מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם אני זוכר שכמה פעמים כבר נתקלתי במפרטים של מעבדים של אינטל, שמראים שהמעבד כולל בתוכו מימוש לקודקים מסוימים, גם עבור playback וגם עבור recording. אם אני הולך למשל לעמוד של מעבד מסוים באתר של אינטל, אני לא רואה שמוזכרים שם קודקים.. לדוגמא: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65693/intel-core-i3-3220-processor-3m-cache-3-30-ghz.html מישהו יודע איפה אפשר לראות את המידע הזה - איזה קודקים ממומשים חומרתית במעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
פורום שלום! התחדשתי במעבד sandy bridge i-7 2600k. איזה לוח אם מומלץ עבורו בתקציב של 400-600 שקל. מתוכנן אוברקלוק קל שלא מצריך ציוד הקפי מלבד הקירור הסטנדרטי. יש כרטיס גרפי חיצוני - nvidia 570. וזיכרון 4 ג'יגה DDR3 1600 Mhz. הולך להריץ משחקים כבדים וסרטי בלו-ריי בסלון. אם יש שאלות/בקשות תרגישו חופשי. בברכה, אלכס.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ורציתי שתמליצו לי בקשה על לוח אם, אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. הלוחות : Soyo P4VDA ( 533mhz) - ata133+sb+lan Asus P4S333M DDR(333mhz,2700)+sb+lan או כל לוח אחר שיש בו כרטיס רשת, הוא טוב, עולה זול, ועדיף תמיכה ל DDR333mhz 2700 בתודה מראש, B@By-KiLLeR נ.ב - מקווה שאני לא נשמע כמו אחד שנותן לכם משימות, אם כן אז תדעו שאני לא מתכוון, אלא אני רק רוצה את עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את המלצתכם בנוגע ללוח ומעבד לצורך עריכת וידאו. הלוח צריך להיות מהיר ולאפשר שמוש במקסימום של 4 ג'יגה זכרון ושלושה כוננים קשיחים. המעבד לא צריך להיות מהיר במיוחד או להציע פיצ'רים מיוחדים מאחר ואני משתמש בחומרת עריכה יעודית. אדרנלין, אם מישהו מכיר ואם לא זה לא נורא. תקציב זה לא ממש בעיה מכיוון שבכל מקרה לא תגרדו את המחיר של הציוד מסביב, אבל נאמר לא יותר מעשרת אלפים שקלים. תודה רבה, גדי.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? מעוניין לראות עד כמה הליבה הגרפית שבתוך ה-CPU של המחשב הנייד שלי מתאמצת ביישומים השונים. מדובר ב- HD4000 לצורך העניין.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי להשיב לתחייה את המחשב השרוף שלי (במפרט בצד)... (המחשב אמור ליהיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך אני ישדרג גם בקרוב - חשבתי על HD4850, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר זול אני אשמח להמלצות...) אני צריך לקנות לו לוח אם חדש, ואני צריך את העזרה שלכם לבחור את הלוח המתאים. אם אפשר שיהיה מוכן לשדרוג עתידי של המעבד (אם אפשרי בכלל) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף את הלוח הכי טוב שאפשר למצוא במחיר נמוך ככל הניתן הסתכלתי קצת על לוחות אם בזאפ והגעתי ללוח הבא: GA-MA770-UD3 המחיר סביר, אבל איך הלוח?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Abit Intel P4 Socket 478 645DX Chipset Sound/LAN http://www.motherboards.com/catalog/product_info.php?products_id=13516& למישהו יש אותו? מישהו קרא עליו ביקורת ? ניראה לוח מעולה ולמרות הכל הוא נימכר בזול. מה שלא הצלחתי להבין אם הוא תומך ב ATA133.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מהו לדעתכם השלוב המשתלם ביותר - המבוסס אינטל (!!!) - של לוח, מעבד וזכרונות. הנ"ל מתיחס למחשב הדורש יכולת עיבוד טובה (של ישומי אודיו/וידאו).
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות ??? , אבל מה זה מכפלה של מעבד? תודה. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט ללא לוח אם: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 45 1 45 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Enermax Price Units…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לעשות להם אינייבל או דיסייבל (אלו 2 דברים שונים) ובאותו ביוס - על איזה MODE לשים את הPIO כדי שULTRA DMA יופעל ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב Dell Vostro 131 מעבד i3 עם 4 גיגה זכרון נכון לעכשיו. אני מעוניין להוסיף זכרון, איך אני יודע איזה סוג זכרון יתאים לי? כמה זכרון אני יכול להוסיף? מה גודל כל סטיק של זכרון? והאם זה בעיה להוסיף זכרון לבד במחשב נייד? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מקבל השבוע מחשב חדש ואני לא יודע אם יש לי או אין לי כרטיס רשת הלוח אם שלי הוא- GigaByte GA-MA770-UD3 Retail תודה רבה, ערן חדד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי כמה חיפושים באתר הזה ומצאתי לא מעט ת'רדים שמדברים עם הנושא, ומכולם לא הצלחתי להבין שני דברים: 1. האם P35-DS3 נותן תמיכה במעבדים החדשים שיצאו לאינטל? ואם לא אז איזה גרסא של P35 כן תומך? 2. האם שווה להוסיף את המחיר בשביל זה? (מ-965P-DS3) אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E6400 (שכבר נקנה מזמן) למשחקים עם OC.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש וראיתי שללוח אם יש Hyper Transport Bus 2000 MTS. המעבד הוא AMD PHENOM II X4 945. הבנתי שלמעבדי AM3 צריך 5200 MTS. זה יגביל את המהירות של המחשב? אפשר להבחין בכך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בלי מארז..עד שאני יקנה לו מארז אני רוצה לדעת אם אני יכול בינתיים להפעיל את המחשב כאשר הלוח אם ושאר החלקים נמצאים על קלקר.. זה מותר? או שזה מסכן את החלקים? תודה לעונים..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור, אני צריך לקבל זיכרון ddr 256 333 mhz במקום ה ddr 256 266mhz אבל כבר יותר מחודש דוחים אותי בחנות ואומרים שהמוצר פגום וכל פעם שהוא מגיע הם מחזירים אותו...הם אומרים שזאת בעיה בזיכרון הספציפי הזה (333) ושמורידים אותם מהמדפים בגלל שיש בהם בעיות...אני נוטה לא להאמין אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה אתם אומרים...שמעתם על כזאת בעיה בזכרונות האלה? תודה
-
שלום לכולם אני כבר זמן רב משוטט כאן בפורום ובאינטרנט בכלל ומנסה להבין מה ההבדלים בין המעבדים השונים, אך ללא הצלחה מרובה, קראתי את כל ה FAQ שכאן בפורום ועדין יש לי כמה שאלות שלא הבנתי, אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה: איך אני בוחר את המעבד שיתאים לי הכי טוב ויהיה הכי זול? על איזה קריטריונים אני צריל להסתכל? למשל עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש (ספציפית אני רוצה נייד אבל השאלה עדין כללית), ואני יודע מה אני רוצה להריץ עליו :אינטרנט, מוזיקה, אופיס, תוכנות עריכה (וידאו ותמונות) ,סרטים בHD (וגם משחקים אבל זה לא באמת חשוב מספיק לי שרק ירוצו). איך אני מבדיל בין המעבדים שונים? ראיתי כל מיני טבלאות באתרים שנים שמדרגים מחשבים שנים (לדוגמא אני פשוט לא מצליח להבין מה עושה את מעבד X יותר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (2.4) עם 512 זכרון 400 MHZ . עכשיו אני לא יודע בדיוק אם זה DDR 2 איך אני יכול לברר מהו הזכרון החזק והגדול ביותר שאני יכול לחבר? אני יודע שיש לי מקום לארבע זכרונות שניים של DDR ועוד שניים של SDRAM לדעתי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם. (אבקש רק ממי שבאמת יודע תשובה לענות) תשמעו חבר שלי אמר לי שלוינדוס XP קשה (עבוד מאוד איטי) עם יותר מ2.5 גיגה ראם, ושרק ויסטה בנוי לזה (ליותר מ3 גיגה ראם) כי שבוע הבא אני קונה מחשב בעזרת השם ואני רוצה לדעת אם לקחת 4 או 2 כי זה פחות כסף והבדל דיי גדול. האם הXP לא צריך יותר 2.5 גיגה והאם הוא יעבוד לאט יותר שיהיה לו יותר מ3 גיגה ראם ? כי ממש לא בא לי לשים ויסטה על המחשב החדש אמרו לי שXP הרבה יותר טוב ממנו הוא רק יותר יפה זהו ! ואני לא רוצה לשים ויטסה. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להצעת מחיר ללוח עם ChipSet 965/975 לקונרו במחיר של עד 600-650 שקל
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה.. אני מחפש אתר מארה"ב, שמוכר רכיבי מחשב.. (תורידו מהפרק את COMPUSA...) (לא חייב אתר שעושה משלוחים לארץ..) --------------------------- אני צריך כרטיס מסך ב-600$ ומעבד ב-MAX 350$ (אניטל P.4..) ודיסק קשיח 80G sata 7200 rpm. תודה מראש.. ---------------------------------------- נ.ב מה ההבדל בין שני אלו: http://www.directron.com/bx80547pg3200f.html http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=319446&pfp=BROWSE
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קראתי באתר כאן שכבר מייצרים לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים שהינם ברמה גבוהה - שיכולים להיות טובים לגיימר הבינוני. האם הדבר תופש תאוצה? לאחרונה קניתי כרטיס ATI Radeon 9550 . האם הלוחות המדוברים הינם עם כרטיסים ברמה כזו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-