עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by big z,

כידוע (או שלא) אינטל עומדת להוציא בסוף השנה צ'יפסט שיתמוך ב2 ערוצים של 266 (ויתן רוחב פס של 4.2 ג'יגה) , האם ידוע למישהו אם הזכרונות 266 שנמכרים כיום יתאימו גם לעבוד ב2 ערוצים או שיצאו זכרונות 266 חדשים שיתאימו לעבודה בשני ערוצים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. https://www.techspot.com/news/86000-jedec-releases-ddr5-memory-specification.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בס"ד בוקר טוב. יש לי מחשב שהלוח אם שלו של חברת ביוסטאר דגם g31-m7 te נשרף ואני מעונין לקנות לוח אם חדש שיתאים למעבד Intel Core 2 due E7300 שהיה מותקן בו , אחרי שיטוטים ברשת מצאתי 2 לוחות אם - אחד G31 והשני G41 עכשיו מה ההבדל ביניהם? אם אני אקנה את הלוח אם של הG41 המעבד עלול לא להתאים? הבנתי שהלוח אם G41 יותר טוב מהG31 . תודה על העזרה.

4. Started by mulderfox,

יש לי לוח שחזר מRMA, ועדיין יש לי בעיות איתו, אז אני רוצה לבקש שABIT טייואן ישלחו את זה אליהם/דרכם כך שתיחסך ממני הטרחה (המרובה) של להתעסק עם המכס, ולבזבז המון זמן בלשחרר את המוצר, ולהוכיח להם שזה מוצר מתוקן, ולשלם על איחסון.. השאלה אם הנציגים בארץ אמינים, ואם יש עם מי לדבר שם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Static,

שלום, מחפש בסיס טוב למחשב חדש שמיועד להיות המחשב הראשי בבית הוא ישרת להורדות טורנט, מדיה סנטר, ומשחקים (CSGO, BF, ושאר FPS) הרכבתי את המפרט הבא, האם יש משהו לשפר להחליף ממה שבחרתי ? (אלו הרכיבים שאני צריך את כל הציוד ההיקפי ודיסקים קשיחים יש לי כבר) מעבד + לוח אם: 1195 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte B250M-D3H DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 510 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1890 ₪ - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC מארז: 490 ₪ - NZXT Phantom 410 Black ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - Antec 650W 80+ Bronze NE650M Modular מחיר סופי: למזומ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by arkadi_s,

אהלן , אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב הנוכחי שלי . הבנתי שלפעמים זה יכול ליצור בעיות ? או שעדיף להחליץ את כל הכרטיס זיכרון? יש לי מעבד I5 לוח אם של ג'יגה בייט GA-P55-UD3R הזיכרון שלי היום של ג'י סקיל 2X2 1600mhz אני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz את הכרטיס הזה , לא תהיה לי בעיה להוסיף נכון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by mind5,

1.מעבד ה -7200E של אינטל בסביבות 560ש"ח... האם במחיר זה אני יכול לקחת מעבד AMD יותר טוב בהרבה ממנו? 2.אני יודע שהמעבד הזה עובד על טכנולוגית 45NM מה התועלת מהטכנולוגיה ומה יותר כדאי ADM או INTEL? 3.אם התשובה היא ש-AMD כדאי מאד יותר מ ה-INTEL מה הלוח אם שהכי כדי לקחת בסביבות 500 ש"ח.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by shay33,

השאלה מזה MMX-SSE-SSE1-SSE2 ? בבקשה בלי לינק לויקיפדיה באנגלית תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by OmriF,

יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי , אני הולך לקנות את המחשב בעל המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BLUE Cooler Master Neon LED 80mm - RED אני צריך רק זיכרונות שיתאימו לי למפרט הזה , אני רוצה שני סטיקים של 512 שיעבדו בדואל שאלתי כמה אנשים (לא מהפורום הזה) בקשר לזיכרונות אך קיבלתי תשובה שונה מ…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by The Ball,

היי חבר'ה, ברשותי מערכת עם לוח אם מדגם GIGABYTE B550M DS3H. כרטיס המסך הנוכחי הוא GeForce® GTX 1660 SUPER™ MINI ITX OC 6G/ האם יש אפשרות להוסיף כרטיס מסך נוסף ללוח לשם כרייה? אם כן, האם אני חייב לרכוש את אותו כרטיס המסך או שאוכל לרכוש משהו אחר? תודה מראש.

12. שלום לכם, אני מתנצל מראש על הבורות. יש לי מעבד AMD ATHLON 1600 שנרכש לפני פחות משנה. הרצתי היום את 3DMARK2001 בשביל להעריך את הכרטיס מסך שלי. כשהתבוננתי ב-system info, ראיתי שהתוכנה זיהתה את המעבד כ-AMD ATHLON, אך היא נותנת לי את הנתונים הבאים: Internal clock: 1.05 Ghz Internal clock Maximum: 1.30 Ghz אני לא מבין גדול בחומרה אבל יכול להיות שעבדו עליי ושמו לי מעבד אחר? או שהנתונים הללו מצביעים על משהו אחר? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by danatg,

היי, למיטב הבנתי AMD ZEN יציעו ליבות פיזיות מרובות אך פחות עוצמה לכל ליבה כשלעצמה, לעומת מעבדי אינטל שבעלי פחות ליבות אך חזקות יותר. איזה מהטכנולוגיות עדיפה לתפקוד טוב יותר של המחשב? ובאופן ספציפי - לצרכי תכנות - זן יהיה עדיף מ i5 בעל 2 ליבות וHT? מדובר על מעבדים למחשבים ניידים. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. לא מצאתי בחיפוש בגלל זה פתחתי הודעה... תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Gilo2005,

שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני לא מצליח כל כך למצוא תשובה לזה... ידוע שיש X16 PCIE 3.0 מיועדים ל-GPU. יש עוד ככל הנראה X4 PCIE 3.0 עבור ה-IO ועוד X8 PCIE 2/0 עבור הציפסט. כל זה מתורגם ל-24. אני צודק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לפי מה שראיתי אין ביניהם הבדל גדול... האם ההבדל ביניהם שווה את המחיר? וגם להתייחס ל-OC...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gilboag,

עוד לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלה הבסיסית מה מגיע עם המעבדים החדשים. 2500K 2600K וה 2500 הרגיל.. למרות השמועות/צפיות לקבל עם ה K את קירור הTOWER המעולה של אינטל - הבנתי שלא מגיע כלום ב BOX של ה K ? אשמח לקבל מעט מידע....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Bh,

היי.. יש לי מחשב pentium 4 ישן והלוח אם נשרף לי. הלוח אם הוא MSI P4S5MG. המעבד הוא פנטיום 4 1700. אני רוצה להפוך אותו למחשב סלוני ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי בקניית מחשב חדש. השאלה היא, איזה לוח אם בדיוק אני צריך? צריך צ'יפסט מסוים שמתאים למעבד? איזה לוחות אם יכולים להתאים לי? הסכתלתי ב-SkyPc וראיתי רשימה של לוחות שתומכים בפנטים 4: http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=54&fldVal=Pentium%204&ShowSenon=1 האם כל הלוחות ברשימה יתמכו במעבד שלי? תודה מראש וחג שמח..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכם קראתי את הכתבה על לוח אם הנ"ל לא מובן לי דברים בכתבה ובלוח 1. WiFi 6 - איפה הטכנולוגיה הזאת עוזרת לי ? לא הבנתי את השימושים ב- WiFi 6 כיום שיש בבית ? למה זה טוב ? 2. Bluetooth 5.0 - כלומר השימוש היחידי זה לאוזניות אלחוטיות שתומך Bluetooth 5.0 ? 3. שתי יציאות רשת קוויות במהירות של 1Gbps ושל 2.5Gbps - בשביל מה אני צריך 2 כניסות של חיבור אינטרנט ? כלומר יש לי חיבור אורנג 1000MB וזה המקסימום בישראל לחבר ל- 1Gbps ? מה עוזר לי בחיים 2.5Gbps ? 4. כונני ה-M.2 - יש לוחות שמגיע עם 3 חיבורים כאלו בלוח , שקורא את המנואל מתברר שמפעיל 3 כונני M.2 חיבורי SATA 4/5 לא יע…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by White Eagle,

אהלן, לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מחשב חדש (אני משתמש בו לגיימינג), זה המפרט של המחשב: Intel DP67BA I7 2600K GTX 570 8GB 1333Mhz חשבתי אולי להחליף את הלוח אם, גם כי הבנתי שהוא לא משהוא וגם בגלל שחשבתי אולי לעשות בעתיד SLI. מה אתם חושבים, האם כדאי לי להחליף לוח אם ואם כן אז בבקשה תמליצו לי על לוח טוב בסכום של עד 600 ש"ח בערך.

23. מעוניין בהמלצה למעבד לוח וזיכרון. תקציב 1400. שימושים: אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ, הורדות, וכו. משחקים כמעט ולא, אולי כמה ישנים (אנריל, דיאבלו, לא דברים רציניים). אני מקווה שהתקציב סביר. הייתי מאוד רוצה לשדרג אותו בעתיד מה שאומר שצריך סוקט עם המשכיות. רצוי, לא חובה. אם יש מעבד+לוח בסכום קצת יותר גבוה שמשתלמים יותר מבחינת עלות/תמורה, סוקט עם אורך חיים ארוך יותר- אני זורם. זיכרון - יש לי נטייה להריץ 300 תהליכים במקביל (אימיול, משחקים, דפדפן, העתקות למיניהן) אז לבחור בהתאם. גם כאן ובאופן כללי התקציב ניתן לפריצה למרות שרצוי שלא. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני אוטטו קונה לאח שלי מחשב חדש אז רציתי לשאול! מה אתם אומרים אנשים כדאי לי לקנות עכשיו a64 לסקוט 745 או לחכות ולקנות a64 ל939 אז השאלות? מה היה הבדל במחיר ? מתי אמור להגיע לארץ מעבדי אתלון 64 לסוקט הזה ? ומה ההבדלים בינהם כי אם זה זניח אז לא לחכות?

25. Started by BoOoM2008,

הי, קיבלתי שיעורי בית בקורס טכנאי-PC. עכשיו אני צריך לבנות מפרט, אבל אני לא זוכר אם אפשר שרכיב הזיכרון יהיה מהיר מהלוח. לדוגמה: הרכבתי מחשב עם לוח אם תושבת- 1156, עכשיו אני צריך להוסיף רכיבי זיכרון- RAM. אני יודע שמדובר ב- DDR3, אך לא מובן לי איזה מהירות אני יכול. DDR3 במהירות 1156 אני לא מוצא, אך יש מהירים מזה ומהירים פחות מ- 1156. אז במה לבחור? במהירים יותר, או בפחות מהירים מ- 1156?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים