מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים את המושג הזה T1/T2 הייתי רוצה לדעת מה התפקיד ומה העניין מאחורי 2 המצבים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם לוח אם MSI G31 M4 +FW הוא מתאים לE7400, האם ידוע לכם מחירו? האם במחיר דומה ניתן לרכוש לוח טוב יותר או מתאים יותר? בתודה דני
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בדקתי את המעבד שלי בעזרת התוכנה speed System וקיבלתי 1535.44 נקודות האם זה טוב נ.ב יש לי מעבד במהירות 1000 מגה הרץ (סלרון טואלטין) נ.ב 2 הוא מומהר ל1330 מגה הרץ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, ברשותי מערכת עם לוח אם מדגם GIGABYTE B550M DS3H. כרטיס המסך הנוכחי הוא GeForce® GTX 1660 SUPER™ MINI ITX OC 6G/ האם יש אפשרות להוסיף כרטיס מסך נוסף ללוח לשם כרייה? אם כן, האם אני חייב לרכוש את אותו כרטיס המסך או שאוכל לרכוש משהו אחר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, בעקבות רצון להחלפת כרטיס מסך ל- GTX 770 אני מעוניין לברר עלויות של שדרוג מעבד ולוח אם, כך שלא יווצר צוואר בקבוק. אני ככל הנראה לא מתכוון לבצע OC, אבל זה לא סגור. המערכת הנוכחית שלי מבוססת על AMD Phenom II X4 965.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte 7vaxp ultra AGPx8 FSB333 וזכרון 256mb של סמסונג במהירות 400 ומעבד אטלום אקס פי 1900 השאלה שלי היא האם המישה מנצל את הזכרון במלואו (את כל ה 400MHZ) תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מניח שלפחות באובר קלוק זה יעזור נכון?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הלוח אם שלי במפרט - תבדקו אם הוא בכלל תומך מעבד כפול ליבה, אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה שיציג לי חלק HDTV הכי כבד :H264, 1080P וכו'. שיהיה חזק יחסית, והכי סטנדרטי, לא משנה לי, שהמחיר יחסית יהיה נמוך. לא להתפרע, מעבד חזק וזול. תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. נמאס לי מהמחשב שלי הסלרון 800 ואני רוצה להחליף: (למרות שהוא עבר OC ל1000 ועובד טוב אבל הוא כבר איטי בשבילי ומעצבן!) המחשב הבא הולך להיות מורכב מ: מה שכבר יש לי: יש לי הארד דיסק W.D 20G ATA100 7200RPM - חדש (קיבלתי חינם מהעבודה של אמא שלי) שעובד טוב מאוד ואני לא צריך חדש בנתיים צורב Teac x40 סי.די מארז צ'יפקט FULL TOWER כונן דיסקטים (חחחחחח) HardCano (לא ממש חשוב אבל כתבתי בכל זאת) וכרטיס מסך חרא ! (GeForce 2mx 400 64mb - אני לא ממש משחק במחשב יותר יוצר ועורך מוזיקה וכמובן מוריד לכן אני בנתיים לא צריך יותר מזה) אני צריך רק זכורנות, מעבד, לוח (לבנתיים): אני חשבתי ללכת על INTEL כי AMD חם מידי בשבילי. זה מה שהרכבתי ותגידו מה אתם חושבים (אין לי תקציב גדול 2500 מקסי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי G.Skill F3-10600CL9 DDR3 2GBx2(4GB) 1333MHz בחריצים מספר 1 ו3(כחול). דגם לוח האם הוא DP55WB חשבתי לקנות ולהוסיף בחריץ מספר 2(שחור שמאלי) את Kingston HyperX blu מTMS ב207ש"ח, המתח(1.5V) והתזמונים זהים(CL9) ורק התדר ירד בהתאם לזיכרון עם התדר הנמוך. מחיפוש קצר בZap מצאתי את Kingston KVR1333D3N9/4G אצל Ivory/KSP ב220ש"ח וזה דגם שנבדק כבר לפי אינטל על לוח האם שלי(DP55WB) . האם אמורה להיות בעיה שאני מוסיף זיכרון אחד נוסף רק לחריץ מספר 2? ואני קצת לא בטוח איזה מהזכרונות עדיף לקחת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם מעבד אטום, וקיבלתי איתו זכרון kvr, הוא פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי שסיימתי לבחור כמעט את כל הרכיבים נשאר לי בחירה של לוח: החומרה: E6600 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Corsair HX 620W PSU כרטיס נוסף של 8800GTS אני התלבטתי בין כמה לוחות ולכן אמרתי נשאל את דעתכם, בנוסף כמה שאלות\ברורים.. אני צריך שבלוח יהיה 3X PCI-E שני כרטיס מסך (כרגע 8800GTS) וכרטיס נוסף בהמשך ככרטיס פיזיקלי. כמו כן אני צריך PCI אחד לפחות שיהיה פנוי, בשביל כרטיס ה-RADEON 7000 שמחובר לצג LCD 5" OC יתבצע על קרור אויר בלבד ולכן לא צריך לוח מדהים ביכולות ה-OC ובנוסף אני לא משאיר OC על מצב קבוע. יש לי צורך ב-6 חיבורי SATA. ואחרון... מה דעתכם על זכרונות אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 תקציב לעקשנים.…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה: GIGABYE K8NS S-754 ATX איך הוא? הביצועים שלו? עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 עריכה:--------------------- איך הלוח הרגיל? (בלי הפרו)
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב עכשיו עם מעבד ברטון 2400 והוא נותן לי 1350... נראה לי קצת לא? הוא נמצא ב-13.5X100 אגב הלוח הוא ecs 741gx-m (בלי תגובות על החומרה.... אני יודע לבד..... תהיו בטוחים שיש סיבה...)
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הזה? שווה להמתין בשבילו? הוא אמור לצאת בעוד יומיים. Asus P5N32-SLI Premium http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1 באוברקלוק לא נראה לי יש לו סיכוי אבל בביצועי סטוק (שרוב האנשים עושים O.C. בשביל בנצ'ים) יש שמועות שהו יהיה ה KING החדש דעות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק? איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים? חשבתי על אינטל או אסוס...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלה הבסיסית מה מגיע עם המעבדים החדשים. 2500K 2600K וה 2500 הרגיל.. למרות השמועות/צפיות לקבל עם ה K את קירור הTOWER המעולה של אינטל - הבנתי שלא מגיע כלום ב BOX של ה K ? אשמח לקבל מעט מידע....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^ כותרת ^ אם יש לוח Z87 וקונים בנפרד Lucid Virtu GPU הכל יעבוד כמו שצריך ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-