מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
למשהו יש נסיון עם הלוח הזה ? האם כדאי ? משהו ניסה לחבר לו דיסק SAS ולראות אם יש שיפור בביצועים שמצדיק את המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם הזה ורציתי לשמוע קצת חוות דעת עליו אז למי שיש אותו או לוח אם של גיגהבייט מבוסס 266A שיכתוב לי מה הוא חושב עליו והאם הוא יציב אמין? ואיך הוא לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה של לוח אם שנקרא Asus P4C800 Deluxe (כחלק ממחשב) ב-900 ש"ח, שווה לי לקנות אותו או שאני אקח את היותר פשוט(P4P800 Deluxe) ב-800 , יש הבדל בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 1,690.00-מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 840.00- זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ- X2 יש חלק שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? רק I7- בלי להסתכל על התקציב כי הוא לא מוגבל, קיט שישרוד לי לכמה שיותר שנים. לשימושי גיימינג כבדים, סרטים בFULL HD ועוד תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעשות סדר בענין הזיכרונות ? בשוק נימצאים זיכרונות מסוגים שונים ורמות מחירים שונות והייתי רוצה לדעת למשל סוג זיכרון DDR2 איזה הכי כדאי לקנות והיחס שלו למחיר. ראיתי למשל זיכרון של קיגסטון במחיר של 110 שח לסטיק של גיגה אחד DDR2 האם כדאי לקנות זיכרון כזה אם למשל יהיה לי מעבד Q6700 ?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב הפסיחק לעבוד (אני לוחצת על הכפתור ושום דבר לא קורא) לאחר החלפת ספק כח והתיעצות עם חבר נאמר לי שכנראה אך לא בטוח שזה הלוח אם 1 אם זה לא הלוח אם מה כן יכול להיות הבעיה? איך בודקת מה צריכה להחליף 2. יש ברשותי מעבד מסוג אינטל 2 ג'גה הרץ שנקנה לפני כ- 6 שנים. כתוב עליו פוקסון . תחתית המעבד היא פלטה שטוחה בצבע זהב. עליה מרוחה מעין משחה שחורה. לא רשום כלום מעבר לזה. איזה לוח מתאים למעבד הזה? [br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 19:53:27 נ.ב אחרי שפירקתי את הלוח אם הישן. הבחנתי בכבל ירוק לבן שיוצא מכפתור ההפעלה של המחשב לכוון הלוח אם. עליו כתוב POWER LED והוא שבור. המגעים בסדר אבל הוא שבור
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר קריאת אין ספור מאמרים וביקורות , עדיין לצערי לא קיבלתי תשובה מבר סמכה לגבי העניין שמבלבל אותי. אני מבצע שדרוג למחשב שלי. אני זקוק למחשב מאוד חזק. השדרוג יתבצע ב 2 שלבים. הראשון , החלפת לוח , מעבד וזכרונות. השני החלפת כ.מסך ודיסק קשיח. חשוב מאוד - ה OC יידרש רק בשלב מאוחר מאוד של השילוב במחשב , וזאת כדי להאריך את חיי השימוש בו. ההתלבטות הינה בין לוח ASUS P5B DELUXE לבין ABIT AB9 PRO. זכרונות - פה החלק המאוד בעייתי . 2 הלוחות תומכים רשמית בתדר של 800, אולם באתר של אסוס הם מוסיפים כמה שורות בנוגע לHYPERX של קינגסטון שרצים במהירות של 1066 ועובדים בתאימות עם הלוח.האם ניתן להבין מכך שהזכרונות והלוח אכן ירוצו במהירות 1066 ? זכרונות אלו קיימים בשוק והכסף לא מהווה ש…
-
- 10 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סטיק אחד של זיכרון בגודל 512 מגה של חברץ TWINMOS אבל אני רוצה שהג'וקים יהיו של חברת WINBOND ושהן יהיו מסוג CH5. מישהו יודע בוודאות היכן ניתן למצוא אותם בארץ ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שיכולה לרוץ מ-BOOTABLE CD (עם דגש על CD, אני יודע שיש תוכנה כזאת עבור 1.44, ואפילו יש לי כונן, אבל לך עכשיו תמצא דיסקט...). תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הלוח הנ"ל וגם הזמנתי מהחנות, היום מישהו שלח לי פה הודעה ורשם לי סיפורי זוועה עליו. האם מישהו נתקל איתו בבעיות מיוחדות ? הבחור ממש הפחיד אותי ואני ממש לא רוצה להסתכן עם לוח לא יציב ובעייתי. דיברתי עם החנות לגבי הזמנת משהו אחר, נדלקתי על ה ASUS P5B-E החדש שבאותו מחיר של ה DS4 אבל כמובן לא במלאי אצל היבואן, זמן הגעה לא כזה ידוע. יש את ה DS3 ו P5B הרגיל. אני צריך חוות דעת מניסיון על ה DS4, אני ממש מפחד לקנות אותו אחרי מה שסיפרו לי. מה כן הייתם ממליצים לי לקנות (OC בסיסי, רק העלאת הבאס ל 333 ואת מהירות E6600 ל 3000). צריך תשובה די מהירה כי החנות מחכה לתשובה מה לעשות עם ההזמנה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זכרונות DDR נורמלים. אני מתכוון למשהו שיתן לי לפחות 250 בתזמונים סבירים, ושלא יתחמם יותר מדי (או ידרוש קירור מיוחד). לגבי הכמות יש לי AMD64 3000 שקניתי לפני כמה חודשים, אני מניח שאני אשאר עם DDR בקרוב, אז נראה לי כבר כדאי להשקיע ב 1024*2 לא ? אשמח לשמוע על הדגמים המובילים, על המחיר שלהם +- (אני לא רוצה לשבור קופה עם דגמי HIGH END שעולים יותר מ 1500 ש"ח), ואיפה ניתן להשיג באזור חיפה והסביבה.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתכוון לפתוח אתר ולעמובד בראושה של חברת ON LINE בשם Support4U יהיה לנו אתר שבשביל לבנות אותו אני חייב פשוט חייב מעצבי/מפתחי אתרים , שבה משתמשים יוכלו לקבל תמיכה חינם בכל נושא במחשבים, יהיו הרבה דפים באתר לגביי בעיות שכבר נפתרו בכל נושע ונושע והוא יהיה שמיש גם לטכנעים וגם לאנשים רגילים!@ בעתיד נוכל לצרף בננרים לאתר וכך להרוויח כסף! מי שרוצה להיות בצוות בבקשה תשעירו הודעה ואת מה שאתם רוצים לעשות למען פיתוחו וקידומה של החברה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני צריך לוח שיחזיק 2X9800GTX או 2X8800GTS, ומעבד Q9300/9450 לביצועים גבוהים במשחקים, ואם זה כדאי לעתיד גם DDR3. אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין הציפסטס השונים: P35, X38, X48, 750i, 780i. ורציתי לדעת מה הכי כדאי ולמה. עכשיו, אני לא בטוח בזה, אבל אולי מתוכנן OC למעבד או לכרטיסי מסך בעתיד, ובכל מקרה עדיף שאני אקח לוח שיאפשר לי את אופציה כזו. הבנתי שה-p5N-D לא מתאים ל-OCבגלל הציפסט שלו 750i. עוד לוחות ששמעתי שהמליצו עליהם הם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L וה-ASUS P5N-E. דרישות נוספות: כמה שיותר חיבורי PCI-E/יציאות USB, כל החיבורים ה"סטנדרטים". זיכרון: אין דרישות מיוחדות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המעבד לדעתי יהיה סמפרון 2800 שמעתי שהוא אוברקלוקר טוב ואפשר להגיע איתו לרמה שתיתן בראש גם למעבדים חזקים מהסמפרון . הבחירה בסמפרון מבחינה תקציבית בלבד ! בקיצור אני מעוניין במפרט ללוח טוב לאוברקלוקינג שיתאים למעבד ויהיה גם עם פיצ'רים + 1 ג"ב זכרונות ואני רוצה מחיר כמה שיותר נמוך. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
במחשב מותקן WIN98, ב- Device Manager מופיע שחסרים הרכיבים הבאים- PCI Communiaction Device PCI Ethernet Controller PCI Multimedia Adio Device ברור לי שאלו נתונים כללים אני מצרפת את הפרטים שהצלחתי לדלות מהכרטיסים שבמחשב- כל הכרטיסים הם יחידה אחת על לוח האם, ואין כרטיס בודד לכל רכיב במחשב. PC NET PC 133 GFXcel SIS 950 McG26cx5 AMS 34063p :'(
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם היום פרמטתי והמשחב נקי והכול ל 9800pro שלי הורדתי 5.7 הדריביר הכי חדש עכשיו יש לי לוח epox 8kda3j אני רוצה לדעת אם יש דרבירים יותר חדשים לציפסט שלו nforce 3 250gb שכולל כרטיס רשת עם פיירוואל,כרטיס קול ועוד שטיות שאני לא משתמש בהם raid/sata וכ'ו עכשיו רציתי לדעת איפה אני מוריד דרבירים חדשים לציפטס ואיך אני בודק איזה גרסה של הדרברים יש לי עכשיו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין (על מחשב מפורמט) דרייברים ללוח אם NF7SL של ABIT, ללא הדיסק שמגיע עם הלוח? רק להוריד את הקובץ מNVIDIA.COM? אם כן, איזה קובץ (אם אפשר לינק זה יהיה חביב מצידכם) להוריד מהאתר של NVIDIA ? יש שם 2 סוגים ב"קבוצת" nforce תודה (:
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם הבא: ASUS MAXIMUS VI HERO http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/ יחד עם הלוח קיבלתי דיסק דרייברים. זה מאוד נוח שהכל יותקן ישירות מהדיסק וברצף, כדי לנצל את כל הפיצ'רים שמציע הלוח. השאלה היא, האם הדרייברים הישנים שעל הדיסק, יתעדכנו לחדשים יותר באתר אסוס לאחר ההתקנה או שלא? אולי יש פתרון אחר? (נגיד במחשב הנייד שלי, יש תוכנה שהייעוד שלה הוא לבדוק אם יש עידכון לדרייברים של הלוח אם) אשמח לתשובתכם
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרייברים ללוח אם מסוג fintel - f71872fg תודה מיקי
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
Asus P4P800 Se תודה רבה צריך דרייבר אודיו ללוח הזה , מצטער אם עברתי על החוקים אבל לא רשום....
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
באתר של גיגה בייט (וגם בדיסק שמגיע עם הלוח) יש דרייבר לציפסט Sis 655 גירסה 1.13 ראיתי באתר של סיס עדכון גירסה חדשה agp115.exe http://download.sis.com/sisdlc/driver_list.jsp צריך לאשר ולבחור ציפסט יוטיליטי ו AGP התקנתי אצלי וראיתי שיפור של 55 נקודות ב 3DMark2001 SE מעבר לכך לא בדקתי עדיין עם משחקים, מקסימום יש אפשרות ל uninstall בנוסף ראיתי שהדרייבר מתאים כנראה לכל הציפסטים של SIS
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם - GA-EP45-DS5 ואני צריך דרייבר ל Windows7
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה דרייבר אני צריך להתקין. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם P5VD2-VM SE ואיבדתי את דיסק הדרייברים שלו יש אפשרות להוריד את הדיסק כמו שהוא היה שוב? לא כל דריבבר בנפרד? יש באתר ההורדות של הלוח אם משהו שנקרא chipset driver package מישהו מוכן להסביר לי מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-