עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, פתחתי את הדיון הנ"ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424036.0 בפורום מפרטים אך עם הזמן אני מבין שאני יותר בפער מקצועי אשר בדילמה תקציבית. התוכן מפורט בדיון שם. השאלות המקצועיות העיקריות והנוספות שלי הן: האם יש הבדל מהותי בין המעבדים (E6300 וE5300) והלוחות (מבוסס G41 וP3 אקספרס) ? כמו כן, אודה אם מישהו יוכל לעשות לי מעט סדר בין CORE 2 DUA ל DUAL CORE. נדמה שאת המספר 6300 יש ב2 הסדרות ובחנויות יש בלבול בנתוני שלהם האם יש עוד צפי שדרוגים עם צ'יפסטים אלו? האם זכרונות DDR2 800 רלוונטיים עוד לעתיד או שהופכים תוך כמה חודשים למוצר לאספנים? אודה לעזרתכם בשאלות אלו ואלו שעלו בדיון קודם

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by eran131,

אני מקבל השבוע מחשב חדש ואני לא יודע אם יש לי או אין לי כרטיס רשת הלוח אם שלי הוא- GigaByte GA-MA770-UD3 Retail תודה רבה, ערן חדד

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות i CORE 7 950 והמחיר יקר להחריד. עם יציאת המעבדי 6 ליבות לשוק אני מניח שצפוייה ירידה בעלויות המעבדים של ה 4 ליבות. משיהו יודע להעריך או יודע מידע על מתי ואם בכלל צפויה הוזלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by gggil,

אני צריך המלצה למעבד אינטל, השימושים במחשב הם 60% סרטים מוזיקה אינטרנט ותוכנות 3D, והשאר משחקים. איזה מעבד עדיף לי לשנים הבאות? E8400-500 או מעבד ארבע ליבות כמו Q6600 או Q9400 Q8200 Q9300? בעקרון אני לא מחפש את המעבד הכי טוב ב1300 שקל, אני מעדיף למצוא את המעבד שמתאים לי בדיוק, עד 1300 שקל. תודה, גיל

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by Pc_freak,

אני צריך Usb 3 sata 3 ושהיה טוב ל Oc אני קונה מKsp

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by VexX,

שלום אני כמעט בטוח שיש לי צוואר בקבוק, רציתי לשאול האם ייתכן שגם הדיסק קשיח יכול לגרום לזה? או שזה המעבד? לא רואים לאגים אבל במשחק PES 2010 המשחק מגיב לאט יותר, במשחקים אחרים לשניה המשחק רץ מהר יותר כגון: DIRT2, JUST CAUSE 2 זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400@2.66 הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 לוח אם: Asus P5QC כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON HD 5850 1GB הציון ש WIN 7 נתן: 7.7 זיכרונות: OCZ 1066Mhz הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 דיסק קשיח: WD 250GB הציון ש WIN 7 נתן: 5.8 ספק כח: Hec 600W מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by SaM]U[Rai,

יש לי 1 GB במהירות 333MHZ האם בשביל תוספת של 1 GB RAM כדאי לי להישאר במגבלה של 333MHZ? אני חושב על לקנות 2-4 GB נוספים

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by Guy31,

איזה מכרטיסי מסך מהחדשים יפעלו עליו? אני רוצה או 460 או 450 יעבדו? אגב מה לגבי SLI?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/carrizo-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by Prophecy,

אהלן, השילוש שלי: AMD Phenom 8450 Gigabyte GA-MA78GM-US2H G. skill 1GB DDR2 PC6400 800 X2 אני כרגע משתמש בשני סלוטים מתוך 4 בלוח אם. אם אני אוסיף עוד 2 או 4 ג'יגה בשני סלוטים הפנויים האם אני צפוי להרגיש שינוי משתמעותי בביצועים (בעיקר מולטיטסקינג) והאם כל הנפח של הזכרון ינוצל ע"י הווינדוס? (משתמש בווינדוס 8 ) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by MrAlex,

האם מסדרה לסדרה יש שיפורים בגיימינג שהם מורגשים? אם אני קונה נגיד I5 מהסדרה הזאת ובאותו תדר מהסדרה HASWELL כיצד בא לידי ביטוי השיפור בביצועים,ואיפה? האם משתלם לשלם 100 שקל יותר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  12. Started by IDan2012,

Intel core i5 2400? אם כן, אז בגלל שאני לא יודע לבצע OC אז ראיתי שבניתי מפרט ראיתי שTMS עושים OC בחינם, איזה OC הם עושים? עד כמה אפשר לעשות OC למעבד הנ"ל? תודה וסליחה על החפירות. נ.ב משהו בקשר ללוח אם איזה לוח אם יותר מפוצ'ר ויותר טוב? http://www.tms.co.il/product/10057 http://www.tms.co.il/product/10057 האם יש ללוח אם הזה USB3.0? http://www.tms.co.il/product/10545fכנ"ל חשוב לי שיהיה USB3.0 אז אם יש הצעות אשמח לשמוע עד400 ש"ח

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  13. אני מתכוון לפתוח אתר ולעמובד בראושה של חברת ON LINE בשם Support4U יהיה לנו אתר שבשביל לבנות אותו אני חייב פשוט חייב מעצבי/מפתחי אתרים , שבה משתמשים יוכלו לקבל תמיכה חינם בכל נושא במחשבים, יהיו הרבה דפים באתר לגביי בעיות שכבר נפתרו בכל נושע ונושע והוא יהיה שמיש גם לטכנעים וגם לאנשים רגילים!@ בעתיד נוכל לצרף בננרים לאתר וכך להרוויח כסף! מי שרוצה להיות בצוות בבקשה תשעירו הודעה ואת מה שאתם רוצים לעשות למען פיתוחו וקידומה של החברה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  14. אני מתכון לקנות p4 1.6a ויש לי שאלה האם אני צריך ספק כוח שהוא יותר מ300w ? אני לא בטוח אם צריך להתחשב בעוד כמה מפרטי המערכת שלי : msi gf4 ti 4400 gtxp המארז הוא Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה לקנות ספק כוח של atx 300w , התקציב שלי הוא די מוגבל לכן אם יש לכם רעיונות לגבי מארז אחר שיש בו ספק טוב ( וגם נראה יפה ;D) הם יתקבלו בשמחה .

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by Killer-Storm,

אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  16. אורח gonzila

מה ההבדל בין ליבת הפלומינו וה-tbred? ואיזה מעבד היום באמת כדאי לקנות של AMD? תודה מראש, gonzila

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  17. לוח כפול שקעי 940 מבוסס NF4 PRO כאשר בכל שקע כפול ליבות דגם 866 במהירות שעון של 2.2 גיגה הרץ. א. Opteron 248 x 2 מול Opteron 866 x 1 האופטרון כפול הליבות משיג באופן שיטתי ביצועים יותר טובים ! ב. יחס תוספת הביצועים במעבר מ 2 ל 4 ליבות הוא ביחס ישר לכמות הליבות (במבחני ביצועים שזה רלוונטי לגביהם) ! מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/dualcore-opteron-4.htm הערה: על פניו נראה טוב מאוד, נחכה למבחני ביצועים נוספים, רצוי באנגלית. זה הלוח של TYAN עליו בוצעה הסקירה, מבוסס NF4 PRO עם SLI של 2 * PCI-E * 16 ושני שקעי 940 שמאפשרים כעת 4 ליבות, זה הלוח הכי טוב כנראה בעולם לתחנות עבודה לכל מטרה שהיא: הלוח הזה נמכר בארץ - מחיר 3400 שקל, לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/c…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by sroolik,

כאשר רוצים לברר איזה מעבד פנטיום 4 יותר טוב (מאותה סדרה) פשוט הולכים על המעבד עם מהירות השעון הגבוה ביותר מאז שהגעתי לפורום הבנתי שהעניין קצת שונה אצל AMD ושמהירות השעון היא לא המילה המכרעת. השאלה שלי היא: האם מהירות השעון ב- A64 היא שקובעת את טיב ויעילות המעבד בזהה לפנטיום 4 ? לדוגמא: P4: יש לי מעבד 2.4, המהרתי אותו ב- 400 מגהרץ והוא שווה ביצועים למעבד 2.8 AMD: האם מעבד' 3000+ יכול להיות שווה ביצועים לכ"א ממעבדי הסדרה, לאחר המהרה ? (3200, 3500, 3700,3800)

19. -------------------------------------------------------------------------------- שלום מצאתי לפני זמן מה, חנות מאוד זולה באינטרנט אשר מתמחה בזכרונות למחשב מישהו יודע את הכתובת שלה? זאת חנות אשר אינה ישראלית במקור, אבל יש לה סניף בישראל.

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  20. Started by tsah1982,

רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף מבין שני הזכרונות האלה, מה ההבדל ביניהם ואיך מרגישים את ההבדל בביצועים זיכרון Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5 זיכרון Geil 256MB DDR2 533MHz נ.ב. המחשב שאני אקנה ישמש אותי רק לאינטרנט, עבודה ומוזיקה

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  21. היי לכולם אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא: AMD 2500 XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADADT 512 400 DDR עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים. יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD. יש לציין שיש לי מסך. מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון. בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.

• 17 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by smoke_man,

מה ההבדל בין שני המעבדים האלה

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  23. יש לי מחשב ישן יחסית (2.4) עם 512 זכרון 400 MHZ . עכשיו אני לא יודע בדיוק אם זה DDR 2 איך אני יכול לברר מהו הזכרון החזק והגדול ביותר שאני יכול לחבר? אני יודע שיש לי מקום לארבע זכרונות שניים של DDR ועוד שניים של SDRAM לדעתי.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by 2130TOMER,

שלום אני מעונין ליקנות לוח אם שיתאים למעבד Q6600 ולסידרה החדשה של אינטל הדרישות שלי הם : * מומלץ לוח של אסוס * תמיכה ב DDR2 ו DDR1 * מומלץ שהיה לו קירור עם צינורות קירור * מומלץ שהיה לו חיבור FireWire אחורי *בעל שני חריצים לכרטיס מסך *מחיר עד900 שקל * תודה רבה לעוזרים ;D

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  25. יש לי שאלה אליכם. (אבקש רק ממי שבאמת יודע תשובה לענות) תשמעו חבר שלי אמר לי שלוינדוס XP קשה (עבוד מאוד איטי) עם יותר מ2.5 גיגה ראם, ושרק ויסטה בנוי לזה (ליותר מ3 גיגה ראם) כי שבוע הבא אני קונה מחשב בעזרת השם ואני רוצה לדעת אם לקחת 4 או 2 כי זה פחות כסף והבדל דיי גדול. האם הXP לא צריך יותר 2.5 גיגה והאם הוא יעבוד לאט יותר שיהיה לו יותר מ3 גיגה ראם ? כי ממש לא בא לי לשים ויסטה על המחשב החדש אמרו לי שXP הרבה יותר טוב ממנו הוא רק יותר יפה זהו ! ואני לא רוצה לשים ויטסה. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.