עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. ברשותי המרכיבים הבאים: מעבד: C2D E8400 לוח אם: Gigabyte EP35C-DS3R זיכרון: Kingston 2GB DDR2 800MHZ ברצוני להחליף את הזכרונות הקיימים בחדשים של DDR3 במהירות 1333MHZ. מבדיקה שעשיתי(בחוברת), לא אמורה להיות בעיה. חשבתי להתקין את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PT-D3G4K-13C7~15~0.htm האם זה באמת יתאים? למישהו ידוע על בעיה כלשהי שיכולה להתעורר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PeaS,

ובכן, הצלחתי לצמצם באופן משמעותי את המועמדים השאטל זול ב22$ מהאביט, ועדיין לא הצלחתי למצוא יתרון משמעותי (או יתרון בכלל) של האביט על פני השאטל, אני מפספס משהו? ועוד דבר, למישהו יש לינק לביקורת של הדגם הזה של אביט? חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SiLeNt B0B,

שלום אני רוצה להוסיף זכרון (עוד 512) ואין לי מושג האמת בנושא... רציתי לשאול מה אני יכול לקנות ואיך אני יודע אם בכלל יש לי אפשרות להוסיף? הנתונים מה EVEREST הם: Memory Slots DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by ely2001,

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 2.4, ויש לו רק 256 מגה של זיכרון, הוא משתמש ב אקס פי והמחשב כול הזמן מקרטע אצלו(השימוש שלו זה לגלוש באינטרנט לשמוע מוזיקה ואיסיקיו משחקים הוא לא משחק). אני אומר לו שאם הוא יקנה עוד זיכרון של 256 מגה כך שיהיה לו 512 זה ישפר לו בהרבה ולא יהיו לו את הקרטעים האלו שהמחשב נתקע. והוא חושב שזה לא הבעיה, מי מבינינו צודק?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  5. הלוח שלי הוא P35C-DS3R האם אני יכול לשים כרטיס מסך של SLI ?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  6. חברת ivory החליפה לי ללא ידיעתי לוח אם מh81m-e33 של msi לh81m-hd3 של gigabyte, רציתי לדעת מה יותר טוב אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו אם מישהו יוכל לשלוח לי סיקורים של שני הלוחות אם, בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הלוח שלי הלך ואני צריך לוח חדש אז אם מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב עד 1000 שח.

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום לכולם התקנתי 2 סטיקים של זיכרון DDR2 של קינגסטון, כל אחד 2 ג'יגה על לוח GA-945GCM-S2L של ג'יגהבייט עם מעבד של E2160 אחרי שהפעלתי את המחשב גיליתי שהוינדוס מזהה רק 3 ג'יגה (XP HOME 32 BIT) אחרי שבדקתי בביוס גיליתי שגם שם מזוהים רק 3 ג'יגה! שמעתי שלוינדוס יש בעיות לזהות 4 ג'יגה לפעמים אבל אף פעם לא שמעתי על בעיה של הBIOS לזהות 4 ג'יגה (אם הלוח תומך) והלוח הזה תומך.. בדקתי אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה אני יודה לו מאוד

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by oba3k,

איזה שילוב אתם מעדיפים ולמה? הכוונה כמובן למעבד AMD 3800 או 4200 עם הלוח HDMI של ASUS עם הכרטיס X1250 לעומת הE2600 של אינטל עם הכרטיס X3000 בלוח 965G של ג'יגהבייט.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  10. אני מניח שהכותרת אומרת הכל ובנוסף מפרט המחשב שלי מופיע בפרטים. תודה מראש לחווי הדעות

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by BeNzZy-BoY,

אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  12. אהלן חברה! הייתי רוצה בבקשה לקבל תשובה לשאלה המטרידה הזאת. בכל מקום אומרים משהו אחר ונורא קשה לי להחליט במה לבחור. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by freesoul23,

ואיזה שידרוגים ניתן לעשות, הכוונה עד איזה מהירות המעבד אפשר לשים ואיזה כרטיס מסך חדש אפשר להתקין?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by raiman1,

מישהו יכול להסביר לי מה זה? וכיצד זה מועיל?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אז ככה נשאל קודם...מה ההבדל שיש בלוחות לAMD בין אחד לאחד,החברות השונות....(ביצועים בלבד)... איזה צ'יפסט הכי טוב ל(AMD 64 (754....הNF3 או הVIA או הSIS???..ואיזה?? ומה עדיף מבין השתיים את ה GA-K8NS או ה EPoX EP-8KDA3J (שתיהם NF3 250GB) בהנה שאני משתמש שלא עושה OC....ואם אני עושה OC מה יותר טוב??

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  16. אלהן.בעיקרון הייתי סגור על הp31-d3sl אבל אמרו לי שבג'יגהבייט הl מסמנת כרטיס קול גרוע במיוחד..לכן אני צריך המלצה ללוח אם העובר בהצלחה את הדרישות הבאות: -אינטל -יתמוך במעבדים החדשים -כולל יציאת spdif -בעל כרטיס קל איכותי -זול,אני גם ככה בחריגה מטורפת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  17. הסיבה להחלפה היא תמיכה ב USB3, Sata3 ו UEFI. המעבד הוא 955 של AMD שמומהר ל 4.1, אז חשוב שהלוח החדש יעמוד בזה גם כן. (למרות שרק העליתי מכפלה והוספתי מתח למעבד). (שאר המפרט בצד). השאלה היא אם כל העניין הזה כדאי, או שעדיף לסחוב איתו ככה עד שאוכל להחליף שילוש / פלטפורמה. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

אני צריך המלצה ללוח 939, NFORCE4 ULTRA. כמובן pci-e המליצו לי בעבר על K8N Neo4 Platinum של MSI אבל לפי האתר שלהם הוא לא עובד עם מעבדים איטיים יותר מ3500 ואני חושב על 3000 או 3200. כך שלצערי הרב הוא לא מתאים. אין לי שום כוונות לOC. תודה, LAZYBOY

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

בעקבות הדיון הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.0 שבו כבר בחרתי מפרט אבל עוד לא קניתי ובדיוק בימים האחרונים הסתכלתי יותר לעסק של הקונרו אבל אני לא יודע אם שווה לחכות לא או פשוט להמשיך עם הקנייה (המפרט הסופי נמצא בעמוד 2)... בעיקרון התקציב הוא 7,000 בלי מסך אבל אני כבר יצטרך לקנות דברים אחרים ככה שנקי זה יגיע ל8,000 וזה יעלה לי המון!!! בכל מקרה לפי מה שראיתי הקונרו אמור לצאת ב23 ליולי, והביצועים שלו נראים ממש טובים אבל אני לא יודע אם לקחת בכלל AMD AM2 האם זה שווה? גם עכשיו עלה לי הקטע של החבלי לידה, הכוונה שלכל מוצר חשמלי יש דפיקות בהתחלה ורק אחרי כמה זמן יתקנו את זה, אז אולי פשוט כדאי לחכות ואחרי כמה זמן פשוט לשדרג? בבקשה תנו לי עוד ידע ועצות…

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום קניתי ASUS p800 וחצי גיגה זכרון בתצורת DUAL CHANEL וקיבלתי את המחשב (פנטיום 4 2.4C_HT) זה רץ מהר :-) אך איך אני מודא שהם קינפגו את המחשב נכון, ז"א 800MHZ והבנקים ביניהם? תודה מראש, יהודה נ.ב. מערכת הפעלה XP HOME

21. Started by Turbine,

רציתי לדעת אם אפשר לשים 2 סטיקים של KINGSTON 2.5 DDR 400 MHZ 512 MB שיתפקדו כדואל סה"כ 1 ג'יגה ועוד 2 סטיקים של כל אחד 256 גם 400MHZ DDR סה"כ 512 אין לי מושג של איזה חברה הם, ומה התזמונים... השאלה אם זה יפגע בביצועים ? או בכל דבר אחר? ואם בכלל זה אפשרי לשים אותם ככה?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by T-Flash,

לפי המקורות הקודמים, דגמי מעבדי הקונרו שהיו אמורים לצאת הם: E6300 E6400 E6600 E6700 E8600EE מעטים שמו לב ל"חור" ביניהם - חסר E6500. לפי הנתונים של המעבדים היה אפשר לחשוב שכל טווח הביניים מכוסה היטב ואין צורך להוסיף עוד מעבד על מנת לכסות טווח בביצועים או במחיר. אך לא כך קרה. בעמודי הפורום XtremeSystems פורסמה תמונה עם מידע על המעבד E6500. לפי נתונים אלו, המעבד החדש משלב מהירות ליבה של 2.4GHZ (כמו ל E6600) עם 2M של זיכרון CACHE (כמו למעבדים החלשים יותר בסדרה). לפי זה אפשר להבין שה E6500 הוא אותו ה E6600 רק עם 2M CACHE (ל E6600 יש 4M CACHE) אך לפי בנצ'מארקים ברשת שמשווים את יעילותו של ה 4M CACHE מול ה 2M CACHE רואים שההבדל בביצועים הוא בממוצע כ-5%. לכן אפשר להניח שביצועיו של…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by leogil,

האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by the_big,

החזרתי לו את 820 ולקחתי 930 בתוספת של 80 ש"ח וזה ממש שווה בלוח היה צרך של 200 ש"ח נוספים עכשיו לגבי הכ.מסך יש לי עדיין את 6600 GT לדעתכם מה אני צריך לקחת במקומו הפרש אפשרי 200 ש"ח גג 7600 אין להם במלאי חשבתי לקחת X900 האם זה טוב

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  25. שלום אני מתכוון לקנות מחשב שמבוסס על המעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 ואני מידע של יתרונות \חסרונות של המעבד עדיף גם קישורים לביקורות (אין בעיה עם ביקורות באנגלית ) כי לא מצאתי . תודה ,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.