מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
בהמשך לחיפושים שלי ללוח אם חדש למערכת ה HTPC שלי הבנתי למה אני זקוק. - תמיכה ב I3. -יציאת SPDIF, עדיף חשמלית מהפנל האחורי אך אם לא, גם יציאה פנימית תתאים לי (מצאתי את כרטיס ההמרה שבניתי לפני מספר שנים...) -Combo Cooler Option אפשרות להשתמש בגוף קירור של תושבת 775 (השם הזה מופיע בלוחות אם של ASROCK) -יצאת הוודיאו זניחה, אשתמש בכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS. -לפחות חריץ PCI רגיל אחד, אני זקוק לחיבור לכרטיס הרשת האלחוטי (רוב לוחות המיקרו ATX מגיעים עם PCI אקספרס בלבד) -זול הבעייה היא שמצאתי רק לוח אחד (של ASROCK) וגם הוא לא במלאי, אם מישהו מכיר לוח דומה עם הפרמטרים המבוקשים אשמח מאוד אם יוכל לענות לי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום השאלה נשאלת מכיוון שבמפרט לוח האם רשום PCI-Express 2.0 ועל כרטיס המסך PCI-Express 3.0 אודה לתשובתכם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח DFI Infinity 975X for LGA775 למטרות אוברקלוק (לא רצחני-סביר) איך הוא? הוא יותר זול מהASUS P5B DELUX וניראה לי יותר מישתלם....הא עולה 1000 ש"ח בנועה...כדאי בשילוב של מעבד E6300? (שכבר יש לי) יש לי שאלה עליו...עד כמה מהירות זיכרונות הוא יכול לקבל...כלומר הצ'יפ שלו זה 975X ככה שאני חושב שהוא מקבל לפחות עד 800MHZ נכון?! בקיצור אשמח לחוות דעת עליו.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קונה עוד מעט מעבד AMD64x2 4200 , ורציתי חוות דעת, והאם במחיר דומה אני יכול לקבל משהו יותר טוב? עריכה:ונא לקרוא גם את זה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=424859 אם זה משנה המחשב נועד למשחקים...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני שם זכרון 1G אם זכרון 256M המחשב יעבוד טוב ?
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי המעבד מעבד I3 3225 HD 4000 היה זמין בכול החנויות? וזול? (750 מינימום לא הייתי אומר שזה זול)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המלצה ללוח-אם, עד 600ש"ח חשבתי ללכת לכיוון ה-ASUS, המלצות? או כל לום-אם מצוין אחר, בבקשה המלצות. לום-אם של אינטל, לא מיועד ל-OC, אבל שיתמוך אם אני ירצה בעתיד. לא צריך חיית OC.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מתכוון לקנות את הלוח P5KPL-CM. הלוח שיש לי עכשיו הוא בגודל ATX (גובה: 30.5, רוחב: 24.5) והוא מתאים בול למארז. לפי מה שהבנתי הלוח הנ"ל הינו uATX (גובה: 24.5, רוחב: 20.3). הסתכלתי באיורים. למראית עין, קשה לדעת האם מיקומי הברגים תואמים. אשמח לדעת אם מישהו בעל ניסיון יודע האם הלוח יתאים למארז. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
c2d6600 asus gtx corsair ddr2 800 4g 1x4 wd 80g wd 250g 16m x2 antec 900 corsair hx 620w צריך לוח אם למחשב הזה , יש לי עד 1100שח+- ואני מתקשה להחלט עזרו לי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי1.7 P4 עם לוח אינטל D850MV וזכרונות RDRAM PC800רציתי לדעת כמה דברים בבקשה א האם אני יכול להחליף לזכרונות DDR?? ב אם אני רוצה להוסיף זכרון אני חייב של אותה חברה?? והאם אני יכול לשדרג מעבר ל PC800 תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם ניתן לקנות בארץ רכיב bois במקום אחד אחר ? אני צריך רכיב ל- abit nf7s ver. 2 עידכנתי בטעות קובץ לא נכון . מוכן לקנות אפילו משומש מלוח ישן . צריך תשובה דחוף. תודה .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והאם אפשר להגדיר בלוח אם להשתמשבכרטיס מסך או במובנה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח אם מחו"ל אשר יתמוך בINTEL ובLUCID אם הכי הרבה באנדל ופיצ'רים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן אשמח לדעת דגם :}
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. אך אני יודע שהוא עובד אצלי ב DUAL ? 2. באיזה בנקים על לוח האם אני צריך להשם אותם כדי שיעבדו ב DUAL ? 3. על הזכרונות יש לד אדום שדלוק רק על זכרון אחד מבין השנים - האם זה אומר שיש איזה שהיא בעיה? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב.......? 128-במהירות של 133 או 192 במהירות של 100? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שבskypc יש אחריות לכל החיים על המעבדים של אינטל, לעומת זאת בtms יש אחריות רק לשלוש שנים. קיצור לא הבנתי עם יש אחריות של אינטל או של החנות או גם וגם ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של ASUS X48 P5E-DELUXE ומעבד E8400 קודם כל השימושים שלי הם לפי סדר יורד: 1.PHOTOSHOP,DREAMWEVRE,ILLUSTRATOR 2.משחקים 3.מולטי-טאסקינג כמובן (אינטרנט והפעלת תוכנות במקביל) וזהו לפי דעתי אלא אם כן חברי הפורום יחדשו לי משהו,מעבר לזה יש לי מס' שאלות: 1.יתרונות ציפ'סט הX48 לעומת X38?במשחקים/תוכנות.מה הוסיפו ואם שווה לקחת את הP5E בתצורת הX38 אז אני ישמח 2.לגבי המעבד אני די סגור ויולבש עליו TT BT 3.יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W ואני מתכנן OC די מסיבי גם ללוח וגם למעבד אז רציתי להתייעץ האם להוסיף מאווררים ואם כן איזה? יש לציין שהמארז שלי הוא TT VIKING SB4000. אם ישנה אפשרות לסט זכרונות של 2GB אשמח כיוון שכרגע יש לי 2GB GSKILL HZ 800MHZ.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הסמפטרון S754 לבין הסלרון S775 (סדרות המעבדים הנ"ל בתושבות החדשות מתחילות במהירויות של 2600MHZ ומעלה ובמהירות זו הם בערך באותו סדר גודל מחיר) והשאלה שלי היא מה עדיף מבחינת ביצועים נטו (הסלרונים בתושבת הישנה, נטען כי הם לא שווים כלום, חלשים בטירוף וחבל לחשוב אפילו בכיוון שלהם ומה לגבי ה775 ???) חיפשתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי תושבה מספקת, משום מה אין עניין במעבדים הללו (ובצדק) אז אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. תודה רבה רבה לכם קובי אלבז
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ... בעיקרון השאלה שלי היא כזאת.. הזמנתי מחשב (שאני משלם עליו) שעלה לי 5780 ש"ח והייתי צריך להתפשר על הלוח הראשי שאמרו לי שהוא בסדר אבל אני אישית לא מכיר אותו רציתי לשאול אתכם אם הוא בסדר ... מדובר ב GIGABYTE GA-EP43-DS3L בפורומים אחרים קיבלתי תשובות חצויות יעני חצי אמרו שהוא סבבה וחצי קטלו אותו... וממש לא בא לי לרדת במפרט בשביל לשפר את הלוח M ============================= דרך אגב זה שאר המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 1024MB DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מאר…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-