עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם , אני די מתלבט. האם כדאי לי לקחת לוח אם של אינטל עם הצ'יפסט P35 שמגיע די עירום או לקחת את אותו צ'יפסט על לוח של ASUS שמגיע מצוייד היטב במיטב הפיצ'רים. תגובתכם מאוד חשובה לי. אנא עזרו לי להחליט. שי.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kreeki,

למה אנשים לא קונים למשל PentiumD925 שזה ליבה כפולה וכל ליבה 3 ג'יגה הרץ במחיר של 450 ובמקום זה קונים E שאולי מגיע ל2.6 ועולה לפחות פי 2 יותר? בקיצר, מה הבעיה עם הפנטיום D?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם לרכיבים הבאים: מעבד: Intel i5 3570K Tray כרטיס מסך: Sapphire HD7850 1GB GDDR5 OC זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600MHz תקציב עד 800 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pergola,

בהנחה ויש לי כרטיס מסך ממש חזק, ואני בעל המעבד הנ"ל, האם במשחקים מסויימים המשחק לא ינצל את מלוא הכרטיס מסך כיוון שיווצר צוואק בקבוק מהמעבד הנ"ל, ולכן הכרטיס מסך ינוצל רק בחלקו? עד כמה משפיע המעבד על משחקים כבדים? האם E6300 לא מספיק להריץ משחקים כבדים? ועוד שאלה, איך הכרטיס הנ"ל לשימוש של עיבודי תמונות raw בפוטושופ לצלם מקצועי? מספק? צריך מעבד חזק יותר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kozimus,

עד כמה פעמים אני יכול לפצל אותו שקע והוא עדיין יתן מתח תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yigal83,

שלום ברשותי שני לוחות ASUS (שני מחשבים שונים) חדשים: Z270 E & X370 Gaming pro. ללוח האם מחוברים רכיבים רבים של Corsair (זיכרונות, קירור מים, מאווררים...), ליציאות השונות שקיימות על הלוח. האם ניתן לשלוט על התאורה שלהם (לרכיבים הכוללים לדים כמובן) ישירות מהכלים/תוכנות של ASUS ? תןכנת AURA של ASUS מגלה רק את לוח האם, והתאורה נקבעת בעזרת תוכנה זו. בשביל לשלוט על רכיבי Corsair אני משתמש בתוכנת Corsair link אך אין בה את כל האפשרויות שיש ל ASUS, והיא גם עפה (נכשלת) אחרי זמן מה... (קראתי באיזה מקום באינטרנט, מישהו כתב שתוכנה זו לא רצה טוב יחד עם התוכנה של ASUS). איך ניתן לשלוט/לנטר את כל המערכות במחשב בתוכנה אחת, מבלי להריץ את כל הת…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nec_000,

https://videocardz.com/newz/intel-core-i9-10900k-tested-and-compared-with-ryzen-9-3900x-3950x

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mic3mic4,

הי, אני עובדת עם סולידוורקס וסטודיו מקס. אני זקוקה למחשב חזק ש'יחזיק' רינדורים - מה שלא קורה עכשיו. כשאני עושה פעולה שדורשת זכרון או חישוב - התוכנה (בעיקר מקס) קורסת. מאוד קשה לעבוד ככה, בייחוד שהסצנות הופכות מורכבות יותר ויותר...כרגע במחשב שלי: לוח אם - gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד - intel core 2 quad q9550זכרון - 4 יח' של 1GB DDR2 800Mhzכרטיס מסך - PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E חשבתי להעלות את הזכרון ל-4 יח' של 2GB או 4GB. אני לא מצליחה להבין אם לוח האם 'ידע' לקבל אותם או שעכשיו הוא כבר במקסימום שלו עם ה-4GB הכוללים שיש לו. כמו כן אני לא יודעת בנוגע למהירות של כרטיס הזכרון - אם ההבדלים הם במחירים או שיש כאלה שמתאימים לי וכאלה שלא. בקיצור - איזה זכרון כדאי לי לקנות. …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי רק רציתי לדעת איזה זכרונות עדיפים בלי קשר למחיר (כולה 100שח הבדל) שניהם 4GB OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 שמו שאתם רואים אחד 1066MHZ אבל CL5 והשני 800MHZ אבל CL4 השימוש בעיקר הוא לוידיו ב FHD ומשחקים וכמו שאמרתי אין חשיבות ל100שח הבדל תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני יודע שהתושבת היא 939, אבל בהיותו DUAL CORE אני מעוניין לקנות לוח אם שתמצה את גבולות היכולות שלו ושלא תהיה לצוואר בקבוק. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by arik100,

אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. יש ברשותי את הנייד הבא: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/e-series/e531/#tab-tech_specs אני רוצה לשדרג אותו בזכרון 4GB 1600MHZ. יש לכם המלצה? (מעדיף עם משלוח מהאינטרנט, ואם אפשר לשלם בPAYPAL בכלל להיט...) ראיתי למשל את זה: http://www.shop.toteam.co.il/4GB-DDR3-UNBUFFERED-SO-DIMM-1600MT-s-512x8-CL11.html מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itaysk,

שלום.. מאז שקניתי את המחשב שלי (לפני אולי 3 שנים) הפסקתי לעקוב אחרי ההתפתחויות בשוק המעבדים\לוחות\שבבים וכו'.. חזרתי להתעניין קצת בנושא וראיתי שאין לי מושג בגרוש על מה שקורה היום... לי יש AXP 1700+ 0.13 micron על לוח EOPX 8RDA+ .. ראיתי שאתם ממליצים על מעבד של AMD בשם SEMPRON.. מחיפוש קצר הבנתי שהוא מעבד ל Low budget \ celerony .. אז מה הקטע איתו..? הוא יותר טוב מ AXP..? ומה ההבדל בין K8 ל K7? ראיתי גם שהשמות של המעבדים אותו דבר אבל שמות הליבות שונות וזה דבר משמעותי.. בקשר ללוח, שלי מבוסס NFORCE 2 , ראיתי שיש 4? בקיצור אני אשמח אם תוכלו לעדכן אותי במה קורה היום ומה כדאי.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Aviv943,

היי. לפני כמה ימים קניתי זכרונות של G.skill מדגם F3-12800CL9D-4GBXL ממותג Ripjaws X. באתר של היצרן לא רשום שזכרונות תומכים בלוחות של Amd ובאתר של ksp שמהם קניתי רשום שהוא תואם לשלושה לוחות של אינטל. בכל אתר עולמי אחר כמו newegg מצויין שהוא עובד עם Amd ועם התושבת am3+ שיש לי. אפשר עזרה עם הנושא? אני לא רוצה לפתוח אותם ולגלות שהם לא תואמים. אביב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ofer40,

היי אני מנסה להרכיב מחשב חדש שישמש בעיקר לניגון סרטי HD שהם מאוד קשים להרצה על מחשב לא חזק מספיק. נכון שאינטל יותר יקר מ AMD אבל מה עדיף לצורך זה AMD או אינטל? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DarkIDevil,

שלום אני רוצה לקנות את המעבד להלן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25545 אבל בזאפ מופיע מהירות שונה של המעבד מאשר שמופיע באתר והם נותנים אותו קישור, אפשר הסבר? http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=454855 ואני רוצה לדעת אם בכלל המעבד יעבוד על הלוח M שלי הנה פרטים: (תלחצו על התמונה, יפתח חלון חדש תעשו שמירה בשם לתמונה ואז תוכלו לראות את כל הפרטים בבירור) תודה! (אני מתכנן גם לקנות HD4770, 2GB RAM, SeaSonic 500W)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בשולחניים זה קל: יש סוקט מסויים ויש מעבדים שמתחברים לסוקט הזה, מקסימום אם לא בטוחים באתר היצרן של הלוח אם בד"כ יש רשימה של מעבדים נתמכים. ובניידים איך זה עובד בדיוק? איך אני יכול לדעת איזה מעבד אני יכול לשים ואיזה מעבד לא? יש אפשרות מעבר מדור לדור ? אם שאם אני עם מעבד מדור 4XXX של אינטל אז אני תקוע רק איתם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by T-Flash,

א-ה-ל-ן!! אחשלי רוצה לקנות מעבד כפול ליבה... (INTEL :pissed:)... אכשיו יש לי כמה שאלות...שלא הייתי בטוח בהם...: איך ה DUAL CORE עובד? מחלק את העומס בין שני הליבות? או ששם כל פעולה לליבה נפרדת? איך המעבדים הכפולי הליבה של INTEL לעומת AMD?? חייבת להיות תוכנה שתומכת בDC? עוד מעט עוד שאלות!! תודה רבה :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כותרת. אם אפשר של חברה מוכרת כמו MSI ASUS או GIGABYTE

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. |שאלה| איך ה core 2 הוא בא עם מארז או ככה אלומיניום? ומתיי אפשר לקנות אותו?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Revertigo,

אין לי מושג בלוחות אם וכל העניין של המון-אותיות-ומספרים-במודל לא אומר לי כלום יש משהו מומלץ בהנחה שאין דרישות מיוחדות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. האם משתלם להשקיע ולקנות חלקים (לוח זכרונות ומעבד) של 800MHZ או שעדיף להסתפק ב 400 ו mhz333 של זכרון? אני מחפש לשדרג את המחשב שלי ואני מחליף רק לוח זכרונות ומעבד אני חושב אולי אפילו לכיוון של AMD בגלל המחיר הזול והבנתי שהם לא כ"כ רחוקים מאינטל בביצועים ולדעתי גם יש OC יותר טוב למעבדים של AMD (***תקנו אותי אם אני טועה בבקשה***) **אין לי הרבה תקציב לכל הנושא הזה ככה אני רוצה להשקיע גג 1600 ש"ח אז תביאו בבקשה הצעות אם יש לכם דבר שני, מהי מהירות ב MHZ של מעבד AMD 2500+ ומה ההבדל בין מעבד AMD שיש לו ליבת BARTON לבין מעבד AMD רגיל? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. http://img576.imageshack.us/i/44387730.jpg/ יש לי מעבד שאני עושה לו המהרה עד 4 GH ווינדוס לא מראה את המהירות של המעבד האמיתית 3.9 GH CPUZ מראה רק 3.7 GH ווינדוס מראה רק 2.8 GH ( לפעמים 2.6 ) למה זה קורה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי שאלה אליכם. (אבקש רק ממי שבאמת יודע תשובה לענות) תשמעו חבר שלי אמר לי שלוינדוס XP קשה (עבוד מאוד איטי) עם יותר מ2.5 גיגה ראם, ושרק ויסטה בנוי לזה (ליותר מ3 גיגה ראם) כי שבוע הבא אני קונה מחשב בעזרת השם ואני רוצה לדעת אם לקחת 4 או 2 כי זה פחות כסף והבדל דיי גדול. האם הXP לא צריך יותר 2.5 גיגה והאם הוא יעבוד לאט יותר שיהיה לו יותר מ3 גיגה ראם ? כי ממש לא בא לי לשים ויסטה על המחשב החדש אמרו לי שXP הרבה יותר טוב ממנו הוא רק יותר יפה זהו ! ואני לא רוצה לשים ויטסה. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8752

דיונים חדשים בפורומים