עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by e-d-a,

קניתי מחשב חדש ואיתו זכרונות של ווינבונד ועכשיו אני רואה שהזכרונות שלי הם מסוג ch 6 (בטוח של ווינבונד) אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב ch 6 (מה שיש לי) או bh 5 מה שהייתי אמור לקבל (ואל תגידו הוא עבד עליך כי אני עובד של ואין מצב שהוא עבד עלי אולי הוא התבלבל). בכל אופן אני גם לא עושה אוברקלוק אבל בלי אני רוצה לדעת מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TermiNal,

אני בתהליכי קנייה של מערכת מבוססת 64 ביט,ובזמן שנותר עד שאבא יהיה בחול אני מתלבט. התקציב מאפשר חלקית 3200+ ביחד עם 1024 זיכרון. אני מתלבט האם לקחת 3200+ פלוס 1024 או 3000+ פלוס 1024. ה3200+ פחות משתלם לי ות'אמת פחות בא לי להשקיע בו אם ההבדל יהיה מזערי. מה זה אומר ה L2 cache ועד כמה זה באמת ישפיע עליי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. והאם אפשר להגדיר בלוח אם להשתמשבכרטיס מסך או במובנה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=965

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shainov,

שלום לכולם, בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות. איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת. אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE אופציה 2:ASUS P5Q-E אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48 שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות? אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור. *בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BlackLight,

מאז ומתמיד קניתי מחשבים עם מעבדי אינטל. לאחרונה לאחר מחקר וייעוץ מאנשים שונים לחלוטין שיעזרו לי לבנות מפרט, כולם או רובם במפתיע אמרו לי לקנות את המעבד הבא AMD Athlon II x4 630 AM3 Box יכול להיות שיש לזה קשר לתקציב שלי [3200~ ש"ח] ויכול להיות שלא. אין לי מושג איך הביצועים של מעבדי AMD מאחר ואף פעם לא השתמשתי באחד. המעבר קצת "מפחיד" אותי, ואני לא סגור על עצמי. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא.... האם יש סיבה לחשוש? איך מעבדי AMD בניגוד לאינטל? איך המעבד הנ"ל שהמליצו לי עליו? או שעדיף להישאר עם אינטל? תודה רבה לעוזרים, קצת דחוף כי זה קשור למחשב שאני הולך לקנות עוד בימים הקרובים. הנה לינק לדיון עם המפרט שאני כנראה אקנה בקרוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by a-gold,

וכמה מגה הוא? יש לי מעבד של אינטל סוקט 775 עכשיו כשקניתי אמרו לי שזה 2 מגה ונרה לי שעבדו עלי וזה מגה. אז איך אני בודק???

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אחרי שוטטות קטנה באינטרנט מגלים במהרה שאפשר למצוא זיכרונות של CORSAIR בחצי מחיר מהמחיר בארץ (תבדקו ב AMAZON וב NEWEGG) ,הבעיה שאתרים מחול בד"כ לא שולחים לישראל , אם מישהו מכיר חנות בחול ששולחת לארץ והמחירים בה טובים כמו המחירים של AMAZON וNEWEGG בבקשה שתפו אותי ואת הקהל הרחב. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. עבור מעבד 2500K עם לוח אם מסדרה Z עד כמה מגביל חיבור 4 פינים לעומת 8?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפי הכותרת ואן תקציב תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני מתלבט אם לקנות כפול ליבה או לא. מצד אחד אני יותר בכיוון של משחקים, אבל השאיפה היא גם לקודד הרבה סרטים. בעיקרון התקציב יכול לאפשר כפול ליבה עם קצת מאמץ, ככה שזה בהישג יד. אבל עד כמה זה באמת משמעותי ורצוי, אם אני לוקח כפול ליבה אני יכול להיות בראש שקט יחסית להרבה זמן בקטע של שידרוגים של המעבד? אני מדמה את זה כך: אם אני רוצה לקודד סרט ונגיד גם לשחק במשחק בו זמנית, אז האם עדיף להוסיף 1000 ש"ח (שזה סכום לא קטן) בשביל שאני אעשה את שני הדברים האלה יחד או שאני אוותר על משחק ואעשה משהו אחר בזמן הזה ואחסוך 1000 ש"ח אבל אצטרך להיות יותר סבלני עם המשחק ולחכות שזה יסיים לקודד את הסרט. אלה החישובים שאני אמור לעשות פחות או יותר? או שיש עוד הרבה יתרונות לכפול ליבה שכדאי לקחת או…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום , בקשר לדיון שפתחתי בתת פורום אחר :(כנראה לפה הדיון יותר מתאים )

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BENNY-L,

איזה מהם http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9698 ------ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6242 או שזה יותר מדיי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איפה אפשר לקנות בארץ את הלוחות מה סידרה BIG BANG

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bad-sector,

יש לי שאלה קטנטנה, קניתי לוח של ג'יגה בייט עם 333 FSB, מה זה FSB? מה זה אומר על הביצועים? מה השוני בין הדברים (266 / 333)? והאם אני כבר נהנה מהייתרון של המהירות הזו או שאני צריך לקנפג משהו בביוס?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Oranili,

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by weissby,

אז, מה זה? וניסיתי קצת ללמוד על זה במאמרים ולא כל כך הבנתי תכלס מה זה עושה.. מה המשמעות של זה, האם כשאני בוחר לוח אם הצ'יפסט זה דבר שאני צריך לשקול אותו בקנייה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by david1977,

אני משדרג את המחשב ומתלבט בין לוח מבוסס 850E עם PC1066 ו :AGP? * 4 או לוח מבוסס DDR עם AGP * 8 אני אני מתכנן להתקין את הרדיאון 9700 מה יתן לי ביצועים יותר טובים? או במלים אחרות מה יותר משפיע זכרון המהיר או AGP מהיר? (לא מצאתי לוח שיש לו גם RDRAM וגם AGP * 8) תצורת המחשב אחרי השדרוג: p4 2.26 533fsb לוח ע"פ המלצתכם כנ"ל הזכרונות (512mb) 2 דיסקים wd 20g 7200 CDR CDRW נ.ב. האם יכולה להווצר לי בעיה עם הספק? האם צריך לכוון את הספק ללוח החדש? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MrAlex,

האם מסדרה לסדרה יש שיפורים בגיימינג שהם מורגשים? אם אני קונה נגיד I5 מהסדרה הזאת ובאותו תדר מהסדרה HASWELL כיצד בא לידי ביטוי השיפור בביצועים,ואיפה? האם משתלם לשלם 100 שקל יותר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Clint Eastwood,

היי, MSI B75MA-E33 vs. Gigabyte GA-B75M-D3V אני מתעניין לגבי ההבדלים ביניהם. חוץ מDVI שבעיני הוא לא רלוונטי כל עוד יש יציאת HDMI יש העדפה מבחינת אמינות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי לכולם. בבדיקה די שגרתית בMEMTEST גיליתי דבר מעניין. נתחיל בזה שאת הבדיקה ערכתי בהגדרות סטוק של כל הרכיבים במחשב. כולל כמובן, הזכרונות. כאשר אני מריץ בדיקה רגילה, ובפרט הגדרת הMEMORY SIZING היא BIOS STD, הכל עובד כשורה. ברם, כאשר אני בוחר באפשרות MEMORY SIZING = BIOS ALL, שלמיטב הבנתי(ואשמח אם מישהו שיודע עוד על העניין יוכל להרחיב), אינה משאירה שום זכרון רזרבה אלא בודקת את כל כולו, אני מקבל תוך מאית שנייה 481 שגיאות, שתוקעות את המחשב לגמרי. כאן אני נתקל בבעיה משונה גם כן - אם אני לוחץ על כפתור הריסט, המחשב לא עושה POST. אני צריך לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש כדי שהוא יחזור לפעול רגיל. כל השגיאות מופיעות בכתובת הבאה : 000fec00000 - 4076.0MB. עכשיו השאלה שלי היא כזאת - הא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by fenix5545,

המעבד שלי נהרס( I5 2500K) ואני רוצה להחליף מעבד והיתה לאבא תהיה אם לא כדאי יותר להיתקדם לדור החדש של המעבדים במקום לקנות מעבד דור קודם (I7 3770K) אחד הדברים שעלו זה לקנות לוח אם המשתווה או עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי z77-hd5h-wb איזה לוח אם להמלצתכם משוותה בביצועים\יכולות ללוח זה ואפילו עוקף את הלוח אם הנוכחי שלי,תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by LiorP23,

רק לפני 18 חודשים אינטל שינתה את הדרך שלה לשמות המעבדים מתדר למספור תלת ספרתי (סדרה 3xx הייתה Celeron D, סדרה 5xx הייתה Prescott 1MB L2, סדרה 6xx הייתה Prescott 2MB L2, סדרה 7xx הייתה Dothan לניידים, וסדרה 8xx הייתה Pentium D כפולי ליבה בתהליך ייצור של 90 נ"מ, וסדרה 9xx הייתה מיועדת לכפולי ליבה בתהליך ייצור של 65 נ"מ) עכשיו אינטל משנה שוב את שיטת השמות והיא תכלול מעתה רצף של 5 תווים התו הראשון יהיה אות באנגלית אשר תסמן את צריכת החשמל של המעבד כאשר E מסמלת צריכת חשמל של 50W ויותר T מסמלת צריכת חשמל בין 25W ל 49W L מסמלת צריכת חשמל בין 15W ל 24W U מסמלת צריכת חשמל של 14W ומטה ארבעת הספרות הבאות יסמנו את משפחת המעבד (בדומה לספרה הראשונה במספור התלת ספרתי), ואת ביצועיו לדוגמה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום! תגידו האם זה תוצאה טובה ל: ATHLON XP 2200 PC2100 266MHZ CPU:5350 MEMORY:3420

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. או לקחת מעבד 64 פשוט ב 900 שקל לא רוצה שפשוט עוד חצי שנה אני אגיד חבל שלא קניתי כבר.. * האם אני אוכל בכלל לנצל אותו בשנה הקרובה * האם אני ארגיש שיפור במשחקים תוכנות וינדוס * האם חובה XP 64 (האם כדיי להתקין אותה בכלל ויש דרייבירם לכל הכרטיסים... ) תודה מראש (מה הלוח המומלץ לא ממש צריך SLI חשבתי על MSI Fatal1ty )

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים