עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חשבתי שעשיתי טעות שקניתי מחשב מבוסס ארכטיקטורה ישנה, E8400 , האם זה נכון? מה ההבדל בין שני המעבדים? (920 ו 8400) והשאלה השנייה היא , יש לי 4 גיגה זיכרון , אם אני אגדיל אותו ל8 גיגה, האם אני ארגיש שינויים משמעותיים ? (אני על OS 64 ביט)

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שימושים: SOLIDWORKS ומשחקים. האם מהירות 1333 של הזכרונות תתן תוספת משמעותית בביצועים? ראיתי שהמחיר של DDR 3 כבר לא כזה יקר 550 ש"ח ל4GB לגבי לוחות אין לי מושג מה תומך , מה מומלץ ומה המחירים(אם בכלל מומלץ) בקיצור אשמח לקבל ייעוץ לגבי לוח וזכרונות מתאימים. תודה יניב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מערכת E6320 במהירות 1.8 2 GB זיכרון - מרוצה מאוד לוח אם gigabyte GA-965P-S3 - מרוצה מאוד כרטיס מסך msi 8800 gts 320 mb oc - מרוצה ממנו עד הגג עיקרי המערכת משחקים בעיקר עריכת וידאו מעט אין צורך להגיד לי על 4 ליבות בגלל עריכת וידאו כי אני לא מעוניין שאלתי אני מעוניין לשדרג רק רק את המעבד - 2 אפשרויות שניהם 3 GHZ ללא OC 1) E7500 cache 3 mb 45 nm 1066 fsb - מחיר 770 שח 2) e6850 cache 4 mb 65 nm 1333 fsb - מחיר 1265 שח המעבד הראשון הוא לפי דעתי איטי יותר ולכן לפי דעתי יורד מהפרק המעבד השני הוא יקר יותר אבל לפי דעתי מהיר יותר ולכן כדאי יותר למרות שהוא בגודל 65 ננו לגבי מעבד E85XX ומעלה באתר רשום Non official support איזה מהם עדיף הראשון או השני ? איך פחות או …

• 62 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by -Tal-,

שלום, מה לוח האם הכי טוב שכולל את G41? מה שהציעו לי זה לוח אם של INTEL. האם יש לוח אם יותר טוב משל INTEL? ישנן בעיות עם לוח זה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

מוזר מאוד.. התדר נע בין 1600MHz-1600.2MHz.. אתמול הוא קפץ בין 1600\2400 אבל עכשיו הוא תקוע על 1600MHz.. לדעתי חשוב לציין כי skypc ניסו לעשות לו OC אבל התקשרו אלי ואמרו לי שלא הלך להם (בגלל איזו בעיה במעבד), אז לא עשו בסוף.. יכול להיות שזה פשוט מאוד באג ב-CPU-Z.. טוב בקיצור אני צריך עזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  6. מה האפשרויות הטובות כיום לשימוש ב 6GB זיכרון? איזה מערכת הפעלה? הדרישה היא לגיימר כבד.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by i7,

מה אם השימוש הוא לקולנוע ביתי, עריכת וידאו (תחביב) ומולטיטאסקינג של 4-5 תוכנות במקביל באופן כמעט תמידי? ועוד שיקול - אני מהסוג שמשדרגת מחשב פעם ב-5 שנים. האם משתלם להוסיף את ה-1000ש' על לוח אם וזיכרון במקרה כזה? ושיקול אחרון, אך חשוב ביותר - איזו מערכת תהיה שקטה יותר? וגם - האם ישנו צפי לגבי ירידת מחירי ה-9550 או לגבי כניסת ה-I5 לשוק בארץ?

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים ו-11 חודשים, הלוח אם שלו התקלקל והוא עדיין באחריות, חנות המחשבים לקחה אותו להחלפה ואמרה שלוח אם זה כבר לא קיים וכי הם מוכנים להחליף לי ללוח אחר אך ואני אוסיף את ההפרש. הלוח שהיה לי היה: Dfi infinity nf4 sli למעבדי AMD שתומך ב-DDR1 בלבד... עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: בלוח שלי יש זכרונות איכותיים של CORSAIRE XMS 400 MHZ CL2 שעלו לי בסביבות ה-600 ש"ח. בעל החנות אמר לי שיתן לי זכרונות DDR2 במקומם אך בפועל הזכרונות שלי הרבה יותר יקרים, אתם ממליצים שכדאי לשדרג כבר את הלוח ולעבור ל DDR2 או להתעקש איתו שיממש את האחריות גם אם זה כרוך בהרבה זמן? כמוכן במידה ואתם ממליצים על לוח חדש, על איזה לוח אתם ממליצים לי? הוא אמר לי שאני יכול לבחור איזה לוח שאנ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by alex15,

לא כל הלוחות אם תומכות ב RAID .נכון ? ואם הלוח אם תומך אנחנו צריכים לעשות אותו בשביל שיהיה לנו RAID או שלא שהוא נעשה מבלי שניגע בו ? ואם אני קונה לוח אם שתומך ב RAID מה עושה במחשב ? כל הכוננים עושה אותם כאחד ועושה יותר מקום ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי לוח אם Intel® Desktop Board D865GBF עם 4 סלוטים לזכרון החלפתי 2 שהיו DDR400 256MB ל2 Elpida EBD52UC8AMFA-6B 500MB כך שכרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון (ב2 סלוטים האחרים היה לי ונשאר 2 של 500 A-Data שרשום שהם PC3200 200 MHz האם שדורגתי מ1.5 ל 2 או שהורדתי את המהירות ובכך לא הועלתי? להשאיר או להחזיר? :-\[br]פורסם בתאריך: 13.02.2009 בשעה 15:26:49 אני חושב שהזכרון החדש איטי יותר אבל לא סגור על זה...

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Thunder Storm,

שלום, ברצוני לרכוש מעבד למחשב חדש. ראיתי את שני המעבדים ההלו במחירים דומים. רציתי לדעת מה ההבדל בניהם מבחינת הטכנולוגיה ומי מהם עדיף מבחינת ביצועים.. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ronkeren,

אני משתמש בלוח אם- Gigabyte P35C-DS3R כרגע אני משתמש בשני כרטיסים של 1 GB של סאמסונג במהירות 800 אני רוצה להגדיל ל-4גיגה זיכרון (הבנתי כמובן שיש חסימה מסויימת של עד 3.5, אפשר לנטרל אותה? גם אין לי בעיה ממש אם זה) רציתי לדעת אם אני יכול להתקין שני כרטיסים של 2GB כי במפרט בכתובת: http://www.hardwaresecrets.com/article/476 הם מציינים שאיאפשר לשים רק 1GB בכל סלוט, רציתי לדעת אם זה נכון או מישהו יודע שאפשר לשים GB2. ואם באמת אפשר לשים רק 1GB אז להוסיף עוד 2 כרטיסים בדיוק כמו שיש לי? או אני צריך לקנות 4 חדשים? האם כל ה-4 צריכים להיות אותה החברה? המחיר כמובן פחות משמעותי אני מתכוון להזמין באיביי בעקבות מה שתוכלו לעזור. תודה מראש

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שימוש לב שזה הדגם עם ה אות T . באתר כתוב שהצ'יפסט תומך, אבל באתרים בביקורות בדקו אותו אך ורק עם DDR3 . מה אתם אומרים ?!

14. Started by Dutchy,

מפרט: Intel E7400 GIGABYTE EP43 DS3L 9800GT PATRIOT EXTREME 2GB 4-4-4-12 2.2V תודה רבה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by edenaboutbol,

מה אתם הייתם לוקחים למטרת משחקים? אל תגידו לי שום מעבד אחר, נותנים לכם אפשרות אחד מהם מה אתם הייתם לוקחים , טיפה פירוט יעזור.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by קורלאונה,

אני מתלבט אני רוצה לקנות מעבד Q9550 או שאני יוריד לE8400 וישים את ההרד דיסק הזה :150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA מה אתם אומרים כדיי?? ובנוסף להר דיסק הזה אני שם עוד אחד של 500 GB על כונן אחר תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  17. מעניין אותי לדעת איך הפלטורמה הזו משתווה לדור הנוכחי של מעבדים כמו ה E8400 או Q9660 וכמה יעלה העסק יחסית. מלבד כל מני תמונות, יש כבר דיבורים על ביצועים? כי זה יכול להשפיע על החלטה לקנות מחשב עכשיו (מהדור הנוכחי) או לחכות קצת עד שזה יצא.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by zombie,

יש לי כרטיס מסך 4870x2 שיושב כרגע על לוח בעל PCI-E 1 האם אני ירגיש הבדל בביצועים בהחלפת הלוח ב p43\45 ds3l? והאם אני יוכל להשאיר את אותו הOC שיש לי כרגע במעבד?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by martusevich,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם בשביל CORE 2 QUAD Q9550 ההתלבתות היא בין השניים: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS לוח אם מעולה אם CROSSFIRE ו תמיכה ב-RAID ו הצ'יפסט (P45). מחירו: 649 ש"ח. GIGABYTE GA-EP43-DS3L לוח אם המומלץ עפי הרבה אנשים. לא משהו מיוחד צ,יפסט (P43) מחירו: 474 ש"ח השאלה היא האם ה-200 ש"ח הנוספים יהיו שווים את הלוח של DFI או האם הביצועים יהיו אותו הדבר?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  20. יש לי את הלוח אם הזה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&model=1181&modelmenu=1 רוצה להחליף כרטיס מסך - לכרטיס מיתקדם כדוגמאת הכרטיס הזה ( ומעלה): http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=383&lineid=1&act=2 מה שאני שואל : 1. האם הלוח M2N-E מתאים לPCI אקספרס 2 ? 2. האם הלוח הזה תומך גם ב DX10 ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by DarkCowMoo,

בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר משתלם ביחס ביצועים למחיר- לגיימינג כמובן. עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות בין הE5X00 למיניהם עם המכפלה האסטרונומית, הזולים במיוחד אבל רק עם 2 מגה קאש או את הE7X00 היקרים יותר, מכפלה נמוכה יותר אבל 3 מגה קאש. מה נראה לכם עדיף? בנוסף חשבתי על הלוח EP43 DS3 שהוא לא זול בכלל אבל לפי מה שראיתי הוא מצויין, יש גם את הEP43 DS3L שזול יותר אבל מוגבל באיזור ה419 mhz. בזכורנות אני אלך על 1066mhz כדי שלא יגבילו אותי (גם כך בskypc ההבדל בין ה800 ל1066 מזערי כ"כ). יש אולי לוח אחר שכדי לי לחשוב על? אני רוצה גם לחשוב אופציה לשדרוג עתידי. וקירור פשוט אין לי מושג איזה לקחת אז אשמח להמלצה. וכרטיס מסך אני כבר אתאים לפי התקציב שישאר לי. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  23. Started by dckldfk,

!_Nike_! אתה חוליגן שלא מבין כלום בחשבים אולי כדיי שתחפש עבודה אחרת ותפסיק להתעלל באנשים ולגרום נזק

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by ll1210,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם של gigabyte Ga-7vkml במקום אחד שנשרף. האם עדיין ניתן להשיג לוחות אלו ? ואם כן היכן ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by kotvana,

אני ממש מתלבט אם להתקין הכל מחדש בגירסת 64 ביט. יכול להיות שאני מפסיד המוןן בזה שאני ממשיך ב-32 ביט?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים