מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
כרגע יש לי זכרון של 256MB DDR 333MHz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256. עכשיו, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את עניין הCL, ומה עדיף? אני מתאר לעצמי שכמה שיותר נמוך יותר טוב, אבל האם זה כל כך קריטי?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב ה-INTEL CENTINO או ה-AMD Mobile ומה זה ליבת דותן?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם כדאי ללכת על הבארטון בעל הקאש המוגדל ובעל באס של 333 מגהרץ או על הת'ורובראד בעל באס זהה ומחצית הקאש? איזה מהמעבדים יעניק ביצועים טובים יותר Overall? בבקשה, רק מי שבאמת מבין עניין יענה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם 1) מחפס לוח ASUS ל-P4 בתדר 2.4 או 2.53 למחשב שלבסוף יערוך וידאו (אנאלוגי) ויתחבר למצלמת STILLS דיגיטלית. 2) מעונין במהירות זכרון 400 3) מה זה ה-CONNECTOR הכחול בלוחות של ASUS? 4) + רוצה AGPX8 וכמה שיש USB וגם LAN 10/100 וכן כרטיס קול בסיס 5) איזה צורב ממולץ (אם כבר שואלים) 6) איזה כרטיס מסך (דו ראשי) מומלץ? תודה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף עוד 256MB (זה סה"כ 512) ........... כמה לדעתכם זה יעלה את השיפורים במשחקים? (P3 1000MHz,GeForce 2 MX 440 64MB) עם מערכת הפעלה:WIN 98 למה אני נותן את כל הפרטים? לא יודע אולי תבקשו תודה מראש ;D
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי,טוב בגדול השאלה בכותרת אבל אני ארחיב. לפני 6-7 שנים קניתי מחשב,פנטיום 3,בזמנו זה היה מחשב חדש ומגניב שעלה מלא כסף(6000 ש"ח).עשיתי סקר שוק וגיליתי שהכי זול יהיה לקנות אצל בחור אחד שעבד בצורה פרטית(הוא לא עבד מחנות,אבל הוא היה רשום כעסק חוקי).בכל אופן הבחור סגר מזמן את הבסטה. לא מזמן(לפני שנתיים ;D אבל שככתי מזה) המחשב הפסיק לעבוד(אני מדליק אותו ויש רק מסך שחור וקו לבן מהבהב), לפי התקלה אני מניח שהבעיה במעבד. אם זכרוני אינו מטעה אותי,אינטל מביאים אחריות לכל החיים למעבדים שלהם.אני רוצה להחליף את שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי... למרות שזה לא כל כך החומרה שמיועדת לשרת... אני רוצה להתייעץ איתם לגבי העדיפות. השרת המדובר הוא שרת אבטחה שהמטרה העיקרית שלו היא לצלם 6 תמונות במעגל סגור ממצלמות )לגבי חיבורי המצלמות אני עדיין לא יודע( וכמובן גם להקליט בהפרשים של שבוע משמע שבוע מוקלט ולאחר מכן נמחק. ובנוסף להכל הוא פתוח כשרת יתן לי גישה למצלמות דרך האינטרנט... עכשיו השאלה שלי היא כזאת... מה היא העדיפות העיקרית AMD ATHLON 2600 או INTEL P4 2.0\2.8 ובנוסף מה כמות הזיכרון שאתם ממליצים עליה תודה רבה מראש לכולם... נ.ב. אם אתם מכירים תוכנה שמסוגלת לעשות את כל מה שנרשם כאן למעלה... תודה GS
-
- 5 תגובות
- 440 צפיות
-
-
רק הקירור לצ'יפסט? או שיש עוד משהו?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
האתר HKE PC הודיע כי AMD מתכננת להוציא מעבד כפול ליבה תקציבי בשם Athlon 64 X2 3600. זאת תהיה התגובה של AMD למעבדים הכפולי ליבה התקציביים של Intel שאמורים לצאת בקרוב - אלא הם Pentium D 915 וה Pentium D 925. המעבד יכיל 256K של זיכרון Cache (לכל ליבה) ,וזה בעצם ההבדל היחיד בינו לבין Athlon 64 X2 3800+ (שיש לו 512K של זיכרון Cache לכל ליבה). המעבד יגיע לשוק ברבעון הרביעי של השנה. מחירו לא ידוע, אבל אפשר לשער שהמחיר שלו יהיה זהה ל Pentium D 925 (בערך 120$). באותה הכתבה אנו רואים גם את Athlon 64 FX-64. המעבד הזה אמור לצאת ב 8 לאוגוסט.
-
- 42 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול באמת, איזה חברה עדיפה יותר, איזה לוח איכותי יותר ואיזה אמין יותר? האם אינטל או GIGABYTE? אני לא מדבר על OVERCLOCKING ועוד דברים אחרים, אלא בכלל מבחינת איכות החומרים ואמינות הלוח, מה יותר אמין INTEL או GIGABYTE? אני שואל למרות שכאן ממליצים הרבה על GIGABYTE, כי אני מאמין שתתנו לי תשובה אמיתי וכנה. תודה רבה רבה מראש לכולם.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לאחר קריאת המדריך המפורט והמעולה יש כמה דברים שאני מנסה להבין עדיין... במידה וקיים סטיק של זיכרון שרשום עליו XMP 2133 אני מסיק מכך שהמהירות שאושרה בידי JEDEC היא מהירות של 2133 אך ברגע שאפעיל בלוח את פרופיל ה- XMP, התזמונים ייבחנו ויכוונו מחדש כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלהם. (כך שלמעשה אני עשוי לקבל מהירות שהיא מעל 2133) השאלה הזאת עולה עקב שיחה שלי עם אחד הנציגים בחנות שממנה אני מזמין את המחשב החדש שלי שטוען שהמהירות המוצהרת של 2133 היא המהירות שתתקבל לאחר הפעלת פרופיל ה- XMP ושכל מה שהפרופיל XMP עושה זה להגדיר את התזמונים בצורה אופטימלית עבור התדר המוצהר ואם אקח זיכרון בתדר 2133 שלא תומך ב- XMP יכול מאוד להיות שעל-מנת שהזיכרון ינצל את התדר הזה אני אאלץ להגדיר את התזמונ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים יש לי לוח כזה במפרט המחשב (בחתימה). הלוח עושה בעיות.. עשיתי השוואת בנצ'מארק והוא ממש חלש - בקרוב יוחלף. כשסיפרתי על כך לאחד המשתמשים שמדברים כאן וגם איתי ב Messenger (ואני לא אזכיר את שמו),הוא ענה לי.. טוב,תראו את השיחה: מצפה לתגובות.. בבקשה , יום ראשון אני מחליף את הלוח ואני צריך לדעת לאיזה בדיוק.
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.. ניקתי את המחשב בפנים והגעתי למעבד פירקתי את המאוור שעל המעבד והוצאתי את המעבד והיתה משחה בקצה על הפינים האלה זה אומר שהלך המעבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש מדגם: SEAGATE BARACUDA 500GB, 32MB BUFFER.(ST3500320AS) בחלקו האחורי (היכן שמחברים את כבלי ה-SATA) יש ג'אמפר שמאפשר לבחור בין מהירות עבודה של 3.0 GB/S או הגבלת מהירות ל- 1.5 GB/S. במפרט של לוח האם שלי (ASUS P5K-VM) רשום: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=2 האם להוריד את הג'אמפר ולתת לכונן לעבוד במהירות הגבוהה יותר ? האם באמת יורגש הבדל ? לגבי המחשב עצמו, מדובר ב- HTPC בעל המפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY ASUS P5K-VM(QUAD READY) INTEL G33 VGA 256MB HD AUDIO SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB 32MB SATA II CORSAIR TWIN2X2048-8500C5D DDR2 2…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מישהו הצליח לפתוח את ה- desknote a900 כדי להחליף את המעבד. אני חושב שאם אני אשים שם את הסלרון 400 שלי הוא יהיה יותר מהיר מה- C3 ב- 733 mhz. ראיתי שבגרסאות חדשות יוצר של ה- desknote בעיקר עם מעבדי AMD יש פנל מיוחד מתחת למעבד שפשוט אפשר להוציא. לי אין כזה, וניסיתי לפרק את כל המארז, אבל אני חושב שפיספסתי איזה בורג ולא מצליח לפרק את הלוח. (כן ניתקתי את ה- LCD)
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם(עדיף c2d). היום יש לי P4 3.0GHZ ולוח אם של MSI NEO PLATINUM ו2 סטיקים של זיכרון 533(512X2) אשר המלצה למעבד+לוח אם והאם אני יכול להשאיר את הזיכרון הזה או שכדי לקנותת 667 או להוסיף עוד זיכרון.... ודרך אגב אני לא בתחום הOC(אולי בעתיד).. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חג שמח חברים! אני חייב כמה שיותר וכמה שיותר מהר השוואות של שני המעבדים האלה במשחקים שונים. תודה רבה . עריכה: בנוסף, אשמח למאמר המפרט את ההבדלים בין DUAL CORE לבין CORE 2 DUO
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר דיברתם על זה 12312312 פעם פה, אבל אני לא מוצא את זה.. 1. מה עדיף? 2 מעבדים שונים או מעבד בעל 2 ליבות (מה ההבדל??) 2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם כדאי לחכות ל dual core של אינטל? מתי הוא צריך לצאת? מחיר? נ.ב. ראיתי שה AMD צריך בסוף החודש, אבל אני מעוניין באינטל...
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הE6300 1.86 שלי. כמובן שלא בא לי לצאת פראייר, אבל אני לא רוצה להציע למוכרים מחיר נמוך בצורה לא רצינית. מה אתם אומרים? כמה שווה לשלם על מעבד Q6600 יד שניה? 350? המעבד ללא קירור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההבדל יוצא בערך 150 דולר למחשב, יש הבדל משמעותי (לשימוש ביתי) בין Core Solo לבין Celeron M?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד Phenom X4 9850 של AMD איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין Vista 32Bit או Vista 64Bit ומה עדיף פרימיום או אולטימייט? תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מעדיף מחנות שנימצאת בטקסס תקציב עד200$ ובשקלים עד 1300 יש עדיפות ל2gb אני עושה oc!! אבל קחו בחשבון שאני לא יכול לתת יותר מ3v לזכרונות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון הדבר היחידי בו אני מתלבט הוא הלוח אז לכל אותם החכמים כאן - מראש אומר זאת בצורה נכבדה לא להמליץ על גיגבייט - תודה ! אני לא מצפה לפחות מאסוס או אמאסאיי לא מתוכנן שום אוברקלוק - לא למעבד ולא ולזכרונות חשוב שיהיו שני כרטיסי רשת ! וכרטיס קול כמה שיותר איכותי על הלוח .
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-