עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by deso,

יש לי עוד שאלות.. קודם כל, מה ההבדל בין לוח אם P5LD2 לP5LD2 Deluxe? שמתי לב שהסוקט של P5LD2 תומך ב Intel Pentium 4, מה זה אומר? שהוא תומך בכל מעבד של PENTIUM 4 כולל כפולי ליבה? תודה

• 20 תגובות
    • 986 צפיות
  2. כותרת עדיפות ללוחות שלasus

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by tsah1982,

רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף מבין שני הזכרונות האלה, מה ההבדל ביניהם ואיך מרגישים את ההבדל בביצועים זיכרון Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5 זיכרון Geil 256MB DDR2 533MHz נ.ב. המחשב שאני אקנה ישמש אותי רק לאינטרנט, עבודה ומוזיקה

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by klingon,

שאלה : יש כל מיני לוחות אם וכל אחד בא עם יציאות שונות. לדוגמא : יש סטנדרטיים עם PS1 ויציאה למדפסת וכו' ויש לוחות עם כרטיס רשת, סאונד וכו' שיש להם יציאה נוספת בלוח. נניח שאני קונה רק מארז, לוח, זכרון ומעבד (את השאר יש לי) איך אני יודע שהמארז שאני מקבל מתאים ליציאות רשת וסאונד שהם on board ?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

אהלן, לחבר שלי יש את הלוח הזה: http://www.ixbt.com/mainboard/asus/p4p800-roundup/p4p800-board.jpg Asus P4P800. הלוח נמצא בתוך מארז ג'נרי עם לדים מקדמה: ירוק סטנדרטי של - המחשב דולק. אדום סטנדרטי של - המחשב חושב. ועיגול כחול גדול ליופי. בנוסף לזה יש 2 USB בקדמת המארז, בקצוות הכבל שאליו הוא מתחבר יש: -Data 1- -Data1+ -GND -VCC [נדמה לי] לאן כל אלה מתחברים? אני חושב שהלדים הקטנים לחיבור שנמצא משמאל למטה בתמונה. אבל הלד הגדול והUSB<! נדמה לי לחיבורים הכחולים שמימין לסלוטי הPCI, אבל איזה מ4 הכבלים לאיזה פין? קיצר Help.

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  6. לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  7. Started by BigDragoon,

אני לא מעוניין ב OC. בהנחה ששניהם באותו מחיר, מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by marking,

קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by mulderfox,

יש לי לוח שחזר מRMA, ועדיין יש לי בעיות איתו, אז אני רוצה לבקש שABIT טייואן ישלחו את זה אליהם/דרכם כך שתיחסך ממני הטרחה (המרובה) של להתעסק עם המכס, ולבזבז המון זמן בלשחרר את המוצר, ולהוכיח להם שזה מוצר מתוקן, ולשלם על איחסון.. השאלה אם הנציגים בארץ אמינים, ואם יש עם מי לדבר שם?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by Levyshachar2,

ברוב לוחות האם EP-8RDA+ סוג הזה למשל (epox) האם הnforce chip זה mcp או mcp-t? תודה מראש למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by MAChaifa,

^כותרת^ מה ההבדלים? ושווה להשקיע 10 שקל יותר בUS3L במקום הDS3L?

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  12. קורסייר- CORSAIR XMS3 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9 : CMX4GX3M2A1600C9 קינגסטון- KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 אוברקלוק על מערכת מבוססת I5 760, האם אחד מהדגמים עדיף כל השני, או שזה לא משנה ולקחת את הזול מבין שניהם- פער המחיר בין שניהם הוא בסה"כ 69 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by dor_ozz,

אני קונה מחשב חדש, אני לא ישים פה את המפרט אבל השאלה שלי היא האם הלוח ASUS P5B הוא לוח טוב? כי ראיתי באתר של ASUS שעל גירסת ה DELUXE רשום Array Mic / Noise Filter ועל הרגילה לא רשום מה זה אומר שיהיה לי רעשים? מה זה ה Array Mic / Noise Filter הזה? ועדיין איזה לוח עדיף לקנות נב: אני קונה זיכרונות 800MHZ 2 GB אם זה משנה.

• 26 תגובות
    • 986 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות i CORE 7 950 והמחיר יקר להחריד. עם יציאת המעבדי 6 ליבות לשוק אני מניח שצפוייה ירידה בעלויות המעבדים של ה 4 ליבות. משיהו יודע להעריך או יודע מידע על מתי ואם בכלל צפויה הוזלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  15. נותר עוד פחות מחודש וחצי עד שאנחנו עוברים לשנה אזרחית חדשה - אך בענקית השבבים עדיין מבטיחים לנו השקת שבבי Cannon Lake ניידים ראשונים לפני כן לכתבה

16. שלום באתר של הלוח אם שאני רוצה לשים יש טבלה של הזיכרונות שמתאימים http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-ma770-ud3_v.2.0.pdf וגם אני לא רואה שכתוב שהזיכרון שאני רוצה לשים מופיע שם (כתוב 1G ולא 2G) ש אמרו לי שזה שטויות לא יכול להיות וזה מתאים וגם כתוב Note: Due to AMD AM3/ AM2+ CPU limitation, memory module of DDR2 1066 or above speed is only supported by 1 dimm per channel מה זה אומר שאני לא יכול לשים זכרונות שהם Dual channel שאלה אחרונה האם הזכרונות שאני רוצה לשים הם Dual channel Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Blade Edition CL5, יחידות 1 ₪466 http:…

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by stojakovic,

קודם כל, תראו את הזיכרונות האלה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 הם טובים? שווים את הכסף? עכשיו, ראיתי בנועה זיכרונות גם של ג'י סקיל, גם 2 גיגה 667MHZ אבל תזמונים גבוהים יותר וותר יקרים... איך זה יכול להיות?!?! הזיכרונות היותר יקרים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4951 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 תודה!

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by Danniel,

היי, יש לי מחשב מותג לנובו V520 זיכרון 8 GB של חב' TEAM מהירות 2133 דיסק SSD SAMSUNG EVO 850 500 GB דיסק 1 טרה של WD מעבד i5-7400 הלוח מקבל מקסימום זיכרונות במהירות 2400 האם החלפת זכרונות/מעבד/דיסק או שילוב רכיבים יגדילו את המהירות בצורה מוחשית?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by silverpist,

מה ההבדלים בין הדגמים הבאים של לוחות M מבית גיגבייט GIGABYTE GA-P55-UD3R או GIGABYTE GA-P55M-UD2 ההבדל הוא 200 שקל בערך, ואני רואה שעל 2 הדגמים האלה ממליצים בעיקר, מה ההבדלים בניהם??? המפרט # Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz1100 # גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 # זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3500 # כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ420 HD Redon 5850 # מארזANTEC THREE HUNDRED300 # ספק כחSEASONIC S12II 500W BRONZE לא מתוכנן אוברקלוק, ואני באמת לא מבין בלוחות M, רק אם תציינו את ההבדלים בינהם אני יוכל להחליט, תודה

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  20. התיעוד מודלף שסיפק לנו פרטים ראשוניים אודות ה-X570 של AMD מספק לנו גם את שמה של ערכת שבבים מסקרנת חדשה מבית אינטל לכתבה

21. יכול להיות שהמאורר של המעבד יפסיק וימשיך או שיעבוד לאט בגלל שהמעבד לא צריך קור? שהמחשב שלי היה בתיקון המאורר של המעבד הפסיק לעבוד והמשיך..או שעבד מהר ואז לאט שאלתי אותו למה המאורר עובד ככה והוא אמר לי בגלל שהמעבד כל כך טוב שהוא לא צריך קור משהו כזה הגיוני? יש לי מעבד E6300 לוח 965 S-3 עם עוד 3 מאוררים יכול להיות שהוא שיקר לי והמאוורר בכלל דפוק?

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 וזיכרון 1 גיגהבייט (512*2) ש kingston במהירות של 667Mhz CL5..בדואל צ'אנל (Windows Xp) אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל3 גיגה כלומר להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד. השאלות הן: 1. אם אקנה זיכרונות במהירות של 800Mhz - זה יהיה שווה? כלומר יכול שיפור כלשהו? או שזה יעבוד לפי הזיכרונות האיטיים יותר (צוואר בקבוק?) 2. האם אני חייב (או מומלץ) לקנות זיכרונות של kingston דווקא (לתאימות אולי?!) בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  23. איפה ניתן לקנות GA-990FXA-UD7 או Crosshair V Formula-Z

24. Started by x^fighter^x,

ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.

25. Started by qt1h00,

שלום, אני זקוק להצעת מחיר ללוח עם ChipSet 965/975 לקונרו במחיר של עד 600-650 שקל

• 11 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים