עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511339.msg4376124#msg4376124 לטאבלט ViewPAD10 שמריץ WIN7, איזה דגם מעבד עדיף מבחינת ביצועים נטו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by captaincaveman,

יש לי כרגע AXP 1700+ 9800PRO 512MB PC3200 של CORSAIR, אומנם CAS2 אבל ממש לא מזהיר ב-OC, גג 210 וגם זה עם מקסימום חישמול שהלוח נותן. 8RDA+ האם שדרוג שכולל החלפה של המעבד ל-MOBILE 2500 והחלפה של הזכרון ל-1GB PDP PATRIOT יתרום משמעותית לביצועים או שכדאי לוותר?

3. Started by nirfun,

היי, יש לי E6400 (המפרט המלא - בפרופיל) ב-CPU-Z אני רואה שהוא רץ על 1.6Ghz במקום על 2.66GHz אני יכול פשוט להחזיר את זה ב-BIOS? מה אני אמור לשים שם? 1033*2? ראו תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by netanel38121,

שלום רב. יש לי מחשב חדש שקניתי הפרטים הם: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) זה החלקים העיקריים. השאלה היא: בעוד שבועיים בערך אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג 8800GTS 640MB (סגור על העניין של הזיכרון של הכרטיס) ולהחליף זיכרונות 2GB של תדר 800MHZ (המחירים ירדו דרסתית) 1GBX2=2GB ולהחליף ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת הזאת. השאלה היא האם המעבד יעבוד בסדר עם משחקים כמו דום 3 ו HL2 על הגדרות גבוהות. כמו כן הוא יגביל אותי ממש וידרוש שידרוג…

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by noam,

הציעו לי בחנות מסוימת זיכרון של Ceon במקום של Kingston. הם טוענים שהמודלי זיכרון של Kingston מיוצרים ע"י Ceon, לכן עדיף לקנות Ceon, מקבלים אותה איכות ואחריות לכל החיים במחיר זול. נראה לכם נכון? למה לא ראיתי אף חנות באינטרנט שמוכרת אותם?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by efee123,

שלום, לאחרונה חשבתי על משהו לנוכח ירידת המחירים המשמעותית של הזכרונות. בעתיד יתכן מאוד שאצטרך יותר מ4 ג'יגה והשאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 4 עכשיו כשהמחיר נמוך או לחכות עוד קצת ולקחת סיכון שהמחירים יעלו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Guarding angel,

היי מישהו מכיר את החברה הזאת? איך היא בלוחות אם?

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  8. שלום, בעקבות פתיל בפורום מפרטים הציעו שאני אבקש כאן עצה בנוגע ללוח אם. המפרט עד כה : Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1095 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1 1270 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 355 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 אני צריך להוסיף לוח אם וזכרון. אני רוצה הרבה זכרון (לפחות 2GB). התקציב הוא 2000-2500שח' ואני כנראה ארכוש מKSP (נא להתיחס למחירים משם) אני לא עושה שום OC וגם לא מתכנן לעשות OC בעתיד. נא לקחת בחשבון.... כמו כן, האם אתם חושבים שצריך להוסיף קירור כלשהו? (בהתחשב בזה שאני לא עושה OC) בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by lmlm,

סתכלו פה: http://www.boincstats.com/stats/host_cpu_stats.php?pr=sah&st=0∨=10 http://www.aceshardware.com/forums/read_post.jsp?id=120076557&forumid=1 1 AMD Athlon/Opteron CPU-model unknown 2 1,428.95 2 Intel® Xeon® CPU X5350 @ 2.66GHz 2 1,128.46 מה אתה חושב שזה? ברצלונה? מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37907 (נ.ב תזכרו שמעבדים הראשונים יבואו בתדרים של 2.1Ghz ו2.3GHz) אם זה באמת ברצלונה, זה פשוט מדהים

10. הייתי מעוניין בחוות דעת על זיכרונות מסוג Hynix ORIGINAL DDR2 1GB 667MHz אני מעוניין לקנות 2 י"ח כאלו פשוט אני לא מוצא שום אינפורמציה עליהם אודה על כל פיסת מידע תודה: BARAKUSH

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by spider272,

יש לי אחריות לכל החיים על המעבד..השאלה אם אני עושה אוברקלוק ואחרי כמה זמן יהרס לי המעבד פיתאום האםאני יוכל לממש תאחריות??האם הם יזהו שעשיתי אוברקלוק?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון. השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz? הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. . את המחשב שאני משתמש בו קניתי לפני שנה + עכשו אף פעם לא חשבתי על זה היום פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרונות לא מחוברים ב Dual Channel עכשו הלוח אם הוא Intel DG965SS והוא תומך ב Dual Channel http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG965SS/DG965SS-overview.htm הזיכרונות הם 2GB שתי סטיקים של 1GB אין לי מושג איזה סוג רק אני יודע חברה Twinmos עכשו אני רוצה לדעת עם אפשר לעשות Dual c ועם כדי לעשות

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by cold-fire,

http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm הלוח הזה תומך SATA1 או בsata2 או בשנייהם

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by berliita,

מבין שתי ערכות השבבים של אינטל: P31 ו- P35: מי יותר טובה? מה לוח האם המומלץ לכל אחת מערכות השבבים הללו? (אבקש שתתייחסו לשתי הגדרות של מומלץ: (א) מקסימום ביצועים בתמורה למינימום כסף, (ב) מקסימום ביצועים ב- 600 ש"ח גג)

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by Dragongk,

המפרט הנוכחי בקישור ואחת מהסיבות לשדרוג היא שהזמנתי 88GTS אני יודע שהמפרט הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס בצורה די משמעותית ולכן חשבתי לשדרג למשהו כמו E6300 / E4300 ואיזה 2GB איכותיים כמו כן לעשות OC כי לקנות קונרו בלי OC זה פשע חחח תביאו לי בבקשה כמה הצעות לאיזה חלקים לקנות... המטרה העיקרית של המחשב בתכלס זה משחקים כבדים ה2300 האלה גם ככה דיי גבוליים כי הם מתבססים על מכירה של החלקים הנוכחיים. יש לציין שהמסך שלי הוא 17" LCD (אני יודע שתגידו שה88GTS הוא overkill במקרה הזה.. אבל תמיד טוב שיש כרטיס חזק לעתיד... וגם השגתי אותו בזול) תודה

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by d1v,

שלום לכולם, אני מחפש זכרונות למחשב הנוכחי שלי,אשר גם יתאימו לרכישה עתידית(באפריל). אני מעוניים ב 2GB זכרונות אשר יהיו מיועדים ל OC,ולכן עדיף 800MHZ CL4. לוח אם נוכחי :Motherboard Name Asus P5LD2. הזכרונות זריכים גם להתאים ל לוח-אם עתידי,שאני מניח יהיה מבוסס P35,אשר יתמוך במעבדים החדשים שעומדים לצאת.. בהקשר לתקציב : כמה שפחות,באיזור חולון-ת"א.. אני חדבתי לדוגמא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110 תודה רבה מראש !.

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  18. אתמול ברוב טמטומי החלטתי לעדכן ביוס. כנראה שמשמתי ביוס לא נכון או שהביוס לא מתאים ללוח. הצריבה הסתיימה בהצלחה והמחשב התאתחל, ואז כלום מסך ריק וצפצופים. הצפצופים, צפצוף בודד שחוזר על עצמו. האם יש דרך לצרוב מחדש ביוס מתאים? האם זה אפשרי לשים את השבב בלוח של גיגהבייט בעל ביוס כפול ולצרוב משמה שוב(והפעם אחד נכון?) תודה וזה באמת דחוף!

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by benyben,

שלום. אני מתלבט לגבי מחשב חדש (אציין שאני גר בארה"ב). נתקלתי היום בדיל מעניין מאוד, על מחשב נייח בעל מעבד 4 ליבות מסוג Xeon. שאלתי בחור רנדומלי באזור, והוא אמר לי שזה מחשב לשרתים. רציתי לשאול - האמנם? האם לא לבחור במעבד זה? או שמא דווקא מעבד זה חזק יותר מאחיו ה"רגילים"? אשמח בכלל לדעת יותר תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום סלרון ישן המאוורר שלו התחיל להרעיש ולהסתובב לאט.... איזה מאורר בדיוק אני צריך לקנות? (אודה אם מישהו יתן לי לינק ישיר לחנות) כמובן מאורר ג'נרי פשוט תודה

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  21. למי שיש תלוח 945P S-3 איך אני עושה disable לכרטיס קול. דחוף!! איפה שיש את כל ההתקנים של USB וכרטיס רשת מובנה אני לא רואה שם audio

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ar2r,

עשו לי מפרט והציעו לי בו את המעבד: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤661 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1049 זה משתלם לתקציב של 700 למעבד? ראיתי בסביבות אותו מחיר AMD פנום עם ארבע ליבות חשבתי ללכת עלייו מה אתם מציעים ובכלל מה ההבדל בין אטלון ופנום?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  23. בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני צריך את עזרכתם וניסיונכם בחומרה בארץ לבנות לו מחשב. המחשב יהיה מיועד למשחקים, תוכנות וכו'. אין תכנונים לאוברלוק או משהו... רצוי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. תקציב: 7500-8000 ש"ח. ניסיתי להרכיב משהו, הצעות\שיפורים יתקבלו בברכה. מה המהירות של ה-2100? AMD Athlon XP 1900 256MB DDR - איזו חברה? לוח אם- ?? כרטיס מסך: תלוי בתקציב הסופי שישאר לאחר כל החלקים, מעדיף 128MB. Maxtor 40GB LG Flatron 795FT Plus רמקולים + כרטיס קול צורב (עד 600 ש"ח) מארז - ? מעוניין לרכוש את כל החלקים בחנות אחת (מלבד רמקולים, אם לא יהיו בחנות...) ובבקשה תמליצו איפה לקנות!!! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yosizach,

טוב היה לי עד עכשיו 512 +2 בדואל צנאל אתמול הוספתי עוד 512 ... ועכשיו יש 1.25 גגה זיכרון הבעיה היא שיש לי שניים של של 333 ושניים של 2100 (אני מתכוון למהירות ) הייתי רוצה לדעת עם הזכונות 2100 גורעים . וכדי להחליף את כולם ועם אני יחליף לה 400 יהיה שינוי מדהים ? או להשאיר את מה שיש לי עכשיו ועוד משהו בלוח אם שלי סתם שאלה שאני מתעניין לא רשום לי אברקלוק לזכורנות רשום לי 3:2

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  25. עד כמה שידוע לי מה שהולך הכי חזק כיום בשוק ל754 זה DFI Lanparty nForce3-250, והלוח של Asus K8N-E Deluxe.. מה עם לוחות 939? עד שיגיע nForce4 וישתקע, איזה לוחות עדיפים? יש את ה-Abit AV8 שהבנתי שאמור להיות מצויין, ואת ה-Gigabyte K8NS Ultra.. למישהו יש מידע על עדיפות בין השניים? יש גם את ה-MSI אבל המחיר שלו כבר קרוב לאלפיה.. האם בטוח שהם עובדים על ליבות 0.9nm? גם לאחר עידכון ביוס?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.