עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avi2705,

השאלה בכותרת, מכל הבחינות בבקשה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  2. שלום. יש בלוח יד שניה את המעבד- Q9550 ב- 1100 ש"ח, האם הוא משתלם מבחינת מחיר, והכי חשוב איך הוא באוברקלוקינג ? אני מחפש מעבד חזק, ו-OC טוב סביבות 1000 ש"ח, כנראה יחובר ללוח Gigabyte GA-EP45 עוד לא החלטתי, מה טוב ל-OC ? איך ה Q6600 מול Q8200 ? משתלמים ? תודה

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by dranzer,

לאחרונה נשרף לי הלוח אם מסוג asus m2n-e וכנראה שלא יחליפו לי אותו כי קרה לו משהו... אבל זה לא משנה. יש לי מעבד AMD 5200+ . אני מחפש עכשיו לוח אם טוב ברמה של הלוח שהיה לי.. ואוליי גם לשדרג לאיזה כרטיס HD4830.. הטווח מחירים שלי זה גג 500 עם חריגה אוליי ל600 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by motorishta,

צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת! ברצוני לבצע עדכון ביוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-P35-DS3L בחיים שלי לא ביצעתי עדכון לביוס, אז אני לא רוצה שיהיו טעויות. נכנסתי לאתר של החברה והדעתי לעמוד הנ"ל http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2629 מה משם אני אמור בדיוק להוריד ואיך אני מבצע את העדכון בתחלס? האם אני חייב כונן של דיסקטים? (אין ברשותי) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום. כרגע אני עם E6750 ו 4 גיגה זכרון. אני משתמש במחשב כדי להפעיל NETWORK SIMULATOR בשם GNS3. הסימולטור עצמו לא דורש כח רב אלא כל ראוטר (או ציוד רשת אחר) שהוא מדמה מריץ INSTANCE של VM ולכן דורש כח עיבוד וזכרון רב (פחות זכרון יותר כח עיבוד). כרגע במעבד הנכחי אני מסוגל להריץ 4-5 התקנים במקביל והשימוש במעבד מגיע ל 100% והמחשב לא סוחב חוץ מזה. לכן אני מחפש מעבד חזק (4 ליבות או יותר) שאני אהיה מסוגל להריץ שם כ 10 התקנים במקביל בלי לגרום לגסיסתו של המחשב. אני לא מתכוון להשקיע הון רב (וגם לא מתכוון לעשות OC - אלא להשתמש בן OUT OF THE BOX) ולכן אני מתלבט בין Q6600 ל 9950 של AMD... מה לדעתם יתאים יותר למערכת כזאת? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by dima_ga,

שלום לכולם. ביום ראשון אני מזמין מחשב מFOXPC. הזכרונות שבניתי עליהם הם אלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1386. אני חושד בהם בגלל מחירם הזול (רק 130 שח). מספיק להשוות את מחירו לזכרונות אחרים באתר כדי לראות שמחירו זול פי 2 ממחיר זכרון 2 גיגה טיפה טוב. האם מישהו התעסק עם הזכרון ויכול להגיד שהוא טוב ולא איזה דרעק? שאלה שנייה. נכנסתי לאתר הרישמי של הזכרון הנ"ל והלוח אם שלי לא מופיע ברשימת הלוח אם הנתמכים רישמית (P5QL PRO). האםזה אומר שהוא לא מתאים או רק "לא מתאים רישמית". דרך אגב המעבד הוא Q6600 שיומהר ל3 GHZ. הזכרונות לא יעצרו אותי נכון? לא הצלחתי לתת קישור לאתר הרישמי אבל בדף של פוקס פיסי יש קישור.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שימושים הם HD מוזיקה גלישה וזה,בעתיד אולי אני אוסיף כרטיס מסך. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. שלום לכולם .. בקרוב אני מעוניין לרכוש מערכת חדשה, וחשבתי על להרכיב אותה לבד (בשביל הכיף האישי שלי..) אז רציתי לדעת משהוא אחד , ככה שאני יודע שאני יסתבך איתו : לאחר שאני שם את המעבד , הזכרונות והכרטיס מסך על הלוח , אני צריך להגדיר משהוא בתוך הביוס ? או שהכל כבר נכנס אוטומטי ? תודה לכל העוזרים **שאלה שסוטת קצת מהנושא** אם לדוגמא אני שם את החוט של ה RESTART איפה בטעות ב POWER (בחיבורים של הלוח M כמובן ,)אז יכול להשרף איזה חלק ? (הכוונה לחוטים של המארז..)

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by felixpes,

שלום לכולם! היום שדרגתי את כמות הזכרון RAM במחשב מ-1GB ל-2GB. לוח (MSI RC410M H (MS-7173. לאחר השדרוג לא ממש רואים את ה-1GB הנוספים: (אצלי 256MB מוגדרים למיפוי זכרון כרטיס מסך ONBOARD - לכן נשאר 767MB מתוך 1GB) למרות שכאן רואים שיש 2 סטיקים של 1GB כ"א: וגם בתוכנה אחרת רואים שיש 2GB: אבל WinXP בכל זאת מזהה רק 1GB: איפה הבעייה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by udilbaz,

שבת שלום... רציתי לדעת מה כדי לעשות במחשבי האישי.. אני רוצה לשפר אותו ואני לא בידיוק יודע מה הכי כדי אני רוצה להישתמש בו יותר למשחקים בעיקר.. המפרט: מעבד:E6300 INTEL לוח אם: פשוט של אינטל הסידרה הקלאסית PD965L זיכרון :1GB 667 כרטיס מסך אני משפר בכל מקרה אתם יכולים ליעץ לי כרטיס צמסך בשווי 850 ש"ח 250 GB וזהו בערך מה בערך???..

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by SuperStyle,

לפני קצת זמן היה הפסקת חשמל אצלנו בבינין .ובאותו זמן ההיתי במחשב.אחרי שהחשמל חזר אני מדליק את המחשב והוא לא עובד טוב. אני פותח את המחשב ומוציא את המעבד כדי לנות אותו.אני מנקה אבל בטעות שברתי פין.החזרתי הכל והמחשב עובד.אחרי ככה יומים(ביומים האלו לא הפעלתי משחקים)אני משחק במשחקים והביצועים ממש ירדו.COD4 לא עובד לי טוב.GUITAR HERO ועוד מלא משחקים.ואם כרטיס כמו שיש לי 4850 אני אמור להפעיל את המשחקים האלו בלי בעיה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תגידו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי יותר מומלץ ומה ההבדלים העיקריים ביניהם (קירור, Pci, וכו'..) (המחיר מאוד דומה לכן אל תתיחסו..) אני רוצה גם לדעת אם לאחד מהם או לשניהם יש בעיות אופייניות.. תודה!

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, למפרט שלי בצד הוספתי 2GB נוספים של A-data גם במהירות 800MHZ ב 2 סטיקים של 1GB , ואני מריץ ויסטה 32 ביט Bios זיהה 4GB זיכרון אבל windows לא עלה. קיבלתי את מסך הטעינה של windows ולאחר כ- 3 שניות הוא נתקע ולא זז. הוא גם לא עלה ב-safe mode . כשהוצאתי את הזיכרונות הכל הסתדר. יכול להיות שיש איזו בעיית תאימות בין הזיכרונות? או שאני צריך להגדיר מראש משהו ב windows או ב bios? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by hai97,

אני מתכוון לשדרגל4 ג'יגה זיכרון ויש לי שתי שאלות 1:האם אקספי 32 ביט יפעל רגיל עם 4 ג'יגה? 2:אני מתלבט בין זיכרונות של http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm cl4 שעולים 275 לבין שלoczCL5 ב300 (ksp) מה עדיף? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by liloli,

אהלן אנשים. התחלטתי להחליף את המחשב והתחלתי בזה שקניתי זיכרונות corsair dominator DDR3 3x2 1600mhz http://www.corsair.com/_datasheets/TR3X6G1600C8D.pdf אשמח לקבל חוות דעת על הזיכרונות שרכשתי מתוך אינסטינקט ושיקול כלכלי בלבד! לגבי מעבד אין יותר מידי אופציות רק I7 920 אני מתלבט לגבי הלוח אם http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2957 או http://tms.co.il/product/6090 אני חייב לציין שיש כונן קשיח חיצוני 1T בחיבורי Esata שזו ההתלבטות העיקרית שלי ללוחות אסוס קיים החיבור ובג'יגהבייט לא. תודה. לירן אשמח לשמוע המלצות לגבי לוח מתאים לזיכרונות שרכשתי ולמעבד . וגם המלצה לספק תיתקבל בשימחה למרות שזהו לא הפורום לזה.

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. תמיד אומרים ששני הלוחות זהים רק שהאסוס טיפה עדיף ל - OC. האם הכוונה ל P5QL או לגרסא שיש בסוף E או pro ( P5QL - E, P5QL PRO ) ??

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  17. אני יודע שיש על זה אשכול וכו''.. אבל אני רוצה לדעת מה עדיף ? לקחת את ה Q6600 / E8400/500 או לקחת את ה AMD שעולה כ (1260 בארץ ה 920).? ראיתי כל מיני מאמרים והשוואות אבל רציתי לדעת מה דעת חברי הפורום .. ועוד שאלה שטיפה לא קשורה לנושא : אם אני יקנה מערכת מבוססת INTEL , על איזה מעבד ללכת Q6600 / E8400?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

יש לי 2 מערכות מיועדות למחשב שני (סרטים בהיי-דפנישן, פוטושופ, קצת קידוד, בעצם הכל חוץ ממשחקים). הראשון: AMD 4800X2 939 ASUS A8N-E, NFORCE4 2GB DDR1 השני: INTEL 2180 ASUS P5KPL-CM, G31 2GB DDR2 מי מהם עדיף לשים בתור מחשב שני? האחר ילך להיות מחשב ללינוקס\מק אז לא ממש קריטי לי ביצועים בו. גם RADEON X1050 ו- GEFORCE 6200TC מי ילך לאן... תודה.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by avi2705,

הפעם לא בשבילי, אלא בשביל חבר. מדובר בלוחות פורמולה ולא אקסטרים, האם קיימים עוד הבדלים מלבד זאת שאחד הינו P45 ואחד X48?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  20. אני מתכנן לשדרג את הלוח אם והמעבד שלי בנוסף לכרטיס מסך HD4850 שיש ברשותי.. חשבתי לשדרג את הלוח אם ל Gigabyte GA-EP45-DS3 במטרה לעשות CROSSFIRE בעתיד.. כמו שמצויין הוא תומך ב PCIX8.. מה המשמעות של זה במידה ואני לא עושה קרוספייר כרגע? הביצועים יפגעו? אני אוכל לחבר את הכרטיס מסך? (כרגע אם אני לא טועה הוא מחובר על X16) תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by Lior10,

מה הדעות לגבי קנית i7? האם מומלץ? אם כן, לאילו שימושים? אם לא, מדוע לא ומה החלופה הכדאית? כנל לגבי מעבדי הQuad Core.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by xtlvx,

היי, הזמנתי (מאחת החנויות המוכרות) זיכרון KVR800D2N5 DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON וקיבלתי KVR800D2N6. האם ההבדל משמעותי? יש סיבה לבקש שיחליפו? או שעדיף לוותר על כל הבלאגן? תודה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by shoval,

רציתי לדעת איך אני מגדיר רייד אם לוח האם שלי תומך(EX58-DS4 ג'יגהבייט) ויש לי גם 2 הארד דיסקים נפרדים תודה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  24. במחשב החדש שלי מג'ון ברייס מותקן לוח אם BIOSTAR 945GC M7-TE,ואם משדרגים לו את הביוס, הוא יכול לתמוך במעבדי 45 ננומטר. אם קונים לו רכיבים, חובה לשדרג את המעבד (כי שמו לנו מעבד סלרון), הזכרון (שמו לנו ddr2 256mb ram 667mhz), הארד דיסק (שמו לנו WD 80GB IDE. ה- dvdrom ששמו לנו היה בחיבור SATA. בלוח שלי יש 4 יציאות של SATA2 ואחת שלIDE, סלוט שלPCIEx16 וצריך לשים גם צורב DVD. השאלה היא האםכאי לשדרג ללוח תומך ב- LGA1366 (תומך במעבדי core i7) או להישאר רק עם הלוח הזה. אשמח לשמוע דעה על הכרטיסים החדשים שלnvidia, שזה ה- gtx260 ו- gtx280. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  25. אהלן, השאלה בכותרת... מעיון ב-SPEC שלו נראה שלא. אם לא, מה סדר גודל המחירים של לוחות שכן תומכים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים