מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים - מעבד E6600 זכרונות Gskill 2GB PC6400 800MHz 4CL PK חשבתי ללכת על ה DS4, נראה לוח ממש נחמד ועם אפשרויות OC טובות.. אבל OMRIJ נתן לינק מ-XS שאומרים שיש בעיות עם GSKILL + DS4. אז אני לא ממש יודע מה לעשות - האם באמת יש בעיות? אילו בעיות? אם באמת יש בעיות רציניות, לאיזה לוח להחליף? - עד 1200 שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני משדרג מחשב ישן ובתקציב לא נכנס כרטיס מסך בנפרד... אני מדגיש שזה לוח אם למעבד אינטל!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני חושב לרכוש ב eBay ממוכר בארצות הברית כרטיס רשת שאני עומד להתקין בserver בישראל. הדבר ישמש למחקר. מדובר ב: Intel Ethernet Converged Network Adapter Xl710-qda2 - Pci Express 3.0 X8 - 2 Port - Optical Fiber, Twinaxial - Retail (xl710qda2 באתר של המוכר יש אזהרה: International Customers: All electronic products are packaged for sale in the US with US voltage. שאלתי היא (וסליחה אם זה מראה בורות, אין לי ניסיון אמיתי בכך): מה משמעות הדבר, והאם יש כאן איזושהיא בעייה ? לי נראה שאמנם בארה"ב המתח הוא 110 וולט לעומת 230 וולט בישראל, אבל בסופו של דבר ישנם שנאים server, והמתח שמגיע ל slot של ה PCI בלוח אם הוא אות…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש הבדל בביצועים בין הלוחות האלו למישחקים? EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43 לבין EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41 כי נאמר לי שיש בעיות עם G41. רוני
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היום נכנסתי לאתר דרייברים של הלוח ותחת עדכוני ביוס גיליתי את זה: כנראה גם הם מצטרפים לחגיגה מישהו בדק את הביוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה: אני מזמין זכרון ולוח אם חדשים בעוד כמה ימים וכבר החלטתי בערךם על הלוח אם וגם בזכרונות ואז שמתי לב שהזכרון שבניתי עלו: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPI במפרט הטכני שלו כתוב שהוא תומך בchip-set של P35 ו-X38 ועוד כמה אבל לא כתוב שהוא תומך ב (מה שאני קונה)P45 אז רציתי לדעת אם זה כן יתמוך או שבאמת לא. ועוד משהו: כתוב שם שצריכת החשמל שלו היא 2.1 ואני יודע שDDR2 תומך ב1.8 אז הבנתי שאני יצטרך להתעסק עם הביוס (ממש לא מתלהב מזה-לא מבין בזה בכלל) ואיך שהבנתי אם אני ישאיר את זה על 1.8 זה יהי יותר איטי נכון? (פחות מ1066MHZ ). טוב אז אם אתם יכולים תענו לי על 2 השאלות בבקשה ואם מה שאני חושב זה נכון אז אני לא יקח אותו אלא…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מעבד P4 2400B וכעת נראה לי שעשיתי טעות בבחירה של המעבד מפני שכמעט כל אחד ממליץ על ה-xp2400 שנמכר באותו מחיר של ה-p4 2400b. האם באמת עשיתי טעות ? האם האמד באמת הרבה יותר טוב מהמעבד של אינטל ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. איזה לוח היתם מעדיפים מבין שניהם ולמה? FOXCONN Bloodrage GTI Intel x58 שעולה 1400 DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 עולה 1260 למי מהם פוטנציאל האצה גבוה יותר? מחלות, בעיות וכל מה שידוע לכם אשמח אם תשתפו אותי. המפרט הוא הבא: Core i7 920 D0 GTX260 Gainward Corsair TX750W G.Skill 1333MHz 6GB תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף ההפרש הוא כ200-300 ש''ח כהה שזה לא פקטור כי זה עומד בתקיצב שלי השימושים זה כמו כל אחד משחקים כבדים, הרבה הורדות ועלות, אופייס, אינטרנט, מוסיקה , הרבה סרטי HD, מסנג'ר ואולי קצת תוכנות גרפיות ותיכנון החושב הוא שאני יכול להפעיל מס' דברים בו זמנית בלי שהמחשב יהפוך לאיטי אני לא מתכוון לעשות OC כעיקרון כבר בניתי מפרט שמובסס על I5 750 אבל אז בה הדיון הזה שקצת ערער אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450913.msg3857357#msg3857357 לגבי הזיכרון חלק אמרו לי שהוא ירוץ רק על 1333 אלא אם אני עושה OC ואז הוא ירוץ על 1600 וחלק אמור לי שזה לא נוכן והוא ירוץ על 1600 בלי OC מה נכון?? ולגבי המתח- המתח של הזיכרון הוא 1.65 זה המתח שהיה ממומלץ עד ש!_Nike_!…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה הענקית מסנטה קלרה היא כבר מזמן לא רק יצרנית של המעבדים הביתיים המוכרים לכולנו, והיא בוחרת להזכיר זאת באירוע פתיחה מרכזי לתערוכת CES 2018 שמתרכז רובו ככולו במידע ומה שאפשר להשיג בזכותו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אילו זיכרונות אופטימלים ללוח הזה? ה 2700 לא הכי יעילים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים את המושג הזה T1/T2 הייתי רוצה לדעת מה התפקיד ומה העניין מאחורי 2 המצבים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע בלוח אם עם DUAL DDR באטלון?+נימוק? והאם זה עוזר בכלל ??? נ.ב איך זה משפיע על מעבדים של אינטל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המצב הקיים - לוח גיגה בייט h55m- usb3 ,מעבד i3 530 2.93 GHz . זיכרונות 2x2gb g.skill ddr3 1600 MHz cl-7. מעוניין להרחיב בעוד 2x4 gb . בלוח 4 סלוטים, שניים כרגע תפוסים. הלוח תומך עד 16 גיגה. מספר שאלות. 1. עניין התיזמון . היום יש לי cl 7, האם יש טעם לרכוש שוב תיזמון זה ? (קצת יקר יותר). מבחינת משחקים היישומים שלנו כרגע זה משחק סימס 3 ומשחקי רשת שונים, אבל עשוי להתרחב בהמשך. 2. מהירות. כאמור הזכרונות המורכבים היום הם 1600 mhz . אם אני זוכר נכון, בשעתו נאמר לי שהדיפולד של הלוח הוא 1333 ואני לא זוכר אם שינינו את זה ל- 1600. או נשאמר לי שעל מנת להגיע עם המעבד הזה ל- 1600 יש צורך ב- o.c ? הרצתי תוכנת cpu-z על מנת לבדוק באיזו מהירות זה עובד כיום אבל אני לא ממש יודע א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים וגרפיקה. חשבתי על INTEL 6700 כרטיס מסך 8800 וכו' בעיקרון אני לא סגור על לוח אם..... אשמח להמלצות. חשבתי על ASUS STRIKER אבל הוא יקר...... אני לא מבין מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין ASUS COMMANDO ו ASUS P5N-E SLI אשמח לקבל המלצות על לוחות אחרים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנהל פורום נכבד, מתי יצא הסקירה המקצועית שלך או של כמה משתמשים על המעבר הגדול. מבחינת יתרונות ביצועים,מחירים. אלו דברים נצטרך ואלו נוכל להשאיר מהמחשב הישן (כ.מסך, זכרונות...) תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Vision x2 Dual Core A4-3400 http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/a-series/Pages/a-series-model-number-comparison.aspx
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בכל פעם שאני מנסה להמהיר את הזכרונות הבאים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231468&Tpk=F3-17000CL11D-8GBXL (שמסווגים כ 2133MHz), אני מקבל ריסטרטים מייד בניסיון ל POST. רצים אחלה על 1600, כאשר הלוח מכוון ל AUTO. יש כאן יותר עניין לימודי מכל דבר אחר. באחת התגובות באתר שלעיל, כתב היצרן שיש להפעיל את פרופיל XMP. ניסיון להפעיל פרופיל זה גם לא צלח - ושוב אני מקבל כיבוים במחזוריות, עד שאני חייב לנתק את ספק הכוח.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הזה? שווה להמתין בשבילו? הוא אמור לצאת בעוד יומיים. Asus P5N32-SLI Premium http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=337&model=1325&modelmenu=1 באוברקלוק לא נראה לי יש לו סיכוי אבל בביצועי סטוק (שרוב האנשים עושים O.C. בשביל בנצ'ים) יש שמועות שהו יהיה ה KING החדש דעות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כיום לוח P3L-DS3L ועליו 4ג'יגה זיכרון (64 BIT) .ללא שום בעיות את הלוח אני אתרום לטובת המחשב המשפחתי .(הלוח הישן החזיר ציוד). אז ככה מה יש לנו?? מעבד8400 ו4 ג'יגה זכרונות DDR2 מה השאלות.? א.איזה לוח ממולץ בתקציב 400? ב.האם כדאי לי לעבור לDDR3 אם כבר אני מחליף לוח? ג.ואולי בכלל עדיף לי להחליף גם מעבד??(תאורטית בלבד,הסיכוי שזה יקרה שווה לסיכוי שביל גייטס יחבק את סטיב ג'ובס)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 512 mb rdram וכשאני מבטל את הזכרון הוירטואלי יש משחק שלא מצליח לעלות לי... למה? 512 לא מספיק????
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או APU זו סתם צורת חישוב וזה לא צריך לעניין אותי איך החישוב מתבצע? כלומר כל מה שמעבד אינטל יכול בלי APU אמד עושה עם זה, ומה שבסוף קובע זה רק הבנצ'ים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-