מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה קניתי לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H וזכרונות G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) F3-10666CL9D-8GBRL http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3424#ov http://www.gskill.com/products.php?index=233 אני הולך להרכיב את המחשב בימים הקרובים, רציתי לדעת אם ישנה איזה שהיא בעיית תאימות מיוחדת, עדיף לי לדעת מראש כדי שאני לא יבזבז זמן לחינם. ועוד שאלה קטנה, יש לי מעבד של AMD 645, לא קיבלתי איתו משחה טרמית, למרות שיש על המאוורר שבא איתו כמין משהו דביק (כנראה זה משחה), אבל זה ריבוע קטן בהשוואה למעבד עצמו, אז ככל הנראה אני אצטרך למרוח משחה עליו, איזה משחה הייתם ממליצים ? (לא מיועד ל OC) תודה רבה, ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף מבין שני הזכרונות האלה, מה ההבדל ביניהם ואיך מרגישים את ההבדל בביצועים זיכרון Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5 זיכרון Geil 256MB DDR2 533MHz נ.ב. המחשב שאני אקנה ישמש אותי רק לאינטרנט, עבודה ומוזיקה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח מדגם ASUS STRIKER 2 EXTREME זכרונות מדגם OCZ 3X2GB/1600MHZ/DDR3/8-8-8 אוקי עכשיו לבעיה כאשר אני ניכנס לביוס ומעלה באפשרות של הזכרון שיזהה לי אותו כ1600MHZ ושומר הגדרות אני עלה מחדש את המחשב הוונדוס עולה והכל ואחרי כמה דקות של קצת מאמץ הווינדוס קורס כבעית MEMORY מסך כחול וכשאר אני מגדיר בביוס שזה יהיה על אוטמטי... והוא מזהה באוטומטי על 1066MHZ את הזיכרון הווינדוס לא קורס רציתי לדעת למה זה קורה הלוח תומך ואין לי מושג למה זה עושה לי בעיות תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה שמראה לי את המעבד שיש לי רשום לי שיש לי מעבד AMD ALTHON XP במהירות מעבד של אחד נקודה אחד גיגה. רציתי לדעת איזה מעבד זה (מבחינת המספר הסידורי). המעבד במחשב השני שלי הוא AMD ALTHON XP 2500 איזה יותר טוב???(המחשב השני כרגע בתיקון וזה מה שרשום על הקבלה שלו אני מתאר לעצמי ש2500 מתייחס למספר סידורי ולא למהירות שעון!) ועד כמה ההבדל בין שניהם משמעותי!?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי קובץ המתעד את כל המעבדים הקיימים,את כל הספציפיקציות הטכניות של INTEL ושל AMD לדעתי הקובץ צריך להיות ב"נעוץ" כדי שמי שרוצה לדעת משהו על מעבד מסויים יוכל לקבל את האינפורמציה אני מצרף את הקובץ "מורה נבוכים למעבדים" לשימושכם. go_go [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש 2GB של זיכרון DDR, אך אני תקוע בעניין התאימות. לוח האם שלי הוא של ABIT - דגם AN8. ערכת השבבים היא NForce4. על-פי ספר ההוראות, הלוח מקבל יחידת זיכרון של עד 1GB, כך שמהבחינה הזאת הכול בסדר. כתוב גם בספר ההוראות בנוגע ל-Single Rank ו-Double Rank. מה זה בדיוק? :s05: נוסף לכך, האם קיים עדיין עניין ה-High Density וה-Low Density בזיכרון DDR? במקרה שכן, מה אני צריך ללוח האם הנ"ל? יש את הזיכרון הבא: 1GB PC3200 DDR 400 PC3200 2700 2100 MEMORY RAM DESKTOP אך לאחר התכתבות עם המוכר, הוא אמר כי עלי לרכוש את הזיכרון הבא, אשר יקר יותר: 1GB PC3200 DDR LOW DENSITY UNIVERSAL RAM MEMORY הזיכרונות הם גנריים, אך השימוש הוא משרדי לגמרי, כך שאני מאמין כי אין צו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד בוקר טוב. יש לי מחשב שהלוח אם שלו של חברת ביוסטאר דגם g31-m7 te נשרף ואני מעונין לקנות לוח אם חדש שיתאים למעבד Intel Core 2 due E7300 שהיה מותקן בו , אחרי שיטוטים ברשת מצאתי 2 לוחות אם - אחד G31 והשני G41 עכשיו מה ההבדל ביניהם? אם אני אקנה את הלוח אם של הG41 המעבד עלול לא להתאים? הבנתי שהלוח אם G41 יותר טוב מהG31 . תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד הכי מומלץ לכרטיז הזה ממשפחת Core 2 Quad ,וממשפחת Dual Core ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מחשב חדש ואני צריך שתתאימו לי לוח אם בשבילו... מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪943 http://www.tms.co.il/product/5741 מארז:SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון:4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2 - מחיר: ₪115 כרטיס מסך:MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪399 אני צריך לפחות שני חיבורי SATA 3, אני רוצה לקנות אותו ב - RSM חיבור HDMI..תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות אתלון 64 939 3000 או אתלון 64 754 2800 754 - 3000/2000/512 ניו-קאס.. 939 - 3000/1800/512 וניס משהו נוסף יש סמפרון 64 ביט ? או שזה עם הליבה של ה 64 וזה בעצם עובד ב 32 ביט כמו הסלרון D ? ... או שפריס זה 32 ביט עם ליבה של 64 ופלרמו זה 64 ביט ? כי באתר של יבואן רשום SEMPRON 754 PARIS ו SEMPRON 64 754 PALERMO ... ושאלה אחרונה הציעו לי מעבד OB + לוח ב 96 $ = AMD XP 2200 + M.B PC.C זה יוצא בערך 520 ש"ח .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה רבה לכל העוזרים !!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי איתי מחו"ל חלקי מחשב לוח אם של אסוס שנקרא מקסימוס שני כרטיסי מסך hd3870x2 ומעבד q9300 השאלה שלי כזו האני רוצה להכניס את הכל למארז שוכב [אני רוצה שהמחשב יהיה גם hptc ] האם תיהיה לי בעיה אם קירור אן אם הספק כח? על איזה מארז אתם ממליצים [ מחיר לא משנה מעדיף מארז אם מסך עליו כמו כמו שיש לזלמן] חג שמח לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף מבחינת אמינות, ביצועים, תועלת לכסף ואפשרות לOC??? Q9550 או Q6700
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כבר שאלתי פעם אחת לגבי זכרונות אבל לאחר שהחלטתי ללכת על קיט של 3x2gb אבקש עזרה. ככה 3 דברים חושבים לי שיהיו 1. שהמהירות תהיה מעל 1333 הייתי מעדיף 1600 אם אין הבדל משמעותי במחיר 2. שהתזמונים יהיו נמוכים 3. הכי חשוב שהזכרונות יתמכו בתקן( xmp(extreme memory profile של intel אני מבקש להתייחס לשלוש הדברים שרשמתי התקציב הוא בין 900 ל1000 ללא אפשרות חריגה. ברור שאם יש משהו שיענה על מה שביקשתי ויהיה במחיר נמוך יותר אז עדיף. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת ביצועים של המעבד ... יש 16K = יצא לי 00.291S יש 32K = יצא לי 00.681S יש 1M = יצא לי 46.066S איך התוצאה ? אתלון 3500 64 AM2 אני אריץ אותה על הפרסקוט החביב נראה מה נקבל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, האם חיבור ה PCI עומד להיעלם הוא שהוא ימשיך איתנו גם בדורות הבאים (או לפחות בדור הבא )? רקע אני מעוניין לקנות כרטיס קול XONAR D1 (שלי שבק חיים). אני הולך עליו ולא על ה DX (בחיבור PCIE) כי כרטיס המסך שלי מכסה את חיבורי ה PCIE.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל היה בסדר במשחק שלי המערכת לגמרי הייתה תקינה ועכשיו על בסיס קבוע התחילו לי להיתקע משחקים וזה קורה רק במשחקים...המסך פשוט קופא...וכל מה שאני רואה נשאר...ככה קפוא ויש נקודה זוהרת כזאת בפינה של המסך בצד שמאל למעלה...אבל בגלל שזה קורה לי רק במשחקים ושזה התחיל פתאום בלי סיבה גרם לי לבדוק מה זה יכול להיות ולא הצלחתי לחשוב על שום דבר חוץ משאולי הArctic silver3 על הליבה של הכרטיס מסך מקצרת לי או שהמעבד שלי לא מקבל מספיק זרם יש לי AXP1700 עם מתח של 1.73 וכרטיס מסך GeForce4 Mx440 של visiontek עשיתי לו קירור אקטיבי עם Crystal Orb וArctic Silver 3. יש לי 512DDR PC2100 המערכת הייתה תקינה לגמרי זה ככה התחיל פתאום ניסיתי להתקין דריברים מחדש לא עזר...גם הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי וו…
-
לשימושים כלליים ומשחקים כמו ג'י טי איי 4. חשבתי לקנות משהו כמו מעבד Q9400 לוח אם מבוסס G31/G41 של גיגבייט/אסוס זיכרון 4GB DDR2 800MHZ CL4 יכול להשיג בסביבות 1500 ש"ח. מה דעתכם? שאר המערכת: (כבר ברשותי) קירור למעבד AC alpine 7 pro . אמור להספיק ל-OC קל. דיסק קשיח Samsung 1GB F3 צורב של Sony מארז Cooler master 334 ספק Seasonic 520W מהסדרה החדשה. כרטיס מסך HD 4850.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 1 GB במהירות 333MHZ האם בשביל תוספת של 1 GB RAM כדאי לי להישאר במגבלה של 333MHZ? אני חושב על לקנות 2-4 GB נוספים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם הכניסה של CI7 ובקרי זיכרון משולשים, החליטו בקורסאיר לבדוק אם כיום גיימר זקוק ל 3 גיגה זיכרון או שיש צורך אפילו ב 6 גיגה: http://www.corsair.com/_appnotes/AN811_Gaming_Performance%20Analysis_6GB_vs_3GB.PDF
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלוחות של ASUS יש את כל הנושא של AURA SYNC בלוחות של GIGABYTE יש את RGB FUSION 2.0 בלוחות של ASRock יש את POLYCHROME SYNC השאלה שלי נגיד ואני קונה לוח של GIGABYTE, ויש לי כרטיס מסך של ASUS שתומך ב Aura Sync, ה RGB שלו יוכל לעבוד אם אני בוחר לוח של GIGABYTE? או שהלוח חייב להיות של ASUS?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי. כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W. מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו. אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה ל…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מעוניין ב OC. בהנחה ששניהם באותו מחיר, מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-