עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by GTxZ,

הזכרונות של מושקין הם הכי זולים שמצאתי האם הם בסדר? למה הם כל כך זולים? ועוד שאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~996593~15~0.htm מזתומרת 1000Mhz? למה זה לא 1066Mhz?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה, המחשב שלי התחיל "לזייף", במשחקים עד כדי אי אפשרות לשחק. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך , אבל אני מניח שהמעבד יגרור צוואר בקבוק די רציני.. המעבד הנוכחי יושב על תושבת 775, כך שסדרת מעבדי Corei למינהה לא רלוונטית ואצטרך להסתפק ובסדרת Core 2 Duo/Quad. האם יש טעם לשדרג את המעבד? האם זה יצמצם/יעלים את צוואר הבקבוק לכרטיס מסך High End של היום? אני עובד על Windows 7 32bit, יש טעם להוסיף עוד 2 ג'גה זיכרון(בעצם 3.2 בטוטל)? (המפרט שלי רשום בצד) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by blueman1,

אחרי חיפושים ובירורים החלטתי להתמקד על שני מעבדים שבהם יש לי את ההתלבטות הרצינית ה 6400 לבין ה 6600. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם , מה עדיף לקחת? האם שווה להשקיע עוד 700 שקל בשביל ה 6600, והאם אני ירגיש הבדל משמעותי ב 4 מגה זיכרון על כל שאר המחשב אני די סגור חוץ מדבר אחד שזה לוח אם למעבד הזה חשבתי על הלוח הזה P5LD2-VM DH של אסוס, מה אתם אומרים? איזה עוד המלצה יש לכם באותו סדר גודל ומה עדיף? הסכום לשני החלקים ביחד הוא בסביבות ה 2500-2700, אם למישהוא יש הצעות יותר טובות בסכום הזה אני ישמח לשמוע תודה שי

• 11 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by x-dude,

בכמה Mhz אמור ה DDR 400 לעבוד?

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שתי דברים 1. cas katency (cl) זה זמן התגובה של הזיכרון?? 2. מה זה אומר נגיד 2-3-3-2 הראשון cl ומה זה כל השאר?

6. בבקשה הסבר רציני ואם אפשר שיהי ברור חחח תודה מראש.. ואם אפשר גם כמובן את ההסבר ההפוך למה אינטל יותר טובה בקידוד

• 91 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by kfirlion,

תענו על השאלה פליז

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by locke,

של 2600 Barton במנוחה ובמאמץ עם קירור רגיל.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by -Sky_Lord-,

איך הם בכלליות? כי מבחינת נתונים הם נראים אחלה וזה גם באחלה מחיר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGS3200PHU10&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 2-2-2-5, מבוסס על TCCD, אחריות לכל החיים... אני מפספס משהו? מה שכן יש גם את זה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DROCZ4003G&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by roeiw,

פתחתי תרד על הלוח של אסרוק שקניתי ותשובה חד משמעית עוד לא קיבלתי.. קניתי ASRock ConroeXfire וגם עכשיו וגם בעתיד אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. חשבתי אולי להחליף ללוח DS3 משיקולים של איכות וביצועים. יש למה להחליף או להישאר עם האסרוק? כסף זאת לא הבעיה. (ב KSP טוענים שה ASRock יותר איכותי בגלל שזאת חברת בת של Asus..)

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אז ככה ישנם 4 מעבדים 1. q6700 2. e8400 3. q9300 4. q9450 אז ככה אני ממש מתלבט באיזה מעבד לבחור אני מעוניין בהמהרת המעבד עכשיו לא איכפת לי המחיר של כל אחד ואחד מהם אני פשוט רוצה את המחשב הטוב ביותר שאני יכול לקבל מתוך המעבדים האלה כולל אוברקלוק אגב המחשב הוא למשחקים . לגבי קירור למעבד חשבתי על Thermaltake V1 דעתכם בנושא +תשובה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by shklak,

http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2205/140 דף המוצר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ras81,

שלום אני מתכוון לקנות E6300 אבל בניגוד לארץ יש באתר הזה המון לוחות אם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לוח שיאפשר בעתיד שדרוג קל ואולי OC קל (לא משהו כבד) ובמחיר סביר (אני לא צריך משהו ב1000 שח) מה ההשקעה הכי טובה שיש שם? ראיתי כל מיני לוחות של MSI שעשו רושם נחמד. הנה קישור לחלק של לוחות האם: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=280

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by עדן.ט,

היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  15. Started by assafmag,

הכי זול שראיתי בנתיים זה ב ksp - ש"ח 790. מישהו מכיר חנות זולה יותר? שאלה נוספת: מה ההבדלים בין s3-965 ל s3-945? אני מתכנן oc קטן עד בינוני ל E6400 עם זכרונות 667. האם שווה בשביל זה לקנות את ה-965 על פני ה-945?

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  16. ממה שאני הבנתי ווינדוס שבע תומך עד 16 גיגה של זכרון .. אם ככה למה יש לוחות אם שיכולים להכיל עד 32 גיגה??

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by Gamer4Life,

האם מותר לשים 4 סתיקים על AMD AM2? יש לי אכשיו 512 X2 DUEL CHANNEL אני רוצה לקנות עוד זוג לא יהיו בעיות?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by tombraider,

שלום, תמליצו לי על זיכרונות DDR2 2X2G עבור לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by דשגשדג שדגגדגג,

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם שמתאים למחשב שלי שהמפרט שלו הוא: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3 // אותו אני רוצה להחליף TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 X2 DVD SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU ANTEC TRUE POWER TRIO 650W ARCTIC-COOLING FREEZER 13 HITACHI 1TB SATA3 Kingston SSD **הערה חשובה - אני צריך שהלוח יתמוך בכרטיסי מסך הבאים: Nvidia Geforce GTX1050TI Radeon Rx 470 GAINWARD GTX560 TI 1GB GDDR5 - RETAIL

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. היי אני מחפש זיכרון איכותי אם צ'יפים איכותים למקרה שארצה לבצע OC מצורפת תמונה עם הזיכרונות שאני מתלבט בניהם תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  21. והאם אפשר לחבר לו את הזיכרונות האלה: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 21:04:18 אני חייב את זה עד מחר בבוקר.(זה הגיע כבר לעמוד שני)

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. Started by dan9,

היי יש לי לוח מסוג: 4CoreDual-SATA2 של חברת ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=775 ונתקלתי בבעיה שעוד לא קרתה היתה לי בעבר עם אותו לוח... בזמן התקנת וינדוס ולא משנה איזה ונידוס...הוא לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח ולא מוכן לקבל אף דריבר של הבקר בנוסף גם שאני מנסה להתקין על שני כוננים שהם לא מסוג SATA אלה EDI הוא לא נותן?? וב XP הוא נתקע ולא עובר את המסך הכחול לממשק הצבעוני.. מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by eyaffe,

האם יש הבדל בין E6600 גרסת ES לבין E6600 רגיל ? ראיתי שהסטפינג שונה 4/6. האם יש איזושהי השפעה על הביצועים ? תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. דיברתי עם חנות מחשבים והנציג שלה טען שהוא דיבר עם היבואן של המעבדים בארץ שאמר שייקח חודש (!) ואולי יותר עד שיגיעו מעבדי הi5 2500k לארץ, ושבאף חנות מחשבים אין את המעבד הזה כרגע. עד כמה זה נכון ומבוסס או שסתם מורחים אותי?

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by full_clip,

אני הולך לקנות מעבד amd 3200 vin מה עדיף לOC האי 6 או 3?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.