עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תראו יש לי 1500 ש"ח ואני לא יודע מה יותר כדאי....תחליטו ותגידו בבקשה למה...ד"א זה 1500 ש"ח כולל משלוח.....בחלק מהמפרטים יש מאוורר 120MM כי יש לי רק מאוורר אחד במארז...אבל אם אין תקציב אז יש לי מאוורר 80MM שאני ישים בדלת... מפרט ראשון מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2200 2.2Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤333 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤33 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤624 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמו…

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by urib,

נו... מה יש לכם להגיד על זה, אפשר לומר דבר אחד... אנחנו רק נרוויח מזה http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34873

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  3. מתעניין בתוכנה המנטרת את העומסים ברכיבים המרכזיים במחשב: עומס CPU, כמות זיכרון תפוס/פנוי ועומס חישוב של הכרטיס הגרפי. אני בייחוד רוצה לדעת כמה זיכרון פנוי יש לי במהלך העבודה (אם זה משחקים או עיבוד תמונות/וידאו) כדי לדעת מתי צריך להוסיף עוד זיכרון. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

איזה לוח רגיל לא לשרת תומך בזכרון דדר 2 registered

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. Started by Ziv_o,

שלום אני צריך עזרה קטנה.. איזה מבין הלוחות הבאים של Gigabyte יותר טוב? 1) Gigabyte GA-P35-DS3 2) Gigabyte GA-G33-DS3R 3) Gigabyte GA-G33-DS3P

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by kingscorpion,

יש לי תקציב של 400 לקנות זכרונות ואין לי מושג מה לקנות כל הדידיארים למיניהן בבקשה עזרה... מודה מראש

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by tom123,

מאיפה כדי לי יקנות את ה- OCZ 1024m Pereformance 500Mhz? או שתציעו לי משהו אחר עד 1600 ש"ח ושיהיה 1024, עד 2.8V כי יש לי IC7MAX3

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by hiyal,

הלוח אם הישן שלי נשרף (k8ns( 754 וקניתי לוח אם חדש. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1254 קניתי גם משחה טרמית. אם אפשר קצת עזרה וטיפים להרכבת המחשב כי בתכלס הוא מפורק לגמרה וזאת הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב במצב כזה (יש לי קצת ניסיון בתחום ) זאת המחשב הטרמית http://www.skypc.co.il/scripts/prodList.asp?idCategory=206 אם שפשר קצת טיפים על המריחה של המשחה והרכבת הלוח על גבי המארז ואם יש משהו חשוב שאני צריך לדעת. אני בטוח שיש פה אנשים שהרכיבו ולא פעם אחת מחשב ממצב כזה. גם אם אפשר חוות דעת על הלוח. אני גם מאוד מקווה שהמעבד והזיכרון טובים יש דרך לבדוק זאת?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by ShowstoppeR,

אהלן. לפני כ שבועיים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל BFG 8800 GTS 320MB ומאז נוצר לי צוור בקבוק דיי רציני. אני מחפש עכשיו מעבד שיאזן לי את המפרט. המפרט להלן: לוח: DFI lanparty nf4 ultra-d מעבד: amd athlon 64 3500+ OC'ed @ 2.7ghz זכרונות: Geil One BH5 DDR400 @ 500mhz כ.מסך: BFG 8800 GTS 320mb ספק: Enermax Liberty 500W אני חושב ללכת עם AMD X2 או Opteron אבל נתקלתי בבעייה דיי רצינית כשניסיתי למצוא משהו בארץ. מה המעבד הכי טוב למפרט שלי שאפשר להשיג בתחום של עד 1000ש"ח? תודה

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  10. אוקי ככה.. כרגע יש לי מעבד celeron 2.8@3.1 . יש כיום נניח את המעבד e2140 .. שהוא 1.6 גיגה הרץ אם אני לא טועה. ז"א ש-1.6*2 = 3.2 .. שזה כמעט כמו האחד שלי! אז אותם ביצועים?! ומה אומרים על המעבד שלי הוא טוב\לא טוב.. ? כעקרון אני משחק קצת משחקים.. וגולש .. לא יותר מידי.. יאללה תדוה

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  11. https://www.gearbest.com/laptops/pp_632454.html אני לא מכיר אותו, והמחיר בשילוב המשקל אטרקטיביים עבורי. המחשב מיועד לעבודה על מסמכים (מספר קבצים וורד ו- PDF פתוחים במקביל )+ גלישה בסיסית באינטרנט בלבד. לא לצפייה בסרטים וודאי לא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כבר 3 פעמים שמתי לב שהגוגל מכניס את המעבד שלי ל100% עבודה ואני לא יודע למה.... להתקין מחדש את הגוגל או שיש למישהו פתרון אחר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by latismu,

אהלן חברה, אני רוצה להחליף heatsink ומאוורר למעבד, אני חושב שהתושבת היא LGA 775 כלומר פנטיום 4 איך אני יכול לדעת בוודאות (ההיטסינק יושב לי פה על השולחן) והאם כל היטסינק+מאוורר של תושבת 775 יתאים ? אני לא יודע אם משתלם לקנות דגם Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) שעולה 165 ב KSP או דגם אחר (שוב ב KSP) בשם "?Spire (Socket 775" לכשאקנה את זה, אז אני כבר יעדיף למרוח מחדש תחומר הטרמי, אז ראיתי תמדריך הנפלא הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ רק דבר אחד שלא הבנתי זה שרשום שם "חומר טרמי כלשהו". מאיפה אני יכול לקנות חומר טרמי? (ומה לקנות בדיוק...) עוד דבר אחד רק שלא ברור לי, ההיטסינק והמאורר זה מורכב ביחידה אחת, ואותו הוצאתי, חשבתי שממש מתחת לזה צריך להיות המעבד (ככ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם הלוח אם הזה (Gygabyte GA 965P DS3) יכול לתמוך במעבד core 2 duo E6550? (ובזכרונות של 2GB של 800MHZ של OCZ)? באייבורי אמרו לי שהלוח לא מתאים למעבד, ולכן אמרו לי ללכת או על MSI P6N או על P35. מה אתם אומרים? (זה דחוף לי לדעת)... תודה.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by shlomom,

החל מהיום נכנסו לתוקף מחירים מעודכנים של מספר מעבדים. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html המעבדים שהוזלו הם: המעבדים מסדרת TL לסוקט L1 של Turion 64 X2 Athlon 64 FX-62 single-core Athlon 64 3800 Socket 754 Mobile Semprons נוסף: Sempron 3800+

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by zion789,

כמו שאתם רואים לפי הכותרת-אני צריך את שלושת הדברים האלה בגלל שהמחשב שלי ישן מאוד(עוד מעט שבע שנים!) ובגלל שאין לי תקציב למפרט עכשיו אני רוצה לעשות הכל לאט לאט ובינתיים אני רוצה לקנות את הרכיבים האלה. שלושת הרכיבים האלה יופעלו בעיקר למשחקים,להמון ציוד היקפי,והמון תוכנות שיפעלו ברקע כגון EMULE ומשחק כלשהו. חשובה לי מאוד המהירות והביצועים,שכן איטיות אני שונא "בדם",אני רוצה שרכיבים האלה יספיקו להרבה זמן.לגבי התקציב-אני לא ממש בקיא בנושא הזה של הרכיבים(יש לי קצת ידע ,אבל לא כמוכם) אני חשבתי בנושא של זכרון 2 ג'יגה,לוח אם איכותי שיתאים,ומעבד מהיר ואיכותי שיתאים לו,שוב כמו שאמרתי אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מול מה אני עומד אבל בתור התחלה אני ישים 3000 (תקנו אותי אם אני ט…

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום, יש לי כאן מחשב עם מעבד E4500 שמומהר ל 3.3GHZ, עם SLI של 8800GT, רציתי לדעם אם שדרוג המעבד נאמר ל Q6600, או Q6700,שנגיד יהיה מומהר לאותו תדר יתן שיפור בזמן אמת במשחקים... תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tfo,

1)שלום הייתי מעוניין לדעת איזה לוח כרגע הכי טוב ל AMD 64 ובאיזה לוח יש את ה OVER CLOCK הכי טוב. יש לי כמה לוחות שהציאו לי: EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Albatron K8X800 ProII ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 2)האם כדי לי אחד מן הלוחות האלו או משהו אחר אולי 3מה ההבדל בין ה EPOX EP-8KDA3 ל - EPOX EP-8KDA3J ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by deelad,

שלום. ברצוני להוסיף עוד 4GB זכרון במהירות 800 תזמונים 4.4.4.12 מחברת OCZ ,לזכרונות A-DATA שקיימים. השאלה שלי האם יכולה להיות בעיה עם שילוב של שני סוגים\חברות שונות?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by Moty_p,

אתם רואים את המחשב הזה? http://forums.driverguide.com/showthread.php?t=34672 אני רוצה לדעת איזה מעבד יש לו יעני איזה שוקטס כך שאוכל לקנות אחד חדש תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  21. יש לי אופציה לקנות celeron D 2.8 עם לוח gigabyte 8I915O-Duo או מעבד Athlon 3000 sock754 עם לוח K8N-PRO גם של GB. באחד המעבד יותר חזק, בשני הלוח הרבה יותר חזק. מה אתם אומרים ותנו הסבר קצר, אני בדילמה.

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  22. אזת עם יציאתו של הבולדוזר והכרטיס מסך של NVIDIA והמשחקים החדשים שצפויים לצאת ולקרוע את המערכות החדשות... לא כדאי לחקות קצת ואז לקנות את המחשב, שכן המחירים ירדו בהשוואה להיום? אם הייתי קונה מחשב לפני כמה חודשים הייתי הולך על ATHLON מרובע ליבה. כרטיס מסך סביר ב500+ ש"ח ו 4GB RAM. ולוח אם פשוט ב 300 ש"ח. האם כדאי לחכות ולקבל משהו טוב משמעותית באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  23. שלום יש לי מעבד 2.8 פרסקוט עם מאוור מקורי של אינטל ויש לי שאלה על כמה המאורר אמור להיסתובב ? - כי עכשיו הוא מסתובב (לפי הביוס) ב 2610 סיבובים לדקה... האם זה בסדר/נורמלי ? תודה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב וחיפוש ב EBAY, DX.COM וכו" מראה הפרש מחירים של כמעט פי שניים. או במילים אחרות נראה לי שעדיף לקנות שני סטיקים בחול ומקסימום אחד יעבוד.. אכשיו שאלה למבינים: זיכרונות מספיק קטנים כדי שאפשר לבקש מאנשים להביא אותם מחו"ל ללא רגשות אשם על גרימת אי נוחות.. יכול לקרות להם משהו בשיקוף בשדה תעופה? ואם אפשר גם תשובה לגבי דיסקים קשיחים. כנ"ל. יקרה להם משהו בשיקוף?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by aviel2k,

בוקר טוב לכולם... קניתי מחשב עם לוח אם asrock extreme 4 רציתי לדעת אם מותקן עליו כרטיס רשת אלחוטי?,במידה ואין איזה כרטיס רשת אתם ממליצים?או שזה לא משנה איזה סוג דגם לקנות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.