מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי סטיק אחד של kingston ddr2 2g 800Mhz שקניתי יד שניה מחבר. עכשיו בשביל מכונות וירטואליות וכדומה רציתי לקנות עוד 2G. השאלה היא האם להחזיר לחבר את הסטיק ולקנות 2 חדשים. או שאני יכול לקנות 1 חדש של 2G וזה גם יתפקד כדאול צאנל? אשמח ללינק שמסביר מה זה בכלל דאול צאנל ומה המעלות שלו. ואשמח גם ללינק לחנות שמוכרת זכורנות ראם בזול. בTMS יש רק היניקס ואני לא יודע אם הם חברה טובה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני בעל לוח-אם msi pt880 neo ורציתי לברר אם יש בו pci-express כי לפי מה שהבנתי אין.. אבל אני רוצה להיות בטוח.. ושנית אני מעוניין בהמצלה ללוח-אם לintel pentium 4 עדיפות לmsi (אני יכול להשיג הנחה) ושיהיה בלוח sata pci-express אממ כרטיס רשת מובנה ואם אפשר גם קול..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לצורך מחשב חזק לפיתוח (development) בסביבת מיקרוסופט, אני חושב על מעבד QUAD כלשהו. 1. האם יש מעבד בייתי עם יותר מאשר 4 ליבות ? 2. הבנתי שה QUAD של אינטל הוא בעצם 2 ליבות כפולות דבוקות, כך שאין בין 2 הזוגות שיתוף נתונים - האמנם ? 3. איזה QUAD עדיף, אינטל או AMD ? 4. האם QUAD בכל חברה הוא דגם ספציפי, או שיש דגמים שונים של QUAD שאני צריך לבחור מתוכו ? 5. אם אני רוצה מחשב 64 ביט, יש השפעה על סוג המעבד הנבחר ? תודה ! עריכה, תוספת לגבי זכרונות : 6. סביר להניח ש 2GB יספיקו לי, אז האם נכון שאני מוגבל ל 4GB במערכת 32 ביט, והרבה יותר במערכת 64 ביט ? 7. אם אני הולך על מערכת 64 ביט, על מה זה משפיע ? לוח אם ? מעבד ? זכרונות ? או שזה רק ברמת מערכת ההפעלה ? 8. אם תהיה לי מערכת 64 ביט, ה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אשמח את תעזרו לי... 1. אני עכשיו בXP ,לא מתכנן לעבור לויסטה. האם יש טעם לקנות 4GB זיכרון או להסתפק ב2? אינ יודע שחלק יגידו "המחירים כל כך זולים היום אז עדף לקנות כבר 4" אז לא קשור למחירים-שווה לקנות 4GB לXP? 2.מתכנן לעשות SLI של 9600GT OC ... מתלבט כרגע בין שני לוחות: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L או Asus P5N-D מתכנן לעשות OC לE4700 [אגב האם יהיה צאוור בקבוק אם אני אגיע לסביבות ה3.2GHZ ?] אז...אני יותר בכיוון של הג'יגבייט,במילא עוד מעט מחליפים תושבת ואמרו שהביצועים הם זניחים..מה דעתכם? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשים 2 כרטיסי זיכרון של 1 גיגה. אבל אני לא יודע באיזה מהירויות ובאיזה סוגי זיכרון הלוח אם שלי תומך, יש לי גם מעבד של AMD64 ואני יודע שצריכה גם להיות תאימות כלשהי עם המעבד. חבר שלי שפתח את המחשב המליץ לי לשים 2 כרטיסים: Kingston KVR667D2N5/1G 1024MB DDR2 667MHZ PC5300 CL5 להלן מצורף המפרט של המחשב לפי CPU-Z. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=448888 תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני צריך כ.גרפי רק בשביל יציאת DVI חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא לוח אם שעונה לדרישות שלי עם DVI,ואז לא אצטרך כרטיס גרפי,מה שיכול לחסוך בקלות 300 ש"ח. -לוח עם קירור פסיבי לצ'יפסט ולא מאוורר (בונה מחשב שקט-שקט) -עדיפות ליותר מ-2 סלוטים לכרטיסי PCI (או שלא הבנתי נכון ולשני סלוטים PCI-E X1 הנוספים אפשר גם לחבר כרטיסים לא גרפיים כמו כ.קול וכ.רשת אלחוטי) -לא מיועד למשחקים ולא יבוצע OC ולכן מחפש צ'יפסט 945 -כ.גרפי ONBOARD (מן הסתם...) מתכוון לקנות: מעבד INTEL CORE 2DUO E6300 זכרון 2X512 667 יש בכלל לוח כזה שהוא ברמה סבירה+ או שזה קרב אבוד מראש?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז כמו שכתבתי בכותרת...יש לי סלוט אחד של 256 sdrm ויש לי מקום.לעוד סלוט של sdrm.ולעוד 2 מקומות לזכרונות ddr אז הבאתי..סלוט של 256 ddr עכשיו הבעיה ...שהמחשב מזהה אותם בנפרד...לא משנה מה אני עושה הוא מזזה רק 256..איך אני עובד איתם ביחד?!?..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר רוצים לברר איזה מעבד פנטיום 4 יותר טוב (מאותה סדרה) פשוט הולכים על המעבד עם מהירות השעון הגבוה ביותר מאז שהגעתי לפורום הבנתי שהעניין קצת שונה אצל AMD ושמהירות השעון היא לא המילה המכרעת. השאלה שלי היא: האם מהירות השעון ב- A64 היא שקובעת את טיב ויעילות המעבד בזהה לפנטיום 4 ? לדוגמא: P4: יש לי מעבד 2.4, המהרתי אותו ב- 400 מגהרץ והוא שווה ביצועים למעבד 2.8 AMD: האם מעבד' 3000+ יכול להיות שווה ביצועים לכ"א ממעבדי הסדרה, לאחר המהרה ? (3200, 3500, 3700,3800)
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני מבין שהרוחב פס של זכרונות הRDRAM עלה מ16 ל32 ביט אבל זה אומר עוד משהו? שניתן לחבר כרטיס בודד של זכרון או שעדיין חובה בזוגות? אם עדיין צריך לחבר אותם בזוגות אז ללוח הנ"ל יש חסרון גדול בגלל שיש לו רק 2 סלוטים לזכרון כלומר אם יש לי 256 RAM נניח 128+128 ואני רוצה להוסיף עוד אני חייב לזרוק 2 כרטיס זכרון ולהכניס במקומם 2 אחרים או זכרון + מתאם. מישהו יכול להוסיף פרטים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש טעם בזכרונות עם קרור מובנה אני מחפש זכרונות של 2G וראיתי שרובם מגיעים עם קרור מובנה למעט זכרונות של קינגסטון מדובר על מהירות 800mhz האם יש עדיפות במהירויות האללו לזכרונות עם קרור מובנה האם זכרונות ללא קרור מובנה צריכים להיות מקוררים על ידי קרור חיצוני?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרון RAM שלי, יש לי 2X2 ג'יגה ו-4 סלוטים. גיליתי שהזיכרון שיש לי הוא של חברת Elpida שהפסיקה כבר לייצר זכרונות כיוון שהיא פשטה רגל לפני חצי שנה. החברה לא מופיעה ברשימת החברות המוכרות שכדאי לקנות מהם במדריך שכאן בפורום, לכן חשבתי להחליף לגמרי את הזיכרון ולא רק להוסיף זיכרון. האם יש בזה הגיון או שכדאי לי רק להוסיף? אני מתכנן בכל מקרה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה כ"א. לא היו לי שום בעיות עם הזיכרון בשנה האחרונה מאז שהמחשה נקנה. תודה בכל אופן.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש זמן די ארוך לוח אם שיתמוך ב - FEATURES הבאים: 1. FSB 533MHz 2. DDR 333 3. AGPX8 4. UDMA 133 5. SERIALATA 6. USB 2.0 7. RAID 0 IR 1 - OPTIONAL הלוח ASUS P4S8X מספק את הסחורה מבחינת FEATURES. האם הוא שווה את המחיר (כ - 880 ש"ח)? האם יש תחליפים ראויים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.silda.ro/forums/7vrxp_f9.zip גרסת M שלא קיימת באתר החברה משופרת בצועים טובים יותר מתוקנת מבגים ועם הרבה אפשרויות חדשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בפורום ולא ממש מצאתי דיבורים על זה (ועוד יותר מוזר שבכל פעם שכתבתי אותם בסדר אחר מצאתי דברים אחרים) השאלה שלי אם יש הבדל ביצועים בין שני הצ'יפסטים ? אני טועה או ששניהם תומכים בזכרונות DDR 333 ועוד שאלה: איפה מבחנית ביצועים משתלב הSIS 645X (או משהו כזה, זה שASUS P4S533 מבוסס עליו) בינהם או מעליהם או מתחת
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738dzg עם 3 גיגה זיכרון DDR2 האם אוכל לשלב עם הזיכרון הקיום אחד מהזיכרונות האלו http://ksp.co.il/?select=.268..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כן.. אז מה הכי מומלץ לקחת? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי Maximus IV Extreme צפוי להגיע לארץ ? מחכה בקוצר רוח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי החליט לעשות שדרוג למחשב והזמין כמה חלקים (מארד מרווח יותר -ANTEC SONATA III +PSU) והרחיב זכרון (DDR) . אמרתי לו שאם אתה כבר משדרג תקנה גם מעבד חדש ולוח אם (שלו ישן וממש גרוע) נראה לי 2.4 של אינטל אז אמרתי לו שכדאי לו את המעבד 3800 של AMD עכשיו השאלה היא איזה לוח אם כדאי לקנות שיתאים גם לזכרונות והאם זו בחירה של המעבד טובה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב. מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ זיכרון: 256MBDDR PC2700 כרטיס מסך: S/U/M/A G4TI4200SE 64MB ג'יגהבייט אמרו לי שיש בעיות. אני חושב על אפוקס, אבל אני צריך שתגידו לי אם ה EPOX 8K3A?KT333 הוא טוב. עוד משהו: אני הולך לעשות O\C לסומה(מי לא ), אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הלוח אם לבין הכרטיס מסך, או אם יש קשר בין רכיב כלשהו לכרטיס מסך. הO\C כנראה יהיה 250/550 -> 320/650 MHz ולכן מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! חשוב לי לקבל המלצות לגבי כמות המאווררים, מארז אנרמקס 350W. בתודה רבה רבה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד הזול החדש של אינטל. יש מחסור בביקורות עליו ואני מנסה להבין אם הוא שווה. בעיקר מעניין אותי לכמה המהרתם אותו.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה כרגע מפרט עבור מחשב לפיתוח תוכנה וצפיה בסרטים בתקציב סביב ה-2500 ש"ח. חשוב לי לאפשר עבודה עם שני מסכים + אפשרות ל-SSD בעתיד. אין לי צורך ב- OC. המפרט כולל מעבד i5 4590. לגבי לוח האם, מעיון בפורום שמתי לב לפופולריות הרבה של ה- Gigabyte GA-H81M-HD3. שאלותי: 1. מצויין שיש לו יציאות VGA ו- DVI. האם זה אומר שניתן לחבר אליו שני מסכים במקביל (או שזה מאפשר רק חיבור אחד מבין השניים)? 2. מצויין שיש לו גם יציאות HDMI ו- Display Port. מה זה Display Port? 3. במידה והלוח לא קיים במלאי של החנות, האם תוכלו להמליץ על לוח איכותי אחר בעל נתונים דומים? 4. איזה קירור שקט יכול להתאים למעבד הנ"ל? מה המלצתכם? רוב תודות...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח P5G41T-M LX ואני מעוניין לקנות לו זיכרון. השאלה היא אם הוא יוכל לעבוד (גם אם בפועל במהירות נמוכה יותר) עם זיכרון של 1333Mhz? כי על פי הנתונים בחוברת ה FSB אמנם תומך עד 1333Mhz, אבל מבחינת זיכרון הוא תומך ב 1333Mhz אחרי OC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התעניינתי בלוח של AMD בדריברים לכרטיס קול יש 2 דריברים של 2 יצרנים שונים לא מובן למה ? האם עובדים ביחד או צריך לבחור אחד מהם ? צירפתי תמונה לקישור זה http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-5-rev-10#support-dl Creative SB X-Fi driver Realtek HD Audio Driver לא מובן מה זה: 2 x Realtek® ALC1220 codec מה נותן הציפ הזה מול הציפים האחרים ? למה 2X ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-