מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין הסמפטרון S754 לבין הסלרון S775 (סדרות המעבדים הנ"ל בתושבות החדשות מתחילות במהירויות של 2600MHZ ומעלה ובמהירות זו הם בערך באותו סדר גודל מחיר) והשאלה שלי היא מה עדיף מבחינת ביצועים נטו (הסלרונים בתושבת הישנה, נטען כי הם לא שווים כלום, חלשים בטירוף וחבל לחשוב אפילו בכיוון שלהם ומה לגבי ה775 ???) חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי תושבה מספקת, משום מה אין עניין במעבדים הללו (ובצדק) אז אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. תודה רבה רבה לכם קובי אלבז
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD בתושבת AM3, לצערי הוצאתי ושהחזרתי כופפתי פין אחד שנגע בשני. בהדלקה היה רעש של קצר ל-2 שניות ואז מעט עשן לבן. שהוצאתי את המעבד אפשר לראות את הפין המקוצר מפויח קצת וגם פיח על תושבת המעבד במקום בו קוצרו הפינים. השאלה שלי היא האם המעבד מת רק או גם הלוח אם ? שהדלקתי את המחשב ללא המעבד, המאווררים שמחוברים ללוח עובדים ויש חימום של הצלעות קירור של הלוח אם זה מעיד על משהו. אם קריטי אוסיף תמונות. אשמח לתשובה זריזה כי הזמנתי מעבד חלופי מאיביי.
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
פער האבטחה במעבדים המודרניים מכל הסוגים זוכה לתיקון במערכת ההפעלה של מיקרוסופט, ובחינות שונות מרחבי הרשת מעידות על כך שברוב המקרים ניתן לנשום לרווחה ולהפסיק לחשוש ממערכת שתהפוך למקרטעת ואיטית לפתע לכתבה
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
- 2 followers
-
-
מספר הדלפות מקבילות מוצאות את דרכן אלינו ומאירות את התוכניות של ענקית השבבים לשנתיים הקרובות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
- 2 followers
-
-
הבנתי שההבדל היחיד הוא שלא ניתן להאיץ מעבד, ולשים 2 כרטיסי מסך השאלה אם אני רוצה לשים gtx650OC האם יש צורך ב Z77 , הרי כשמאיצים מאיצים גם לוח. תודה
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם לוח אם הבא שווה קניה [h=1]Asrock G41C-GS.[/h]לפי הנתונים נראה שיש לו יכולות OC הוא עולה 290 שקלים.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הנה שני מאמרים יסודיים וברורים שאהבתי של Tom , Hardware : האחד - משווה את ה2160 מומהר ל3.2G עם האחים הגדולים. הביצועים של ה2160 - בין המובילים... השני - משווה את השפעת הCACHE של 3 המשפחות 4XXX, 2XXX ו 6XXX כשכולם בתדר זהה . הביצועים של ה2160 לא ממש נופלים ביותר מכ5-10% מהשאר המסקנה שלאח הזעיר שבחבורה - בתנאי OC צנועים - מקום מכובד בראש הרשימה. ושביישומים נפוצים - אפשר להסתפק בו. אני - נוטה להסכים, ולקנות אותו עם הלוח מהמשפחה של GB עליו נבדק - (SA-P35-DS3(L הנפוץ ... ואתם ?
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אתר האינטרנט TechConnect Magazine פרסם היום ידיעה על הורדת מחירים (נוספת) של חלק ממעבדי אינטל. הנה רשימת המעבדים, מחירים הקודם ומחירם החדש (בהזמנות של 1000 יחידות): Q6600 - 193$ (224$) E8500 - 183$ (266$) E8400 - 163$ (183$) E7200 - 113$ (132$) בירידת מחיר ה-Q6600, זוהי הפעם הראשונה בה מעבד בעל ארבע ליבות מתוצרת אינטל מוצע במחיר של מתחת ל-200$, וכנראה יגביר את הדרישה למעבד פופולרי זה.
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
על שניהם יש אחריות לכל החיים.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה עדיף בשביל משחקים וOC? המערכת תרוץ על E6750 ו8800GTS תודה
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הכותרת מסכמת בערך הכל קיצר מה עדיף 8400 או 8500 כשההבדל זה רק מאה ש"ח והמחשב הוא למשחקים תאכלס .
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מתקשה להחליט בין הלוחות האלו, המעבד יהיה Phenom II x3 720BE באוברקלוק, ואם אפשר אז לפתוח את הליבה הרביעית מצד אחד Biostar שבחיים לא שמעתי עליהם עד לא מזמן שהתחלתי לחפש לוחות ל AMD, צ'יפסט 790 של הביו מול 770 של ג'יגהבייט ו SB750 של הביו מול SB700 של ג'יגה (מה שאומר גם שבביוסטאר ניתן לפתוח את הליבה הרביעית ובג'יגה לא) 2 חריצי PCIe לקרוספייר של הביו, ורק אחד בג'יגה. אוברקלוקר מטורף, מלא מלא שיאים נשברו עם הלוח הזה הביקורות באינטרנט (בעיקר ב Newegg) על הביו הם קצת משונות, הרבה אומרים שהלוחות פשוט לא אמינים ולא יציבים ומצד שני הרבה גם אומרים שזהו לוח מושלם ל OC ויציב מאוד. ומצד שני Gigabyte שהיא חברה אמינה ומוכרת, הביקורות על הלוח באינטרנט מעולות סידרת ה Ultra Durable פשוט מע…
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח, שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM דרושה דעתכם על לוח הם והמעבד, האם מישהוא יכול להצביע על יתרונות, חסרונות או אולי המלצות על דברים טובים יותר בהבדלי מחירים לא גדולים במיוחד? תודה מראש, עידן
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שאלה לי: האם לצרכי אינטרנט ומשחקים פשוטים (בעיקר FLASH) ליבה כפולה תועיל או אולי אפילו תאט. נניח השוואה בין 3Ghz ליבה בודדת לבין ליבה כפולה 1.8Ghz. כלומר האם מערכת ההפעלה והתוכנות הרגילות משתמשות בליבה הכפולה או שרק באחת ואז יצא שכרי בהפסדי. תודה
-
- 16 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=17220 AMD פושטים רגל
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כרגע יש לי 1GB ddr2 667 אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של גיגה אני צריך המלצה הזיכרונות הנוכחים הם CL5
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב עוד מעט ויש לי שאלה. עכשיו קונרו יצא וIntel מורידים מחירים, גם AMD מורידים מחירים כדי לא להישאר מאחור. אני רוצה לקנות את הAmd 3800+ dual core וראיתי בנתיים שהמחיר ירד בKSP (רק בKSP). עכשיו, מתי כדי לקנות את המחשב? מתי המחירים התייצבו? יש עוד הרבה לרדת בכלל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא אילו הבדלים יש בין תושבת ה-AM2 לבין תושבת ה-939, חוץ מהעובדה שה-AM2 תומך ב-DDR2 ושהיא בעלת 940 פינים בניגוד ל-939 פינים בתושבת הפחות חדשה. דבר נוסף שאני רוצה לדבר עליו הוא תפקידם של הפינים בתושבת המעבד. אני כבר שאלתי את השאלה הזאת בעבר פה, אבל לא ענו לי. לכן אם מישהוא יכול לישלוח לי לינק עם אתר שמסביר על תפקידם של הפינים במעבד אני אשמח מאד. . תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אם למשל בלוח אם ABIT KD7-RAID VIA KT400 Motherboard (ATA133 RAID, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) רשום "DDR400" מה זה אומר? שהלוח תומך עד זיכרון DDR400? ומה זה AGPx8? ומה זה: SDRAM up to 4GB אומר? תודה.
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
OC הוא אולי אופציה בעתיד.... אני מוכן להשקיע 1600 בערך לזכרונות טובים איזה חברה שלא תהיה תמליצו!!! עריכה : ערכתי לך את הכותרת . לא ברור לי למה אחרי ש 3 אנשים העירו לך לא שינית אותה בעצמך. המשך דיון נעים Maphisto
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה היום פתחתי את המארז כי להוציא את הכבל חשמל של הסי די רום ובדרך אמרתי נראה אם הזיכרון חם, נגעתי בו והרגשתי חישמול קל (הספק לא היה מחובר לחשמל), האם הפעלתי חשמל סטטי על הזכרון? כי לא פירקתי חשמל סטטי לפני.... וואי אני מפחד
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תודה לכל מי שנכנס דבר ראשון אז ככה יש לי: gigabyte ga-8sr533 sis645 chipset intel p4 2.0ghz samsung 256mb ddr pc2100 נראה לי שלא צריך עוד פרטים טוב הבעיה שלי היא שבכל התוכנות הטמפ' שלי משתגעות בדקתי עם speedfan , hmonitor , sandra ועוד כמה... דוגמא מspeed fan : http://singalovski.ort.org.il/tmp/hot.jpg http://singalovski.ort.org.il/tmp/cold.jpg זה סתם דוגמא זה מגיע לי גם ל9 מעלות וגם ל75 מעלות בביוס אין לי בכלל מעלות! ובeasytune ( התוכנה שקיבלתי עם הלוח ) - http://singalovski.ort.org.il/tmp/easy.jpg וגם בmbm - http://singalovski.ort.org.il/tmp/mbm.jpg טוב אז השאלה שלי מה קורה פה? אני עומד לקנות את הvolcano 7 plus אז רציתי לדעת אם צריך להחליף לוח אם א…
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: מעבד i5 3450 1155 intel 6MB 3,1GHZ כרטיס מסך 7850 זכרון 8 גיגה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-