מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני רואה שכרגע המעבדים הנוכחיים של AMD (וכמובן הלוחות שבהתאם) תומכים ב-2 תושבות, ה-AM3 ו-AM2+. רציתי לשאול מה ההבדל בין שתיהן, ואם זו שאלה של עדיפות, מה מהן עדיף כמובן. כי בנושא שפתחתי לא מזמן בפורום מפרטים 3 אנשים שונים בנו לי מפרטים עם תושבות שונות, אז זה מעט מבלבל. אשמח לעזרה ככה בקטנה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח: כרטיס מסך HD4770 4GB RAM ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת. אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1 אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל. אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה את הלוח הישן שלי ויש שם פנטיום 4 2.8GH אז חשבתי לנסות לחפש לו מעבד pentium d משומש שאולי קצת יחזק אותו אפשרי? או שכדאי לחפש פשוט מעבד פנטיום 4 עם תדר יותר גבוה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם למחשב חדש פנטיום 4 2.4 התקציב של 500 ש"ח בערך כמו כן שמעתי על לוח של ABIT SA7 מכירים ? הוא מגיע עם ציפסט של sis איך הם? כמו כן מחפש מסך 17 בתקציב של 1200 ש"ח בתודה מראש על כל עזרה טל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש היום: AMD ATHALON XP 2500 NF7 KINGSTONG 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8MB BUFFER LITE ON 52X32X52 MIDI ATX 350W עכשיו לקח לי קצת זמן להרכיב את המחשב (בערך 8 שעות :-[), אבל סוף סוך סיימנתי להרכיב את החלקים והתקנתי את ווינדאוס. כשאני מפעיל מחדש את המחשב כל הזמן אני רואה שפרטים שיוצאים בהתחלה (ממש בהתחלת ההפעלה של המחשב) שווינדאוס מצא שהזיכרון שאצלי הוא רק 333DDR. רציתי לדעת איך זה יכול להיות? אני קניתי זיכרון 400DDR והלוח אם והמעבד תומכים ב-400DDR. אז למה המחשב מזהה את הזיכרון כ-333DDR?
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה תוספת של 8GB RAM למערכת שלי. INTEL CORE I5 WIN 7 64 BIT PRO 2BGX2 RIPJAWS - ישן 4BGX2 RIPJAWS - חדש (שני הכרטיסים זהים במהירויות, 9-9-9-24, ובשאר המפרט) לוח אם תומך בעד 16GB RAM ספק כוח 620w (מפרט חלקי כמובן) מהרגע בו התקנתי את הכרטיסים החדשים, המחשב מזהה את כמות הזיכרון הכוללת חלקית. הוא מזהה שיש סהכ 12GB RAM מותקנים במחשב, אבל מיידע שרק 5.99GB זמינים לשימוש (usable). ניסיתי להרכיב את הכרטיסים אחד-אחד, בזוגות, להחליף בין הצ'אנלים כדי לראות אם יש בעיה עם הכרטיסים, עם הסלוטים או עם התיאום בין הזוגות אבל לא נמצאו בעיות. יש רעיונות למה המחשב לא מזהה את כל ה12GB?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד ממש לפני קניית מחשב חדש מבוסס AMD אני מתכוון יאני לקנות מחשב THE BEST אבל אני לא יודע איזה לוח אם לקחת?!!!... (ל-AMD) אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לכתוב לי את הלוח אם הכי חזק הכי מהיר, והכי טוב למעבדי AMD ואם אפשר גם לכתוב מה יש באותו לוח אם(דגם, מפרט,חברה הכל...) אני יודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כי זה חשוב לי... בתודה אורן...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 ורציתי לשאול נגיד בביוס אני עושה שם יש לי אפשרות X.M.P אז מה זה? ואני שם את זה על PROFILE 2 זה בסדר? או שלשים על AUTO? וגם רציתי לשאול למה בתוכנה MEMSET זה כותב תזמונים מתקדמים אחרים מאשר בביוס? MEMSET: מפרט: E7500@3.6 GA-EP43-UD3L HD4870 600W 2X2 GB CORASAIR הזיכרון בלי אוברקלוק רק המעבד (הבאס יושב על 333 ומחלק הזיכרון 2.4 כך שיוצא 800 MHZ שזה התדר המקורי) תודה לכולם!!! ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסוף קניתי i7 4790K Asus Maximus vii ranger יש המון פיצ'רים בביוס וב Ai Suit 3... אשמח להמלצות בכיוון אם למישהו יש לוח של אסוס אבל כמה שאלות בינתיים: 1. בהתחלה המעבד היה משתנה אוטו' מבחינת מהירות, זאת אומרת שאין שימוש היה בערך על 900Mhz ועולה לפי הצורך... לאחר התקנת דרייברים ותוכנות כמו ה Ai suit, הוא עומד כמעט קבוע על 4.4Mhz. השאלה אם זה תקין? או שעדיף שיהיה משתנה לפי הצורך? אם כן איך משנים את זה? 2. שוב בגלל אותה תוכנה כנראה, המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט (Mugen4), בין 300-400 RPM. לפעמים אפילו על 0. הטמפרטורה במנוחה על איזור 38 מעלות. בהתחלה לפני השינוי הייתה על 33-35. לדעתכם תקין או גם פה כדאי לשנות משהו? 3. הזיכרון שלי הוא במהירות 1866, וכך מופיע בכל מיני כלים, אב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי עכשיו שההבדל בין 2 המעבדים עומד על 107ש"ח בIQPC. השאלה היא האם שווה להשקיעה את ה107ש"ח האלה בE8500 במערכת חדשה שאני מרכיב לי? (משחקים,סרטים,אינטרנט וOC) עריכה: התבלבלתי זה לא 107 אלה 90ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הטמפרטורה מומלצת במעבדי AMD במחשבים ניידים. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית המחשבים הגדולה ביותר בשוק היא גם הראשונה שתאמץ את הדגמים החדשניים מבית אינטל לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים כי הישן נשרף יש במחשב 2G ראם אם זה משנה משהו אני רוצה לקנות משהו טוב שלא יחרוג מ 1000-1500 שקל תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W אני חושב לשדרג את המעבד למעבד הכי מהיר שמתאים ללוח האם הישן הזה ויש לי כמה שאלות. מוציאים את המעבד, מכניסים את החדש עם משחה תרמית וזהו הכל עובד, או שצריך להתקין משהו? איזה מעבד כדאי לי לשים? מאיפה לקנות אותו? האם זה המעבד שאני מחפש? - AMD Athlon 64BIT X2 7750+ Socket AM2 BOX
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד אינטל מומלץ יותר ? Sandy Bridge או Ivy Bridge ? ובאיזה סוג המעבד (Sandy Bridge או Ivy Bridge) יש את הטכנולוגיה החדשה ביותר ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר פה חדשה בזון שבה מציינים שהמעבדים זמינים, אבל אני לא יודע בדיוק מה הכוונה. הם זמינים, כלומר אני יכול עכשיו להזמין אותם באחת החנויות בארץ? או שזה רק pre-order. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני לא יודע אם אתם מודעים לכך אבל יש בנועה את הג'י סקילל FX החדשים TCCD ב1080ש"ח שזה ממש זול יחסית לTCCD. כנראה שתוך שבועיים אני יקבל אותם אז אני אתן כאן ביקורת קצרה .... בינתיים: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4388 http://www.gskill.com/f1-3200dsu2fx.htm http://www.sgoverclockers.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=42 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=78184
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שאלה כללית יש טעם להביא 8GB או ש 4GB יספיקו לשנה שנתיים הקרובות? הצרכים הם גיימינג מוזיקה וסרטים. ירוץ על windows 7 64bit.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש את השילוב הנכון לצרכים הבאים: 1. עבודת משרד הכוללת פתיחה של כ 10 הודעות מייל עם תמונות, 10 חלונות של אקספלורר, 5 PDF עם תמונות ברזולוציה גבוהה, 5 קבצי אקסל ו 5 קבצי וורד - הכל בו זמנית כמובן, והורדת תכנים ברקע... 2. יכולת לנגן קבצי FHD 3. תמיכה ב raid 5 4. טמפרטורת עבודה נמוכה 5. firewire אחד לפחות אני יודע - הרבה דרישות :-) עדיפות כנראה ל AMD וללוח gygabyte שמאפשר המהרה פשוטה. אשתמש ב win32 אז הזכרון מוגבל האם לשימושים הנ"ל יש צורך במעבד מרובה ליבות, נניח 630, או שמעבד כמו ה 245 יספיק ? או 550 ? אם אני לוקח אחד מלוחות gygabyte החדשים עם תוכנת ההמהרה שהם מספקים - האם אני יכול מעבד רגיל או שחייבים את ה BE ? אם פותחים ליבה נוספת למעבד עם 65W - לכמה מגיע ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה הופך את הטורבו ללא רלוונטי או שהטורבו מגביר עוד יותר את התדר של המעבד אחרי הOC?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? :
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
| Q6600 VS E6600,E6750 אחרי מימוש כל המערכת שלי בחלקים ... נשאר רק פריט אוחד לקנות!!! מעבד !!! ואני לא יודע איזה ... המחשב נועד נטו למשחקים ראיתי את ההבדלים בסרטונים של אינטל ובגרפים של TOMSHARDWARE ... מחיר למעבד 700-1600 ש"ח תודה !!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת מה ההבדל באחוזים בין ה E6400 לבין ה E6600? הבנתי שלאחד יש 2 מגה קאש,לעומת האחר עם 4 מגה קאש.מה זה אומר?האם זה יותר טוב בביצועים?המעבד מיועד לאולפן הקלטות.תמליצו לי מה לקחת.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ז"א הוא אמור להיות 800 ואני אמור לראות את זה במחשב כ400 במהירות DRAM (במחשב שאני משתמש בו כרגע רואים את זה ככה)... חשבתי והחלטתי שעדיף שפשוט תראו את הצילומסך מCPUZ. לפי קריאה ברשת ולפי המפרט שקיבלתי עם המחשב, הזכרונות אמורים לפעול ב800 (או 400 אם אתם רוצים). לפי הצילומסך, הם לא פועלים ככה. אם יש בתיקון של המצב נגיעה בביוס, תפנו אותי באותה הזדמנות לאיך עושים עדכון לביוס, כי יש לביוס סיסמא, את המחשב קניתי מחודש ולהשיג את הסיסמא לא יהיה אפשרי היום. תודה מראש, רועי. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-