מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בקשת לוח אם: לוח נוכחי: Intel Smackover DX58SO מעבד: Core i7 920 OC: אני רוצה לבצע בהמשך שתהייה לי את האפשרות. ספק כוח: FSP700-80GHNDDR (זכרונות): Kingstone 2gb x2 דגם מארז*: 101 soprano rs thermaltake תקציב: 900 פחות או יותר SLI / CF: CF חנות מועדפת: Tms / Ksp בקשות מיוחדות: יש לי מעבד triple channel memory עכשיו הלוח אם שיש לי עכשיו לא תומך את ה triple channel memory ואז נוצר לי צוואר בקבוק המעבד שלי לא ממצא את כל היכולות שלו אז אני מחפש לוח אם שיהיה מותאם למעבד שלי ושיתן לו לממש את כל היכולת שלו. סיבת הקנייה**: רשמתי למעלה בבקשות מיוחדות.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב,אני מעוניין לקנות לוח אם ואיני יודע מה יהיה הכי מאוזן למפרט. אני צריך לוח אם שיתמוך טוב בחומרה,4 סלוטים לזכרון,צ'יפסט 67,מחברה:GIGABYTE. מעבד:I5 2500,חשוב לי לציין שאני לא אעשה אוברקלוק למעבד. כרטיס מסך:GTX 570. בנוגע למארז:אני צריך שתמליצו לי על לוח אם שיתאים למארז הזה:LNCOOL K62R ולמארז הזה:LANCOOL K59B. למה אני אומר להתאים?כי ל-K59B יש USB3 לעומת K62R שלו אין,אז אני צריך שזה יהיה בהתאם. חנות:תמליצו לי לוח אם מחנות TMS כי שם אני קונה. תקציב ללוח אם:לא יותר מ-470 ש''ח. ואם אפשר הסבר קטן מה ההבדל בין צ'יפסט 67 לבין 61,תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טופס שדרוג: תקציב: מהו תקציב לשדרוג המחשב? 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? אין חריגה מטרות השדרוג: מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל מערכת הפעלה: באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32bit או 64bit מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 זיכרונות: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כרטיס מסך: MSI GTX 970 דיסק קשיח: ) Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120m…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים שלום, ברצוני לשפר קצת את המחשב, האם תוכלו לתת המלצה לשיפורים הבאים: 1. זכרון (נפח כמה שיותר גדול אשר מתאים ללוח האם הנוכחי). 2. כונן SSD. 3. סוג של מנגנון קירור? 4. לשפר את כרטיס המסך? 5. שיפור מעבד\לוח אם? או המלצות למה ניתן ואיך לשפר את התצורה הנוכחית. אני מצרף בתמונות את הפירוט של המחשב הנוכחי שנוצר דרך CPU-Z. כרגע יש לי כונן ראשי מסוג SSD בגודל 120 ג'יגה ונותרו בו כ17 ג'יגה פנויים:\, כונן משני בגודל 600 ג'יגה וכונן נוסף בגודל של טרה בייט. השימושים העיקריים של המחשב: * תכנות - אני עובד עם מספר IDEים וחלקם כבדים - למשל VS2015. * גלישה * טורנט * צפיה בסרטים. תודה על…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב ורציתי להתיעץ איתכם. המפרט הנוכחי: מעבד: ATHLON 64 7750 DUAL CORE 2.7 GHZ לוח אם: AM2+ כרטיס מסך: 9800 GTX+ זיכרונות: CORSAIR 800 MHZ 2X2 GB ספק: HUNTKEY TITAN 650 דיסק קשיח: 500GB מסך: 22" 1050*1680 אז חשבתי על אפשרות לשדרג את המעבד, ספק, לוח אם וזיכרון ראם. התקציב הוא 1650 עם חריגה ל-1890. חשבתי על אפשרות כזאת: מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪899 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪256 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 סה"כ מחיר לכל…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים של gigabyte GA-K8NMF-9 GA-K8NF-9 הבנתי שלשני יש יכולת רשת יותר טובה (לא 10/100 אלא 1000?? ) האם זה נכון והאם יש עוד בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי כולם אז ככה אני ממש נמצא בנקודה שאני לא מבין טוטאלית איך בעצם ה-I7 עובד כל אחד אומר לי דברים שונים לגמרי.. אז אני מבקש אם אתם יכולים לתת לי הסבר מפורט שמסביר בעצם איך ה-I7 עובד עם כל הליבות הוירטואליות והליבה הגראפית והכל בעצם. ועוד שאלה..מה ההבדל בין ה-I7 2600 ל-2600K כנ"ל לI5 52500 ל-2500K. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על הזכרונות הללו ולמה הם כל כך יקרים? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=C4G1333C9V לי למשל יש את אלה (6GB אבל אני מביא 4GB להשוואה מדויקת בנפחים) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1921 אז מישהו יכול בבקשה לומר לי למה הראשון עולה הרבה יותר כסף? בגלל קירור מובנה (ככה נראה מהתמונה או שזו רק מדבקה)? יש להם אותם נתונים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם כל התכונות שיש ב - P8Z68 Deluxe/GEN3 s1155 - ASUS יש גם בדגם היותר טוב ה: Maximus IV Extreme-Z s1155 - ASUS ? ואם כן , האם ההבדל הוא מאד משמעותי בביצועים ? שאלה שנייה : ומבין שני הדגמים הנ''ל של אסוס , האם הדגם הזה Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 for 1155 יותר טוב מהם ? שאלה עקרונית לפני הרכבת מפרט - תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
עד אתמול הכל היה טוב, כשבskypc היה את Gigabyte GA-M720-US3 אבל היום בדקתי וכבר אין להם אותו אי אפשר להתקשר אליהם עכשיו כי סגור אז אני מבקש דגם של לוח שמקביל אליו / דומה לו (גם במחיר) תודה (:
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני זקוק נואשות למחשב נייד נורמלי - שעובד קצת יותר מהר משלי . ולא נתקע כמוהו . (כעת אני עובד עם atom ) לפי הצרכים שלי יספיק לי intel i3 או i5 אבל הבנתי שמעבדי amd זולים הרבה יותר. האם יש מישהו מהמומחים כאן שיוכל לכתוב לי איזה מעבד ב AMD שווה ערך ל i3/i5 ? תודה מראש, חיים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מספר שאלות בנושא זכרון: 1) אם היום אני ישים זכרון 2*256mb ובעתיד אני ירצה להרחיב ל-1G האם אני יוכל להוסיף עוד 2*256mb (וזה עדיין יהייה dual) או שאני יאלץ לזרוק את הישן ולשים 2 חדשים של 512mb. 2) אם המצב המתואר לעיל אפשרי (כלומר 4*256 בתצורה של dual) האם בביצועים יהייה הבדל ביחס למצב של 2*512mb. 3) עד כמה המצב של זכרון dual משמעותי ביחס למצב רגיל. תודה
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בבקשה!!!
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אם אני שם רק שני סטיקים של 256, המחשב עובד יופי ומריץ פאר קריי וכל משחק כבד אחר בלי בעיה. אם אני שם את 4 הסטיקים, המחשב לא מצליח בגרוש. הוא נופל בתפריט של פאר קריי ובאמצע המשחק Guild Wars. יש לי K8NF-9 ו2 סטיקים של TwinMos ו2 של Rambo (שניהם CL 2.5). למישהו יש הסבר הגיוני לתגלית הערבית הזאתי :[ אהה והמפרט: AMD 3000 VENICE סטפינג 3. ספק ART 300. ולוח K8NF-9
-
- 16 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הכירו את דגמי ה-Celeron וה-Pentium המוזלים שימתינו לכם במחשבים ניידים ונייחים בקרוב מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
זמן לא רב אחרי שהגחיכה את הטכנולוגיה של AMD, אינטל מכריזה על מעבד 48 ליבות אימתני חדש - שיהיה מורכב למעשה משני שבבים נפרדים שחוברו להם יחדיו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מספר חודשים אחרי שראינו את מוצרי ה-APU השולחניים של מפתחת השבבים האדומה הופכים זמינים בגרסאות בלעדיות ליצרניות של מערכות מורכבות - בקרוב גם הצרכנים הביתיים הממוצעים יוכלו ליהנות משמונה ליבות Zen 3 שיפעלו ללא דרישה לכרטיסי מסך חיצוניים שעולים הון תועפות בעידן הנוכחילכתבה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זו אגדה אורבנית שטוענת שעדיף 2 סטיקים ? ואם כן, אשמח להסבר טכני קצר. ברצוני לרכוש 2 סטיקים של 1 גיגה .
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא ברמה הכללית, האם כדאי להמתין עוד 3 - 4 חודשים מעכשיו במידה ותכננתי לרכוש מעבד + לוח אם ? לפי מה שנראה לי אחרי ש AMD הורידו מחירים והכניסו לשוק כמה משולשי ליבה גם אינטל תוריד ונראה ששוה לחכות. איך התמונה כרגע בענף המעבדים, ומה הצפי לחודשים הקרובים? האם מישהו מתיימר לנבא, לחזות את תנודות השוק והמחירים? בכרטיסי המסך כרגע ממש שווה להמתין, התחרות שם רותחת והצרכנים ירוויחו ATI ן NVIDIA בקרב קשה. [ אגב לא אכפת לי להמתין כמה 3-4 חודשים.. תראו איזה מפרט פצצה יש לי בחתימה }
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לדוגמה : KINGSTON 2048MB DDR3 CL9 או KINGSTON 2048MB DDR3 CL3 ואותו זיכרון, ללא סימון CL. מה זה בכלל הסימן הזה? עד כמה שהבנתי מקריאה, ככל שהסיפרה הנלווית לסימון CL נמוכה יותר, כך ייטב. מה קורה במצב בו לא מופיע כלל הסימון כמו KINGSTON 2048MB DDR3 בקיצור, מה עדיף עם הסימון או ללא ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זהו נזק פיזי ודאי או שיכול להיות שהממצאים הם תוצאה של עבודה של 10 שעות רצוף ושהזכרונות בעצם תקינים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אח שלי ממש עכשיו רוצה לקנות מחשב והוא מתלבט איזה מעבד לקנות חשוב שזה יהיה רק מעבד conroe הוא לא משחק משחקים אולי במקרה למרות שלא נראה לי שיהיה סיכוי כזה אז אולי הוא ישחק משחק שלא דורש יותר מדי מהמחשב הוא גולש באינטרנט שומע מוזיקה מוריד הרבה הרבה הרבה אממ רואה סרטים צורב מדי פעם משתמש בתוכנות שמכינים איתם מיקסים אבל אלו לא תוכנות כבדות שוב פעם אני מדגיש - חשוב שזה יהיה conroe אבל השאלה איזה דגם יתאים לצרכים שלו אני אמרתי לו ש6300 יספיק לו אבל הוא שואל אם לקנות את ה 4000+ לא יודע בדיוק את המספר או את 6300 או 6400 או 6600 בגלל שהצעתי לו את 6300 הוא שאל אם המעבד יפעיל את ויסטה חלק כי אם לא הוא יקנה את ה6400 או 6600 בכל מקרה תגידו לי איזה מעבד להציע לו תודה רבה לכולכם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-