מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מתברר שהידיעות על מותו של הפנטיום D היו מוקדמות. עמית מהעבודה רכש "במבצע לא נורמלי - לא כמוך שמרכיב מחלקים" מחשב ב-1300 ש"ח עם המעבד רב העוצמה Pentium Dual Core 3.0Ghz, ולא, לא מדובר ב-E8400. כמובן שמפרט ממשיך עם לוח אם חדשני מבוסס 945, זיכרון מהיר (667 מה"צ) ודיסק עצום ורב (160 ג"ב, אולי כי הם עולים היום כמו ה-80). לא רק שמוכרים גרוטאות, אלא מוכרים גרוטאות בזבזניות בחשמל ורועשות. שיתחדש.
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם לוח אם הבא שווה קניה [h=1]Asrock G41C-GS.[/h]לפי הנתונים נראה שיש לו יכולות OC הוא עולה 290 שקלים.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היום התקנתי עוד 2 סטיקים של ג'יגה ראם בנוסף ל2 שהיו לי ביחד זה אמור להיום 4 אבל הוינדוס מזהה לי רק 3 האם יש בעיה פיזית או בוינדוס? איך אפשר לבדוק עוד כמה זכרון יש באמת ?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הזיכרון הזה? G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRH או G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-8GBRH
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, אני לפני רכישה של שילוש חדש, שיקורר במים.... המחשב משמש למשחקים ועבודה משרדית. מתוכנן OC. חשבתי על: Intel Core i7 3770K Gskill 16GB 2X8GB Dual Channel DDR3 2400MHZ GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH (אם אמצא את הגירסא עם ה-Wifi) אשמח לקבל הצעות לייעול ו/או שיפור.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ASUS זה ASUS ואין מה לעשות. כרגיל לוח אם יציב, מהיר ויקר. מתאים למעבדי AMD וכולל: תמיכה בזכרונות מסוג DDR400 PC3200 (בעזרת CHIPSET חדש מבית KT400 - VIA). SERIAL ATA150 (מחליף את הסטנדרט ATA133 שלא נתפס על ידי היצרנים - חוץ מ MAXTOR). I-EEE1394 FIREWIRW (לא יודע עד כמה שימושי שרוב המכשירים מתחברים ב- USB/USB2). USB2 כמובן. AGPX8. AUDIO על הלוח, תמיכה ב- 6 ערוצים. ותמיכה ברשתות עד מהירות 1GB לשניה - כרטיס רשת 10/100/1000. בדקו באתר החברה: http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7v8x/specification.htm גדול גדול.. פשוט ענק... ראו את הביקורות ברשת (בחרו מרשימת הביקורות): http://www.mbreview.com/links.php?op=viewslink&sid=252 מישהו יודע איך אני משיג לי אחד כזה כמה…
-
שלום . אני יודע שהשאלה שלי כללית ביותר, ההתלבטות לגבי מחשב חדש. התקציב של המחשב הוא בסביבות ה2000 ללא מארז וללא כרטיס מסך. המחשב אמור לשמש לסביבה ביתית, סרטי HD ואינטרנט. קודם כל ידוע לי ששלושת המעבדים חזקים מספיק ושאפשר לקחת גם מעבדים יותר פשוטים פשוט אני רוצה שהמערכת תחזיק לפחות ל3 שנים, המערכת תהיה עם DDR3 4 GB. והאם יש טעם ביותר מ2 ליבות כאשר לא משתמשים בשום תוכנה גראפית\משחקים מיוחדים. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכם !! אני מעוניין לעשות שידרוג במחשב ורציתי לדעת על איזה לוח אם ומעבד הייתם ממלצים שהמחשב יהיה חזק לתקופה דיי רצינית.. האם יותר עדיף פנטיום או שמה איי אמ די? איזה לוח אם יספק לי תמיכה מלאה בAGPX8 וכ'ו וכ'ו דרך אגב יש לי ג'י פורס 4 לא מנוצל !!! הלוח אם שלי לא תומך בכלום !!! אנא עיזרו לי ........! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ בתודה Lir@n ;D
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היה קיים 2 זכרונות של 256 בhyperthread . המחשב P4 2.4 1.5G זכרון כרגע. למה הוא רושם לי overclocikng failed? לא ניסיתי בכלל אוברקלוקינג הזכרון החדש הוא של קינגסטון ורשום על הקופסא PC2-4200 CL4 240 (הישנים מיקרון) [br]פורסם בתאריך: 16.07.2009 בשעה 15:23:20 ואיפה אני אמור לראות שיפור? כי בתוכנת עיבוד מוזיקה למשל לא ראיתי שום שיפור ואולי אפילו יותר תקיעות.
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על צמד הזיכרונות האלו האם זה קניה טובה והאם הם אמינים בעבור מחשב lenovo v530 intel desktop עם מעבד i5-9400 ו chipset מסוג b365 https://www.amazon.com/dp/B08C4VGJL3/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_C0.VFb8DE1ATX?_encoding=UTF8&psc=1
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ויש לי 1GB X 2 ואני רוצה עוד 2 ג'יגה אז השאלה האם להחליף הכל כבר 2X2 או לקנות עוד 1X2 ולהוסיף אותם , יש לי גם ככה עוד 2 מקומות פנויים על הלוח אם P35-DS3L האם זה משנה ככה או ככה ?
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מעבד Intel i5-3570K + קירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה לבצע OC - ורציתי לדעת עד איזה תדר הכי גבוהה אני יכול להגיע אליו מבלי לגרום נזק למעבד.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הבהרה אחרונה בעיניין . לוח 7VXRP לא תומך ב G4 TI 4400 , 4600 של LEADTEC ושל MSI. גם בגרסת REV 1.1 חשבו שהבעיה נפתרה והיא לא !. הבעיה היא לא הכרח בעיה של לוח אם. יש אכן מספר לוחות אחרים שלפעמים עושים בעיות עם הכרטיס הזה. אני פשוט עוד לא מכיר לוח אחר שאני יכול לציין אותו כלא מסתדר עם זה. פשוט הלוח של גיגה בייט נמכר הרבה ולכן הבעיה ידועה לי . אני לא מאוהבי גיגה בייט אבל זה עדיין לא עושה את הלוח ללא טוב (אני פשוט לא אוהב אותם יותר).
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם\ יש לי את הלוח K8NF9 ומעבד 3000 939\ זיכרונות של D43 שיכולים להגיעה מעל 500 בדוק! והטמפ' היא 33 במאמץ! ויש לי בעיה שאני אפילו לא יכול להגיעה ל2GHZ עם המעבד ובפורום של GURU3D אמרו לי שיש חשיבות לאיזה חריץ מבין ה4 שיש על הלוח חיברתי את הHDD שלי לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? חיבור לחריץ הלא נכון יכול לשגע את המחשב שלי בOC ובאמת ככה מחשב שלי אפילו ב2GHZ המחשב קורס ועושה ריסט שמפעילים משהו כבד! לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=11576
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב נייד ישן (בן 4 שנים בערך) בעל המפרט הבא: intel core 2 dou T5800 2 ghz ati mobile radeon hd 3400 2 gb ram המחשב נהיה איטי מאוד בזמן האחרון וחשבתי שאולי כדאי לשדרג את הזכרון מ2 גיגה ל4/8 גיגה. ועל כן חשבתי שאולי כדאי להתייעץ פה: האם מומלץ? מה הזיכרון המתאים? האם ישנן המלצות ספציפיות מאחת החנויות או מהEBAY? הוספתי צילום של הזיכרון...
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
א-ה-ל-ן!! אחשלי רוצה לקנות מעבד כפול ליבה... (INTEL :pissed:)... אכשיו יש לי כמה שאלות...שלא הייתי בטוח בהם...: איך ה DUAL CORE עובד? מחלק את העומס בין שני הליבות? או ששם כל פעולה לליבה נפרדת? איך המעבדים הכפולי הליבה של INTEL לעומת AMD?? חייבת להיות תוכנה שתומכת בDC? עוד מעט עוד שאלות!! תודה רבה :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? מעוניין לראות עד כמה הליבה הגרפית שבתוך ה-CPU של המחשב הנייד שלי מתאמצת ביישומים השונים. מדובר ב- HD4000 לצורך העניין.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, איזה לוח אם עדיף יותר? B760 GAMING X AX DDR4 או z690 Gaming X DD4 יש לי מעבד i5 12500 תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה ללוח נחמד אם אופציא לאוברקלוק פשוט גג 3.0 3.5 GHZ לא יקר מידי באזור 600 - 700 ש"ח תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP וצריכים לשנות את סדר הג'מפרים שיש עליו בשביל כל סוג מעבד ואני לא יודע לאיזה סדר לשנות רשום בחוברת במין טבלה כזאת מ 2 עד 12.5 כל מיני סדורים רשום שהמספרים האלה הם CLK RATIO מה זה ? ואיך אני עושה שזה יפעל ב 266 mhz? יש לי מעבד AMD ATLON XP 2000
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איזה שילוב ייתן את הביצועים הכי טובים לגיימר? מעבד יקר יחסית כמו AMD 3500 וכרטיס מסך כמו ג'יפה 6600GT או מעבד סטייל AMD3000 וכרטיס מסך x800XL ... (בהתחשב בכך ששאר המערכת בנויה אותו דבר..)
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שבת שלום לכל עם ישראל! אני זקוק לעזרת העם בהתאמת לוח האם!! בעקרון לא צריך שיהיה כרטיס מסך משולב ואני לא צריך כרטיס קול משולב... למרות שאם יהיה כרטיס קול בלוח שתציעו אז סבבה! אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני רק צריך לוח אם אמין וטוב ושיתמוך לי בזיכרונות DDR-RAM 512MB 3200 Samsung כמובן שרצוי שיהיה במחיר נמוך ככל האפשר(לא יותר מ600 ש"ח)!! טוב זהו נראה לי שאלה כל הפרטים שאני יכול לתת! תודה לכל העונה
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
Intel Pentium D 805 AMD Athlon 64 3000 754-pin בפורום מפרטים הרכיבו לי מפרט שכולל את המעבד הראשון של אינטל, למשחקים. התכוונתי להזמין בעוד זמן קצר את המחשב מזיגזג/פנדה, אבל נתקלתי בביקורת הזאת, שקובעת שהמעבד השני של AMD חזק יותר משל אינטל במשחקים! שני המעבדים באותו טווח המחירים, אם כך למה המליצו לי על המעבד של אינטל במקום של AMD אם של AMD עוקף בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-