עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Access Denied,

איזה שילוב ייתן את הביצועים הכי טובים לגיימר? מעבד יקר יחסית כמו AMD 3500 וכרטיס מסך כמו ג'יפה 6600GT או מעבד סטייל AMD3000 וכרטיס מסך x800XL ... (בהתחשב בכך ששאר המערכת בנויה אותו דבר..)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by RGod,

תהנו ... http://www.expreview.com/news/hard/2007-11-06/1194333585d6811_1.html

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by below_z,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש המבוסס i5 2500K GTX570 או HD6850 CF דיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504896.0 ואני קצת מתקשה בבחירת לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שיאפשר OC לאזור ה4.5 וגם OC לכרטיס מסך בעתיד פונקצית ה הVURTU היא משהו שהייתי רוצה אך לא על חשבון יכולות OC. התקציב על 900 שח אבל מעדיף לחסוך. כנראה שהמחשב יקנה ב TMS וחשבתי על הלוח הזה http://tms.co.il/product/10247 מה דעתכם? יש לוח עדיף? לוח בלי VIRTU ויותר זול?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by 3p,

עשיתי כמה חיפושים באתר הזה ומצאתי לא מעט ת'רדים שמדברים עם הנושא, ומכולם לא הצלחתי להבין שני דברים: 1. האם P35-DS3 נותן תמיכה במעבדים החדשים שיצאו לאינטל? ואם לא אז איזה גרסא של P35 כן תומך? 2. האם שווה להוסיף את המחיר בשביל זה? (מ-965P-DS3) אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E6400 (שכבר נקנה מזמן) למשחקים עם OC.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי לזה תשובה. לדוגמה המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX מזה המהירות GHZ שלו ומזה הMHZ שלו? לפי מה שהבנתי הMHZ של הBus speed (שלא הבנתי מזה בדיוק) ונגיד הבאס ספיד של המעבד הספציפי הזה זה 1066 אז זה אומר שאני יכול לשים את 1066 מהירות זיכרון? זאת הכוונה ? נגיד וזה לא נכון..אני יכול לשים מהירות זיכרון מה שאני רוצה לפי מה שהלוח מתאים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yakir8,

מה יותר טוב זה: 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz וא זה: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zvvz,

היום אני ארכיב את המחשב, והלוח אם שלי(ASUS P4P800 865PE CHIPEST) תומך בDUAL DDR. יש לי שתי ציפים של זכרון DDR, שניהם 256MEGA. איך בפועל אני מנצל את הDUAL DDR כך שזה יעבוד כמה שיותר טוב. תודה מראש. ;D

8. Started by IlanF,

יש לי סט של 7 כבלים מהפאנל הקדמי: MIC BIAS MIC FPOUT-L L-RET R-RET FPOUT-R AUD GND עכשיו אין לי מושג מה מהם מתחבר לאן בחיבור ללוח אם. על פי המדריך של הלוח יש לי 2 סוגי חיבור, אחד ל AC'97 והשני לHD. אני מניח שאני מחבר לפי AC'97 כי בשביל ה HD אין לי מספיק כבלים. מה אני אמור לחבר לאן? *מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אין לי מושג איפה לפרסם את זה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by guy 12,

מרגישים הבדל בביצועים בין rdram800 ל1066 וריזה חברה הכי מומלצת

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היה קיים 2 זכרונות של 256 בhyperthread . המחשב P4 2.4 1.5G זכרון כרגע. למה הוא רושם לי overclocikng failed? לא ניסיתי בכלל אוברקלוקינג הזכרון החדש הוא של קינגסטון ורשום על הקופסא PC2-4200 CL4 240 (הישנים מיקרון) [br]פורסם בתאריך: 16.07.2009 בשעה 15:23:20 ואיפה אני אמור לראות שיפור? כי בתוכנת עיבוד מוזיקה למשל לא ראיתי שום שיפור ואולי אפילו יותר תקיעות.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by casio222,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, המעבד שיהיה על הלוח אם הזה הוא Q9550, בנוסף כרטיס מסך HD4870 ו-4 ג'יגה זיכרון בשני סטיקים. כנראה יהיו עליו 2 הארד-דיסקים, ובעתיד ארצה להוסיף עוד (אז אני צריך כמה שיותר חיבורי SATA). התקציב שלי הוא בערך 600 שקל, וההתלבטות שלי הוא בעיקרון בין שני הלוחות האלו- שההבדל במחיר שלהם הוא 150 ש"ח. אני לא מתכנן OC, פשוט שמתי עין על ה-ASUS מהסיבה שאהבתי מאוד את האופציה של ה-EXPRESS GATE. בנוסף ה-ASUS נראה לי לוח מתקדם יותר, עם יותר חיבורים ואופציות לעתיד. אני לא עושה CF, אז אני לא מחפש לוח עם שני חיבורים לכרטיס מסך... אלא פשוט לוח אמין שיחזיק לי לשנתיים-שלוש (ולא כמו ה-GIGABYTE הקודם שלי, שרק בעיות קיבלתי ממנו) אשמח להמלצה תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Dragongk,

הזכרונות יהיו אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel איזה מעבד + לוח כדאי לקנות בשביל OC גבוה (שמטרתו ביצועים גבוהים לא שיאים חדשים) חשבתי על e4300 או e6300 ולוח 965P DS3 משהו כזה... יש הצעות אחרות ? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by XxomriXx,

שלום אני רוצה להחליף את הראם שיש לי כרגע שהוא 4 GB RAM 1333MHZ ל 8 GB RAM 1660 של CORSAIR עכשיו אני מתבלט בין שני זכרונות שהם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12346 הלוח אם שלי הוא Z68MA-D2H-B3 הוא יתאים? והאם הם טובים אני קונה אותם כי יש משחקים שמצריכים כמות RAM יותר גדולה וישלי מערך אז זה חשוב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הנה שני מאמרים יסודיים וברורים שאהבתי של Tom , Hardware : האחד - משווה את ה2160 מומהר ל3.2G עם האחים הגדולים. הביצועים של ה2160 - בין המובילים... השני - משווה את השפעת הCACHE של 3 המשפחות 4XXX, 2XXX ו 6XXX כשכולם בתדר זהה . הביצועים של ה2160 לא ממש נופלים ביותר מכ5-10% מהשאר המסקנה שלאח הזעיר שבחבורה - בתנאי OC צנועים - מקום מכובד בראש הרשימה. ושביישומים נפוצים - אפשר להסתפק בו. אני - נוטה להסכים, ולקנות אותו עם הלוח מהמשפחה של GB עליו נבדק - (SA-P35-DS3(L הנפוץ ... ואתם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by kobi_sion,

מעיון במספר טראדים וקריאה בפורום מפרטים ממלצים בחום לקחת כמעט בכל מקרה שמדובר במשחקים המעבדים מסדרת ה CORE I 5 מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות מחשב מבוסס על I7 המעבד לא לוקח חלק מהחישובים על עצמו ואם אני רוצה לשחק במקס רזולציה השיפור צריך לבוא דווקא דרך הכרטיס מסך, ולא דווקא דרך שדרוג המעבד ? ז"א לקחת CORE I5 וכרטיס מסך חזק ויקר 800-1500 ש"ח במקום לקחת מעבד חזק CORE I7 וכרטיס מסך בינוני למי התשובה ?

17. שלא יהיה בו כרטיס מסך מובנה ושיהיה USB2 ואפשרויות טובות לאוברקלוק.. תודה רבה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Sunny Jim,

הרצתי PRIME, שתי איטרציות במקביל, ועשיתי STRESS RAM, ואחרי כמה דקות של הרצה הוא מצא לי טעות, FATAL ERROR: Reading from temp file. הרצתי עוד פעם ומעכשיו הוא מוצא טעות ישר, את אותה הטעות. המעבד על אוברקלוק בBUS של 333, ביחס 1:1 ללא אוברקלוק לזכרונות. מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Yarimiz,

הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz MSI Z97 MPOWER MAX AC הלוח היחסית חדש של MSI הוא מפלצת ה-OC שלהם, מספק את כל הכלים והפיצ'רים שרק תרצו כדי לבצע את ה-OC האולטימטיבי על המחשב שלכם. אל תשכחו! אם אהבתם את הסרטון תלחצו לייק. אם עדיין לא נרשמתם, למה אתם מחכים?! תלחצו SUBSCRIBE עכשיו! הערוץ זמין גם במקומות הבאים: פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming טוויטר: https://twitter.com/yarimizGaming אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz צפיה מהנה וסוף שבוע מעולה! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by XCG120,

לאחרונה יש בשוק הרבה סוגים של תושבות וערכות עד שנוצר מצב של בלאגן.... 1.איזה ערכת שבבים הכי חזקה בשוק היום? 2.מה ההבדל בין התושבות הקיומות בשוק בין העדכנית "לישנה"של החודשים האחרונים? 3.האים למשל למעבדי I7 יש סוגים שמתאימים לתושבות שונות ,כלומר אותו "חוזק" אותו "עיקרון" רק שיש את הקטע של התאימות לתושבת? 4.למה יש הרגשה שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ותושבות שונות? 5.האים צפויות בחודשים הקרובים לצאת עוד "תושבת" או ערכת שבבים? 6.איזה תושבת הכי עדכנית בשוק והאים יש קשר לחוזק של מערכת ,כלומר למשל סוג של תושבת שמתאימה למחשבים חזקים או שאין קשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by orrm,

<אין פרסומות חינם!> להבא חבר'ה קראו את ההסכם שאתם חותמים עליו!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eliXir,

אין לי זמן לעשות חיפוש כי KSP פתוחה היום עד 2 אז אני צריך תשובה מהר יש לי זיכרון Twinmos 512MB DDR 3200PC ואני רוצה לקנות עוד זכרון של 512, זה משנה איזה חברה/תזמונים/MHZ? כאילו אם זה יהיה שונה מהזכרון שכבר יש לי עכשיו, זה יעבוד בסדר? ואם כן אז איזה זיכרון אתם ממליצים מהאתר של KSP במקסימום 350 שקל? תודה רבה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by babar,

האם מישהו יודע איך בודקים את המתח של הכרטיס? לוח האם שלי נותן 1.5v ב-AGP ואני רוצה לדעת אם הכרטיס גם עובד במתח הזה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by EG,

אני מתלבט בשדוג מחשבי כבר עשיתי צעד ראשון בקניית רדון 9500 PRO עכשיו חשבתי לקנות מעבד לוח וזכרון אבל המחיר גבוה, אני יכול להשקיע בעוד איזה 256 RDRAM או אפילו 512 אבל השאלה היא האם אם אני יוסיף עוד זכרון לא יהיה עומס על הלוח (אם יש דבר כזה יותר מידי זכרון)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dante123,

אהלן.אני רוצה לקנות את ה930 של אינטל וכשהתקשרתי אליהם אתמול (כדי כבר להזמין) הם אמרו לי שאין במלאי ושהם יביאו בימים הקרובים. היום גלשתי לאתר,הסתכלי בעגלת הקניות ושמתי לב שהמחיר עלה ב120 שקלים! מחיר קודם 995 מחיר נוכחי 1115 WTF?!שיוצא הקונרו המחירים אמורים רק לרדת לא? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים