מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בפורום הזה את התשובה אך לא מצאתי.... יש לי עכשיו זכרונות KINGSTON 256X2 DC במחשב, ואני מוסיף זוג זכרונות של PQI 512X2 DC, השאלה שלי האם הזכרונות יתפקדו כ 1500MB, או שתהיה ירידה בגלל שהכרטיסים לא באותו הנפח???
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הלוח החדש של ASUS A8V איך הוא ?? (מבחינת הכול ) האם ייצא ייצאו כבר לוחות אחרים לתושבת החדשה 939 ? והאם הם יותר טובים מה A8V של ASUS ?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעד AMD 64 3000+ VENICE לוח MSI K8N NEO4 כרטיס מסך MSI 6600GT דיסק קשיח 80GB זיכרון 256*2 DDR400 יש לי איזה 500-1000 ש"ח שרציתי להשקיע אותם במחשב. במה אתם אומרים להשקיע? (אני בעיקר משחק) חשבתי להגדיל את הזכרון ולהוסיף עוד ג'יגה, וגם אולי לקנות רמקולים לוג'יטק X530 (יש לי רמקולים ממש גרועים) יש רעיונות אחרים שישפרו את הביצועים?
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קודם כל אני לא ידעתי לאיזה פורום זה שייך אז אני אני מתנצל אם אני במקום הלא נכון. לבעיה. יש לי 3 סטיקים של זיכרון: אחד 256MB ומהירות 266MHz השני 256MB ומהירות 400MHz והשלישי 512MB ומהירות 400MHz. דבר ראשון האם יש דרך לחבר את שני הכרטיסים של ה256MB בdual channel. כל דרך שאני מנסה CPU-Z אומר שזה single. חוץ מזה הCPU-Z אומר לי שהמהירות (timing) שלי היא 130MHz כלומר כאילו הלוח אם אוריד את המהירות של כל הזכרונות למהירות של הסטיק הכי איטי. אני לא כל כך מבין בזכרונות אבל אני מניח שיש הבדל משמעותי בביצועים בין 130MHz ל200MHz כמו שצריך להיות. האם הבעיה הזאת רצינית? ואם כן, יש דרך לסדר אותה? (חוץ מלקנות זכרון חדש כי אני מתכנן לקנות ברגע שאני אעבוד ויהיה לי כסף) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מוכר לחבר את הלוח שלי הזכרונות והמעבד..... רציתי לשאול אם שווה לו לקנות במחיר הזה? לא אם שווה לי למכור אלא אם שווה לו לקנות! לוח אם : GIGABYTE 8SQ800 זכרונות : GEIL VALUE 256 MB 333 X2 מעבד:1.5 INTEL PENTIUM 4 הכל ב750! שווה לו?
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בלוח P4-PE שתומך בזכרונות DDR 333 (ערוץ אחד )
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חברי HWZONE שלום! יש לי שתי שאלות: אחת בנוגע למעבד Intel Pentium 4 3.06Ghz בטכנולוגיית HT החדשה. רציתי לשאול האם למישהו פה יש את המעבד והאם אתם יודעים על בעיות מסויימות שיש במעבד החדש? האם כדאי לקנות את המעבד הראשון בטכנולוגייה או ללכת על המעבדים בטכנולוגיה "הישנה" של 2.8GHZ? שאלה שניה, לגבי לוח אם האם הלוח Intel Board Bonanza טוב מספיק או שאתם ממליצים על לוחות אחרים של ASUS למשל? תודה מראש ;D
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני קונה מעבד E6600 של אינטל ואני רוצה גם לוח אם של אינטל שמתאים למעבד הזה התקציב בערך 800-1000 תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? :} אני שואל כי אני קונה לוח אם חדש , מעבד חדש, וזכרונות חדשים.. אבל אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך בגלל שיש לי 6600gt.. אבל הוא ל AGP :[ אם אין מתאם כזה ויש לכם פתרון אחר אשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז כל אחד שקונה מחשב חדש או אפילו רק משדרג מתחיל בשאלה , זכרון...איזה ? ??? אז הנה שני זכרונות בסביבות 550ש"ח, נראים לי הכי משתלמים בשוק, בטוח לא Corsair עם מחיר לא מוצדק! אז בבקשה תצביעו! עדיף אם תרשמו התרשמות שלכם... אציין כי שתי החברות הוציאו גרסאות חדשות וכך שסוג הציפים לא כל כך ברור...בעבר הזכרון היה בצבע אפור ובחדש כחול. תודה G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חשבתי על זה קצת ואני לא יודע מה להחליט ? האם כדאי לי להקיע עוד 300 שקל בשביל ה 3200+ CLAWHAMMER אשר יתן לי 1mb CACHE או לקחת את ה 3000+ NEWCASTLE אשר יתן לי 512MB אבל גם אפשרות של OC וגם 300 שקל נוספים להשקעה במשהו אחר ?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם ASROCK 775I65GV אני מעוניין לשדרג זיכרון ל mushkin ddr400 1024mb cl3-3-3-3-8 sp ומעבד INTEL DUAL CORE E2200 האם הם יתאימו ללוח אם הזה ולא יעשו לי בעיות בתודה ויום טוב לכם
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בחנות הציעו לי את ה- box ואמרו לי המאוורר שבא עם המעבד בטוח מתאים כי intel לא ייצרו מאוורר לא מספיק טוב, אבל לפי מה שהבנתי בפורום עדיך לקחת את ה-tray וקירור למעבד בנפרד, מה עדיף? המחשב הוא לגיימינג בינוני, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770 ואני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב...[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 08:58:45 שאלה נוספת:איזה לוח אם עדיף למערכת שציינתי: intel dp55wb whitesburg או gigabyte ga-p55m-ud2? מבחינת ביצועים מחיר ואמינות?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה לשרג מחשב יחסית ישן עם הלוח אם הבא: GA-8I915P Duo זה מחשב יחסית מוזר שבא עם 4 תושבות לזיכרון. 2 הם DDR1 ושתיים האחרות זה DDR2 . ב SPEC של היצרנית מופיע ההסבר הבא: DDR : 2 DDR DIMM memory slots (supports up to 2GB memory) Supports 2.5V DDR DIMM Supports dual channel DDR 400/333 DIMM DDR II : 2 DDR II DIMM memory slots (supports up to 2GB memory) Supports 1.8V DDR II DIMM Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM בנוסף רשום שאין לערבב זכרונות (או DDR או DDR2) עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. ההגבלה של השתי גי'גה - זה עבור סלוט בודד ? או עבור שני הסלוטים? 2. והיותר חשובה - רשום שזה מקבל DDR2 533. האם זה יקבל לפי דעתכם גם 667 אבל יעבור על התדר הנמוך יותר? אני לא חו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן פרוייקט להכניס מחשב לאוטו, אני מתכנן לשים את המחשב עצמו בתא הכפפות, שזה בעצם יהיה לוח אם קטן אני רוצה שהכל יהיה built in כולל הכרטיס מסך והכל, לא משנה שיהיה הכי טוב העיקר שיהיה אפשר לשמוע אמ פי 3 ולראות די וי די אז מה לוח האם הכי קטן שניתן למצוא כיום? ואם מישהו יודע אז גם ספק קטן בהתאם
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה מעבד של INTEL (מצוייד בזיכרון DDR) עוקף בביצועי המשחקים שלו את מעבד הXP2000 של AMD (אני שואל את זה בגלל ירידת המחירים הנכרת שהייתה היום בארץ למעבדי INTEL)
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מעבד 1.4 במחיר מציאה האם שווה בכלל עדיין לקנות מעבדים במהירות כזאת? אני במיוחד משתמש בשביל משחקים בעיקר או שעדיף לי לקנות מעבד 2.0 . ההבדל ממש גדול כמו שאמרתי זה ממש מציאה. עכשיו שאר המפרט שיש לי זה GF TI4200 זיכרון 256 אז האם ההבדל בין שני המעבדים כזה גדול ששווה לי להשקיע הרבה כסף? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי חברים יש לי לדים על הלוח כל 3 לדים (אדום כחול ירוק) ממוקמים ליד מקומות שונים בלוח מעבד גשר דרומי גשר צפוני וזכרונות כשאני מדליק את המחשב הלדים נדלקים יחדיו כולם אדום כולם כחול וכולם ירוק זה חוזר על עצמו פעם פעמיים ואז כולם עוברים לירוק ... אני יודע שהירוק זה אומר בסדר כחול זה משהו גבוהה ואדום זה אומר מטורף ככל שאני עושה OC גדול יותר ככה הלד כביכול אמור לי להגיד לי מה המצב כאמור בסדר גבוהה או מטורף נכון לעכשיו אני עם OC של 100 אחוז למעבד (בערך 400 FSB והמקסימום של הלוח זה עד 800 ) והלד שליד המעבד נשאר ירוק למה הוא לא עולה ? (צריך להגיע ל600 + FSB כדי שהוא יזוז ? ) צריך אולי להתקים דרייברים שלא התקנתי ? או שעדיין לא הגעתי למגבלה של הלוח בישביל שהוא יגיד לי ''גבוהה'' או …
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה כי אני מחכה ל 2500 כבר הרבה זמן שיגיע למלאי ואני תקוע בלי מחשב. עכשיו השאלה שלי אם כדאי להמשיך לחכות ל 2500? כי יש לו 512 זיכרון מטמון ול 2600 יש 256 אך מהירות (לא משמעותית) גבוהה יותר. ההבדל במחירים הוא 50 שקל(ה 2600 כמובן עולה יותר). האם ה 512 זיכרון מטמון כל כך ישפיע על הביצועים?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הלוחות האלו: P35 DS3 Abit IP35-E המפרט הוא כזה: Q6600 G0 Cruical Ballistix אני מתכנן אוברקלוק בינוני (עד 3.5 ג'יגה ככה) ומחפש לוח שיעשה את העבודה, ביחד עם פ'יצרים וביצועים.. אשמח לקבל הצעות אחרות, אולי מחברת ASUS חשוב מאוד : הלוח צריך לתמוך בקירור גדול למעבד, כיוון שיש לי TT Ultra-120 תודה
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
על איזה מחשב עדיף ללכת, מבוסס אינטל או AMD??? אני יותר מכיוון של אינטל בגלל האיכות והאמינות ובגלל שאני רוצה להיות בטוח שאני קונה את ההכי טוב... מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-