עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ניסיתי לפרק את המעבד מהלוח אם, המעבד נדבק לגוף קירור, וכשניסיתי להוציא את הגוף קירור , המעבד יצא איתו ... ולקח לי זמן לשחרר את המעבד מהגוף קירור. המשחה שהשתמשתי בזמנו היא Arctic Cooling איך מונעים מהמעבד לא להידפק ככה? ואם נדבק איזה טכניקות יש לשיחרור? תודה

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by OuTsIDe,

הפרט במצד...זה הגיוני ראיתי לאנשים Q6600 עים 23C... בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  3. לאחר שברור כי הלך או הלוח או המעבד לוח ASROCK עם זכרונות DDR 1 למעבד סוקט 754 מעבד סמפרון 754 ואין כדאיות לתקן מבקש אם מישהו מכיר מקום שניתן לקנות בזול באנדל של לוח+מעבד+זכרונות או שילוב זול אחר כפי שאתם מבינים לשימוש בייתי ללא משחקים רק לגלישה אופיס וכו'

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  4. חברי הפורום שלום אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי בעניין דיי תיאורטי וטכני - אני מנסה לסכם לעצמי את כל המידע לגבי מעבדי AMD, בדומה למה שעשיתי עם מעבד אינטל בעבר כאן. הבעיה היא שבמקורות שונים שמות הליבות, הארכיטקטורות והפלטפורמות לא מוגדרים בצורה זהה. למיטב הבנתי, ההגדרות אמורות להיות כאלו: שם הליבה (Core name) - שם הקוד שהחברה נתנה למעגל המודפס שהוא המעבד בפועל (לא כולל את האריזה שלו, שקובעת את התושבת). הפלטפורמה (Platform) - שילוב של מעבד וערכת שבבים או/ו לוח. הארכיטקטורה (Microarchitecture או Architecture) - שיטת הבנייה של המעבד. הבעיה היא שאני כנראה טועה בהגדרה כלשהי (או בכל ההגדרות). יותר מזה, במעבדי ה APU של AMD, המורכבים משילוב של ליבת עיבוד (CPU) וליבה גרפית (GPU), יש …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DorM,

שבוע שעבר הייתה ירידת מחירים, היום הייתה שוב, שבוע שעבר הזכרונות האלה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm עלו 423 ש"ח והיום הם כבר עולים 387 ש"ח יכול להיות שיש לכם הסבר לזה?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  6. אני מעוניין בלוח חדש ואני קורא הרבה מאמרים ועדיין לא מובן אלמנטים שרשומים וגם דרך גוגל לא מוצא כרטיס קול בלוח http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2736 מה זה ALC889A with DTS Connect enables high quality Full Rate Lossless Audio and support מה זה DTS Connect ? מה ההבדל בין כרטיס 889 עם DTS Connect או בלי ? כרטיס קול בלוח http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2129&modelmenu=2 לא רשום בשום מקום על יכולות הכרטיס הקול Realtek® ALC1200 8 -Channel High Definition Audio CODEC איך אפשר לדעת מה שווה הכרטיס ? ויכולותיו ? תודה מראש למסבירים

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  7. קיבלתי את החלקים שלי מחו"ל סוף סוף ....(E8400 4GB) לוח החלטתי לקנות בארץ . האם ללכת עדיין על ה DSL3 ? כי יצאו כל החדשים ה X38 ...וה P45 מה ההבדלים ? (לא משתמש ב CF או SLI ) תודה .

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by Falcon16,

איזה מעבד ולוח אם אתם ממליצים לקנות ושיהיה בטווח ה1600-1700 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by shvebish21,

שלום רב , שמי אלעד ויש לי לוח אם (כמו שרשום בכותרת gigabyte x58a ud3r ) וכרגע מורכב עליו זיכרונות של KINGSTON 6 ג'יגה 3 סטיקים שכל אחד מהם הוא 2 ג'יגה מהירות 1333. עכשיו,אני רוצה לשדרג אותו ל - 12 ג'יגה ולשים לו 3 סטיקים שכל אחד מהם הוא 4 ג'יגה. התקשרתי לחנות שמימנה קיניתי את המחשב (חברת זיגזג2000) וכשהתעניינתי בדגם הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=21104 הנציג אמר לי שזה לא מתאים ללוח ולקחת את הדגם הזה של g.skill : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=19540 כמו שזה נראה,זה נראה אותו דגם (תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא העיפרון הכי חד בקלמר בידע) ונשמע ממש מוזר מה שהוא אמר לי. נ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני חדש כאן אז קיצור יש לי התלבטות רצינית בין שני מעבדים לצורכי גיימינג הראשון הוא Core2Duo E8400 עם OC והשני הוא Core 2 Quad 9550 בלי OC אני רוצה שהמעבד יספיק לעוד לפחות לאיזה שנתיים וחצי. תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by nir29nir29,

למה המעבד לא מזוהה לי? גם בביוס מופיע לי UNKNOWN [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  12. ראיתי במפרטים שיש באתר את הלוח של MSI K8N Neo3 אבל אחרי בדיקה אצל כמה חנויות גיליתי שהוא לא קיים בארץ בכלל, כלומר כנראה עוד לא הגיע. אני מחפש משהו תחליפי שיכלול PCI-E וכמובן את כל שאר הפיצ'רים הקיימים כיום כסטנדרט בלוחות. הלוח מיוחד למעבד סמפרון 2600. תודה

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  13. היי חבר'ה! היום כנראה מתו לי הלוח אם והזכרון במחשב של אמא.. הם כבר הרבה זמן עשו בעיות וכנראה היום מתו. כשאני מכניס את הזכרון המת(כנראה) הלוח מצפצף הרבה פעמים, וגם כאשר אני מכניס זכרון תקין מהמחשב שלי, הוא מצפצף המון פעמים. מכאן הסקתי שהלוח לא בסדר. את הזכרון הלא תקין הכנסתי למחשב שלי והוא לא עבד. הלוח הוא k7som+ של חברת ELITEGROUP ויש עליו מעבד DURON 1600. אני לא יודע איפה למצוא עכשיו לוח אם שתומך במעבד כזה.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  14. היי , אני מחפש לוח ומתחיל להשבר לי לחכות ללוחות X38 האם ללוח הנ"ל יש יציאה של AUX-OUT ל AUDIO כי אני רק ככה יכול לחבר את הלוח לרסיבר שלי. תודה.

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by udi,

OCZ 4GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Vista Performance Gold 4GB 5-5-5-18 עולה 660 ש"ח שימו לב שזה 4GB אבל CL5 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Reaper HPC Edition Dual Channel CL 3-4-4-15 עולה 480 ש"ח 2GB אבל CL3 מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by Guy950,

היי לכם, אני קונה מחשב חדש בקרוב עם לוח אם EP43-DS3L שאמרו לי שהוא מעולה ומעבד Q9550. עם זה אני קונה 4GB ראם (2X2) ותהיתי לעצמי כמה זיכרונות הוא יכול להכיל? למשל אם בעתיד אני אחליט שאני רוצה 8 GB (מי יודע אולי הדרישות יעלו..) ואני ארצה להתקין 4 כרטיסים של 2GB ראם, תיהיה לי את האפשרות לעשות זאת? מה המקסימום זיכרון שהלוח אם יכול להכיל ולהפעיל? בנוסף לכך תהיתי לעצמי, אני עכשיו קונה 4 ג'יגה מחברה מסויימת (נכנה אותה A) ועוד שנה אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה של חברה אחרת (נכנה אותה B) האם A+B=AB או A+B=FAIL! אם לא הבנתם מה אני שואל, אז בקצרה, האם סוגים שונים של זיכרונות מחברות שונות יעבדו יחד?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by i7,

מה אם השימוש הוא לקולנוע ביתי, עריכת וידאו (תחביב) ומולטיטאסקינג של 4-5 תוכנות במקביל באופן כמעט תמידי? ועוד שיקול - אני מהסוג שמשדרגת מחשב פעם ב-5 שנים. האם משתלם להוסיף את ה-1000ש' על לוח אם וזיכרון במקרה כזה? ושיקול אחרון, אך חשוב ביותר - איזו מערכת תהיה שקטה יותר? וגם - האם ישנו צפי לגבי ירידת מחירי ה-9550 או לגבי כניסת ה-I5 לשוק בארץ?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by tal_m9,

מצטער, לא הייתי נעול אם זה מיועד לכאן או לגראפיקה... איזה רמה של משחקים הכ.מסך בלוח אם הזה מריץ? האם הוא עדיף על GF FX5600?

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by switchman,

מה ההבדל בין Intel Pentium 4 478 ל Intel Pentium 4 755

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by omrik10,

תודה

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by baraksaar,

מיבחינת הכל

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד P4 2.6 או 2.8, אבל הם קצת יקרים מה שווה לזה מבחינת קניית AMD? האם בכלל שווה AMD? נ.ב זה לא ל O.C ולא שום דבר אינטרנט משחקים סרטים. תודה.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by orenc17,

כידוע לכולם מחירי מעבדי ה 64 BIT של AMD ירדו אבל למה לא רואים ירידה במחירים בארץ זה לא פייר?

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  24. צריך עזרה עם עדכון BIOS ללוח של PCPARTNER באמצעות מספר תוכנות הצלחתי לזהות את הציפסט VT82C596B) (VT82C693A עדכוני BIOS מצאתי באתר זה: http://www.pcpartner.com/bios/VIA694.HTM#prop מצאתי שהלוח שלי מתאים לאחד מהשלושה האלו: AP133AS1-906/ AP133AS1-C906/ AP133AS1-D906 איך אני מבדיל ביניהם כי לכל אחד מהם יש עדכון BIOS שונה ואני לא רוצה לעשות טעות?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by moshemordo,

טוב האם אפשר להרכיב מעבד של AMD על לוח של INTEL ? והאם AMD 500MHZ יותר טוב מסלרון 667? ואם אני מחליף גם לוח כל הכרטיסים יתאימו לי?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.