מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח Gigabyte 7vaxp ultra AGPx8 FSB333 וזכרון 256mb של סמסונג במהירות 400 ומעבד אטלום אקס פי 1900 השאלה שלי היא האם המישה מנצל את הזכרון במלואו (את כל ה 400MHZ) תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מניח שלפחות באובר קלוק זה יעזור נכון?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים. החלטתי ללכת על AMD single core. השאלה היא איזה. האם ללכת על 3200 venice או לשדרג ל3500 או 3700?? ההבדל מחירים הוא לא גדול ככה שהמחיר הוא לא השיקול העיקרי אם הם באמת שווים את זה. או ש-3200 הוא המשתלם ביותר?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מארז DEFINE R4 אשר יש בו 2 יציאות USB3 מקדימה אולם בלוח אם שלי יש USB3 רק בחיבורים מאחורה , אין HEADER ל-USB3 מקדימה. נתקלתי בכרטיס PCI-X אשר ניתן לחבר אליו את הכבל של ה-USB3 של המארז ככה שאוכל להשתמש ביציאות מקדימה. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם כרטיסים מהסוג בלינק והאם הם עובדים כמו שצריך (במהירות האופטימלית כמו יציאות USB3 רגילות בלוח אם מאחורה) ? http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-USB-3-0-2-Ports-Front-Panel-with-4-Pin-20-Pin-Control-Card-Adapter-/310764401105?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485b0071d1
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שומעים.. היום קניתי מחשב לגיימינג ב4300 שקל כולל מסך עכשיו יש לי שאלה יך המעבד הזה אל תפחדו תנו ביקורת אמיתית בבקשה מעבדי AMD - Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם לגבי הלוח: X38-DQ6 s775 C2Q 1333Mhz, Intel X38, DDR2 1066, 2xPCI-E האם מדובר בלוח איכותי יחסית למחירו? ובלי קשר למחיר מה ההיתרונות שלו ולמה הוא כל כך יקר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 סוגים של זכרונות בלוח אם, אחד בוודאות DDR3. מהו השני? (תמונה בפנים)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למעבד לוח וזיכרון. תקציב 1400. שימושים: אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ, הורדות, וכו. משחקים כמעט ולא, אולי כמה ישנים (אנריל, דיאבלו, לא דברים רציניים). אני מקווה שהתקציב סביר. הייתי מאוד רוצה לשדרג אותו בעתיד מה שאומר שצריך סוקט עם המשכיות. רצוי, לא חובה. אם יש מעבד+לוח בסכום קצת יותר גבוה שמשתלמים יותר מבחינת עלות/תמורה, סוקט עם אורך חיים ארוך יותר- אני זורם. זיכרון - יש לי נטייה להריץ 300 תהליכים במקביל (אימיול, משחקים, דפדפן, העתקות למיניהן) אז לבחור בהתאם. גם כאן ובאופן כללי התקציב ניתן לפריצה למרות שרצוי שלא. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם AMD 4200 כפול ליבה משתווה לCORE של אינטל בסטוק? האם שווה לקנות עכשיו AMD יד שנייה או שנחכה ונקנה חדש אחרי ירידת המחירים הקרובה של אינטל OC אולי בעתיד אני פשוט יושב עכשוי עם מישהו שיש לו יד שנייה ואני ממש צריך מחשב חדש רק שאין מספיק מזומן
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=NF4&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 לוח רגיל וסבבה יעלה לי 450 שקל שום דבר מיוחד NF4 ו5.1 כ.קול. ויש את הלוח הזה- שהוא קצת יותר זול ממנו - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=RS482&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=241 אבל יש לו גם כ.מסך X300 מובנהוגם כרטיס קול של 8 ערוצים, אבל צ'יפסט שונה. רציתי לדעת איזה מהם כדאי לי לקחת,אני מחליף בעיקר כי יש לי זכרונות שצורכים 2.7 וולט ובלוח אם הנוכחי שלי הם לא עובדים לי בדיואל למה כשאני מחבר אותם הם עושים לי מסך כחול וריסטרט כי הלוח לא תומך. [ הזכרונות הם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 ] עוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין הלוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, שמעו עוד מעט יוצאים מלא משחקים חדשים והמחשב שלי (המפרט בצד) כבר די מקרטע במשחקים החדשים. בדמו של UT3 הFPS הוא בסביבות 30 קבוע על הגדרות הכי גבוהות, ובCOD4 בין 20 ל30. אז אני מחפש את הדרך הכי זולה לשדרג ת'מחשב שלי. לפי מה שהבנתי כדי להריץ את כל המשחקים על הגדרות מקס' צריך לפחות 8800GTS 320 או 2900PRO. אני יודע שאם אני אשים כ.מסך כזה על המערכת הקיימת שלי אז המעבד יגביל אותו בצורה משמעותית ביותר. אז נתקלתי ברשת במעבדי OPTERON למינהם שמתאימים ל939 וזה אומר שאני לא אצתרך לשדרג לוח אם. השאלה שלי היא האם מעבדי הOPTERON יגבילו את את כ.המסך הכי חזקים או לא? או איזה מהם יגבילו ואיזה לא? תודה לכל העוזרים עריכה: מצאתי ביקורת על מעבד OPTERON 165 באתר X-BIT LABS וה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים שלי ללוח אם חדש למערכת ה HTPC שלי הבנתי למה אני זקוק. - תמיכה ב I3. -יציאת SPDIF, עדיף חשמלית מהפנל האחורי אך אם לא, גם יציאה פנימית תתאים לי (מצאתי את כרטיס ההמרה שבניתי לפני מספר שנים...) -Combo Cooler Option אפשרות להשתמש בגוף קירור של תושבת 775 (השם הזה מופיע בלוחות אם של ASROCK) -יצאת הוודיאו זניחה, אשתמש בכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS. -לפחות חריץ PCI רגיל אחד, אני זקוק לחיבור לכרטיס הרשת האלחוטי (רוב לוחות המיקרו ATX מגיעים עם PCI אקספרס בלבד) -זול הבעייה היא שמצאתי רק לוח אחד (של ASROCK) וגם הוא לא במלאי, אם מישהו מכיר לוח דומה עם הפרמטרים המבוקשים אשמח מאוד אם יוכל לענות לי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח רציתי לשאול אני עובד עם VISTA 32 ורוב העבודה שלי היום זה פוטושופ + פיירפוקס ברקע עם איזה 20 טאבים אני יודע שכל העיניין צורך זיכרון אבל תמיד שאני מסתכל על מצב הזיכרון הפנוי הוא מראה לי משהו כמו 700-800 מגה פנוי השאלה היא בגלל שאני יודע שהיום מה שהולך זה ה4GB כמה הבדל באמת יהיה לי אם אני יוסיף עוד 2GB? (נתונים כללים Intel e7200 @ 3.8GHz GeForce 9600GT גם באוברקלוק מכובד לא ממש זוכר כמה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע המלצות ללוח אם עבור מחשב גיימינג עם מעבד I7 6700K וכרטיס מסך GTX 1070 גודל ATX
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב.......? 128-במהירות של 133 או 192 במהירות של 100? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי שבskypc יש אחריות לכל החיים על המעבדים של אינטל, לעומת זאת בtms יש אחריות רק לשלוש שנים. קיצור לא הבנתי עם יש אחריות של אינטל או של החנות או גם וגם ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני קונה עוד מעט מעבד AMD64x2 4200 , ורציתי חוות דעת, והאם במחיר דומה אני יכול לקבל משהו יותר טוב? עריכה:ונא לקרוא גם את זה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=424859 אם זה משנה המחשב נועד למשחקים...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא: AMD 2500 XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADADT 512 400 DDR עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים. יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD. יש לציין שיש לי מסך. מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון. בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה לי המחיר אני צריך שיהיה בו את כל הפיצ'רים ושאני יכול לעשות בו OC רצחני והוא יעמוד בזה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-