עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by a-gold,

וכמה מגה הוא? יש לי מעבד של אינטל סוקט 775 עכשיו כשקניתי אמרו לי שזה 2 מגה ונרה לי שעבדו עלי וזה מגה. אז איך אני בודק???

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קודם כל בוקר טוב כידוע לכולם ב22 ליולי יהיה ירידת מחירים במעבדים ואני רוצה לקנות מעבד ,לוח,וזכרונות שזה יקרה. אני צריך חזק מאוד מאוד ליצירת מוסיקה בCUBASE SX 3 (אני יוצר כבר 6 שנים מוסיקה אלקטרונית,ותמיד כל שנתיים המעבד שברשותי לא מספיק) עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מעבד QUAD יפעל במלוא הכח בתוכנה או שעדיף מעבד כפול ליבה באותו מחיר של Q6600? ובכלל,איזה מעבד כפול ליבה אפשר להשיג במחיר של Q6600 מה22 ליולי? תודה מראש. ד"א אני רוצה לקנות לוח GIGABYTE 965P DS3 כמו שהמליצו לי בעבר זה באמת לוח זול ויש בוא הכל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by SeaMonster,

אוקיי , אז עמדתי להזמין היום את ה 955 , נכסנתי לאתר של RSM ואני רואה שניכנסה כמות קטנה של 720BE למלאי! ההבדל בינהם הוא ~250 שקל, השימושים הם בעיקר משחקים. מה אתם חושבים , כידי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין את ה 720 במקום ה 955? , כי לפי מה שאני הבנתי ההבדלים בינהם במשחקים זניחים תודה וסליחה על כאב הראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני צריך שתעזרו לי לבחור בין שני לוחות אם ל-2600K. אני מעוניין לעשות אוברקלוק בינוני למעבד ושמעתי שה-Z68 יותר טוב למטרה הזו. ההתלבטות שלי היא בין ה-GA-Z68X-UD4-B3 לבין מה שאני חושב שהוא המתחרה שלו ב-P67, ה-GA-P67A-UD4-B3 ראיתי שמבחינת המפרט שלהם הם דיי זהים חוץ מכמה פורטים של USB וSATA.. אשמח אם תעזרו לי להחליט מה הכי מתאים למטרת אוברקלוק מכובד של אזור עד ה5Ghz. תודה מראש לעוזרים

5. שלום לכלום אופציית EIST מופעלת אצלי בביוס בלוח DFI 975 אבל המכפלה לא יורדת במנוחה ונשארת על X9 בכל מצב מישהו יודע מה הסיבה לזה?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bono_71,

בוקר טוב לכולם. ברשותי מחשב p-4 1.7 שהקבלים התנפחו והתפוצצו אני מעונין להחליף את הלוח לחדש איך אני יכול לדעת איזה לוח לקנות הייכן אני יכול לראות איזה תושבת יש למעבד בלוח הזה. ודבר אחרון מה המחירים בערך של לוח כזה כרגע הלוח שלי עם כרטיס מסך משולב ואני רוצה שהלוח החדש יהיה עם כרטיס בנפרד. תודה לעונים. יום טוב.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eh1234,

שלום, בעבר כבר שאלתי לגבי לוח אם שלא נדלק -מסתבר שככל הנראה הלוח היה תקול אבל אמרו לי שיכול להיות שהבעעיה הייתה גם חוסר התאמה של המעבד. האם יש מצב שמעבד intel Core 2 Duo E8400 לא יכול לעבוד עם Intel Chipset 945G (למרות שמבחינת ה-Socket LGA 775 הוא מתאים ותומך ב-Dual Core) ואם הוא כן אמור לעבוד מה עוד יכולה להיות הבעייה שלוח אם עם ה-chipset הנ"ל לא יעבוד כשמחובר אליו ה-E8400? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by spectra,

היי, אני כבר די הרבה זמן תוהה לעצמי ולא הצלחתי למצוא באיזשהו מקום תשובה חד-משמעית אז החלטתי להתייעץ. יש לי מעבד Core i7 920 על גבי לוח אם עם צ'יפסט X58 של GIGABYTE (UD3R).. בכל מקרה, למיטב ידיעתי, כברירת מחדל המעבד תומך בתדר זכרון של עד 1066 והזכרון שמותקן אצלי כרגע הוא 1600. שמתי לב שהלוח כותב בעלייה 2 מהירויות זכרון .. אחת 1066 ואחת 1333 (אולי זה התעדכן מאז שהחלפתי את הזכרון.. בפעמים הראשונות לפחות זה היה ככה). יש איזו דרך פשוטה לגרום לזכרון לעבוד יחד עם המעבד בתדר ה"מלא" שלו או שזה דורש משחקי OC ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by NeedMoreRAM,

אני OCER לא ממש מנוסה, ואני מעדיף פשטות, שכמובן מלווה באיכות וטמפ' טובה. אני מתלבט בין 3 לוחות אם: P35-DS3L, IP35-E ואחרון חביב P35 NEO COMBO החברות הן כמובן GIGABYTE, ABIT וMSI תודה מראש. (זה יהיה במערכת עם E7200, HD4850, DD2 800 וקירור לא מדהים)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Shay_a,

אני קונה מחשב חדש, איזה משני הלוחות עדיף? אולי הצעה אחרת באותו טווח מחירים? מה ההבדל העיקרי בין השניים? ובאופן כללי, של מי לוחות יותר טובים, יציבים ואמינים? ASUS או GIGABYTE? נ.ב - חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מה דעתכם על לוחות האם הבאים? GIGABYTE GA-P55-USB3 GIGABYTE GA-P55M-UD2 GIGABYTE GA-P55-UD3L GIGABYTE GA-P55-US3L על איזה אתם הכי ממליצים? המעבד יהיה Intel I5 760, לא מתוכנן OC.

12. Started by tom57,

MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a מתאים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם , הדבר היחיד שנשאר לי להסגר עליו הוא מעבד ולוח אם . אני רוצה לוח אם chipset H87 , יש לי רק 2 דרישות מהלוח : 1) 4 סלוטים DIMM לזכרון 2) פלאג פנימי ל SPDIF out (אני חייב להוציא סאונד מחיבור coax) (יש לי את המתאם אצלי כבר מחובר בלוח האם הנוכחי). חוץ מזה , אני מעדיף שהלוח יהיה של חברה טובה ,מוכרת ואמינה ועם כמה שיותר אחריות (אני מניח שזה משאיר אותנו עם ASUS ו GIGABYTE? ) אחרי שלוח האם הותאם נשאר להתפרע עם המעבד. אני לא מתכוון לעשות OC , מתכנן לשחק בעתיד (כרגע אין זמן) והוא ישודך לכרטיס מסך בן שנה : AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE אגב , אני מניח שזה משאיר אותנו עם i7-4770? נ.ב פתחתי תרד' דיי דומה אתמול שדיבר גם על זכרונות , אבל שם עדיין לא ידעתי שאני רוצה H87 ועכש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם יש USB 3 או לא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4833&CatCode=601 איך הלוח אם? מישהו יכול להמליץ (בצירוף עם מעבד CORE I5 750)? מהו מתח העבודה של הזכרונות (לא מצאתי)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by amig2,

לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות Athlon 64 5000+ ולאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות Athlon 64 6400+ השימוש הוא משרדי ומשחקים קלים. זה נכון שה-5000 מקביל בערך לאינטל E4600?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by erezh13,

שלום! אני יודע שהנושא הזה דיי חרוש אבל אני שואל בשבילי ספציפית. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות Intel או AMD?? אני משתמש במחשב בעיקר ל: משחקים (לא כל כך הרבה כי יש סתם משחקים דפוקים בזמן האחרון) גלישה באינטרנט, תכנות ובניית אתרים מוסיקה (לשמוע, לא לערוך/לעשות) גרפיקה (והרבה) לפי מה ששמעתי הAMD athlon xp לא משתווה ל P4 עם ה800FSB החדש. אז מה אתם אומרים? ולמה לי לקנות AMD במקום Intel חוץ מהמחיר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הזכרונות שלי הם ddr3 1600 mhz ( בפועל עובדים על 1333 בגלל אילוצי המעבד) . התיזמונים הפוטנציאליים שלהם - 7-8-7-24, אך בפועל עובדים ב- 9-9-9-24 ( זה מה שרואים בטאב memory ב- spu-z ). מישהו יכול להסביר למה זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לרכוש עוד זכרון RAM יש לי כרגע את הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=515&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד , אבל הפעם 2 של 1 GB ולא של 512 , הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=514&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& האם זה יעבוד כמו שצריך ולא יעשה בעיות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. כפי שחזו לנו הדלפות שונות במהלך החודש האחרון, למפתחת השבבים האדומה יש שלושה דגמי XT חדשים עם תדרים משופרים שיסייעו לגוון ולשפר את ההיצע הקיים בחנויות עד שיגיע דור חדש לגמרי לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by D135,

הגיע הQ9450 של Intel אל TMS ממה שראיתי בנתיים. המחיר שלו הוא 2092 ש"ח. לא יודע מה איתכם אבל ציפיתי למחיר טיפה פחות הזוי.. http://tms.co.il/product/5423 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20928 תודה על ההערה יותם :]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מתכנן מחשב AMD, לוח אם כנראה Asus A8N-E, ואני רוצה 2GB של זכרון מהיר. בגלל שאני לא מתכנן OC מטורף (אני אנסה לעשות OC, ואם זה לא הולך, אז לא נורא מבחינתי), לדעתי עדיף זכרון שעומד בתזמונים טובים מאשר זכרון שעומד במהירות שעון גבוהה יותר (כמו לדוגמא זכרונות DDR של OCZ שמתכוננים לעמוד גם ב-500MHz). האם אני בכיוון הנכון? ובהמשך לקו מחשבה זה, מה דעתכם על הזכרון הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5098 ומה זה בכלל ה-HyperX הזה!?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by TAMIRRR013,

שלום! עד אחשיו היה לי XP ומשחק כמו ריימן3 פעל לי חלק על 60FPS קבוע ואחשיו אחרי שהתקקנתי WIN7 הריימן הזה על 60FPS ויורד ל 36 ליפעמים,ויש לי דרייבר הכי עדכניים שיצאו,ושמתי לב שב WIN7 באמצע המשחק המעבד קבוע על 70%-100% וב XP המשחק רץ חלקק יש לציין כי מדובר ב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT מקורי מיפרט e6500 2gb ram 8400gs השאר לא ממש משנה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני רוצה להרחיב את נפח האכסון בלוח, בלוח קיימים 2 חיבורי M.2, השאלה שלי, האם החריץ התחתון, תומך פועל באותה המהירות, של החריץ העליון?. כי מערכת ההפעלה מותקנת על החריץ הראשון M.2. ועד איזה מהירות כרטיס, דגם הלוח הזה תומך?. תודה רבה.

24. Started by ipublic,

אהלן מחפש לקנות לוח אם ITX סוקט AM3 מחפש משהו לא יקר תודה

25. Started by stass,

בימים אילו אני מחפש מפרט למחשב חדש. שאלתי היא, עד כמה שווה (אם בכלל) להשקיע כסף בתמיכה של 3 ערוצי זיכרון ועד כמה זה משפר את הביצועים מול 2 ערוצים (נניח אותו נפח) אני מדבר כאן על שימוש מאוד מגוון במחשב: תכנות עריכת סרטים (לא בצורה רצינית מדי) צפייה בסרטי HD גלישה באינטרנט ובעצם מחשב-כל כזה. שאוכל לעשות בו פשוט מה שארצה ולפעמים גם במקביל. חוץ ממשחקים בעצם שימוש רב תכולתי מיותר לציין כי אני מאוד בעד תוכנות ומערכת הפעלה 64 ביט

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים