עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזכרונות שלי הם ddr3 1600 mhz ( בפועל עובדים על 1333 בגלל אילוצי המעבד) . התיזמונים הפוטנציאליים שלהם - 7-8-7-24, אך בפועל עובדים ב- 9-9-9-24 ( זה מה שרואים בטאב memory ב- spu-z ). מישהו יכול להסביר למה זה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. למה DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus כל כך יקר? 1440 שח? ומה זה DR-VENUS?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Men7a,

שלום , אני מעוניין לרכוש עוד זכרון RAM יש לי כרגע את הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=515&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד , אבל הפעם 2 של 1 GB ולא של 512 , הזכרונות האלה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=514&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773& האם זה יעבוד כמו שצריך ולא יעשה בעיות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. איזה מעבד אינטל מומלץ יותר ? Sandy Bridge או Ivy Bridge ? ובאיזה סוג המעבד (Sandy Bridge או Ivy Bridge) יש את הטכנולוגיה החדשה ביותר ?

5. Started by bennyriz,

שלום לכולם. אני טכנאי מחשבים ואני נתקל לעיתים קרובות בבעיות זיכרון שגורמות לבעיות רבות במחשב. השאלה שלי האם מישהו מכיר תוכנה טובה שאפשר לסמוך עליה שתוכל להריץ בדיקה יסודית לזיכרונות ולדווח על תקינותם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shaigot,

כיום אין הבדל ממשי בביצועים בין DDR4\DDR5, חשבתי בכל זאת לקנות לוח אם וזיכרון שתומכים ב DDR5 באם כאשר הזכרונות יהיו מהירים יותר בעתיד עם ביצועים יותר טובים אצטרך רק להחליף סטיק ולא לוח אם, בדקתי את הלוחות אם שתומכים ב DDR5 מסתבר שהם תומכים עד תדר מקסימלי של 6000mhz (אחרי OC), השאלה היא מה הטעם לקנות לוח אם שתומך ב DDR5 אם כאשר יגיעו זיכרונות באמת מהירים בתדרים גבוהים אצטרך גם להחליף לוח אם ? אני מאמין שיש גם מגבלה ל - CL בלוחות אם,

7. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג ואני כרגע בהתלבטות לגבי כמה רכיבים. מה שרציתי לשאול אתכם הוא דבר כזה, הציעו לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI ואת הזכרונות האלה: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עכשיו בדקתי באתר של G Skill ורשום בעמוד של הזכרונות הנ"ל שהם תומכים בלוח אם עם צ'יפסט H67 אבל לאחר מכן יש פירוט של לוחות אם והלוח הנ"ל לא מופיע שם ולפי מה שאני רואה מפורטים שם רק לוחות עם צ'יפסטים אחרים.. הנה קישור לעמוד באתר של ג'י סקיל: http://www.gskill.com/products.php?index=337 אז קודם כל, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם שני הרכיבים הנ"ל יוכלו לרוץ בצורה טובה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי לוח אם Intel Garibladi D850, ומעבד פנטיום 4 1.4 גי'גה הרץ. משידרוג המחשב האחרון: +256 MB RDRAM, ו GeForce 4 ti 4600 (יקר, יקר!) קיבלתי ביצועים נחמדים. אבל אני רוצה גם לקנות לוח אם דואל (לשני מעבדים) של פנטיום 4. אני גם רוצה שיתמוך בבאס של 533 מגה הרץ ושיהיה לו אפשרות שידרוג לעתיד. אני גם רוצה לחבר לו את המעבד הישן ולקנות 2.53 גי'גה הרץ חדש! למי שיש המלצה כל שהיא בבקשה שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה לקנות :-\ בתודה MooMoo

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by AstronomyDomine,

אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ybe,

לאחרונה שמעתי מספר פעמים על הזיכרון הנ"ל, מה ההבדל בינו לבין ddr "רגיל" והאם מישהו ראה benchmark עם הזכרון הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sinister18,

מה אתם אומרים על הלוח אם הזה חבר'ה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=c19zNYHCAXhCqBPq&templete=2

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by IMAGUY1X,

יש לי בבית עוד מחשב ישן מאוד ומעפן בקיצור יש שמה ראם וזה של חברה קינגסטון ובמחשב שלי עכשיו של חברה מושקין השאלה הם שתיהם DDR2 אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי ? החברה שונה אבל ה DDR אותו דבר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. סתם מתעניין לדעת אם יש לי מעבד נדיר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. טוב אחרי שעשיתי כמה סקרים ובדיקות -אני מגיע להחלטה-זה המחשב שאני קרוב לוודאי קונה ב3,190 ש"ח -מה דעתכם??תמליצו לי ותגידו לי לכמה זמן זה בערך יחזיק מעמד??כי אני לא רוצה עוד חצי שנה לשדרג ב3000 ש"ח- אז תגיבו בבקשה!: --------------- CPU- AMD Athlon XP 1700+ w/ Volcano 7+ HSF Motherboard- Gigabyte 7VAX KT400 Memory- DDR-RAM 256MB 2700 OEM HDD- Seagate 40GB 7200rpm ATA100 Barracuda IV CD-ROM- Sony x 52 Floppy- 1.44" Teac / Alps / Mitsumi Video Card- Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128MB…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום , אלה הנתונים לגבי כרטיס הקול במחשב עם לוח אם GA-B75M-D3V. האם זה אומר שיש בלוח הזה כרטיס קול 5.1 מובנה ? המטרה היא לחבר למחשב מספר רמקולים ? מה אומרת ההערה לגבי 7.1 . נתוני כ הקול בלוח באתר היצרן :Realtek ALC887 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channe * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם מחפש את השילוב הנכון לצרכים הבאים: 1. עבודת משרד הכוללת פתיחה של כ 10 הודעות מייל עם תמונות, 10 חלונות של אקספלורר, 5 PDF עם תמונות ברזולוציה גבוהה, 5 קבצי אקסל ו 5 קבצי וורד - הכל בו זמנית כמובן, והורדת תכנים ברקע... 2. יכולת לנגן קבצי FHD 3. תמיכה ב raid 5 4. טמפרטורת עבודה נמוכה 5. firewire אחד לפחות אני יודע - הרבה דרישות :-) עדיפות כנראה ל AMD וללוח gygabyte שמאפשר המהרה פשוטה. אשתמש ב win32 אז הזכרון מוגבל האם לשימושים הנ"ל יש צורך במעבד מרובה ליבות, נניח 630, או שמעבד כמו ה 245 יספיק ? או 550 ? אם אני לוקח אחד מלוחות gygabyte החדשים עם תוכנת ההמהרה שהם מספקים - האם אני יכול מעבד רגיל או שחייבים את ה BE ? אם פותחים ליבה נוספת למעבד עם 65W - לכמה מגיע ה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ipublic,

אהלן מחפש לקנות לוח אם ITX סוקט AM3 מחפש משהו לא יקר תודה

18. Started by amidanr,

קניתי מחשב שבוע שעבר. ביקשתי זכרון Twinmos DDR2 667 CL5, ובמקום זה הציעו לי את הזכרון של Seon. האם זה יצרן טוב? מישהו מכיר? האם להתעקש על Twinmos?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gilboag,

TMS (ואולי כבר עוד מקומות ) מוכרים לוחות של BIOSTAR שזולים בעשרות אחוזים ממקביליהם מבית ג'יגבייט ו ASUS . מנסיון העבר (הדי רחוק ..) לא אהבתי את BIOSTAR השאלה איך הם כיום בהשוואה ללוחות המובילים , כמובן שאם משווים דגם מול דגם מקביל בפיצ'רים. ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by arikbaron,

הי 1ץ האם יש הבדל חוץ מהמחיר בין זכרונות בעלי אותם תזמונים בין החברות coarsair &g.skill ? 2מה החשיבות האמיתית של התזמונים(למשל בין 5-5-5-15 ו 4-4-4-12? 3.למה הם הרבה יותר זולים בחול(ebay) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by reuven61,

יש לי סטיק אחד של kingston ddr2 2g 800Mhz שקניתי יד שניה מחבר. עכשיו בשביל מכונות וירטואליות וכדומה רציתי לקנות עוד 2G. השאלה היא האם להחזיר לחבר את הסטיק ולקנות 2 חדשים. או שאני יכול לקנות 1 חדש של 2G וזה גם יתפקד כדאול צאנל? אשמח ללינק שמסביר מה זה בכלל דאול צאנל ומה המעלות שלו. ואשמח גם ללינק לחנות שמוכרת זכורנות ראם בזול. בTMS יש רק היניקס ואני לא יודע אם הם חברה טובה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ‏Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU‎ או ‏Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box‎ מתוכנן OC כמו כן כן חשוב לי אפשרויות שדרוג בעתיד מחשב לגיימינג כבד וסרטים בFHD מסך 24 FHD ו42 FHD מתלבט בין שניהם עברתי על לא מעט מבחני ביצועים מחליף את כל השילוש מעבד זכרונות לוח אם

24. Started by דנדן,

מה עדיף מבין האופציות הבאות מעבד פנטיום D 820 שזה 2.8MHZ על לוח ASRock 775Dual-VSTA או מעבד AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 על לוח Asus A8NE ???

25. Started by Ace-of-spade,

שלום, רציתי לברר כמה אוכל לקבל במכירת השילוש שלי, אשמח לקבל מחיר פר פריט, כי לא בטוח שאת הזיכרון ארצה למכור. זה השילוש: מעבד: Intel i7 6800K 3.4 לוח: Asus rog strix X99 זיכרון: HyperX DDR4 4x16GB 2400Mhz תודה לשמאים :]

דיונים חדשים בפורומים