עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rיה,

מה ההבדל בין ה-3000 ל-3200 של amd athlon s-939 כי אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואין להם 3200 אני רוצה לדעת אם אני יתפשר על ה3000 תודה...

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by yyy123,

אני יודע שהמעבד i5 6400 הוא מהדור הכי חדש של מעבדי i5 איש מחשבים אמר לי. האם הוא מעבד חזק למשחקים כבדים? יש לי i5 6400. איך הוא?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TARON,

הנה צילמתי תמונה מה CPU-Z אתם יוכולים להיגד לי מה המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT http://img174.imageshack.us/img174/4679/3313xj8.jpg ומזה אומר intel pentium 4 630 מזה ה 630 הזה?זה פנטיום D או משהו? אה וראיתי משהו נכון רואים תסמל של המעבד כאילו איפו שרשום אינטל בגדול אז רשום שמה בקטן pentium 4 HT inside מזה אומר

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  4. יש לי מעבד intel 2.4 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד על לוחות אם חדשים? * אם אפשר גם להמליץ על לוח אם טוב בתקציב של 1000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by Check_Point,

האם מעבדי ה- amd 3500 socket 939 , שעולים 500-600 שח, הם אותם גרסא של מעבדים (רק יותר מהירה) של ה- AMD3000 שלפני שנה היו מככבים בכמעט כל מפרט, במחיר של 1300-1500 ש"ח ? תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  6. Started by kobi_af,

למה אתם תמיד ממליצים מעבדי amd אני יודע ש amd פחות מתחמם מהפרסקוט וטוב יותר למשחקים אבל אין הבדל כל כך גדול במשחקים ... גם מעבד אינטל עדיף בגלל שבקר הזכרון יותר טוב ותמיכה יותר טובה בזכרוונת.. אז למה בעצם אתם תמיד ממליצים amd גם בעבודות משרדיות?אני מבקש אל תרשמו תחפש או משהו תסבירו קצת

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני בעוד חודשיים בערך צריך לקנות מחשב חדש, עכשיו ששמעתי בעמוד הראשי על מעבדי ה-hammer והמהירות שעון שלהם 3000mhz, אני מתבלט עם לקנות מחשב בעוד חודשיים או לחכות למעבדי האמר, זה שווה לחכות? ומישהו יודע אולי מה יהיה המחיר שלהם? תודה מראש, GONZILA.

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by the_big,

ראיתי מעבדים באינטרנט ולא הבנתי משהו אחד ליד כל מעבד היה רשום או box או oem או tray מה הפירוש של הסימנים האלו?????

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by shovel_xxx,

מה ההבדל בין המעבדים של AMD הכפולי ליבה של Toledo לשל Manchester ויש הבדל גדול בין L2 CACHE 512 KB ל 1 MB ?( יש הרגשה או שסתם לא ממש )

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by FPSbanana,

יש לוחות אם של GB שתומכים בFSB של 1333MHZ זה אומר שהם יתמכו במעבדים של 45NM?? השם שלהם הוא פנרין או משהו כזה לא?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by BENNY-L,

ברצוני לקנות מחשב ורציתי לדעת מה יותר שווה מבחינת בצועים AMD או INTEl באותו סדר גודל של מעבד

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  12. Started by shauli,

שלום לכולם. האם יש הבדל מהותי בין ארבע סטיקים של 256 ל 2 של 512? כי אני הזמנתי עם המחשב שלי 2 סטיקים של 512, ועכשיו בתוכנה אוורסט ראיתי שרשום שיש ארבע של 256... מה אני יכול לעשות? יש סיכוי לקבל פיצוי מהחנות? ויכול להיות שהתוכנה לא מדייקת? כי היא אומרת שהטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 70-80 מעלות ובביוס זה תמיד בין 30-45.... וגם כתוב שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 אולטרה, ובעצם יש לי 68000 ג'יטי. יש איזשהו דרך לבדוק כמה סטיקים יש חוץ מבתוכנה הזו?

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  13. Started by none,

האם אפשר לחבר את הספיקר שעל הלוח האם לתוך הכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by haim_king123,

תשמעו יש לי לוח אם MSI G31M4-F ומעבד Q8200 עם תדר 2.33 וכמו שאתם יודעים בלוחות MSI אין אפשרות להעלאת מתחים : ] רציתי רק לדעת אם אחרי עדכון ביוס ללוח אם תיהיה לי אפשרות להעלאת מתחים בשביל OC גבוה יותר בבקשה שאלה קטנה , תשובה קטנה תודה שבת שלום והמשך גלישה נעימה חברים !

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by RazRoNvidia,

היי לפני כשבוע המחירים של המעבד i7 920 עמדו על כ 1500-1550 באתרים FoxPC ו SkyPC . היום המחירים עלו והם עומדים על כ 1700+ ש"ח. :-\ :-\ יש למישהו הסבר לעלייה הזאת?? המחירים לא אמורים לרדת במקום לעלות?? תודה. רז.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by benor,

האם יש הבדל בין פנטיום 4 Willmete לבין Northwood??? אני לא מדבר נגיד על 0.13 או Cache..... אני מדבר בארכיטקטורה שינו אותה לגמרי? או שהמעבד נשאר אותו דבר? מהביחנה הזו!

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by the godfather,

מישהו יודע מתי כדי לקנות אותו כי הבנתי שה6600 יוצא ב23 ביולי ויעלה בסביבות ה2000 חודש אחרי זה המחירים ירדו משמעותית או לא?

• 13 תגובות
    • 723 צפיות
  18. היי. אני קונה מחשב עם לוח אם P35 של Abit, מעבד E7200. אני לא מתכוון לעשות OC אז 2 שאלות: האם צריך שדרוג גוף קירור (להחליף את המקורי ביותר טוב) גם אם לא עושים OC, או לא. ואני שואל את זה כי המחשב בא עם כרטיס מסך HD 3850, ויש אפשרות לשדרג ל9600GT ב110 ש"ח, אז השאלה היא אם אני משדרג לכרטיס 9600GT יהיה צוואר בקבוק או לא, ואם צריך גם לשדרג את גוף המעבד או שאין צורך וזה לא קשור לכרטיס מסך זה רק אם עושים OC למעבד?.. הינה המחשב: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1228 מצפה לתשובה מהירה, תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by Tommy,

RAM Ratio : CPU/10 מה זה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by swisaman,

שלום לכולם! כרגע ברשותי PHENOM II 955 ולוח GIGABYTE GA-790XT-usb3 יש לי אפשרות לקנות i7 2600K ולוח MSI P67-GD53 ביד שנייה בכ1200-1300 ש"ח. השאלה - האם השידרוג יהיה שוה את זה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי במשחקים? המעבד כנראה יקבל OC לכיוון ה4.5-5GHZ

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by avatar123,

מה ההבדל בין dual core ל core 2 duo ומה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  22. אני לא תומך ב AMD או משהו, ולא אני לא urib אבל, התוצאות שפורסמו כאן נראות לי מאוד מפוקפקות. אם תסתכלו על הלוגו שב CPU-Z רואים בבירור שהוא חתוך.. אפילו בלי הלוגו "הרשמי" שפורסם פה בפורום. http://hwzone.co.il/view-image/newspics/RnGKay/Phenom657656.jpg עומרי לא מעניין אותי אם הא אמינים או לא...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ameralis Zaiir,

מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? מה זאת אומרת 2-2-2 או cas 2 וכל הדברים האלו שאני רואה שמדברים על זכרונות (בעיקר לDDR), הבנתי שזה התזמון אבל איך המספרים האלו מתבטאים במציאות?? (אני יודע מה זה הזמן גישה זה קשור לזה איכשהו?) תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  24. Started by dids22,

תראו הסתכלתי באוורסט כדי לבדוק את התיזמונים שלי הקיצר איפה בדיוק אמורים להסתכל שם?? כי במקום אחד כתוב משהו אחד ובמקום שני כתוב משהו אחר הבאתתי תמווונותת [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by izikle,

שלום, בעקבות בעיות בלוח אם החדש שלי, אני מחפש לוח אם חדש. *תומך במעבד Intel Core 2 Quad Q9300 *בעל אופציה לזיכרונות בטכנולוגיית DD2 וDD3 *עדיפות ללוחות אם של Intel *תמיכה עתידית במעבדים החדשים (i5\i3) *מחיר נמוך תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.