עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sdodly,

שלום לכולם. אני בונה כרגע מפרט עבור מחשב לפיתוח תוכנה וצפיה בסרטים בתקציב סביב ה-2500 ש"ח. חשוב לי לאפשר עבודה עם שני מסכים + אפשרות ל-SSD בעתיד. אין לי צורך ב- OC. המפרט כולל מעבד i5 4590. לגבי לוח האם, מעיון בפורום שמתי לב לפופולריות הרבה של ה- Gigabyte GA-H81M-HD3. שאלותי: 1. מצויין שיש לו יציאות VGA ו- DVI. האם זה אומר שניתן לחבר אליו שני מסכים במקביל (או שזה מאפשר רק חיבור אחד מבין השניים)? 2. מצויין שיש לו גם יציאות HDMI ו- Display Port. מה זה Display Port? 3. במידה והלוח לא קיים במלאי של החנות, האם תוכלו להמליץ על לוח איכותי אחר בעל נתונים דומים? 4. איזה קירור שקט יכול להתאים למעבד הנ"ל? מה המלצתכם? רוב תודות...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nemesis,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2736&p=1 לא מאוד מקיפה, ומדידת הפריימרייט במשחקים נעשתה ברזולוציה נמוכה מדי לטעמי אבל עדיין מדגים מצויין למה מקומם של חדי הליבה בפח. עריכה: אגב, מה שמאוד מפתיע הוא צריכה ההספק הגבוהה יותר מאשר המעבדים המהירים יותר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, ברשותי כרגע 4 סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון של קורסאיר שהלכו לעולמם ואני צריך זכרונות חדשים. הלוח שברשותי הוא : GIGABYTE P35C-DS3R REV:2.1 אמרתי אם כבר אני מחליף אז לDDR3 שהעלות שלו נמוכה וגם המהירות יותר גבוהה מDDR2. העניין הוא שהלוח אם די ישן.. משהו כמו 4 שנים, ואני לא יודע אם הזכרונות האלה שאני רוצה להרכיב יתאימו ללוח אם. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14962 - המוצר הנ"ל יתאים? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות סט של 2 ג'יגה וראיתי בפנדה שני סטים שהמליצו לי עליהם. רציתי לדעת איזה מבין שניהם עדיף. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2233_2234&products_id=14775 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 הראשונים יותר זולים וגם התיזמונים שלהם יותר טובים אבל החברה לא ממש ידועה (TEAM) לעומת OCZ שהיא יותר מוכרת. אז תעזרו לי להחליט ???

5. לפי המחיר באקסלנט הוא עולה קצת יותר מ2000 ש"ח (T-BRED 2200). והפנטיום 4 2.26B עולה 1700 ש"ח. חומר למחשבה? AMD תמיד היו זולים יותר.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי את הלוח GA-M61P-S3 המחשב קצת איטי וגם קצת ישן אז חשבתי לשדרג לו את הזכרון. ראיתי שכבר מוכרים DDR3 ורציתי לשאול: האם מדובר בהבדל משמעותי בין DDR2 ל-DDR3? האם זה מתאים ללוח שלי? האם כדאי להעדיף אותו? אני חושב שמתישהו בשנה הקרובה אחליף את המעבד ואולי גם את הלוח אז אם אני קונה עדיף שיהיה משהו שיוכל לעבור איתי למחשב החדש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10146

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by alord,

שלום למעשה החלטתי לרכוש את ה p35-ds3[glow=red,2,300]L[/glow] [glow=red,2,300]אבל [/glow] אז ראיתי בדגם ה-R נתון מעניין שאני מתקשה להבין את חשיבותו. לגבי הFSB 1600 אני לא מבין את המשמעות, אמרו לי שזה קשור למעבד... בראיה לעתיד אם אני מתכוון לרכוש מעבד 4 ליבות חדש יותר , האם הלוח הזה עדיף על דגם הL? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Knopix,

על כמה איבוד ביצועים מדובר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם , הדבר היחיד שנשאר לי להסגר עליו הוא מעבד ולוח אם . אני רוצה לוח אם chipset H87 , יש לי רק 2 דרישות מהלוח : 1) 4 סלוטים DIMM לזכרון 2) פלאג פנימי ל SPDIF out (אני חייב להוציא סאונד מחיבור coax) (יש לי את המתאם אצלי כבר מחובר בלוח האם הנוכחי). חוץ מזה , אני מעדיף שהלוח יהיה של חברה טובה ,מוכרת ואמינה ועם כמה שיותר אחריות (אני מניח שזה משאיר אותנו עם ASUS ו GIGABYTE? ) אחרי שלוח האם הותאם נשאר להתפרע עם המעבד. אני לא מתכוון לעשות OC , מתכנן לשחק בעתיד (כרגע אין זמן) והוא ישודך לכרטיס מסך בן שנה : AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE אגב , אני מניח שזה משאיר אותנו עם i7-4770? נ.ב פתחתי תרד' דיי דומה אתמול שדיבר גם על זכרונות , אבל שם עדיין לא ידעתי שאני רוצה H87 ועכש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט באתר היצרן הלוח תומך ב CF בלבד ולא תומך ב SLI. האם זה באמת אומר שלא ניתן להתקין עליו מערך SLI? או שזה סתם סוג של שת"פ שיווקי בין Gigabyte ל- ATI?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא, אני לא הולך לקנות את הזכרונות האלה. כבר יש לי אותם ואני רוצה להוציא מהם את המיטב. אז ככה: כמו שאמרתי, מדובר בזכרונות ג'נריים של קינגסטון, במהירות 400mhz ובתזמונים 3-3-3-8 (סטוק). מישהו יודע מה המתח המקסימלי שנחשב בטוח בשבילם? ועל איזה באס?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by urielka,

לוח אם עם כ.מסך מובנה(nforce 2) שיהיה טוב לאוברקלוקינג מעבד amd althon הכי זול אבל טוב לאובר קלוקינג 256 mb זכרונות טובות לאוברקלוקינג שיצא כמה שפחות אם אפשר פחות מ800 ש"ח(חייב שיהיה כרטיס מסך און בוארד מבוסס על nforce 2 כלומר Geforce4MX)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לאחר שלא הצלחנו לקבל שום רמז לקיומם בתערוכת Computex 2018 - תערוכת החומרה האירופאית הגדולה ביותר מסומנת בתור היעד החדש להשקה של דגמי Coffee Lake מובילים לכתבה

15. Started by Avi952,

סדרת האקסטרים תוכרז ב-11 באוגוסט :jump: מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20080808044720_Intel_Core_i7_Intel_Sets_the_Official_Brand_Name_for_Nehalem_Chips.html

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה קניתי את המשחק Call of duty: Ghosts המינימום שלו זה 6gb ראם, לי יש רק 4 והמחשב כולו כבר ישן... רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את הראם ל6 במחיר קטן יחסית ? מה אתם ממליצים ? שיעבוד טוב עם מה שיש לי היום מוכן יד 2 גם.. לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 זכרונות קיימים G.Skill DDR2 4096MB (2480MBx2) 800mhz CL 4-4-4-12 Pl Black מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gupo,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ונראה שהתלת ליבתי של AMD הוא הבחירה הכי כדאית בשבילי. כרגע יש להשיג רק את ה-Athlon II X3 450; האם כדאי לחכות שה-455 יגיע לארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nadaviz,

יש לי שני סוגי זכרונות, סמסונג 512 בתזמון 5-5-5-13 ו- 1024 בתזמון 5-5-5-15. התדר המקסימלי של שניהם הוא 667 אבל ביחד הם נותנים 553. זה ניתן לפתרון מבחינת ביוס או כל דבר אחר?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by the flying sanwich,

האפשרויות מגוונות, ההחלטה קשה, ואני רוצה נימוקים בבקשה, כי אני עוד שבוע קונה מחשב ואינני יודע במה לבחור! CROSAIR (אוברקלוקר מובטח, אבל מחיר יקר נורא!) WINBOND BH-5 (אותו צ'יפ של corasir אבל אין לי הבטחה לOc, חוץ מזה שצריך לקנות לו צלעות קירור במאה שקל!) TWINMOS (שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל גם להם צריך לקנות צעלות קירור! ככה שההבדל מחירים איננו משמעותי)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Jesper,

לשימושים ביתיים רגילים, וקצת משחקים פה ושם? אני קונה מחשב בתקציב של 5000 ש"ח. האם המעבד הזה יספיק לי או שמומלץ לקחת יותר (מובן שתמיד עדיף מעבד יותר טוב, אבל האם זה באמת נחוץ, בהתחשב בכך שאני לחוץ בתקציב)?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתכנן מחשב AMD, לוח אם כנראה Asus A8N-E, ואני רוצה 2GB של זכרון מהיר. בגלל שאני לא מתכנן OC מטורף (אני אנסה לעשות OC, ואם זה לא הולך, אז לא נורא מבחינתי), לדעתי עדיף זכרון שעומד בתזמונים טובים מאשר זכרון שעומד במהירות שעון גבוהה יותר (כמו לדוגמא זכרונות DDR של OCZ שמתכוננים לעמוד גם ב-500MHz). האם אני בכיוון הנכון? ובהמשך לקו מחשבה זה, מה דעתכם על הזכרון הבא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5098 ומה זה בכלל ה-HyperX הזה!?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hen1235,

שמתי לב שהמחירים ללוחות אם תומכי DDR3 והזיכרון עצמו, ירדו משמעותית ואפשר לקנות אותם במחיר זהה ל-DDR2. מעבד: AMD Athlon II X3 425 Processor 2.7Ghz 1.5Mb BOX AM3 (אנסה לשחרר את הליבה ה-4) לוח אם: GA-MA785GM-US2H תואם DDR2 או GA-MA785GMT-UD2H תואם DDR3 הפרש המחירים בין הלוחות הוא 30 ש"ח לכל היותר. הפרש המחירים בין סט זיכרון בנפח 4G של DDR2 לבין DDR3 עומד על 60-70 ש"ח. הסטים הנבחרים הם הפשוטים ביותר. DDR2 במהירות 800MHZ CL5 ו-DDR3 במהירות 1333MHZ CL9 סה"כ שילוש מבוסס DDR3 מתייקר בכ-100 ש"ח. מה אתם אומרים? שווה לקנות DDR3 או שעדיין לא בשל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shlomik_i,

שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי במחשב 512MB ואני רוצה להגדיל ל1024MB (להוסיף עוד 512MB) מהם החברות הכי טובות של זיכרונות פנימיים? איזה זיכרון הכי כדאי לקנות (הבנתי שיש הבדלים בין כל אחד לאחד בלי שום קשר לזיכרון עצמו) ומה ההבדלים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם לשפוט מהכתבה שעשה בריאן מ- yes tech city, הדברים נשמעים פסימיים:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים