מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם הייתם מקבלים לוח אם מחנות שהקופסא של הלוח מעוכה בתחתית בפתיחה מגלים שהורידו את הסלוטייפ מהניילון אנטי סטטי ושמו חדש ונכון יש את הקוצים מאחורה של ההלחמות אז לשקית יש חורים מזה משניי הצדדים ועל החורים של הקירור יש סימנים נקודות של שמן\מים. החנות אמרה שזה היה אצל מישהו והוא החזיר בחזרה לחנות ולא היה שימוש. הייתם מקבלים או דורשים חדש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אופציה לכרטיס תוספת ללוחות אפוקס שמוסיף יציאה אופטית ללוח http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-SPDIF〈=1 אני מעוניין לרכוש את זה, יש למישהו מושג איפה ניתן?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי בחיפוש בקשר לשני הלוחות אשר מבוססים כל אחד מהם על צ'יפסט אחר (G וE) 8IGX מבוסס על הG שאמור להיות חדש יותר אבל אני לא צריך את הכרטיס מסך, גם כרטיס קול לא מעבר להכי פשוט כי אני מתכוון להחליף אותו. אבל קראתי כל מיני אנשים שכותבים שללוחות ה845G יש יכולות אוברקלוקינג טובות פחות או ובעיות מסויימות דברים קטנים: אני לא צריך RAID ודברים דומים לכן אני לא דיברתי על 8IEXP או P דומה אני כן מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לא מיידי אבל מתישהו לכן צריך לקחת את זה בחשבון (אם יש) בין 2 הלוחות (ואני לא מעוניין באיזה EPOX ABIT במחירים מופרזים) ;D נ.ב - אפשר לנעול את מכפלת הAGP בלוחות הללו ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 7VRXP כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה מה זה??????? ואם אתם מקירים עוד אופציות טובות שיש ללוח הזה אז תגידו ותגידו הכל !!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחת הבחירות השפויות והמאופקות ביותר בעולם של תושבת ה-LGA1200 וערכת השבבים Z490 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הלוח אם P4S533-MX של חברת ASUS. אני מאוד מרוצה מהלוח אבל יש לי 2 בעיות איתו: 1. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש שתומך ב-AGPX8 ובדגם שיש לי יש תמיכה רק ל-AGPX4... אני יודע שהכרטיס יוכל לעבוד גם ב-X4, אבל אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש. 2. יש לי רק 3 PCI וכולם מלאים. בראייה לרחוק אני מעדיף שיהיה לי 5 PCI בלוח אם, למקרה שאני אצטרך משהו (לא חובה). אבל אחד מה-PCI שלי הוא כרטיס IEEE 1394, כך שאם יהיה בלוח החדש כניסה גם ל-IEEE1394, אז העניין של 5 PCI ירד מן הפרק... התקציב שלי הוא בין 400-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הלוחות ואתם תוכלו להמליץ לי לוח אם לCF עד 750 שקל זה המקסימוםםםם המפרט שלי:I5 2400 לוח אם של אינטל כרגע HD 5770 WD BLACK 1.0 TB SATA 3 זה כל מה שאתם צריכים לדעת (לא צריך מארז וספק לדעת) אה וזיכרונות DDR3 KINGSTON 1333MHZ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
https://www.gadgety.co.il/196198/amd-vega-benchmarks-tests/ יש למה לצפות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהו ה-1 ומהו ה- 0 האם הכוונה שהם עובדים במירור? האם אפשר לעבוד עם 8 או 6 התקני IDE ? האם במירור חייב שני דיסקים זהים בגודל כמו בשרתים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המחירים האלה במיוחד לליבות כפולות....................... :screwy: :screwy: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_2136_2308 ה5600 ממש משתלם למחשבים המיועדים למשחקים מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם המעבד Q9500 יתאים ללוח אם +הזיכרונות שלי 667 MZ והאם המעבד הזה יתן לי שיפור ניכר במישחקים יותר מהמעבד הנוכחי שלי , או שאני יכול גם להיסתפק במעבד Core 2 Duo E8400, 3.0GHz ? רוני
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראו תמונה: נראה לי כמו איזה חיישן. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במצגת שערכה היום AMD בכנס אנליסטים פרסה AMD את תכניותיה לעתיד וחשפה פרטים נוספים לגבי המעבדים העתידיים שלה - מעבר ל K8L. AMD טוענת שהמירוץ אחרי ריבוי ליבות כפי שבא לידי ביטוי בתכניות העתידיות של Intel (עשרות ומאות ליבות) דומה למירוץ המגה-הרצים והוא חסר תועלת היות ויש מגבלה לכתיבת קוד שיהיה יעיל עם מספר ליבות גבוה. במקום זה AMD מציעה מעבדים מואצים - APU או Accelerated Processing Units שיכילו מספר יחידות עיבוד כלליות ויחידות עיבוד מוכוונות למשימה שיאיצו את פעילות המעבד. בדומה ל Fusion שיכיל CPU ו GPU על אותה ליבה. בעתיד יחידת APU תכלול לדוגמא כמה יחידות עיבוד כלליות (multi-core) יחידה גראפית, יחידה פיזיקלית, יחידה לעיבוד audio/video ואולי אפילו יחידת AI. החברה תוכל "לתפור" …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד אתמול הכל היה טוב, כשבskypc היה את Gigabyte GA-M720-US3 אבל היום בדקתי וכבר אין להם אותו אי אפשר להתקשר אליהם עכשיו כי סגור אז אני מבקש דגם של לוח שמקביל אליו / דומה לו (גם במחיר) תודה (:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות. כשאני מפעיל את הפוטושופ CS2 ביחד עם הוינאמפ (וגם בלי האמת) המחשב בקושי זז. מפרט המחשב הוא P4 intel 2600 ו512 מגה בייט ראם. 2 סלוטים של 256 מגה. כמה שאלות : 1. האם מעבר ל1GB ראם יעזור לי? 2. אפשרי לקנות סלוט של 1GB ולהוסיף לאחד ה256 ? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות עדיף? המעבד הוא E6600, והזכרונות הם 667.. DDR2.. תודה לכל העוזרים, פיטר..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGA-BYTE דגם 7VAXP והורדתי את העדכון ביוס האחרון שלו איך אני מתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להוסיף למחשב שלי זיכרון פנימי (RAM) באזור ג'יגה, למה הוא כבר לא סוחב משו ואולי גם להחליף דיסק קשיח. זה לוח אם שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-8S648FXP-RZ© על איזה זיכרון אתם ממליצים? (מבחינת החברה, גודל וכו') ולמה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר פה פורסם שהמחירים של אינטל ואיי אמ די עומדים לצנוח בקרוב, מישהו יודע מתי הצניחה תגיע לישראל ומאיפה כדאי / אפשר לקנות במחירים החדשים? תודה! זה מה שמבדיל ביני לבין מחשב חדש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד המועמד הוא 3500+ עם ליבת ווינצ'סטר ולוח אם MSI מדגם K8N Neo4 Platinum. האם הייתם ממליצים על ליבת הווינצ'סטר ועל הלוח הנ"ל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם זה תקין ועובד כמו שצריך וכל זה? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-