מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, טוב כמו שאתם רואים זאת המערכת שלי נכון לעכשיו << את כרטיס המסך שידרגתי ובאמת שאני נהנה מביצועים וטפו טפו עוד לא היו לי בעיות טכניות לאחרונה חשבתי על שידרוג המעבד, פשוט שכבודו במקומו מונח, אבל הוא לא נותן לי ביצועים מספקים, הוא יותר לי צוואר בקבוק לא נעים ויכולות OC שזה דבר חשוב לי, אין לו ממש. ישנם כמה דילמות האחת היא שאם אני אקח מעבד עם FSB גבוהה כמו E8400\E8500 אז יכולות הOC שלי יהיו מוגבלות בצוקה בלתי נסבלת בשל זיכרון במהירות 800MHZ אפקטיבי. אני חושב שלקנות קיט של 4GB זיכרון 1066MHZ יהיה פה בזבוז אבל יוצא שאני נופל בין הכסאות לגביי תקציב, אין לי מוגדר, אבל מן הסתם אני חושב שהחלפת לוח האם לא באה בחשבון כאן. אודה לתשובות לגביי קניית מעבד שיספק אותי וייתן לי תש…
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה , אני רואה באתרים שכל פעם יש למשל 9-9-9-18 ודברים כאלה וזה עולה איזה 1000 שקל אז כמה שזה יותר גובה זה יותר טוב או לא ? ולמשל 5-5-5-12 או 4-4-4-12 זה טוב לא ? ואם אפשר קצת יותר מידע
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
זה מה שנותן cpu-z (תמונה מצורפת) האם אני לא יודע לקרוא את הנתונים או שיש משהו לא בסדר בהגדרה של הזכרונות ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, ע"י קנייה של זיכרונות. חיפשתי באתר של חברת ASUS וראיתי את השורה הבאה עבור הזכרונות ללוח אם שלי: 2 x DIMM, max. 2GB, DDR2 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture * Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) (הלוח אם הוא asus 945G P5LD2-VM SE). השאלה היא על ההגבלה של 2GB, למה הכוונה? הגבלה על כרטיס זכרון בודד או על כולם יחדיו? תודה רבה לעונים ;D
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, איזה מהלוחות הבאים טוב יותר? ומה ההבדל ביניהם? ASUS M3A78-EM http://skypc.co.il/pl_product~31626~83~0.htm M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI תודה!
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם המעבד הזה, או הדומים לו, כל כך נדירים? אם יש למישהו מעבד כזה, אשמח אם יגיב ויספר איך הוא מתפקד? ולמה הוא שווה? והאם, למי שיש לוח עם תושבת 939, ואינו מוכן לשדרג אותו,שווה לנסות לשדרג את המעבד למעבד דומה?
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיתמוך במעבדים ה"חדשים", של הסוקט 775, מרובע ליבה, 45NM. תמיכה בDDR2 1066MHZ עדיף עד 8 ג'יגה לשדרוג עתידי. לוח שיתמוך בOC קל-בינוני למעבד לא משנה חברה אבל צריך מהחנויות שקרובות ו/או בחיפה (TMS,KSP,IVORY נדמה לי) תודה רבה מראש לעוזרים, גיל
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שנה חדשה, חשבתי אוליי תהיה ירידה משמעותית. כי אני קונה מחשב חדש מחרתיים ורציתי לדעת אם תהיה ירידה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לוח אם חדש (עדיף ASUS) בעל ערכת השבבים P45 או X48. ברשותי כרטיס מסך HD4850, אין בכוונתי כרגע לרכוש אחד נוסף ולעשות CF. אני מחפש את הלוח המומלץ ביותר בעל ערכת השבבים הזו מתוצרת ASUS בלבד, כמו כן אני מתלבט בין מעבד C2Q מסוג 9400 או 9550. התקציב לא חשוב כרגע. תודה מראש.
-
- 51 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי הלוח שלי : GA - K8NF -9 REV.1001 GIGABYTE המודל מהספר של הלוח הוא - 12ME-K8NF9-1001 NFORCE 4 המעבד - AMD ATHLON 3000+ 64 לוח תומך סוקט 939 רק אטלון רגיל לא DUAL CORE לא מצאתי מידע על הנפח המקסימלי. יש לי 320 ג'יגה של סיגייט , ו 120 ג'יגה של WD אני צריך להחליף את ה - WD כי הוא מתחיל לזייף יש לי אותו יותר משלוש וחצי שנים במקומו להביא 320 של סיגייט ולהוסיף עוד 750 ג'יגה של סיגייט זה יוצא : 320 חדש 320 ישן 750 חדש יוצא 1390 ג'יגה ניסיתי לחפש מידע כמה הקיבולת המקסימלית ולא מצאתי , אשמח אם תעזרו לי! תודה!
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזיכרון האמיתית של המחשב שלי?
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חיפשתי מידע על ירידות המחירים בינואר שכולם מדברים עליהן ולא ממש מצאתי. האם באמת צפוייה ירידה שכזו בינואר עקב הפסקת ייצור הQ6600? האם מייד נרגיש אותה בחנויות? עד כמה בד"כ הירידות האלו דרמטיות? אני מעוניין לקנות מחשב כעת ומוכן להתאפק (בכוח) עוד חודש. השאלה האם יש טעם, באם המחיר לא ירד ביותר מ200 ש"ח אעדיף לא למרוט את העצבים ולהנות ממחשב חדש כבר עכשיו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מעבד אינטל QX9770 ואני צריך להחליף את לוח האם שלי (ASUS COMMANDO ) מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצןמי לרכוש מחשב עם לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט וברצוני לדעת אם הוא תומך בכרטיס זכרון 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel למה שהסתכלתי בטבלת הזכרונות שאפשר לשים ללוח האם לא מוזכר שם הדגם הזה אך הבנתי שזאת לא טבלה מלאה ויכול להיות שזה כן מתאים אשמח לתגובה עם מישהו מכיר את הלוח אם או הכרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב היה לי למשחקים. E8400 או Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) בבקשה תנו הסבר טובב .
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אנשים! אני צריך המלצה לקיט של 6GB (שלושה סטיקים של 2GB) במהירות של 1,600MHZ. ישמש כמובן במערכת i7. ראיתי המון קיטים שונים ומשונים מהמון חברות מובילות בתחום הזכרונות ואני מאוד מבולבל. קיבלתי המלצות על סדרת ה-NQ של G.Skill, מכיוון שהיא זולה יחסית ומציגה ביצועים זהים לקיטים יקרים יותר. זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המעבד הזה (+Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2 -- לאיזה מעבד 4 ליבות של intal אני יכול להשוות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזמנתי מפרט הכולל מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box המחשב מיועד לעבודות עיצוב גרפי ובחרתי לוח ASUS P5QL-E ובחנות יעצו לי להחליף ללוח יותר טוב DFI LANParty DK X38-T2RB האם זה באמת לוח עדיף ומהיר יותר? וגם לגבי הזכרונות אני בחרתי G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK והם יעצו לי להחליף למהירות 1000Mhz באותו מחיר Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 האם זה חברה מספיק טובה? וכדאי ללכת על זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט לידידה צלמת שעובדת הרבה מאוד עם פוטושופ (קיום עם עגלת בעלת פנטיום 4 478). רציתי לשאול אם מעבדים כפולים ליבה כמו E8400 או E8500 יעשו את העבודה מעל ומעבר או כדאי לפזול לQ8200? האם העובדה שמדובר ב4 ליבות עם מהירות שעון נמוכה משני כפולי הליבה שציינתי עדיין תעשה עבודה טובה יותר מהם, או ההיפך? מה גם שבQ8200 יש רק 4 מגה זיכרון מטמון לעומת 6 בכפולי ליבה... אשמח לדעת מה עדיף לצרכים האילו של צילום ופוטושופ. אציין גם שזה ככל הנראה יהיה מחשב לטווח ארוך של 3-4 שנים.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעצת איתכם לגבי בחירת לוח אם חדש במקרה שאני אכן צריך לחליפו. (להלן קישור לבעיה שיש לי במחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384571.new#new). השימושים העיקריים שלי הם עבודה ומשחקים, לא מתכנן OC וישנה אפשרות לחיבור של SLI אולם זה ממש לא קריטי מבחינתי וזה לא באמת שיקול. השיקול העיקרי הוא מחיר, מה גם שאני לא רואה סיבה להשקיע כמעט 1000 שקל בפלטפורמה שהולכת (על פי מה שאני מבין) להיעלם עם בואו של ה I7. קראתי חלק מהדיונים סביב סדרת P5Q של אסוס ורציתי לדעת האם שווה להשקיע את ה300 שקל או משהו כזה ולקנות P5Q Deluxe. חשבתי לקנות P5Q או P5Q Pro. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים ביניהם ולכן לא נראה לי שזה כזה משנה בשבילי. רציתי את עזרתכם בבעיה זו - תודה מראש, …
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך לבחור לוח אם ומעבד עבור HTPC כאשר עקב אלוצי גודל הלוח צריך להיות MICRO ATX אני צריך שילוב שיוכל להריץ תכני HD 1080P שיהיה קריר (המערכת צריכה להיות שקטה) וכמה שיותר זול. לא משנה לי אם זה AMD או אינטל הכי חשוב שהשילוב יעשה את העבודה (הרצת סרטים בלבד!!!) והיה כמה שיותר זול.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ניסיתי כבר בשתי דרכים לעדכן את הביוס: 1) דרך הוינדוס עצמו (ויסטה 64 בעברית) - באתר של הלוח-אם ישנו קובץ להורדה אשר אמור לעדכן את הביוס דרך מערכת ההפעלה והתוצאה שיקבלתי היא שגיאה [תמונה ראשונה ושלישית כי יש בעיה בראשונה]. 2) דרך הדוס עם כונן דיסקטים - התוצאה היא הודעת שגיאה על קובץ פגום, ניסיתי לכתוב בכל דרך אפשרית אבל לא הלך. [תמונה שנייה]. מישהו כבר נתקל בבעיה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום כולם 1) האם דואל צ'אנל באמת משפיע על רמת הביצועים של המחשב במשחקים\עבודה שוטפת? 2) הסטיקים של הראם חייבים להיות מאותה החברה, אותו דבר, אותם תיזמונים ואותה כמות? 3) כל סטיק צריך להיות בצבע נפרד או בצבע דומה כדי שיהיה דואל צ'נאל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-