עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111725 יציב ב435 מה"צ אחרי עדכון ביוס! האסוס דרך אגב, נותן בערך את אותם ביצועים (בדר"כ פחות, בביקורת אחת ראיתי 412 מה"צ) - אבל עולה 600 שקל יותר (שהם למעשה, 60% ) על כן אמרו אבותינו, w00t.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה קניתי את המשחק Call of duty: Ghosts המינימום שלו זה 6gb ראם, לי יש רק 4 והמחשב כולו כבר ישן... רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את הראם ל6 במחיר קטן יחסית ? מה אתם ממליצים ? שיעבוד טוב עם מה שיש לי היום מוכן יד 2 גם.. לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 זכרונות קיימים G.Skill DDR2 4096MB (2480MBx2) 800mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nadaviz,

יש לי שני סוגי זכרונות, סמסונג 512 בתזמון 5-5-5-13 ו- 1024 בתזמון 5-5-5-15. התדר המקסימלי של שניהם הוא 667 אבל ביחד הם נותנים 553. זה ניתן לפתרון מבחינת ביוס או כל דבר אחר?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Asaf_l4,

מה ההבדל בין Intel Core i7 Box ל- Intel Core i7 Tray?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by moshepsh,

מתי לכוון את הבקר על raid ומתי על ahci מה ההבדל ביניהם הבנתי שאת זה עושים בזמן ההתקנה לכן חשוב להחליט מראש בברכה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by roeepk12,

האם אינטל מעתיקים מי AMD שמות? אינטל הוצעו מעבדי Atom אבל בAMD השם שלו זה atlon אבל האמת כש המציעו את המחשבים הראשונים בעולם היה אינטל ואז אחר זמן מה היה AMD אז אינטל הוציעו פנטיום והיום בAMD קורים לו פנום אבל יש אומרים שאינטל הוציע את זה למחשבים ניידים אבל AMD atlon מתחילה להשתלט לאט לאט על הניידים (אני עצמי ראיתי) אולי AMD מחזירה מלחמה? האם זאת תחילה של מלחמה חדשה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ilil,

שלום לכולם! השוק מוצף בזיכרונות מיצרנים שונים ורבים. אנא עזרו לי לעשות קצת סדר בין היצרנים ולהבדיל בין האמינים והמוכרים לכאלה שלא כדאי להתקרב אליהם. מבדיקה שערכתי המחירים אינם תמיד הסממן. אנא דרגו לפי נסיונכם את השמות הבאים לקבוצות (א',ב' וכו'): Corsair,Kingston,Twinmax,OCZ,Samsung,Mushkin,Transcend,PQI,etc. ספיציפית אני מתעניין בזכרון DDR-II 667/800MHz 2x512. בתודה. ilil

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה ההפרש בביצועים? מה ההפרש במחיר? למה בכלל יש מעבדים נפרדים לשרתים? והאם יש "משוגעים" ששמים מעבד לשרת במערכת ביתית או שצריך חומרה שונה לחלוטין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. החלקים שאני הולך לקנות הם C2D e6300 tray + AC freezer 7 pro Asus P5N-E SLI G.Skill 2GB 800mhz HK ב3227 שקל מפנדס התקציב הוא בערך 3200 לשילוש+קירור אם צריך מתוכנן OC כבד ל3.4-3.6 מה שיצא אני מעדיף לא להכניס קירור כבד מדי כי לפעמים אני מזיז את המחשב מפה לשם.. אני כרגע בעמוד של האישור הזמנה ומחכה לתגובות שלכם... תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Cupid Me,

היי צריך את עזרתכם בבחירת לוח אם חדש לסוקט 1155 2 דברים שחובה שיהיו הם HDMI ויציאה אופטית גמיש בתקציב אם יש צורך תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. משחקים ברמה של מרוצי מכוניות\משחקי ספורט וכו', לא יריות או משהו סופר כבד. עדיפות לשילוב שיתמוך בוירטואליזציה וברייד, אבל לא חובה אם זה מייקר מידי, בכל אופן הדגש הוא על הוצאה מינימלית, בגלל זה אני גם לא רושם טווח מחיר. יש 2 גיגה DDR2 (מן הסתם יורחב בהמשך). כרטיס מסך 9800GTX+ (לא רואה סיבה לשדרג בזמן הקרוב). וספק כוח HEC ACE 480W (אני קודם אבדוק אותו עם המערכת, אין סיבה לרוץ לקנות חדש לפני שאני אבדוק עם הקיים). תודה רבה!

12. Started by Tzion,

עשיתי את הבדיקה הזאת אבל הבעיה שהיא לוקחת יותר מידי זמן. השארתי את המחשב דולק כל הלילה עד עכשיו והיא כבר רצה 15 שעות ועדיין לא סיימה, אז בסוף ביטלתי. זה מגיע לי בערך לPASS 110 ועד איליו זה לא מוצא בעיות. מה לעשות? ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sdodly,

שלום לכולם. אני בונה כרגע מפרט עבור מחשב לפיתוח תוכנה וצפיה בסרטים בתקציב סביב ה-2500 ש"ח. חשוב לי לאפשר עבודה עם שני מסכים + אפשרות ל-SSD בעתיד. אין לי צורך ב- OC. המפרט כולל מעבד i5 4590. לגבי לוח האם, מעיון בפורום שמתי לב לפופולריות הרבה של ה- Gigabyte GA-H81M-HD3. שאלותי: 1. מצויין שיש לו יציאות VGA ו- DVI. האם זה אומר שניתן לחבר אליו שני מסכים במקביל (או שזה מאפשר רק חיבור אחד מבין השניים)? 2. מצויין שיש לו גם יציאות HDMI ו- Display Port. מה זה Display Port? 3. במידה והלוח לא קיים במלאי של החנות, האם תוכלו להמליץ על לוח איכותי אחר בעל נתונים דומים? 4. איזה קירור שקט יכול להתאים למעבד הנ"ל? מה המלצתכם? רוב תודות...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני עומד ממש לפני קניית מחשב חדש מבוסס AMD אני מתכוון יאני לקנות מחשב THE BEST אבל אני לא יודע איזה לוח אם לקחת?!!!... (ל-AMD) אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לכתוב לי את הלוח אם הכי חזק הכי מהיר, והכי טוב למעבדי AMD ואם אפשר גם לכתוב מה יש באותו לוח אם(דגם, מפרט,חברה הכל...) אני יודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי כי זה חשוב לי... בתודה אורן...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shloosh,

אני מחשב חדש ורציתי עזרה ממכם בשר למה יותר חזק ,אני מתלבט בין אלה : 1)AMD ATHLON XP 1900 + מארז 300 וואט + G-FORCE 4 TI 4200 או 2)AMD ATHLON XP 2000 + מארז תותח 400 וואט,chientec + G-FORCE 4 MX 440-128DDR או 3)AMD ATHLON XP 2100 + מארז רגיל + G-FORCE 4 MX440 -128 DDR איזה זיווג הכי מתאים??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני רוצה להוסיף למחשב שלי זיכרון פנימי (RAM) באזור ג'יגה, למה הוא כבר לא סוחב משו ואולי גם להחליף דיסק קשיח. זה לוח אם שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-8S648FXP-RZ© על איזה זיכרון אתם ממליצים? (מבחינת החברה, גודל וכו') ולמה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. התעניינתי בלוח של AMD בדריברים לכרטיס קול יש 2 דריברים של 2 יצרנים שונים לא מובן למה ? האם עובדים ביחד או צריך לבחור אחד מהם ? צירפתי תמונה לקישור זה http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-5-rev-10#support-dl Creative SB X-Fi driver Realtek HD Audio Driver לא מובן מה זה: 2 x Realtek® ALC1220 codec מה נותן הציפ הזה מול הציפים האחרים ? למה 2X ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הרוב מסוכם בכותרת. זה עבור מחשב של חבר שכנראה שמת בו הלוח, לכן צריך משהו שיחליף המחשב משמש לאינטרנט בלבד ולכן אין שום רצון להשקיע במחשב הנ"ל. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Cupid Me,

מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל, תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי לוח M משולב של ASUS דגם M2A לפני שנה שמתי לו מעבד 3600 בגלל שהוא היה הכי זול וידעתי שהתושבת למעבד מתאימה גם למעבדי 'הדור הבא' רציתי לדעת אם מאז התושבות השתנו וגם איזה מעבדים אני יכול לשים עליו תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by OR2OOO,

שם המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 למרות שאני כמעת בטוח שהמעבד שלי הוא 32ביט אני רוצה לדעת את זה ממי שמבין(אני יודע איך בודקים אבל אני לא בטוח עם זה נכון). אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Spider76,

שלום אני מחפש לוח אם עם הנתונים הבאים : 1. ניתן לחבר אליו Geforce 8800 GTX 2. חיבור 2 ג'יגה זיכרון מהירות 800 3. לא חובה כרטיס קול או רשת אונבורד 4. חיבור של הרד דיסק סאטה 2 5. מעבד E6600 זהו בערך אין כוונות ל- SLI ולגבי OC (אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר לחסוך על זה סבבה)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בחודש-חודשיים הקרובים מחשב לטובת עבודה בתלת מימד ופוסט פרודקשן (אפטר וכד') ורציתי לדעת האם יש אמת בשמועות לגבי מעבדים חדשים מבית אינטל שאמורים לצאת בקרוב לשוק ושתאורטית אמורים להיות חזקים משמעותית בשימושים שאני מייעד למחשב... ואם השמועות אמיתיות, האם שווה לחכות? או שכבר עכשיו ללכת על מערכת מהמלאי הקיים. התקציב שלי לכלל המערכת (לא כולל היקפי) - 10K תודה תודה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים