מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אחד משיתופי הפעולה הכי לא צפויים בשוק החומרה מקבל פירוט רשמי באחד מאתריה של אינטל, שעשוי להעיד על השקה מעשית קרובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
הציעו לי את המחשב הבא: AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA - 7VA עם צ'יפסט של KT400 דבר שאני בחיים לא שמעתי עליו זיכרון 333 DDr 256 Micron כל זה ב 1400 שקל התפטטי להוציא את הכסף מהכיס ולקנות אבל בגלל שאני לא מכיר את הלוח אם הזה החלטתי להתייעץ אתכם קודם אז מה אתם חושבים על הלוח אם הזה ? ובכלל זה שווה במחיר הזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שיש לי כיום... אני מחפש לוח אם שיתמוך בדברים הבאים... SDRAM IDE והמעבד שכתוב למעלה סלרון 1.1GHZ תקציב: 300 ש"ח מישהו יכול להפנות אותי למקומות שמוכרים לוח אם כזה או לפחות דגמים תודה הראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח P5G41T-M LX ואני מעוניין לקנות לו זיכרון. השאלה היא אם הוא יוכל לעבוד (גם אם בפועל במהירות נמוכה יותר) עם זיכרון של 1333Mhz? כי על פי הנתונים בחוברת ה FSB אמנם תומך עד 1333Mhz, אבל מבחינת זיכרון הוא תומך ב 1333Mhz אחרי OC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם לוח אם תוצרת MSI ATX דגם P45 Neo-F
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלוח אם של GIGA GA-7N400 שווה? כאילו אני לא מתכוון לעשות OC אני רק צריך ביצועים ואמינות... וגם זה לא יותר מדי.... כאילו הביצועים הם למשחקים אבל לא צריך להגזים... תודה לכל העונה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה לקנות ב-4000 שקל: מעבד: אינטל פנטיום 4 1600 מגה-הרץ (478) לוח אם: מ.ס.י 645 אולטרה. זכרון: 256 מגה-בייט DDR PC-2100. חברת - MTEC LTD כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV OUT הארד-דיסק: 40GB 7200RPM ATA-133 מסך: IIYAMA 17" מודם: INTEL AMBIENT V.90 מארז: MIDI ATX FOR P-4 מדפסת + סורק + צורב NEC 24X. CD ROM X52. FLOPPY אני מודה -מפרט לא מלבב... אני רק שואל אם זה שווה את המחיר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני מתכוון לקנות את הלוח P5KPL-CM. הלוח שיש לי עכשיו הוא בגודל ATX (גובה: 30.5, רוחב: 24.5) והוא מתאים בול למארז. לפי מה שהבנתי הלוח הנ"ל הינו uATX (גובה: 24.5, רוחב: 20.3). הסתכלתי באיורים. למראית עין, קשה לדעת האם מיקומי הברגים תואמים. אשמח לדעת אם מישהו בעל ניסיון יודע האם הלוח יתאים למארז. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי תST אבל אין אותם בארץ וכל יום אומרים לי מחר.. מישהו יודע גם לאן הם מגיעים בOC ~
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, מצורפת תמונה עם המפרט של המחשב שלי, סך הכל יש לי 2 זכרונות של 1024 כל אחד, DDR 2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים ואני לא יודע איזה זיכרון להתאים ככה שזה יעבוד על הלוח אם ביחד עם הזכרונות הקיימים, כאילו ברור שאני צריך לקנות DDR 2 אבל של כמה ג'יגה ואיזה מהירות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למעבד ולוח בתקציב הנ"ל, למחשב שייעודו העיקרי היא עבודה משרדית ומשחקים מזדמנים (סימס וסימולטור נהיגה/טיסה) כרגע ואולי עוד בעתיד. ממה שראיתי במספר חנויות בתקציב הזה מה שניתן להשיג הוא לוח H81 כלשהו ומעבד פנטיום שמתאים לתושבת 1150, אם זו אכן האפשרות הכי טובה, איזה לוח הכי מומלץ? (אני מניח שבין מעבדי הפנטיום ההבדל זניח). זה שדרוג מ- i3 540 - נקנה סטיק של 8 ג'יגה ראם ולמרות ציון שהלוח תומך ב- 8 ג'יגה, הוא מסרב לעבוד איתו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 סוגים של זכרונות בלוח אם, אחד בוודאות DDR3. מהו השני? (תמונה בפנים)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס תקין, בדקתי אותו במחשב אחר. כשאני שם את כרטיס המסך (GeForce 9600GT) בלוח אם M2N-TVM/S הוא לא מזהה אותו. על הלוח יש כרטיס מסך מובנה GeForce 6100. בביוס לא ראיתי שום אופציה לשנות לPCI Express. מה אפשר לעשות? חיפשתי עדכון ביוס ללוח אם זה (בגוגל) אבל לא מצאתי. המחשב הוא של packardbell.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1024 איזה זכרונות כדאי?? וכמה זמן הם יחשבו כטובים??
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האתר DailyTech דיווח על הנתונים החדשים של המעבדים לתושבת AM2... בנוסף לדגמים החדשים של AMD (כלומר X2 5000 ו FX-62) החברה מכריזה על עוד 2: Athlon 64 FX-64 ו Athlon 64 X2 5400+... לא פורסמו עדיין הנתונים של המעבדים, אבל סביר להניח שיוספו 200MHZ לכל מעבד. המעבדים יצאו ברבעון הראישון של שנת 2007. טבלת הנתונים באתר. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבוע החלפתי HS כי המעבד שלי הגיע לטמפרטורות מדאיגות של 60 מעלות תוך כדי הפעלת משחקים או בפול-לוד אז התקנתי את הHF החדש שלי עם AS3 ואני מאוד מרוצה מהביצועים המעבד בקושי מגיע ל 45 אבל מסיבה מסויימת הביפ הקטן והמעצבן של הביוס עדיין נשמע כאשר אני משחק ומשחקים עתירי גרפיקה אבל הדבר שבאמת הפלאי אותי זה שאני ביטלתי את האפשרות של האזעקה הקטנה הזאת (הביפ) בביוס אז התחלתי לחשוב שהאם זה בכלל קשור לטמפרטורה של המעבד! אז השאלה שלי קורה כאן?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב הנוכחי שלי . הבנתי שלפעמים זה יכול ליצור בעיות ? או שעדיף להחליץ את כל הכרטיס זיכרון? יש לי מעבד I5 לוח אם של ג'יגה בייט GA-P55-UD3R הזיכרון שלי היום של ג'י סקיל 2X2 1600mhz אני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz את הכרטיס הזה , לא תהיה לי בעיה להוסיף נכון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע בלוח אם עם DUAL DDR באטלון?+נימוק? והאם זה עוזר בכלל ??? נ.ב איך זה משפיע על מעבדים של אינטל?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה מהיום: http://hwzone.co.il/news/135876 צפוי לצאת דגם כדאי משמעותית מה-I5-2500K בזמן המאוד קרוב? הדגש הוא על ביצועי ת'רד בודד ויכולת OC בחישובים מתמטיים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי P5N-D ואין אותו עכשיו אני צריך כרטיס SLI במקומו ושהמחיר לא יהיה בשמיים ועוד שאלה לגבי זכרונות הזמנתי 4 סטיקים של 1GB של קורסייר DHX כי חבר אמר לי ש4 סטיקים עדיפים על 2 ועכשיו ראיתי ט'רד שעדיף 2 סטיקים ויכול להיות שהלוח לא יתמוך ב4 סטיקים למרות שיש 4 חריצים, משהו כזה...... שהלוח יתאים ל- Q6600 SLI 9600GT בבקשה עזרה דחוף!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, איזה לוח אם עדיף יותר? B760 GAMING X AX DDR4 או z690 Gaming X DD4 יש לי מעבד i5 12500 תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 512MB ואני רוצה להגדיל ל1024MB (להוסיף עוד 512MB) מהם החברות הכי טובות של זיכרונות פנימיים? איזה זיכרון הכי כדאי לקנות (הבנתי שיש הבדלים בין כל אחד לאחד בלי שום קשר לזיכרון עצמו) ומה ההבדלים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-