מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני מעבדים AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray ההבדל ביניהם הוא כמעט 300 שקל, השאלה אם עדיף להשקיע עוד 300 ולקנות את הAMD Phenom או שאני יסתפק בAthlon מבחינת ביצועים? המחשב הוא מחשב למשחקים עם כ. מסך Radeon 5750 512MB
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מממ אחרי שלא הגיבו בת'רד שפתחתי שאני רוצה המלצה על לפטופ בסביבות ה 900 -1000 $.. אז אני מחפש ... והרוב שבטווח מחירים שלי הם בעלי מעבדים Celero ... או Atlon XP למינהם אבל אני לא רוצה תמחשב למשחקים... אז כאלו מביחנת ביצועים.. ובלאי.. כאלו שלא יהרס תוך שנה שנתיים.. ומבחינת אחריות..מה כדאי?! או בכלל כדאי P3?! ( לא נתקלתי הרבה..)
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
(המפרט שלי מופיע בפרופיל) כרגע יש לי שני סטיקים של 512MB. אם אני מוסיף עוד סטיק של 1GB אני מאבד את ה-Dual Channel נכון? האם זה שווה את זה?
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום שידרגתי שבוע שעבר את המחשב היה לי זיכרון 1x3 gb ושידרגתי עכשיו ל 4x3 gb עכשיו השאלה שלי האם המעבד שלי יריץ את המשחקים שיש היום ? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האתר הטכנולוגי Cnet מדווח כי אינטל הורידה את מחירי חלק מהמעבדים מתוצרתה בעשרות אחוזים. בין המעבדים שהוזלו היו ה-Core 2 Quad, Core 2 Duo, Pentium Dual Core, Celeron ומעבדים לשרתים מסדרת Xeon. לפי הדיווח, מעבדי Q9650 ומעבדי X3370 הוזלו ב-40% ממחיר של 530 דולר ל-316 דולר. גם מעבדי ה-E5200, הנפוצים במחשבים ניידים, הוזלו בשיעור של 24% מ-84 דולר ל-64 דולר. בחודש באפריל הורידה אינטל מחירים בשיעורים שבין 10% ל-50%. המעבד למחשב שולחני, שהוזל בשיעור גבוה של 50% הוא מעבד עם ארבע ליבות מדגם Q6700, שמחירו ירד מ-530 דולר למחיר של 266 דולר. דגם נוסף שהוזל בצורה משמעותית הוא E6850, שמחירו ירד ב-31%, ממחיר של 266 דולר ל-183 דולר. באותה העת נראה היה כי ההוזלה נבעה מהתחרות עם AMD. ואולם, ית…
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מחכה כבר כמה שבועות עם רכישת HTPC ל- e8200. חשבתי כפתרון ביניים (ואולי סופי אם אהיה מרוצה מהביצועים) ללכת על ה- 21x0 (כנראה 2160). ראיתי ששניהם socket 775 אבל יש הבדל במהירויות הבאס. האם ה- Gigabyte GA-P31-DS3L והזכרון המתאים שאקנה (לפי המפרטים PC6400) יתאים ל- 8200 או שאוכל לקבל ביצועים עדיפים (במידה מדידה) מקניית לוח אם + זכרון יעודיים למהירות הבאס של ה- 8200? ושאלה נוספת - ראיתי ש- 8400 מטפטף כבר לארץ אבל אין עדיין משהו על ה- 8200. מישהו יודע מתי יתחיל להימכר? תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
I have to know what's the different . Thanks.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המעבד יהיה במחשב שמיועד לעבודה משרדית. יש בינהם הבדל משמעותי במחיר: http://www.skypc.co.il/pl_product~AMD1137~60~0.htm http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4785 תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה דקות עשיתי עידכון ביוס ללוח אם gigabyte ga-x38-ds35 מה שקרה שעשיתי את זה עם התוכנה של עידכון הביוס בווינדוס זה שאל אותי בהתחלה עם למחוק משהו לא זוכר בדיוק מה רשמתי כן מפה לשם זה עשה לי הודעת שגיאה ואז התחיל להתקין תביוס באמצע ההתקנה נהיתה עוד הודעת שגיאה יצאתי מהתוכנה המחשב המשיך לעבוד כרגיל עשיתי ריסט למחשב לבדוק עם קרה משהו למחשב והפתעתי לא קרה שום דבר הכול פועל רגיל כאילו לא עשיתי כלום עכשו בלוח הזה יש דואל ביוס השאלה עם יש מצב שביוס אחד נהרס לי ? ועכשו המחשב פועל על השני ואיך אפשר לבדוק את זה עם ביוס אחד נהרס או שבעצם יכול להיות שפשוט זה לא התקין ולא מחק שום דבר שעשיתי תעידכון כי לאחר העיכון בעצם המחשב המשיך לפעול רגיל לפני הריסט תודה שיי
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום, האם החלפת הסוללה של הביוס תגרום לאיבוד פרופילים שמורים בביוס? יש לי כמה פרופילי אוברקלוק שמורים ולא הייתי רוצה לאבד אותם.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
"מאור אינטל הוציאה את המעבד מהמלאי ומהמכירה לפני כחודש. בשבוע האחרון הייתה ירידת מחירים והמעבד נעלם לחלוטין. הוחלף רשמית על ידי Q8200." כך כותב יובל מנעה מחשבים בתשובה לבקשתי החוזרת לרכוש את המעבד Q6600 . זה נכון?! נ.ב יובי אני יודע שאתה קורא את זה...
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם 2 הליבות הנ"ל זהות? ניתן להמהיר אותן לאותן מהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם SOCKET 478, עם 4 חריצים לזיכרון DDR1 וAGP X8 וכרטיס רשת מובנה. חברה לא משנה, תקציב בסביבות 500[כמובן עדיף כמה שיותר זול] תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון SDR ו DDR דיפדפתי באתר ולתדהמתי גיליתי מותג עם שם ! וממש זול ! זיכרון Kingston בתדר 133 מגה הרץ - 128 MB של זיכרון במחיר של 158 ש"ח ! וגם כרטיס של DDR גם קינגסטון 400 מגה הרץ תדר - נפח זיכרון 128 במחיר של 140 ש"ח !!!! יותר זול מ KSP ! ששם זיכרון של A-DATA עולה 200 ! חוות דעת , תודה. האם לקנות ? ??? http://dmii.shopy.co.il/products/7108
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אחרי ברצלונה (K10) שיגיע השנה, AMD מתכננה על ליבה חדשה בשם Shanghai ב2008. הליבה תיכלול את ארכיקטקטורת K10, יותר L3 קאש משותף ותדר גבוהה יותר וזה מתוכנן לחלק הראשון של 2008 (רבעון?) הליבה תיוצר ב45 ננמטר ותאפשר ל AMD לעשות 8 ליבות בסוקט אחד! מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=480&Itemid=1 קצת חדשות טובות מ AMD
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בלוח אם- Gigabyte P35C-DS3R כרגע אני משתמש בשני כרטיסים של 1 GB של סאמסונג במהירות 800 אני רוצה להגדיל ל-4גיגה זיכרון (הבנתי כמובן שיש חסימה מסויימת של עד 3.5, אפשר לנטרל אותה? גם אין לי בעיה ממש אם זה) רציתי לדעת אם אני יכול להתקין שני כרטיסים של 2GB כי במפרט בכתובת: http://www.hardwaresecrets.com/article/476 הם מציינים שאיאפשר לשים רק 1GB בכל סלוט, רציתי לדעת אם זה נכון או מישהו יודע שאפשר לשים GB2. ואם באמת אפשר לשים רק 1GB אז להוסיף עוד 2 כרטיסים בדיוק כמו שיש לי? או אני צריך לקנות 4 חדשים? האם כל ה-4 צריכים להיות אותה החברה? המחיר כמובן פחות משמעותי אני מתכוון להזמין באיביי בעקבות מה שתוכלו לעזור. תודה מראש
-
- 35 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ראיתי במבחן ביצואים שה-4400 יותר חזק מה-6320. איך זה יכול להיות? ה-6320 עולה יותר, ובעל זיכרון מטמון ו-fsb גדול יותר. מה זה fsp ועד כמה הוא משפיע ועד כמה זיכרון המטמון משפיע? אני מדבר על ביצועים בסטוק. האם אכן כדאי לקנות את ה-4400 ולא את ה-6320? ואם אחרי הירידת מחירים מחירים ה-e6600 יגיע לסביבות ה-1300 שקל, שווה להשקיע עוד קצת ולקחת אותו? או אולי בכלל להשקיע ב-6420?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איזה לוח אם אמין יש לAMD ATHLON 2400 והאם אולי עדיף BARTON 2500 חוץ מזה האם CELERON בא בחשבון (אם לא אז למה)
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על מה ללכת. לא מתכונן או.סי הפרש של 100 שקל לטובת ה4800. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הלוחות http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=AMD&CPUType=socket+am3 GA-MA790XT-UD4P GA-MA790FXT-UD5P
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אומרים לצאת לוחות חדשים לתושבת 1366 של אסוס בקרוב\רחוק ? אני יודע שאמורים לצאת מעבדים חדשים של אינטל עם תושבת חדשה אבל עדיין התושבת 1366 תישאר עוד קצת זמן.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 8 גיגה ראם של קינגסטון ואני שוקל האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של זכרון כמוהו כדי להגדיל את הנפח ל-16 גיגה כיון שכרגע הזכרון הזה הוא מאוד זול יחסית (270 ש"ח), השאלה היא האם זה יתן לי איזושהי תוספת בביצועים של המחשב ואם זה לא יתן שום תוספת אולי בכל זאת כדאי לקנות לצורך העתיד מכיון שעכשיו הם זולים? המחשב משמש לגיימינג בעיקר וגם לגלישה וצפייה בסרטים. לא מתבצעת על המחשב שום עריכה גרפית כלשהי. תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז המתחרים: E6320 E6400 Athlon X2 5600 בעיקרון, אשמח לדעת גם את הטוב מבין השנים הראשונים בלבד. עוד דבר - איך מעבד AMD ישפיע על המחשב? האם יש מעבד יותר זול שיותר שווה את המחיר שלו?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מחפש לוח-אם H55 קריר - עם כמה שיותר צלעות קירור עליו.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-