עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sapartil,

באחד מאתרי מכירות המחשבים (אתר ידוע מאוד) ישנו מחשב שיש לו את המעבד המהיר בעולם (ככה הוא מוצג) איך יכול ליהיות שלמעבד המהיר בעולם יש רק 1.86 GHZ ואלה הפרטים שלו : מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 CONROE דגם מעבד: E6300 מהירות מעבד: 1.86 GHz מהירות FSB: 1066 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by MagnuM_47,

אני קונה את המעבד של אינטל Q6600 עכשיו הבנתי שזה כפול 4 ולא כפול 2 שזה הDUAL רציתי לדעת.. אם כתוב שזה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz אז המהירות כאילו זה 2.4GHZ כפול 4? (כי זה קואדרו?!) ואם לא אז שמישהוא יסביר בבקשה... תודה...!

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by rene,

מישהו יודע אם הכרטיס Albatron KM51PV-AM2 שמשווק בארץ מגיע עם הפאנל של יציאת Component. אם לא, אז האם מישהו יודע האם ניתן להשיג את הפאנל בארץ? מחירו? כמו"כ, האם ניתן להשיג את הפאנל של יציאת SPDIF? מחירו? אגב, שאלתי את היבואן שהיפנה אותי לחנות PCLOGIC והם לא ממש ענו לי על השאלות (והיו לא ממש נחמדים) :'(

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. מעדכן באופן אירוני.. קניתי זכרונות. התקנתי. מסך כחול לפני שבגלל רואים שהמחשב עולה. ריסט לcmos וכו' - מסך כחול בטעינה של וינדאוס. החלפה לזכרונות הקודמים עובדת - אבל אז ניסיתי עוד כמה דברים.. ועכשיו כלום לא עובד. מסך כחול בטעינה של וינדאוס. להכניס רק זכרון 1, שינויים של בלוטים, התקנה מחדש של הביוס, הקטנת המהירות ל1600 ועוד עצות שקראתי... כלום לא עוזר הצעות? הודעה קודמת: אהלן, יש לי כרגע 2 זכרונות של 4 ג'יגה. crucial ddr3 1333 pc3 10600. …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kobibo,

רכשתי את AMD 3200 64bit E-6 BW ונדהמתי לגלות... איזה שטח גדול צריך למרוח במישחה טרמית ( לא כמו שחשבתי איזה ריבוע קטן באמצע ). ויותר מטריד מדבקת בר-קוד של היצרן בדיוק באמצע - הסרה של המדבקה תסיר את האחריות ( מה שלא בא לי ). במידה ואני לא מתכוון למרוח את כל המשטח ב MX1 שלי אלא לשים באמצע ולתת לסוניק שלי למעוך אותה האם יהיה ניתן לשים את המישחה על המדבקה ? האם זה יהיה בכלל אפקטיבי ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by turtleman,

הבנתי שמבחינת OC הK8T800 גרוע. אבל אם אני לא רוצה לעשות OC איזה צ'יפסט עדיף?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  7. Started by ghadad,

האם הוא דורש התקנת התקן נוסף לטובת הפעלת הפיירוויר ? ממה שהבנתי הוא תומך בפיירוויר וב manual שלהם כתוב שזה דורש מודול מיוחד ??? לבנתיים אני לא מצליח להתקין את הדרייבר כמו שצריך

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by בני סלע,

צהריים טובים לכול חברי הפורום. יש לי שאלה קצת....מוזרה. אפשר להתקין 2 מעבדים על לוח אם אחד?אתמול ראיתי כמה סרטונים בYOUTUBE ושם מדברים על מערכת בעלת 8 ליבות(מעבד 4 ליבות 2X ) זה אפשרי?אם כן,אז אפשר לפרט על זה קצת...? תודה רבה

9. צריך חוו"ד על לוח אם של עם צ'יפסט של NVIDIA: MSI P6NG ATX7100

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים ..

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  11. האם אם אני אקנה איזה OCZ של 3500/3700 ואני לא מתכוון לעשות OC האם אני אוכל לשים אותם..? לא תיהיה בעיה? והאם זה ישפר את הביצועים ? או שלהישאר עם 3200? תודה!

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  12. Started by rotem20,

חברים שלום, יש לי לוח אם של אסוס דגם P5GDC PRO אבל אין לי את הדיסק המקורי של הדרייברים,באתר של אסוס אי אפשר למצוא חבילת דרייברים שלמה של הכרטיס קול אונבורד צ'יפסט וביוס והאמת זה קצת מסובך,יש לי WINDOWS XP32Bit אשמח אם מישהו ימצא קישור או פיתרון לבעיה שלי למרות שאני לא הצלחתי למצוא משהו תודה חברים

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  13. שלום רב ברשותי מחשב ישן שהרכבתי לפני מספר שנים, ואז הוא היה נחשב משהו: לוח lanparty ut ultra d nf4 מעבד חד ליבתי ישן של AMD 2 ג'יגה זיכרון בדואל כרטיס מסך של sapphire radeon GTO2 שהמהרתי. היום המחשב החליט לשבות ולהיתקע בשלב הבוט. גם הכניסה לביוס נתקעת והמקלדת מפסיקה להגיב. היות וכך אני מניח שהבעייה הינה בלוח או במעבד, ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה אשמח להמלצה על לוח מעבד וזיכרון שנותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף, ויאפשרו שדרוג עתידי , סביב ה 1000 שח.. עיקר השימושים שלי הינם משרדיים, אבל חוטא לפעמים קצת במשחקים וסימולטורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי לוח DFI Infinity NF4 SLI עם זוג זכרונות 400MHZ 512X2 של PQI בתזמונים של 2-2-2-5 ב-2.8V . אני רוצה להוסיף זוג נוסף של ג'יגה זיכרון. האם אני חייב בדיוק אותם תזמונים של זכרונות ואותה צריכת חשמת בשביל שזה יתאים? או שרק ה-CL עצמו צריך להיות תואם? או שבכלל כל CL יתאים?

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  15. כי יש איזו שהיא בעיה עם זה? האם זה אמיתי

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Minex,

היה לי במחשב סטיק של 4GB, קניתי שני סטיקים חדשים של 8X8. בחיבור שניהם נשמע צפצוף מהיר בהדלקת המחשב. כיביתי. הוצאתי סטיק אחד, הצפצוף הפסיק והמחשב עלה תקין. עדיין יש צפצוף כשאני מחבר סטיק (ישן או חדש) לאותו סלוט ונדמה שהבעיה מהסלוט. מה האפשרויות שלי? הלוח מזמן לא באחריות. לשקול להחליף או שיש אפשרות לתקן סלוט?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Sis חשפה היום את סדרת הצי'פסטים החדשה שלה ה-SiS671 וה-SiS771 מוכנות לוויסטה. כשהיא משחררת את ה-SiS671FX ו-SiS671DX לפלטפורמת אינטל, ואת סדרת SiS771 לפלטפורמת AMD, כשה-SiS771 ישולב גם בפלטפורמת AMD למחשבים ניידים. כל סדרת השבבים המוכנים לוויסטה מלבד ה-SiS671DX יכללו מנוע גרפי מסוג Mirage3 עם תמיכה מלאה ב-DX9, כשה-SiS671DX שמור למשתמשי ה-High-End. את תפקיד הגשר הדרומי יתפוס ה-SiS968 החדש. מוצר שלפי הנתונים נראה מחוטב בצורה מכובדת, שווה עיון: SiS671: http://www.sis.com/products/sis671.htm SiS771: http://www.sis.com/products/sis771.htm

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. Started by Royz,

טוב, שלום לכולם. אני צריך שני סטיקים של 1 gig כל אחד. אילו מבין הבאים הוא הכי טוב? Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7276 DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 Geil 2GB (2x1024MB) DDR 3200 Value Dual Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4237 התקציב הוא עד 1600 שקלים, יש אולי הצעות אחרות?

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by carock,

אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני(עד שלא יהיה יציב) ואני מעוניין שתמליצו לי על זיכרונות ולוח אם שממש טובים לאוברקלוק.. החלקים שבתכנון Q6600 CORSAIR520 APOLLO

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by snir0,

המליצו לי בחום לקנות את המעבד הזה E6400 למשחקים אבל אני רואה שכל המשחקים החדשים דורשים מעבד בעל מהירות גדולה יותר ולכן הכפול ליבה לא משחק כאן תפקיד. האם היה עדיף להשקיע בפנטיום D ? יש לי במפרט: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p בבקשה תעזרו לי זה מבאס לי ת'חיים כי יש לי משחקים נורא טובים כמו ריינבוו סיקס שאני מת שיעבדו כמו שצריך!

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  21. http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_251&products_id=3521 לא מצאתי את המידע באינטרנט ??? אני שואל כי הזמנתי את המחשב סוף סוף אבל מסתבר שרתמתי את העגלה לפני הסוס ורק עכשיו נזכרתי לברר את הנתונים על הזכרון הזה. רב תודות למי שיגלה לי

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by hardgore1,

הי, יש לי מחשב Lenovo Desktop 8GB RAM מה המקסימום שאני יכול לשים, ובאיזה מהירות? חיפשתי מידע על הלוח אם ולא מצאתי, הכי קרוב שמצאתי זה זה- https://openbenchmarking.org/result/1802279-FO-1802270FO46 אני רואה שזה 32GB.. אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה אכן המקסימום? ובאיזה מהירות? אשמח לעזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. https://www.techradar.com/news/amd-ryzen-9-3950x-is-out-of-stock-everywhere-and-might-remain-so-for-a-long-time AMD Ryzen 9 3950X is out of stock everywhere – and might remain so for a long time מדובר במעבד שמורכב משתי פיסות die של 8 ליבות כל אחת, שהן binned בצורה קיצונית. מסתבר קיצונית מדי על מנת לעמוד בתדרי עבודה הכי גבוהים בליין של סדרה 3000. לכן ל- AMD יש ממש מעט יחידות שכאלו מסך היצור הכולל, מה שמאפשר בידם לייצר מעט מדי מעבדים לעומת הביקוש הער. יוצא מצב שהמחיר בו נקבו 750$ מסתבר כזול מדי לעומת מוכנות השוק לשלם. וזה מה שקורה, יחס של 16 ל- 1 בין ביקוש להיצע. האמת היא שאני מתקשה להבין את הצרכנים שמוכנים לשלם כל…

24. Started by Pythagoras,

למחשב משחקים עם Q6600 ו8800 GTS ... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3328 תודה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by UncleRico,

ברשותי לוח אם ABIT- IS7-E זיכרון OCZ בעל תזמונים 2.5-3-3-7 (2*256) DDR 400 מעבד (P4 2.8 (478 אני מעוניין להחזיק עוד שנה-שנתיים את המחשב רכשתי כרטיס מסך חדש 7600GT והשאלה היא מבחינת הזיכרון, איזה זיכרון הכי משתלם לי להוסיף למערכת כזו ? ממה שהבנתי, רצוי לי לקנות זיכרון בעל CAS של 2.5 האם זה מדויק ? איך תוספת זיכרון בעל תזמונים שונים/חברה שונה ישפיע על היציבות ? (שזה הכי קריטי בשבילי) חשבתי על לקנות KINGSTON DDR 400 בעל CAS של 2.5 האם זו תהיה קניה נכונה לדעתכם ? מה עדיף ? לקנות עוד שני סטיקים של 512 ? או להיות לקנות 4X512 ולהחליף את הOCZ הקיימים ? (האם זה יהיה בזבוז כסף מיותר, או שזה יועיל בצורה נכרת ליציבות ולמהירות ? ) תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.