מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרון RAM שלי, יש לי 2X2 ג'יגה ו-4 סלוטים. גיליתי שהזיכרון שיש לי הוא של חברת Elpida שהפסיקה כבר לייצר זכרונות כיוון שהיא פשטה רגל לפני חצי שנה. החברה לא מופיעה ברשימת החברות המוכרות שכדאי לקנות מהם במדריך שכאן בפורום, לכן חשבתי להחליף לגמרי את הזיכרון ולא רק להוסיף זיכרון. האם יש בזה הגיון או שכדאי לי רק להוסיף? אני מתכנן בכל מקרה לקנות 2 סטיקים של 4 ג'יגה כ"א. לא היו לי שום בעיות עם הזיכרון בשנה האחרונה מאז שהמחשה נקנה. תודה בכל אופן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהם החברות והדגמים של הלוחות אם הכי טובים בעולם? למשל ותגידו לי אם אני לא טועה שASUS, GIGABYTE ולאחרונה הבנתי שגם A-BIT הם בין החברות הטובות ביותר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. ברשותי מחשב p-4 1.7 שהקבלים התנפחו והתפוצצו אני מעונין להחליף את הלוח לחדש איך אני יכול לדעת איזה לוח לקנות הייכן אני יכול לראות איזה תושבת יש למעבד בלוח הזה. ודבר אחרון מה המחירים בערך של לוח כזה כרגע הלוח שלי עם כרטיס מסך משולב ואני רוצה שהלוח החדש יהיה עם כרטיס בנפרד. תודה לעונים. יום טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמד דגמי Swift 5 מהדור הבא של חברת אייסר מופיעים בחנות מקוונת ומציעים לנו לצפות לקראת השקה רשמית אפשרית בעוד חודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סיפור קטן שקרה לי עם הלוח אם שפשוט הייתי חייב לשתף ! נתחיל, לפני תקופה קצרה עדכנתי את ה BIOS של הלוח אם לגירסא חדשה שככל הניראה גרמה לי לבעיות עם ה POST אתמול במקרה ראיתי BIOS חדש שלא מופיע באתר GIGABYTE, ככל הניראה BIOS לא רשמי אני לא יודע מה חשבתי לעצמי שהחלטתי להתקין אותו אבל עשיתי את זה, הפלאש הסתיים בהצלחה. ברגע שהדלקתי את המחשב ואחרי שאפסתי את הביוס, המחשב לא עלה. ה BIOS היה דפוק אני וחבר ניסינו להתקין את ה BIOS מחדש דרך כונן פלופי ישן שהוא הביא, ללא הצלחה לאחר קצת חיפושים בגוגל, מצאנו פיתרון שככל הניראה בעזרתו דפקנו את ה BIOS השני חבר שלי פשוט גיבה את ה BIOS הנוכחי (הדפוק!!!) לביוס הגיובי !!! פה אמרתי לעצמי, זהו. בזה הרגע הרגנו את הלוח אם ! (שאגב, נגמרה האחריות לפ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו. דרישות מינימליות: - 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב - לוח אם כולל LAN - גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית) - תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד). בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512? בתודה מראש, שי
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב ברצינות לקנות את הלוח, לא אשתמש בו ב OC אבל אני נדלקתי על כל הפיצ'רים שלו ובטח אחבר אותו גם בסלון, כידול לי יש לו צ'יפ של אינטל 975 אבל משום מה באתר של asus הוא מופיע כמי שיש לו 965 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1179&modelmenu=2 הכיצד?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם שבינתיים יהיה עליו מעבד פשוט(פנטיום d בסביבות ה300 שח) אבל שבעתיד אני יוכל לשדרג ל core 2/פניטיום 4. מחיר זה בערך 400-450 ורצוי גודל atx תודה על כל עזרה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם מבחינת המוצר שמקבלים, יש הבדל בין קניית סט של 4 סטיקים לבין 2 סטים של 2 סטיקים? אני מניח שזה אותו דבר אבל אני שואל כי נתקלתי כבר במספר אתרים שסט זכרונות מסויים נגמר במלאי בתצורה של רבעייה אבל יש עשרות במלאי בתצורה של זוג סטיקים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש, איזה משני הלוחות עדיף? אולי הצעה אחרת באותו טווח מחירים? מה ההבדל העיקרי בין השניים? ובאופן כללי, של מי לוחות יותר טובים, יציבים ואמינים? ASUS או GIGABYTE? נ.ב - חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלהן חברים, תהיתי אולי מי מכם יוכל לעזור לי להחליט בין שני הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2847&ProductName=GA-EP43-DS3L שנמכר ב-470 ש"ח ו- http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro+XE&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=IP35%20Pro%20XE שנמכר ב-490 ש"ח כשהמטרה היא: לוח יציב, מהיר, תמיכה טובה (BIOS, דרייברים). אני הולך להשתמש בלוח עם E8400, כ.מסך 4850 512MB, ו-4GB זיכרון 800MHz אני *לא* מתכוון בשום שלב להשתמש ב-CROSSFIRE. ואני *לא* מתכוון לעשות OC כלל וכלל. ההבדל העיקרי בין הלוחות הוא למעשה ש-P43 תומך ב-PCI-E 2.0…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף קניתי i7 4790K Asus Maximus vii ranger יש המון פיצ'רים בביוס וב Ai Suit 3... אשמח להמלצות בכיוון אם למישהו יש לוח של אסוס אבל כמה שאלות בינתיים: 1. בהתחלה המעבד היה משתנה אוטו' מבחינת מהירות, זאת אומרת שאין שימוש היה בערך על 900Mhz ועולה לפי הצורך... לאחר התקנת דרייברים ותוכנות כמו ה Ai suit, הוא עומד כמעט קבוע על 4.4Mhz. השאלה אם זה תקין? או שעדיף שיהיה משתנה לפי הצורך? אם כן איך משנים את זה? 2. שוב בגלל אותה תוכנה כנראה, המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט (Mugen4), בין 300-400 RPM. לפעמים אפילו על 0. הטמפרטורה במנוחה על איזור 38 מעלות. בהתחלה לפני השינוי הייתה על 33-35. לדעתכם תקין או גם פה כדאי לשנות משהו? 3. הזיכרון שלי הוא במהירות 1866, וכך מופיע בכל מיני כלים, אב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ? והאם הלוח אם של ג'יגה בייט P31-DSL תומך ב 6550?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרחיב את הזכרון שלי מ (512MB DDR (2X256 ל 1GB, הכוונה להוסיף 2X256 נוספים או 2X512 עכשיו אני לא יודע כלכך אם אפשר להוסיף זכרונות אחרים של 256 לקיימים ושהם לא אותה חברה ואותו מהירות, ברשותי מחשב : p4 2.4 400Mhz 256x2 DDR 266 Mhz motherboard asus p4p800-e deluxe עכשיו אני יודע שיש מגבלה לזכרונות לפי המעבד אבל אני לא יודע מהם... קיצר 1. אני רוצה לדעת אם אפשר לערבב זכרונות של חברות שונות עם מהירויות שונות 2. איזה הגבלת מהירויות של זכרונות יש לי לפי המעבד?? נורא נורא אשמח לקבל עזרה לגבי השניים האלו.. תודה מראש. ---------------------------------------------------------------------------- תתמכו בי!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אופציה לכרטיס תוספת ללוחות אפוקס שמוסיף יציאה אופטית ללוח http://web.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-SPDIF〈=1 אני מעוניין לרכוש את זה, יש למישהו מושג איפה ניתן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 סוגים של זכרונות בלוח אם, אחד בוודאות DDR3. מהו השני? (תמונה בפנים)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיתאים לסקוט 775 פנטיום d ddr חיבור pci expres עדיף של גיגה בייט,תקציב 400 בערך. תודה (הלוח הוא ל oc למעבד,בגלל זה אני לא משקיע כי הלוח שלי נעול אז אני צריל לוח פתוח)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהוצאת את הסוללה של הביוס מלוח האם של אח שלי ( VIA) המחשב לא עלה אז החליפו לי אותו ללוח אם של PC-PARTNER ואנשים פה אומרים שזהו לוח אם לא טוב כלל אז ברצוני לדעת מה בדיוק לא טוב בו ? ועוד משהו קטן איפה אני יכול לעדכן את הביוס שהלוח ? כי לא מצאתי ממש באתר שלהם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה לוח למחשב של אבא שלי: המחשב שלו- פנטיום 3 800מה"צ 256מ"ב ראם SDR והלוח נשרף. ואין כבר אחריות... עכשיו יש לי אופציה לקחת את זה: ASUS CUSL2-C-INTEAL 815EP ב-300 ש"ח או TUSL2-C שעובד גם עם טואלטין ב-480 ש"ח! מה אתם אומרים שווה קניה?!?! :-\
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון 512 מגה ורציתי לשאול האם החברה הזו טובה קבלו לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב? ה LL של GEIL או הLL של CORSAIR, עזבו OC, אני מדבר ביצועים נטו. GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit או CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 Low Latency Memory Kit בעיקרון התזמונים של CORSAIR טובים יותר, אבל האם יש משהו מעבר לזה? הם יש הפרש ביצועים גדול מאוד שמאפשר לCORSAIR לגבות 500 שקלים יותר מלבד תיזמונים? ה GEIL עולה 1300 ה CORSAIR 1800.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I'm currently off-state so I'm writing in english. I intend to buy a new pc and all my specs are ready. I just have a question about the proccessor , I saw a lot of pc's people made here + on the "recommended PCs list" that u use the i5 3570 a lot more than the 3470, whats so different there? Especially in a combo with GTX 570 like I'm getting.. I mean, is 3470 really falls back in a substantial matter because its only like 20$ cheaper than the 3570 (btw I dont mean the K versions, I wouldnt do an OC either way)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי מספר פעמים על הזיכרון הנ"ל, מה ההבדל בינו לבין ddr "רגיל" והאם מישהו ראה benchmark עם הזכרון הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביוסים מסורבלים וחסרי הגדרות + תמיכה גרועה ועוד.. http://www.benchzone.com/page.php?al=asustek_evaluation&pg=1
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 256 זכרון SDRAM אבל מופיעים מושגים כמו DOUBLE SIDED שאין לי מושג מה הם או מה מבדיל אותם מאחרים. אני לא רוצה לעשות טעות, אז אני אודה על עזרתכם ! נ.ב שמעתי ב טק טיוי ש OEM זה בעצם Original Eqipment Manufacturer זה נכון ?, אז איך זה מתבטא פה בזכרון ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-