עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום יש ברשותי מחשב נישא של HP עם 256 מ"ב זכרון 333 אני לא בטוח אם זה 333 מגה הרץ או ddr333 שזה בעצם 266 מגה הרץ אם אני לא טועה. אני מעוניין לקנות תוספת זכרון של 1 גיגה. ראיתי בזאפ שהמחיר הכי נמוך לזכרון לנייד 1 גיגה הוא 788 ש"ח לזכרון 533 מגה הרץ. האם כזה זכרון יעבוד על הלוח של הנייד הזה במקביל לזכרון הקיים ? אני יודע שאם כן אז שניהם יעבוד במהירות הנמוכה מביניהם ולגביי זה אין לי מה לעשות השאלה אם הוא יפעל בכלל מבחינת מתחים וכו'.. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by L1ron,

הזמנתי מחשב עם המעבד intel i5 1050k ולוח של p67-ud3 של GA. המוכר הסביר לי שיש בעיה מסוימת עם הלוח הזה, אבל יש לי אחריות ל3 שנים ולא משנה מה יקרה לכל רכיב במחשב ,הוא יוחלף . יש לי אפשרות להחליף חלק עד מחר. האם להחליף את הלוח אם לדעתכם?למרות שיש בעיה בלוח ,בכל זאת לא בטוח שזה יקרה , וכנראה שעם תהיה בעיה ,בעתיד ישימו לי את הגרסה המסודרת של הלוח, לא? מקווה שהבנתם. לירון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם. מימשתי אחריות על לוח שהיה לי, וביקשתי לשדרג את הלוח לאחד מהלוחות הבאים שנמצאים ברשימה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2691,2954,3024 בעל החנות שביצע את השדרוג מול היבואן, אמר שהצליח להשיג לי את הדגם הזה GA-EG41MF-S2H שהוא הדגם השני ברשימה, אבל לבסוף הוא שלח לי את הדגם השלישי ברשימה GA-73PVM-S2H מה אתם הייתם מעדיפים למחשב שישמש רק כHTPC והורדות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by itsik2525,

זאת אומרת ניתן להזמין אותו והוא עולה רק 1190 שקל! יש שאומרים שהוא אפילו יותר טוב מה P5W DH Deluxe(בגלל יכלות הoc הגבוהות שלו) שהוא עולה יותר ממנו בכ-500 שקל. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3629 הנה פה יש עילו סקירה קטנה ונחמדה: http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=129069 אז מה המחליף הבא של P5W DH Deluxe???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Piyono,

Hi, sorry to be typing in English... my command of the Hebrew Keyboard is still pretty poor. I just got to Yerushalayim from Toronto. I brought my computer with me thinking that I'd reassemble it when I got here. It would have been ok if not for the fact that my motherboard died on the trip. I can't afford a new computer right now and I'm having trouble finding a replacement for this mobo in the stores becaause it's 5 years old. I'm hoping that MAYBE someone in the Israeli enthusiast community will have a suitable replacement I can have or buy. My motherboard, zichrono lebracha was a Gigabyte GA-7N400 Pro 2 v2.0 if anyone has this board or a similar board based on the nVi…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש מפרט במיוחד ל HTCP + HD וגם קצת משחקים.. אני מתלבט בין מפרטים דיי דיומים גם במחיר וגם בבצועים חשוב לציין שברצוני לעשות OC.... אז ככה: E2180 GA-G33M-S2L http://www.gigabyte-usa.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2612&ProductName=GA-G33M-S2L 2GB 800HZ או Athlon 64 5000+ MA78GM-S2H AM2+ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 2GB 800HZ נכון להיום אני יודע שINTEL יותר טובה בOC אבל השאלה עד כמה? ואם לא בהרבה אז אין לי בעיה להתנסות ב AND אני לא מחפש לעבור את ה3GHZ תודה לעונים..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hen1235,

שמתי לב שהמחירים ללוחות אם תומכי DDR3 והזיכרון עצמו, ירדו משמעותית ואפשר לקנות אותם במחיר זהה ל-DDR2. מעבד: AMD Athlon II X3 425 Processor 2.7Ghz 1.5Mb BOX AM3 (אנסה לשחרר את הליבה ה-4) לוח אם: GA-MA785GM-US2H תואם DDR2 או GA-MA785GMT-UD2H תואם DDR3 הפרש המחירים בין הלוחות הוא 30 ש"ח לכל היותר. הפרש המחירים בין סט זיכרון בנפח 4G של DDR2 לבין DDR3 עומד על 60-70 ש"ח. הסטים הנבחרים הם הפשוטים ביותר. DDR2 במהירות 800MHZ CL5 ו-DDR3 במהירות 1333MHZ CL9 סה"כ שילוש מבוסס DDR3 מתייקר בכ-100 ש"ח. מה אתם אומרים? שווה לקנות DDR3 או שעדיין לא בשל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. עם שבבי Whiskey Lake מרובעי ליבות, כרטיס מסך של NVIDIA ותג מחיר שמתחיל ב-1,000 דולר - ה-Matebook 13 החדש הוא כנראה אחד מניידי הפרימיום המעניינים ביותר ב-CES 2019 לכתבה

9. Started by idans94,

ברשותי סטיק של זיכרון sdram 1gb במהירות 133Mhz ורציתי לדעת כמה שווה ה"דינוזאור" הזה כיום, ועד כדי כמה היו נדירים סטיקים בנפחים כאלו בזמנו של הsdram. בנוסף העלתי תמונה של הסטיק אולי זה יעזור לקבוע את ערכו: http://www.siz.co.il/my.php?i=wm1zyqndq5q4.jpg תודה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כיצד מחשבים את נפח הזיכרון? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mosdef,

שלום חברים , שמעתי שפה אנשים מבינים עיניין אז ... איזה לוח אם יתאים לקונרו שלי ? לא אכפת לי חברה אבל הבעיה שלי היא למצוא לוח אם במסגרת של 700 שח מקסימום כולל DDR2 667 ( לא צריך 800 ) תמיכה בכרטיס מסך עתידי עם PCI-X ( לא זקוק ל SLI ) וה Tricky part היא שתהיה תמיכה גם בכרטיס מסך העכשווי ( Radeon 9600 pro ) שהוא AGP ... תודה ואם אין לוח אם כזה , מה שממש ידפוק אותי בכיס .... אז אפשר המלצה על כרטיס מסך "בסדר" ( אני לא משחק אף פעם בהגדרות גראפיות מטורפות גם ככה ) בסביבות ה 600 שח ? שיתאין ללוח אם .... שאלה אחרונה ... איך הספק כוח הזה : Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היום ה14 צצו היום ביקורות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eegg,

אני רוצה לוח אם שבינתיים יהיה עליו מעבד פשוט(פנטיום d בסביבות ה300 שח) אבל שבעתיד אני יוכל לשדרג ל core 2/פניטיום 4. מחיר זה בערך 400-450 ורצוי גודל atx תודה על כל עזרה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב הנייח שלי. לוח האם הינו Intel DH67BL עם chipset -H67-B3. לפי המפרט הטכני של הלוח הוא תומך עד 32GB כאשר הגודל המקסימלי של יחידת זכרון הינו DDR3-1333MHz 4Gb. וכאן מגיעה הבעיה: כיוון שישנם ארבעה slot - ים אז 4x4=16Gb. בד"כ אינטל אינם טועים, האם מישהו יכול להסביר לי מהיכן נובצע ההפרש ? כמו כן אשמח לקבל המלצה לסוג הזכרון המומלץ. כרגע הזכרון שיש לי כרגע הינו 2 יחידות של DDR3-800MHz של Samsung אני מעוניין להחליפו ב - 4 יחידות חדשות. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם צילמתי את מפרט המחשב שלי אני מעוניין בשידרוג הזיכרון ל 8 ג'יגה ? או כמה שאפשר הכי הרבה... אבל לא יודע אם הלוח אם תומך בגודל כזה..?

16. 1. כרטיס רשת:מובנה מבית Killer מדגם E2205, כולל תעדוף תעבורה תוכנתי למשחקים מה זה תעדוף תעבורה למשחקים ? משחקים ספציפיים ? האם זה כולל סטרימינג של סרטים ? האם צריך לתכנת את זה ? 2. באופן מעט מפתיע, מערכת הספקת הכח למעבד בלוח האם הזה היא מהפשוטות ביותר שראיתי, ממש כזאת שעונה על דרישת המינימום. היא בנויה משלוש פאזות. כל פאזה מכילה מייצב מתח וסליל אלקטרוני (הקוביה). מה זה אומר ההספק הזה מהפשוטות שיש ? מה זה הספק כח מורכב ? מה נותן ? שעונה על דרישות הגבוהות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הי, שלום.. חג שמח אנשים.. ניתקלתי בבעיה שמשגעת אותי.. התחיל בזה שאני מקוה שזה הפורום המתאים לאשכול מהסוג הזה ואם לא אז קבלו את סליחתי מראש , ואם אפשר בבקשה מנהלים תעבירו לפורום המתאים.. טוב אז ככה: למחשב שלי מחובר עם כרטיס TV איכותי וידאו בחיבור קומפוננט לקחתי על עצמי להמיר לכל המשפחה את כל קלטות הוידאו הישנות של כל האירועים המשפחתיים לקיבצי מחשב (AVI) מה שאני עושה זה, מקליט את תוכן הקלטת וידאו למחשב בקובץ MPEG עכשיו קובץ הוידאו נוצר בנפח עצום של כמה ג'יגות (שעה וחצי סרט = בערך 20 ג'גה) אני משתמש בתוכנה GordianKnot כדי לקודד ולהמיר את הקובץ לAVI בגודל נורמלי של כמה מאות מגה עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין ועבד בסדר , זאת אומרת שסרט שאורכו היה שעה וחצי לקח לקודד …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום בבנית מחשב משרדי 80% סרטים 20% מבוסס אינטל E7300. מחפש לוח ללא RAID ללא OC או משחקים. שיתן תמורה מלאה ביחס לשקל . כדי להוזיל עלויות הבנתי שלמטרתי, לוח עם עם כרטיס גרפי יתן יחס נאות של עלות לתועלת. המטרה למצוא לוח אם כדוגמת ה 780G המהולל. שיתן את המירב בסכום 300-800 ש"ח. האופציות 1. GA 73PVM-SH2- פיצרים אידיאליים בשבילי, שאלה של ציפ מיושן? עשה את שלו? או עדיין כוחו במותניו? 2. P5N7AVM - לא חושב שהיגיע לארץ. 3. DG45ID - כאמור OC לא מעניין! גרפי של אינטל יחסית חדש, לא התבלט בסרטים, אך אמינות של אינטל. 4. G45/(43)/MS2H - כרטיס של GF תוצאות טובות יותר בסרטים. מהאינטל. אולי כדי לחכות לGF9300 שקיבל ביקורת טובות בלדוגמא ב ANANDATECH בבדיקה אומנם יש שיפור בפ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by guy86222,

הזמנתי מחשב בחנות מחשבים כולשהיא דרך האינטרנט, עם מפרט ספציפי ומפורט.. כצפוי, המחשב הגיע עם מפרט שונה. הייתי אמור לקבל מעבד 3 GHZ, וקיבלתי מעבד 1.8 GHZ. כול מה שלמנהל החנות היה לומר זה שאמנם לא היה בסדר ששינו את המפרט בלי להודיע מראש, אך הם למעשה צ'יפרו(!!) אותי.. כי הרי הם שמו לי מעבד 1.8 GHZ אבל מסוג חדש והרבה יותר מודרני ומשוכלל שיש לו פרונטים וניוטרונים ופצצות מרגמה .. השאלה היא, האם הוא צודק או שהוא מרמה? כי לאדם הפשוט, זה שקצת מבין אבל לא יותר מדי.. מעבד של 3 ג'יגה הרץ אמור לעבוד יותר מהר מ1.8 ג'יגה הרץ.. אז על מה מנהל החנות מדבר? מה שהזמנתי : Intel® Celeron 3.0GHZ LGA775 64BIT 512kb cache , 533 Mhz FSB SPEED מה שקיבלתי : Intel® Celeron 1.8GHZ LGA775 64BIT 512kb ca…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מעבד - Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1178 לוח אם - ¤ כרטיס זיכרון - 690¤ - Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 כרטיס מסך -nVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCIe - ¤857 כרטיס קול - Creative Live 7.1 24Bit - 183¤ ספק כוח - 360 ¤ - TOP-550P5 Topower צורב דיוידי - DVDופנימיוGSA-4167BוLGו16וXו 177¤ כונן קשיח - ¤518 - Western Digital WD3200KS SATA2 מארז - POSEYDON SILVER/BLACK TOWER CASE FUN 120MM LED FUN ¤489 מערכת קירור - ¤ צריך בעיקר המלצות ללוח אם... אני גם רוצה בעתיד להוסיף עוד כרטיס מסך כזה אז צריך לוח אם בהתאם ! מחפש לוח עד 1000 שקל אוליי טיפה יותר דרך אגב אני קונה הכל מזאפ. (אז תבדקו כמה עולה לוח כזה בזאפ תודה.)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by WhiteTigerK,

שלום לכם, בשבוע הקרוב אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ובהתחלה הייתי סגור על הלוח 965P-DS3 של GIGABYTE. לאחר זמן מה ראיתי שיש 2 דגמים נוספים של אותו לוח - revision 2.0 ו-revision 3.3. לפי ההשוואה שלי בין 3 הדגמים, ולפי מה שקראתי בפורום הזה, אין הבדלים משמעותיים בין הלוחות, מלבד שינוי בדגם כרטיס הקול, והיכולת של ה-revision 3.3 לתמוך במעבדים של 1333Mhz (מה שגם אמור להתקבל ע"י עדכון ביוס ?). אני מתכנן קניה ב-KSP ולהם יש רק את דגם ה-revision 1.0 או ה-revision 2.0 כאשר ההבדל במחיר ביניהם עומד על 130 שקל בערך, שזה לא מעט כסף בשביל רכיב בודד - לגביי ה-revision 3.3 נאמר לי שכרגע הם לא מתכננים למכור אותו אלא רק את 2 הדגמים 1.0 ו-2.0. האם יש טעם להתעקש על ה-revision 3.3 ואפילו לשקול לק…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nemesisx2,

הי חברה, אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים, גלישה ברשת ולראות סרטים. על איזה מעבד אתם יכולים להמליץ לי? אם זה לא בעיה אז גם לוח אם טוב, ושביחד זה לא יעבור את ה2000 ש"ח. ואם זה לא בעיה גדולה מדי, מישהו יכול להסביר לי מזה כל הsockets האלה וגם מזה AGP וPCI-e ומה יותר טוב. תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Moty_p,

Core i3 או ‏Core 2 Duo

25. יש לי לוח אם של GIGABYTE P55-UD5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3159#ov יש לי בוא 4 גיגה ראם וחשבתי לשדרג ל 8 או 16. מצורף דוח כללי של מה שיש לי במחשב מ EVERSET. ואני צריך המלצה לשדרוג הזיכרונות על סמך החומרה הקיימת. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים