים לא עולה [ אבל הם עולים עo סלרון 400 mhz ו win98] אני חשבתי שזה בגלל שהמשחקים ישנים ולא מתאימים ל winxp השאלה איפה הבעיה ,ואם נכון שיש לamd בעיה עם משחקים מסויימים תודה
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/?22652 בגירסאת OEM מחיר מיוחד עד לסוף השנה. יוצא 43 שקל המחירים צונחים בחו"ל
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תודה!! יש לי את הkingston וניראה לי שיש לי בעיה איתו כי אני מקבל איתו ציונים ממש נמוכים
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בבקשה תענו כתבתי את זה בטעות בפורום O/c אבל זה יותר מתאים לפה מה זה אומר אולי אפשר לפחות מדריך שיסביר זה מאוד יעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג ל AMD 64 וצריך לקנות לוח אם מתאים. אני מנסה להבין מי נגד מי בעולם לוחות האם אבל עם כל הדגמים וכל התכונות , אני לא מוצא את הידיים והרגליים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח אם מתאים ל AMD 64 בבערך 550 ש"ח ואולי גם להגיד את התכונות העיקריות שבגללן המלצתם עליו. אני מאוד אודה לכם על העזרה. tryf
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
השאלה היא בעצם מה ההבדל? למשל במעבד E8400 של אינטל. יש הבדל של כמעט 100 שח בין ה BOX ל TRAY אשמח לתשובה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי מחפש עזרה לגבי שילוב לוח אם + מעבד שיתנו אפשרות OC טובה בעתיד וגם.. יהיו כלכליים. המחשב יהיה למשחקים וצפייה בסרטים. הכרטיס מסך העתידי יהיה 1 מ ה2 הללו : HD4670 או Palit nVIDIA GeForce 9600GSO. גודל המסך יהיה או 19 או 22 אינטש. צריך שיהיה שילוב מנצח בין המעבדים ולוחות האם. חשבתי על זה : 1. E8400 + ASUS P5Q יוצא כ : 538 + 782 למעבד. =1320 אגב, אם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ASUS P5Q לבין ה ASUS P5Q PRO חוץ מההבדל הכספי של יותר מ 100 ש"ח. שילוב שני 2. E7200 +LanParty DK P45-T2RS יוצא כ: 716 ללוח + 530 למעבד. =1242 איזה שילוב עדיף יותר? ואולי יש לכם הצעות טובות יותר בטווח המחירים שלמעלה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה קורה חברים אז ככה במפרט של המחשב החדש שנתנו לי שמו לי זכרונות של 2000 mhz באתר של אינטל רשום ש ה i5 עובד עם זכרונות עד 1333 dual channel וה i7 תומך עד 1066 ב triple channel אז למה לאזאזל אני צריך 2000 mhz?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
עשרות מדליפים לא טעו - הדיל בשווי של עד 40 מיליארד דולר לרכישת מפתחת השבבים ARM בידי מפתחת השבבים NVIDIA יוצא לדרך, ועשוי ליצור אימפריית מחשוב חדשה בעולם השרתים ומחשבי העל בסיומולכתבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1.Kingston 512X2 Hyper-X CL2 2.Corsair 2*512MB PC3200 DDR400 Pro C2 TwinX1024-3200C2PRO
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 3 סוגי זכרונות 1 256MB 266MHZ 2 256MB אני חושב שהוא 333MHZ או שהוא 400 אני לא זוכר 3 512MB 400 MHZ אני חושב שהלוח אם שלי תומך עד 333 אני לא בטוח בזה (A7S333) אז רציתי לדעת מה יותר מומלץ לי, מה יותר מהיר? לשים 768MB 333MHZ או 1024MB 266MHZ? או שבכלל רק את ה512 בתקווה שזה יעבוד על 400MHZ... יש אפשרות לבדוק עד כמה הלוח שלי מקבל? הרבה שאלות אני יודע חח תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
זה 2 מעבדי כפולי ליבה "מודבקים"
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן כולם, ה-Asrock Z68 Pro 3 שלי שבק שחיים ואני צריך מחליף. המעבד הוא 2500k שהיה מומהר, עם קירור של TRUE 120. הכ.מסך הוא ADM R9 280X. ניסיתי לעבור על הלוחות אם ב-IQPC (משם אני אקנה) אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה הערכת שבבים שאני צריך? אני זוכר שה-h61, p61 לא היו מתאימים, אבל אני לא מוצא את ה-p67 או z68. במקום אני רואה B75 ו-H/Z 77. מישהו יכול לסייע לי במה אני צריך? עקרונית אני לא מתכנן להחליף מעבד בקרוב, אבל אני אשמח אם יש לוח אם שייתמוך במעבד haswell/Ivy עם תאימות אחורה ל-LGA 1155 שיוכל להתאים לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי פעם מחשב עם E2160 ברעיון שאני רוצה קואד אבל יקר לי מדי ולבינתיים אני אעשה לו אוברקלוק (והגעתי ל 3200mhz, לא רע). בכל אופן, הגיע הזמן לקנות quad ומשום מה, הקואדים המהירים (9550/9650) עולים אפילו יותר מ-i7 ממוצע. אני לא הולך להחליף את כל הפלטפורמה שלי עכשיו בשביל לשדרג ל i7 אז ההחלטה היא לקנות קואד בכל זאת. השאלה היא האם הולכים לרדת להם המחירים מתישהו? או שפשוט יפסיקו לייצר אותם והם יעלמו? האם יש יתרון כלשהו ל q9650 יותר מ 9550 ששווה את ה-300 שקל הפרש? האם AC freezer 7 rev2 שיושב לי שם עכשיו יספיק לקרר את הקואד? ספק קורסאייר 520 יספיק בשביל המעבד (אין לי איזה כרטיס גרפי מטורף וגם לא יהיה)? תודה!
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום חברה חשבתי לחלוק את זה איתכם. הנה כמה תמונות של המפעל ליצור מעבדים (הידוע גם כ FAB) המדהים של AMD בעיר דרזדן שבגרמניה למעשה היחיד שמיצר היום מעבדים (היה עוד אחד באוסטין טקסס שהומר ליצור FLASH) עד סוף שנה זו התפוקה שלו תגיע ל 50 מיליון מעבדים בשנה: הנה waffer המשטח העגול עליו מיוצרים מעבדים. 200מ"מ : bunny ppl, I wonder if they have bunny girls תמונה אחת - אולי מיליון דולר (במעבדים):
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
בקיצור הזיכרונות מהלינק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4008 לא ברור לי אם הם אכן מסדרת TURBO, כי אז יש סיכוי שהם אלה : PQI Turbo Memory DDR 400 1GB CL (2-3-2-6/2-2-2-5/2-3-3-6/7) = Samsung TCCD (מתוך : http://forums.whirlpool.net.au/index.cfm?a=wiki&tag=rmp_rsc) מישהו יודע ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז הלוחות הם: Epox EP-8KDA3J Gigabyte GA-K8NS אני יודע שהאפוקס עדיף, אבל הוא גם יותר יקר אני נוטה יותר לכיוון האפוקס אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם מה ההבדל חוץ מהבאנדל שלא כל כך מעניין אותי? ד"א סתם שאלה לא קשורה, איך אני בודק FPS באמצע משחק?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
OCZ CROSAIR G.SKILL P.D.P אני רוצה לקנות גיגה של אחת מהחברות האלה 2X512 ואני רוצה שהם יהיו טובים ועד 1000-1100 שקל !!! תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה חשובה שאני רוצה לברר, יש לי העיה עם החברת מחשבים שלי היה לי בעיה במחשב (הוא התחל את עצמו כל הזמן) החברה החליפה לי לוח אם לחברה אחרת בהתחלה היה לי את ה- P5N של ASUS והחברה החליפה לי את הלוח ללוח של GIGABYTE דגם- GA- 945P- DS3 עכשיו אני יודע שמבחינת המפרט הם דומים מבחינה בסיסית,אבל אני יודע גם שעדיף את ה P5N כי הוא יותר מתקדם. בנוסף אמרו לי שלP5N יש בעית תאימות שיכולות לגרום לקצר (כמו היתחול המחשב) אבל אני רוצה להחזיר את הלוח הזה כי הוא יותר טוב השאלה שלי היא- האם החברה יכולה לבדוק התאמה בין החלקים שלי במחשב ללוח ובכך לחסוך בעיות בעתיד?
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי ללקוחה שלי מחשב חדש( Athlon XP 2400 על לוח של ECS). על איז תוכנות אתם ממליצים על מנת לבדוק שהכל עובד כשורה וסוגים שונים של בנצ'מרקים? ועוד שאלה אחת קטנה... האם יש תוכנות שיודעות לאתר תקלות ובעיות שונות בלוחות אם? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש בלוח כבר חודשיים בערך משו כזה אני על אובר קלוק של 3.04GHZ (כולל העלאת מתח בטיפה - 380X8 BUS) זה המצב כבר חודש (הOC...). אבל הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי VISTA אני משחק במשחקים ויש לי מסך כחול ואז ריסט, הבנתי שזה יכול להיגרם מתקלות בלוח אם קבלים עם נזילות ודברים כאלה... אני הרכבתי בעצמי את המחשב כלומר הזמנתי בחלקים והרכבתי (כדי לצבור ניסיון). אחרי שסיימתי להרכיב מרוצה ושמח רצתי והפעלתי את המחשב בום ריח של שרוף נכבה המחשב לא נדלק..... , הספק? לא ולא..... זהו איזה חלק שחור שנשרף כנראה חלק שאחראי על משו בקירור של המעבד.... אני רוצה לציין שאני משתמש כבר חודשיים בערך מאז שזה קרה והמחשב עבד מעולה עם XP ורק עם VISTA עושה מסכים כחולים. מהרגע של הבום הזה החיבור של הקירור למע…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד והתקציב שלי הוא בידיוק 600 לא יותר אז רציתי לשאול איך המעבד הזה ? אני עושה OC עד ל3.0GHZ עם סטוק מה אתם אומרים יריץ לי GTA חלק ?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-