עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by בטיטi,

1. עד היום ידעתי שמערכת הפעלה 32BIT יכולה לנצל רק עד 2 ג'יגה זכרון, אתמול קראתי בפורום שהיא יכולה לנצל עד 3.2 ג'יגה, אך לא מצאתי לכך סימוכין באינטרנט. האמנם 3.2 ג'יגה, או 2 ג'יגה ? 2. אני ארכוש מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (ומעבד Q666), ע"מ לנצל את כל הזכרון עלי להתקין מערכת הפעלה 64 ביט, כלומר Windows XP 64BIT או Windows Vista 64BIT (?), האם המערכות הנ"ל יציבות מספיק ? (אם פורום אחר רלוונטי יותר, אשמח לדעת). תודה. עריכה : ראיתי שיש פורום WINDOWS :-)

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  2. רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by WazZzap,

שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב... ורציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק והאם ה 2.8 DUAL של INTEL יעשה צוואר בקבוק ל PX8800GTS 320MB

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by sufgi123,

יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p , ולא ברור לי מה bios איזה מתח מגיע לזכרונות . יש אפשרות להעלות את המתח בקפיצות של 0.05V. מישהו יודע איזה מתח מעביר הלוח לזכרונות ? זה קבוע בברירת מחדל או משתנה בהתאם לצריכה של הזכרונות ? יש תוכנה שבודקת את זה ? תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המניאק הנ"ל גונב לי חצי מהראם. יש לי 1GB מותקן אך הביוס טוען שיש לי 512MB. אני מאמין שזה בגלל הכ. מסך המובנה. הגדרתי IGD Graphics Mode - Disabled ו Initiate Graphics Adapter - PEG\PCI יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by the1500thmember,

חייב לציין, אם מישהו מחפש לוח אם שעונה כמעט על כל הקריטריונים, זה לוח אם מבוסס ביותר במחיר סביר לעומת התחרות. יש בו את כל התכונות שאפשר לצפות מלוח אם מודרני ועוד כמה, אפילו דברים כמו צלעות קירור ל-NVME שלא חשבתי שעושים לפני… ה-BIOS גם מאוד User Friendly, ולא דורש הרבה הבנה כדי לעשות Overclock ל-RAM או מה שאני יותר אוהב זה לשנות את המהירות של המאווררים כדי שלא יעשו רעש. מגיע עם PCIe 5 בשביל הכרטיסי מסך החדשים שהולכים לצאת, טונות של חיבורי USB, וויפיי הכי מודרני וכו’. למי שמשום מה רוצה לבנות מחשב חזק עם מעבדי Arrow Lake (בודדים כרגע אבל עדיין), אני ממליץ.

• 0 תגובות
    • 283 צפיות
  7. Started by dudu26,

והאם הקירור סטוק מרעיש מאוד? יש לי במחשב אחר פריזר 7 וכאשר הוא עולה לחצי הספק ומעלה, הוא מרעיש יחסית. לא מציאה גדולה לדעתי. האם יש סיבה להחליף את הסטוק אם אין OC? זה המפרט אגב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤631 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤469 כרטיס מסך: GECUBE ATI Radeon HD3850 512MB DDR3 OC - GC-XHD3850PG3-E3 ¤1022 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤436 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤168 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤261 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤220 ספק כוח: FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤225 הרכבת מחשב: הרכבת…

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by Mr.wiz,

האים יש דרך לאפשר תמיכה של usb ללוח פנטיום 1,2?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by oren12,

לוחות אם התומכים צ'יפ P35 + DDR2/3 Gigabyte P35C-DS3 ASUS P5K ABIT IP35 שלושתם נעים בין ה600-700 ש"ח ולא יודע מה לקחת איזה איש מחשבים לא המליץ לי על הלוחות של ג'יגהבייט..

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by GaLmgnT,

שלום לכולם במקרה יצא לי להכנס עכשיו לאתר של ג'יגבייט, וראיתי שייצאו לוחות חדשים לשבבי P35 של אינטל. השוותי בין 2 לוחות כוויכול "שווים", אחד מהם היה GA-P35-DS3 המוכר, והשני EP35-DS3 (שניהם rev 2.1). התוצאות זהות לגמרי. הנה הם הלוחות החדשים כוויכול: EP35C-DS3R EP35-DS3 EP35-DS3R EP35-DS3P EP35-DS4 אז לא צריך הרבה שכל כדי להבין שאלו כנראה רק "חידושים" ללוחות הנוכחים. מישהו מוכן להסביר לי מה מסמלת ה-E? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by parker,

כרגע הזכרון שלי הוא של סמסונג בתדירות של 400mhz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק במחיר שציינתי בכותרת. אשמח לקבל המלצות מכם p:

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  12. אם בלוח אם אם כרטיס קול מבונה אפשר לשים כם כרטיס קול רגיל?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  13. אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל אני חושב שהוספה של 512 RAM נוספים יכולה לתת שיפור לא מבוטל לביצועים. האם זה נכון? אם כן אשמח אם תוכלו לומר לי מה סוג הזכרון שאני צריך. תודה!

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by LiorZi,

שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע מתי צפוייה ירידת מחירים של מעבדי אינטל (ליבה כפולה) הערכות אומרות שבעוד חודש האם נכון הדבר, במידה וכן מה סדר הגודל של הירידה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. Started by shimronfio,

איזה מבין המעבדים עדיף? האם שווה להשקיע יותר בלוח אם מתקדם יותר וזכרונות DDR3 עבור המעבד החדש?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yonni,

מה זה RAID בלוח אם? ולמה צריך את זה? איך יודעים אם יש את זה בלוח?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Aviramel,

חברים שלום, אני צריך את עזרתכם בלבחור בין שני האפשריות הבאות: ASUS A8N-SLI Premium + AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray אל מול האפשרות של Intel Asus P5ND2-SLI Deluxe + Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 מי עדיף ולאיזה צורך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by חנוך,

יש לוח אם עם תושבת am2 שתומך ב ddr וגם ב ddr2 ? תודה למוצאים

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  20. עקב תקלה בעליית המחשב (המחשב עולה ומהסך לא נדלק), עשיתי איפוס לביוס. הבעיה שהעברתי את הג'אמפר למצב של האיפוס ובמקום להחזיר אותו לאחר כמה שניות למצב הראשון ואז להדליק את המחשב, הדלקתי את המחשב כשהוא עדיין במצב השני (מי שעשה את זה מבין מה אני אומר...) כשעשיתי את זה המסך עדיין לא נדלק, אבל אח"כ ניסיתי לנתק את ההארידסק ואז המחשב עלה והמסך נדלק אבל המחשבים עושה צפצופים של סירנה ויש הודעת שגיאה CMOS Checksum Error Defaults loaded ניסיתי לעשות שוב איפוס לביוס אבל זה לא עוזר. האם יכול להיות שהרסתי את הלוח אם ע"י האיפוס בצורה הלא נכונה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by weissby,

אז, מה זה? וניסיתי קצת ללמוד על זה במאמרים ולא כל כך הבנתי תכלס מה זה עושה.. מה המשמעות של זה, האם כשאני בוחר לוח אם הצ'יפסט זה דבר שאני צריך לשקול אותו בקנייה?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  22. Started by BoOoM2008,

עם הלוח אם הנל GIGABYTE GA-73PVM-S2H אפשר לבצע OC??אני צריך תשובה מדוייקת..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, שלחו לי הצעה לשדרוג מחשב הפיתוח שלי לCORE I3 - שלושת הרכיבים הם : 1. מעבד - Core i3 -530 2. לוח אם - Intel H55TC TomCove 3. זיכרון - 8GB DDR3 1333 שאלותי הן - 1. מעבד -- האם שווה לקחת אותו ולא מעבד Qxxxx חזק? 2. לוח - הבנתי שיש בעיות עם הציפסט 55 או שבמקרה זה אין מה לחשוש? האם יש לוח יותר טוב עבור המערכת? 3. האם משנה עבורי העובדה שהזיכרון הוא 1333 או 1066? תודה על המענה.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  24. ראיתי באיזה ידיעה שAMD תשווק גם את ה3800 בטכנולוגיה חסכונית בחשמל לAM2 אז השאלות שלי זה -ה3800 החסכוני בחשמל גם יהיה כפול ליבה? והשאלה השניה -מישהו יודע מה יהיה האבדל בין 3800 רגיל לAM2 לבין החסכוני בחשמל לAM2 ? מישהו יכול לתת לי לינק על הטכנולוגיה ועל מחשבים קטנים בבקשה? טוב זה לא לפורום הזה אבל אני שוקל בעתיד ליקנות מחשב קטן בגודל הפיזי ושקט אבל לא ניד ואני רוצה לדעת אם אפשר להרכיב מחשבים כאלה בלי ליפגוע הרבה בביצועים במישחקים ובעומק של הארנק?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  25. היום אני נוסע לקנות אחד מהם... צריך לדעת אבל מה מהם לקנות, הבדל של 50 שקלים ביניהם אז ממש לא משמעותי המחיר. מכאן - http://www.tms.co.il/cat/412/394:1336 Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 קישור: http://www.corsair.com/vengeance-low...4a1600c9b.html VS. Corsair 16Gb Kit (4GX4) DDR3 1600 CL9 X79 QUAD http://www.tms.co.il/product/10887 אליו אני לא מוצא קישור שאני בטוח בו באתר של corsair. צריך עזרה דיי דחוף לבחור אחד בינייהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.