עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לוח אם דגם: Intel sandusky D945PSNLK סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 4 סה"כ יציאת PCI Express: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB השארתי את כל הפיצ'רים שכתבו שם.. עכשיו אני שוקל להחליף לאחד מסדרת ה6X00 של אינטל.. ואני לא יודע אם כדאי לי אולי להחליף לוח לצ'יפ 965 או מש…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by x-dude,

כבר הרבה זמן אתם לא מעדכנים את מדור ההורדות,הגרסה הנוכחית היא 114 שאתם יכולים להוריד מ www.sis.com דרך אגב מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכןל למצוא מידע על אילו דברים השתפרו או נןספו לדרייבר הזה (change log) אני לא מוצא.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Static,

שלום, מחפש בסיס טוב למחשב חדש שמיועד להיות המחשב הראשי בבית הוא ישרת להורדות טורנט, מדיה סנטר, ומשחקים (CSGO, BF, ושאר FPS) הרכבתי את המפרט הבא, האם יש משהו לשפר להחליף ממה שבחרתי ? (אלו הרכיבים שאני צריך את כל הציוד ההיקפי ודיסקים קשיחים יש לי כבר) מעבד + לוח אם: 1195 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte B250M-D3H DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 510 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1890 ₪ - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC מארז: 490 ₪ - NZXT Phantom 410 Black ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - Antec 650W 80+ Bronze NE650M Modular מחיר סופי: למזומ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. לוח אם של חברת Intel® דגם G41RQ עם תושבת 775, מהירות FSB 1333/1066/800 MHz, סט רכיבים Intel® G41, אודיו HD ושלוש שנים אחריות. http://www.omc.co.il/Products.php?id=IN-DG41RQ&category=prdTreeCode_031&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/ כמה יציאות יהיו לי למשל לכרטיס מסך ולכרטיס זכרון...(המקומות לכרטיסים) ואני צריך שהוא יהיה תואם ל SATA 2 WD 320GB 16MB KINGSTON 2GB CL5 ולמעבד E5300/E6300 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by arkadi_s,

אהלן , אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב הנוכחי שלי . הבנתי שלפעמים זה יכול ליצור בעיות ? או שעדיף להחליץ את כל הכרטיס זיכרון? יש לי מעבד I5 לוח אם של ג'יגה בייט GA-P55-UD3R הזיכרון שלי היום של ג'י סקיל 2X2 1600mhz אני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz את הכרטיס הזה , לא תהיה לי בעיה להוסיף נכון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

היי, אשמח לשמוע המלצות ללוח אם עבור מחשב גיימינג עם מעבד I7 6700K וכרטיס מסך GTX 1070 גודל ATX

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mind5,

1.מעבד ה -7200E של אינטל בסביבות 560ש"ח... האם במחיר זה אני יכול לקחת מעבד AMD יותר טוב בהרבה ממנו? 2.אני יודע שהמעבד הזה עובד על טכנולוגית 45NM מה התועלת מהטכנולוגיה ומה יותר כדאי ADM או INTEL? 3.אם התשובה היא ש-AMD כדאי מאד יותר מ ה-INTEL מה הלוח אם שהכי כדי לקחת בסביבות 500 ש"ח.. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום השאלה נשאלת מכיוון שבמפרט לוח האם רשום PCI-Express 2.0 ועל כרטיס המסך PCI-Express 3.0 אודה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by asaff74,

שלום לחברי הפורום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי רק בקניית לוח אם ומעבד וכבר אני 4 שנים לא כול-כך מבין כבר מי נגד מי בעולם המחשבים מה יותר שווה היום וטוב INTEL או AMD

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. השאלה בכותרת... אני משדרג מחשב ישן ובתקציב לא נכנס כרטיס מסך בנפרד... אני מדגיש שזה לוח אם למעבד אינטל!!!! תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Dutchy,

אוקיי אז ככה היום פתחתי את המארז כי להוציא את הכבל חשמל של הסי די רום ובדרך אמרתי נראה אם הזיכרון חם, נגעתי בו והרגשתי חישמול קל (הספק לא היה מחובר לחשמל), האם הפעלתי חשמל סטטי על הזכרון? כי לא פירקתי חשמל סטטי לפני.... וואי אני מפחד

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by NTT,

שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ומהם מדרגות המכפלה של כל אחד מהמעבדים C2D ?

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האם יש הבדלים בין השניים שמצדיקים את ההבדל של ה 100 ש"ח? מבחינת ביצועי ההקפיים כמו הארד דיסק ורשת. וביצועי OC? אני משיג אותם במחירים ש 550 ו 650 בהתאמה, יש לוח אחר במחירים האלה שעדיף לאובר קלוקינג? תודה מראש רום

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. אני עומד לרכוש בקרוב מחשב ואחד הפרמטרים, שנראה לי תמוה הוא שבחלק מלוחות האם, יש כרטיס קול מובנה מסוג ALC889 (דגם ישן יותר), ובחלק אחר יש את כרטיס החדש יותר ALC892, אבל יש מעט מאוד מידע על ההבדל ביניהם. מגלישה מרובה באינטרנט קיבלתי מעט מאוד מידע, על ההבדל המהותי ביניהם אם בכלל ומכיוון שאני לא שולט בתחום השמע קיוויתי שאולי יש לכם תובנות על ההבדל. יש אמנם מידע בסיסי באתר של Realtek, על שני הכרטיסים המובנים אבל אני אשמח אם תוכלו לתרום מהנסיון האישי שלכם. אקדים ואומר שאני לא מעוניין בכרטיס קול חיצוני, אבל אשמח לדעת אם מישהו מרגיש בהבדל בין הרכיבים הללו או שמא אין לדעתכם שום הבדל כלשהו. בתודה מראש על כל עזרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מחפש המלצה למעבד לוח אם שמתאים למעבד וזיכרונות 8 ג'יגה(לא חייב בחתיכה אחת) התקציב הוא עד 1300 שקל מהאתר tms או במקרה הצורך זיגזאג, אבל עדיפות לtms ולא חייב בכל התקציב אלא אם כן יש הבדלים משמעותיים ויש תמורה למחיר והשימושים הם: שימוש ביתי ומשרדי,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ושימוש באופיס . אשמח גם לקבל קישורים לקנייה או קישור אחד לשלושת הרכיבים מהאתר tms ואמשח גם לדעת אם בשימושים האלו יש עדיפות לאינטל או amd ?

18. Started by kakolokia,

תקשיבו אני קונה השבוע מחשב ואני לא סגור על הלוח אם.. בעיקרון אני צריך לוח בתקציב של עד 600 ש"ח.. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח ep45-ds3l יצליח לעשות בקלות oc של עד 3.4 ghz? (skypc עושים את ה oc..) וגם אני רוצה לדעת איך הקירור שלו, מקרר טוב או מעפאן? חלקים חשובים במפרט: מעבד intel q6600, זכרונות g.skill 4gb 900 mhz, קירור אוויר scythe ninja ii. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Maximum Power,

צהריים טובים. אני מתכוון לקנות את הלוח P5KPL-CM. הלוח שיש לי עכשיו הוא בגודל ATX (גובה: 30.5, רוחב: 24.5) והוא מתאים בול למארז. לפי מה שהבנתי הלוח הנ"ל הינו uATX (גובה: 24.5, רוחב: 20.3). הסתכלתי באיורים. למראית עין, קשה לדעת האם מיקומי הברגים תואמים. אשמח לדעת אם מישהו בעל ניסיון יודע האם הלוח יתאים למארז. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by omri_ro,

תכלס האם יהיה הבדל ניכר בביצועים של שתי מע' זהות לחלוטין למעט סוג הזיכרון(הכמות שווה) והאם זה יהיה שווה את ההשקעה בDDR400

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by amit22,

קניתי היום זכרון מתוצרת geil אני מוציא אותו מהקופסה ואני רואה שהוא שיש עליו משהו בצבע כחול ובפנים כנראה נחושת לקירור כי הוא היה קר מאוד שהוא הגיע ok הכנסתי למקום של הזכרון זה עובד ובדקתי את ביצועו יחד אם ה256 שהיו לי כבר והביצועים השתפרו בצורה פנטסטית הפעלתי את gta vice city ועדיין לפעמיים יש לי תקיעות מעצבנות כאלו השאלה שלי האם זה אולי בגלל הכרטיס מסך שלי ועוד שאלה למה הזכרון של geil שמצויד בקירור מתחמם יותר מהזכרון בלי קירור ? בתודה עמית פנטיום 4 1.8 עשיתי oc ל2.4 256 ddr 333 טרה בייט 256 ddr 333 geil אם קירור עלה 236 לוח אם asus p4533-e

23. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 החדש של אביט (זה עם הגורו) בהחלט לוח חביב ! נתקלתי בבעיה איתו, בכל מקום וביקורת שאני קורא רשום שניתן לשלוט בכל המאווררים המחוברים ללוח-נשמע נחמד רק בעיה אחת-אני מחבר מאוורר רגיל, ג'נרי בחיבור 3 פנים ללוח נכנס ל FanEQ של הUGURU אבל כל מה שאני רואה זה אפשרויות שליטה רק במאווררים של הCPU ושל הNB אז שאלתי היא-איך לעזאזל אני שולט בכל המאווררים המחוברים ללוח אם !? בתודה מראש לירן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by White Eagle,

אהלן, לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מחשב חדש (אני משתמש בו לגיימינג), זה המפרט של המחשב: Intel DP67BA I7 2600K GTX 570 8GB 1333Mhz חשבתי אולי להחליף את הלוח אם, גם כי הבנתי שהוא לא משהוא וגם בגלל שחשבתי אולי לעשות בעתיד SLI. מה אתם חושבים, האם כדאי לי להחליף לוח אם ואם כן אז בבקשה תמליצו לי על לוח טוב בסכום של עד 600 ש"ח בערך.

דיונים חדשים בפורומים