עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ShayGTi,

אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  2. מה ההבדל בין שתי המעבדים אלה ראייתי שרשום TRY BOX-CPU BOX יש הבדל במחיר ראיתי.. ורציתי לדעת לאיזה מעבד פנטיום זה משתווה בערך..תודה ואיזה משתיהם מומלץ לקנות..(מטרת משחקים) CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 635.37 ] 1 CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 עכשיו בקשר ללוח אם יש שתי סוגים שהם אותו דבר כמעט שינוי רק בכרטיס קול ויש עוד אחד שהדגם שלו שונה משתי האחרים והוא עולה ב 70 שקל בערך יותר מהם רציתי מה ממומלץ לקחת מתוך שלושתם שיתאים למעבד שלמעלה..(מטרת אינטרנט ומשחקים..) . Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 458.73 ] …

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by Ohad19,

שמעתי שהם זכרונות טובים ל OC ובכלל. מה דעתכם ? אני גם רוצה לקנות שניים. הם יעבדו לי בדואל צ'אנל ?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  4. http://img576.imageshack.us/i/44387730.jpg/ יש לי מעבד שאני עושה לו המהרה עד 4 GH ווינדוס לא מראה את המהירות של המעבד האמיתית 3.9 GH CPUZ מראה רק 3.7 GH ווינדוס מראה רק 2.8 GH ( לפעמים 2.6 ) למה זה קורה ?

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום, השאלה מצוינת בכותרת. במידה והלוח אכן תומך ב-SLI, יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte N570OC-I13. האם ניתן לדחוף שם איזה אח-תאום משהו בסגנון, שיעבדו להם בצוותא? תודה מראש.

6. Started by habarbash,

שלום, לאחרונה קניתי לוח אם GIGABYTE GA-880GMA-UD2H וזכרונות G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) F3-10666CL9D-8GBRL http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3424#ov http://www.gskill.com/products.php?index=233 אני הולך להרכיב את המחשב בימים הקרובים, רציתי לדעת אם ישנה איזה שהיא בעיית תאימות מיוחדת, עדיף לי לדעת מראש כדי שאני לא יבזבז זמן לחינם. ועוד שאלה קטנה, יש לי מעבד של AMD 645, לא קיבלתי איתו משחה טרמית, למרות שיש על המאוורר שבא איתו כמין משהו דביק (כנראה זה משחה), אבל זה ריבוע קטן בהשוואה למעבד עצמו, אז ככל הנראה אני אצטרך למרוח משחה עליו, איזה משחה הייתם ממליצים ? (לא מיועד ל OC) תודה רבה, ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  7. Started by oron_s,

ראיתי שבפנדה התחילו למכור אותם במחיר סביר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2619_2620&products_id=18900 למישהו יש נסיון איתם? התזמונים שלהם נראים טובים...

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by אוריפ,

יש לי מעבד P4 2.4GHz עם אפיק של 533 מגה הרץ + לוח אם מתוצרת ASUS דגם: P4S533-MX. בגלל שאני לא ממש מרוצה מהביצועים של הלוח הזה (תמיכה עד PC 2700, AGPX4, רק 3PCI וכו'), ברצוני לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול: האם מוכרים לוחות אם שתומכות בבאס הישן של 533? האם בעצם הלוחות שתומכים ב-FBS 800 תומכים גם ב-533? רציתי גם לשאול אם המעבד שלי יודע לנצל DUAL DDR או לא? אם יש כאלו לוחות, תוכלו להמליץ לי על לוח מבוסס על צ'יפסט של INTEL ולא SIS או VIA עד סכום של 750 ש"ח. תודה!

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by hakoki,

המקבילים כמובן..

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  10. בהמתנה לקונרו החלטתי לבצע OC למערכת שלי, אבל נראה לי שהלוח אם שלי עוצר אותי בכל הניסיונות. המעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ. לוח אם ג'יגבייט 648FXP-RZ ספק פאוארסטריטם OCZ 520 זכרונות 1 ג'יגה G.SKILL מארז AURORA ג'יגבייט ביג טייפון. OC לא יציב אפילו ב-3.3GHZ ??? עד לשדרוג הגדול המתוכנן בעוד חצי שנה עד שנה חשבתי שכדאי שאחליף את הלוח אם. מצאתי את GIGABYTE 8IPE1000G. כולל דואל צ'נל. 400 שקל נראה לי סביר להשקעה במערכת כזאת. יתאים ל-OC או שעדיף להישאר עם מה שיש לי? מישהו מכיר לוחות אחרים שמתאימים ל-OC בתקציב הזה?

• 19 תגובות
    • 982 צפיות
  11. שלום. אני קצת לא מעודכן. האם אינטל תיקנו את הבעיה עם ערכת השבבים החדשה? במידה וכן, מתי יצרניות לוחות האם אמורות להציע את הלוחות התקינים? החודש? או עוד חצי שנה? על מה מדברים כאן? תודה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by nandrut,

קיבלתי שתי הצעות למחשב: אחת הכוללת מעבד AMD SEMPRON 3200 AM2 והשנייה Pentium D 2.8Ghz, s775 . המחיר שווה לשתי ההצעות! ושאר הרכיבים זהים (זיכרון DDR2 1G וHD של WD 250G לוח האם הוא של ASUS) השאלה אם שני המעבדים הללו הם באותה רמת ביצועים? על פי מה שאומר המוכר הם שווים בביצועים והבחירה בידי.. במה לבחור???

• 18 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by amitbatito,

יש לי מעבד e6400 וזיכרונות 2 ג'יגה 667 של corsair ולוח אם של asus p5b לכמה אני יצליח להגיע אם אוברקלוק אם המעבד???

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by Delux,

??? ?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by Bingo,

תגידו בלוחות של הקונרו 975x אפשרי לשים זכרונות 800 כאשר OC לא בתכנון??

• 16 תגובות
    • 982 צפיות
  16. שלום, כרגע יש לי G.Skill F3-10600CL9 DDR3 2GBx2(4GB) 1333MHz בחריצים מספר 1 ו3(כחול). דגם לוח האם הוא DP55WB חשבתי לקנות ולהוסיף בחריץ מספר 2(שחור שמאלי) את Kingston HyperX blu מTMS ב207ש"ח, המתח(1.5V) והתזמונים זהים(CL9) ורק התדר ירד בהתאם לזיכרון עם התדר הנמוך. מחיפוש קצר בZap מצאתי את Kingston KVR1333D3N9/4G אצל Ivory/KSP ב220ש"ח וזה דגם שנבדק כבר לפי אינטל על לוח האם שלי(DP55WB) . האם אמורה להיות בעיה שאני מוסיף זיכרון אחד נוסף רק לחריץ מספר 2? ואני קצת לא בטוח איזה מהזכרונות עדיף לקחת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by shloosh,

קניתי amd לפני כשנה,ואני מאוכזב ממנו! א.הוא מתחמם וצריך כל הזמן להוסיף או לשנות דברים ב.השירות בארץ לא טוב והכי חשוב!: ג.אמרו לי שה-amd 2000 שלי יתפקד כמו פנטיום 4 2000 ב-windows ובמשחקים! אולי לווינדו זה נכון אבל למשחקים זה ממש לא נכון!! ואפליו הוכחה: בקובץ readme של משחקים יש את הדרישות המומלצות לכל משחק ותמיד רשום מעבד 1000mhz אינטל/amd תואם. זה אומר מעבד או של אינטל או של amd שיש לו 1000 Mhz!! לכן ה-amd שלי נראה כבר זקן.! ואני מאוכזב. לעומת זאת חבר שלי שקנה מחשב עם כרטיס מסך הרבה פחות טוב משלי(R9700)יוכל פשוט לקנות היום כרטיס מסך חדש,בעוד אני מעבד לוח אם וכו'... אם אני טועה ,תקנו אותי!!

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  18. יש ברשותי את הלוח של אסוס קיבלתי מחבר את הלוח של ג'יגה בייט ועל אף ששניהם ענתיקות, רציתי לשאול איזה מהם עדיף בכללי, ואיזה עדיף גם למטרות אוברקלוק...

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by hm123,

שלום לכולם הבאתי איתי מחו"ל חלקי מחשב לוח אם של אסוס שנקרא מקסימוס שני כרטיסי מסך hd3870x2 ומעבד q9300 השאלה שלי כזו האני רוצה להכניס את הכל למארז שוכב [אני רוצה שהמחשב יהיה גם hptc ] האם תיהיה לי בעיה אם קירור אן אם הספק כח? על איזה מארז אתם ממליצים [ מחיר לא משנה מעדיף מארז אם מסך עליו כמו כמו שיש לזלמן] חג שמח לכולם.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  20. אז ככה חבר'ה[ד"א אני חדש טוב להיות פה] נמאס לי מהמחשב הישן[הוא לא כל כך ישן אבל] אז החלטתי להוסיף לו ראמ,יש לי SDRAM והבנתי שבשביל להחליף לDDRAM או RDRAM אני צריך לוח אם מסויים,והבנתי שגם צריך להחליף מעבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל[קצת יותר] הדבר שהכי חשוב לי זה משחקים.מבחינת כרטיס גרפי אני דיי מסודר, Gforce 5200 FX 128ddr הוא טוב מאוד. ושיפר לי הרבה משחקים אבל יש הרבה שעובדים באיטיות[יש לי פנטיום 4 1.4 256SDRAM] חשוב לי שזה יהיה בטכנולוגיית HT כי הבנתי שהיא מאוד טובה. איזה אפשרויות יש ל3 הדברים שאני צריך לקנות?[מעבד,לוח אם,זכרון] וכמה בערך הכל יעלה. תודה רבה על זמנכם. ;D

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by shtrodel,

הרכבתי מחשב עכשיו עם מעבד ברטון 2400 והוא נותן לי 1350... נראה לי קצת לא? הוא נמצא ב-13.5X100 אגב הלוח הוא ecs 741gx-m (בלי תגובות על החומרה.... אני יודע לבד..... תהיו בטוחים שיש סיבה...)

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  22. 39.5-41 מעלות בidle!! וזה של הלוח לא של המעבד! ובמאמץ יכול להגיע אפילו ל47 בימים חמים מאוד ואני לא יודע מה לעשות הלוח הוא של gigabyte ובזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב אז המאורר שעל הלוח (שכתוב עליוAGPX8 ) משמיע רעשים חזקים ואז הוא נרגע אחרי חצי דקה בערך אבל פעם זה לא היה ככה בשבוע הראשון שקיבלתי את המחשב הוא היה ב36 מעלות בidle ו39 במאמץ בערך למרות שאז לא ממש שיחקתי במשחקים כבדים אבל בכל מקרה כולם אומרים פה ש39.5-47 מעלות זה לא ממש טוב ללוח אם אבל מה אני יכול לעשות נגד זה? אולי להוסיף מאוררים למארז? כי יש לי רק מאורר אחד שמוציא אוויר..

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  23. לעשות להם אינייבל או דיסייבל (אלו 2 דברים שונים) ובאותו ביוס - על איזה MODE לשים את הPIO כדי שULTRA DMA יופעל ?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by DjArtium,

שלום חברים, יש לי מחשב Dell Vostro 131 מעבד i3 עם 4 גיגה זכרון נכון לעכשיו. אני מעוניין להוסיף זכרון, איך אני יודע איזה סוג זכרון יתאים לי? כמה זכרון אני יכול להוסיף? מה גודל כל סטיק של זכרון? והאם זה בעיה להוסיף זכרון לבד במחשב נייד? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים