מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קודם כל שלום קוראים לי רועי בעצם אני חדש ישן פה הרבה זמן אני מסתובב פה וקורא מאמרים והכל אבל רק היום נירשמתי .... אז ככה בימים האחרונים התחלתי לבנות את מחשב החלומות שלי אני בונה אותו בשלבים לאט לאט תוך חודש חודשיים הוא צריך לעבוד אתמול קניתי ספק חדש אנרמקס ליברטי 400W וארד דיסק סטרייד 2 250 GB ולקינוח 2 מאווררי טמרטק 120 M הינה תמונות של המוצרים ... ספק: http://rotter.name/User_files/nor/46880e9e5503b1df.jpg ארד דיסק : http://rotter.name/User_files/nor/46880ebc555cae44.jpg מאווררים : http://rotter.name/User_files/nor/46880ed955da01a7.jpg עכשיו השלב הבא שלי זה זיכרונות אז ככה השאלה שלי היא כזאת אני מעוניין ב4 גיגה מהזיכרון הבא "1GB Kingston HyperX CL5" ארבעה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במעבד החדש שקיבלתי לפני כמה ימים ואני לא מצליח להבין איך זה קורא!? הבעיה היא שהמחשב מזהה רק 2 ליבות לפי CPUZ הנה תמונה: מה יכוטל לגרום לבעיה? המפרט החדש שלי הוא: Intel I7 930 Gigabyte x58a-UD3R Patriot Extreme 6GB ddr3 1.6Ghz כל השאר נשאר אותו דבר.. מה יכול לגרום לבעיה הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוות דעת על החברה הזאת שמייצרת לוחות אם ( הם מקבילים ל ECS ? ) MSI מקבילה ל ECS ? דרך אגב למה הלוחות של אינטל כל כך יקרים ? ביחס לחברות המתחרות האחרות..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הזכרונות הבאים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5958 ורציתי לשאול נגיד בביוס אני עושה שם יש לי אפשרות X.M.P אז מה זה? ואני שם את זה על PROFILE 2 זה בסדר? או שלשים על AUTO? וגם רציתי לשאול למה בתוכנה MEMSET זה כותב תזמונים מתקדמים אחרים מאשר בביוס? MEMSET: מפרט: E7500@3.6 GA-EP43-UD3L HD4870 600W 2X2 GB CORASAIR הזיכרון בלי אוברקלוק רק המעבד (הבאס יושב על 333 ומחלק הזיכרון 2.4 כך שיוצא 800 MHZ שזה התדר המקורי) תודה לכולם!!! ;D
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הIntel Bad Axe 975?? האם נחוץ כל כך מהירות זיכרון 800MHZ לשנתיים הבאות??כי הלוח תומך עד 667MHZ מה אתם חושבים עליו בכללי??כי קראתי ביקורות עליו והוא בכלל לא רע
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , הדבר היחיד שנשאר לי להסגר עליו הוא מעבד ולוח אם . אני רוצה לוח אם chipset H87 , יש לי רק 2 דרישות מהלוח : 1) 4 סלוטים DIMM לזכרון 2) פלאג פנימי ל SPDIF out (אני חייב להוציא סאונד מחיבור coax) (יש לי את המתאם אצלי כבר מחובר בלוח האם הנוכחי). חוץ מזה , אני מעדיף שהלוח יהיה של חברה טובה ,מוכרת ואמינה ועם כמה שיותר אחריות (אני מניח שזה משאיר אותנו עם ASUS ו GIGABYTE? ) אחרי שלוח האם הותאם נשאר להתפרע עם המעבד. אני לא מתכוון לעשות OC , מתכנן לשחק בעתיד (כרגע אין זמן) והוא ישודך לכרטיס מסך בן שנה : AMD Radeon 6790 1G-5 SAPPHIRE אגב , אני מניח שזה משאיר אותנו עם i7-4770? נ.ב פתחתי תרד' דיי דומה אתמול שדיבר גם על זכרונות , אבל שם עדיין לא ידעתי שאני רוצה H87 ועכש…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוסר תשומת לב שלי... רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft). אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל. חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400. מה דעתכם? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ונראה שהתלת ליבתי של AMD הוא הבחירה הכי כדאית בשבילי. כרגע יש להשיג רק את ה-Athlon II X3 450; האם כדאי לחכות שה-455 יגיע לארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הלוחות ואתם תוכלו להמליץ לי לוח אם לCF עד 750 שקל זה המקסימוםםםם המפרט שלי:I5 2400 לוח אם של אינטל כרגע HD 5770 WD BLACK 1.0 TB SATA 3 זה כל מה שאתם צריכים לדעת (לא צריך מארז וספק לדעת) אה וזיכרונות DDR3 KINGSTON 1333MHZ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב וחג שמח לכולם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על המעבד הזה? ( אני יודע שהוא כבר סבאלה ) http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Mobile%20Athlon%20XP-M%202800%2B%20-%20AXMA2800FKT4C.html לאיזה מעבד מדורו הוא משתווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח epox 8k5a3 שלדעתי לוח מעולה (קצת יקר מהשאר), אבל כמה כוננים כמו : הארד-דיסקים, סידירום, צורבים, .144 אני יוכל לחבר? עם אפשר רק קצת לפרט לדוגמא 2 הארד................. הקישור לעמוד של המוצר באתר היצרן: http://www.epox.com/html/motherboard.asp?product=EP-8K5A3plus〈=1 תודה מראש.
-
שלום לכולם. לאחר הנטישה המתבקשת של פלטפורמת ה NET BURST והתמקדות במעבדי CORE למיניהם, מה צופן העתיד מבחינת המעבדים התקציביים? מי או מה יהיה המחליף של הסלרון המוכר? אני לא מאמין שהוא ימשיך בטכנולוגיה המיושנת, מה אמור להיות לגביו?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל בוקר טוב כידוע לכולם ב22 ליולי יהיה ירידת מחירים במעבדים ואני רוצה לקנות מעבד ,לוח,וזכרונות שזה יקרה. אני צריך חזק מאוד מאוד ליצירת מוסיקה בCUBASE SX 3 (אני יוצר כבר 6 שנים מוסיקה אלקטרונית,ותמיד כל שנתיים המעבד שברשותי לא מספיק) עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מעבד QUAD יפעל במלוא הכח בתוכנה או שעדיף מעבד כפול ליבה באותו מחיר של Q6600? ובכלל,איזה מעבד כפול ליבה אפשר להשיג במחיר של Q6600 מה22 ליולי? תודה מראש. ד"א אני רוצה לקנות לוח GIGABYTE 965P DS3 כמו שהמליצו לי בעבר זה באמת לוח זול ויש בוא הכל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עד אחשיו היה לי XP ומשחק כמו ריימן3 פעל לי חלק על 60FPS קבוע ואחשיו אחרי שהתקקנתי WIN7 הריימן הזה על 60FPS ויורד ל 36 ליפעמים,ויש לי דרייבר הכי עדכניים שיצאו,ושמתי לב שב WIN7 באמצע המשחק המעבד קבוע על 70%-100% וב XP המשחק רץ חלקק יש לציין כי מדובר ב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT מקורי מיפרט e6500 2gb ram 8400gs השאר לא ממש משנה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי... אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא) 1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ? 2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ? הלוח ד"א הו ABIT NF7 .. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב חדש פנטיום 4. לוח - gigabyte 667 ultra מעבד 2.4. הלוח תומך בזכרון ddr 266\333 הרד דיסק חדש - בקיצור הכל חדש... קניתי סלוט זגרון 512 מגה 333 כאשר אני מכוון את הביוס ל 333 המחשב קורס - בעית חומרה כאשר אני מכוון את הלוח ל266 המחשב עובד חלק. הלכתי למעבדה והמטומטמים החליפו מעבד!!! ואמרו שזה יסתדר ושאני רק אתקין שוב xp - התקנתי ושוב אותה בעיה. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הנושא הקודם שפתחתי, קניתי זכרון נוסף של קינגסטון. עכשיו, הזכרון שקניתי הוא CL6, ויש לי עוד שני זכרונות נוספים (1GBx2) של A-Data ואין לי מושג מהם התזמונים שלהם, וזה מאוד מדאיג אותי כי לפי מה שהבנתי חשוב מאוד שהתזמונים יהיו זהים. אז איך אני יכול לבדוק מהם התזמונים שלהם? יש איזו תוכנה? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה. ההבדלים הוא "צינורות העיבוד". אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhtt אתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhtt השאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד" 400 מהצ לטובת 3xHTT אני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד. אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה . http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=true הבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין מעבדי שרתים למעבדים רגילים? מה עושה את מעבדי השרתים מעבדי שרתים ולהפך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות DDR2 667 , באתר של הלוח אם אני רואה שנתנו לי לוח שאינו תומך, אלא עד 533 התקשרתי לחנות ואמרו לי שתדר הזכרונות נקבע ע"י תדר המעבד. יש לי DC805 - 2.6MHZ שעובד ב-533. האם הזכרונות באמת יכולים לעבוד עד 533 או שאין קשר וזה רק בגלל לוח האם ? דבר נוסף לגבי לוח האם, הוא של ASROCK וכתוב ב-SANDRA וגם באתר שיש לו ממשק AGI - שזה כמו pci-e x 4, האם זה משפיע חזק על הביצועים של הכרטיס מסך ? בתודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים,מה עדיף INTEL או AMD? דוגמא: מה עדיף : ?Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore? או ?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738dzg עם 3 גיגה זיכרון DDR2 האם אוכל לשלב עם הזיכרון הקיום אחד מהזיכרונות האלו http://ksp.co.il/?select=.268..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כן.. אז מה הכי מומלץ לקחת? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-