מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום, קבלתי לאחרונה כרטיס מסך HD5750 לאחר שהכרטיס הישן שלי (8800GT) התקלקל, רציתי לדעת במידה ואני אעשה לכרטיס מסך OC האם המעבד שלי יגביל אותי מבחינת ביצועים במשחקים, ואם כן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לעדכן כמובן בהתחשב ביחס עלות/תועלת. נ.ב: המפרט שלי בצד, אבל יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F שאמור לחזור מתיקון ויתן יותר אפשרויות מבחינת המעבדים שאוכל להשתמש בהם. במידה ופרסמתי את הפוסט בפורום הלא נכון אבקש מהמנהלים להעביר אותו תודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עוזר לחבר להרכיב מחשב מבוסס רייזן מהדור האחרון ככל הנראה ryzen 2600/x. אני זוכר שהדור הראשן של המעבדים\הלוחות היה בעייתי עם זכרונות מסוימים. ממה שאני הבנתי בדור החדש התאימות הרבה יותר טובה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד המועמד הוא 3500+ עם ליבת ווינצ'סטר ולוח אם MSI מדגם K8N Neo4 Platinum. האם הייתם ממליצים על ליבת הווינצ'סטר ועל הלוח הנ"ל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקתי בחיפוש בקשר לשני הלוחות אשר מבוססים כל אחד מהם על צ'יפסט אחר (G וE) 8IGX מבוסס על הG שאמור להיות חדש יותר אבל אני לא צריך את הכרטיס מסך, גם כרטיס קול לא מעבר להכי פשוט כי אני מתכוון להחליף אותו. אבל קראתי כל מיני אנשים שכותבים שללוחות ה845G יש יכולות אוברקלוקינג טובות פחות או ובעיות מסויימות דברים קטנים: אני לא צריך RAID ודברים דומים לכן אני לא דיברתי על 8IEXP או P דומה אני כן מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לא מיידי אבל מתישהו לכן צריך לקחת את זה בחשבון (אם יש) בין 2 הלוחות (ואני לא מעוניין באיזה EPOX ABIT במחירים מופרזים) ;D נ.ב - אפשר לנעול את מכפלת הAGP בלוחות הללו ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח A8V DELUXE של ASUS ויש לי גם סטיק אחד של 512 A-DATA ורציתי לעשות אוברקלוק עצבני ורציתי לקנות עוד סטיק בשביל זה. חשבתי לקנות עוד סטיק של 512 A-DATA אבל אני לא יודע אם ה256 מגה של A-DATA DDR2 553 MGH השאלה היא בכלל האם הלוח שלי תומך בכזה זיכרון או רק בDDR 400? ואם כן מה עדיף ה512 או ה256 DDR2 533? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם. מימשתי אחריות על לוח שהיה לי, וביקשתי לשדרג את הלוח לאחד מהלוחות הבאים שנמצאים ברשימה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2691,2954,3024 בעל החנות שביצע את השדרוג מול היבואן, אמר שהצליח להשיג לי את הדגם הזה GA-EG41MF-S2H שהוא הדגם השני ברשימה, אבל לבסוף הוא שלח לי את הדגם השלישי ברשימה GA-73PVM-S2H מה אתם הייתם מעדיפים למחשב שישמש רק כHTPC והורדות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1200 ללוח + מעבד זה הכי טוב שמצאתי. כרטיס מסך הוא 4870 ו 4G RAM של קינגסטון. המטרה משחקים: מעבד אינטל- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray עם לוח EG41MF-US2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI של גיגהבייט מעבד AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray עם MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a של גיגה בייט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי p3 800 mhz ו-256 sDRM אני רוצה לשפר את המחשב שלי ,בדקתי באינטרנט וראיתי שאני יכול לקנות: AMD Athlon XP 1800 פלוס- לוח אם-DFI AK75-EC Socket A FSB266 w/Audio Athlon XP שגם תומך בזיכרון SDRM !!!!!! דבר ראשון, האם ה- sdrm וה- AMD בסדר ביחד? ושנית, האם עדיף לי שני אלה על כרטיס מסך- G-FORCE 4 TI 4200 של SUMA ? ואני מתכוון מבחינת איך המשחקים ירוצו, יש לי g-force 2 32 mb!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://vr-zone.com/articles/intel-6-series-chipsets--naming-unveiled/8685.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אינטל מעתיקים מי AMD שמות? אינטל הוצעו מעבדי Atom אבל בAMD השם שלו זה atlon אבל האמת כש המציעו את המחשבים הראשונים בעולם היה אינטל ואז אחר זמן מה היה AMD אז אינטל הוציעו פנטיום והיום בAMD קורים לו פנום אבל יש אומרים שאינטל הוציע את זה למחשבים ניידים אבל AMD atlon מתחילה להשתלט לאט לאט על הניידים (אני עצמי ראיתי) אולי AMD מחזירה מלחמה? האם זאת תחילה של מלחמה חדשה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
? אני לחוץ רצח ! כי כבר הזמנתי ...... לא אכפת לי שזה יעבוד לאט יותר והכל ... אבל האם יהיו בעיות כלשהן ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי היום מחשב נייח לשימוש לימודים+עבודה וגיימינג, המחשב צריך להריץ באופן חלק ועם ביצועים גבוהים תוכנות כמו SolidWorks ותוכנות שונות לתכנות, כמו גם משחקים חדשים. המפרט שלי היום: Gigabyte Z370P D3 Motherboard Intel i5-8400 2.8GHz CPU Palit GeForce GTX 1060 6GB GPU 2x8GB 2400Mhz DDR4 Memory בהנחה שאת הכרטיס מסך אין לי אפשרות לעדכן כרגע, האם השדרוגים הבאים יהיו אפקטיביים ? היום המחשב לא סוחב תוכניות כבדות ומשחקים בצורה חלקה. השדרוגים: Intel i7-9700K 3.6GHz - 4.9GHz Turbo CPU CORSAIR Vengeance LPX 2x16GB 3600MHz DDR4 Memory תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה ההפרש בביצועים? מה ההפרש במחיר? למה בכלל יש מעבדים נפרדים לשרתים? והאם יש "משוגעים" ששמים מעבד לשרת במערכת ביתית או שצריך חומרה שונה לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת : AMD 2000 XP G-FORCE 4 TI 4200 256 DDR 333 MHZ ואני רוצה עוד 128 להוסיף! האם יהיה שיפור במשחקים או סתם בזבוז כסף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי סטיק של זיכרון sdram 1gb במהירות 133Mhz ורציתי לדעת כמה שווה ה"דינוזאור" הזה כיום, ועד כדי כמה היו נדירים סטיקים בנפחים כאלו בזמנו של הsdram. בנוסף העלתי תמונה של הסטיק אולי זה יעזור לקבוע את ערכו: http://www.siz.co.il/my.php?i=wm1zyqndq5q4.jpg תודה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש במפרט הבא Inter e7400 זכרון 2 GB radeon HD4670 מע' הפעלה XP המחשב למטרות סרטים אינטנרט וממש מעט משחקים, האם הלוח יתאים עבורי? האם הוא אופציה מומלצת? האם הכ.קול שקיים עליו מספק? תדוה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. ברשותי מחשב p-4 1.7 שהקבלים התנפחו והתפוצצו אני מעונין להחליף את הלוח לחדש איך אני יכול לדעת איזה לוח לקנות הייכן אני יכול לראות איזה תושבת יש למעבד בלוח הזה. ודבר אחרון מה המחירים בערך של לוח כזה כרגע הלוח שלי עם כרטיס מסך משולב ואני רוצה שהלוח החדש יהיה עם כרטיס בנפרד. תודה לעונים. יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם ל am2 בכמה שיותר זול אבל שהביצועים שלו בסטוק יהיו שווים ללוחות היותר יקרים ומצאתי ב ksp את הלוח הזה במחיר 390 ש"ח http://abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=332 אבל שהלכתי לתמיכה במעבדים לא מצאתי אותו http://abit-usa.com/products/mb/cpu_support.php השאלה שלי האם הלוח הזה תומך בכפולי הליבה ? ואיך הוא בסטוק בהשווואה ללוחות היותר יקרים או אם יש לכם לוח זול וטוב להמליץ לי אשמח . כאשר השאיפה היא לעד 400 ש"ח אם אתם מתקשים למצוא תמליצו לי על לוח עד 500 ש"ח תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני שוקל להחליף לוח , אבל לשמור על אפיק שדרוג בעתיד . חושב על משהו כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6953 המעבד שלי הוא AMD Athlon AM2. יש אפשרות להרכיב אותו על הלוח הזה או שזה מחייב מעבד בתושבת AM2+ ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחקים ברמה של מרוצי מכוניות\משחקי ספורט וכו', לא יריות או משהו סופר כבד. עדיפות לשילוב שיתמוך בוירטואליזציה וברייד, אבל לא חובה אם זה מייקר מידי, בכל אופן הדגש הוא על הוצאה מינימלית, בגלל זה אני גם לא רושם טווח מחיר. יש 2 גיגה DDR2 (מן הסתם יורחב בהמשך). כרטיס מסך 9800GTX+ (לא רואה סיבה לשדרג בזמן הקרוב). וספק כוח HEC ACE 480W (אני קודם אבדוק אותו עם המערכת, אין סיבה לרוץ לקנות חדש לפני שאני אבדוק עם הקיים). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כיום לוח P3L-DS3L ועליו 4ג'יגה זיכרון (64 BIT) .ללא שום בעיות את הלוח אני אתרום לטובת המחשב המשפחתי .(הלוח הישן החזיר ציוד). אז ככה מה יש לנו?? מעבד8400 ו4 ג'יגה זכרונות DDR2 מה השאלות.? א.איזה לוח ממולץ בתקציב 400? ב.האם כדאי לי לעבור לDDR3 אם כבר אני מחליף לוח? ג.ואולי בכלל עדיף לי להחליף גם מעבד??(תאורטית בלבד,הסיכוי שזה יקרה שווה לסיכוי שביל גייטס יחבק את סטיב ג'ובס)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב. מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ זיכרון: 256MBDDR PC2700 כרטיס מסך: S/U/M/A G4TI4200SE 64MB ג'יגהבייט אמרו לי שיש בעיות. אני חושב על אפוקס, אבל אני צריך שתגידו לי אם ה EPOX 8K3A?KT333 הוא טוב. עוד משהו: אני הולך לעשות O\C לסומה(מי לא ), אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הלוח אם לבין הכרטיס מסך, או אם יש קשר בין רכיב כלשהו לכרטיס מסך. הO\C כנראה יהיה 250/550 -> 320/650 MHz ולכן מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! חשוב לי לקבל המלצות לגבי כמות המאווררים, מארז אנרמקס 350W. בתודה רבה רבה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך לדעת איזה צירוף ייתן לי את התמורה הכי טובה מבחינת ביצועים עומד לשמש לאינטרנט, office וקצת סרטים באיכות HD מבוסס intel Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX + Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET או מבוסס AMD AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX + Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יעבוד עם Windows 7 64bit ו-4G זכרון בתודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד ממש לפני קניית מחשב חדש מבוסס AMD אני מתכוון יאני לקנות מחשב THE BEST אבל אני לא יודע איזה לוח אם לקחת?!!!... (ל-AMD) אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לכתוב לי את הלוח אם הכי חזק הכי מהיר, והכי טוב למעבדי AMD ואם אפשר גם לכתוב מה יש באותו לוח אם(דגם, מפרט,חברה הכל...) אני יודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כי זה חשוב לי... בתודה אורן...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-