מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוחות הבאים: 1. XFX GeFoce 9300 : MI-9300-7AS9 2. ASUS P5QL-EM היעוד קולנוע ביתי נגינת סרטים ב 1080p FullHD האם כדאי? ומה עדיף? האם הם יהיו מספיק טובים למשחקים מבלי להוסיף כ.מסך חיצוני. והאם הם יכנסו למארז Antec NSK2480 -EC Desktop case High-efficiency 380 Watt?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי התלבטות ענקית בין שני סוגי המעבדים של אנטל מעבד Intel Core i7 920 או מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 אני מדבר בעניין הזכרון המטמון מי כדאי מבחינת הביצוע ומשחקים. התמונה הבאה מציגה את ההשוואה בין שני המעבדים למרות שאין הפרש משמעותי במחיר וגם מתי יוזלו המחשבים?!!!!???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם לוח שהוא DDR3 מפעיל גם DDR2 או שיש שינוי גם במבנה של הזכרון? בכללי יש לי לוח P5Q של ASUS עם Q9550 הכל עובד ממש טוב אבל נראה לי שיש חוסר ניצול של כוח ? האם לוח ציפסט X48 או NFORCE790 SLI כמו הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1445&maincat_no=1 מהווים שינוי משמועתי אשמח לכמה שיותר תגובות תודה.
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אלהן אני הולך לקנות מחשב בימים הקרובים ומתקשה להחליט בין 2 מערכות: (מתייחס רק לעניין המעבד - עזבו את השאר כרגע) E7400 או Q9750 מי לוקח בבחינת ביצועים? יש יתרון רציני ב4 ליבות על 2 ליבות כיום? איך החום של הAMD ? ההבדל ביניהם הוא כ100 שקל, במי כדאי לבחור?
-
- 91 תגובות
- 5k צפיות
-
-
חבל לי שאני לא יכול לכתוב את זה באנגלית, אבל מסתבר שהשפה מבהילה אנשים... אז ככה - יש לי מחשב בן 5-6 שנים שאני עדיין משתמש בו למשחקים. הוא כרגע מת (בשלבי החאייה, נראה מחר איך הולך) אז אני לא יכול להביא מפרט מדוייק. אני זוכר במעורפל רק את המעבד והזיכרון, אז אני אזרוק אותם פה: Intel P4 2.4GHZ (ליבה אחת) 256MB+512MB RAM זה כל מה שהצלחתי להוציא... אבל אני די בטוח שכ. מסך עומד על 64MB או 128MB. אני ממש לא סגור על נתונים נוספים אבל נראה כמה זה רלוונטי לשאלה הבאה: רציתי להחזיק אותו בחיים למשך עוד כשנה (אין סיבה לבזבז 2000 ש"ח אם אני לא עומד להשתמש בו 3 שנים...) אבל לשחק איכשהו בגדר הנורמלי. האם שווה לי להחליף חלקים יחידים (כ. מסך, מעבד, זכרון) וכמה דרסטי יהיה השיפור? יש טרי…
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב שמיועד אך ורק למשחקים כבדים+אינטרנט מן הסתם איזה מערך זיכרונות עדיף לי לקחת על מנת לקבל ביצועים עודפים במשחקים: 4GB של 2GBX2 במהירות שעון 1000MHZ עם CL5 או 4GB של 2GBX2 במהירת שעון של 800MHZ עם CL4 אז מה עדיף? כמו כן האם יש הבדל בכלל בין מהירות 800MHZ לבין 1000MHZ במשחקים? המחשב יהיה עם מעבד 8400 ולא מתכונן בו שום OC.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מעבד אינטל מסדרה קור דו2. אני מתלבט בין E7200 לE8400. לא לאוברקלוק. מעוניין במעבד חזק שיוכל לשרת אותי לטווח של כמה שנים. ושהמחשב ירוץ, כפשוטו. שימוש בעיקר ליישומי מולטימדיה ואינטרנט, מעוניין שיוכל להריץ מחשב עם הרבה יישומים פתוחים (חלקם כבדים) בקלות רבה.. זכרון RAM בתכנון הוא 4G. תקציב למפרט הוא עד 3K אם צריך לצרכים כאלו. חשוב לציין שמשחקים הם לא השימוש העיקרי שמתוכנן למחשב. תודה רבה!
-
- 89 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם זה נכון שעדיף מעבד 2 ליבות 8400 במקום 4 ליבות 9600? ההפרש במחיר גדול מאד האם משמעותי זכרון במהירות 1066 לעומת 800? שוב ההפרש במחיר גדול
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה ללוח אם ומעבד חדשים הלוח אם הנוכחי -MSI K8 בדמדומי חייו- המאוורר של ה NB כבר בקושי עובד, והמחשב נתקע 15 פעם ביום בממוצע. על הדרך כנראה שנחליף גם את המעבד (כרגע- +amd athlon 64 3000) שאר המפרט של המחשב: nvidia Gefore 6600 1 gb ram (4x250 mb ספק- 250W של ezcool המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. תודה התקציב גמיש ויכול גם לעלות (מחשב משפחתי)
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי אני מחפש מעבד חדש למחשב שלי בגלל צוואר בקבוק מה המעבד הכי חזק שיתאים ללוח אם שלי ? מפרט בצד תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי חבר'ה! יש לי שאלה : יש לי איזה מערכת שכרגע יש לה זוג דימים של 512 כל אחד במהירות 533 ואני רוצה להוסיף לה שני דימים של ג'יגה כלל אחד במהירות 667... האם זה ניתן? הזיכרונות שאני רוצה להוסיף הם של קינגסטון האם עדיף כבר להוציא את הזיכרונות הישנים ולעבוד עם ה2GB החדשים של ה667? מדובר על מערכת שעובדת הרבה בפוטושופ אז מה עדיף מהבחינה הזו: מהירות או כמות? המון תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהוא פחות טוב כי הוא יד שניה, התבלה עם הזמן או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. השאלה נוגעת ספציפית לזכרונות DDR2 800MHZ בנפח של 4GB על שני סטיקים (2X2). מערכת : Q6660 OCZ VENDETTA 2 ASUS P5QL/ EP43 DS3L - אחד משניהם 4GB (2x2GB) DDR2-800 500gb SATA II 16MB Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan CoolerMaster CM 690 Black על המערכת מתוכנן OC שאמור להביא ת'מעבד ל סביבות ה 3.600 . שאלה : האם כדאי לקחת סטיקים של זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום ? או שזכרונות דומים ללא גופי קירור / מבודדי חום יביאו את אותם ביצועים? *יש לציין שגם אם יירכשו זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום זה יהייה משהו פשוט (300- 310 ש"ח) ולא משהו עם הקירורים המפחידים. החשש העיקרי שלי הוא איטיות בגלל חימום יתר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמעתי שמועה שאינטל עומדים להוציא מערכת שמתקשרת באמצעות לייזרים- דבר שמחליף את הבאס הקיים ומאיץ את העברת הנתונים בדי הרבה. יש משהו בשמועה הזו או סתם חרטא? (אישית הייתי הולך על חרטא, אבל אני זוכר שלפני איזה שנתיים קראתי שאינטל פיתחו משהו מסגנון... אז יש מצב שזה כבר נכנס לשוק...)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
-
אני צריך לשדרג את המחשב בזיכרון חדש ( יש לי 1gb ddr 200mhz)... לצערי לא מצאתי כלום בtradezone , אז פניתי לזאפ, אך אני לא מבין גדול בחברות, מהיריות וכו... לא צריך משהו לoc ...בסה"כ זיכרון טוב ואמין ..שני כרטיסים, כל אחד בנפח ג'יגה, ובמהירות 400mhz כל אחד, תודה.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מההבדל בין q6600 box ל-q6600 tray? יותר קריר? יותר מה? q6600 box עולה יותר מה-tray ולמה זה? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום.. עשיתי הזמנה למפרט הכולל לוח UD4 של גיגהבייט (למעבד I7). ראיתי שהגיע לארץ הלוח של XFX דגם X58I. רציתי לדעת אם כדאי להחליף את הגיגהבייט ל XFX או להשאר עם הגיגהבייט? (המחיר דומה לשניהם) תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הוא אמור להקביל בביצועים שלו ל E8400 עולה 815 ש"ח זול מ E8400 ב 65 ש"ח .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 הנני מעוניין לעשות OC למעבד(E6300), אך לפי מה שאני רואה הלוח לא ממש נותן לי לעשות את זה עם הגירסא הקיימת, לכן הורדתי את העידכון ל BIOS הדרוש מהאתר של GIGABYTE. השאלה היא האם יש דרך לעדכן את ה BIOS דרך WINDOWS ? או חובה דרך MS-DOS ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם הלוח M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGAשל ASUS מתאים למעבדי הפנום2?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים עדיף? האם שווה להשקיע יותר בלוח אם מתקדם יותר וזכרונות DDR3 עבור המעבד החדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-