מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
לפי הנתונים שיש עד עכשיו איזה לוחות יהיו עדיפים מבוססי 965 או 680I אני מדבר על לוחות HIGE END במו ה P5B DLX ומתי אמורים להגיע לוחות תומכים?
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום קניתי היום זכרונות 2X512 מגה של twinmos 533 MHZ ואני לא יודע אם מה שנתנו לי זה באמת מה שביקשתי .. צירפתי כמה תמונות כי זה נראה לי קצת חשוד באחת התמונות של האוורסט זה מראה כאילו הוא מזהה את כל ה4 כרטיסים ובשניה הוא מראה כאילו הוא מזהה רק שניים.. וב CPU-Z זה לא נותן שום פרטים בכלל לעומת הכרטיס השני שיש לי של חברה אחרת. תעזרו לי בבקשה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לפני כמה ימים, נודע לנו על התוכניות של AMD לעבור לתהליך יצור של 65 ננומטר. כזכור, מתוכננים 4 מעבדים ל 65NM ו 2 מעבדים שישארו ב 90NM. האתר DailyTech פירסם את מפת הדרכים של מעבדי AMD, אבל הפעם מחולקת לתהליכי יצור שונים. מהטבלה רואים שהשיווק של מעבדיי 65NM יתחיל כבר ברבעון הראישון של שנת 2007, ויביא איתו 4 מעבדים מחודשים. וכפי שרואים, AMD לא מתכוונת לייצר מעבדים חדי ליבה ב 65NM. השמות של הליבות ב 65NM יהיו Brisbane.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. אך אני יודע שהוא עובד אצלי ב DUAL ? 2. באיזה בנקים על לוח האם אני צריך להשם אותם כדי שיעבדו ב DUAL ? 3. על הזכרונות יש לד אדום שדלוק רק על זכרון אחד מבין השנים - האם זה אומר שיש איזה שהיא בעיה? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי לכולם, אוקי, אז זה העיניין, עד שיצא מעבד שיהיה מספיק מהיר בשבל שאני אחליף מחשב בשבלו אבא שלי שיכנע אותי לשדרג למשהוא חדש. הבעיה היא שיש לי RDRAM (521 מגה ממנו( ואני לא רוצה לעבור לDDR כי RDRAM מהיר יותר. אז אני רוצה להחליף רק לוח אם ומעבד בתקציב של 2000-2500. מה חשוב שיהיה בלוח אם: ניתן לאוברקלוק. RDRAM כמובן. שיהיה לו 4 כניסות IDE. AGP X8. כרטיס רשת בילט אין. ואם יש אז כ.קול עם יציאה אופטית. בקשר למעבד רק חשוב שיהיה של אינטל ועם HT. תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חפשתי באתר כולו טופיק שמתייחס לשאלה שלי אבל לא מצאתי, מעניין שאף אחד לא חשב על השאלה שלי או שכנראה זה עדיין לא מעניין אף אחד. לפני יומיים קראתי את הכתבה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=2006 לגבי AMD והמעבר לזכרונות DDR2: מה שאני מבין מהפסקה הזו זה שבגלל שהבקר זכרון מובנה לתוך המעבד A64 לכש-DDR2 יהיה שיקול רציני יהיה ל-AMD קל מאוד לעבור ל-DDR2 מאחר ואין צורך לשנות שום דבר בגשר הצפוני (לעומת אינטל) אלא רק לעדכן את הבקר המובנה במעבד ולמכור מעבדים חדשים עם תמיכה ב-DD2. בתקווה שהלוח אם שיש לאותו קונה פוטנציאלי יוצר עם נאמר 2 חריצים של DDR ו-2 חריצים של DDR2 הרי שכל שנותר לו לעשות כעת זה שני דברים: 1) לקנות מעבד A64 עם בקר זכרון שעובד עם DDR2 (ולנסות למצוא קונה למעבד ה…
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם של גיגהבייט GA-7VTHE PLUS משהו הצליח לבצע אוברקלוק עם הלוח הזה או דומה לו? אם כן כמה?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, אני בונה לאח מחשב שישמש בעיקר למשחקים! מנקודת הנחה שיש לנו תקציב ממש מוגבל ולקחתי חלקים לא הכי חזקים (חוץ מכרטיס מסך שלקחתי TI4200) עכשיו החלטתי ללכת על הAMD ATHLON XP1800 (בגלל המחיר שלו..ובגלל שהוא עדיין סוחב את כל המשחקים הקיימים) וזכרונות DDR 266 (הריי עם XP1800 לא אוחל לנצל את ה333 ושיהיה הבדל מורגש ..) אני גם צריך לוח שיהיה בו כריס קול מובנה שזה גם יחסוך לי מקניית כרטיס קול. ראיתי את הלוח של אפוקס: EPOX 8KHAL+ KT 266A שהוא ממש זול ואני חושב שהוא מתאים לי בכל התחומים! חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים שום פיצרים בלוח רק שהוא לא יהיה איטי בהרבה משאר הלוחות היקרים.. אחי גם לא מתעניין בכלל בOC . השאלה שלי היא - האם הלוח הנ"ל כולל כרטיס קול O\B ? ומה …
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה המחשב שלי מתכבה מעצמו ישר אחרישה WIN עולה. המחשב מתפקד רק במצב SAFE MODE. לאחר בדיקת הטמפרטורת של המחשב.גיליתי שהטמפ' שנותן ה CPU DIODE היא (49c-) . רציתי לדעת האם אפשר לעשות רייסט לחיישן או כל פתרון אחר יתקבל בשמחה.(לפני שנלך לטכנאי) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כרגע E6600 והלוח שלי INTEL P965L אשר גם תומך במרובעי ליבה. אני מעריך שאני יכול למכור את המעבד בסביבות 800 שח כי יש עליו אחריות והכל ולקנות ב220$ את המעבד החדש. לא מתוכנן OC אבל הבנתי שאני חייב ספק של 600W לפחות בכדי להריץ את ה Q6600 ב 100%. האם כדאי למכור מעבד 1 ולקנות 1 אחר ועוד ספק שיעלה בסביבות 500שח נוספים או להשאר איתו? או, שכדאי לקנות ב 220$ ולמכור במחיר גבוה יותר בשביל הרווח? תודה.
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם! השוק מוצף בזיכרונות מיצרנים שונים ורבים. אנא עזרו לי לעשות קצת סדר בין היצרנים ולהבדיל בין האמינים והמוכרים לכאלה שלא כדאי להתקרב אליהם. מבדיקה שערכתי המחירים אינם תמיד הסממן. אנא דרגו לפי נסיונכם את השמות הבאים לקבוצות (א',ב' וכו'): Corsair,Kingston,Twinmax,OCZ,Samsung,Mushkin,Transcend,PQI,etc. ספיציפית אני מתעניין בזכרון DDR-II 667/800MHz 2x512. בתודה. ilil
-
- 19 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שם המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 למרות שאני כמעת בטוח שהמעבד שלי הוא 32ביט אני רוצה לדעת את זה ממי שמבין(אני יודע איך בודקים אבל אני לא בטוח עם זה נכון). אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם מסוג ASUS P8Z68 DELUXE באייבורי כחלק ממחשב שלם,כרגע אין להם את הדגם עם ה-PCIE3 האם להתעקש ולחפש לוח אם בעל פונקציה זאת או שזה לא יהיה משמעותי כלכך,עליי לציין שאני רוכש GTX580 כך שלא נראה לי שאני אחליף כרטיס מסךבשנה וחצי הבאות. תודה מראש לעונים גיל
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי צריך את עזרתכם בבחירת לוח אם חדש לסוקט 1155 2 דברים שחובה שיהיו הם HDMI ויציאה אופטית גמיש בתקציב אם יש צורך תודה
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח P5G41T-M LX ואני מעוניין לקנות לו זיכרון. השאלה היא אם הוא יוכל לעבוד (גם אם בפועל במהירות נמוכה יותר) עם זיכרון של 1333Mhz? כי על פי הנתונים בחוברת ה FSB אמנם תומך עד 1333Mhz, אבל מבחינת זיכרון הוא תומך ב 1333Mhz אחרי OC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
או APU זו סתם צורת חישוב וזה לא צריך לעניין אותי איך החישוב מתבצע? כלומר כל מה שמעבד אינטל יכול בלי APU אמד עושה עם זה, ומה שבסוף קובע זה רק הבנצ'ים... תודה.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי. שימוש במערכות crm מיושנות וכבדות, שימוש כבד ב chrome וכו... המחשב מיועד להחזיק 5-7 שנים לכן חשוב לי מפרט עמיד מתלבט בין לפנטיום 5xxx לבין i3 שעולה עוד כמה מאות שקלים ותוהה אם שווה את ההפרש. ובאותו קונטקסט ניתן לשאול היום האם מי שקנה פנטיום 2xxx לפני 5 שנים לא היה מוטב לו שישקיע עוד ל i3 דור 4 עם השימושים של היום
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
- 2 followers
-
-
אחד משיתופי הפעולה הכי לא צפויים בשוק החומרה מקבל פירוט רשמי באחד מאתריה של אינטל, שעשוי להעיד על השקה מעשית קרובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע עובד עם phenom II 965 בOC קטן של 3,8GHZ .. הלוח די מגביל אותי. למרות שעדיין לא נתקלתי בבעיות של איטיות או ביצועים נמוכים ולא נסבלים, הphenom מתחיל להראות את גילו. בתקציב של 1700 ש"ח חשבתי על שילוב של לוח Z87 וה4670k שילוב שיניב אוברקלוק מכובד ושיפור ביצועים ניכר. הבנתי שאמרו לצאת ריפרש בקרוב לסדרת ההאסוול (סדרת הK רק מאוחר יותר) , ואולי גם AMD יציגו משהו ששווה לדבוק בהם. האם יש כדאיות בקניה כרגע? או להמתין למשהו חדש?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה מהיום: http://hwzone.co.il/news/135876 צפוי לצאת דגם כדאי משמעותית מה-I5-2500K בזמן המאוד קרוב? הדגש הוא על ביצועי ת'רד בודד ויכולת OC בחישובים מתמטיים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע זיכרון ראם במחשב הנייח של 4GB אני הבנתי שאם אני רוצה לשדרג זיכרון RAM ל8GB רצוי להביא עוד סלוט של 4GB מאותה חברה של הזיכרון הקודם? זה נכון? או שאין משמעות בכלל? האם זה קריטי? כי יש לי של חברת CEON (לא שמעתי עליה בכלל...) ואני לא מוצא כרטיס נוסף שלה עם אותה מהירות..
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-