מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 שאלות : 1. 4 ליבות במהירות 3ghz באמת שווה ל12 ghz או שכל ליבה נוספת מאבדת טיפה מהיעילות שלה? 2. למה כל ההמלצות כאן הן על הcore i3 ולא על הathlon שהוא טיפה יותר זול, הלוחות אם הרבה יותר זולים, אני מבין שזו ארכיטקטורה מיושנת אבל עדיין 4 ליבות יותר חזק מ-2, אני ראיתי בנצ'מרקים שמראים שהcore i3 טיפה יותר טוב אבל בgta או battlefield 3 כשיצא נראה לי הathlon יקח ובגדול.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 ג'יגה בDUEL CHANNEL כרטיס 5850 מעבד E8200 באוברקלוק ל 3.7 ספק 550 HEC ULTRA QUIT והמישחקים עובדים לי טוב אבל לא חלק. האם כדי לי להחליף את הזכרונות ל 2X2048 800MHZ ??? האם התוספת בבצועים תהיה שווה?כי יש לי עסקה טובה להחליף את אותם במחיר טוב... תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לבנות מחשב חדש בחודש הקרוב, אז אני אוסף מידע על רכיבים. הדבר הראשון הוא כמובן המעבד ולוח-האם. אני מתכנן לבנות את המחשב בעיקר למטרות גיימינג כבד (שיתבסס על gtx 670), והבנתי שבשביל זה מספיק ה-2500k או ה-3570k. עכשיו אני מתלבט ביניהם כי מצד אחד, הפרש המחיר לא מאד גדול אז לכאורה עדיף את החדש יותר, מצד שני, זה באמת משנה משהו לגיימינג? מה גם שאני שוקל להתחיל להתנסות בהמהרה ואני שוקל להמהיר את המעבד כשהמחשב יתחיל להיות קצת חלש כדי לסחוט ממנו עוד זמן חיים, והבנתי שדווקא בקטע הזה ה-3570k מתחמם יותר מדי ולכן פחות טוב לזה, אבל אני לא יודע אם מדובר בהמהרה קיצונית או משהו קטן. על מה מבין אלה אתם ממליצים (או איזה עוד שיקולים אני צריך לקחת בחשבון?) לגבי הלוח-אם, כא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה!!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מתי יצאו לוחות אם עם צ'יפסט P45?(ומתי הם יגיעו לארץ בערך?) ושמעתי על בעיה שיש לGIGABYTE עם 4GB זכרון(2x2GB) בינתיים,שתי חנויות אמרו לי את אותו הדבר - יש משהו בדברים שלהם או שזה שטויות? ולגבי כרטיס מסך 4870,הPCI-E 1.1 יכול להיות צוואר בקבוק בשבילו?(הרוחב פס) שווה לקנות PCI-E 2.0? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח המדובר הוא epox 8k9a2 + (אתם יודעים... חייב לד על הnorth brige!!) קיצור, בעיקרון תכננתי ללכת על הpc3200 אבל אז חשבתי, למה לא 3500!!! שתי בעיות: 1)כתוב (כמו על כל kt400) שהוא תומך לא רשמית בddr400, ושלי הוא ddr433... 2)הייתה שמועה שיש להם בעיות, הבנתי שכבר לו, זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הוסיף הרבה ואגיד שנהניתי לראות ממש את ביצועי המעבד יחסית ליונה שהראה לנו כבר מה הוא יכול כאן תקבלו את כל המידע: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98376 פשוט מטורף!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים בתחלת השנה הבאה (נתחיל בספטמבר) האם יגיע הניהאלים לארץ בתאריך זה או לא ? או כדי לקנות פינרין עכשיו וזהו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי 64 ביט (XP) ועדיין כתוב שיש 3.2 גיגה ראם... גם בפוסט וגם במערכת. חשבתי על עדכון ביוס, אבל אין לי פלופי ואין לי דרך לעשות.. מה שגם עדכון הביוס של ABIT (לי יש IL9PRO ) מעצבן ומקבלים איתו קבצים מוזרים חוץ מהEXE... מישהו יכול לעזור? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לקבל את ה800 מגה שלי?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי דרך לדחות את הקנייה! אני אשתמש במחשב הישן שלי. לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם (אולי כי הוא פנטיום 3 750MHZ. מישהו זוכר?) עכשיו דילמות חדשות: לקנות את הקונרו כשהוא ייצא או לקנות מעבד D רגיל (במחיר נמוך מאוד) ולחכות לירידת מחירי הקונרו (אולי בעקבות איזו יציאה של AMD)? אני שוקל ללכת על הקונרו הכי זול, לא מאמין שבתקופה הקרובה אני אצטרך משהו יותר טוב, ואני גם אעשה לו OC מתון (אבל לפי מה שהבנתי עם OC מתון אפשר להגיע עם הקונרו גם להאצה של 1GHZ ויותר). אם הוא יעלה כמו ה-930 אז למה לא? (מישהו מהמר על 1000 ש"ח?) כמה זמן ייקח לחנויות בארץ למכור את הקונרו אחרי ההשקה? מקווה שגם הלוחות יגיעו מהר. לא יודע כמה הפנטיום 3 הישן שלי עוד יכול לסחוב.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תהיתי איזה סטפינגים של מעבד פנטיום 4 פנטיום 2.0 גיגההרץ כדאי לקחת.. אני שואל באופן ספציפי על מעבדי פנטיום 4 2.0 ולא על שום דגם אחר, כי זה מה שהוצע לי במבצע בחנות.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה מקרים כדאי להוציא ולהכניס את הבטריה בלוח האם? והאם צריך לאחר מיכן להגדיר הגדרות בביוס?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יכול להיות שהמאורר של המעבד יפסיק וימשיך או שיעבוד לאט בגלל שהמעבד לא צריך קור? שהמחשב שלי היה בתיקון המאורר של המעבד הפסיק לעבוד והמשיך..או שעבד מהר ואז לאט שאלתי אותו למה המאורר עובד ככה והוא אמר לי בגלל שהמעבד כל כך טוב שהוא לא צריך קור משהו כזה הגיוני? יש לי מעבד E6300 לוח 965 S-3 עם עוד 3 מאוררים יכול להיות שהוא שיקר לי והמאוורר בכלל דפוק?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצה למעבד זול עד 500 ש''ח למשחקים. כולל אתר שממנו ניתן לקנות.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקב תקלה בעליית המחשב (המחשב עולה ומהסך לא נדלק), עשיתי איפוס לביוס. הבעיה שהעברתי את הג'אמפר למצב של האיפוס ובמקום להחזיר אותו לאחר כמה שניות למצב הראשון ואז להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב כשהוא עדיין במצב השני (מי שעשה את זה מבין מה אני אומר...) כשעשיתי את זה המסך עדיין לא נדלק, אבל אח"כ ניסיתי לנתק את ההארידסק ואז המחשב עלה והמסך נדלק אבל המחשבים עושה צפצופים של סירנה ויש הודעת שגיאה CMOS Checksum Error Defaults loaded ניסיתי לעשות שוב איפוס לביוס אבל זה לא עוזר. האם יכול להיות שהרסתי את הלוח אם ע"י האיפוס בצורה הלא נכונה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו, יש איזה סיפור מסובך שאני עובר עם איזה טכנאי שדי עשה לי בלגן במחשב... עכשיו... היה לי לוח אם עם Socket A... אז לסיכום, אני רוצה לשדרג לוח אם ומעבד... יש לי תקציב של 1400 שקל לשניהם... עכשיו עוד דבר, לטכנאי הזה יש מלאי קצת מוגבל... אז מה שאני בעצם מבקש זה שתייעצו לי בנוגע לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדאי לרכוש במחיר הזה (1400... אפשר לחרוג טיפה באיזה 100)... שצריכים להיות במלאי של כל טכנאי ממוצע... תודה רבה מראש! בן =)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש את הלוח הזה: http://www.ixbt.com/mainboard/asus/p4p800-roundup/p4p800-board.jpg Asus P4P800. הלוח נמצא בתוך מארז ג'נרי עם לדים מקדמה: ירוק סטנדרטי של - המחשב דולק. אדום סטנדרטי של - המחשב חושב. ועיגול כחול גדול ליופי. בנוסף לזה יש 2 USB בקדמת המארז, בקצוות הכבל שאליו הוא מתחבר יש: -Data 1- -Data1+ -GND -VCC [נדמה לי] לאן כל אלה מתחברים? אני חושב שהלדים הקטנים לחיבור שנמצא משמאל למטה בתמונה. אבל הלד הגדול והUSB<! נדמה לי לחיבורים הכחולים שמימין לסלוטי הPCI, אבל איזה מ4 הכבלים לאיזה פין? קיצר Help.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שכמה פעמים כבר נתקלתי במפרטים של מעבדים של אינטל, שמראים שהמעבד כולל בתוכו מימוש לקודקים מסוימים, גם עבור playback וגם עבור recording. אם אני הולך למשל לעמוד של מעבד מסוים באתר של אינטל, אני לא רואה שמוזכרים שם קודקים.. לדוגמא: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65693/intel-core-i3-3220-processor-3m-cache-3-30-ghz.html מישהו יודע איפה אפשר לראות את המידע הזה - איזה קודקים ממומשים חומרתית במעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
להנאתכם: http://www.tomshardware.com/cpu/20050525/pentium4-10.html מעניין יהיה לראות יונה מול 64X2 Summary: With a simple adapter, Intel's Pentium M processor can be used on veteran mainboards based on the i865 and i875 chipsets. Would you believe that this unorthodox combination proves to be so fast that it beats even the Athlon 64 FX and the Pentium 4 Extreme Edition?!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד הכי מומלץ לכרטיז הזה ממשפחת Core 2 Quad ,וממשפחת Dual Core ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי אני נמצא בארצות הברית וקניתי חלקי מחשב ובינהם זכרונות Patriot PVS34G1600LLK Extreme Performance Viper Series PC3-12800 DDR3 1600MHz 4GB CAS 7-7-7-20 Low Latency Dual Channel Kit (Silver) אגב הזיכרון עלה 125 דולר ממש זול יחסית למוצר שאלתי היא האם רצוי לקנות עוד חבילה של 4 גיגה או ש4 זה מספיק למערכת שיש לי (ראו מפרט חדש שקניתי הכל בארצות הברית) האם יש הבדל בביצועיים במיוחד במשחקים ? אשמח לקבל גם דעה על הזכרון שקניתי אמרו לי פה (ניורק) שהם זכרונות ממש איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת ביצועים של המעבד ... יש 16K = יצא לי 00.291S יש 32K = יצא לי 00.681S יש 1M = יצא לי 46.066S איך התוצאה ? אתלון 3500 64 AM2 אני אריץ אותה על הפרסקוט החביב נראה מה נקבל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה וכמה חברות. בוודאי דיברתם על זה המון אבל אני חדש ולא מוצא את עצמי אז בבקשה תעזרו לי.. בבקשה מאנשים שמבינים ולא מאנשים שסתם נדמה להם או מסתמכים על העבר. אני מתכנן לרכוש 3 מחשבים ומאד חשוב לי להיות מדוייק בזה. התקציב למעבד.. גג 850 שקל. מעוניין כמובן במעבד עם ביצועים טובים ביותר לסכום הנ"ל. מעוניין על הדרך לדעת מה החסרונות (בגדול) של AMD לעומת INTEL לגבי מרובעי ליבה וכפולי ליבה (חוץ מכפולי ליבה של INTEL שהם לא 64ביט) לוח אם כאן מעניין אותי אמינות איכות.. תמיד היה לי ASUS והעדפתי צ'יפסט של nVidia ואם כבר עסקינן בצ'יפסט... אז כמובן איזה צ'יפסט הכי מומלץ? שוב.. פה אני כבר לא ממש מדבר על מה הכי מהיר.. אלא איזה לוח אם הכי אמין. ראוי לציין כי איני מתכוון לבצע OV…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-