עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by k22,

שלום. יש לי לוח אם :asrock conroe945g-dvi(775.945g.ddr2 667.vga.pci-e.hdaudio.sata2.GBL ורציתי לדעת אם כרטיס מסך:4830- PCI Express 2.0 x16 יעבוד אני יודע שיש לי pci e רגיל קניתי לפני 3 שנים את הלוח אם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אוריפ,

יש לי כרגע 2 סטיקים של זכרונות 2100 (512+256=768), יחד עם מעבד פנטיום 4 2.4A ולוח אם ASUS P4S533-MX. רציתי לשאול, האם קנייה של זכרונות 3200 יראו ביצועים ששווים את הכסף? הבדלים גדולים? המפרט שלי תומך? כמה יעלה לי לקנות חדשים (512 יספיקו לי... ) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by דוד1717,

היי, בכוונתי לקנות תחנת עבודה של HP מסדרת z800 עם שני מעבדי xeon x5677. התחלתי לשמוע הדים לגבי ה-7i-980x extreme שהוא נותן ביצועים טובים יותר גם ממחשבים עם שני מעבדים. האם הדבר תקף במקרה הנ"ל ועליי לשקול מעבד בודד? (שגם יהיה הרבה יותר זול). אין לי בעייה להשקיע את הכסף בתחנת העבודה, אבל אני רוצה לדעת שזה באמת יותר טוב. השימוש במחשב הוא לטובת תוכנות CS5, ותלת עם cinema4d. כרטיס המסך ב-z800 יהיה quatro-fx3800. תודה מראש, דוד.

4. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם עשיתי בדיקה ב SISOFT SANDRA 2003 וקיבלתי 2522MB/s INT 2371MB/s FLOAT האם זה נורמלי או שזה נמוך ואם כן אז מה יכולה להיות הסיבה תודה מראש לעוזרים

5. http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=965

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by INFERNO,

במה זה יעזור לי? ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gilka,

שנה טובה. בקיצור מה ההבדל בינהם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by -Tal-,

שלום, מה לוח האם הכי טוב שכולל את G41? מה שהציעו לי זה לוח אם של INTEL. האם יש לוח אם יותר טוב משל INTEL? ישנן בעיות עם לוח זה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

היי, אשמח לשמוע המלצות ללוח אם עבור מחשב גיימינג עם מעבד I7 6700K וכרטיס מסך GTX 1070 גודל ATX

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by treva42,

שלום, אני רוצה לקנות ssd זול כדי להתקין עליו את ווינדוס ומשחק או שניים. אשמח להמלצות והסברים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SeaMonster,

אוקיי , אז עמדתי להזמין היום את ה 955 , נכסנתי לאתר של RSM ואני רואה שניכנסה כמות קטנה של 720BE למלאי! ההבדל בינהם הוא ~250 שקל, השימושים הם בעיקר משחקים. מה אתם חושבים , כידי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין את ה 720 במקום ה 955? , כי לפי מה שאני הבנתי ההבדלים בינהם במשחקים זניחים תודה וסליחה על כאב הראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AstronomyDomine,

אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bronco,

האם יש טעם בזכרונות עם קרור מובנה אני מחפש זכרונות של 2G וראיתי שרובם מגיעים עם קרור מובנה למעט זכרונות של קינגסטון מדובר על מהירות 800mhz האם יש עדיפות במהירויות האללו לזכרונות עם קרור מובנה האם זכרונות ללא קרור מובנה צריכים להיות מקוררים על ידי קרור חיצוני?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by IMAGUY1X,

יש לי בבית עוד מחשב ישן מאוד ומעפן בקיצור יש שמה ראם וזה של חברה קינגסטון ובמחשב שלי עכשיו של חברה מושקין השאלה הם שתיהם DDR2 אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי ? החברה שונה אבל ה DDR אותו דבר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי עכשיו 256*2 במהירות 400mhz ועוד 128*2 במהירות 266mhz או 300mhz(לא זוכר בדיוק) עכשיו השאלה היא האם חיבור של שתיהם ביחד מאט את מהירות הזיכרון והמחשב בכלל? ואם כן עד כמה זה משפיע על ביצועי המחשב?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AmitDanan,

הנה הדגם של הלוח כולל העידכוני ביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3285#bios האם כדי לעדכן? מה התכונות החדשות של עידכון ביוס לגירסה מתקדמת יותר? כרגע הלוח הוא ברירת מחדל מעולם לא היתקנתי עידכון ביוס ללוח.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הטאבלט החדש שידחף קדימה את גרסת חלונות 10 המיועד לארכיטקטורת ARM יעשה זאת עם שבב עוצמתי ומעניין בשם SQ1 לכתבה

18. Started by buuhaa,

אהלן. כפי שתראו בתמונה מדובר במחשב לא משהו...אבל הוא משמש לצרכים משרדיים וקצת אינטרנט. אני רוצה להוסיף לו עוד זיכרון (יש לו 64 SDRAM 100 ). אמרו לי שב SDRAM אין בעיה וכמעט כל סטיק עשוי להתאים - האם זה נכון ? בכמה כדאי להגדיל - האם 128 יהיה טוב ל"ריענון" מחשב כזה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OutRaGe,

שלום אני צריך את הפאנל הקדמי שלי במארז הדפסתי מה-PDF של ה-MANUAL של הלוח אם את החלק הדרוש ומצאתי את הכבלים שיוצאים מהפאנל הקדמי להלן הנתונים: מהפאנל הקדמי יוצאים קבוצה של 5 כבלים(ששייכים ליציאה לרמקולים/אוזניות, את המיקרופון זיהיתי וכרגע אני לא צריך) L-OUT R-OUT RET R RET L ו-GROUND (מארז ג'נרי אז עוד מידע לא נראה לי שיהיה אפשר למצוא) בלוח ישמועתק מילה במילה מהמדריך כמובן) FrontAudio® RearAudio®/Return R FrontAudio(L) RearAudio(L)/Return L GND בעקרון אני יחבר לפאנל הקדמי אוזניות Sennheiser HD457 אם זה משנה השאלה היא איזה כבלים מהפאנל לחבר לאיזה יציאות בלוח? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SUPER300,

הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל (לדוגמה IB) הם עם בקר זכרון מובנה, מה שאומר שהם משתמשים בQPI ולא בFSB. מה שלא הבנתי זה: 1) למה במפרט המעבד (i5 3570k) כתוב- "Bus speed :5 GT/s DMI"? לאיזה BUS הם מתכוונים, אם המעבד תומך בQPI שהמהירות שלו 12.8GB לכל כיוון? 2) למה יש Clock multiplier? הרי זה QPI? 3) לוחות האם החדשים (למשל Z77) תומכים גם בQPI וגם בFSB, או רק בQPI? 4) מה זה בדיוק DMI? זה קשור לFSB או QPI? 5) עוד שאלה שלא ממש קשורה- בקר הזכרון תומך במקסימום 1600Mhz מהירות של זכרון. אם אני אעשה OC למעבד כפול 1.25 מהמהירות המקורית ( ל4.25Ghz), אז גם הבקר זכרון יתמוך בזכרון במהירות של כפול 1.25 מ1600mhz ( כלומר 2000Mhz) ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש היום: AMD ATHALON XP 2500 NF7 KINGSTONG 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8MB BUFFER LITE ON 52X32X52 MIDI ATX 350W עכשיו לקח לי קצת זמן להרכיב את המחשב (בערך 8 שעות :-[), אבל סוף סוך סיימנתי להרכיב את החלקים והתקנתי את ווינדאוס. כשאני מפעיל מחדש את המחשב כל הזמן אני רואה שפרטים שיוצאים בהתחלה (ממש בהתחלת ההפעלה של המחשב) שווינדאוס מצא שהזיכרון שאצלי הוא רק 333DDR. רציתי לדעת איך זה יכול להיות? אני קניתי זיכרון 400DDR והלוח אם והמעבד תומכים ב-400DDR. אז למה המחשב מזהה את הזיכרון כ-333DDR?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי למבינים אותי , אני מבקש תוכנה שבודקת יציבות של מעבד +כרטיס מסך , ידוע לי על OCCT , האם יש אחרת? קראתי בפורום שיש לפעמים שמעבד לא עובד 100% , זאת אומרת שיש אפשרות שהFSB לא עולה או לא יציב בגלל אובר קלוקינג שעשו למעבד , או שהלוח אם לא מאפשר זאת. בקיצור אני רוצה לבדוק את המעבד שלי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TicTacToe,

כרגע עובד עם phenom II 965 בOC קטן של 3,8GHZ .. הלוח די מגביל אותי. למרות שעדיין לא נתקלתי בבעיות של איטיות או ביצועים נמוכים ולא נסבלים, הphenom מתחיל להראות את גילו. בתקציב של 1700 ש"ח חשבתי על שילוב של לוח Z87 וה4670k שילוב שיניב אוברקלוק מכובד ושיפור ביצועים ניכר. הבנתי שאמרו לצאת ריפרש בקרוב לסדרת ההאסוול (סדרת הK רק מאוחר יותר) , ואולי גם AMD יציגו משהו ששווה לדבוק בהם. האם יש כדאיות בקניה כרגע? או להמתין למשהו חדש?

24. האם הלוח אם : Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET יהיה טוב כמו הלוח אם במפרט להלן או אפילו יותר טוב? Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪422 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1336 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יח…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

פתחתי ליבה רביעית האטלון II X3 שלי והכל עבר בהצלחה חוץ מזה שחסר לי L3 cpu -z validation http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1622805 למה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים