עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ? אני לחוץ רצח ! כי כבר הזמנתי ...... לא אכפת לי שזה יעבוד לאט יותר והכל ... אבל האם יהיו בעיות כלשהן ?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  2. שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק? איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים? חשבתי על אינטל או אסוס...

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

כל המעבדים בעלי 512K ו333MHZ הם בעלי ליבת בארטון? או שיכול להיות שזה מעבד עם ליבה יותר ישנה?

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  4. רוצה דגם טוב של לוח אם AGP X4/X8 למעבד intel 3.0 GHZ וזיכרון ddr400 1GB ומעלה!!! אני צריך דגם טוב של לוח אם כדי לבחור למחשב החדש שלי אני רוצה שיהיה בו 3 סלוטים של זיכרון כי זה חשוב לי ושיתמוך רק ב- זיכרון DDR 400 ומעלה או לא משנה ממש אבל שיתאים ל- DDR400 !!!!! תודה ואםן תוכלו להשאיר לינקים אשמח התקציב שלי נא בין 480 - 550 ש"ח תודה!!!!!!!!!!!

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by gotex,

מישהו יכול להגיד לי מבחינת ביצועיים איזה מעבדים יותר טובים של intel או של amd אני יודע שיש את ה AMD Athlon 64 X2 של amd ואת ה pentum d 800 וה pentum d 900 של Intel וגם את ה pentum ee מישהו יכול להגיד לי כאילו כמה ננומטר כל אחד ליבה אחת שתי ליבות כמה bit את הביצועים שלהם ואת המחרים שלהם ועל תפנו אותי לאתרים כי יש לי חרא של אנגלית אז אם מישהו יכול טיפה לירשום לי על המעבדים האלה ועל amd ו intel

• 16 תגובות
    • 980 צפיות
  6. 1. AXP2600M @ 225X11.5 2.5|3|3 Abit NF7-SL 6800GT @ 400/1100 1G ram 2. Athlon64 3200 S939 DFI LANPARTY UT nF4 6800GS 256mb 1G ram חשוב לציין שלמפרט השני לא מתוכנן OC כלל וכלל. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 980 צפיות
  7. מקור: http://www.tomshardware.com/business/20050419/index.html פלטת 130 ננו מטר מול פלטת 90 ננו מטר (200 מילימטר). המהירות בה תהליכי הייצור השונים הגיעו לבגרות עקב השימוש בתוכנת ניהול ייצור ש AMD עושה בה שימוש, ניתן לראות את השיפור. בסוף הכתבה ראיון קצרצר עם מנהל תכנון הייצור במפעל AMD ש: מדוע המעבר ל 90 ננו מטר ארך יותר מהמתוכנן? ת: הוא לא, אנחנו עומדים בלוח הזמנים, בנוסף המעבר ל 90 ננו מטר כולל שימוש בחומרים חדשים בהשוואה ל 130 ננו מטר. ש: בא נדבר על עלות, כמה AMD חסכה במעבר ל 90 ננו מטר? ת: בכל מקרה, מכל פרוסה אנחנו מפיקים יותר מעבדים, כך שהתנובה (yield) תגדל. עד כמה? קשה לומר ברגע זה. ש: מתי יגיעו מעבדי 65 ננ מטר? ת: כרגע בתחילת ייצור דגמי מבחן של 9…

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by gigabot,

שלום נשרף לי הלוח אם אני מחליף אותו באחריות חשבתי להוסיף כסף ולקנות משהו יותר טוב, יש לי Gigabyte GA-8S655FX-L להוסיף לא יותר מ-50 שקל, אני יודע שזה נשמע לא משהו אבל יש שם לוחות דומים עם צ'יפים יותר טובים, הכוונה ללוג'יק: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00002

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  9. קניתי AMD 3200+ TRAY, הוא מורכב והכל, אבל הדבר היחידי שדיי חסר לי זה המדבקה המדבקה: למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להשיג אחת? וכן, אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל בבקשה להתייחס ברצינות.

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  10. יש לי לוח אם של GIGABYTE P55-UD5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3159#ov יש לי בוא 4 גיגה ראם וחשבתי לשדרג ל 8 או 16. מצורף דוח כללי של מה שיש לי במחשב מ EVERSET. ואני צריך המלצה לשדרוג הזיכרונות על סמך החומרה הקיימת. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by Roger That,

Anandtech השווה דורות קודמים אל Skylake וגילה שבמשחקים מסוימים יש ביצועים פחותים באחוז לא מבוטל יחסית לדורות קודמים. הסתבר שזה קשור אל תדר בשם FCLK, (קשור ל-PCIe) שרוב לוחות האם כיום עדיין מריצים מתחת לרמה המומלצת ע"י אינטל 800Mhz במקום 1Ghz, והרובם הנכבד עדיין חסרים את האופציה לשנותו. כנראה הבעיה הזו דווקא באשמת אינטל, משהו שקשור אל microcode/firmware לא עדכני שהגיע מאינטל אל היצרניות. פרטים כאן: http://www.anandtech.com/show/9607/skylake-discrete-graphics-performance-pcie-optimizations בלוח z170 שלי עדיין אין את האופציה לעלות את התדר, וזה חודשים וחצי לאחר הפרסום ב-anandtech. ראיתי שיש איפשהו (לא באתר של gigabyte) ביוס בטא, לא ניסיתי. כאשר חיפשתי לאחרו…

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  12. כפי שחזו לנו הדלפות שונות במהלך החודש האחרון, למפתחת השבבים האדומה יש שלושה דגמי XT חדשים עם תדרים משופרים שיסייעו לגוון ולשפר את ההיצע הקיים בחנויות עד שיגיע דור חדש לגמרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  13. Started by BornToBWild,

היום הגעתי לאייבורי והם אמרו לי שהם עובדים רק עם הזיכרון הנ"ל. הם אומנם מתחייבים לאחריות לכל החיים אבל נשמע לי קצת מוזר. מישהו מכיר? האם איכותי?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by דנדן,

מה עדיף מבין האופציות הבאות מעבד פנטיום D 820 שזה 2.8MHZ על לוח ASRock 775Dual-VSTA או מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 על לוח Asus A8NE ???

15. Started by SugarFreeBoy,

האחד: ASRock 775DUAL-Vsta + INTEL e6400\6300 השני: DFI LanParty NF4-U D + AMD 3800X2 939. כרגע יש לי 2 סטיקים של DDR1 512 מ.ב כ"א, כשלASRock יש רק 2 חריצי DDR מה שיהפוך את שדרוג הזיכרון לבעייתי. ובנוסף לצד AMD עומד הלוח המעולה, לעומת לוח עלום-שם משהו בצד של אינטל. אז מה הייתם בוחרים? ???

• 20 תגובות
    • 980 צפיות
  16. זאת בעיקר הבקשה ... תודה לעונים נ.ב. חשבתי על 975X של DFI לוח טוב לא?

• 20 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של Gigabyte הראשון Gigabyte GA-MA78LMT-US2H השני Gigabyte GA-880GM-UD2H לפי מה שראיתי אין הבדל גדול בין השתיים(מבחינת תמיכה) חוץ מהעובדה שה-Ghipset שונה עכשיו השאלה האם לקנות את השני(שגם יקר יותר בכ80 שקל) בגלל ששיש לו Ghipset חדש יותר או פשוט ללכת על הזול מבינהם? עד כמה החידוש ב-Ghipset משפיע על הלוח? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by redti,

החלטתי לבסוף לקנות מעבד מסדרת E8000 עם 6MB L2 , אם האם הדבר יהווה שינוי בביצועים אם אני מתקין על המחשב זכרון פנימי במהירות של 800MHZ ? אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מיזה , לכן נשאלת השאלה האם כדאי לעלות בדרגה בכלל ולקנות מעבד מהסדרה הזאת? או מסדרה קודמת ? הזכרון הפנימי יגביל אותו ?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by guylederer0,

שלום לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה אז בחרתי בזה .. אני מתכנן מלא זמן לקנות מחשב הגעתי למחיר שאני בערך תיכננתי 6K + מסך 22 אינץ הבעיה שלי היא המחשב עולה 6K עם כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray זה בהתחלה מה שחשבתי אבל רציתי דעה מאנשים אחרים האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל HD4850 ואת המעבד ל Q9550 ? המחיר יוצא זהה גם באפשרות הזו ובאחרות ככה שזה קשה להחליט ... המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו כל המשחקים שיצאו ויוצאים עכשיו ... + שימוש בסרטים ובתוכנות ( בגלל זה QUAD ) אם אתם יכולים להאיר את פני סעו ...

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  20. שלום לכולם. במחשב החדש שלי הותקנו 2 סטיקים שכל אחד מהם 2GB אבל משום מה במחשב עצמו (כשלוחצים על המחשב שלי >> מאפיינים) רשום שיש רק 3.25GB מה הסיבה לכך? האם זה הגיוני או שיכול להיות ששמו זכרונות שונים? אלה הזכורונות שמותקנים במחשב: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=48 אגב, הם נקנו באותה חנות ביחד עם כל המערכת.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  21. כמובן, לקחת את הכל בערבון מוגבל, אחרי הכל הסרטון לא מסופק ממישהו נייטרלי. עדיין, יש לקו המוצרים החדש פוטנציאל מצויין כפי שנראה בסרטון:

22. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5817031

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by maxwell10,

אני בודק מחשב של חברים ב SIW המעבד הוא Phenom x4 9850, עפ"י אתר היצרון מהירות המעבד היא 2.5GHz. עפ"י SIW יש 3 ליבות בעלות מהירות 1.2GHz וליבה אחת בעלת מהירות 2.5GHz. כמו כן HT Link = 2GHz (מה זה? מהירות ממוצעת לכל המעבד?) מצ"ב screen shot. האם זהו מצב תקין? כך זה אמור להיות או שנעשה פה UNDERCLOCK ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס מסך 460gtx 768mb ורציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד כרטיס מסך ואיך הלוח שלי יתמוך במערך הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by electricity86,

החלטתי ללכת על 4 ליבות ולא על 2 ליבות, וכעת אני מתלבט בין 2 המעבדים הבאים, אשר מחירם לא רחוק אחד מהשני. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Clock Speed 2.4 GHz או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB, Clock Speed 2.33 GHz ל-Q6600 יש יתרון בגודל קאש וב-CPU, ול-Q8200 יש יתרון במהירות ה-BUS. הלוח אם והזיכרון שאני מעוניין לרכוש יחד איתו הוא P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel אציין שאיני משתמש במשחקי מחשב, אלא בתוכנות סימולציה, ומפעיל מס' תוכנות בו זמנית. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.