מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
היי,הרכבתי את הלוח Epox 8KDA3J....הכל עובד מצוין אבל על המוניטור שתי ספרות שיש על הלוח כתוב 'FF' האם זה מורה על כשל מסוים או שמה זה אמור שהכל עובד כראוי?
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הי, יש מגוון לוחות אם אפשריים ל I5 ובהתחלה חשבתי שמה שיקר יותר טוב יותר אבל אז שמתי לב שלוחות זולים יותר מכילים יכולות שאין ללוחות יקרים, כך שאולי אני מפספס משהו. לדוגמא: INTEL BLKDP55WG - הכרטיס הזול ביותר, מאפשר גם FireWire וגם eSATA GIGABYTE -P55M-UD2 - הבא בתור במחיר, גם מאפשר FireWire ו eSATA GigaByte -GA-P55A-UD3 - יותר יקר משניהם, אינו מאפשר את שתי הפונקציות האלו. נראה לי ששתיהן חשובות בכל מחשב (בטח ה eSATA לדיסקים חיצוניים), אז איך זה שלוחות אם יקרים יותר אינם תומכים בזה? ובקיצור, כיצד אני יכול למצוא איזה לוח אם מתאים לצרכי? לא תמיד ברור לי הקשר בין הפונקציות לבין השימושים שלי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש מישהו שיש לו מושג, או שיכול לשער כמה יעלו המעבדים החדשים? חשבתי לקנות את ה-Quad Xeon E5405 שעולה 209$ ורציתי לדעת אם יש משהו שיוכל להגיד כמה הם יעלו בערך לארץ ותוך כמה זמן יגיעו לארץ? ושאלה נוספת - האם המעבד הנ"ל מתאים למערכת גיימינג בייתית?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם ASUS P5GDC PRO וזכרון 2X400MHZ (במצב עבודה), ויש לי שני סטיקים נוספים 533MHZ ללא שימוש, האם כשהתקין אותם הם יעבדו ביחד ? , כמו כן האם גם 667 MHZ יעבוד על הלוח הנ"ל (המחירים יותר זולים של 667 ) יש לציין שהלוח תומך ב- DDR/DDR2 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב? IN9 32X-MAX Wi-Fi או ASUS STRIKER EXTREME? למשחקים ול OC
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K ולכן אני רוצה להחליף את הלוח השילוש הקיים בשילוש חדש (יש לי מארז סונטה 3 מצויין + כונן אופטי + 2 דיסקים קשיחים ב-RAID0). אני מבקש למצוא לוח שיכיל עליו סוקט 1155 + USB3 + PCIE16+ PCIEX4 (ה-4 זה בגלל שאני הולך לרכוש SSD מבוסס PCIE ) ו-FIREWIRE (שזה הכי פחות חשוב אבל אשמח אם יהיה) אני רוצה 8 ג"ב זיכרון + קירור שהכי חשוב לי שיהיה שקט (שום OC לא בעבר לא בהווה ולא בעתיד) ואמין. כמו כן אני גם רוצה לשאול לגבי תמחור של החלקים הללו שאני רוצה להחליף כעסקת חבילה - כמה סביר לדרוש עליהם כיד שניה (המעבד לא עבר OC גם לא לשניה). GA-73PVM-S2H G. SKILL 2X2GB DDR2 Intel Core 2 Duo E8400 ThermalRight SI-128 תודה, גבריאל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ויש לי AMD 2000 ! האם זה אפשרי? ואיך זה יפעל?? האם ייתכנו בעיות???
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
לפני הכל תסתכלו על המפרט שלי ותגידו: למה המשחק gta3 לא סוחב ומשחק בפחות מ20fps? חשבתי שזאת בעייה של הכרטיס מסך אז שדרגתי מtnt2 m64 לpalit xpertvision radeon 8500 (le) האם זו בחירה טובה? (קיבלתי במחיר נמוך של 750 שקל כולל מע"מ כולל הכל) האם זה בגלל המעבד? לפי תקציבי היחסית נמוך אני רוצה לשדרג למחשב עם לוח אם, מעבד, זכרונות ואולי גם קירור חדש. ההצעה שלי הייתה: amd athlon xp 1600+ 1.47Ghz איזה לוח אם במחיר זול (כמה שיותר) אבל שיספק את הסחורה ולא יתקלקל תוך יום וחצי (האם כדאי לוח של epox?( ושיתמוך בזכרונות ddr pc2100 האם יספיקו לי זכרונות 128mb ddr266 pc2100? האם אני אוכל להתקין גם זכרונות sdram שקיימים אצלי במחשב? האם לוח האם כמה שיותר מהכרטיס מסך? תודה רבה, אסף
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2800 ובהגדרות של המחשב וגם בתוכנה Everest זה מראה לי שרשום CPU Type AMD Athlon XP, 1253 MHz (12.5 x 100) נגיד אני לוחץ על המחשב שלי ואז קליק ימני עם העכבר ואז מאפיינים זה רושם לי amd athlon tm 1.25 GHz מה אני עושה?
-
- 15 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי 2GB של GSKILL ולוח אם של ASUS P5E SLI שמתי את הזכרונות בסלוטים 3+4 ולא ב-1+2 האם זה משנה? זה יכול לכרום לבעיות?
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת זכרונות למפרט קיים. לוח האם שיש לי הוא: Gigabyte GA-631M-S2L במחשב יש זיכרון של 1GB בשני השבבים (כל אחד 500MB). בכוונתי בנוסף להוסיף כרטיס מסך אחרי שהקודם נשרף. ברור לי שעדיף לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אין באפשרותי לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דרך לשפר את המחשב בנושא הזיכרון. התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה לכל מי שעוזר. רוני נ.ב: המעבד הוא 2.84GHz. אם יש צורך לברר איזה דגם בדיוק אנא אמרו לי.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
256 זה מה שיש לי עכשיו (של קינגסטון) אני רוצה להוסיף עד ל 512.... זה כדאי? יש לי מעבד 2.26 ולוח של DFI
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח asus p8z68vpro קירור cooler master v6 אני מנסה לקבוע סלד קבוע דרך הביוס כי זה אוטומט כל שניה משנה סיבובים ולא נעים באוזן נסיתי כל האפשרויות שם במוניטור למי שיש ביוס EFI
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
נישרף לי המחשב הקודם כרגע אין לי הרבה כסף .. צריך לוח אם מעבד וזיכרונות עד 1500 שקל ....לא צריך משהו מפציץ הדרישה היחידה שהלוח אם יכלול כרטיס מסך נורמלי כי כרגע יש לי fx5200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מרגישים הבדל בביצועים בין rdram800 ל1066 וריזה חברה הכי מומלצת
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הכותרת מובנת , המחשב נייד מיועד לעבודות משרדיות , קצת משחקים ואין הגבלת תקציב. תודה.
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תחת WIN XP HOME... הזכרונות DDR במהירות 400mhz. תודה!
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
-
היי לאחרונה קניתי חלקים למחשב והרכבתי מחשב חדש והתברר שהלוח לא תומך בסטה שתים ולכן אני צרילך להחליך לוח מעבד כרטיס מסך וזכרונות גלשתי לי להנאתי בכדי לחפש חלקים חדשים ולפתע נתקלתי בלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/ShowMM.asp?ProductId=2863ℑ=304578.jpg&Title= רציתי לדעת מזה המסך הזה שמחובר אליו? מה הוא עושה ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
הלך לי הלוח לפני חודש והחלפתי אותו. הדגם ASROCK P4VM800. הלוח + הרכבה 500 ש"ח. היה לי לוח ASUS P4P800SE, אני לא מרגיש הבדל בביצועים. משתלם? טוב? תגיבו ותגידו לי מה יותר טוב... תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך חודש שאלתי בפורום לגבי קניה של מחשב אודיו לאולפן (nuendo, cubase), ידוע שיש בעיות עם nforce4 ומעבדים חדי ליבה במחשב לעריכת אודיו. אף אחד לא היה יכול לתת לי תשובה חד משמעית, בכל מקרה השילוב שנלקח- הוא DFI INFINITY NF4U+ AMD 3800. הביוס עודכן (revision A). המחשב עובד מצויין (כחודש) ולא נצפו כל בעיות בזמן עבודה בתוכנות. זהו זה.... נ.ב אם מישהו ממליץ אי פעם על השילוב הזה, קחו בחשבון שרק הגרסאות האחרונות של cubase/nuendo תומכים בכפולי ליבה....
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
: אני עומד לרכוש מחשב חדש P4 שמטרותיו - עריכת וידאו (מתחיל)משחקים (לא חדישים). נדרש שכרטיס קול וכרטיס המסך לא יהיו על ה MB כדי להגן על ה MB במקרה שאלה נשרפים. לוח האם שהוצע לי - ABIT SA7. נכנסתי לאתר אך ישנם כמה דברים לא מובנים - זקוק לעזרה ופירושים של הנתונים: 3DR333 400/533 Mhz 133 Mhz QDR A133 5P האם יש טעם לרכוש כרטיס עם USB1.1? עד כמה 1 USB אנכרוניסטי מול USB2? האם ניתן לנטרל את כרטיס הקול על ה MB ולשלב שם כרטיס קול בחריץ נפרד? האם הMB הזה, תומך בכיבוי מחשב באמצעות תוכנה בלבד ללא לחיצה על כפתור הכיבוי? האם יש MB עדיף התומך בעבודה לא פחות מהירה באותו תקציב פחות או יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מתחת לאפשרות הזאת שלושה סעיפים: User Define,היא לא רלוונטית לשאלה. 8NS143Mhz ו7NS125Mhz. מה הפירוש של שתי האפשרויות האחרונות?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי חבר מהמושב שקנה 2 סטיקים של 256MB של מיקרון , כתוב על זה SPECTEC או משהו כזה ואמרו לו שזה מיקרון , זה באמת מיקרון ? עכשיו לאותו בן אדם היה סטיק של 128 ועשיתי לו איזה עבודה על המחשב...הוא הציע לי לקחת את ה-128 שלו זה SDRAM ולי יש גם 128. עכשיו הלוח שלו עושה המון בעיות ולא מזהה 256 : 2 * 256 = 260 1*256 = 128 128 + 256 = 134 128 = 128 בעיה לא...?! מה עושים יש עצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-