מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני מתלבט בין שתי החברות האלו ויש לי אפשרות לרכוש אותם באותו מחיר . אה אני מדבר על זכרונות 2048MB 800MHZ DDR2
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ניצול המחשב וחבל?
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מעבד q6600 ראיתי כל מיני סוגים של לוחות אם מתלבט לגבי הציפסט לא הבניתי כל כך את ההבדל בין x48 ל p45 אני רוצה לקנות ממש לוח אם טוב ואני מתלבט יש לי כרגע 4 גיגה זכרות במהירות 667 האם להשאיר אותם או לשדרג ל 1066 מה המשמעות של זה מבחינת ביצועים? כמו כן האם כדאי לרכוש כבר לוח שמיועד לזכרונות ddr3 מה זה יתן לי בעצם תודה ליאור
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מבין פה בפורום שההבדל במישחקים זה רק הכרטיס מסך ולכן אני חושב למה לא לקנות מערכת מבוססת AMD -2-3-4 ליבות שה-4 ליבות במחיר של 2 ליבות של אינטל?? אני יודע ששאלתי את זה כבר והחלטתי פשוט אולי נחסוך עוד כמה שקלים ונשים אותם במסך?? תודה חברה
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) ממה שקראתי באינטרנט (תבדקו אותי בזה כי גיליתי דברים לפעמים סותרים) הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד זיכרון: 256 MS (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk (אחד הלך לי עם השנים - לא פועל משום מה למרות שמחובר למחשב) Windows XP Pro, SP2 עלות השידרוג היא עד 1500 ש"ח נראה לי אני רוצה להפיק מהמחשב הישן מאוד הזה עוד כמה שנים אני חושב שהשדרוג שהכי ישתלם לי זה שידרוג זיכרון וכרטיס מסך (לא רוצה לשדרג לוח אם) מידע על הלוח אם שלי: http://www.papab.com/mbp4vx…
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
עקב בעיות בתקציב אני יכול לקנות או 512 של זכרון סביר נגיד קינגסטון(kvr400x64c3a) או שעדיף 256 רציני?
-
יש לי מחשב נייח עם 256MB זיכרון , אני הוספתי לו עוד 256MB זיכרון. הבעיה היא שאני מסתכלת בהגדרות המחשב אני רואה שיש לי 256MB זיכרון במקום 512MB. איך אני מעדכנת את התוספת הזיכרון ששמתי ? יש מצב שצריך לשנות משהו בביוס ? יש לי ביוס PHOENIX award מה עושים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט שלי (חלקי, אם צריך לדעת עוד משהו תגידו)- לוח אם ASUS P7H55-M LX מעבד intel i5 760 כונן קשיח חיצוני WD Mybook Essential 1130 2TB במחשב שלי יש רק חיבורי USB2 והיות והכונן תומך בUSB3 אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה כזה http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-HUB-to-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-2-Port-/270886030117?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1210cb25#ht_2329wt_1185 השאלה היא, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח שלי (יש לי גם כרטיס מסך שמתחבר לאחד הסלוטים)? ואם כן האם זה באמת יתן את מלוא המהירות שהכונן יכול לעבוד בה? בקיצור האם שווה לקנות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מותג לנובו V520 זיכרון 8 GB של חב' TEAM מהירות 2133 דיסק SSD SAMSUNG EVO 850 500 GB דיסק 1 טרה של WD מעבד i5-7400 הלוח מקבל מקסימום זיכרונות במהירות 2400 האם החלפת זכרונות/מעבד/דיסק או שילוב רכיבים יגדילו את המהירות בצורה מוחשית?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
היי האם כדאי לי לנסות לשפר את הזכרונות לטובת ביצועי גיימינג? אני יודע שהזכרונות שלי 1333MHz 8GB ואני תוהה האם שיפור זכרונות בכלל מתאים ללוח אם שלי ואם כן, העוד 300 שח האלו ל 16GB 3.2GHz יעזור לי משמעותית בביצועים של משחקים ? או שבמצב שלי כדאי לי כבר להחליף קומפלט מעבד ולוח אם (נגיד ל 3700x שעולה לא מעט אך בכל זאת לפי השוואות זה שיפור של 40% בביצועי ליבה בודדת שלהבנתי רוב המשחקים מסתמכים על זה) הזכרונות בני כמעט 10 שנים כך אני גם חושש לחייהם חחח המפרט שלי: מעבד i5 2500k 3.3GHz לוח האם p8p67-m מאוורר מעבד Noctua NH-U12S כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 1060…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הזה : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov וכרגע יש לי 4 ג'יגה בייט זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזכרון. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ב2GB זכרונות של GEIL? מישהו יכול להפנות אותי לאיזה אתר שבדק את הנושא...
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום. אני חושב על מעבר מ E6400 ולוח של אסוס P5WDH. ל AMD X2 5200 עם לוח של MSI K9N DIAMOND. הזכרונות ישארו אותן זכרונות GSKILL 2X1GB DDR2 6400. האם אני יראה שיפור כלשהוא בביצועים במערכת מבוססת 64 ביט, העיסוק העיקרי הוא רינדור סרטים, והמשני הוא משחקים. האם יהיה שיפור כלשהוא וכדאי להחליף/"לשדרג"? תודה.
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
תגידו בלוחות של הקונרו 975x אפשרי לשים זכרונות 800 כאשר OC לא בתכנון??
-
- 16 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חבר'ה, עבור עבודה עם תוכנות גרפיות כמו AUTOCAD אני מתלבט בין: א. לוח אם: Gigabyte M55S-S3 for AMD כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MB זיכרון: 1GB DDRII 667MHZ ב. לוח אם: M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E ,ASUS עם כרטיס מסך מובנה זיכרון: 2GB DDRII 667MHZ מחיר של שניהם הוא זהה. תעזרו להחליט,תודה!!!!
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
טוב אחרי שסיימתי לבחור כמעט את כל הרכיבים נשאר לי בחירה של לוח: החומרה: E6600 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Corsair HX 620W PSU כרטיס נוסף של 8800GTS אני התלבטתי בין כמה לוחות ולכן אמרתי נשאל את דעתכם, בנוסף כמה שאלות\ברורים.. אני צריך שבלוח יהיה 3X PCI-E שני כרטיס מסך (כרגע 8800GTS) וכרטיס נוסף בהמשך ככרטיס פיזיקלי. כמו כן אני צריך PCI אחד לפחות שיהיה פנוי, בשביל כרטיס ה-RADEON 7000 שמחובר לצג LCD 5" OC יתבצע על קרור אויר בלבד ולכן לא צריך לוח מדהים ביכולות ה-OC ובנוסף אני לא משאיר OC על מצב קבוע. יש לי צורך ב-6 חיבורי SATA. ואחרון... מה דעתכם על זכרונות אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 תקציב לעקשנים.…
-
- 15 תגובות
- 938 צפיות
-
-
וגם מתי יוצא? והאם כל הלוחות תומכי קונרו תומכים גם בחדי ליבה פרסקוט? האם המרובעי ליבה יתמכו בלוחת קונרו שעומדים לצאת?
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בבקשה תבדקו!,כי לא מזמן עדכנתי את הביוס ואני חושב שבגלל זה ירדו לי הביצועים של המחשב, הגרסא היא F10 ! אולי כשעידכנתי משהו השתנה אולי בביוס, אם כן מה היה יכול להשתנות ולגרום להורדת הביצועים??? (תכתבו בבקשה באנגלית את מה שיכול להיות שהשתנה). תודה!
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של זכרונות 2100 (512+256=768), יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4A ולוח אם ASUS P4S533-MX. רציתי לשאול, האם קנייה של זכרונות 3200 יראו ביצועים ששווים את הכסף? הבדלים גדולים? המפרט שלי תומך? כמה יעלה לי לקנות חדשים (512 יספיקו לי... ) תודה!
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני עובד עם סלרון 2.4@2.88 באס 400@480 זיכרון 512 של חברת אינפנאון (333, זה המקסימום של הלוח שלי) אני רואה שעם הזמן זכרונות333 נעלמים מהמדפים של KSP ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות עוד 512 אם אני יראה בכלל הבדלי ביצועים בין 512 ל 1024.. כמו שאתם יודעים בסלרון יש לי רק 128 קאץ ככה שזה מה שהורס לי את התצוגה במשחקים (וכמובן הכרטיס מסך שיש לי :'() בעבודה רגילה בוינדוס גלישה וכאלה, יש לי לפעמים תקיעות, במיוחד בזמן האחרון עם האייסיקיו לדעתי זה בגלל הפרסומות המעצבנות ששמו למטה, שלפעמים אני כותב כותב מהררר פתאום נתקע לי הסמן ואני צריך לעצור כמה שניות ולהמשיך לכתוב השאלה אם זה באמת בגלל הזיכרון ואם הוספה של עוד 512 ראם תראה הבדלי ביצועים טובים יחסית למחיר
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 15 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין פנטיום 4 Willmete לבין Northwood??? אני לא מדבר נגיד על 0.13 או Cache..... אני מדבר בארכיטקטורה שינו אותה לגמרי? או שהמעבד נשאר אותו דבר? מהביחנה הזו!
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-