מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
הטאבלט החדש שידחף קדימה את גרסת חלונות 10 המיועד לארכיטקטורת ARM יעשה זאת עם שבב עוצמתי ומעניין בשם SQ1 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לאבא שלי מערכת קולנוע ביתית ב-KSP, המעבד PHENOM X3 720 ולוח M4A785D-M PRO. הרכבתי הכל בבית, הפעלתי את המחשב ומופיע לי מסך: Bad BIOS Checksum. Starting recovery..." ועוד כמה פסים אדומים די מחוקים כאלה בשורות המסך. ניסיתי להוציא סוללה וג'אמפר כדי לאפס ביוס אבל כלום לא קרה, הכנסתי דיסק של לוח אם והחלה התקנה(כנראה של הביוס) ובסופה כתוב לי שצריך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. עשיתי כמו שהיה כתוב והמסך היה ריק, לא משנה מה שעשיתי המסך היה ריק. לקחתי את המחשב ל-KSP ואמרתי להם שהלוח תקול, הם ישר התחילו לבדוק ואכן כך, הלוח לא עובד. הם ניסו להחליף מעבד, זכרונות וכו... ועדיין לא עובד. ממה שאני ראיתי מהצד הם החליפו כמה לוחות(וגם מעבדים) ואותה התקלה קרתה לכולם. בסוף אמרו לי שאני …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם שמתאים למעבד וזיכרונות 8 ג'יגה(לא חייב בחתיכה אחת) התקציב הוא עד 1300 שקל מהאתר tms או במקרה הצורך זיגזאג, אבל עדיפות לtms ולא חייב בכל התקציב אלא אם כן יש הבדלים משמעותיים ויש תמורה למחיר והשימושים הם: שימוש ביתי ומשרדי,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ושימוש באופיס . אשמח גם לקבל קישורים לקנייה או קישור אחד לשלושת הרכיבים מהאתר tms ואמשח גם לדעת אם בשימושים האלו יש עדיפות לאינטל או amd ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
c2d6600 asus gtx corsair ddr2 800 4g 1x4 wd 80g wd 250g 16m x2 antec 900 corsair hx 620w צריך לוח אם למחשב הזה , יש לי עד 1100שח+- ואני מתקשה להחלט עזרו לי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות patriot יד שניה ddr 400 512 X 2 ל HTPC שאני בונה השאלה אם אפשר לסמוך על החברה הזאת.. אני לא עבדתי איתם אף פעם, ולא ממש רוצה שהם יתקלקלו לי עוד כמה חודשים מה אתם אומרים, ללכת על זה ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם זה תקין ועובד כמו שצריך וכל זה? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרחיב את הזכרון שלי מ (512MB DDR (2X256 ל 1GB, הכוונה להוסיף 2X256 נוספים או 2X512 עכשיו אני לא יודע כלכך אם אפשר להוסיף זכרונות אחרים של 256 לקיימים ושהם לא אותה חברה ואותו מהירות, ברשותי מחשב : p4 2.4 400Mhz 256x2 DDR 266 Mhz motherboard asus p4p800-e deluxe עכשיו אני יודע שיש מגבלה לזכרונות לפי המעבד אבל אני לא יודע מהם... קיצר 1. אני רוצה לדעת אם אפשר לערבב זכרונות של חברות שונות עם מהירויות שונות 2. איזה הגבלת מהירויות של זכרונות יש לי לפי המעבד?? נורא נורא אשמח לקבל עזרה לגבי השניים האלו.. תודה מראש. ---------------------------------------------------------------------------- תתמכו בי!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין מילים.. שם את ההDFI בכיס! http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2489
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.gadgety.co.il/196198/amd-vega-benchmarks-tests/ יש למה לצפות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם של חברת Intel® דגם G41RQ עם תושבת 775, מהירות FSB 1333/1066/800 MHz, סט רכיבים Intel® G41, אודיו HD ושלוש שנים אחריות. http://www.omc.co.il/Products.php?id=IN-DG41RQ&category=prdTreeCode_031&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/ כמה יציאות יהיו לי למשל לכרטיס מסך ולכרטיס זכרון...(המקומות לכרטיסים) ואני צריך שהוא יהיה תואם ל SATA 2 WD 320GB 16MB KINGSTON 2GB CL5 ולמעבד E5300/E6300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי רק בקניית לוח אם ומעבד וכבר אני 4 שנים לא כול-כך מבין כבר מי נגד מי בעולם המחשבים מה יותר שווה היום וטוב INTEL או AMD
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך 1 ג'יגה הכי זול שיש לא בישבילי בישביל דוד תודה מראש לכל העוזרים אלי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהם החברות והדגמים של הלוחות אם הכי טובים בעולם? למשל ותגידו לי אם אני לא טועה שASUS, GIGABYTE ולאחרונה הבנתי שגם A-BIT הם בין החברות הטובות ביותר.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי זה עתה מחשב חדש לוח של אסוס P9X79 זכרונות: 32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad ChanneL Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler קירור למעבד הבעיה שהקירור מאוד רחב וסוכך על הסלוטים של הזכרון ואין אפשרות להכניס מתחתיו זכרון פרופיל גבוה השאלה אם אפשר להסיר את המתכת מעל הזכרון שאני אוכל להכניס תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בלוח אם ששמו INTEL MARYVILLE 3 D850MV2. חבר שלי קנה מחשב עם הלוח הזה וכשהוא סיפר על זה הבנתי שאני לא ממש מכיר את הלוח, בכלל לא שמעתי מאינטל ולוחות יותר מדיי מבזמן האחרון. אולי מישהו יכול לספר לי על הלוח הזה? הוא טוב או לא טוב? מה יש ומה אין לו? באיזה זיכרונות הוא תומך וכו... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי למבינים אותי , אני מבקש תוכנה שבודקת יציבות של מעבד +כרטיס מסך , ידוע לי על OCCT , האם יש אחרת? קראתי בפורום שיש לפעמים שמעבד לא עובד 100% , זאת אומרת שיש אפשרות שהFSB לא עולה או לא יציב בגלל אובר קלוקינג שעשו למעבד , או שהלוח אם לא מאפשר זאת. בקיצור אני רוצה לבדוק את המעבד שלי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות עדיף? המעבד הוא E6600, והזכרונות הם 667.. DDR2.. תודה לכל העוזרים, פיטר..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי 1ץ האם יש הבדל חוץ מהמחיר בין זכרונות בעלי אותם תזמונים בין החברות coarsair &g.skill ? 2מה החשיבות האמיתית של התזמונים(למשל בין 5-5-5-15 ו 4-4-4-12? 3.למה הם הרבה יותר זולים בחול(ebay) תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או APU זו סתם צורת חישוב וזה לא צריך לעניין אותי איך החישוב מתבצע? כלומר כל מה שמעבד אינטל יכול בלי APU אמד עושה עם זה, ומה שבסוף קובע זה רק הבנצ'ים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש שיפור בשני סלוטים בזכרונות כאלה ישנים? ובנוסף מה זה זכרונות Double sided שהם יותר יקרים, והאם הם מהירים יותר? אם מישהו יודע....
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה בחיפוש באינטרנט. כיצד מתבצעת הבחנה במעבד פנטיום בין פסיקות שונות וההתקנים שמבקשים אותן? הרי יש קו פסיקה אחד. זאת אומרת, איך מעבד הפנטיום מזהה לאיזה התקן שייכת הפסיקה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-