עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. | Q6600 VS E6600,E6750 אחרי מימוש כל המערכת שלי בחלקים ... נשאר רק פריט אוחד לקנות!!! מעבד !!! ואני לא יודע איזה ... המחשב נועד נטו למשחקים ראיתי את ההבדלים בסרטונים של אינטל ובגרפים של TOMSHARDWARE ... מחיר למעבד 700-1600 ש"ח תודה !!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by crovei,

אני צריך קצת עזרה עם זיכרונות, נושא שתמיד איכשהו בילבל אותי עם כל המספרים : כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 כ"א, במהירות של 200Mhz (pc3200) . הבעיה היא שהיום כבר 512MB זה לא ממש מספיק לרוב המשחקים. עם הזמן הצטברו אצלי כל מני סטיקים שהוצאתי ממחשבים שפגשתי בסוף חייהם, ורציתי לדעת אם ישתלם לי אולי להוסיף אחד מהם.. מכיוון שהם לא באו באריזה או משהו אני יכול לדעת פרטים עליהם רק מהמדבקה שיש על הסטיק עצמו.. הראשון: pc2100 256MB השני: 256MB 133mhz שלישי: 512MB DOR400 כמו שאמרתי רוב המספרים לא אומרים לי הרבה.. אני רק יודע שעם הסטיק של ה-256 במהירות 133 אין לי מה לעשות, כי הוא סתם יוריד לי את המהירות של שאר הזיכרונות.. השאלה אם אולי ה-512 שווה אבל אז אני אאבד את הדואל צ'אנל, או ש…

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by amidanr,

קניתי מחשב שבוע שעבר. ביקשתי זכרון Twinmos DDR2 667 CL5, ובמקום זה הציעו לי את הזכרון של Seon. האם זה יצרן טוב? מישהו מכיר? האם להתעקש על Twinmos?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לפי המחיר באקסלנט הוא עולה קצת יותר מ2000 ש"ח (T-BRED 2200). והפנטיום 4 2.26B עולה 1700 ש"ח. חומר למחשבה? AMD תמיד היו זולים יותר.....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ggg123,

מה יותר טוב ? והאם הלוח אם של ג'יגה בייט P31-DSL תומך ב 6550?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לצורך מחשב חזק לפיתוח (development) בסביבת מיקרוסופט, אני חושב על מעבד QUAD כלשהו. 1. האם יש מעבד בייתי עם יותר מאשר 4 ליבות ? 2. הבנתי שה QUAD של אינטל הוא בעצם 2 ליבות כפולות דבוקות, כך שאין בין 2 הזוגות שיתוף נתונים - האמנם ? 3. איזה QUAD עדיף, אינטל או AMD ? 4. האם QUAD בכל חברה הוא דגם ספציפי, או שיש דגמים שונים של QUAD שאני צריך לבחור מתוכו ? 5. אם אני רוצה מחשב 64 ביט, יש השפעה על סוג המעבד הנבחר ? תודה ! עריכה, תוספת לגבי זכרונות : 6. סביר להניח ש 2GB יספיקו לי, אז האם נכון שאני מוגבל ל 4GB במערכת 32 ביט, והרבה יותר במערכת 64 ביט ? 7. אם אני הולך על מערכת 64 ביט, על מה זה משפיע ? לוח אם ? מעבד ? זכרונות ? או שזה רק ברמת מערכת ההפעלה ? 8. אם תהיה לי מערכת 64 ביט, ה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ‏Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU‎ או ‏Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box‎ מתוכנן OC כמו כן כן חשוב לי אפשרויות שדרוג בעתיד מחשב לגיימינג כבד וסרטים בFHD מסך 24 FHD ו42 FHD מתלבט בין שניהם עברתי על לא מעט מבחני ביצועים מחליף את כל השילוש מעבד זכרונות לוח אם

8. שלום,אשמח את תעזרו לי... 1. אני עכשיו בXP ,לא מתכנן לעבור לויסטה. האם יש טעם לקנות 4GB זיכרון או להסתפק ב2? אינ יודע שחלק יגידו "המחירים כל כך זולים היום אז עדף לקנות כבר 4" אז לא קשור למחירים-שווה לקנות 4GB לXP? 2.מתכנן לעשות SLI של 9600GT OC ... מתלבט כרגע בין שני לוחות: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L או Asus P5N-D מתכנן לעשות OC לE4700 [אגב האם יהיה צאוור בקבוק אם אני אגיע לסביבות ה3.2GHZ ?] אז...אני יותר בכיוון של הג'יגבייט,במילא עוד מעט מחליפים תושבת ואמרו שהביצועים הם זניחים..מה דעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, אז אם לא אז תעבירו אותו לאן שנראה לכם. אז ככה התמונה הזאת: '>http://www.2send.us/"] זה לוח BAD AXE 2 עכשיו מהם החיבורים האלו לעזאזל? את המולקוס אני רואה אבל אני לא מבין בשביל מה צריך אותו? ומה זה ה 8 פינים הזה? למה החיבורים האלה משמשים? ובאיזה ספק כוח יש את החיבורים אלו? תודה, ושוב אני מצטער אם זה לא מתאים...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה. יש לי מחשב דיי טוב INTEL 2 DUA CORE E6750 HD4850 OVERCLOCKED 1GB זכרון(זאת הבעיה) רציתי לדעת על איזה זכרון אתם ממליצים לי לקנות תקציב 170-230 שקל גג! מהחנויות:IVORY,KSP בלבד....פשוט זה הסניפים היחידים הקרובים לבית שלי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המחשב הקיים: e4400 4GB 800 ddr2 asus p5q pro שאר הרכיבים עוברים בטוח (ssd, כרטיס מסך) המחשב השני: e8400 gigabyte ga-ep43t-ud3l ddr3 8GB 1066 השאלה המרכזית היא, האם הלוח של אסוס שווה השארות עם DDR2 ואז אני יעביר אליו אל המעבד החזק יותר. או שעדיף לשכוח מהמחשב הישן ולהעביר את הכרטיס מסך והSSD למחשב החדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. התחום שכרגע אני לא כל כך בעסק בו הוא לוחות אם התושבות השונות והתאימות לזכרונות שונים מעבדים וכו אם אפשר למנות מה האופציות המרכזיות שיש ומה ההבדלים המרכזים פלוסים ומינוסים של כל בחירה בתושבת מסויימת יש ים לוחות אם בחנויות הבדלים לא ברורים צריך לצמצם לכיוון נכון עריכה" מסקירה שעשיתי נראה שבכלל קשה למצוא בחנויות בארץ לקנות חלקים שקשורים לתושבת 1155 לפי מה שאני רואה שזה מגיע לגיימינג אין הבדלים בכלל בביצועים של משחקים למשל במעבד מסוג i5 3570K בהשוואה ל i5 4670K וגם בהשוואה לדגמים של I7 אבל שזה מגיע לאפשרויות הקניה של לוחות אם תואמים אני רואה מבחר מצומצם ל 1155 אבל הם גם יותר זולים השאלה שוב מה ההבדלים בלוחות כמו שזה נראה אין הרבה ברירה אלא לבנות מערכת מסובבת 1150 והסדרת …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by L1ron,

הזמנתי מחשב עם המעבד intel i5 1050k ולוח של p67-ud3 של GA. המוכר הסביר לי שיש בעיה מסוימת עם הלוח הזה, אבל יש לי אחריות ל3 שנים ולא משנה מה יקרה לכל רכיב במחשב ,הוא יוחלף . יש לי אפשרות להחליף חלק עד מחר. האם להחליף את הלוח אם לדעתכם?למרות שיש בעיה בלוח ,בכל זאת לא בטוח שזה יקרה , וכנראה שעם תהיה בעיה ,בעתיד ישימו לי את הגרסה המסודרת של הלוח, לא? מקווה שהבנתם. לירון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי יש הבדל משמעותי בביצועים? והאם 4 זיגה ראם אפקטיבי יותר במישחקים מ2 זיגה ראם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by esaly,

אהלן אנשים! קניתי את המחשב שמפורט למטה לפני חצי שנה שכולל את הלוח של GIGABYTE 8I945P-G ועדיין לא עדכנתי את גירסת הביוס, האם מומלץ לעשות את זה? האם זה יכול להביא לשיפור בביצועים? תודה מראש על התגובות!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by esaly,

היי חברים, ערכתי חיפושים לרכישת הלוח הנ"ל ללא הצלחה יתרה. מישהו מכיר מקום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by aaviran,

כרגע יש לי במחשב 2X256MB במהירות 400Mhz בתזמונים 3-3-3-8, שעובדים בדואל. אני רוצה לקנות עוד זכרון, אבל אין לי הרבה.. ממ... כסף. השאלה שלי היא, האם תוספת של 2X256 תספיק לי, או שעדיף להשקיע קצת יותר [כמעט פי 2] ולקנות עוד 2X512. בנוסף, עדיף לי לקנות זכרונות עם אותם תזמונים כמו שלי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג ואני כרגע בהתלבטות לגבי כמה רכיבים. מה שרציתי לשאול אתכם הוא דבר כזה, הציעו לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI ואת הזכרונות האלה: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עכשיו בדקתי באתר של G Skill ורשום בעמוד של הזכרונות הנ"ל שהם תומכים בלוח אם עם צ'יפסט H67 אבל לאחר מכן יש פירוט של לוחות אם והלוח הנ"ל לא מופיע שם ולפי מה שאני רואה מפורטים שם רק לוחות עם צ'יפסטים אחרים.. הנה קישור לעמוד באתר של ג'י סקיל: http://www.gskill.com/products.php?index=337 אז קודם כל, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם שני הרכיבים הנ"ל יוכלו לרוץ בצורה טובה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. למה אפל התחילו להשתמש במעבדים של אינטל? באילו מעבדים הם השתמשו קודם? ומה ההבדל ברמת הביצועים והאמינות??? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ybe,

לאחרונה שמעתי מספר פעמים על הזיכרון הנ"ל, מה ההבדל בינו לבין ddr "רגיל" והאם מישהו ראה benchmark עם הזכרון הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. באופן יחסית חריג, החלטתי שאולי יהיה נחמד להודיע על זה בפורום, יש גרסה חדשה של התוכנה AIDA64. מדובר בתוכנה שהיא לא פחות מאולר שווייצרי לאוברקלוקר, לטוויקר ולכל מי שמחפש תוכנה בודדת שעושה המון דברים במקביל. יש שם מבחני עומס בדרגות שונות לכל הרכיבים במערכת, ניטור מאוד מדויק של טמפרטורה וצריכת חשמל מבקרים שמאפשרים זאת. AIDA64 בגרסת Engineer הוא כלי שאנחנו משתמשים בו מזה כמה שנים למערכת בחינות החומרה שלנו, והוא לא אכזב אותנו פעם אחת. כלי מאוד מדויק שלא קורס או חווה באגים. מצרף לוג שינויים של הגרסה האחרונה, שמהווה תוספת פיצ'רים מספיק מכובדת עד שזה נהפך לאירוע שבשבילו היה שווה לפרסם את העניין: New features & improvements of AIDA64 v6.30 …

22. טוב אחרי שעשיתי כמה סקרים ובדיקות -אני מגיע להחלטה-זה המחשב שאני קרוב לוודאי קונה ב3,190 ש"ח -מה דעתכם??תמליצו לי ותגידו לי לכמה זמן זה בערך יחזיק מעמד??כי אני לא רוצה עוד חצי שנה לשדרג ב3000 ש"ח- אז תגיבו בבקשה!: --------------- CPU- AMD Athlon XP 1700+ w/ Volcano 7+ HSF Motherboard- Gigabyte 7VAX KT400 Memory- DDR-RAM 256MB 2700 OEM HDD- Seagate 40GB 7200rpm ATA100 Barracuda IV CD-ROM- Sony x 52 Floppy- 1.44" Teac / Alps / Mitsumi Video Card- Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128MB…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה, אני כנראה הולך להביא את הE6600 מארה"ב בבערך 190$ ומחפש לו לוח אם תואם. הבנתי שלא רק לוחות האם על בסיס 975X מתאימים לו, אבל אני רוצה לוודא שאני קונה לוח אם שלא סתם תוקע אותו - לכן חשובות לי ההתאמות כמו למשל תמיכה של הלוח בזיכרון הכי מתאים למעבד (1066, לא?) בקיצור, האם כדאי לחסוך בלוח ועל איזה לוחות אתם ממליצים? צאו מנקודת ההנחה הבאה: 1) אני מתכנן על הרבה גיימינג ותלת מימד 2) אני מתכנן על ניצול גבוה של המעבד (אפליקציות גרפיות כבדות וכן תכנות בDIRECTX) 3) אני לא מתכנן לקנות שני כרטיסי מסך ככה שאני לא צריך crossfire/sli 4) אני לא מתכנן לעשות שום אוברקלוקינג, אפילו לא הרץ אחד קטן למהירות השעון 5) כרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים כמובן - ככה שאני לא צריך אף אחד מהם על הלוח 6…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by RayZ,

אז ככה, אני רואה שכרגע המעבדים הנוכחיים של AMD (וכמובן הלוחות שבהתאם) תומכים ב-2 תושבות, ה-AM3 ו-AM2+. רציתי לשאול מה ההבדל בין שתיהן, ואם זו שאלה של עדיפות, מה מהן עדיף כמובן. כי בנושא שפתחתי לא מזמן בפורום מפרטים 3 אנשים שונים בנו לי מפרטים עם תושבות שונות, אז זה מעט מבלבל. אשמח לעזרה ככה בקטנה. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח: כרטיס מסך HD4770 4GB RAM ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת. אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1 אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל. אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים