עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ohad19,

שמעתי שהם זכרונות טובים ל OC ובכלל. מה דעתכם ? אני גם רוצה לקנות שניים. הם יעבדו לי בדואל צ'אנל ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by d.c.n,

אנשים עדיין מחפשים כאלה? כי הבנתי שדי קשה למצוא אותם כי הם ישנים וגם עם כן הם יקרים. יש לי קרוב ל 20 כאלה מי שמעוניין לקנות.

3. שלום לכם !! אני מעוניין לעשות שידרוג במחשב ורציתי לדעת על איזה לוח אם ומעבד הייתם ממלצים שהמחשב יהיה חזק לתקופה דיי רצינית.. האם יותר עדיף פנטיום או שמה איי אמ די? איזה לוח אם יספק לי תמיכה מלאה בAGPX8 וכ'ו וכ'ו דרך אגב יש לי ג'י פורס 4 לא מנוצל !!! הלוח אם שלי לא תומך בכלום !!! אנא עיזרו לי ........! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ בתודה Lir@n ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. חבר הציע לי את המפרט הנ"ל במחיר של 1700 שקל כמובן אין אחריות אבל זה החומרה: מעבד: i5 6400 קירור למעבד: corsair h45 קירור מים! לוח אם: asus h110 m זיכרון: 16gb (8×2 ) ddr4 2133mhz של חברת kingston כרטיס מסך: gtx 970 gigabyte גרסת המיני מארז : corsair carbide air 240 בצבע לבן עם חלון ספק כוח: 450w של antec לא סגור על הדגם המדויק דיסקים: 240gb ssd של kingston 1tb Wd blue וויינדווס 10 מקורי+ מדבקה של הרישיון. האם שווה לרכוש את כל המחשב הזה קומפלט ב-1700 שקל או שעדיף לקנות חדש בכפול כסף? מה דעתכם האישית על החומרה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by NetSpider,

עם הלוח מחובר רק לספק בלי שום דבר אחר כלומר בלי זכרונות לא מעבד כלום... העם הוא אמור לצפצף בכל זאת ? לעשות סימן או משהו ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי האם מעבד כפול ליבה(AMD64 2*3800) דורש דרייבר מיוחד בXP כדי שיעבוד כראוי? שאלה מקבילה למעבדי אינטל?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אם זה ככה אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות OEM לחסוך קצת ג'ובות ולהשקיע יותר במאורר של זלמן 7700 משו כזה ואיזה לוח אם יתאים לי הכי טוב למעבד הזה ש"חAMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 1250 עד 1000שקל ללוח אם שיתאים לאוברקלוק נגיד עד 3500 שאני יעשה למעבד

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Vortex,

אשכנזים ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכם, יש לי את המפרט הבא, Q9450 Enermax PRO82+ 525W כרטיס מסך (כרגע 8600GT בקרוב יוחלף ל 6870) לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 2 ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ אני מעוניין לקנות 4 ג'יגה זיכרון DDR2 כמובן, שיתאימו למערכת הזו בתקציב של 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. הזיכרון צריך להיות מותאם ל OC קל-בינוני. דבר נוסף הוא שילוב הזכרונות - האם יהיה נכון לשלב את הזכרון הישן והחדש או להשאיר רק את החדש ? (בגלל שהמהירות נקבעת לפי הזיכרון האיטי ביותר) תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

CORSAIR DUAL2X2GB TWIN2X4096-8500C5DF 1066Mhz CL5 או 2GB kit (1GBx2), Ballistix Tracer 240-pin DIMM (with LEDs), DDR2 PC2-8500 memory module - 2 קיטים כלומר 4GB. ומה ההבדל בין TWIN2X4096-8500C5DF ל QUAD2X4096-8500C5DF ? ולא ראיתי חנויות אם בכלל שמתעסקות עם Crusial. כמובן שהמטרה היא ל OC ... מבחינת יעילות ואמינות שניהם אותו דבר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nimrods,

שלום לכולם..! אתמול בלילה פירקטי את הלוח אם מהמחשב הישן שכבר לא עובד וראיתי שהמעבד מולחם ללוח אם ואני רוצה לסדר את המחשב ואני יודע שהמעבד הלך (נשרף) ואני רוצה להחליף מעבד אבל הוא מולחם מה אני עושה בשביל להחליף אותו(את המעבד) איך אני מוצא אותו..?? תודה מראש לעוזרים..! nimrods

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Vissor,

אני משדרג את המחשב למעבד I7 860, נשאר רק לבחור לוח אם... זה או ASUS או GIGABYTE , אני אישית מעדיף ASUS. צימצמתי לכמה לוחות תגידו לי מה אתם חושבים: ASUS P7P55D Gigabyte GA-P55A-UD3 Gigabyte GA-P55-UD4 GA-P55M-UD4 שלושתם באזור 700-800 שח... בגירסה P55A יש חיבורים של USB3 ו SATA3 אבל זה לא משנה לי ממש,לכן אל תתיחסו לזה יותר מידי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by amit123,

יש לי שתי סטיקים של 512 במהירות 667. אם אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ג'יגה מה אני צריך כדי שהוא יתאים?חובה שהוא יהיה של אותה חברה או שמספיק שרק המהירות תהיה אותו דבר?ותגידו אם צריך עוד משהו.. תודה.

14. Started by gnagar,

אני יודע שההבדל העיקרי בינהם זהו ש ב -DS4 יש קירור לצ'יפסט ! מה שמדאיג אותי הוא במידה והקירור לצ'יפסט הולך אז כל הלוח הלך ואולי הוא נוטה להתקלקל יותר ? השאלה איזה לוח עדיף מבחינת עמידות לאורך זמן ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ראיתי היום לוח של GigaByte בשם: GA-7VAX שהיה קרוב מידי בשם ללוח GA-7VAXP שאותו אני מתכנן לקנות. ההבדל במחיר קרוב ל 200 ש"ח שזה סכום חביב לכן החלטתי לבדוק מה ההבדלים. ב- GA-7VAXP כתוב: VIA 8X V-Link architecture (533MB/s) ואילו ב- GA-7VAX כתוב: VIA V-Link architecture (266MB/s) מעבר לכך ל- GA-7VAXP יש גם: Smart I/O : Winbond Smart@IO (שגם על זה אני אשמח אם יגידו לי מה זה) את ה- RAID וחיבור FireWire. מאחר ואני בור ועם הספר אני אודה למי שיוכל להסביר לי בקצרה על מה מדובר או אפילו להפנות אותי ללינק המתאים (ניסיתי למצוא בחיי..) ואיך זה משפיע עלי בסופו של דבר. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני אנסח את השאלה באופן ברור יותר: האם אינטל שהם מייצרים מעבד, הם מחליטים איזה E8X00 הוא יהיה ע"י בחינת יכולת, ולפי כך הם מחליטים איזה דגם זה יהיה? זאת אומרת שאם נגיד הם בדקו וראו שניתן להגיע לתדר מעבד(לא FSB) גבוה יותר עם X אז אותו X יהיה 8600, ואם מעבד אחר שהם ייצרו גם עם אותו זיכרון קאש לא מצליח להגיע לתדר גבוה אז הוא יהיה נניח E8300? או שפשוט כולם יכולים להגיע לאותו FSB ? או שאולי הם מייצרים את כולם אותו דבר ורק מוכרים אותם עם מכפלות שונות? אם לא הבנתם את השאלה אני ינסה שוב.למרות שניסיתי להיות הכי ברור...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by morbidangel,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב די ישן פנטיניום 4, אני לא יודע את הדגם של הלוח אם אבל ידוע שהוא תומך בזיכרון של DDR2 עד 667MHZ, על מערכת הפעלה של וינדוס 7 (32 ביט). השאלה היא כזאת, בלוח אם יש רק שני סלוטים של זיכרון, האם כדאי לשים שני סטיקים של 2 ג'יגה או שני סטיקים של ג'יגה. האם המערכת תדע לנצל את ה4 ג'יגה? תודה!

18. Started by RDragon,

אני מחפש זיכרון ל I5 ,קונה מערכת בIQPC. שאלתי אותם לפני שבוע אבל לא ענו לי. הבעיה שהזיכרונות המתאימים אצלם יקרים באופן מזוויע ואני חייב משהו זול יותר... אולי יש משהו בKSP או אייבורי? או משהו באשדוד. חשבתי לקחת את G.Skill 4GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 7-7-7-18 F3-10600CL7D-4GBPI מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2504&products_id=24663&PHPSESSID=c2b8cbdb7d37b8a4838ba30df2b61b9d ב400 אבל לא יכול לחכות 3+ שבועות וכו'

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bah10,

קניתי את הלוח ASUS P4T 533 וגם את הIPANEL דגם DELUXE. התקנתי את הWINDOWS אבל כל 8 שניות המחשב נתקע לי למשך חצי שניה ואז ממשיך כרגיל אחרי יומיים שאני מנסה לבדוק מה הבעיה בסוף גיליתי שהבעיה נובעת מהIPANEL בBIOS הוא היה מוגדר לעשות REFRESH לIPANEL כל 8 שניות אז שיניתי ל30 שניות ועכשיו הוא לא נתקע לי כל 8 שניות... בעצם הוא לא נתקע בכלל (סוף סוף ) אבלשמתי לב שהמחשב נתקע למשך שבריר שניה רק אם אני "משחק" עם הIPANEL באמצע עבודה, כלומר בודק נתונים כמו טמפרטורות, מהירות מאווררים וכו'. זאת בעיה מוכרת? אני צריך לדאוג? למישהו יש לוח של ASUS עם IPANEL שיכול להרגיע אותי? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Inertia,

אט אט מתגבשת לי ההחלטה לגבי המחשב החדש שאני רוצה לקנות וכרגע אני תקוע בשאלת הזכרונות... מעבד: E6300 לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 זכרונות:... אני מתכוון לקנות (ככל הנראה) שני סטיקים של 512 במהירות 533 או 667 והכוונה היא לעשות OC קל למערכת (עד באס של 350).. יש הצעות לזכרונות מתאימים? הכוונה שיאפשרו לי לעשות אוברקלוק ברמה פשוטה ועם זאת לא יעלו הון.. ד"א מה הBUS של ה core2 e6300 המקורי? הוא יגיע ל350?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. רציתי לשאול: האם ישנה אפשרות להכניס 2 מעבדי CORE 2 במחשב אחד? האם זה דורש דדרישות מיוחדות של ההתקנה? לוח אם מיוחד? דברים כאלה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. יריבות שעושה רק טוב לכל הצדדים בה? כך בהחלט נראה המצב הנוכחי בשוק המעבדים, אם לשפוט לפי הדיווחים הכלכליים של שתי המתחרות האמריקאיות הוותיקות לכתבה

23. ההפרש ביניהם הוא 40 ש"ח ואני מעוניין לדעת מה בידיוק ההבדל ביניהם. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קשה מאוד למצוא את מעבדי שמונת הליבות העדכניים מבית אינטל בחנויות - אבל ביצרנית עשויים להיות כבר עכשיו בשלבי פיתוח לדור חדש וגדול עוד יותר לכתבה

25. יש לי I5 760 ורציתי לדעת אם בעתיד אצטרך לשדרג מכל סיבה שהיא,אחרי עדכון ביוס האם ה-SB יתאימו ללוח שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים