מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם זה משנה הסדר שבו אני מתקין את הדרייברים? נגיד יש לי דרייבר של כרטיס קול , כרטיס מסך , לוח אם זה משנה מה אני מתקין קודם? אם כן באיזה סדר אני אמור להתקין? ועוד שאלה את הדריאקרט איקס , להתקין לפני או אחרי התקנת כל הדרייברים או שזה לא משנה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמור להיות מבוסס על 3NM. יכיל ארכיטקטורה היברידית (ליבות "גדולות"קטנות"). המעבדים יקראו כנראה 8XXX. https://www.youtube.com/watch?v=Yg5aE4pfgh0
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבדתי עד היום עם כרטיס אחד של 256MB DDR שבא עם המחשב. קניתי עוד 256 DDR ועכשיו הלוח אם לא עובד עם שניהם.. רק עם אחד כל פעם בדיקה נוספת העלתה שרק הDIMM השלישי עובד.. הלוח שלי הוא: ASUS A7V266-E שעובד עם Athlon xp 1600+
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי. כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W. מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו. אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה ל…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לייעץ לי לפני שאני קונה מה יותר טוב ASUS P4P800SE או GIGABYTE ga-8s648fxl
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה החלטתי לשפר קצת את המחשב שהוא יהיה יותר מהיר איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זניכרון הכי טוב יכול להתאים ללוח אם intel silver reef d845pesv? המחשב שלי מקרטע ואני צריך אותו לדברים בסיסים.. איך אפשר לדעת לפי מה אני יכול להתאים את הלוח אם לכרטיס זיכרון באפרות המירבית?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף מבין שני הזכרונות האלה, מה ההבדל ביניהם ואיך מרגישים את ההבדל בביצועים זיכרון Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5 זיכרון Geil 256MB DDR2 533MHz נ.ב. המחשב שאני אקנה ישמש אותי רק לאינטרנט, עבודה ומוזיקה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 המעבדים Q6600 Q8200 רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב למשחקים ונותן ביצועים טובים יותר ... הQ6600 המהירות שלו היא 2.4 ו1066Mhz וזכרון מטמון 8 והQ8200 מהירות 2.3 ו1333Mhz וזכרון מטמון 4 רציתי לדעת האם שווה לקחת ת 8200 למרות שהוא במהירות קצת חלשה אבל הוא בגרסא מעל ה6600 ? אני מתלבט ולא יודע מה להחליט למרות שהמחירים שלהם ממש צמודים ! תעזרו לי להחליט ... ( לא מדבר בקשר ל OC )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב AMD 6400 3.2GHZ X2 לוח אם ASUS M2A -MVP 4 גיגה ראם DDR 2 800 MHZ וכרטיס מסך ראדון 4870 1 גיגה מסך 22 אינץ. ספק 550W של שיפטק הבעיה שלי היא שאני מרגיש חולשה לפעמים במשחקים ונראה לי שהכרטיס מסך לא מנוצל כמו שצריך , נראה לי שהמעבד מגביל אותו... כמו למשל ב CRYSIS איזה אופציה יש לי לשדרג את המעבד לתושבת של AM2 שיהיה יותר חזק משלי , והאם המעבדים של AM2+ יתאימו לי לתושבת (הבנתי שזה עניין שונה רק בתוכנה ולא במבנה הפיזי של המעבד סה"כ אותו מספר של פינים ) ואו אולי עדיף לי להחליף לוח+מעבד בתקציב של עד 600-700 או מצד שני לעשות OC למעבד הנוכחי. תודה מראש עידן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה תיראו יש לי מעבד Celeron 1.7 GHZ (עלוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!) רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את המעבד? ואם כן לאיזה מעבד לשדרג, וכמה זה יעלה לי?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חבר'ה, הגיע הזמן להשתדרג. אני זקוק לשילוש בסביבות ה1,500 ש"ח. כרגע ברשותי: Core2Duo E4500 Gigabyte G31-MX-S2 Corsair Value 1024MB DDR 2 667Mhz * 2 Radeon HD 5750(טרי טרי מהיום 8) ) HEC 450TD-TF שלושה הארד דיסקים בנפח כולל של 1.5TB צורב DVD עלום (אני מניח SONY) CoolerMaster Centurion 590(שני מאוררי 120 מ"מ מקוריים) M-Audio Fast Track Pro(כרטיס קול חיצוני מקצועי) נקודות חשובות בנושא זה: * אפיק שידרוג/ מספר גדול של סלוטי זיכרון. עם הלוח הנוכחי יש לי רק שני סלוטים וזה מגביל מאוד. אני אשמח ללוח עם לפחות ארבעה סלוטים * לפחות ארבעה חיבורי SATA(אין צורך בRAID) לכוננים קשיחים * אין צורך בכרטיס קול איכותי מובנה(שכן יש לי כבר אחד) * כל מה שבמפרט הנמצא לעיל(חוץ מהש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגרף אף פעם לא יציב, תמיד תמיד תמיד יש כאלה קפיצות ואי יציבות ולפי מה שהבנתי מגוגל זה סממן לוירוס, אז עשיתי VIRUS SCAN בNOD32 ועדיין זה לא יציב, יש לכם מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי amd לפני כשנה,ואני מאוכזב ממנו! א.הוא מתחמם וצריך כל הזמן להוסיף או לשנות דברים ב.השירות בארץ לא טוב והכי חשוב!: ג.אמרו לי שה-amd 2000 שלי יתפקד כמו פנטיום 4 2000 ב-windows ובמשחקים! אולי לווינדו זה נכון אבל למשחקים זה ממש לא נכון!! ואפליו הוכחה: בקובץ readme של משחקים יש את הדרישות המומלצות לכל משחק ותמיד רשום מעבד 1000mhz אינטל/amd תואם. זה אומר מעבד או של אינטל או של amd שיש לו 1000 Mhz!! לכן ה-amd שלי נראה כבר זקן.! ואני מאוכזב. לעומת זאת חבר שלי שקנה מחשב עם כרטיס מסך הרבה פחות טוב משלי(R9700)יוכל פשוט לקנות היום כרטיס מסך חדש,בעוד אני מעבד לוח אם וכו'... אם אני טועה ,תקנו אותי!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.behardware.com/articles/623-1/intel-core-2-duo-test.html בין הביקורות הטובות שראיתי על הקונרו . כדאי לקרוא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות של קינגסטון 2048MB, שני סטיקים של 1024MB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18. אני מעוניין להחליף זכרונות לנפח של 4GB ויותר מהיר. התקציב שלי הוא בערך עד 700 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד כ-100 ש"ח (עדיף בלי חריגה). אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על זכרונות מסויימים שיתאימו לצרכיי? תודה מראש, אורי. (כן, אני מודע לבלבול המוח של ה-64BIT)
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD 2400, ובהזמנה היה כתוב לידו :AIUHB . בנוסף, ראיית גם במקומות אחרים מעבדים שלידם כתוב : JIUHB. יש למישהו מושג מה זה אומר ??? (חבר אמר לי שזה כנראה גרסאות שונות...)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה הדלקתי תמחשב ואני שומע צפצופים מעצבנים באוזניה.... אני יודע שללוח אם קורה משהו הוא מתחיל עם הצפצופים האלה איך אני מזהה מה הצפצופים אומרים? הורדתי איזה חוברת הפעלה אבל אני לא מוצא שם כלום.... אם הייתי מכיר תוכנה הייתי מקליט לכם אבל אני לא... בקיצור איך אני מזהה את זבעיה של הצליל? תודה לעוזרים...! עריכה:תקשיבו חיברתי USB[MP] וזה הפסיק.... מה זה היה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מדובר בסוקט 939.. למישהו יש הערות בנושא? כדאי לא כדאי ולמה? או אולי מעבד אחר? תודה..
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מעבד מלפני עשר שנים i7 930 2.8ghz נראה לכם שיהיה בסדר גם עכשיו לאחיין שלי הוא משחק בפורטנייט ועושה סטרימינג ביוטיוב וגם משתמש בתוכנות העריכה של אדובי (תמונות וסרטים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה.. אני מחפש אתר מארה"ב, שמוכר רכיבי מחשב.. (תורידו מהפרק את COMPUSA...) (לא חייב אתר שעושה משלוחים לארץ..) --------------------------- אני צריך כרטיס מסך ב-600$ ומעבד ב-MAX 350$ (אניטל P.4..) ודיסק קשיח 80G sata 7200 rpm. תודה מראש.. ---------------------------------------- נ.ב מה ההבדל בין שני אלו: http://www.directron.com/bx80547pg3200f.html http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=319446&pfp=BROWSE
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם למעבד 2600K. לא ברור אם יעבור המהרה, אבל קרוב לוודאי שכן - למהירות של 4.6. בין הלוחות הבאים: P8p67 LE של ASUS או אולי גרסת ה P8P67-M Pro (מה החסרון בגרסת המיקרו?) Gigabyte P67 - UD3? ויש גם את הזול של MSI, אבל הביקורות לא בשמים.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. התחדשתי בלוח g1.sniper2 תושבת 1155 ,רציתי לדעת לאיפה לחבר את הארדיסקים השונים ואת הצורב DVD, ואת ה ESATA. ההתקנים שברצוני לחבר: 1 SSD SATA-3 2 הארדיסקים של 1TB SATA-2 1 הארדיסק SATA-2 320GB 1 צורב DVD SATA-2 2 חיבורי ESATA הכניסות שיש לי בלוח אם: 2 SATA-3 של הציפסט. 2 SATA-3 של מרבל. 3 SATA-2 של הציפסט. אני מבין שה SATA-3 של הציפסט עדיף על מרבל, אז מה כדאי לחבר למה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://wccftech.com/intel-core-i7-8700k-review/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו רציתי לדעת אם הדגם הזה תומך בקיבולת של 4GB של זיכרון תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי מיפן את 2 החלקים בעלות כוללת של 2000 שקל.. ;D תמונות : http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0003.JPG http://planet.nana.co.il/venom21/PICT0004.JPG ואפילו קצת OC.. http://rotter.name/User_files/nor/422ebb6c72913dad.jpg עוד יש לי קצת בעיות אז בנצ'מארקים אין.. הSPD של הזכרונות הוא 2-2-2-5 משום מה וכל תזמונים אחרים שאני שם במניואל גורמים לצפצופים.. צריך לעדכן ביוס.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-