עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Salwaby,

טוב אז ככה, בבעלותי לוח אם Gigabyte H77M-D3H לאחרונה עשיתי פרמוט והתקנתי windows 8.1, כשבאתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי מהלוח אם קיבלתי הודעה שהדרייבים בדיסק לא נתמכים ע"י המערכת הפעלה החדשה, ושיש להוריד מהאינטרנט. כשנכנסתי לאתר אינטרנט של ג'יגהבייט להוריד את הדרייברים שמתי לב שכדי להתקין את הדרייברים לאודיו הם רוצים שאני אעשה reflash ל bios. השאלה שלי היא ככה, יש טעם לעשות ? ואם כן אז איך עושים ואם זה מסוכן. תודה. זה מה שרשום באתר: VIA audio driver (Note: please reflash the latest BIOS before update VIA audio driver)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום , אלה הנתונים לגבי כרטיס הקול במחשב עם לוח אם GA-B75M-D3V. האם זה אומר שיש בלוח הזה כרטיס קול 5.1 מובנה ? המטרה היא לחבר למחשב מספר רמקולים ? מה אומרת ההערה לגבי 7.1 . נתוני כ הקול בלוח באתר היצרן :Realtek ALC887 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channe * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Potter,

AMD Athlon64 3000+ (939) - BOX - האם המעבד הזה מגיע עם החומר הטרמי, הגוף קירור והמאוורר או שצריך לקנות אותם בנפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mrraz,

יש יבוא מסודר כמו שעושה איסטרוניקס לאינטל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BMWE,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם מדגם GA-EG43M-S2H עם שני זכרונות של 1G כ"א. אני מעוניין להוסיף זכרון (ע"מ שניתן יהיה להריץ virtual machine על המכונה). אשמח להמלצה על זכרון שיוכל להתאים. תודה רבה ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמה הבדל בביצועים יהיה בין פרסקוט שרץ ב3.0 גיגה הרץ..(בבאס של 800) לנורדווד 2.0 גיגה באובר ל3.0.. ויהיה בבאס של 600.. רק מי שבאמת מבין לענות..(בבקשה..).

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 1stcowgirl,

צהריים טובים. ברצוני לומר משהו לפני הכל: תודה רבה למנהלים ולגולשים! - מאז שגיליתי את HWZONE החיים שלי בכל מה שקשור למחשב הרבה יותר קלים ובטוחים! HWZONE היא פשוט פנינה! האוירה והמנטליות של החברים הן פשוט יוצאות מהכלל. תודה רבה. - זה לוח האם שלי: GIGABYTE Z68P DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp הוספתי היום זכרון ורציתי לדעת אם המערך בסדר, היה לי 2X2 והוספתי 2X4 כולם בתדר 1600 השאלה היא כזו: מאחר והלוח הוא DUAL CHANNEL , האם זה חשוב באיזה סלוט יושב מה? שמתי סלוט הראשון והשלישי את ה 4X2 ושמתי בסלוט השני והרביעי 2X4 זכרונות כאלו: http://www.gskill.com/products.php?index=349 - הנה תמונה מ SIW: - האם הכל בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ההפרשים הכספיים בין I5 2500 לI5 2400 וPhenom 965 לPhenom 955 עומדים על כ100 ש"ח. עד כמה ההבדלים של ה200MHZ בתדר של המעבדים מורגשים? הם שווים את התוספת הכספית? הPhenom 965 אוברקלוקר טוב יותר מאשר הPhenom 955?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 114508534,

צהריים טובים בשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים) בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 . עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות. השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב הקיים: e4400 4GB 800 ddr2 asus p5q pro שאר הרכיבים עוברים בטוח (ssd, כרטיס מסך) המחשב השני: e8400 gigabyte ga-ep43t-ud3l ddr3 8GB 1066 השאלה המרכזית היא, האם הלוח של אסוס שווה השארות עם DDR2 ואז אני יעביר אליו אל המעבד החזק יותר. או שעדיף לשכוח מהמחשב הישן ולהעביר את הכרטיס מסך והSSD למחשב החדש?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התחום שכרגע אני לא כל כך בעסק בו הוא לוחות אם התושבות השונות והתאימות לזכרונות שונים מעבדים וכו אם אפשר למנות מה האופציות המרכזיות שיש ומה ההבדלים המרכזים פלוסים ומינוסים של כל בחירה בתושבת מסויימת יש ים לוחות אם בחנויות הבדלים לא ברורים צריך לצמצם לכיוון נכון עריכה" מסקירה שעשיתי נראה שבכלל קשה למצוא בחנויות בארץ לקנות חלקים שקשורים לתושבת 1155 לפי מה שאני רואה שזה מגיע לגיימינג אין הבדלים בכלל בביצועים של משחקים למשל במעבד מסוג i5 3570K בהשוואה ל i5 4670K וגם בהשוואה לדגמים של I7 אבל שזה מגיע לאפשרויות הקניה של לוחות אם תואמים אני רואה מבחר מצומצם ל 1155 אבל הם גם יותר זולים השאלה שוב מה ההבדלים בלוחות כמו שזה נראה אין הרבה ברירה אלא לבנות מערכת מסובבת 1150 והסדרת …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מעבד 2600K או 2500K בחו"ל. האם יהיה עליו אחריות פה בארץ?

13. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1024 איזה זכרונות כדאי?? וכמה זמן הם יחשבו כטובים??

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shloosh,

יש לי p3 800 mhz ו-256 sDRM אני רוצה לשפר את המחשב שלי ,בדקתי באינטרנט וראיתי שאני יכול לקנות: AMD Athlon XP 1800 פלוס- לוח אם-DFI AK75-EC Socket A FSB266 w/Audio Athlon XP שגם תומך בזיכרון SDRM !!!!!! דבר ראשון, האם ה- sdrm וה- AMD בסדר ביחד? ושנית, האם עדיף לי שני אלה על כרטיס מסך- G-FORCE 4 TI 4200 של SUMA ? ואני מתכוון מבחינת איך המשחקים ירוצו, יש לי g-force 2 32 mb!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by treva42,

שלום, אני רוצה לקנות ssd זול כדי להתקין עליו את ווינדוס ומשחק או שניים. אשמח להמלצות והסברים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AstronomyDomine,

אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IMAGUY1X,

יש לי בבית עוד מחשב ישן מאוד ומעפן בקיצור יש שמה ראם וזה של חברה קינגסטון ובמחשב שלי עכשיו של חברה מושקין השאלה הם שתיהם DDR2 אני יוכל לחבר אותו למחשב שלי ? החברה שונה אבל ה DDR אותו דבר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך להרכיב מחשב שישמש לגלישה, תוכנות משרדיות וגרפיקה בסיסית - עיבוד תמונות וקצת עריכת וידאו העניין הוא שאני רוצה לדחוס את הכל במארז קומפקטי, לכן אני מניח שאצטרך לוח אם בגודל Micro ATX ולא יותר. אני ארצה מעבד חזק - לפחות i5, כנראה i7. לגבי שאר המרכיבים - SSD אחד ו- HD אחד, ללא כרטיס מסך בשלב הראשון (לא נראה לי שצריך). זכרון - 8G. סך התקציב למעבד+לוח אם+זכרון הוא סביב ה- 2500 ש"ח. ולשאלות : - איזה מעבד מומלץ ? ממה אני צריך להתרחק אם אני רוצה שיעבוד בלי יותר מדי רעש במארז קטן ? - איזה chipset יתאים ? האם יש הבדל בביצועים עם i5/i7 בין הסוגים השונים ? - לוח אם מומלץ (אני יודע שיש המון אפשרויות, השאלה אם יש אחד שידוע כאמין ולא יקר) ? - זכרון מומלץ ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moog,

ביוסים מסורבלים וחסרי הגדרות + תמיכה גרועה ועוד.. http://www.benchzone.com/page.php?al=asustek_evaluation&pg=1

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלומות, אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו. דרישות מינימליות: - 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב - לוח אם כולל LAN - גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית) - תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד). בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512? בתודה מראש, שי

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות 256 זכרון SDRAM אבל מופיעים מושגים כמו DOUBLE SIDED שאין לי מושג מה הם או מה מבדיל אותם מאחרים. אני לא רוצה לעשות טעות, אז אני אודה על עזרתכם ! נ.ב שמעתי ב טק טיוי ש OEM זה בעצם Original Eqipment Manufacturer זה נכון ?, אז איך זה מתבטא פה בזכרון ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by _nadav_,

מה דעתכם על המפרט שלו (שימו לב דגם דלוקס)? Chipset North Bridge: NVIDIA® nForce2 SPP South Bridge: NVIDIA® nForce2 MCP-T(Deluxe Model) / MCP FSB 333 / 266 / 200 MHz Memory Dual-Channel DDR 400 3 x 184-pin DIMM Sockets Max. 3 GB unbuffered PC3200/PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR RAM Memory (Twinbank) Memory QVL TABLE Expansion Slots 1 x AGP Pro/8X (1.5V only) 5 x PCI IDE Ports 2 x UltraDMA 133/100/66/33 Serial ATA (Deluxe Model) Silicon Image® Sil 3112A Controller with 2 ports Support RAID 0/1 Audio Realtek® ALC650 6CH w/built in HP amplifier Integrated APU (Audio Processor Unit, Deluxe Model) SoundStorm / Dolby® Digital (AC-3) Encoder (Deluxe Model) LAN 2 Po…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מערכת כזות: http://img462.imageshack.us/img462/9944/ss0hc.jpg חסר תזיכרון לא יודע למה זה קינגסטון 512 כתוב שזה DDR DIMM. מה אתם ממליצים לי להחליף ולשפר?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TC2B,

ה NF4UK8AA-8EKRS של Foxcoon סקירות: http://www.ocworkbench.com/2005/foxconn/winfast%20nf4uk8aa/g1.htm http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=756 הערות: עיצוב הלוח מאוד דומה לעיצוב לדוגמא/המומלץ של NVIDIA: http://www.hardwareluxx.de/andreas/Artikel/nForce4/nForce4_Board01.jpg היצרן וותיק ודי גדול, מייצר מוצרים לחברות כמו IBM ו DELL עלפי חוזים. הופעת הלוח הזה היא עוד סימן להגדלת הזמינות של ה NF4 U בשוק, זאת הסיבה העיקרית לפתיחת האשכול בעצם. קשור לדף המוצר: http://www.foxconnchannel.com/redesign/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS קשור לחנות לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3021

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים