מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
תגידו בלוחות של הקונרו 975x אפשרי לשים זכרונות 800 כאשר OC לא בתכנון??
-
- 16 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מעבד ולוח אם שיהיו מיועדים לאוברקלוק (אני מקווה להגיע ל3.2 בערך... לא הרבה יותר). חשבתי לקנות את הGigabyte P31 DS3L ביחד עם איזה E6600/E6750 משומש או E4500. מה הכי כדאי לדעתכם? ועוד דבר אחד- האם הFreezer 7 pro טוב מספיק בשביל להביא מעבד לתדר הזה? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם הזכרונות הבאים - G.SKILL GA למרות שהם מדורגים 667MHZ יכולים להגיע ל - 1000MHZ (הם שומרים על CL3 ב - 800MHZ וזה גורם לי להאמין שהם יכולים) ? עוד שאלה: אילו זכרונות עדיפים ל - OC ה - G.SKILL GA 667MHZ 3-4-3-8 או ה - MUSHKIN XP2 667MHZ 3-3-3-10 ? האם המאשקין יכולים להגיע ל - 1000MHZ ? (כי האלו שמדורגים כ - 800MHZ מגיעים ל - 1000MHZ) ועם אילו צ'יפים מגיעים ה - G.SKILL GA ? לינקים: 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים
-
- 21 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום.. אני יודע שלD יש שני ליבות.. השאלה במה זה מתבטא במציאות.. והאם זה מורגש רק בישומיים שתומכים בזה או בכלל מהירות המחשב..? אשמח אם מישהו יכול להסביר את ההבדלים במציאות.. תודה
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם הבאתי איתי מחו"ל חלקי מחשב לוח אם של אסוס שנקרא מקסימוס שני כרטיסי מסך hd3870x2 ומעבד q9300 השאלה שלי כזו האני רוצה להכניס את הכל למארז שוכב [אני רוצה שהמחשב יהיה גם hptc ] האם תיהיה לי בעיה אם קירור אן אם הספק כח? על איזה מארז אתם ממליצים [ מחיר לא משנה מעדיף מארז אם מסך עליו כמו כמו שיש לזלמן] חג שמח לכולם.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב חדש וחסרים לי רק הזכרונות. יש לי התלבטות לגביהם כיוון שאני לא יודע עם כדאי לי לקנות זכרון של 1066 מגהרץ או שזה בזבוז של כסף כי לא יהיה ניצול המהירות בכלל. הלוח: Asus Maximus II Formula המעבד: INTEL QUAD CORE Q9550 2.83GHZ 12MB BOX 1333Mhz הכ. מסך: ATI SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 D.DVI 256BIT טוב לפי מה שידוע לי המחשב בסופו של דבר עובד במהירות של החלק שנותן מהירות הכי נמוכה. את מהירות המעבד מחלקים ל-4 מה שנותן לי 333 מגהרץ אז השאלה היא האם זיכרון במהירות 800 מגהרץ יספיק כי למעשה גם 800 מגהרץ שמחולק לשתיים יתן 333 מגהרץ בסוף. האם אני טועה בעניין?..והאם זיכרון במהירות 1066 מגהרץ יפיק תועלת יותר טובה במערכת או שאין לו כל חשיבות? בתודה שלומי..
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מקווה שלא יהיו ריבים אבל השאלה כדלקמן: אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (לוח אם, מעבד, זכרונות). הבחירה הטבעית הייתה כמובן Core i5 750 של אינטל אבל בדקתי קצת benchmarks וראיתי את ה Phenom II 6-Core 1055T של AMD - שאני יכול להביא באותו מחיר כמו של האינטל השאלה היא - על מה ללכת? אשמח אם תספקו גם הסברים ולא רק תשובות יבשות ;D תודה מראש ושיהיה לכם אחלה שבוע! sUP.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי כיום את הזיכרון הבא: CORSAIR 256MB - DDR 333/400Mhz - CMX256A - 3200 CL2.5 והגיע הזמן להרחיב את הזיכרון. אני צריך זיכרון טוב ואמין עם אפשרות לאוברקלוק. כיום אני מריץ את הזיכרון שלי ב400MHZ אבל לא ניתן לצפות מה יקרה בעתיד. כמו כן, אשמח אם תגידו האם כדאי לי למכור את הזיכרון שיש לי כרגע ולקנות במקום 512מ"ב בהתחשב בכך שלוח האם שלי אינו תומך בDual Channel DDR. או לחילופין להשאר עם הזיכרון הנוכחי ולהוסיף עוד 256MB.
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
במקום אחד אני שומע אי אם די שהם יותר זולים ובמקום אחר אינטל כשמדובר בלוח עם שני מעבדים השאלה למסקנה מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין פנטיום 4 Willmete לבין Northwood??? אני לא מדבר נגיד על 0.13 או Cache..... אני מדבר בארכיטקטורה שינו אותה לגמרי? או שהמעבד נשאר אותו דבר? מהביחנה הזו!
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לדעתכם הוא יהווה צוואר בקבוק גדול/בינוני/כמעט לא משמעותי ל E4300? מה עם אוברקלוקינג למעבד, עד כמה הוא ישפר את הביצועים?
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 עכשיו הנה התמונה שלו http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_k8ns-939_big.jpg כמו שאתם רואים יש לי 4 סלוטים ויש לי שתי זיכרונות בהתחלה הכנסתי אחד בכתום ואחד בכחול ואז שמדליקים את המחשב ממש בהפעלה שלו כתוב לי במובלט memory not optimezd - check manual עכשיו בביוס הגדרתי לו defualt וגם top preforments וזה לא עזר ואז החלפתי תא המיקום של הזיכרונות שתיהם בכחולים ואז אני מדלךיק את המחשב וכתוב לי DDR dual is enabled עכשיו אני לא ממש יודע אם אני עובד עכשיו דרך הDUAL כי אני לא ממש מרגיש את השינוי שהוא אמור לעבוד דרך DUAL מה אני צריך לעשות?
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
במידה ויש לי שני סטיקים של 2X2 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 4GB,האם זה אפשר ויעבוד? הזכרון הקיים הוא של קינגסטון-בתדר 1333MHZ.ומתח 1.5V. אם זה אפשרי...אז צריך עוד סטיק של גינגסטון בעל מתח זהה?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן בלי מארז..עד שאני יקנה לו מארז אני רוצה לדעת אם אני יכול בינתיים להפעיל את המחשב כאשר הלוח אם ושאר החלקים נמצאים על קלקר.. זה מותר? או שזה מסכן את החלקים? תודה לעונים..
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של ASUS X48 P5E-DELUXE ומעבד E8400 קודם כל השימושים שלי הם לפי סדר יורד: 1.PHOTOSHOP,DREAMWEVRE,ILLUSTRATOR 2.משחקים 3.מולטי-טאסקינג כמובן (אינטרנט והפעלת תוכנות במקביל) וזהו לפי דעתי אלא אם כן חברי הפורום יחדשו לי משהו,מעבר לזה יש לי מס' שאלות: 1.יתרונות ציפ'סט הX48 לעומת X38?במשחקים/תוכנות.מה הוסיפו ואם שווה לקחת את הP5E בתצורת הX38 אז אני ישמח 2.לגבי המעבד אני די סגור ויולבש עליו TT BT 3.יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W ואני מתכנן OC די מסיבי גם ללוח וגם למעבד אז רציתי להתייעץ האם להוסיף מאווררים ואם כן איזה? יש לציין שהמארז שלי הוא TT VIKING SB4000. אם ישנה אפשרות לסט זכרונות של 2GB אשמח כיוון שכרגע יש לי 2GB GSKILL HZ 800MHZ.
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי , בזמן האחרון אני שומע על זה הרבה , אז רציתי לעשות סדר בבלגן (לעצמי ;D, ואני משער שלעוד כמה אחרים) ... * האם מהירויות ה DDR - מעל 266 , שימושיות למי שלא מתכוון לבצע OC במערכת שלו (ומשאיר אותה במהירות 133) ? * לוח שתומך ב DDR400 + זכרונות , האם ניתן להמהיר את הלוח ל 200 מה"צ או שרק הזכרונות יעבדו על 200 ? * האם ל DDR יש יתרונות על ה RDRAM חוץ מ OC (ומחיר , כמובן ) ? בתודה מראש , VooDoo3
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים.. החלטתי לפנק את עצמי במעבד חדש, עם הרעיון עלו מספר שאלות. אני מתלבט כבר כמה ימים בין שתי המעבדים 1. intel c2q Q9505 Tray בערך 1200 ש"ח +- 2. intel c2d E8600 Tray בערך 1100 ש"ח +- (אגב אני עם חזק בצד של הQ9505) בשדרוג האחרון שלי, שדרגתי את המפרט כולו חוץ ממעבד ולוח אם מה שאני מצטער עליו מאד היום. הלוח אם פשוט מאד gigabyte g41m-es2l. השאר דווקא סביר + אפילו. זיכרון פנימי 4G DDR2 800MH אל תשאלו למה לא 1333 :'( כרטיס מסך 9500GT 1G DDR3 כעיקרון התקציב שלי מאד מאד מצומצם, ה1000 שקל האלו זה ממש המקסימום אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית ביותר תודה מלאת הערכה..
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אנשים עדיין מחפשים כאלה? כי הבנתי שדי קשה למצוא אותם כי הם ישנים וגם עם כן הם יקרים. יש לי קרוב ל 20 כאלה מי שמעוניין לקנות.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
עקב תקלה בעליית המחשב (המחשב עולה ומהסך לא נדלק), עשיתי איפוס לביוס. הבעיה שהעברתי את הג'אמפר למצב של האיפוס ובמקום להחזיר אותו לאחר כמה שניות למצב הראשון ואז להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב כשהוא עדיין במצב השני (מי שעשה את זה מבין מה אני אומר...) כשעשיתי את זה המסך עדיין לא נדלק, אבל אח"כ ניסיתי לנתק את ההארידסק ואז המחשב עלה והמסך נדלק אבל המחשבים עושה צפצופים של סירנה ויש הודעת שגיאה CMOS Checksum Error Defaults loaded ניסיתי לעשות שוב איפוס לביוס אבל זה לא עוזר. האם יכול להיות שהרסתי את הלוח אם ע"י האיפוס בצורה הלא נכונה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שיש בו לוח שבו שני סלוטים של DDR ושני סלוטים של SDRAM, עכשיו יש עליו סטיק אחד של DDR, אם אני משיג זכרון SDRAM ואני אחבר אותו ללוח, שני הסטיקים יוכלו לעבוד ביחד ?? תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.4GHz עם אפיק של 533 מגה הרץ + לוח אם מתוצרת ASUS דגם: P4S533-MX. בגלל שאני לא ממש מרוצה מהביצועים של הלוח הזה (תמיכה עד PC 2700, AGPX4, רק 3PCI וכו'), ברצוני לקנות לוח אם חדש. רציתי לשאול: האם מוכרים לוחות אם שתומכות בבאס הישן של 533? האם בעצם הלוחות שתומכים ב-FBS 800 תומכים גם ב-533? רציתי גם לשאול אם המעבד שלי יודע לנצל DUAL DDR או לא? אם יש כאלו לוחות, תוכלו להמליץ לי על לוח מבוסס על צ'יפסט של INTEL ולא SIS או VIA עד סכום של 750 ש"ח. תודה!
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. OCZ 2.או MUSHKIN 3.או G SKILL המחירים מאוד דומים, מדובר בזכרונות במהירות 800 MHZ. דבר שני, אני צריך סטפינג מומלץ עבור I7...למטרות OC כמובן.
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-