עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mekaya,

לא מצאתי באתרים השוואה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BUNG,

כמו שזה נראה כאן אנוידיאה הוציאו סדרה חדשה של ערכות השבבים. מקור: http://www.online-translator.com/url/tran_url.asp?lang=en&url=http%3A%2F%2Fwww.ixbt.com%2Fnews%2Fhard%2Findex.shtml%3F05%2F68%2F90&direction=re&template=General&cp1=NO&cp2=NO&autotranslate=on&transliterate=on&psubmit2.x=38&psubmit2.y=21

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אינטל יצרנית גדולה וטובה של מעבדים וצ'יפסטים. מה בלוחות שלהם פחות טוב מלוחות של חברות אחרות(פרט לאי תתמיכה ב-OC) ולמה לדעתכם אינטל לא מנסה להיות מובילה בתחום הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

CORSAIR DUAL2X2GB TWIN2X4096-8500C5DF 1066Mhz CL5 או 2GB kit (1GBx2), Ballistix Tracer 240-pin DIMM (with LEDs), DDR2 PC2-8500 memory module - 2 קיטים כלומר 4GB. ומה ההבדל בין TWIN2X4096-8500C5DF ל QUAD2X4096-8500C5DF ? ולא ראיתי חנויות אם בכלל שמתעסקות עם Crusial. כמובן שהמטרה היא ל OC ... מבחינת יעילות ואמינות שניהם אותו דבר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ohadedwi,

שלום רב! הייתי שמח לקבל הכרעה בנושא מסויים. קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M חבר שלי קונה מחשב שהמעבד שלו הוא E8500 וכרטיס מסך 8600GT איזה מחשב יהיה יותר מהיר? או יותר טוב? ומה ההבדל בין ה Q ל E תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ARI_ARI,

בעוד כחודש אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי ולקנות HD4870 ומסך T220 לפני כמה חודשים שידרגתי את המעבד לQ6700 ואת הזיכרון ל4GB 800MHZ והחלק הכי ישן במחשב שלי נשאר הלוח אם GA-965P-DS4 השאלה שלי היא האם יכול להיות שהלוח אם יגרום לצוואר בקבוק? או לירידת משמעותית בביצועים? או יש סיבה משמעותית אחרת שאני צריך לשדרג גם את הלוח אם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kobi_sion,

מעיון במספר טראדים וקריאה בפורום מפרטים ממלצים בחום לקחת כמעט בכל מקרה שמדובר במשחקים המעבדים מסדרת ה CORE I 5 מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות מחשב מבוסס על I7 המעבד לא לוקח חלק מהחישובים על עצמו ואם אני רוצה לשחק במקס רזולציה השיפור צריך לבוא דווקא דרך הכרטיס מסך, ולא דווקא דרך שדרוג המעבד ? ז"א לקחת CORE I5 וכרטיס מסך חזק ויקר 800-1500 ש"ח במקום לקחת מעבד חזק CORE I7 וכרטיס מסך בינוני למי התשובה ?

8. Started by Rיה,

:s05: :s05: :s05: :s05:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

יש לי DDR 1 1.7G 512MB*3 + 256MB*1 לוח אם : GAK8NF9 gigabyte אני רוצה להוסיף 2G כרגע המצב הנוכחי שאני בלי DC ועל T2 עם מיהורת 333MHZ למרות שכל הכרטיסים תומכים ב400MHZ אם אני מנסה לשנות בBOIS לT1 המחשב לא עולה. - יש מצב שאני מוריד תזמונים או משהו כזה ואני יעבוד על T1? - איך אני משנה לDC? כי הבנתי שאני יכל לעבוד על DC גם עם 4 סטיקים. - אני יכל לשנות את המהירויות ל400MHZ? או שזה יעשה לי בעיה? לפי CPU-Z כל הסטיקים יכולים לעבוד על 400MHZ אבל בפועל הם פועלים על 333. - WINDOW XP עובד עם 3G RAM? או עד 2G? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by drBozo,

שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס P5GC-MX/1333 עם זיכרון DDR2 400MHz. הלוח-אם תומך ב-FSB של 1000MHz. ברצוני להחליף מעבד (ל-Core 2 Duo משהו) והשאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם מהירות FSB של 1000MHz כמהירות הלוח-אם, או 800MHz כמהירות הזיכרון? האם יש חשיבות לדבר? כמו כן, איזה מעבד מומלץ? (הלוח-אם תומך ב-Core 2 Duo מ-E4300 ועד E8600). תודה מראש לכל העונים (וכן, אני יודע, אלו דברים עתיקים, אבל זה מה יש).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by -Tal-,

היי, אני אשמח לקבל חו״ד על הלוח אם GA-H67N-USB3-B3 GIGABYTE האם יש לו מספיק כרטיסי הרחבה, איזה יציאות גרפיות יש לו? חשוב לי שיהיה vga dvi hdmi עדיף גם שיהיה usb 3 תודה! שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by jean-paul,

מישהו אולי יודע אילו זכרונות אני יכול לקנות ללוח אם זה של אסוס,איזו מהירות שעון של ddr האם אני תפוס רק אם מהירות של 266 או יכול גם יותר מזה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by slider,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ללא כרטיס מסך(יש לי Geforce2 MX400) וללא מסך, תמליצו לי בבקשה על מפרט (Intel או AMD). תקציב - 3200 ש"ח. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 1nstall,

היי קראתי את ההשוואה הזאת שנערך בpcMARK2004 ואינטל סוף סוף ניצחה את AMD בתוצאות בל3dmark04 להשוואה: לתוצאה של AMD: http://www.simhq.com/_technology/technology_022s.html לתוצאה של INTEL http://www.simhq.com/_technology/technology_022t.html אבל היו עוד בנצ'רמרקים אחרים ולא בכולם ניצחה אינטל: http://www.simhq.com/_technology/technology_022b.html אז רציתי לגעת את מי אתם מעדיפים? אני מעדיף את INTEL כי יש לה את הוותק והניסיון.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by moshe55501,

יש לי לוח אם של גיגהבייט ga-8n-sli ויש עליו כרגע מעבד פנטיום 4 3 גיגההרץ פרסקוט 64 ביט ואני רוצה להחליף למעבד 3.2 גיגהרצץ כפול ליבה עם 4 מגה זיכרון האם הלוח שלי תומך במעבד כזה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי I5 760 ורציתי לדעת אם בעתיד אצטרך לשדרג מכל סיבה שהיא,אחרי עדכון ביוס האם ה-SB יתאימו ללוח שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nirtaz,

GA-965P-DS4 VS GA-965P-DQ6

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by Ohad19,

שמעתי שהם זכרונות טובים ל OC ובכלל. מה דעתכם ? אני גם רוצה לקנות שניים. הם יעבדו לי בדואל צ'אנל ?

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום, השאלה מצוינת בכותרת. במידה והלוח אכן תומך ב-SLI, יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte N570OC-I13. האם ניתן לדחוף שם איזה אח-תאום משהו בסגנון, שיעבדו להם בצוותא? תודה מראש.

20. Started by Vortex,

אשכנזים ;D

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by someone,

איזה לוח עדיף? הרבה יותר אנשים ממליצים על הEPOX אז אני חושב שאני יילך עליו... אבל מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by T-Flash,

א-ה-ל-ן!! אחשלי רוצה לקנות מעבד כפול ליבה... (INTEL :pissed:)... אכשיו יש לי כמה שאלות...שלא הייתי בטוח בהם...: איך ה DUAL CORE עובד? מחלק את העומס בין שני הליבות? או ששם כל פעולה לליבה נפרדת? איך המעבדים הכפולי הליבה של INTEL לעומת AMD?? חייבת להיות תוכנה שתומכת בDC? עוד מעט עוד שאלות!! תודה רבה :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by orengore2,

שלום לפני השאלות, אני חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה אז אני שואל, אם יש בסטיקי או במקום אחר, אשמח להפנייה. 1. מה זה בדיוק FSB? 2. הFSB של לוח האם שלי הוא 333 ובCPU-Z מופיע לי קצת יותר ורשום לי בצד אובר קלוק, האם זה תקין? לא נגעתי בביוס. 3. בביוס רשום שהמכפלה של המעבד שלי היא 8, האם זה בסדר או שצריך להיות על 9?

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש לגמרי אחרי שלא שדרגתי את שלי משנת 2002, בערך. המפרט שהרכבתי לעצמי מצורף למטה, והדילמה היחידה שנשארה לי היא לגבי המעבד. אני מתקשה לבחור בין AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX (שעולה כ-780 שקל), לבין AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX (שאמור להיות מהיר ממנו אבל יקר ב-140 שקלים). אני גם עדיין מתלבט האם לא כדאי לי בכלל לקחת 750 Core i5 של אינטל ולספוג את העלות הנוספת של לוח אם יקר יותר. המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטי HD וגם להרצת תוכנות חישוביות "כבדות" יחסית כמו P-Spice או מאטלב, לצרכי לימודים. הייעוד העיקרי של המחשב יהיה משחקים, וספציפית : Starcraft II, Dragon Age ו- Diablo III (בעתיד). שני ד…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים