מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שהמחירים ללוחות אם תומכי DDR3 והזיכרון עצמו, ירדו משמעותית ואפשר לקנות אותם במחיר זהה ל-DDR2. מעבד: AMD Athlon II X3 425 Processor 2.7Ghz 1.5Mb BOX AM3 (אנסה לשחרר את הליבה ה-4) לוח אם: GA-MA785GM-US2H תואם DDR2 או GA-MA785GMT-UD2H תואם DDR3 הפרש המחירים בין הלוחות הוא 30 ש"ח לכל היותר. הפרש המחירים בין סט זיכרון בנפח 4G של DDR2 לבין DDR3 עומד על 60-70 ש"ח. הסטים הנבחרים הם הפשוטים ביותר. DDR2 במהירות 800MHZ CL5 ו-DDR3 במהירות 1333MHZ CL9 סה"כ שילוש מבוסס DDR3 מתייקר בכ-100 ש"ח. מה אתם אומרים? שווה לקנות DDR3 או שעדיין לא בשל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם לא רשום באתר הבית איפה אני מוצא (דוגמא :TCCD ,BH5 וכו') יש אתר שמציג את הציפים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלישה מהירה, משחקים בקטנה, לוקח בשיקול גם תוכנות בטווח הרחוק . איזה מעבד עדיף ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם שבבי Whiskey Lake מרובעי ליבות, כרטיס מסך של NVIDIA ותג מחיר שמתחיל ב-1,000 דולר - ה-Matebook 13 החדש הוא כנראה אחד מניידי הפרימיום המעניינים ביותר ב-CES 2019 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, בשעה טובה רכשתי מחשב חדש הכל עובד מצויין חוץ מנושא אחד מעצבן במיוחד. כהמחשב במצב מנוחה ואני פותח לדוגמא דפדפן או מבצע פעולה פשוטה נוצרת קפיצה בטמפרטורת המעבד לשניה או שתיים ואז חוזר לנורמה (הבנתי שזאת פעולה נורמלית של המעבד). הבעיה היא שכתוצאה מהקפיצה בטמפרטורה, המאורר מעלה סל"ד בכל קפיצה כזאת מה שיוצר רעש מעצבן בכל פעם שיש קפיצה כזאת בטמפרטורה. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד, הקירור מחזיק אותו יפה סביבות 70 מעלות, כך שהבעיה היא לא בהתקנה. לא מצאתי פיתרון ממשי לעניין הזה, פונה אליכם לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! ב-ksp נותנים על מעבדי אינטל אחריות ל-3 שנים בלבד. זה אומר שהמעבדים אולי לא מקוריים ? בבקשה תעזרו לי...כבר הזמנתי משם ואולי אני אבטל ברגע האחרון... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם מסוג ASUS P8Z68 DELUXE באייבורי כחלק ממחשב שלם,כרגע אין להם את הדגם עם ה-PCIE3 האם להתעקש ולחפש לוח אם בעל פונקציה זאת או שזה לא יהיה משמעותי כלכך,עליי לציין שאני רוכש GTX580 כך שלא נראה לי שאני אחליף כרטיס מסךבשנה וחצי הבאות. תודה מראש לעונים גיל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש זמן די ארוך לוח אם שיתמוך ב - FEATURES הבאים: 1. FSB 533MHz 2. DDR 333 3. AGPX8 4. UDMA 133 5. SERIALATA 6. USB 2.0 7. RAID 0 IR 1 - OPTIONAL הלוח ASUS P4S8X מספק את הסחורה מבחינת FEATURES. האם הוא שווה את המחיר (כ - 880 ש"ח)? האם יש תחליפים ראויים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב וחשוב לי הביצועים והתאימות לשאר הרכיבים של הערכת. פחות חשוב לי הרחבות או תוספות. עם תקציב של 3800 ש"ח, אני מתכוון לקנות מעבד 750 i5, כרטיס מסך ATI HD 5850 וזכרון OCZ DDR3 2x2Gb 1333Mhz. מה שמשאיר לי התלבטות קשה ובערך 700-800 ש"ח ללוח אם. :s05: :s05: :s05: איזה לוח אם עדיף לקנות בעלות המינימלית עם הביצועים המקסימלים? איזה לוח יחזיק מעמד לטווח זמן ארוך יותר ללא שדרוג? (קראתי שיש לוחות שמגיעים עם USB3 וכו') האם יש חשיבות ליצרן? (Gigabyte, Asus או Intel). מבחינתי המחיר חשוב יותר מהיצרן במקרה הזה. אני לא מתכוון לעשות CrossFireX אז גם זה לא רלוונטי. ובאמת, מה ההבדל המשמעותי בין הצ'יפסטים P55, H55, H57 (חוץ מהעובדה שה P55 לא מגיע עם GPU שאני גם…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אוקי, אז זה העיניין, עד שיצא מעבד שיהיה מספיק מהיר בשבל שאני אחליף מחשב בשבלו אבא שלי שיכנע אותי לשדרג למשהוא חדש. הבעיה היא שיש לי RDRAM (521 מגה ממנו( ואני לא רוצה לעבור לDDR כי RDRAM מהיר יותר. אז אני רוצה להחליף רק לוח אם ומעבד בתקציב של 2000-2500. מה חשוב שיהיה בלוח אם: ניתן לאוברקלוק. RDRAM כמובן. שיהיה לו 4 כניסות IDE. AGP X8. כרטיס רשת בילט אין. ואם יש אז כ.קול עם יציאה אופטית. בקשר למעבד רק חשוב שיהיה של אינטל ועם HT. תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הסתכלתי בעיתון מחשבים ואז ראיתי באחד העמודים פרסומת ל A 64 אוקי אמרתי לעצמי מה עם אינטל? עברתי עוד עמוד והופ עוד פרסומת שם ראיתי שכתובת "בעוד אינטל מדשדשת בטכנולוגית 23 ביט AMD כבר מגיעים ל 64 (בערך, לא ביוק כך היה רשום)" בכל מקרה למה באמת אינטל לא מציגה מעבדי 64 ביט ? ולמה איניום 2 עולה כמו איזה מחשב חמוד? (2000+ דולר [רק המעבד])
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כ 10 חודשים קניתי את הזכרונות שלי 4 גיגה של גי סקיל(מפורט למטה במפרט) ב 660 שח!!! אני רואה עכשיו זכרונות עולים ממש זול כ 300 שח לקיט של 4 גיגה.. בלי קשר ראיתי שמישהו מוכר פה טרנסקנד ב 250 שח 4 גיגה. האם שווה ? במהירות 1600. האם 8 גיגה ייתן לי איזה שיפור? אני יודע שכרגע למשחקים לא יהיה שיפור-אבל האם לעתיד? או שכדאי פשוט לחכות עד שאני באמת אצטרך והמחירים עוד יותר יירדו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של Gigabyte הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-880GM-UD2H לפי מה שראיתי אין הבדל גדול בין השתיים(מבחינת תמיכה) חוץ מהעובדה שה-Ghipset שונה עכשיו השאלה האם לקנות את השני(שגם יקר יותר בכ80 שקל) בגלל ששיש לו Ghipset חדש יותר או פשוט ללכת על הזול מבינהם? עד כמה החידוש ב-Ghipset משפיע על הלוח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שם לב שGigabyte התחילה להוציא עידכוני BIOS חדשים להרבה מהלוחות שלה שמתהדרים בתמיכה בWindows 8 ,מישהו פה יודע מה באמת כזה מיוחד בהם שמביא את התמיכה בWindows 8 למרות שכבר מההשקה הם התהדרו בתמיכה מושלמת בWindows 8 באותם הלוחות החדשים..?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי אין ביניהם הבדל גדול... האם ההבדל ביניהם שווה את המחיר? וגם להתייחס ל-OC...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ז"א הוא אמור להיות 800 ואני אמור לראות את זה במחשב כ400 במהירות DRAM (במחשב שאני משתמש בו כרגע רואים את זה ככה)... חשבתי והחלטתי שעדיף שפשוט תראו את הצילומסך מCPUZ. לפי קריאה ברשת ולפי המפרט שקיבלתי עם המחשב, הזכרונות אמורים לפעול ב800 (או 400 אם אתם רוצים). לפי הצילומסך, הם לא פועלים ככה. אם יש בתיקון של המצב נגיעה בביוס, תפנו אותי באותה הזדמנות לאיך עושים עדכון לביוס, כי יש לביוס סיסמא, את המחשב קניתי מחודש ולהשיג את הסיסמא לא יהיה אפשרי היום. תודה מראש, רועי. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע זיכרון ראם במחשב הנייח של 4GB אני הבנתי שאם אני רוצה לשדרג זיכרון RAM ל8GB רצוי להביא עוד סלוט של 4GB מאותה חברה של הזיכרון הקודם? זה נכון? או שאין משמעות בכלל? האם זה קריטי? כי יש לי של חברת CEON (לא שמעתי עליה בכלל...) ואני לא מוצא כרטיס נוסף שלה עם אותה מהירות..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשכחו מ-Naples ואמרו שלום ל-Epyc לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אחים שלי אני מתכוון לקנות מעבד חדש וראתי שלכל דגם כמעט יש סטפינג E3 או E6 אבל ב KSP לא כתוב איזה סטפינג יש לכל מעבד וב LOGIC כתוב אבל לא ל 3200+ BOX זה אומר שהם לא מוכרים או שאין סטפינג אחר ל BOX 3200 ??? הינה קישור : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6728 תודה : >
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למעשה החלטתי לרכוש את ה p35-ds3[glow=red,2,300]L[/glow] [glow=red,2,300]אבל [/glow] אז ראיתי בדגם ה-R נתון מעניין שאני מתקשה להבין את חשיבותו. לגבי הFSB 1600 אני לא מבין את המשמעות, אמרו לי שזה קשור למעבד... בראיה לעתיד אם אני מתכוון לרכוש מעבד 4 ליבות חדש יותר , האם הלוח הזה עדיף על דגם הL? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם !! כפי שאתם רואים לפי ההודעות הרבות שלי בזמן האחרון אני משדרג את המחשב... החלטתי כבר Athlon Xp -2100 על לוח אם Epox 8RDA וזכרונות..... לא החלטתי.... מה יותר עדיף לקנות שני סטיקים של 256\2700 או אחד של 256\3200 המחשב הזה הוא למטרות אוברקלוקינג ומשחקים... אנא עיזרו !!!!!!!! בתודה Lir@n
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3282&catcode=498 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=278 מה עדיף למשחקים? אם יש לכם הצעות משלכם ... חופשי תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray Intel Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB אני פשוט לא מבין בזה כל כך איזה מעבד יותר חזק יותר מהיר ויותר מתאים למשחקים ואם אפשר להסביר לי בקטנה למה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק ב-Rift ובהגדרות הכי גבוהות המשחק לא רץ מעל 20FPS למרות שכרטיס המסך (460GTX) נמצא הרבה מעל הדרישות המומלצות. עשיתי OC לכרטיס ואני עדיין מקבל 20FPS. אני עובד עם מעבד E7400 שעבר OC ל-3.5. האם המעבד חונק את המערכת? דרייברים מעודכנים. 4GB זיכרון מערכת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-