מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
יש לכם מושג מאיפה אפשר להשיג לוח אם LGA2011 או LGA2011-3 עם 2 מעבדים יחסית בזול? כמובן שיהיה משומש, אבל האם אפשר למצוא מקומות שמוכרים אותם?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אחרי עדכון הוא יתמוך בכל המעבדים החדשים נכון של הAM3?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני עם היד על הדופק לגבי ה-Q6600 G0 ב-tankguys האתר היחיד שמצאתי שמתחייב על G0 הוא צפוי להגיע ב-10/8 וניתן להזמין מראש - אם יש לכם מי שיביא כי הם לא עושים משלוחים בינלאומיים. http://www.tankguys.biz/information.php?info_id=3&osCsid=1592f217277905a82a5c39491982268f בארץ שלחתי מיילים ל: נעה, פנדה, SKYPC, IQPC, מור-לוי, זיגזג2000, למיר ו-LOGICPC IQPC, למיר, נעה וזיגזג ענו שאין להם כל מידע בעניין. SKYPC לא ענו למייל אך נתנו אותה תשובה בחנות. השאר לא ענו כלל. משמע גם במקרה הכי אופטימי לא יהיה בארץ G0 לפני אמצע אוגוסט ואפאחד לא יודע לומר מתי כן.
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ואני רוצה לדעת כמה החום שלו עכשיו יש לי תאפשרות בביס אבל מצחיק לעשות ריסט ואז ליבדוק יש תוכנה שאפשר דרך הווינדוס ? וגם גם ללוח אם אז גם טוב בבקשה חברה אפשר לינק.....?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עד כמה פעמים אני יכול לפצל אותו שקע והוא עדיין יתן מתח תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני לוחות ASUS (שני מחשבים שונים) חדשים: Z270 E & X370 Gaming pro. ללוח האם מחוברים רכיבים רבים של Corsair (זיכרונות, קירור מים, מאווררים...), ליציאות השונות שקיימות על הלוח. האם ניתן לשלוט על התאורה שלהם (לרכיבים הכוללים לדים כמובן) ישירות מהכלים/תוכנות של ASUS ? תןכנת AURA של ASUS מגלה רק את לוח האם, והתאורה נקבעת בעזרת תוכנה זו. בשביל לשלוט על רכיבי Corsair אני משתמש בתוכנת Corsair link אך אין בה את כל האפשרויות שיש ל ASUS, והיא גם עפה (נכשלת) אחרי זמן מה... (קראתי באיזה מקום באינטרנט, מישהו כתב שתוכנה זו לא רצה טוב יחד עם התוכנה של ASUS). איך ניתן לשלוט/לנטר את כל המערכות במחשב בתוכנה אחת, מבלי להריץ את כל הת…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים וגרפיקה. חשבתי על INTEL 6700 כרטיס מסך 8800 וכו' בעיקרון אני לא סגור על לוח אם..... אשמח להמלצות. חשבתי על ASUS STRIKER אבל הוא יקר...... אני לא מבין מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין ASUS COMMANDO ו ASUS P5N-E SLI אשמח לקבל המלצות על לוחות אחרים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שתומך במעבדי אינטל החדשים דגם CORE I5 2400 sunday bridge עכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב-GPU של המעבדים החדשים ושתומך ב- SATA 3 ו - USB 3 עד 700 שח תקציב
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הנה הדגם של הלוח כולל העידכוני ביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3285#bios האם כדי לעדכן? מה התכונות החדשות של עידכון ביוס לגירסה מתקדמת יותר? כרגע הלוח הוא ברירת מחדל מעולם לא היתקנתי עידכון ביוס ללוח.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה עוזר לי זיכרון דו צדדי (SDRAM)ומה יותר טוב זיכרון דו צדדי 100 MHZ או זיכרון צד אחד 133 MHZ
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חברים אני רוצה להכנס לנושא AMD ואבקש המלצה לגבי המעבד החדש XP2800+ לוח אם מתאים מסוג NFORCE2 מי יכול לתת לי המלצה ונתונים כולל הצורך באיוורור בברכה רא
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני בודק של איזה חברה הלוח אם שלי..??? אין לי מערכת הפעלה על המחשב הזה ככה שאני יכול לבדוק או דרך הביוס או אם כתוב על הלוח עצמו...(או שיש לכם עוד רעיונות....). אני צריך לדעת את זה בגלל שיש לי מחשב דיי ישן (מהתקופה של Intel p3 450mhz) ואני צריך לקנות כונן קשיח אז אני יודע שיכולות להיות בעיות אם הכונן לא יתאים ללוח(כונן חדש ולוח ישן...)...אלא אם זה אינטל ואז סביר להניח שהכל יהיה בסדר... *אם יש לכם עוד רעיונות איך אני יכול לבדוק את התאימות בין הלוח לכונן תרשמו בבקשה.. 10X
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כרגע יש לי cell 500Mhz וכרטיס מסך ti4200 והמשחקים דיי זוחלים ( משחקים כמו warcraft3, לא משחקים כבדים במיוחד) מה שאני רוצה לדעת האם יהיה שיפור לעבור לאיזה P3 1000mhz ?? האם זה בכלל שווה? או לנסות למצוא איזה שילוש של AMD זול... כמה לדעתם שווה היום P3 יד שניה?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום הזה ... אני ממש מבולבל בין שניי מעבדים ואני לא יודע אם הם אותו הדבר או לא .. המעבדים Core 2 Duo זה לא מעבדים קונרו החדשים ?! ועוד שאלה המעבד Core 2 Duo E6300 INTEL יש לו מהירות של 1800 MHZ וליבה כפולה אבל זה אוכל את הINTEL PENTIUM 4 3000MHZ נכון ?! תודה לעוזרים ...
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן, אני עכשיו בונה לעצמי מפרט, ואני לא יודע איזה לוח אם לבחור... בעיקרון אני צריך כמה דברים: PCI-EX 4 סלוטים של זיכרון. כמה שיותר USBיים. חיבור רשת. הלוח אם צריך לתמוך במעבד E6600... ולצערי אני לא יודע איך לבחור לוח אם, אז אני פונה פה לעזרתכם. אם יש המלצות אני מאוד אשמח ( ואולי אזהרות מה לא לקנות ). [ עדיף שיהיה של ASUS או של GIGABTYE ] תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ראיתם אי פעם 32 ליבות שפועלות כולן בתדר 5,955MHz? ה-Threadripper 2990WX האדיר כבר כאן ואיתו גם שיאי המהרה (וביצועים) לכתבה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משדרג את המחשב למעבד I7 860, נשאר רק לבחור לוח אם... זה או ASUS או GIGABYTE , אני אישית מעדיף ASUS. צימצמתי לכמה לוחות תגידו לי מה אתם חושבים: ASUS P7P55D Gigabyte GA-P55A-UD3 Gigabyte GA-P55-UD4 GA-P55M-UD4 שלושתם באזור 700-800 שח... בגירסה P55A יש חיבורים של USB3 ו SATA3 אבל זה לא משנה לי ממש,לכן אל תתיחסו לזה יותר מידי.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ערב טוב, התחדשתי היום בנייד רק שאני לא בטוח כמה הרצים הזכרונות. הדגם הוא 2GB 2RX8 PC2-6400-666-12-E3 והקוד דגם הוא M470T5663EH3-CF7 תודה רבה על העזרה!! נ.ב אם הנושא שייך לפורום מחשבים ניידים, אשמח אם המנהל יעביר את הדיון.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, i5-2500k ASUS P8P67 GSkill RipJaws - 2X4GB / 1600MHz / CL9 / 1.5V 1. האם המעבד מגיע רק כ-BOX ?י 2. האם קירור ה-BOX באמת שונה מהמעבדים שלא K ?י 3. האם באמת הסדרה של הלוח בעייתית עם מעבדי ה- K ?י 4. אני מעוניין באוברקלוק 4.5GHz.. ושה- USB3 וה- SATA3 לא יחלקו את ה- PCIeX16 עם כרטיס המסך הבודד שאני אשתמש.. אז האם יש טעם לקחת את אחד הלוחות היותר מתקדמים בסדרה: PRO / EVO / DELUXE ?י 5. באותם נתוני זיכרון בדיוק, קיימת הסדרה X שכביכול מותאמת במיוחד ל- SB.. מה ההבדל מלבד במראה ? אין לי ניסיון קודם עם OC.. אז.. 6. האם זה נכון שלהגיע ל- 4.5GHz עם הרכיבים הנ"ל זה קלי-קלות ? 7. האם אפשר להישאר ב- OC הנ"ל כל הזמן ? או שרק בעת הצורך ? אפשר כמובן לענות על חלק מהשאלות. תודה ר…
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. המפרט שהרכבתי לעצמי מצורף למטה, והדילמה היחידה שנשארה לי היא לגבי המעבד. אני מתקשה לבחור בין AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX (שעולה כ-780 שקל), לבין AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX (שאמור להיות מהיר ממנו אבל יקר ב-140 שקלים). אני גם עדיין מתלבט האם לא כדאי לי בכלל לקחת 750 Core i5 של אינטל ולספוג את העלות הנוספת של לוח אם יקר יותר. המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). שני ד…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אתמול החלפתי את המעבד E7400 במחשב שלי לQ8200. זאת פעם ראשונה שהחלפתי מעבד אבל מרחתי משחה טרמית (טיפה באמצע) בכמות מספקת והמאוורר מוצמד היטב למעבד. אבל עדיין שאני בודק בתוכנות מדידה (SpeedFan,Core Temp) אני מקבל במנוחה 40-50 במאמץ קל 60 ובמאמץ כבד 90+. שיחקתי BF3 והליבות הגיעו לטמפ' של 90 בערך אבל הוא לא קורס לי באמצע עבודה. אני די בטוח שזה לא טמפ' נורמלית למעבד לכן אני שואל אם יש סיכוי שמרחתי משחה לא כמו שצריך או שדווקא המאוורר שהוא פשוט, לא בנוי לקרר את המעבד הזה היטב מכיוון שקראתי שהE7400 פועל עד 65W והQ8200 עד 95W. תודה מראש. מפרט: Intel Core2 Quad Q8200(2.33Ghz) MSI G31M2 V1 קירור: Alpine 11 GT Rev. 2 (מלפני 3 שנים). ASUS GeForce GTS 450 Direct CU Silent FSP350-60…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz לוח אם Asus H87M-PLUS מאוורר למעבד Noctua NH-D12 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Radeon RX 480 Samsung EVO 120GB ספק Enermax Liberty 800W מארז NZXT H230 BLACK אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף קיט של 2X8GB שאלה ראשונה מה כדאי לי מבין השלושה (לכולם תזמון זהה 9-9-9-24): Corsair Vengeance LP Corsair Vengeance (כמו שיש לי כרגע רק ששלי שני סלוטים של 4GB) (אני חושב שבקיט של 16GB הוא מגיע עם תזמון CL10!!) Corsair Vengeance Pro *אין לי בעיה של מקום* שאלה שניה האם רצוי לותר על הסט הישן ולחבר רק את החדש או ששני קיט…
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-