מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני רואה שכרגע המעבדים הנוכחיים של AMD (וכמובן הלוחות שבהתאם) תומכים ב-2 תושבות, ה-AM3 ו-AM2+. רציתי לשאול מה ההבדל בין שתיהן, ואם זו שאלה של עדיפות, מה מהן עדיף כמובן. כי בנושא שפתחתי לא מזמן בפורום מפרטים 3 אנשים שונים בנו לי מפרטים עם תושבות שונות, אז זה מעט מבלבל. אשמח לעזרה ככה בקטנה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת+מבקש לצרף הוכחה,ו/או ניסיון מוצלח של בעל לוח אם כמו שלי עם סידרת זיכרונות אילו. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל: מעבד אינטל Q9550 CORE 2 QUAD זכרון REAPER 4GKIT DDR2 800 OCZ לוח ג'יגהבייט GA-X48-DS4 דיסק קשיח 750GB 32MB S2 SEAGATE מארז PLUS ARMOR THERMALTAKE שחור + חלון מאוורר למעבד שקט AR 775HEAT-PIPE כרטיס מסך 4870X2 sapphire עכשיו האם כדאי לרדת קצת ולקחת P43-DS3L כדי לחסוך בעלויות. מצד שני אני חושש שכשאני אשדרג קצת אני אקבל צוואר בקבוק כי הלוח חלש. אז שני שאלות לי, מה דעתכם על המפרט? והאם כדאי לרדת קצת בלוח? כי אני לא מתכנן לעשות ממש OC או CF.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב יש לי איזה לוח אם מעפן וישן .... ( יש לי מחשב פנטיום 3 מה אתה מצפים?). הקטע המצחיק הוא שהמעבד שלי הוא slot 1 ולא סוקט ( מן מכשיר בצורה כרטיס שנכנס ללוח אם כמו כרטיס מסך)...והצצתי בחוברת של הלוח אם וגיליתי שהסוקט שלי הוא 370 ( כן יש לי בלוח אם מקום גם לסלווט 1 וגם לסוקט). עכשיו- האם יש מעבדי פנטיום 4 שמתאימים לסוקט 370? כי אם כן זה יכול להיות שידרוג מאוד נחמד.
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 המעבדים הללו: http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/712.10.html http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/712.6.html
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בסופ השבוע חיברתי מחשב חדש המורכב מהרכיבים הבאים: AMD 64 3200 MSI K8N PT 256MB ADATA LEADTEK 6800 GT WD 80G 8MB THERMALTAKE 420W אחרי שעידכנתי את הביוס בלוח האם ל1.4 הטמפ" במצב מנוחה במערכת: מעבד = 45 מעלות מערכת = 50 מעלות כרטיס מסך = 60 מעלות אני חייב לציין שהכרטיס מסך שהיה מורכב על פנטיום 4 2.26 היה בטמפ" של 56 מעלות . האם יש לעוד מישהו לוח אם כזה? או מערכת כזאת ? מה אתם מקבלים? והאם יכול להיות מצב שהטמפ" במערכת תהי גבוהה מטמפ" המעבד? דרך אגב המארז פתוח...
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל מאחר ויש לי לוח אם עם socket 1155 המאוד בעייתי בכל מקרה אם צריך אז תגידו גם לוח אם התקציב שלי זה 2000 שקל אבל אני לא מחפש להוציא סתם כסף. המטרה היא גיימינג של הדור הזה והבא תודה לעוזרים נ.ב. כרטיס מסך gtx 980 אם זה חשוב
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלהן, אני רוצה לשפר קצת את הביצועיים של הלוח שלי, ומתלבט בין גירסת ה2600+ של Thoroughbred או Barton שניהם בערך באותו המחיר, והבנתי שתוספת הקאש של הברטון לא תעזור כ"כ בהרצת ווידאו HD - שזו די המטרה לשידרוג. על מי כדאי ללכת? ומי מהם אוברקלוקר יותר טוב? תודה אנשים =]
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום נרשמתי לכאן כי אחי אמר שפה אדע מה לקנות לו... אני רוצה לקנות לו לבר מצווה מחשב למשחקים הוא משחק משחקי יריות תקציב 2500-500- ( מעבד ולוח ) הוא אמר שיש לו כרטיס מסך, מארז וכל השאר. צריך רק לוח האם הלוח הזה מומלץ: או שזה: מה עדיף מהם? מה טווח המחירים שלהם מצאתי בזאפ השאלה אם יש מקומות שנותנות יותר או פחות אחריות למרות שאני בת, אשמח להתייחסות. כמו שציינתי, זה לא מחשב עבורי למרות שגם אני משחקת במחשב
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובינתיים לא רציתי לקנות כרטיס מסך בנפרד כי אין לי שימוש בגרפיקה כל כך בינתיים. חיפשתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה והציעו לי את הלוח אם הזה: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL (קודם כל מה אתם חושבים עליו? חח) דבר שני, אמרו לי בחנות שאם אני אקנה כרטיס מסך בנפרד על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אז הביצועים של הכרטיס מסך שקניתי בנפרד יפחתו... זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מדבר בסמסונג 400 ציפ UCCC .. מה זה הUCCC הזה??
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ללוח אם GA-7VRXP זה החלקים AMD XP 1800 GA 7VRXP KINGSTON 256 PC333 HERCULES 3D PROPHET FDX 8500 LE
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש עם מעבד Intel/Core2Quad Q6600. ראיתי בכל מקום שאנשים קונים זכרון של 800MHz אבל שפניתי לחנות מחשבים אמרו לי שהמעבד לא תומך במהירות כזו אלא רק ב 667MHz ואם אני אקנה ביותר מהירות אז אני לא מנצל את כל המהירות ואני זורק את הכסף, אמרו לי שזה רלוונטי רק אם אני יחליף את המעבד בעתיד שאני לא מתכוון לעשות. מישהו יכול להגיד לי שמה שאמרו לי בחנות מחשבים זה נכון. ואני אקנה זכרון במהירות של 667 ולא 800 תודה
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש מבוסס אינטל , ואני מתלבט לגבי הזכרונות . אני רוצה לשים 2GB במהירות 800 ואני לא מבין כל כך בתזמונים ואיזה חברה עדיפה על השנייה. אני לא מתכנן OC , המחשב מיועד למשחקים בעיקר והתקציב לזכרונות הוא אני מתאר לעצמי עד 1800. המחשב שאני קונה הוא די HIGH LEVEL ואני לא רוצה להגיע למצב שכל הרכיבים במחשב הם ברמה אבל הזכרונות יגבילו אותי. המעבד הוא אגב E6600.
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם הלוח האם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6829 יעבוד על מעבד כמו p4 3.2ghz prescott ,PGA 478 ? ואם לא אז למה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אם אכן יש הבדל ביניהם איך הQ6700 ביחס לQ9300. אם אין הבדל ביניהם איך הם ביחס לQ9300?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כמה לפי דעתם הוא יעלה בסוף יולי? הבנתי שב-22 ביולי יש ירדה של 50% על הארבע ליבות ואז לא הגיוני ש-E6600 יעלה כמו Q6600... למרות שהירידה של ה-E6XXX היא רק ב-2 בספטמבר.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אנשים.. יש לי שאלה של הערכה .. אז אני חושב להביא מחשב רציני בזמן הקרוב.. אבל במחשבה שניה אמרתי אולי אני יחכה כמה חודשים טובים ..אפילו שנה.. ואולי מחירי הדאבל קור וכל החומרה שמסביב יירדו משמעותית... מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות כרטיס Sapphire ATI X800GT 256 mb איזה לוח אם של ASUS תומך בכרטיס זה ? המעבד של אינטל
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
Albatron K8X800 ProII איך הלוח הזה? (בבקשה בלי לתת הערות על מחיר, אתה לא צריך את זה וכו') יש לכם המלצות?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות 512 עם מהירות 400 ולזרוק את מה שיש לי עכשיו(256 עם מהירות 133) או להוסיף על 512 והיה לי במחשב 768 עם הכרטיס הישן שיוריד תמהירות ל 133 :yelclap אבל שמעתי שאם זה זיכרון עם חריץ אחד אז זה לא ישפיע?????זה נכון??.
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי איכותי זה 24bit.. אבל לא רוצה שזה יהיה יקר מדי, בערך שיעלה 600-900 ..[ ואם אין, אז באיזה מחירים? ואיזה עוד כרטיס קול איכותי Onboard יש? וכמובן שיוכל לתפקד על 5.1.. כי יש לי כרגע 5.1 של Winner, ואחד מהם פשוט לא עובד בגלל שהלוח אם מעפן וישן.. ד"א לשואלים עשיתי חיפוש וזה לא מצא כלום..
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קיצר אני מנסה לפתוח ת'ליבה (שם על הייבריד ואז אוטו או פייר +2) ואז כשזה בא להכנס לווינדוס המחשב נתקע על ה-Starting Windows (יש לי ווינדוס 7) אתם יודעים למה זה?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם עם FSB של 800MHZ. האם אני יכול להתקין לו מעבד שה FSB שלו גבוהה יותר? תושבת 775 אם כן, מהן ההשלכות? ואם לא, מה המעבד הכי טוב שאני יכול לרכוש עבור הלוח שלי? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=1952#anchor_os לא הבנתי מה אני יכול ומה לא לפי הטבלה הזאת. תודה!
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
במזל טוב הם יוצאים, השאלה שלי היא אם הם נשארים בסוקט 775 או כמו לפי האתר של אינטל הם עוברים לסוקט אחר LGA771??? לא ראיתי בכלל לוחות באתרים של ג'יגהבייט ושל אסוס או התייחסות לסוקט כזה. האם זה שאין עוד לוחות לזה או שזה טעות באתר של אינטל? אני ממש מקווה שזה טעות כי כבר התכוונתי לקנות מחשב לפני חודש ובחרתי לוח מצויין 775 אבל דחיתי את זה ששמעתי שה-45nm כבר יוצא ולא בא לי לחפש שוב. ואם גם בארץ הם יהיו זמינים בקרוב או שזה יגיע בשלב יותר מאוחר? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-