מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
(מנהלים לא מצאתי מקום טוב יותר לשאול את זה - אם צריך תעבירו את זה לאן שצריך) אני צריך לפנות ליבואן/חנות או מה שזה לא יהיה בקשר ללוח שקניתי מחנות מסוימת וזה נפגם. אני רוצה לדעת איך השרות שלהם ואם יש עם מי לדבר שם ?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1.83GHz Intel Celeron M540 למחשב נייד מעבד סביר + או שדופק את המפרט אם המעבד חשוב לי ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מי לדעתכם יותר טוב ? האמת, שאין לי צורך בכל ה- Features שדגם ה-P מציע אבל שמעתי שהוא מאוד מוצלח ושהוא זכה בלא מעט awards לעומת אחיו הקטן ה- GA-7VAX שאין ברשת אף פידבקים עליו. האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות את הדגם ה- P היקר יותר? בברכת שבוע טוב לכל יושבי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והקיצר אני צריך שתביאו לי איזה דגם טוב של לוח אם לAMD סוקט 939 עד 900ש"ח רצוי של MSI נ.ב יש דבר כזה זיופים במעבדים של AMD או שזה רק שמועות..? ומה אני צריך לקחת בחשבון שאני קונה את הAMD ATALON 3200 64BIT הוא טוב או שלא?
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איזה לוחות תומכים/יתמכו בקונרו E6300 ומה יהיה המחיר שלהם בערך או מה הוא עכשיו? ואיזה סוקט הוא יהיה?
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה הלוח אם שהכי כדאי לקנות אותו למעבד i7 היום במחיר הזה. הייתי מעדיף לוח של ג'יגה ביט, אבל אם לא אז גם טוב...
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למה שאני עושה RESTART למחשב רשום לי שמהירות המעבד היא 2.4GHZ ושאני בודק בתוכנה CPU-Z או EVEREST הוא רושם לי 1.8GHZ לאן נעלמו 0.6GHZ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שינויי חומרה במחשב ובתור התחלה חשבתי להחליף את הזיכרון עכשיו יש לי זיכרון 256מ"ב DDR-SDRAM בהספק של 133מגה הרץ של קינגסטון. ולוח אם של MSI מדגם 6533. חשבתי על הוספה של זיכרון נוסף על הלוח אם שלי שהוא תומך ב-2 זיכרונות אבל מישהו הציע לי שלא כדאי להוסיף על הזיכרון הישן זיכרון חדש מהסיבה שהוא לא יעבוד טוב והישן יעכב את החדש. השאלה שלי היא ככה: מה אתם אומרים על זה? ומה אתם מציעים לי?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שיש לי זיכרון DDR 3 בנייד 2 GB איך אני מברר בידיוק איזה זיכרון זה מבחינת מהירות וכ'ו? יש תוכנה כשלהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE יש קונרו שיותר טוב מהמעבד הזה אבל ממש בקצת והמחיר דומה? (קונרו http://tweakers.net/nieuws/41855/Introductie-Intel-Conroe-in-twee-fases.html)
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ יותר טוב תוכנות כמו Eclipse, Android Studio וחבריהם. יש לי כונן SSD שאכן האיץ את המחשב אבל עדיין לא כמו שהייתי רוצה. האם אתם חושבים שמה שצריך כאן זה מעבד? זה המעבד שלי כרגע: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz זיכרון RAM 4GB
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי חיפוש בפורום נתקלתי בזה.. השאלה היא האם יש דרך לשנות את זה איכשהו, ג'אמפר אולי, הגדרות לזכרונות..? הבנתי שההבדלי ביצועים יהיו שווים את הטרחה... תודה.. בראל.
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בדקתי באתר של אינטל והם נראות זהות... מה בכל זאת ההבדל בינהם? מי יותר יקרה ואיזו מומלצת? אם יש g במקום ה-p זה כולל כרטיס גרפי מובנה? ויש הבדל בין pci ל-pci 2.2?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למה הוא רושם לי שאני משתמש בסוקט 754...יש לי בכלל AMD64 3500+ שמבוסס על וינצסטר ולכן זה לא הגיוני.... יש למישהו הסבר? לוח אם GA-K8NNP-9 נ.ב אני חושב שזה קשור לכאן כי זה משהו בקשר למעבד
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הורדתי עכשיו את העידכון האחרון של דרייברים ללוחות nForce2 האם יש צורך או ממולץ להסיר את הדרייברים הקודמים לפני שאתקין את החדש ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
טוב אפשר להגיד שהלוח שלי מת (פרטים בפורום תמיכה טכנית..) עכשיו על איזה לוח אתם ממליצים למעבד אינטל סוקט 478 800 MHZ התקציב עד 500 ש"ח (אם יהיה עוד כסף - אז אני אהיה יותר גמיש בסה"כ אני רוצה לוח טוב שיחזיק OC נחמד ,ויהיה איתי עד המחשב הבא - כך שאני לא צריך לוח "סוף הדרך" עדיפות גבוהה לDFI (עד עכשיו היה לי ASUS - הייתי די מרוצה - אין לי מושג למה הלך הלוח) ואם אפשר - מקום שמוכרים בו DFI בירושלים תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפי טבלת המחירים האחרונה של AMD, אפשר לראות שהמעבדים X2 4000 , X2 4400 ו X2 4800 (ועוד כמה) לא ירדו במחיר. היתכן שהמעבדים האלה ישארו באותו המחיר, אם מעבדים בעלי דגם חזק יותר עולים הרבה פחות (לדוגמא X2 4800 עולה 645$ ו X2 5000 עולה רק 403$). הכל התברר בזכות האתר Tech-Report שהודיע כי המעבדים של AMD עם 1M זיכרון Cache (לכל ליבה) ירדו מהייצור כבר בסוף הרבעון (כלומר עוד שבועיים). הסיבה לזה היא כנראה תוספת ביצועים קטנה יחסית עם הכפלת ה Cache. מעניין אם זה צעד חכם, ואיך המעבדים יראו ליד המעבדים המקביליים מ Intel.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקר במשחקים ושימושים כללים. לצערי לא מצאתי טבלאות השוואה.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מחיר המקסימום הוא 850 ש"ח איזה לוח יתן את הביצועים הכי טובים? ואני רוצה שגם יתאים לOC. תודה מראש לכל מי שיעזור !
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אם יש למישהו אותו או סקירה טובה איך הוא בתור לוח אם הוא יציב
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי באתר של GIGABYTE וראיתי שהe7400 לא מופיע ברשימת מעבדים המתאימים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2691#anchor_os למה הוא לא מופיע? אם זה לא אפשרי אפשר קונפיגורציה אחרת של לוח ומעבד בערך באותה הרמה של מה שרציתי. איזה זכרון 2 G מומלץ ללוח, רמת מחיר 250 ש"ח, לא למשחקים אבל שיהיה טוב תודה
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
והאם הוא כל כך משמעותי?
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , שני המעבדים האלה יעלו 316$ שהקונרו יוצא (כלומר בערך 1600 ש"ח בארץ). D960: Presler 3.6GHz/2MB L2 x 2800MHz FSB/DC מחיר עכשיו: 530$ (שיוצא הקונרו הוא יורד ל 316$ ) E6600: Conroe 2.40GHz/4MB L2/1066MHz FSB/DC והשאלה היא , מה יותר טוב? מה עדיף? תודה
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 3 הלוחות האלו 1. GIGABYTE EP45-DS3L Intel P45 2.GIGABYTE EP43-DS3 Intel P43 3. GA-EP43-DS3LR תודה,
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-