עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BoOoM2008,

הי, קיבלתי שיעורי בית בקורס טכנאי-PC. עכשיו אני צריך לבנות מפרט, אבל אני לא זוכר אם אפשר שרכיב הזיכרון יהיה מהיר מהלוח. לדוגמה: הרכבתי מחשב עם לוח אם תושבת- 1156, עכשיו אני צריך להוסיף רכיבי זיכרון- RAM. אני יודע שמדובר ב- DDR3, אך לא מובן לי איזה מהירות אני יכול. DDR3 במהירות 1156 אני לא מוצא, אך יש מהירים מזה ומהירים פחות מ- 1156. אז במה לבחור? במהירים יותר, או בפחות מהירים מ- 1156?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Guy950,

איך אני יודע איזה לוח אם יש לי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by HitmanW,

אהלן חברים, שמעו עוד מעט יוצאים מלא משחקים חדשים והמחשב שלי (המפרט בצד) כבר די מקרטע במשחקים החדשים. בדמו של UT3 הFPS הוא בסביבות 30 קבוע על הגדרות הכי גבוהות, ובCOD4 בין 20 ל30. אז אני מחפש את הדרך הכי זולה לשדרג ת'מחשב שלי. לפי מה שהבנתי כדי להריץ את כל המשחקים על הגדרות מקס' צריך לפחות 8800GTS 320 או 2900PRO. אני יודע שאם אני אשים כ.מסך כזה על המערכת הקיימת שלי אז המעבד יגביל אותו בצורה משמעותית ביותר. אז נתקלתי ברשת במעבדי OPTERON למינהם שמתאימים ל939 וזה אומר שאני לא אצתרך לשדרג לוח אם. השאלה שלי היא האם מעבדי הOPTERON יגבילו את את כ.המסך הכי חזקים או לא? או איזה מהם יגבילו ואיזה לא? תודה לכל העוזרים עריכה: מצאתי ביקורת על מעבד OPTERON 165 באתר X-BIT LABS וה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן המחשב עשה דקה ושני INTEL 2.4 פרסקוט 1 מגה קאש לוח גיגה כלשהו 256 זיכרון והמשחב שלי- אינטל 2.4B 512 קאש לוח אינטל 512 זיכרון עשה דקה ושבע שניות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון 512 מגה ורציתי לשאול האם החברה הזו טובה קבלו לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כעיקרון, התקציב שלי ללוח אם הוא 600-650 ש"ח. הP35 עולה כ730 ש"ח. וה P965 עולה כ640 ש"ח. עד כמה שווה החריגה לטובת הP35? המחשב הוא E6600, 8800GTS, המחשב הוא מחשב לתקופה ארוכה, ויש סיכוי לOC קטן.. מה היתרונות/חסרונות של כל לוח, ואם יש המלצה ללוח אחר אשמח לשמוע, תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Bar1234,

מה עדיף לי לשים במפרט שלי? זיכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL שעולה 730 ש"ח..... *********** או ************* זיכרון אחר של 2*512 ??? שלא יעלה מעל 700 ש"ח... תמליצו לי על חברה טובה וחזקה.....

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gondor,

מקווה שהשאלה לא יותר מדי טפשית אבל אני באמת לא יודע מה הכוונה בלוח אם עם GBL ....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by HeAd^ShoT,

חברה אני לא יודע אם אתם מודעים לכך אבל יש בנועה את הג'י סקילל FX החדשים TCCD ב1080ש"ח שזה ממש זול יחסית לTCCD. כנראה שתוך שבועיים אני יקבל אותם אז אני אתן כאן ביקורת קצרה .... בינתיים: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4388 http://www.gskill.com/f1-3200dsu2fx.htm http://www.sgoverclockers.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=42 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=78184

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by אורי מ.,

מה ההבדל המעשי בינהם? אפל משתמשת במעבדי Xeon לסדרת ה-Mac Pro שלהם. האם יש הגיון מאחורי השימוש שלהם ב-W3520 ולא ב-Core i7 920? השוואה בין המעבדים, במערכת ההשוואה באתר של אינטל, מראה בדיוק אותם פרמטרים. האם מדובר באותו מעבד רק עם שם ויעוד שונים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי עכשיו 256*2 במהירות 400mhz ועוד 128*2 במהירות 266mhz או 300mhz(לא זוכר בדיוק) עכשיו השאלה היא האם חיבור של שתיהם ביחד מאט את מהירות הזיכרון והמחשב בכלל? ואם כן עד כמה זה משפיע על ביצועי המחשב?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by esaly,

היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Dubek,

שלום. רציתי לדעת מה זה בדיוק מעבד Opteron. כלומר למה הוא משמש, ומה ההבדל בינו לבין מעבד Athlon. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לוח האם המתקדם מבית השחקנית הטאיוואנית נוחת על שולחן הבחינות - בואו לגלות כיצד הוא עומד בדרישות אספקת האנרגיה הקשוחות של מעבד ה-Core i9 9900K המתומן לכתבה

15. Started by pMor,

איזה מבין הזכרונות עדיפים? מי מספק יותר ביצועים? ועוד שאלה - יש HYNIX ORIGINAL ויש SAMSUNG ORIGINAL תחת הקטגוריה של SAMSUNG & HYNIX , כשהHYNIX יותר זול ב20 שקל. מה מבין כל הזכרונות הנ"ל עדיף?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Killer-Storm,

אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם. אני זקוק להמלצה ללוח אם בשביל +Athlon 64 X2 6000. יש כמה דברים שהם ממש חשובים לי בלוח והם: SLI PCI Express שיהיה עם צ'יפ של Nvidia סוקט AM2 (מן הסתם) 4 תושבות זיכרון (עם תמיכה ב-800MHz ועם Dual Channel) ללא כרטיס מסך מובנה עם SATA2 ו-RAID 1 ושיוכל לתמוך ב- Windows VIsta התקציב הוא 600 ש''ח עם גמישות של 50 ש''ח וזהו, בתודה רבה מראש, MuTaTiOn.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by benyben,

שלום. מעבדים חזקים כמו ה 980X וה Phenom ii X6 - במה הם מועילים ולמי? אני מאוד מתעניין לדעת למי המעבדים הללו באמת מועילים - ומה זה ה hyper threading של אינטל? היום - בעודי בבניין משרדים - צוטטתי לשיחה שהתקיימה בין אדם אחד לשני, כאשר אחד מהם אמר שהוא קיבל השבוע את ה 980X. לא היה לי שום מושג מה הוא עושה במקצועו (אבל זה כן המחשב של המשרד). אשמח ללמוד. האם רק תוכנות מסוימות עושות שימוש במעבד המפלצתי הזה, או שהוא בא לידי ביטוי בכל "מטלה" (תכנית)? האם הוא נבנה מראש תוך כדי מחשבה על עורכי הווידאו למינהם, או עבור כל משתמש? שאלה אחרונה שמעניינת אותי: האם מעבד בעל, נניח, 6 ליבות ו hyper threading (כמו ה 980X) הוא באמת שקול למעבד בן 12 ליבות ללא hyper threading? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by raf2006,

היי, מישהו יודע אם ניתן לקנות בארץ רכיב bois במקום אחד אחר ? אני צריך רכיב ל- abit nf7s ver. 2 עידכנתי בטעות קובץ לא נכון . מוכן לקנות אפילו משומש מלוח ישן . צריך תשובה דחוף. תודה .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?

21. היי חבר'ה.. נמאס לי מהמחשב שלי הסלרון 800 ואני רוצה להחליף: (למרות שהוא עבר OC ל1000 ועובד טוב אבל הוא כבר איטי בשבילי ומעצבן!) המחשב הבא הולך להיות מורכב מ: מה שכבר יש לי: יש לי הארד דיסק W.D 20G ATA100 7200RPM - חדש (קיבלתי חינם מהעבודה של אמא שלי) שעובד טוב מאוד ואני לא צריך חדש בנתיים צורב Teac x40 סי.די מארז צ'יפקט FULL TOWER כונן דיסקטים (חחחחחח) HardCano (לא ממש חשוב אבל כתבתי בכל זאת) וכרטיס מסך חרא ! (GeForce 2mx 400 64mb - אני לא ממש משחק במחשב יותר יוצר ועורך מוזיקה וכמובן מוריד לכן אני בנתיים לא צריך יותר מזה) אני צריך רק זכורנות, מעבד, לוח (לבנתיים): אני חשבתי ללכת על INTEL כי AMD חם מידי בשבילי. זה מה שהרכבתי ותגידו מה אתם חושבים (אין לי תקציב גדול 2500 מקסי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מזה כשנה יש לי את הכרטיס 4850 עם המעבד 4800X2 והצוואר בקבוק נוראי..לא מזמן יצא עדכון ללוח אם שלי שנותן תמיכה למעבדים החדשים של AMD הבעיה שלי היא התקציב הנמוך ולכן אני רוצה מעבד במחיר המינימלי ביותר לכרטיס הנ"ל תודה, סמיון.

23. שלום לכולם. החלטתי להוסיף זכרון למחשב שלי. הפרטים המלאים של המחשב שלי: -------------------------------------- Summary -------------------------------------- Computer Brand Name: GIGABYTE P55A-UD4P Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601 Service Pack: Service Pack 1 Processor: Intel Core i5-750 (2666.7 MHz) Motherboard: GIGABYTE P55A-UD4P (Intel P55 (IbexPeak)) Memory: 4 GBytes (Dual-Channel) Hard Drive: Seagate ST2000DM001-9YN164 (1,907,725 MBytes (2000 GB)) Optical Drive: …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by slowdive,

שלום, בגלל שאני צריך כ.גרפי רק בשביל יציאת DVI חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא לוח אם שעונה לדרישות שלי עם DVI,ואז לא אצטרך כרטיס גרפי,מה שיכול לחסוך בקלות 300 ש"ח. -לוח עם קירור פסיבי לצ'יפסט ולא מאוורר (בונה מחשב שקט-שקט) -עדיפות ליותר מ-2 סלוטים לכרטיסי PCI (או שלא הבנתי נכון ולשני סלוטים PCI-E X1 הנוספים אפשר גם לחבר כרטיסים לא גרפיים כמו כ.קול וכ.רשת אלחוטי) -לא מיועד למשחקים ולא יבוצע OC ולכן מחפש צ'יפסט 945 -כ.גרפי ONBOARD (מן הסתם...) מתכוון לקנות: מעבד INTEL CORE 2DUO E6300 זכרון 2X512 667 יש בכלל לוח כזה שהוא ברמה סבירה+ או שזה קרב אבוד מראש?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום יש לי כרגע מחשב P3 1000 במארז של GATEWAY עם ספק מאוד רציני [500W] לוח האם הוא אינטל איסטון. האם יש מניעה להשתמש במארז ובספק הנוכחי עם לוח האם, המעבד והזכרונות החדשים? לגבי המארז - אני כמעט בטוח שכן, מדובר במארז שתומך בתקן הATX וכך גם הלוח החדש, אבל לגבי הספק אני לא בטוח. מה צריך לבדוק כדי לוודא תמיכה? הלוח המיועד הוא ASRock 939Dual-Sata2. בתודה מראש רון.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים