עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eranisra,

שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, Core 2 DOU 6420 או i3 540 והאם ההבדל משמעותי (מורגש בגיימינג) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Wood-Elf,

יש? אני יודע שיש ל S939, אבל האם ל-S754 (או מה שזה לא יהיה, כבר שכחתי) יש גם כן? פשוט אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני צריך קודם לקנות לוח אם עם PCI-E. אבל אז לא יהיה לי כסף לכרטיס מסך חדש, ויש לי כרטיס ב-AGP, אז חשבתי אולי לקנות לוח משולב ואז כשיהיה לי כסף לקנות גם כרטיס מסך בPCI E.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Tzion,

עשיתי את הבדיקה הזאת אבל הבעיה שהיא לוקחת יותר מידי זמן. השארתי את המחשב דולק כל הלילה עד עכשיו והיא כבר רצה 15 שעות ועדיין לא סיימה, אז בסוף ביטלתי. זה מגיע לי בערך לPASS 110 ועד איליו זה לא מוצא בעיות. מה לעשות? ולמה זה לוקח כ"כ הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. אני זקוק לפלטפורמה למטרות תכנות כבד עם ריבוי משימות,(וכמובן גם השימושים הרגילים: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD ). יש צורך בקימפול קטעי קוד גדולים. נעשה שימוש בו זמנית בשרת MYSQL ובשרת TOMCAT. סביבת העבודה היא Eclipse. לפעמים יש צורך להריץ כמה עותקים של שרת TOMCAT בו זמנית. דרישות החמורה עבור כל אלה יחד זה לפחות 2GB זכרון, עדיף 4, וכן מעבד מרובה ליבות. על pentium e5700 זה עובד בסדר רוב הזמן, אבל אני רוצה פלטפורמה חזקה שתספיק לי להרבה זמן. לא מתוכנן OC. השדרוג היחיד שמתוכנן לעתיד הוא הוספת זכרון. אין צורך ב-USB3. חשבתי ללכת על הפלטפורמה הבאה (ב-KSP): Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gilboag,

TMS (ואולי כבר עוד מקומות ) מוכרים לוחות של BIOSTAR שזולים בעשרות אחוזים ממקביליהם מבית ג'יגבייט ו ASUS . מנסיון העבר (הדי רחוק ..) לא אהבתי את BIOSTAR השאלה איך הם כיום בהשוואה ללוחות המובילים , כמובן שאם משווים דגם מול דגם מקביל בפיצ'רים. ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nwbugo,

האם מעבד i7 920 תומך בכל מהירויות הזיכרון? 1600? 1866? 2000+? מה הכי מומלץ לשים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by arbily,

שלום, מה עדיף היום למשחקים? אופציה 1: intel i7 920 ו HD4890 . אופציה 2: Intel Core 2 Quad Q9550 ו שני כרטיסי מסך של HD4890. ד"א יש לי מסך Samsung 22" 5ms 1:50000 ואני רוצה לשחק ברזולוציות הכי גבוהות ושיזוז חלק....

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ביקשו מימני לפרמט את המחשב שכולל את הלוח שמוזכר בכותרת, התקנתי WIN 7 נקי, עכשיו אני מחפש את הדרייברים ואני לא מוצא את הלוח הזה (מבחינת אתר היצרן), אני צריך את הדרייבר של כרטיס הקול, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,בשעה טובה,עם מעבד corei3. יש לי 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך מובנה. כמה שאלות: 1.הצלחתי להפעיל אימולטור של Playstation 2,והוא עובד חלק,להפתעתי הרבה. האם יש צורך בשדרוג זיכרון,או לא? פשוט כי אני משתמש ברגיל בגלישה,שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים,לא מעבר לזה.(הכל תחת Windows 7,וברגיל המחשב עובד פיצוץ) אני חושב פשוט למכור את זיכרונות ה-DDR הישנים שלי-2 ג'יגה,ובכסף הזה לשדרג זיכרון. אם לשדרג,לקנות ישר עוד 2 גי'גה,או שמספיק 3 ג'יגה זיכרון?(מערכת 32bit) כי אני גם צריך לקנות שלט לאימולטור,והוא לבד עולה 139 ש"ח. 2.האם כבל HDMI יביא תוצאות משמעותית יותר טובות מכבל DVI?(העלות זניחה,כ-35 ש"ח) ואם כן,איזה כבל לקנות?(מוזהב/פשוט/Whatever?) מקווה שזה הפורום הנכון. תוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by demonshlomo,

יש לי מחשב ממוצע שמשחקים בקושי רצים עליו ואני הולך לקנות מחשב חדש רציתי לדעת אם המחשב שאני הולך לקנות הוא טוב אני משתמש במחשב אך ורק למשחקים ואני רוצה שהוא יעבוד חלק!!! החלקים שאני הולך לקנות הם:GIGABITE GA-8SQ800 GEIL DDR3200 256X2 החלקים שאני לא מחליף הם: פנטיום 4 1.5 GEFORCE2 MX 400 שאני יחליף אותו בחודש הבא! מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mind_Reflection,

יש לי 1800+ PALAMINO AGOIA STEPPING 9 יש על המעבד VOLCANO 7+ במהירות MEDIUM שהמחשב בנוחה סתם יושב בוינדוס הטמפ היא 48 מעלות במשחקים או אחרי BENCHMARK הטמפרטורה היא 57 מעלות יש לי 2 מאוררים במארז אחד מוצא ואחד מכניס לדעתי יש בעיה עם המעבד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המפרט בחתימה עם שינוי, הוספתי 1GB זכרון כך שסה"כ יש לי 1.5GB זכרון RAM. אני יודע שכשהזכרון גדול אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי כדי לקבל יותר ביצועים, האם אפשר לעשות את זה עם 1.5GB? אם לא, מהן ההמלצות לגודל הזכרון הוירטואלי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by לוח שנה,

אני לא יודע אם השאלה נכונה, אבל אם כעת אינטל מצליחה ליצר מעבד כפול, שלכל ליבה בו יש 410 מיליון טרנזיסטורים, למה לא ליצר מעבד אחד שיש בו 820 מיליון טרנזיסטורים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, הנה כל הביוסים האחרונים שיצאו [גרסאות BETA!!! השימוש על אחריות המשתמש בלבד!!!], ומה חדש בהם. אני אעדכן כאן כל פעם שאני אראה ביוס חדש שיוצא, קרדיט לXTREME SYSTEMS, משם אני מקבל את החדשות. אז הנה הביוסים! תהנו, כל הבעלים של הלוחות : S3[לגבי הביוס שלו אני לא כל כך סגור עם הRETAIL F3 טוב יותר או לא, תנסו, מקסימום תלכו על הRETAIL מהאתר של ג'יגה בייט ] http://rapidshare.de/files/27991966/965PS3.F3C.html מצטער, אין לי מושג. DS3 http://www.jzelectronic.de/jz2/Download2/965pds3f4.exe 1. Update CPU ID 2. Improve memory and VGA compatibility DS4 http://ggts.gigabyte.com.tw/FileList/385644/965pds4.f4b 1. Fix OC problems related to DDR II PC800 DQ6 http://w…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחשב למשחקים,מה עדיף INTEL או AMD? דוגמא: מה עדיף : ?Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore? או ?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by guyt,

אהלן חברים, שאלה קצת מוזרה, קניתי מחשב לאחרונה והזמנתי לוח אם Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L ומשום מה קיבלתי לוח אם של MSI .. אני לא זוכר איזה דגם.. אבל לא נראה לי שאחד ממש מיוחד.. מה זו החברה הזו (MSI) נדפקתי? שווה לי לעשות רעש בשביל להחליף? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Tzion,

בטח רובכם קראתם את הייעה שהלוחות שמבוססים על הציפסטים KT333 ו-KT400 של VIA, תומכים באופן רשמי במעבדים החדשים של AMD עם הבאס של 333. אבל כנראה שלא (לפחות לא הרוב) קראו את מה שרשום בידיעה עצמה מה שחשוב: למי שאין כוח לפרש לעברית אז בקצרה: זה אומר שרוב הלוחות (שמבוססים KT333) משתמשים בגשר דרומי VT8235. אבל לחלק מהלוחות יש גשר דרומי ישן יותר (כנראה שהם מתכוונים לVIA 8233A-CE?) עם פחות "capabilities" (שזה נדמה לי- תמיכה) אז ככה, זה אומר שרק לוחות מבוססי גשר דרומי VT8235 (כמו אפוקס EP-8K5A2) תומכים במעבדים החדשים?? או שגם לוחות עם גשר דרומי ישן יותר (כמו גיגהבייט GA-7VRXP) תומכים במעבדים האלה??? וגם חייבים להפעיל אותם עם זכרונות PC2700 כדי שיתמכו? ??? תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by BedBoy,

ואיך "מנקדים" אותם? למשל יש FX-51 FX-53 .... אז איך זה באופטרון ואיטניום?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kotel,

The mainboard supports ATX power supply for the power system. Before inserting the power supply connector, always make sure that all components are installed properly to ensure that no damage will be caused. PIN SIGNAL 13 +3.3V 14 -12V 15 GND 16 PS-ON# 17 GND 18 GND 19 GND 20 Res 21 +5V 22 +5V 23 +5V 24 GND PIN SIGNAL 1 +3.3V 2 +3.3V 3 GND 4 +5V 5 GND 6 +5V 7 GND 8 PWR OK 9 5VSB 10 +12V 11 +12V 12 NC Pin Definition PIN SIGNAL 1 GND 2 GND 3 12V 4 12V JPW1 Pin Definition ATX 12V Power Connector: JPW1 This 12V power connector is used to provide power to the CPU. ATX 24-Pin Power Connector: ATX1 This connector allows you to connect an ATX 24-pin power supply. To connect the A…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bendan7,

יש לי לוח nf-ck804 ועליו 2 כרטיסים של 256 200MHZ . החלטתי לקנות זיכרון חדש 1GB 400 MHZ. במחשבה שעדיף מהירות על נפח הוצאתי את שתי הכרטיסים והכנסתי במקומם את הכרטיס החדש. בבדיקה בתוכנה CPU-Z מראה שהזיכרון החדש עובד במהירות של 200MHZ יכול להיות שהלוח לא תומך ביותר מ-200MHZ ועדיף לחבר את השתים הישנים בנוסף ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איך הזיכרונות האלו ?? DDR III 1866Mhz ‎ - ‏3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8618 ומה עדיף... את זה ^ או את זה: DDR III 1600Mhz‎ - ‏3x2GB Corsair Dominator Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7503 *אני עושה OC גדול למעבד. (Core i7 920)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מחשב בן 3 עם לוח אם שלא תומך ב-SATA3. אני מעוניין להתקין לו SSD כדי למקסם את ביצועי המערכת. כדי לאפשר ל-SSD לפעול במהירות מקסימלית, חשבתי להתקין בקר PCI של SATA3 כדוגמת זה: http://ksp.co.il/?uin=13814 האם זאת הדרך הטובה ביותר להשיג ביצועים מקסימליים מ-SSD? האם הביצועים שאקבל זהים ל-SATA3 שמובנה בלוח האם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תיעוד מפת דרכים מעודכנת של AMD מאשר את הכוונה להשיק את דור ה-Ryzen 2000 כבר ברבעון הראשון של 2018, לכאורה לכתבה

24. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מתכוון להחליף שילוש בימים הקרובים. אני יכול להשיג INTEL 3.2 NORTHWOOD ב 1300 שקל. ה AMD יעלה לי אותו דבר. הבעייה שלי היא שהמחשב הוא לא רק למטרת משחקים.. אני יודע ש AMD עדיפה למטרה הזו. אני עובד גם עם תוכנות עריכה מדי פעם ( קידודי ווידאו ואודיו ) אז לא איכפת לי שהוא יהיה קצת פחות טוב למשחקים. איזה מעבד יתן לי לדעתכם את התמורה המלאה והטובה ביותר לכל המטרות ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כמובן שאם כן אז במהירות של 400mhz

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים