מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שתי שאלות .. אתם יכולים לתת לי תסריט שבו בזמן ריצה של תוכנית שכתבתי המעבד יכנס למצב מיוחס Privilege ? והשאלה השניה .. מה נחוץ בחומרת המעבד כדי ליישם מערכת הפעלה מסוג ריבוי משימות multitasking ? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, ASUS X556U ובמחשב יש 2 חיבורים USB, אחד 2.0 והשני 3.0, ועוד חיבור type-c 3.1. שאלה ראשונה - איך אני יודע איזה מהUSB הוא 2.0 ואיזה 3.0? שאלה שנייה - החיבור type-c 3.1 למה הוא משמש בעצם? האם יש מתאם שאפשר להפוך אותו לUSB? (כזה ללא כבל כלשהו, נקבה וזכר בגוש אחד) מצאתי ברשת מתאם לMicro USB, זה USB רגיל? או קטן יותר מהרגיל?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם זכרונו לא אמורים לתפקד בזוגות תמיד? מצאתי שבלוח שלי מותקן 4 גיגה על סלוט אחד, מה שאומר שיש לי מקום להגדלה( לתומי חשבתי שיש לי 2x2). האם מתכנת האבחון של רכיבי המחשב אני יכול ללמוד על מהירות הזכרון כדי להוסיף עוד סטיק?
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מחר חבר שלי בא איתי לKSP.. אני קונה VENICE 3000 הוא קונה מעבד P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE, נשלחתי מטעמו על מנת לברר איזה לוח אם מKSP עד 600 שקל יהיה הכי משתלם עבור המעבד. וסתם שאלה בשביל הידע: מה הצ'יפסטים המובילים למעבדים אלו ומי מביניהם הכי טוב ?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה מהם נחשב ליותר יציב ושניתן לעשות איתו יותר OC? אנחנו מדברים על גרסת 800 עם CL4
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש מגבלה לכמות הזיכרון שהמחשבים היום תומכים? אם לדוגמא אני אקח לוח אם עם 4 סטיקים ואני אשים לו 16G RAM המחשב יעבוד בכלל? לא תהיה בעיה של מתח/קריסה? אני אראה הבדל בין 4 ל16 או שאין עדיין אפשרות לנצל כ"כ הרבה והחלקים האחרים מהווים גם צוואר בקבוק?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת מחשב להפקת מוסיקה המבוססת על Q9550, והייתי שמח לדעת על איזה לוח אם אתם ממליצים מבין שני אלו. אני מכוון לזכרונות DDR3, והייתי שמח לשמוע המלצות גם על זה, ואם בכלל שווה לשים DDR3 על המעבד הזה. תודה רבה למגיבים !!!
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם זכרון של 4 ג׳יגה בייט ראם ואני רוצה להגדיל אותו ל8 ג'יגה בשביל משחקים (גיימינג), אבל אני לא ממש יודע איך להוסיף את הזכרון בפועל אגב, עקבתי בדיונים והבנתי שזה תלוי בסוג של הלוח אם ובזיכרון ומשהו עם הביוס. כי לפני כמה שנים הוספתי זכרון ראם ללוח אם והוא נשרף (זה היה זכרון ישן במחשב פנטום 4 כך שדימובן לי למה זה לא היה חלק..), ואני לא רוצה לנסות סתם זכרון.. תודה.
-
- 15 תגובות
- 7.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, כפי שציינתי בכותרת הלוח הוא ASUS p5gc-mx rev 3.02g לפי מה שרשום על הלוח נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את גרסת הBIOS העדכנית, בהתחלה ניסיתי לעדכן דרך הDOS ולא הצלחתי כי הוא כל פעם רשם שהקובץ לא תקין.. הפעלתי את הWIN ןניסיתי לעשות עדכון דרך הASUS UPDATE שמעדכנת את הBIOS, ואז הוא רושם שהמודל של הלוח ושל הIMAGE לא תואמים הלוח שאצלי רשום שם כ P5GC-MX{ud{ וזה שהורדתי רשום P5GC-MX כמובן שחיפשתי ואין גירסה שרשום UD בסוף.. נכנסתי לאתר גם התמונה קצת שונה ממה שקיים אצלי, הגוף קירור הוא שחור כאשר אצלי כסוף... http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vddABl4wQXZXLyQY אבל חוץ מהגוף קירור הוא 100% אותו הדבר... וזה שאצלי נראה ככה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RXcFkMyGB4vo…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב ל AMD! 2500B חוץ מי ABIT/EPOX איזה לוח 1 הכי טוב! 500-800 שקל! אני לא קונה ABIT/EPOX כי אין לו את החברות!
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הדור החדש של נייד ה-Titan האימתני הופיע במספר חנויות מקוונות כשהוא מצוייד בשבב Coffee Lake מעידן חדש שטרם נחשף באופן ממשי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
(אני יודע שהכותרת מטעה אבל המשמעות האמיתית של הזמנת הלוח הזה , היא בעצם קבלת קבלת לוח עם ביצועים דומים מאוד ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp מבלי לוותר על רכישת כרטיס pci-express בעתיד.) לאחר שהתייאשתי מלהשיג את הלוח אם המסויים הזה בארץ ,גיליתי שהוא נימכר היטב בהרבה אתרים באנגליה ובארצות הברית במחירים מצחיקים של 70$ שגם אם אני אשלם מעמ ודמי משלוח (+-150שח) זה עדיין יצא זול יחסית (פחות מ-500 שח בסך הכול) עבור לוח שקורע את הלוחות שמבוססים על nf3 , kt800pro ונותן ב- benchmarks תוצאות דומות לאלו של לוחות מבוססי nforce4. הלוח הוא :http://www.asrockamerica.com/Products/939DSATA2.htm אין שום ספק שזה הלוח האידיאלי להרבה אנשים שכבר יש …
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה מהמעבדים הבאים יותר טוב?? AMD ATHLON 64 AM2 -940- 3500 או INTEL P-D S775 2.8GHz(820) 800MHz/FSB 1MX2-DUAL CORE ??? ההבדל מחירים ביניהם הוא די זניח, משהו כמו 50 שקל.. אז מה מהם יותר טוב?? (ואני יודע שהכפולי ליבה של AMD ומעבדי הקונרו הרבה יותר טובים)
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. האם קיים הבדל של ממש בין מעבד ה i7 920 לבין ה 950? מלבד מהירות השעון הנמוכה יותר (דבר שעליו ניתן להתגבר באמצעות OC צנוע), האם יש הבדל בין המעבדים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 2.6 ליבת northwood עם לוח אם 800 FSB השאלה ( על סמך הכרות לאחור) של התנהגות השוק - האם אוכל לשדרג בעלות של 200 $ למעבד מהיר יותר המבוסס על אותה ליבה - בעתיד הנראה לעין ? או במילים אחרות - האם ליבה זו שהוחלפה לפני חודש ע"י prescot תישאר בשוק תוך כדי ירידת מחיר כך שאוכל לשדרג במחיר כלכלי , או שפשוט ליבה זו תעלם מהשוק ללא תהליך נוסף של ירידת מחיר ? לפי מה שהבנתי - עבור הסוקט שיש לי מסלול שדרוג לפרסקוט לא ישתלם מבחינת ביצועים גם אם יתנו לי מעבד כזה בחינם ....
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם P4S533-MX הזמנתי הזיכרון הזה : http://cgi.ebay.com.au:80/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330258395640 והזיכרון שהגיע הוא זה שבתמונה אפשר לראות עם CPU-Z אם זה עוזר ... נראה לי שזה לא אותו הזיכרון כי בזיכרון שקיבלתי(שבתמונה) המהירות שלו היא רק 166MHz . מעניין אם זה באמת טעות ? תודה לכלום, שלומי[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 19:19:06 אולי צריך להגדיר משהו בBIOS ????[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב ישן PII 350 שיש עליו 3 הארדיסקים וסידי והוא מחשב להורדות, הוא כל היום עובד ומוריד מהאינטרנט עם תוכנות פתוחות, כך שהמחשב שלי ושאר המחשבים בבית פנויים לדברים אחרים. עכשיו, כשהרכבתי את המחשב, שמתי לב שבלוח שלו יש בחיבורי IDE את כל הפינים, ולכן לא הצלחתי לחבר שם כבל IDE של 80 פינים, כי יש לו מחסום כזה (פין חסר/ממולא) ולכן אי אפשר להכניס אותו שם. אז חיברתי את ההארדיסקים והסידי על כבל 40 גידים ושמתי לב שקצב ההעברה ברשת מאוד איטי, משהו כמו מגה לשניה. זאת לעומת קצב ההעברה בין כל שאר המחשבים - 10 מגה לשניה. רציתי לדעת האם המגבלה נוצרת בגלל הכבלים של ה-40 גידים והם בעצם הצוואר בקבוק פה, או שזה בכלל בגלל שמותקן שם Win98? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחפש לוח אמ לOC, למעבדי INTEL DUAL CORE, משהו איכותי וטוב, ב. רציתי לדעת אם כדי לי לקנות INTEL DUAL CORE 2.8, זה 1500 שח ויותר זול מהAMD וגם אמרו לי שיש לו אפשריות אוברקלוקינג יותר טובות תודה
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בביוס את האופצית הEist?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה של של TWINMOOS PC- 3200 עם גופי קירור של VENTEC בצבע זהב לזכרונות לא מובצע אובר קלוק והמערכת עובדת יציב.. הקטע שאני נוגע בגוף הקיקור הוא ממש חם! חשבתי שהוא אמור לקרר את הזכרונות האם זה נורמלי שהגוף כזה לוהט עוד מישהו שיש לו גופי קירור יכול להגיד לי אם הגוף קירור שלו גם מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם גיגהבייט ׁ( eg41mf-s2h (fsb800mhz זכרונות 4G ddr2 800mhz של ocz מעבד e5200 האם ניתן לשדרג את המעבד ל- [h=1]Intel Core 2 Duo E8400 Tray[/h]בהתייחס למחיר שלו שהוא יחסית זול - 350 ש"ח . http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694534 האם ההגבלה של מהירות לוח האם 800MHZ מהווה בעיה ? האם כדאי לשדרג למעבד אחר שנמצא ברשימה של zap : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-cpu&db205045=205518 תודה
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום , יש לי עם הספק (NSK2480) מספר חיבורי כוח שהם כפולים כלומר מכבל שיוצא מהספק יש התפצלות לשתי כבלים האם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או שזה רק אחד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 אני יודע שזה פרסקוט,אבל זה לא מחשב טוב? המחיר ממש טוב. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד E4400 הפעלתי עכשיו CPU-Z ואני שם לב שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת בין 6 ל 10 האם זה נורמלי ? אני יודע שאינטל הכניסו קטע שבו המכפלה יורדת... אבל חשבתי שזה רק אם לא משתמשים במחשב במשך זמן ולא תוך כדי שימוש
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-