מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כחצי שנה מחשב עם 2 ג'יגה זיכרון מסוג G.Skill 2GB 800Mhz DDR2 CL4 4-4-4-12 עכשיו אני מעוניין לקנות עוד זיכרונות, השאלה שלי היא כזאת: אני חייב בדיוק את אותם הזיכרונות אם אני רוצה להוסיף?? או שאני יכול לקחת סתם עוד זיכרון ג'יגה של איזה חברה פשוטה וזולה יותר??
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני זקוק ללוח אם למחשב שלי חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול טוב ++ למשחקים ולשירים זה חשוב לי שיהיה באזור 1200-1600 מקסימום כמה שיותר טוב יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין קירור למעבד שקניתי, וראיתי שעל גב המעבד מדבקה הנושאת מספר סידורי כלשהו. אני משער שעליי להסיר את המדבקה לפני שאכסה את המעבד במשחה תרמית ואניח עליה את גוף הקירור. אני צודק?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המחשב משמש אותי למשחקים .רוב הזמן אני משחק FOOTBALL MANAGER 09 אך זמני הטעינה רבים מאד (ככל שמפעילים הרבה ליגות בו זמנית זמן הטעינה רב יותר ) מכאן אני שואל , בכדי שהמחשב יעבוד יותר מהר, כלומר זמן הטעינה של המשחק יתקצר מה עליי לשנות במחשב את הזכרונות או המעבד ? מבחינת כרטיס אין שום בעייה, זכרונות 2 גיגה (800), כל חריץ גיגה ומעבד 1.8. תודה לכל מי שיענה. ;D ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ברשותי מעבד אינטל E6750 ו 4 גיגה של זיכרון וכרטיס מסך 9800GTX ... וכרגע אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה אולטי 64 ביט קניתי כרטיס קול חדש אבל לא שמתי לב שעדיין אין לו דרייברים לויסטה 64 וגם לא לXP 64 במידה ואני יעבוד למערכת 32 ביט...עד כמה הביצועים של המחשב ירדו בעיקבות חוסר היכולת לנצל את הקיים בפועל ? יש לציין שאני לא עובד אם מסך מחשב אלה רק עם טלוויזיה "32 ועובד על רזולציה של 1360 768 או 1024 768 תודה מראש לכל העוזרים ומגיבים.... :s07: טיפש שכמוני כרטיס קול בלי דרייברים מתאימים כמו מכונית עם ברקס אבל בלי גז :s07:
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום ... ברצוני להחליף מעבד ..(כרגע core 2 e6300 1.86 ) ולוח אם (כרגע GIGABYTE 945P-S3 ) .. חשבתי על מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB ולוח אם ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E , HDAudio . אני צריך את דעתכם בנושא ואם יש הצעות אחרות יותר טובות ...חשוב לציין שאני צריך את המחשב למשחקים וכבר יש ברשותי כ.מסך ASUS 8800GT המחיר בקיי אס פי עומד על 1480 ...תודה מראש (: ערכתי..סליחה על מקודם(:
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, ניתקלתי בשני מחשבים מוזרים... אני מפעיל CPUZ ואני רואה שהמכפלה לבד מקפצת לה בין x14 לx15... =\ זה מעבד פנטיום 4 630 3GHZ ליבת פרסקוט..המתח הוא בין 1.376 ל 1.32. באס 200. FSB 800. לוח אם של אסוס P5LD2-VM. אם אני יכול להוסיף עוד משו תגידו... אגב הטמפ' לא גבוהה מספיק לפי דעתי בישביל שהלוח יעשה לבד downclock...
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עריכה......... איך הזיכרונות האלו DDR II 800Mhz - Life Time Warranty - 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel לעומת אלו OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Vista Upgrade 5-6-6-18 OCZ2VU8004GK מה יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן. אתמול (ואל תשאלו שאלות מיותרות ;D) הלך מעבד E6300 לעולמו. הלוח הוא GA-965GM-S2 (rev. 1), ובקישור יש את המעבדים הנתמכים. הזכרונות שיש לי הם DDR2, אבל אני לא זוכר את המהירות (או 800, או 677). השאלה שלי היא: עקב המחירים הבלתי הגיוניים של ה-E6300 (ובכלל, סדרת ה-6), האם עדיף לי לקנות משהו מסדרה 4, עם תדר שעון יותר מהיר אך FSB 800 ולא 1066. האם זה משנה? זה באמת יהיה יותר איטי, או שזה הולך לפי המהירות של הזכרונות? שורה תחתונה - חייב למצוא מעבד כדי לקנות, אך רוצה שהביצועים לא יירדו מה-E6300 שהיה לי (אבל שהמחיר יהיה הכי זול שאפשר). עזרה בהקדם האפשרי תתקבל בברכה, מפני שאני רוצה לקנות היום כי המחשב לחוץ לי. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר הולך לקנות את השילוב הזה, ולהביא את המעבד ל-3GHz ומעל זה כמה שיצליח להגיע. השאלה היא האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק על הלוח הזה או שחובה P45 או P35 אם נצליח למצוא. אשמח לתשובה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים האלה^ בעיקר בין X38\X48 ל- P45 ולצ'יפסט החדש של NVDIA (לא זוכר איך קוראים לו). ממש תודה.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב לטובת אופיס ואינטרנט. רציתי לדעת אם המעבד מספיק לצורך כך או שיש מעבד טוב יותר מבחינת עלות-תועלת למשימות אלה. תודה, ניסים.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, איזה לוח מומלץ לכרטיס של ATI HD 4670? האם קיים לוח של הציפ הנ"ל התומך ביציאת SOUND דרך ממשק הHDMI? כמוכן,האם ספק של 430W "יסחוב" את הכרטיס הר"מ? עמיר
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הי , יש לי היום שני כרטיסי זיכרון 512 MB ובלוח האם יש מקום לעוד שני כרטיסים. אני רוצה לרחיב מ 1G ל 2G. מה יותר כדאי: 1) להוסיף עוד שני זכרונות 512 זהים לאלה שיש לי היום? 2) להוסיף עוד זכרון אחד של 1G? 3)להחליף אותם ב זכרון אחד ש 2G? תודה על העזרה אסי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 MB מעבד : 2.8 Pentium® D CPU זכרון: Kingston KVR553D2N4/512 X2 לוח אם: ASUS P5LD2 -VM ספק כוח: JTC 500W ATX12W מסך: Sumsung syncMaster 206BW 20' wide דיסק: WDC2000JS 200GB SATA2
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות 4GB .. של OCZ וראיתי שתי סוגים שדיי שווים במחיר ורציתי לדעת מה יותר מומלץ ומה ההבדל.. 800 MHZ : 1) 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 2)2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ------------ למעבד : Core 2 Duo מערכת הפעלה : XP ( אולי בעתיד תיהיה VISTA)
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
במחשב כעמדת אינטרנט בלבד בעל מעבד סלרון 1700 על לוח אם אסוס P4S533-VM לאחר קבלת מסכים כחולים הוחלט להרחיב זיכרון מ ה 256 הקיימים כעת במידה ודעתכם שצריך לזרוק את המחשב אקבל זאת. במידה ואפשר להגדיל זיכרון ועדיין לגלוש ללא מסכים כחולים אודה על המלצה על זיכרון. לציין ללוח שני סלוטים של DDR DIMM עם יכולת מקסימלית של 2GB באתר של אסוס מציינים שימוש במספר חברות המוכרות יותר הם סמסונג וקינגסטון DDR333 עם 256 MB מקסימלי. ולא נראה לי ש 500MB יספקו?! או שאפשר לקחת 512 או 1GB כמו בניידים. תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב מהשניים האלה : AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION או INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm לא חשוב לי איזה מעבד יותר טוב למשחקים אבל כן חשוב שהמעבד יחזיק לכמה שנים ואני רוצה לדעת איזה מהם
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את התוכנה OCCT כדי למתוח את הזכרונות לגבול שלהם, ולבדוק את הניצול שלהם, ואני רואה שהניצול המירבי עומד על 1.73GB. אני לא קורא את הנתונים טוב, או שפשוט זה המצב? זכרונות: G.Skill 4GB
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש Steppingים של C0, G0 במעבדים שונים וכו'... מה הם אומרים ומה זה בכלל, איך אפשר לדעת מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לקנות לוחות וזכרון של אסוס ונאמר לי כי הלוחות של אסוס לא ממש מסתדרים עם הזכרונות של OCZ שכן הם עובדים על מתח גדול יחסית וASUS הולך טוב רק עם 1.8 נכון הדבר? במידה וכן ? איך יעבוד עם ADATA ? או עם קינגסטון ? אני ממש רוצה זכרונות של A-DATA איך הם גם בOC ? למישהו יש נסיון טוב/רע עם החברה הזאת ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול אם יש לי דיסק קשיח וצורב DVD שניהם בחיבור SATA, איך אני מחבר את הדיסק ואיך את הצורב. אני מתכוון לסדר האם צריך לחבר ב- SATA0 את הדיסק וב-1 את הצורב, או שהסדר לא משנה? לפי מה שאני זוכר ב-IDE, היה PRIMARY ןSECONDARY וגם בהם היה SLAVE ו- MASTER, האם כך זה גם ב- STA? תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
e8400 וq660 אני יודע שזה נושא חפור..ולכן אני לא הולך לשאול יותר מידי אני רק רוצה לדעת האם יש הבדל בין 1066mhz למעבד הq6600 לבין ה1333ghz למעבד e8400? האם זה קשור איכשהו לתמיכה בddr3? ומזה ה8 למעבד מגבייט למעבד הq6600 וה 6 מגבייט למעבד e8400? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-