מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
התעניינתי בלוח של AMD בדריברים לכרטיס קול יש 2 דריברים של 2 יצרנים שונים לא מובן למה ? האם עובדים ביחד או צריך לבחור אחד מהם ? צירפתי תמונה לקישור זה http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-5-rev-10#support-dl Creative SB X-Fi driver Realtek HD Audio Driver לא מובן מה זה: 2 x Realtek® ALC1220 codec מה נותן הציפ הזה מול הציפים האחרים ? למה 2X ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למעשה החלטתי לרכוש את ה p35-ds3[glow=red,2,300]L[/glow] [glow=red,2,300]אבל [/glow] אז ראיתי בדגם ה-R נתון מעניין שאני מתקשה להבין את חשיבותו. לגבי הFSB 1600 אני לא מבין את המשמעות, אמרו לי שזה קשור למעבד... בראיה לעתיד אם אני מתכוון לרכוש מעבד 4 ליבות חדש יותר , האם הלוח הזה עדיף על דגם הL? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הייתם מקבלים לוח אם מחנות שהקופסא של הלוח מעוכה בתחתית בפתיחה מגלים שהורידו את הסלוטייפ מהניילון אנטי סטטי ושמו חדש ונכון יש את הקוצים מאחורה של ההלחמות אז לשקית יש חורים מזה משניי הצדדים ועל החורים של הקירור יש סימנים נקודות של שמן\מים. החנות אמרה שזה היה אצל מישהו והוא החזיר בחזרה לחנות ולא היה שימוש. הייתם מקבלים או דורשים חדש?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח וזיכרון מומלצים למחשב גיימינג? 1151 16GB זיכרון אפשרויות ללוח: Asus MAXIMUS VIII RANGER LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP Asus Z170 PRO GAMING LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E Gigabyte GA-Z170MX-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP Gigabyte GA-Z170X-UD5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI, DP MSI Z170A Gaming M5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI אפשרויות לזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit G.Skill Ripjaws-V 2x8GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit HyperX Savage 2x8GB DDR4 3000MHz CL15 Kit Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3000MH…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אין מילים.. שם את ההDFI בכיס! http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2489
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפורום שלום ??? יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 מעבד סלרון 333 זכרון 256 לוח אם ASUS . אני מעוניין לעדכן ה הביוס כך שיעבוד יותר טוב. אשמח למי שיש רצון וגם סבלנות להנחות אותי ע"י STEP BY STEP למי יש הרצון תודה מראש בברכה ר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים..... אני לא גיימר או משהו...פשוט רק שיעלה לי משחקים באופן סביר.... איזה מעבד עדיף לי לקחת..?? Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני חושב לרכוש ב eBay ממוכר בארצות הברית כרטיס רשת שאני עומד להתקין בserver בישראל. הדבר ישמש למחקר. מדובר ב: Intel Ethernet Converged Network Adapter Xl710-qda2 - Pci Express 3.0 X8 - 2 Port - Optical Fiber, Twinaxial - Retail (xl710qda2 באתר של המוכר יש אזהרה: International Customers: All electronic products are packaged for sale in the US with US voltage. שאלתי היא (וסליחה אם זה מראה בורות, אין לי ניסיון אמיתי בכך): מה משמעות הדבר, והאם יש כאן איזושהיא בעייה ? לי נראה שאמנם בארה"ב המתח הוא 110 וולט לעומת 230 וולט בישראל, אבל בסופו של דבר ישנם שנאים server, והמתח שמגיע ל slot של ה PCI בלוח אם הוא אות…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כול פעם שאני עושה restart למחשב אני מקבל את ההודעה הזואתי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כי זה פיתאום קראה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לאבא שלי מערכת קולנוע ביתית ב-KSP, המעבד PHENOM X3 720 ולוח M4A785D-M PRO. הרכבתי הכל בבית, הפעלתי את המחשב ומופיע לי מסך: Bad BIOS Checksum. Starting recovery..." ועוד כמה פסים אדומים די מחוקים כאלה בשורות המסך. ניסיתי להוציא סוללה וג'אמפר כדי לאפס ביוס אבל כלום לא קרה, הכנסתי דיסק של לוח אם והחלה התקנה(כנראה של הביוס) ובסופה כתוב לי שצריך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. עשיתי כמו שהיה כתוב והמסך היה ריק, לא משנה מה שעשיתי המסך היה ריק. לקחתי את המחשב ל-KSP ואמרתי להם שהלוח תקול, הם ישר התחילו לבדוק ואכן כך, הלוח לא עובד. הם ניסו להחליף מעבד, זכרונות וכו... ועדיין לא עובד. ממה שאני ראיתי מהצד הם החליפו כמה לוחות(וגם מעבדים) ואותה התקלה קרתה לכולם. בסוף אמרו לי שאני …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש היום: AMD ATHALON XP 2500 NF7 KINGSTONG 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8MB BUFFER LITE ON 52X32X52 MIDI ATX 350W עכשיו לקח לי קצת זמן להרכיב את המחשב (בערך 8 שעות :-[), אבל סוף סוך סיימנתי להרכיב את החלקים והתקנתי את ווינדאוס. כשאני מפעיל מחדש את המחשב כל הזמן אני רואה שפרטים שיוצאים בהתחלה (ממש בהתחלת ההפעלה של המחשב) שווינדאוס מצא שהזיכרון שאצלי הוא רק 333DDR. רציתי לדעת איך זה יכול להיות? אני קניתי זיכרון 400DDR והלוח אם והמעבד תומכים ב-400DDR. אז למה המחשב מזהה את הזיכרון כ-333DDR?
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי בעלי אקספרס זכרון כזה DDR4 תדר 2666 הכל תואם לזכרון שלי במספר המודל רק על זה שבעלי אקספרס כתוב 24N ואצלי 26N יש לזה משמעות ? כי אני מוסיף אותו לאחד קיים בלוח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להוסיף למחשב שלי זיכרון פנימי (RAM) באזור ג'יגה, למה הוא כבר לא סוחב משו ואולי גם להחליף דיסק קשיח. זה לוח אם שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-8S648FXP-RZ© על איזה זיכרון אתם ממליצים? (מבחינת החברה, גודל וכו') ולמה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר פה פורסם שהמחירים של אינטל ואיי אמ די עומדים לצנוח בקרוב, מישהו יודע מתי הצניחה תגיע לישראל ומאיפה כדאי / אפשר לקנות במחירים החדשים? תודה! זה מה שמבדיל ביני לבין מחשב חדש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה: אני מזמין זכרון ולוח אם חדשים בעוד כמה ימים וכבר החלטתי בערךם על הלוח אם וגם בזכרונות ואז שמתי לב שהזכרון שבניתי עלו: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPI במפרט הטכני שלו כתוב שהוא תומך בchip-set של P35 ו-X38 ועוד כמה אבל לא כתוב שהוא תומך ב (מה שאני קונה)P45 אז רציתי לדעת אם זה כן יתמוך או שבאמת לא. ועוד משהו: כתוב שם שצריכת החשמל שלו היא 2.1 ואני יודע שDDR2 תומך ב1.8 אז הבנתי שאני יצטרך להתעסק עם הביוס (ממש לא מתלהב מזה-לא מבין בזה בכלל) ואיך שהבנתי אם אני ישאיר את זה על 1.8 זה יהי יותר איטי נכון? (פחות מ1066MHZ ). טוב אז אם אתם יכולים תענו לי על 2 השאלות בבקשה ואם מה שאני חושב זה נכון אז אני לא יקח אותו אלא…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי ליבה רביעית האטלון II X3 שלי והכל עבר בהצלחה חוץ מזה שחסר לי L3 cpu -z validation http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1622805 למה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרוב מסוכם בכותרת. זה עבור מחשב של חבר שכנראה שמת בו הלוח, לכן צריך משהו שיחליף המחשב משמש לאינטרנט בלבד ולכן אין שום רצון להשקיע במחשב הנ"ל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד כמה ה6400 יותר חזק מהamd 64 3000 מבחינת ביצועים במשחקים? האם המושג "6400" הוא אינדיקטור להשוואת מהירויות, כמו "3000"? אם כן, אפשר להסיק שהוא פי שניים יותר חזק?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם שבבי Whiskey Lake מרובעי ליבות, כרטיס מסך של NVIDIA ותג מחיר שמתחיל ב-1,000 דולר - ה-Matebook 13 החדש הוא כנראה אחד מניידי הפרימיום המעניינים ביותר ב-CES 2019 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, בשעה טובה רכשתי מחשב חדש הכל עובד מצויין חוץ מנושא אחד מעצבן במיוחד. כהמחשב במצב מנוחה ואני פותח לדוגמא דפדפן או מבצע פעולה פשוטה נוצרת קפיצה בטמפרטורת המעבד לשניה או שתיים ואז חוזר לנורמה (הבנתי שזאת פעולה נורמלית של המעבד). הבעיה היא שכתוצאה מהקפיצה בטמפרטורה, המאורר מעלה סל"ד בכל קפיצה כזאת מה שיוצר רעש מעצבן בכל פעם שיש קפיצה כזאת בטמפרטורה. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד, הקירור מחזיק אותו יפה סביבות 70 מעלות, כך שהבעיה היא לא בהתקנה. לא מצאתי פיתרון ממשי לעניין הזה, פונה אליכם לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מעבד כזה, כשהיה כתוב בפירוש שזה box, וקיבלתי אותו סתם ככה זרוק בתוך הקופסה של לוח האם שקניתי (בתוך קופסאת פלסטיק קטנה). בנפרד קיבלתי מאוורר של evercool. זה תקין? המאוורר הזה יהיה מספיק טוב? הוא שווה ערך למאוורר של אינטל שהייתי אמור לקבל?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הכי מומלץ בסביבות המחיר הזה? ואם מישהו יוכל גם להמליץ לי על חנות במרכז שמוכרת את הלוח והמעבד במחיר הזול ביותר (retail box) ועם אחריות אני אודה לו.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-