עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ברשותי 2 זכרונות של קרוסייר בעלי 256 M כל אחד . האחד 2700 והשני 3200. האם אני יכול להוסיף זיכרון 3200 מחברה שונה ואם כן איזו חברה? האם אני יכול להוסיף זכרון 512M לזכרונות 256M הקיימים :-*?

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by din264,

המלצה ללוח X570 ATX עד 900 אלה הדגמים שהציעו לי: Gigabyte X570 GAMING X Gigabyte X570 UD asus prime x570-p X570-Phantom-Gaming-4 ASRock ? הלוח יעבוד עם מעבד רייזן 3700X

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  3. Started by orrm,

<אין פרסומות חינם!> להבא חבר'ה קראו את ההסכם שאתם חותמים עליו!

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  4. יש לי מעבד של AMD ואני רוצה לדעת כמה החום שלו עכשיו יש לי תאפשרות בביס אבל מצחיק לעשות ריסט ואז ליבדוק יש תוכנה שאפשר דרך הווינדוס ? וגם גם ללוח אם אז גם טוב בבקשה חברה אפשר לינק.....?

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by EG,

אני מתלבט בשדוג מחשבי כבר עשיתי צעד ראשון בקניית רדון 9500 PRO עכשיו חשבתי לקנות מעבד לוח וזכרון אבל המחיר גבוה, אני יכול להשקיע בעוד איזה 256 RDRAM או אפילו 512 אבל השאלה היא האם אם אני יוסיף עוד זכרון לא יהיה עומס על הלוח (אם יש דבר כזה יותר מידי זכרון)

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by yigal83,

שלום ברשותי שני לוחות ASUS (שני מחשבים שונים) חדשים: Z270 E & X370 Gaming pro. ללוח האם מחוברים רכיבים רבים של Corsair (זיכרונות, קירור מים, מאווררים...), ליציאות השונות שקיימות על הלוח. האם ניתן לשלוט על התאורה שלהם (לרכיבים הכוללים לדים כמובן) ישירות מהכלים/תוכנות של ASUS ? תןכנת AURA של ASUS מגלה רק את לוח האם, והתאורה נקבעת בעזרת תוכנה זו. בשביל לשלוט על רכיבי Corsair אני משתמש בתוכנת Corsair link אך אין בה את כל האפשרויות שיש ל ASUS, והיא גם עפה (נכשלת) אחרי זמן מה... (קראתי באיזה מקום באינטרנט, מישהו כתב שתוכנה זו לא רצה טוב יחד עם התוכנה של ASUS). איך ניתן לשלוט/לנטר את כל המערכות במחשב בתוכנה אחת, מבלי להריץ את כל הת…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by bora8,

שלום האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הזיכרון הזה? G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRH או G.Skill Ripjaws F3-12800CL7D-8GBRH

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by Cyron,

שכן הציע לי לקנות זכרון משומש, נקנה לפני שנה, 2 סטיקים של 256 כ"א דגם: GE2563200B קישור: http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php הוא רוצה עליהם 200 שקל, ואני בדיוק רוצה לשדרג את הזכרון אצלי במחשב. האם זו עסקה טובה לדעתכם ?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  10. אהלן, אני נמצא בדילמה לפני רכישה, בתחום הזכרונות כפי שמרמזת הכותרת. ההתבלטות היא בין שניים כאלה של קורסייר - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11744 לבין הקיט הזה של פטריוט - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=12032 לקורסייר מתח עבודה נמוך יותך (והפרש קל במחיר לטובתו) ולפטריוט תזמונים נמוכים יותר. אלו ההבדלים היחידים שמצאתי על פני השטח, כעת אשמח אם תוכלו לייעץ לי מי מבין השניים עדיף. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  11. ברצוני לקנות זכרון 512DDR מהיר שלא עולה על 550ש"ח ובפנדה מחשבים יש לחברת Samsung רק זכרון 256DDR 3200 והשני זה SDRAM או RDRAM אני לא ממש זוכר... אז בבקשה תנו לי חברה טובה. אולי MICRON...? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  12. פער האבטחה במעבדים המודרניים מכל הסוגים זוכה לתיקון במערכת ההפעלה של מיקרוסופט, ובחינות שונות מרחבי הרשת מעידות על כך שברוב המקרים ניתן לנשום לרווחה ולהפסיק לחשוש ממערכת שתהפוך למקרטעת ואיטית לפתע לכתבה

13. Started by Yanai_Gaf,

אז ככה, המפרט שלי (חלקי, אם צריך לדעת עוד משהו תגידו)- לוח אם ASUS P7H55-M LX מעבד intel i5 760 כונן קשיח חיצוני WD Mybook Essential 1130 2TB במחשב שלי יש רק חיבורי USB2 והיות והכונן תומך בUSB3 אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה כזה http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-HUB-to-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-2-Port-/270886030117?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1210cb25#ht_2329wt_1185 השאלה היא, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח שלי (יש לי גם כרטיס מסך שמתחבר לאחד הסלוטים)? ואם כן האם זה באמת יתן את מלוא המהירות שהכונן יכול לעבוד בה? בקיצור האם שווה לקנות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by PCBuster,

שלום! אם אני אחליף את ה FX שלי בכפול ליבה הזול 3800X2, אני ארגיש בהבדל? אני יודע של3800 יש יתרון פיזי ברור על ה FX. אבל הוא היה מעבד חזק מאוד בדורו והוא עדיין סוחב.(עם אוברקלוק ל2.6) חשבתי לבדוק אם הוא יכול להגביל את כרטיס-המסך שלי(1900XT). אבל אין לי מושג איך בודקים את זה בדיוק, אז הרצתי 3DMARK. 05: 10417 06: 4732 אין משחק מסויים שאני זוכר בו FPS נמוך מאוד. FEAR מקרטע קצת ברגעים עמוסים במיוחד. NFS CARBON קצת יותר. (אני לא יודע אם זה קשור דווקא למעבד) ברוב המשחקים אין לי בעיה לשחק עם אימיול ומסנג'ר ברקע (בNFS וPREY אני סוגר הכל) מה דעתכם, 3800 יהיה שיפור משמעותי? תודה, אוהד.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by michfir,

אהלן, אני עכשיו בונה לעצמי מפרט, ואני לא יודע איזה לוח אם לבחור... בעיקרון אני צריך כמה דברים: PCI-EX 4 סלוטים של זיכרון. כמה שיותר USBיים. חיבור רשת. הלוח אם צריך לתמוך במעבד E6600... ולצערי אני לא יודע איך לבחור לוח אם, אז אני פונה פה לעזרתכם. אם יש המלצות אני מאוד אשמח ( ואולי אזהרות מה לא לקנות ). [ עדיף שיהיה של ASUS או של GIGABTYE ] תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by Tori19,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי מפרט. אני רוצה לדעת האם הלוח אם תואם את המעבד והזיכרון והאם הלוח אם טוב ואיכותי, כי הוא פשוט זול יחסית לשאר. תודה מראש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 640 2.9Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ALL in 1 כמות: 1 - מחיר: ₪93 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪376 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪28 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למ…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by EagleX2,

דרך אגב אם אני יקנה athlon64bit אני יבחין בשיפור? (היום/בעתיד הקרוב)

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by orrm,

שלום כולם, במחשב הישן שלי - אני לא יודע איזה זכרון ולוח אם יש לו. מה שאני חושב זה זכרון RDRAM 800 מקורי של סאמסונג (ג'יגה ממנו) ולוח אם של אינטל 850GB כלומר גריבלדי אם הבנתי נכון.... מצורפות שתי תמונות כדי שתוכלו לעזור לי אם אתם צריכים תמונות מזוויות שונות או יכולים לתת לי הסבר איך למצוא בתוכנה את המידע הזה זה יעזור לי מאוד.

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  19. כותרת , תודה . (אני לא הולך לעשות OC)

• 16 תגובות
    • 978 צפיות
  20. ערב טוב, התחדשתי היום בנייד רק שאני לא בטוח כמה הרצים הזכרונות. הדגם הוא 2GB 2RX8 PC2-6400-666-12-E3 והקוד דגם הוא M470T5663EH3-CF7 תודה רבה על העזרה!! נ.ב אם הנושא שייך לפורום מחשבים ניידים, אשמח אם המנהל יעביר את הדיון.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by Yarimiz,

הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz MSI Z97 MPOWER MAX AC הלוח היחסית חדש של MSI הוא מפלצת ה-OC שלהם, מספק את כל הכלים והפיצ'רים שרק תרצו כדי לבצע את ה-OC האולטימטיבי על המחשב שלכם. אל תשכחו! אם אהבתם את הסרטון תלחצו לייק. אם עדיין לא נרשמתם, למה אתם מחכים?! תלחצו SUBSCRIBE עכשיו! הערוץ זמין גם במקומות הבאים: פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming טוויטר: https://twitter.com/yarimizGaming אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz צפיה מהנה וסוף שבוע מעולה! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  22. מה ההבדל בין : Intel Pentium 4 651 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775 Intel Pentium 4 650 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם לרכיבים הבאים: מעבד: Intel i5 3570K Tray כרטיס מסך: Sapphire HD7850 1GB GDDR5 OC זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600MHz תקציב עד 800 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by King Kong,

הורדתי את התוכנה לבדיקת ביצועים של המעבד ... יש 16K = יצא לי 00.291S יש 32K = יצא לי 00.681S יש 1M = יצא לי 46.066S איך התוצאה ? אתלון 3500 64 AM2 אני אריץ אותה על הפרסקוט החביב נראה מה נקבל

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  25. לוח ASUS M2N-E זכרון 2GB 667. בקרוב זה יהיה 4. כרטיס מסך X1950, בקרוב HD4850 אז ככה, כמו שהבנתם כנראה אני משדרג מעט את המחשב. נפלה הזדמנות בחיקי להפטר מהמעבד 4400 שלי תמורת מחיר סביר ואני מעוניין לשדרג אותו. הבעיה היא שבזמן האחרון התעסקתי והתעניינתי הרבה במעבדי אינטל ובAMD אין לי מושג על הדגמים וההבדל ביניהם. התקציב הוא כל המעבדים שמתומחרים עד 600 ש"ח כשהעדיפות היא לחסוך כמה שיותר אם באמת ההבדל בין המעבדים היקרים לזולים הוא מזערי. אשמח לקצת מידע כללי על הtripple core והquad core למיניהם, הקבלה של הדגמים לעומת אינטל והמלצה על איזו סדרה ללכת ואיזה מעבד. או אולי עדיף לי לקנות פשוט dual core יותר טוב משלי עכשיו. אני יודע שבאינטל עדיף ללכת על ה E7400 בהרבה מקרים שהוא בכלל כפול…

• 8 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים