מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1016 קרדיט לPCSPOT על החדשה . http://www.pcspot.co.il/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EEukEVkuZVrauuzrtv
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מעבד לקחת או את הAXP 2400 או AXP 2500 שהוא ברטון ושמעתי שיש איתם בעיה ובגלל זה אני לא בטוח או שבכלל לקחת את ב 2600? תודה
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
סורי על הבורות אבל מה זה כל ה Dual chanel? אממ... ואיך אני עושה את זה? יש לי שתי סטיקים של 256 2700 של קינגסטון.. תודה לכל העונה! ;D
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים. אני נמצא בתהליכי הרכבת המפרט וזקוק לעזרה בנושא לוחות אם. ההתלבטות שלי היא בין צ'יפ 35 לבין 45. ב- 35 אין אופציה לזוג כ. מסך במערך כרוספייר ?? וכמו כו אני מתלבט בין החברות אסוס , גיגהבייט ו- DFI . הדגמים שחשבתי עליהם: 1. GIGABYTE GA EP-35-DS3 - 514 NIS 2. GIGABYTE GA P-35C-DS3 - 561 NIS 3. GIGABYTE GA EP-45-DS3 - 634 NIS 4. ASUS P5K - 611 NIS 5. ASUS P5KR - 640 NIS 6. ASUS P5Q PRO - 745 NIS 7. לוח דומה של DFI . לא מכיר את הדגמים. כל הלוחות האלה מתאימים לתקציב אך אני לא מעוניין "לזרוק" כסף על משהו שאני לא צריך. חשוב לי שתהיה תמיכה בשידרוגים עתידיים, כלומר בעוד כ- 2-3 שנים כשהמחשב יחלש אני אוכל "להחיות" אותו ע"י החלפת מס' חלקים מצומצם. כרגע אני אשתמ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ממישהו.. והמעבד שלו הוא: AMD Athlon XP 3200+ (Barton) FSB 400 Mhz זה שזה FBS 400 (אין לי מושג מה זה בכלל!! אני בקושי מבין בחומרה) זה טוב? וסך הכל המעבד טוב? או שהמעבדים היום שקונים ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני שואל כי אין לי צורך נוכחי בזיכרונות אבל לעתיד הם בהחלט יועילו
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המלצה ללוח וזכרונות לאוברקלוק טוב למעבד 2.4B 533 FSB חשבתי על שני אלה: לוח אם : ABIT IS7-E Intel 865PE (האם אפשר לפתוח אותו ל 875?) זכרונות: TwinMOS 256MB 3200 ULTRA ULTRA CL2 כנראה שאני אקנה 2 של 256 או שקודם אני אקנה אחד של 512 וכשיהיה לי כסף אני יוסיף עוד אחד אבל זה לא ממש משנה, אני שואל על הסוג, האם הוא טוב לאוברקלוק חזק תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד רועש - קצת פרטים יש לי מעבד Phenom Quad-Core 9550 ולוח אם MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E של gigabyte מבדיקה שלי אין כבל שנכנס למאוורר וגורם לרעש והחלקים גם הלוח וגם המעבד חדשים, ניסיתי לחפש בביוס אם יש אפשרות להוריד את מספר הסיבובים לדקה בכדי להוריד את הרעש - בעבודה רגילה של המחשב המאוורר מסתובב בערך 3000 סלד ובמאמץ כשאני משחק הוא מגיע ל 5000 סלד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי אם בעיית הרעש המחרידה תודה מראש למשיבים
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני קונה מהרשימה שכאן: http://www.skypc.co.il/pl_products~3~0~491.htm מתלבט בין המעבדים הבאים: Intel Core 2 Quad Q6600 Intel Core 2 Quad Q9300 Intel Core 2 Quad Q9700 Intel Core 2 Quad Q9450 המחשב מיועד למחשקים כבדים יהיה מערך CF ו OC
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם יש מעבד כזה שנקרא Intel Core Duo? אם כן, אז למה לא כל כך מכירים אותו ולמה הוא לא משווק יותר והפנטיום 4 כן? אם לא, אז למה מעבד Conroe נקרא Intel Core 2 Duo?
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש חזק ל AMD 64 3000+ אם תוכלו לעזור לי להביא לי דגמים של לוחות אם שאתם יודעים שהם ממש טובים אני אשמח... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
במערכת נתונה למשל פנטיום 4 2GHZ או AMD2000+?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות תלוח הבא: ?Abit NF7-M (NF2)? במחיר של 250 שקל מה אתם אומרים עליו איך הוא!? פרטים נוספים על המחשב בחתימה תודה ענקית לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P4 עם לוח אם מדגם לא נודע (כרגע, לפני השדרוג אני אבדוק מה הדגם כמובן). על הלוח אם יושבים להם בנחת שני סטיקים של 256MB. הWindows לא מרוצה ודורש עוד זכרון. עכשיו- מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אני לא יודע אם הלוח תומך בDUAL CHANNEL או לא. מה הדרך היעילה ביותר לשדרג את הזכרון, במינימום מחיר כמובן? תודה!
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עבור שרת קבצים ביתי. לצורך כך - עדיף שיהיו לו כמה שיותר פורטי SATA, עשר או אפילו 12. מצאתי 2 לוחות בלבד עם 12 פורטים - אחד הוא של X58 ועולה 1500 ש"ח, והשני הוא של שרתים ולא נמכר בארץ. גם לוחות של 10 לא קל למצוא... נ.ב כן, אני צריך שרת של 12 טרה. אם אתם חושבים שאני משוגע, תסתכלו על הבחור הזה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1045086
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם 512 זיכרון שלפי הזיכרון הנותר שלי יותר מידיי ממנו משמש את הכרטיס מסך במחשב הקודם לא היתה לי בעיה על ידי כניסה לביוס כשעולה המחשב (DEL) היתה לי את האפשרות לתת לכרטיס כמה זיכרון שאני מחליט אבל במחשב הזה אין אפשרות לעשות DEL ולהיכנס לביוס אז איך אני עושה את זה? מצורפת תמונת מסך עם פרטי המחשב בברכה ליריק [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. איזה לוח עדיף P35C או P35 ? אני לא עושה RAID, ואני ישים זכרונות DDR2 היום כל הלוחות שנמכרים בחנויות הם REV2.0 ? או שאני צריך להגיד.
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי! אני מתככון לקנות PENTIUM D 820 ורציתי לדעת מה המשמעות של החבילה שכוללת גם COOLER? תודה
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב שלי ל2 ג'יגה. כרגע יש לי חצי ונמאס לי לחכות לו בזמן שאני מחליפה בין יישומים או מפעילה יישומים כבדים. אני פשוט מפעילה הרבה מאוד יישומים במקביל, ויישומים יחסית כבדים, והוא לא עומד בהם. לדגומה, אני משתמשת בויז'ואל סטודיו עם שרת SQL ברקע וכמה דפדפנים (אני מפתחת אפלקציות אינטרנט במקצועי) והמחשב לא מחזיק בזה מספיק טוב. אני צריכה המלצה לזיכרון איכותי ולא יקר ממקום אמין, שיתאים לדרישות המערכת שלי. אני מצרפת את המפרט של המחשב המאוד ישן שלי כפי שנאסף ע"י EVERSET, בבקשה לא לצחוק..: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name HAD…
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מבקש את העצתכם לגבי איזה מעבד אני אמור לבחור למחשב htpc (סלוני) i73770k או amd trinity quad-core a10-5800k socket fm2 3.8 ghz radeon hd 7660 אשמח לקבל מענה יום טוב !
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש מצב שהLANPARTY עולה 679 ש"ח http://www.akr.co.il/details.asp?id=79 והINFINITY עולה 704 ש"ח.http://www.akr.co.il/details.asp?id=1003
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מאמין אבל אני לא מוצא איפה משנים את התזמונים על הלוח הזה!! יש לי XMS2 שאמורים לעבוד על CL4 אבל אני לא מוצא את זה בביוס!!! מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
?? ואולי כדי כבר לקנות אותו כי הוא לא עולה כל כך הרבה.. 410 ל256 זכרון.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש ברשותי המפרט הבא: i3 2100 8GB RAM SAMSUNG 840 EVO המחשב שלי מאוד מהיר, אך במידה ואחליף מעבד, זה ישפר את המהירות הכללית של המחשב? או שהוא כבר הגיע למהירות המקסימלית האפשרית? אני גם משתמש ב-SSD ב-SATA2...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-