עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה עדיף מבין שתי האפשרויות האלה מבחינת ביצועים: RADEON 9600XT 128MB+512MB PC3200 VS RADEON 9550 128MB+1gb PC3200 ???

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  2. -------------------------------------------------------------------------------- שלום מצאתי לפני זמן מה, חנות מאוד זולה באינטרנט אשר מתמחה בזכרונות למחשב מישהו יודע את הכתובת שלה? זאת חנות אשר אינה ישראלית במקור, אבל יש לה סניף בישראל.

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by LIDOR_13,

אוקיי אז ככה הדלקתי תמחשב ואני שומע צפצופים מעצבנים באוזניה.... אני יודע שללוח אם קורה משהו הוא מתחיל עם הצפצופים האלה איך אני מזהה מה הצפצופים אומרים? הורדתי איזה חוברת הפעלה אבל אני לא מוצא שם כלום.... אם הייתי מכיר תוכנה הייתי מקליט לכם אבל אני לא... בקיצור איך אני מזהה את זבעיה של הצליל? תודה לעוזרים...! עריכה:תקשיבו חיברתי USB[MP] וזה הפסיק.... מה זה היה?

4. שמעו אנשים קניתי זיכרון של SAMSUNG DDR 400MHZ 1GB סטיק 1 ובמחשב כבר היה לי 1 GB עם 2 סטיקים של 512 של KINGSTON עכשיו ששמתי את ה SAMSUNG לא רק שזה לא קורא אותו גם עכשיו מראה לי שיש לי 512MB. מה יכולה להיות הבעייה? http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=436562 אבל בכל מקום במחשב וגם ב3DM5 זה הראה 1.5GB

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  5. שלום, אני מתלבט אם לקנות כפול ליבה או לא. מצד אחד אני יותר בכיוון של משחקים, אבל השאיפה היא גם לקודד הרבה סרטים. בעיקרון התקציב יכול לאפשר כפול ליבה עם קצת מאמץ, ככה שזה בהישג יד. אבל עד כמה זה באמת משמעותי ורצוי, אם אני לוקח כפול ליבה אני יכול להיות בראש שקט יחסית להרבה זמן בקטע של שידרוגים של המעבד? אני מדמה את זה כך: אם אני רוצה לקודד סרט ונגיד גם לשחק במשחק בו זמנית, אז האם עדיף להוסיף 1000 ש"ח (שזה סכום לא קטן) בשביל שאני אעשה את שני הדברים האלה יחד או שאני אוותר על משחק ואעשה משהו אחר בזמן הזה ואחסוך 1000 ש"ח אבל אצטרך להיות יותר סבלני עם המשחק ולחכות שזה יסיים לקודד את הסרט. אלה החישובים שאני אמור לעשות פחות או יותר? או שיש עוד הרבה יתרונות לכפול ליבה שכדאי לקחת או…

• 17 תגובות
    • 996 צפיות
  6. ראו תמונה: נראה לי כמו איזה חיישן. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by altatrifoti,

שלום אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב יותר מיתקדם בטכנולוגייה תודה. זהhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2962 או זהhttp://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2879 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 אוASROCK P67 Extreme 4 B3 P67 CHIPSET

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by NOVA,

אהלן, בקרוב ארכוש מערכת חדשה E8400 Gigabyte DS3L אקנה גם שני מודולים של הזכרון הנ"ל. מעולם לא שמעתי על NCP אבל המחיר טוב ואני לא מעוניין ב-OC. האם עלי לחשוש מרכישה של הרכיבים האלה? אם כן, אני ישר הולך לSAMSUNG הבטוחה והזולה קצת פחותץץ

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by yfcom,

אם מישהו יכול לייעץ לי לפני שאני קונה מה יותר טוב ASUS P4P800SE או GIGABYTE ga-8s648fxl

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  10. האם יש הבדלים בין השניים שמצדיקים את ההבדל של ה 100 ש"ח? מבחינת ביצועי ההקפיים כמו הארד דיסק ורשת. וביצועי OC? אני משיג אותם במחירים ש 550 ו 650 בהתאמה, יש לוח אחר במחירים האלה שעדיף לאובר קלוקינג? תודה מראש רום

• 18 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Cha,

קודם כל רציתי להגיד לפורום הזה תודה על התגובה המהירה שקיבלתי לשאלתי הקודמת.. אני רשום בעוד כמה פורמים, וזה המקום היחידי שקיבלתי מענה אמיתי.. אז שוב תודה! ויש לי שאלה חדש.. עקב חברה לאמקצועית שקניתי ממנה רכיבים למחשב הביאו לי מעבד שלא תואם ללוח אם.. בעת ניסיון ההרכבה ניראה לי שנגעתי ממש קלות בכרטיס של המעבד (עקב תיסכול כי לא הבנתי למה הוא לא מתאים) אגה לא בטוח שממש נגעתי רק חשש .. מה לעשות? לרסס עם ספריי חמצן? הלוח אם החדש של גיגה בייט GA-X57A-UD7 יגיע רק בעוד מספר ימים ואני חרד למעבד שלי.. תודה ענקית למי שיענה...

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by 23avri,

מישהוא התנסה עם זה טכנאי הציע לי לי להחליף את הקבלים בלוח אם לטענתו הם כמעט גמורים המחשב כבה לפעמים ועולה לאט , בינתיים החלפתי ספק כח מדובר על מחשב פנטיום 4 אבל ישן

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  13. היי לכולם. בבדיקה די שגרתית בMEMTEST גיליתי דבר מעניין. נתחיל בזה שאת הבדיקה ערכתי בהגדרות סטוק של כל הרכיבים במחשב. כולל כמובן, הזכרונות. כאשר אני מריץ בדיקה רגילה, ובפרט הגדרת הMEMORY SIZING היא BIOS STD, הכל עובד כשורה. ברם, כאשר אני בוחר באפשרות MEMORY SIZING = BIOS ALL, שלמיטב הבנתי(ואשמח אם מישהו שיודע עוד על העניין יוכל להרחיב), אינה משאירה שום זכרון רזרבה אלא בודקת את כל כולו, אני מקבל תוך מאית שנייה 481 שגיאות, שתוקעות את המחשב לגמרי. כאן אני נתקל בבעיה משונה גם כן - אם אני לוחץ על כפתור הריסט, המחשב לא עושה POST. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש כדי שהוא יחזור לפעול רגיל. כל השגיאות מופיעות בכתובת הבאה : 000fec00000 - 4076.0MB. עכשיו השאלה שלי היא כזאת - הא…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  14. מה ההבדל בין cl 2.5 לבין cl 3 וכן אלה ... ( מדובר בזיכרונות) , למה 2.5 יקר יותר מ 3 ?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by Astrix-D,

מה זה CL בזיכרונות ,לדוגמא:CL5,CL4,וכל זה ,מה זה?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Bh,

היי.. יש לי מחשב pentium 4 ישן והלוח אם נשרף לי. הלוח אם הוא MSI P4S5MG. המעבד הוא פנטיום 4 1700. אני רוצה להפוך אותו למחשב סלוני ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי בקניית מחשב חדש. השאלה היא, איזה לוח אם בדיוק אני צריך? צריך צ'יפסט מסוים שמתאים למעבד? איזה לוחות אם יכולים להתאים לי? הסכתלתי ב-SkyPc וראיתי רשימה של לוחות שתומכים בפנטים 4: http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=54&fldVal=Pentium%204&ShowSenon=1 האם כל הלוחות ברשימה יתמכו במעבד שלי? תודה מראש וחג שמח..

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  17. שלום אני משתמש בזיכרון של 2G 800 ורוצה להוסיף אליו 1G שיש לי בבית במהירות של 533 האם זה יתרום למהירות הכללית של המחשב ?

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by drunk,

התחיל בזה שבאיתחול המחשב קרא את הזיכרון ללא הפסק אחר כך זה נעלם והאיתחול נעצר בהודעה שיש בעיה עם ניתור החומרה נכנסתי לבדוק וראיתי שמעלות החום של המעבד עומדים על 130 מעלות זה ולא נשרף המעבד אחרת לא יכולתי להמשיך עם האיתחול ביטלתי את האפשרות של ניטור המעבד והמשכתי הלאה באיתחול עכשיו רק כשאני מאתחל את המחשב בכיבוי פיזי לפעמים באופן לא קבוע אני נזרק ישירות לתוך הביוס ואני לא מבין למה? מה יכול להיות? ביוס דפוק? לוח אם דפוק? לוח אם אסוס מעבד פנטיום 3

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by drumtroll85,

מישהו יודע מה זה הצ'יפ הזה ואם הוא שווה משהו בכלל???

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  20. שלום. כן, לפעמים אני גם נהנה להבין את התאוריה של הדברים, ולכן אני רוצה להעלות את השאלה הבאה: אני משתמש במעבד שרץ באופן קבוע על מהירות 3.6GHz. [מדובר במעבד של AMD, כאשר אפשרות ה Cool n Quite מבוטלת לצורך העניין] במהירות זאת, כאשר לא מתבצעת שום פעולה במחשב [idle], הטמפרטורה עומדת על 16 מעלות. בעת הרצת מבחן מאמץ - הטמפרטורה עולה ל 30 מעלות. השאלה שלי היא - מדוע?! כן, כמובן שזה נראה כמעט טבעי. יותר "עומס" על המעבד, מביא לטמפרטורות יותר גבוהות. אבל זה בכלל לא ברור. הרי גם כאשר הוא "נח" מהירותו היא 3.6, וגם כאשר הוא "מתאמץ" מהירותו זהה. מכיוון שמדובר ברכיבי פיזי, הרי שעל פניו נראה שכמות החשמל שעוברות מנקודה א' לנקודה ב', היא זהה [שהרי ה Voltage לא משתנה בין מנוחה…

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  21. שלום יש לי כרגע מחשב P3 1000 במארז של GATEWAY עם ספק מאוד רציני [500W] לוח האם הוא אינטל איסטון. האם יש מניעה להשתמש במארז ובספק הנוכחי עם לוח האם, המעבד והזכרונות החדשים? לגבי המארז - אני כמעט בטוח שכן, מדובר במארז שתומך בתקן הATX וכך גם הלוח החדש, אבל לגבי הספק אני לא בטוח. מה צריך לבדוק כדי לוודא תמיכה? הלוח המיועד הוא ASRock 939Dual-Sata2. בתודה מראש רון.

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by Ibrow-Now,

מתי יצא PCI-X לקהל הרחב?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  23. אחרי שוטטות קטנה באינטרנט מגלים במהרה שאפשר למצוא זיכרונות של CORSAIR בחצי מחיר מהמחיר בארץ (תבדקו ב AMAZON וב NEWEGG) ,הבעיה שאתרים מחול בד"כ לא שולחים לישראל , אם מישהו מכיר חנות בחול ששולחת לארץ והמחירים בה טובים כמו המחירים של AMAZON וNEWEGG בבקשה שתפו אותי ואת הקהל הרחב. תודה.

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  24. לפני כחודש קניתי זיכרון KINGSTON של 2GB ביגלל שאחד הסטיקים של הGSKILL הלך לעולמו, עכשיו הכנסתי תסטיק לבדיקה נוספת אחרי חודש, ואופה פיתאום הוא עובד עוד פעם ללא בעיות וגם OC אפשרי עליו עוד פעם מה יש קסמים בעולם המחשבים ? איך סטיק שרוף מחייה את עצמו ? יש למישהו תשובה לזה ? כשהוא נישרף המחשב לא עלה,והיו ציפצופים ופיתאום קסם הכל עובד ללא בעיות, מישהו יכול להסביר לי תתופעה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  25. A7V266-E האם זכרונות של DDR333 יכול להתאים ללוח של 266A ???

• 2 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים