עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בינתיים הלוח הכי זול שמצאתי (700 ש"ח )הוא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications אם יש לוח זול יותר (ומשתלם) אשמח לשמוע עליו. (רק מחברות מוכרות ואמינות) מה שהלוח חייב להכיל: HEADER פנימי לUSB3 יציאה אופטית. (הרגילה, לא דרך חיבור PL)

2. פורום שלום! התחדשתי במעבד sandy bridge i-7 2600k. איזה לוח אם מומלץ עבורו בתקציב של 400-600 שקל. מתוכנן אוברקלוק קל שלא מצריך ציוד הקפי מלבד הקירור הסטנדרטי. יש כרטיס גרפי חיצוני - nvidia 570. וזיכרון 4 ג'יגה DDR3 1600 Mhz. הולך להריץ משחקים כבדים וסרטי בלו-ריי בסלון. אם יש שאלות/בקשות תרגישו חופשי. בברכה, אלכס.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד מחשב גימיינג חדש ובדיוק בשלב בניית מפרט. אני סגור כמעט באופן מלא על כל הרכיבים חוץ מלוח אם... במחשב יהיה מעבד I5 4670, זכרון של 16GB וכרטיס מסך GTX660 ומעלה (עוד לא החלטתי). אין לי צורך בריבוי כרטיסים גרפיים, לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג כלשהוא, צריך 4-6 כניסות USB3 מאחורה ו 1-2 מקדימה תקציב עד סביבות ה 600 ש"ח ללוח, אשמח לשמוע רעיון שלכם. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by Shbd,

שלום, אני מעוניין לקנות זכרון\זכרונות 8GB DDR3 1600MHZ. האם כדאי בקיט של 4GB X 2 (יקר יותר) או סטיק אחד של - 8GB? (לא מתכוון להוסיף יותר מזה בעתיד הקרוב והרחוק). הלוח שלי הוא GA-P55A-UD3 נראה לי rev 1.0. האם יש בעיית תמיכה בסטיק אחד של 8GB עם הלוח הזה? באתר של gigabyte רשום עד 16GB אך זה בכללי ולא לגבי סטיק בודד. איך אפשר לדעת ?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by lion03,

יש לי שתי סטיקים של OCZ 2GB 800MHZ לפני כמה שעות עברתי על הספרון של הלוח אם והבנתי שלא חיברתי אותם נכון והם לא עובדים בדואל צ'נל אז העברתי אחד מהם סלוט וכאן התחילה הבעיה ניסיתי לעלות את המחשב וקיבלתי הודעה של ציפצופים על תקלה בזכרונות, החזרתי למצב הקודם והתקלה לא נפתרה נסיתי להפעיל רק עם סטיק אחד ואז עם השני וזה לא פתר את התקלה. ניסיתי להפעיל אותם על מחשב אחר וזה עבד, הבעיה היא לא בלוח כי הוא עובד עם סטיק אחר שלקחתי מחבר. למישהו יש אולי רעיון מלעזאזל הולך עם הסטיקים האלה?! תודה

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by amitbatito,

יש לי מעבד e6400 וזיכרונות 2 ג'יגה 667 של corsair ולוח אם של asus p5b לכמה אני יצליח להגיע אם אוברקלוק אם המעבד???

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by Dubek,

שלום. רציתי לדעת מה זה בדיוק מעבד Opteron. כלומר למה הוא משמש, ומה ההבדל בינו לבין מעבד Athlon. תודה

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by ohadedwi,

שלום רב! הייתי שמח לקבל הכרעה בנושא מסויים. קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M חבר שלי קונה מחשב שהמעבד שלו הוא E8500 וכרטיס מסך 8600GT איזה מחשב יהיה יותר מהיר? או יותר טוב? ומה ההבדל בין ה Q ל E תודה מראש

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  9. ראו תמונה: נראה לי כמו איזה חיישן. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

אהלן, לחבר שלי יש את הלוח הזה: http://www.ixbt.com/mainboard/asus/p4p800-roundup/p4p800-board.jpg Asus P4P800. הלוח נמצא בתוך מארז ג'נרי עם לדים מקדמה: ירוק סטנדרטי של - המחשב דולק. אדום סטנדרטי של - המחשב חושב. ועיגול כחול גדול ליופי. בנוסף לזה יש 2 USB בקדמת המארז, בקצוות הכבל שאליו הוא מתחבר יש: -Data 1- -Data1+ -GND -VCC [נדמה לי] לאן כל אלה מתחברים? אני חושב שהלדים הקטנים לחיבור שנמצא משמאל למטה בתמונה. אבל הלד הגדול והUSB<! נדמה לי לחיבורים הכחולים שמימין לסלוטי הPCI, אבל איזה מ4 הכבלים לאיזה פין? קיצר Help.

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by urielka,

לוח אם עם כ.מסך מובנה(nforce 2) שיהיה טוב לאוברקלוקינג מעבד amd althon הכי זול אבל טוב לאובר קלוקינג 256 mb זכרונות טובות לאוברקלוקינג שיצא כמה שפחות אם אפשר פחות מ800 ש"ח(חייב שיהיה כרטיס מסך און בוארד מבוסס על nforce 2 כלומר Geforce4MX)

• 18 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by shloosh,

אני מחשב חדש ורציתי עזרה ממכם בשר למה יותר חזק ,אני מתלבט בין אלה : 1)AMD ATHLON XP 1900 + מארז 300 וואט + G-FORCE 4 TI 4200 או 2)AMD ATHLON XP 2000 + מארז תותח 400 וואט,chientec + G-FORCE 4 MX 440-128DDR או 3)AMD ATHLON XP 2100 + מארז רגיל + G-FORCE 4 MX440 -128 DDR איזה זיווג הכי מתאים??

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by mrraz,

יש יבוא מסודר כמו שעושה איסטרוניקס לאינטל ?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by Ibrow-Now,

מתי יצא PCI-X לקהל הרחב?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by shlomo_l,

אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח+מעבד בתקציב של עד 1000 ש"ח. ברשותי זכרון 2G DDR2 וכרטיס מסך 9800GT בתקציב הזה עדיף אינטל או AMD? המחשב מיועד למשחקים כבדים אם אפשר בפחות מ1000 יהיה עדיף.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by guylederer0,

שלום אני מתלבט בין 2 המעבדים Q6600 Q8200 רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב למשחקים ונותן ביצועים טובים יותר ... הQ6600 המהירות שלו היא 2.4 ו1066Mhz וזכרון מטמון 8 והQ8200 מהירות 2.3 ו1333Mhz וזכרון מטמון 4 רציתי לדעת האם שווה לקחת ת 8200 למרות שהוא במהירות קצת חלשה אבל הוא בגרסא מעל ה6600 ? אני מתלבט ולא יודע מה להחליט למרות שהמחירים שלהם ממש צמודים ! תעזרו לי להחליט ... ( לא מדבר בקשר ל OC )

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  18. http://www.macmall.com/macmall/shop/detail.asp?Redir=1&description=Advanced+Micro+Devices%2DPHENOM+II+X4+910+AM3+2%2E6G+8MB%2DBoxed+Processors&store=macmall&dpno=7744102&source=ZWB11939&srccode=cii_13736960&cpncode=20-9627120-2&adcampaign=email,ZWB11939&wt.mc_id=ZWB11939 http://www.pcnation.com/web/details.asp?affid=305&item=T25946 בהרבה אתרים בחו"ל רשום 8 MB וגם 6 MB עפ"י AMD 6MB http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=525&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= משהו יודע מתי בארץ "תאריך " ( לא בקרוב ) ???

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by croetro,

שלום, לצורך הרכבת גוף קירור חדש הייתי צריך לנתק את כל הכבלים מהלוח-אם. לאחר שסיימתי חיברתי הכל בחזרה אבל כשלוחצים על כפתור ההדלקה שבמארז הוא לא מגיב. כשאני מדליק את המחשב עם הלחצן שיש על הלוח אם הוא נדלק. ואם אני אלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור הדלקה שבמארז כאשר המחשב דלוק כבר אז הוא מתכבה.. החיבור של הכפתור טוב כי הוא מכבה את המחשב אבל לא מדליק אותו. מה צריך לעשות ?

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  20. ^^^^^^^^^^^

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by d.c.n,

אנשים עדיין מחפשים כאלה? כי הבנתי שדי קשה למצוא אותם כי הם ישנים וגם עם כן הם יקרים. יש לי קרוב ל 20 כאלה מי שמעוניין לקנות.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  22. לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 האם יש הבדל משמועתי בשימוש בזיכרון במהירות 1600 לעומת 2000?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by deanski,

הזיכרון הבא של קורסייר : http://www.corsair.com/_datasheets/TW3X4G1333C9DHX.pdf האם הוא מתאים לקור i5 ? כולם אומרים שצריך 1.65 וולט ומטה אבל באתר אינטל רשום בפירוש שמומלץ 1.5 וולט + - 5 אחוז כלומר שזה לא מתאים. באתר קורסייר הזיכרון הזה לא נכלל בקטגוריה ל-i5 גם כן. אני פשוט חושש ממצב שבו המעבד ידפק כי בכל זה מדובר במשהו עדין מאוד ועליית מתח כזאת או אחרת נשמעת לי מסוכנת. מישהו יכול לתת לי מידע מוצק (רצוי רשמי) שזיכרון שכזה למרות שהוא 1.60 וולט - מתאים למעבד i5 ? תודה דין

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by BlackBlood,

לא רוצה לקנות לוח אם באיזה 300 או 400 ש"ח.. מעדיף להשקיע קצת יותר מה אומרים, הלוח טוב? EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E GIGABYTE

25. Started by mekaya,

לא מצאתי באתרים השוואה אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו

• 10 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.