מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי את המפרט הבא, Q9450 Enermax PRO82+ 525W כרטיס מסך (כרגע 8600GT בקרוב יוחלף ל 6870) לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3 2 ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ אני מעוניין לקנות 4 ג'יגה זיכרון DDR2 כמובן, שיתאימו למערכת הזו בתקציב של 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. הזיכרון צריך להיות מותאם ל OC קל-בינוני. דבר נוסף הוא שילוב הזכרונות - האם יהיה נכון לשלב את הזכרון הישן והחדש או להשאיר רק את החדש ? (בגלל שהמהירות נקבעת לפי הזיכרון האיטי ביותר) תודה
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כרגע זה מה שיש לי במחשב (תמונה) רק אל תגידו לי להחליף לוח אם כי מ-מ-ש לא בא לי להשקיע עוד כסף אני רוצה מעבד שיעבוד על הלוח הקיים וייתן לי אפשרויות משחק בסימולטורים ומשחקים נוספים באיכות גבוהה כרטיס המסך 4770HD תודה, בני. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כחלק משדרוג המחשב הקיים אני מחפש לוח אם למעבד 2500K (עליו אני סגור) שימושי המחשב הם משחקים, יצירת מוזיקה ותכני HD המחשב יהיה ב- OC קל-בינוני (קירור אויר) מה שמשאיר בחירה בין P67 ל- Z68 לצורך חיבור הכרטיס קול החיצוני הלוח אם חייב לכלול חיבור Firewire IEEE 1394 ראיתי הרבה לוחות Z68 שאינם מכילים יציאת וידאו. מה ההגיון בשימוש בצ'יפסט הזה ללא יציאת וידאו? virtu יכול להשתמש במעבד הגראפי של ה- SB דרך יציאת הוידאו של הכרטיס מסך??? (לא נראה לי אבל אני שואל כדי להיות בטוח) בהנחה ולא מה הטעם לקנות כרטיס Z68 ללא יציאת מסך? על איזה יכולות אני מוותר בבחירה ב- P67? כרגע אני קצת מבולבל בנוגע לצ'יפסט המתאים ולגמרי לא סגור על איזה לוח אם כדאי לקחת...
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מעבד 12900ks לוח אם asus prime z690-p wifi איזה גוף קירור אני צריך להם ואם אפשר גם ספק? תודה
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב, המפרט שלי מימין, הגיע הזמן לשדרג שילוש, כל הזמן אמרתי כשאחד מהם ימות אני אחליף ואת האמת לא ציפיתי שיחזיקו מעמד 8 שנים, המעבד שלי הוא החולייה החלשה עכשיו ואני רוצה להחליף. המחשב משמש לכל מטרה, משחקים, סרטים, תכנות ומדי פעם עריכה, רוב זמני הפנוי הוא מולו וכנראה שיהיה גם OC. השילוש ישרת אותי כמה שיותר זמן, אז חשוב לי רכיבים איכותיים עם הטכנולוגיות הכי חדישות. חשבתי על המפרט הבא: 1. מעבד: Intel Core i7 4790K.. מישהו חושב שאני צריך ללכת על סוקט 2011? 2. מאורר: Scythe Kotetsu. הבנתי שיש לו יחס טוב מאוד בין שקט לביצועים. הצעות אחרות של מאוררים טובים ושקטים? ה U12P של Noctua עדיף עליו? 3. זיכרון: G.Skill TridentX 2X8GB 2400MHz CL10, יש מצב שאין לחנות CL10, שווה להתעקש א…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם איזה לוח אם מתאים למעבד הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800FSB . זיכרון: DDR2 667Mhz 2GB ניתן להרחבה עד 4GB כונן קשיח: 250GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי: .ATI Radeon HD3450 256MB up to 1018MB כרטיס קול: High Definition Audio עם תמיכה ב 7.1. מחשב של acer Aspire ASM3640
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ראיתם אי פעם 32 ליבות שפועלות כולן בתדר 5,955MHz? ה-Threadripper 2990WX האדיר כבר כאן ואיתו גם שיאי המהרה (וביצועים) לכתבה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
הרצתי PRIME, שתי איטרציות במקביל, ועשיתי STRESS RAM, ואחרי כמה דקות של הרצה הוא מצא לי טעות, FATAL ERROR: Reading from temp file. הרצתי עוד פעם ומעכשיו הוא מוצא טעות ישר, את אותה הטעות. המעבד על אוברקלוק בBUS של 333, ביחס 1:1 ללא אוברקלוק לזכרונות. מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אתמול החלפתי את המעבד E7400 במחשב שלי לQ8200. זאת פעם ראשונה שהחלפתי מעבד אבל מרחתי משחה טרמית (טיפה באמצע) בכמות מספקת והמאוורר מוצמד היטב למעבד. אבל עדיין שאני בודק בתוכנות מדידה (SpeedFan,Core Temp) אני מקבל במנוחה 40-50 במאמץ קל 60 ובמאמץ כבד 90+. שיחקתי BF3 והליבות הגיעו לטמפ' של 90 בערך אבל הוא לא קורס לי באמצע עבודה. אני די בטוח שזה לא טמפ' נורמלית למעבד לכן אני שואל אם יש סיכוי שמרחתי משחה לא כמו שצריך או שדווקא המאוורר שהוא פשוט, לא בנוי לקרר את המעבד הזה היטב מכיוון שקראתי שהE7400 פועל עד 65W והQ8200 עד 95W. תודה מראש. מפרט: Intel Core2 Quad Q8200(2.33Ghz) MSI G31M2 V1 קירור: Alpine 11 GT Rev. 2 (מלפני 3 שנים). ASUS GeForce GTS 450 Direct CU Silent FSP350-60…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
היי אני נמצא בארצות הברית וקניתי חלקי מחשב ובינהם זכרונות Patriot PVS34G1600LLK Extreme Performance Viper Series PC3-12800 DDR3 1600MHz 4GB CAS 7-7-7-20 Low Latency Dual Channel Kit (Silver) אגב הזיכרון עלה 125 דולר ממש זול יחסית למוצר שאלתי היא האם רצוי לקנות עוד חבילה של 4 גיגה או ש4 זה מספיק למערכת שיש לי (ראו מפרט חדש שקניתי הכל בארצות הברית) האם יש הבדל בביצועיים במיוחד במשחקים ? אשמח לקבל גם דעה על הזכרון שקניתי אמרו לי פה (ניורק) שהם זכרונות ממש איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, אבקש את המלצתכם בנוגע ללוח ומעבד לצורך עריכת וידאו. הלוח צריך להיות מהיר ולאפשר שמוש במקסימום של 4 ג'יגה זכרון ושלושה כוננים קשיחים. המעבד לא צריך להיות מהיר במיוחד או להציע פיצ'רים מיוחדים מאחר ואני משתמש בחומרת עריכה יעודית. אדרנלין, אם מישהו מכיר ואם לא זה לא נורא. תקציב זה לא ממש בעיה מכיוון שבכל מקרה לא תגרדו את המחיר של הציוד מסביב, אבל נאמר לא יותר מעשרת אלפים שקלים. תודה רבה, גדי.
-
- 15 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון ל I5 ,קונה מערכת בIQPC. שאלתי אותם לפני שבוע אבל לא ענו לי. הבעיה שהזיכרונות המתאימים אצלם יקרים באופן מזוויע ואני חייב משהו זול יותר... אולי יש משהו בKSP או אייבורי? או משהו באשדוד. חשבתי לקחת את G.Skill 4GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 7-7-7-18 F3-10600CL7D-4GBPI מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2504&products_id=24663&PHPSESSID=c2b8cbdb7d37b8a4838ba30df2b61b9d ב400 אבל לא יכול לחכות 3+ שבועות וכו'
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי כולם אני שמח להציג לכם, בפעם הראשונה בישראל ובמקביל להכרזה העולמית, את שני הלוחות החדשים של ASUS לצ'יפסט Z97! Z97-Delux Sabertooth Z97 Mark 1 שני הלוחות הגיעו אליי במיוחד לסיקור בשבילכם, הצופים של Yarimiz. צפו עכשיו לפני כולם! אל תשכחו לתת לייק אם אהבתם ולהירשם לערוץ! אלו מכם שיעשו Subscribe יזכו גם לסיקור של המעבדים החדשים של אינטל שמוכרזים בעוד עשרה ימים!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי asus p5b-delux וברשימה של אסוס לגבי תאימות זכרונות אין קיטים של 4gb . יכול להיות שהם פשוט לא מעדכנים כי הרשימה שם מאד קצרה . האם תוכלו להמליץ לי על קיט 2x2gb 800mhz שיעבוד ב- 1:1 fsb400 . המעבד הוא q9550s ואני רוצה להמהיר את ה- fsb מ-333 ל-400. (אם השאלה מתאימה יותר לאוברקלוקינג וקירור אז סליחה ואנא העבירו לשם ).
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש בסוף סטיק של 256 מגה נוספים למה שיש לי... 256MB samsung 333MHZ athlonXP2000+ GA7VAXP אני מתלבט אם לקחת זכרון של ADATA ב220 ש"ח בחנות הקרובה לביתי..(256MB 400MHZ) או האם לקחת את הגייל ב245 ש"ח מגמא (GEIL 256MB 400 MHZ) זה הגייל שאני מדבר עליו http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=060108&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 החנות הזאת כבר רכשתי בה אז אין לי איתה בעיות אמינות, ואני גם מזמין משם 200GB אז הם יכולים להכניס לי את הזכרון למשלוח של ההארד ככה שאני לא משלם משלוח על הזכרון. אז מה אתם אומרים הייתם מוסיפים עוד 25 ש"ח בשביל הגייל?
-
- 17 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). הלוח אם שלי הוא: Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ולא מחוברים אליו כוננים קשיחים מהחיבור הישן, אלא מהחיבור החדש האדום (מצטער על הבורות). בין היתר מחוברים 2 גיגה זי…
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת כמה מתח וזרם מוציא USB מהלוח אם? והאם זה יכול להחליף את כניסת החשמל לכונן דיסקים??(קוראים לזה GND אם אני לא טועה) קניתי מתאם של IDE ל-USB,ואני רוצה להשתמש בכונן (שצובר אבק) כאחד חיצוני.... תודה....
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
משהו יכל להסביר לי למה תמיד שאני מעמיס על המחשב אני רואה שרק הליבה השניה של המעבד עובדת האם זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בקיצור, אני צריך לקבל זיכרון ddr 256 333 mhz במקום ה ddr 256 266mhz אבל כבר יותר מחודש דוחים אותי בחנות ואומרים שהמוצר פגום וכל פעם שהוא מגיע הם מחזירים אותו...הם אומרים שזאת בעיה בזיכרון הספציפי הזה (333) ושמורידים אותם מהמדפים בגלל שיש בהם בעיות...אני נוטה לא להאמין אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אתם אומרים...שמעתם על כזאת בעיה בזכרונות האלה? תודה
-
דבר ראשון שלום לכולם, אני כאן בתור צופה כבר המון זמן אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב בפורומים... בכל מקרה יש לי לוח אם של Asus שאין לי מושג מה השם שלו מכל מה שכתוב אז אני פשוט אכתוב את כל מה שאני יודע P4T Socket 423 p4 motherboard Intel 850 Chipset E864 (כמו שאמתי, אין לי מושג זה אומר, אז אם תוכלו להגיד לי מה מפה קריטי ומה לא משנה אני אשמח...) 1)יש לי כרגע 256 MB זיכרון RDram והשאלה העיקרית שלי היא האם הלוח שלי תומך בזכרונות DDR ואם כן, באילו מהירויות? הבעיה היא שהגעתי למצב שהזיכרון לא מספיק לי, אבל ראיתי שלהחליף אותו בדי.די.אר יהיה פשוט זול יותר מאשר להוסיף עוד אר.די :-\ 2)בחוברת של הלוח אם כתוב : "SIS 305 based AGP cards will cause permanent damage" על איזה כרטיסים מדובר שם…
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אםשל GIGABYTE בבקשה זה דחוף לי מאוד .... אני ציך שהוא היא בעל תושבת 478 4 הוא 3 יציאות IDE 3-4 הוא יותר של SATA מינימום 5 יציאות PCI מאוד חשוב ציפסט של INTEL בקשה תעזרו לי למצוא אחד קזה ועם אפשר אזש גם מחיר תודה מראש Gold shark
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ASUS זה ASUS ואין מה לעשות. כרגיל לוח אם יציב, מהיר ויקר. מתאים למעבדי AMD וכולל: תמיכה בזכרונות מסוג DDR400 PC3200 (בעזרת CHIPSET חדש מבית KT400 - VIA). SERIAL ATA150 (מחליף את הסטנדרט ATA133 שלא נתפס על ידי היצרנים - חוץ מ MAXTOR). I-EEE1394 FIREWIRW (לא יודע עד כמה שימושי שרוב המכשירים מתחברים ב- USB/USB2). USB2 כמובן. AGPX8. AUDIO על הלוח, תמיכה ב- 6 ערוצים. ותמיכה ברשתות עד מהירות 1GB לשניה - כרטיס רשת 10/100/1000. בדקו באתר החברה: http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7v8x/specification.htm גדול גדול.. פשוט ענק... ראו את הביקורות ברשת (בחרו מרשימת הביקורות): http://www.mbreview.com/links.php?op=viewslink&sid=252 מישהו יודע איך אני משיג לי אחד כזה כמה…
-
המלצה ללוח-אם, עד 600ש"ח חשבתי ללכת לכיוון ה-ASUS, המלצות? או כל לום-אם מצוין אחר, בבקשה המלצות. לום-אם של אינטל, לא מיועד ל-OC, אבל שיתמוך אם אני ירצה בעתיד. לא צריך חיית OC.
-
- 20 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אין לי שום דרישות מיוחדות מהלוח אם. מעבד Q6600(מתכנן OC די נכבד), חריץ PCI-E יחיד, וזכרונות 800 (שאגיע גם אליהם). אני תכננתי ללכת על P35-DS3, אבל לאחר שקראתי ביקורות שמתי לב לכמה בעיות. לפי האתר של גיגהבייט הלוח אמור לתמוך ב-FSB 1333, אבל במציאות הוא לא תומך. ויש בעיה לעבור את באס 325 עם הלוח. מישהו יכול לאמת/לשלול את זה? כמו כן אני מתכוון לקנות 4G ראם (4X1) של OCZ. לפי האתר שלהם הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, ולפי מה שהבנתי יש בעיה להגדיר עם הלוח שיתן מתח של יותר מ 1.8? ד"א- הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, לפי מה אני אמור לקבוע כמה בדיוק לתת להם? (אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות.) אם לדעתכם יש לוח משתלם יותר עד 700 ש"ח אשמח להמלצות. למרות שאני מעדיף להישאר עם לוח של גיג…
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-