עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קימים מספר ציפסטים שתומכים בAM3+ מה האיתרונות של כל ציפסט 800 ו900 והאם אני לא מעוניין בSLI או CF עדיף לי לקחת 870 או שהעבודה יותר יעילה עם 970 או 990 תודה

2. Started by Integer,

מחפש לוח אם ל Intel Pentium 4 2.8GHz 512k 533MHz צריך שיהיה בו כרטיס קול, כרטיס רשת, לפחות 4 USB, לא צריך שיהיה בו כרטיס מסך, שיתמוך בזכרון מסוג DDR 400 MHz בבקשה אם אפשר דגמים מפורטים כדי שאני אוכל למצא עליהם מידע... במחירים סבירים מעל 400 ומתחת 900 (אפשר לחרוג קצת לכל כיוון)

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום! תגידו האם זה תוצאה טובה ל: ATHLON XP 2200 PC2100 266MHZ CPU:5350 MEMORY:3420

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. על איזה לוח אתם ממליצים עד המחיר הזה (אפשרי גם עוד כמה שקלים) עדיף עם כרטיס מסך טוב (או מכסימום בלי אבל אם אפשר גם איזה כרטיס מסך עד 300 ש"ח) למחשב הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6400 1066 דיסק קשיח: LG 250GB זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR II 800 MHZ צורב: LG X18 DVD

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by lipa,

http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. והאם יש מע"מ על חומרה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Ibrow-Now,

מתי יצא PCI-X לקהל הרחב?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by RoyShefy,

לגרסת ה-E יש 1MB CACHE שזה כפול מהרגיל... ויש לי מצב למכור את המעבד שלי ולקנות את ה3.2E ב350 שקל... שווה?? יהיו הבדלים גדולים.? איך הביצועים הגראפיים שלו? והוא אוברקלוקר טוב?? והוא בכלל יתאים ללוח שיש לי עכשיו...?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 הנני מעוניין לעשות OC למעבד(E6300), אך לפי מה שאני רואה הלוח לא ממש נותן לי לעשות את זה עם הגירסא הקיימת, לכן הורדתי את העידכון ל BIOS הדרוש מהאתר של GIGABYTE. השאלה היא האם יש דרך לעדכן את ה BIOS דרך WINDOWS ? או חובה דרך MS-DOS ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eran256,

שלום ראיתי שבskypc יש אחריות לכל החיים על המעבדים של אינטל, לעומת זאת בtms יש אחריות רק לשלוש שנים. קיצור לא הבנתי עם יש אחריות של אינטל או של החנות או גם וגם ??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by NOVA,

אהלן, בקרוב ארכוש מערכת חדשה E8400 Gigabyte DS3L אקנה גם שני מודולים של הזכרון הנ"ל. מעולם לא שמעתי על NCP אבל המחיר טוב ואני לא מעוניין ב-OC. האם עלי לחשוש מרכישה של הרכיבים האלה? אם כן, אני ישר הולך לSAMSUNG הבטוחה והזולה קצת פחותץץ

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לפי הנתונים שיש עד עכשיו איזה לוחות יהיו עדיפים מבוססי 965 או 680I אני מדבר על לוחות HIGE END במו ה P5B DLX ומתי אמורים להגיע לוחות תומכים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אוקיי... יש לי לוח אם Asus P4S800D-X, דיי ישן בכל מקרה, אני רוצה לשדרג את הזכרון (כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB) האם יש סטיקים של 2GB שיתאימו ללוח אם? אם כן, אני אשמח להצעות.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dennis14,

קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by רוני15,

יש לי לוח אם ECS P4VMM2 וכרטיס מסך גיפורס 2 64 מגה עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס FX 128 מגה והמחשב לא עולה הטכנאי אומר לי שזה בגלל הלוח אם שהוא לא סוחב עשינו בדיקות וגם גיפורס 4 הוא לא עולה רק בגיפורס 2 עכשיו יש משהו לעשות או שצריך להעיף את המחשב לעזאזל? כי אני מת לשחק בגי' טי אי החדש אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להיכנס להוצאה גדולה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by icebreak,

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=249&var2=0 אם זה נכון, זה פשוט חוצפה... מה החוכמה להשיג תוספת ביצועים בכל ה BENCHMARK באינטרנט, ע"י תוספת קטנה ל CLOCK באופן נסתר ??? מסתבר שהם גם עושים OC ל FSB גם ל MEM וגם לתזומני זכרון (למרות שנקבעו על MANUAL על משהו אחר, ASUS בפועל עושים משהו אחר !!!)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 4xtos,

מעבד: INTEL I5 2500 לוח אם: BIOSTAR TH67+ זיכרונות: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select שתיים כאלה אז 4GB כרטיס מסך: GIGABYTE GTX570 דיסק קשיח SAMSUNG 1TB ספק כוח: FSP600W שווה לי לשדרג ל8GB? איזה זכרון לקחת? מה לעשות אחרי הקנייה? פשוט לחבר וזהו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מחשב מלפני 3 שנים אם 2 כרטיסי זיכרון של 256MB DDR אני חושב שהם 400MHZ אני רוצה לשדרג אותם ... אני יכול לDDR2 ? או שאני צריך להחליף לוח אם בשביל זה יש לי לוח אם של MSI NEO-V 2 משהו כזה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ה6600 היה על 3.2, ה9550 ללא OC. מה שמוזר לי הוא שכל ההבדל בביצועים הוא 1500 נקודות ב3DM06. הוא נותן לי 15960 עם כרטיס GTX295. האם זה נורמאלי למעבד כזה? האמת ציפיתי ליותר...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Aviad6,

האם AMD 4200 כפול ליבה משתווה לCORE של אינטל בסטוק? האם שווה לקנות עכשיו AMD יד שנייה או שנחכה ונקנה חדש אחרי ירידת המחירים הקרובה של אינטל OC אולי בעתיד אני פשוט יושב עכשוי עם מישהו שיש לו יד שנייה ואני ממש צריך מחשב חדש רק שאין מספיק מזומן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kedar38,

שלום, רציתי לדעת מה עדיף למשחקים ובכלל, הלוח של MSI או ג'יגה בייט? והאם ללוח של MSI יש מוניטורים שנותנים טמפ' של לוח, מעבד, צ'יפ ואם הוא תומך ב FIRE WIRE ? כמו הלוח של ג'יגה בייט אני מקונה athlon 64 עם כרטיס מסך ג'יפורס 6600 256MB . בגדול, מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה עדיף לקנות? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by R0ck,

אינני מבין זאת... רכשתי סטיק טווינמוס אחד (TMD-50B) בנפח חצי ג'יגהבייט PC3200. תזמונים 2.5-3-3-8, מתח 2.6 וולט. DIMM 1 - מסכים כחולים, קריסות עם טעינת חלונות. DIMM 2 - כנ"ל. DIMM 3 - הכל איכותי! : Ratio 3/3 גירסת ביוס עדכנית (גירסה 18) מתח למעבד 1.65 וולט. 200x10 = 2 Ghz CPU Interface - Enabled Cpu Disc. - Enabled משונה ביותר... קשה לי להאמין ששני הדימים דפוקים ורק השלישי מתפקד כראוי... בוצעו גם בדיקות עם ה Memtest, המצב היה נואש עד כדי כך שה Memtest פשוט נתקעה באמצע המבחנים. רצה חלק עם הסטיק ב DIMM 3. עיצות כלשהן? ד.א, גם עם גרסאות ביוס קודמות המצב נשאר כפי שהוא.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by bambaba,

שלום רב! לאחרונה המחשב שלי מתכבה מעצמו ישר אחרישה WIN עולה. המחשב מתפקד רק במצב SAFE MODE. לאחר בדיקת הטמפרטורת של המחשב.גיליתי שהטמפ' שנותן ה CPU DIODE היא (49c-) . רציתי לדעת האם אפשר לעשות רייסט לחיישן או כל פתרון אחר יתקבל בשמחה.(לפני שנלך לטכנאי) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים