מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום. כרגע אני עם E6750 ו 4 גיגה זכרון. אני משתמש במחשב כדי להפעיל NETWORK SIMULATOR בשם GNS3. הסימולטור עצמו לא דורש כח רב אלא כל ראוטר (או ציוד רשת אחר) שהוא מדמה מריץ INSTANCE של VM ולכן דורש כח עיבוד וזכרון רב (פחות זכרון יותר כח עיבוד). כרגע במעבד הנכחי אני מסוגל להריץ 4-5 התקנים במקביל והשימוש במעבד מגיע ל 100% והמחשב לא סוחב חוץ מזה. לכן אני מחפש מעבד חזק (4 ליבות או יותר) שאני אהיה מסוגל להריץ שם כ 10 התקנים במקביל בלי לגרום לגסיסתו של המחשב. אני לא מתכוון להשקיע הון רב (וגם לא מתכוון לעשות OC - אלא להשתמש בן OUT OF THE BOX) ולכן אני מתלבט בין Q6600 ל 9950 של AMD... מה לדעתם יתאים יותר למערכת כזאת? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מצד אחד, Q9400 עולה יותר מ Q9450. מצד שני ל- Q9450 יש זכרון מטמון כפול (!) מל- Q9400. שניהם פועלים בתדר של 2.66GHZ. אני חושב שהתשובה מי עדיף כאן ברורה (Q9450 כמובן), אז למה Q9400 יקר ממנו?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר : ה- AMD PHENOM 9550 Quad CORE אן ה-Intel C2D E7400
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב HTPC עם מעבד P4 630 הוא סבבה והכל אבל הוא לא מספיק חזק למערכת הזאת,אז אני יתקין עליו תאפשרויות הבאות: מעבד E6300 הגירסה הישנה-היה לי כזה פעם והוא מעבד דיי חזק מה דעתכם ? מעבד E2140- גם אותו היה לי מעבד קריר מאוד שמספק תסחורה מה דעתכם ? מעבד E2180- יש לי כזה כרגע במחשב השלישי בבית והוא גם לא רע ביכלל מה דעתכם ? המעבד יותקן על לוח G31 אז אין בעיה בתמיכה, המחיר שאני מוכן לשלם הוא 150 שקל גג
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
ראיתי לוח אם חדש שהגיע לנ*ע*ה מחשבים: K8N Neo4-F NFORCE4 הלוח הוא לוח תקציבי שכנראה נועד להתחרות בלוח המקביל של GIGABYTE... מה אתם אמורים? כדאי? מה עדיף בינו לבין הלוח של GIGABYTE? עריכה: שכחתי להביא לינק... :-\ (תורידו את הכוכביות) http://www.*noacomp*.co.il/product.asp?productid=3097
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איזה שילוב ייתן את הביצועים הכי טובים לגיימר? מעבד יקר יחסית כמו AMD 3500 וכרטיס מסך כמו ג'יפה 6600GT או מעבד סטייל AMD3000 וכרטיס מסך x800XL ... (בהתחשב בכך ששאר המערכת בנויה אותו דבר..)
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם לקחת? לא SLI או OC, כי אני לא צריך. חשוב שיהיה SATA2, כרטיס קול OB טוב, ויציאת FIREWIRE. תודה
-
- 16 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דני. אני מראשון לציון. לומד בשבח... וזה פרטים שלא ממש משנים אבל בכל מקרה. אז לפני בערך שנה הקרתי חבר טוב שלי לאון מת"א מי שמכיר והוא הפך בשבילי למקור השראה. לפני זה לא התעניינתי בכלום. רק הסתובבתי באינטרנט ושיחקתי במשחקים. ולא ידעתי כלום. ואז התחלתי להתעניין. אז כיום שעבר כבר מלה זמן אני כבר מתמצא די טוב במערכת ההפעלה וינדוס.. לומד שפת סי, מתעניין וקורה... אבל בכל מה שקורה בתוך המחשב ואיך הוא בנוי התחלתי להתעניין רק בחודש חודשיים האחרונים... אז אני מבין שזאת שאלה דפוקה ויש לה מדריכים אבל הכל באנגלית אם מושגים מוזירם שאני לא מבין לכן החלטתי לשאול את השאלה. אז מה שמעניין אותי הוא בעצם מה תפקידו של הזיכרון הפנימי? מה ההבדל בין זכרונות ddr, ddr2, sdrm ועוד....…
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את 1007 ו 1008 בטא. אני מחפש את גרסאות 1006 ואחורה. מי שיש לו שישלח בבקשה ל: (תופים). maphisto101@hotmail.com תודה מראש. נב ממש היתה לי התלבטות לגבי - איפה לכתוב את התרד מקווה שתסכימו עם הבחירה. לילה שקט
-
אהלן! אני עובד על AMD Athlon 1GHz 640MB SD-RAM 133MHz Asus A7V האם יש טעם לשדרג את המערכת הזו ?
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
פשוט מדהימות התמונות של הכרטיסים וגם המארז נראה רוצח
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, אני לפני רכישה של שילוש חדש, שיקורר במים.... המחשב משמש למשחקים ועבודה משרדית. מתוכנן OC. חשבתי על: Intel Core i7 3770K Gskill 16GB 2X8GB Dual Channel DDR3 2400MHZ GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH (אם אמצא את הגירסא עם ה-Wifi) אשמח לקבל הצעות לייעול ו/או שיפור.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מעבד Intel i5-3570K + קירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה לבצע OC - ורציתי לדעת עד איזה תדר הכי גבוהה אני יכול להגיע אליו מבלי לגרום נזק למעבד.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
נדפק לי הדיסק קשיח הרגיל, הוא בלי אחריות אז כבר חשבתי לשדרג לדיסק SSD למערכת ההפעלה, אבל אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך: http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p35-ds3r האם SSD מתחבר גם כ SATA ? ואם כן האם זה אומר פגיעה בביצועים שלו?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz MSI Z97 MPOWER MAX AC הלוח היחסית חדש של MSI הוא מפלצת ה-OC שלהם, מספק את כל הכלים והפיצ'רים שרק תרצו כדי לבצע את ה-OC האולטימטיבי על המחשב שלכם. אל תשכחו! אם אהבתם את הסרטון תלחצו לייק. אם עדיין לא נרשמתם, למה אתם מחכים?! תלחצו SUBSCRIBE עכשיו! הערוץ זמין גם במקומות הבאים: פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming טוויטר: https://twitter.com/yarimizGaming אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz צפיה מהנה וסוף שבוע מעולה! Yarimiz
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: מעבד i3 8 גגיגה זיכרון דיסק ssd בודד של256 , או דיסק אחד של טרה בודד עוד לא החלטתי. לוח אם של גיגהבייט h81 . מחפש מארז וספק, עדיף שיהיו יחסית שקטים. חשבתי על הננוקסיה דיפ סיילנס אבל נראה לי שזה די יקר
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
טוב ... הנה הגיע הזמן - ובלאק פריידי הגיע.... וצריך לגנוז את המעבד שלי ששרת אותי נאמנה (יצא ב 2009*) - יחד עם הלוח אם... אבל מאז הכל השתנה - אופה אתם נכנסים לעניין - איזה מעבד כדאי לקנות היום ? חשבתי על I9 (דור 9 או ללכת על 10??? 10 - נראה יקר מידי - אבל צריך משהו לשנים...) - או ללכת על המקביל שלו של AMD? ואיזה לוח אם ??? (זכרונות הזמנתי כבר מאמזון במהירות של 3733) מבחינת מחיר - לא חושב על לוח ב 500 - אבל גם לא ב 1500 - 1000+- זה יהיה סביר... אוקיי - קדימה - בוא נראה את ההצעות שלכם... מודה לכם מראש...
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה ההבדל בין : Intel Pentium 4 651 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775 Intel Pentium 4 650 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
למה 4 גיגה זיכרון ב64 ביט שווי לערך של 2 גיגה על 32 ביט והאם כדי לעבוד עם 64 ביט צריך רק לשנות מערכת הפעלה או גם חומרה?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח נחמד אם אופציא לאוברקלוק פשוט גג 3.0 3.5 GHZ לא יקר מידי באזור 600 - 700 ש"ח תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
משיקולי תקציב אני מתלבט לרכוש את אחד משני הלוחות הבאים (עבור מחשב משרדי, אינטרנט, סרטים.) gag31m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#ov או gag41m http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov אולי רעיון אחר? מה רצוי? האם לשפוט לפי השבב הגרפי?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6320 במהירות 1.86 2 GB זיכרון 800 MHZ לוח אם gigabyte 965p-s3 כרטיס מסך NX8800GTS-T2D320E-HD OC מהירות GPU: 575MHz Memory: 1700MHz WINDOWS XP אני משחק במשחקים על הגדרות גבוהות ולפעמים המשחק נתקע לי ואחרי שניה ממשיך כשאני מוריד קצת את ההגדרות המשחק רץ בצורה חלקה שאלתי היא אני חושב לשדרג את המעבד בלבד ל-E8500 במהירות 3GHZ במחיר 1100 שח+- שמתי לב שמשחקים מעדיפים 2.6 GHZ אני לא מעוניין ב-4 ליבות אז בבקשה לא להציע אני לא חושב לשדרג את כרטיס המסך שלי כרגע אלא אם כן תראו לי אחרת תודה
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אוקיי... יש לי לוח אם Asus P4S800D-X, דיי ישן בכל מקרה, אני רוצה לשדרג את הזכרון (כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB) האם יש סטיקים של 2GB שיתאימו ללוח אם? אם כן, אני אשמח להצעות.
-
- 15 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. אני בודק אפשרות להחליף את ה 3000+ ל - 4200 כפול ליבה. אין לי תקציב להחליף גם לוח וזכרונות ואת המעבד הזה אני מקבל ב450 ש"ח. רציתי לקבל את עצתכם, האם ההשפעה תהיה כדאית ביחס להשקעה. ההשפעה תיבדק במשחקים, זה מה שאני עושה עם הגולם תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-