עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם AMD תוציא שנה הבאה סידרת המשך ל-ATHLON XP, שבנויה אותו הדבר, רק עם 512kb cache, אז יהיה צורך בשדרוג של הלוח אם? (בגלל שהצ'יספט לא תומך), או שהלוחות של היום יתמכו במעבדים האלו? (זאת אומרת שהצ'יפסט לא צריך לתמוך בזה, שזו פעולה שהמעבד מבצע בעצמו בלי קשר לצ'יפסט).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Jesper,

לשימושים ביתיים רגילים, וקצת משחקים פה ושם? אני קונה מחשב בתקציב של 5000 ש"ח. האם המעבד הזה יספיק לי או שמומלץ לקחת יותר (מובן שתמיד עדיף מעבד יותר טוב, אבל האם זה באמת נחוץ, בהתחשב בכך שאני לחוץ בתקציב)?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות לוח אם כזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6574 עכשיו רציתי לשאול שתי שאלות... 1) האם אפשר לחבר ללוח הארד דיסק רגיל עם כבל IDE או שאם יש שם חיבור לSATA אני חייב SATA בשביל זה?? 2) יש לי עכשיו 512MB זיכרון ועוד 256MB זיכרון אם אני ישים אותם לא בדואל זה יעבוד טוב? (על לוח שתומך בדואל...) ואם יש לי שתי זכרונות של 512MB הם חייבים לתמוך בדואל או שזה לא משנה?? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות לוח ל AMD שלי ( 3200 ) אני רוצה לוח שיכול להגיע ל OC כמה שיותר גבוהה ועדיף שיהיה כמה שיותר זול... אני לא צריך כרטיסי רשת על הלוח או כרטיס מסך וכאלה כמה שפחות פיצ'רים וכמה שיותר יכולת OC חשבתי על EPOX אבל תגידו אתם את דעתכם והכי הכי חשוב !!! שיהיה ללוח חורי עיגון להרכבת גופי קירור/בלוק מים גדולים שלא מיתחברים בעזרת הקליפס...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. GA-EP45-DS4 או P5Q Deluxe לא מתוכנן אובר קלוק המעבד הוא Q9450 כ.מסך 8800 GTX OC2 BFG והאם כדאי לשדרג ל4 G זיכרון(כרגע רק 2G)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by The Ball,

אני רוצה לקנות לוח אם שתומך ב- AGP8X ו- DDR 400 אני יודע שכל הלוחות לא תומכים רשמית... אני רוצה שהלוח הזה יהיה טוב ל-OC ולא ממש אכפת לי איזה ציפסט.. כמו VIA P4X400, SIS 648 ועוד.. המחיר לא ממש משנה... ואני גם רוצה שיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות אני גם צריך זכרון מתאים כי הבנתי שהלוח לא תומך בכל סוגי הזכרונות של ה-DDR 400 תודה

7. היום ה14 צצו היום ביקורות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by fastidious,

אהלן forum-dwellers, אני רוצה זכרון טוב אבל לא יקר ולא ל-OC, בערך עד 300 ש"ח (2x1G). שמעתי על Golden-משהו של OCZ, שאמור להיות טוב בקירור הפאסיבי שלו (עטוף נחושת או משהו). מכירים? ושאלה ספציפית - אם הכיוון שלי הוא 2 ג'יגה (בשני סטיקים) של DDR2 800MHz, שווה להשקיע את הכסף ב-CL4? (והאם יש CL4 של חברה טובה בכלל בסביבות מחיר של 300 ש"ח ל-2x1G?) (והאם מורגש ההבדל בין CL כלשהו עם סדרת תזמונים שונים כמו CL4-5-4-11, CL4-4-4-15....?) תודה על כל תגובה רצינית.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TGA,

מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין מעבדי אינטל וAMD.. כי רוב אנשים שאני מכיר אומרים שאינטל הרבה יותר שווים ושאני פה גולש במפרטי מחשב אני רואה שרוב האנשים מעדיפים לתת לבנאדם שמעוניין לקנות מחשב מעבד AMD.. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים אבל האם הם באותה רמה כמו אינטל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by itaysk,

עד כמה המעבר ל 333MHZ משפיע על המעבדים של AMD? רציתי לקנות מחשב השבוע אבל אמרתי אני יחכה שהמחירים של מעבדי ה 333MHז ירדו קצת ואז אני יקנה אותם עם NFORCE2 זה היה צעד נכון? נ.ב מתי הם ירדו באמת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by spectra,

היי, אני כבר די הרבה זמן תוהה לעצמי ולא הצלחתי למצוא באיזשהו מקום תשובה חד-משמעית אז החלטתי להתייעץ. יש לי מעבד Core i7 920 על גבי לוח אם עם צ'יפסט X58 של GIGABYTE (UD3R).. בכל מקרה, למיטב ידיעתי, כברירת מחדל המעבד תומך בתדר זכרון של עד 1066 והזכרון שמותקן אצלי כרגע הוא 1600. שמתי לב שהלוח כותב בעלייה 2 מהירויות זכרון .. אחת 1066 ואחת 1333 (אולי זה התעדכן מאז שהחלפתי את הזכרון.. בפעמים הראשונות לפחות זה היה ככה). יש איזו דרך פשוטה לגרום לזכרון לעבוד יחד עם המעבד בתדר ה"מלא" שלו או שזה דורש משחקי OC ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by avid,

שלום, מישהו יודע איפה ניתן למצוא מידע מפורט על הזיכרון של Hynix Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Hynix Original 8GB DDR3 1600 אם אקנה2 יחידות זיכרון עם תזמון 11-11-11-28 האם בשני המקומות האחרים אוכל לחבר זיכרונות 9-9-9-24? תודה רבה

13. 1. כרטיס רשת:מובנה מבית Killer מדגם E2205, כולל תעדוף תעבורה תוכנתי למשחקים מה זה תעדוף תעבורה למשחקים ? משחקים ספציפיים ? האם זה כולל סטרימינג של סרטים ? האם צריך לתכנת את זה ? 2. באופן מעט מפתיע, מערכת הספקת הכח למעבד בלוח האם הזה היא מהפשוטות ביותר שראיתי, ממש כזאת שעונה על דרישת המינימום. היא בנויה משלוש פאזות. כל פאזה מכילה מייצב מתח וסליל אלקטרוני (הקוביה). מה זה אומר ההספק הזה מהפשוטות שיש ? מה זה הספק כח מורכב ? מה נותן ? שעונה על דרישות הגבוהות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by askme,

שלום לכולם כנראה זה יותר קרוב ממה שנדמה .... https://www.tgspot.co.il/is-intel-s-first-cannonlake-cpu-is-around-the-corner/amp/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by -CosmicFire-,

AMD 64 3000+ תומך בדואל DDR או לא?!? יענו אני רוצה 512X2 אבל אם אפשר רק 512?!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפי המחיר באקסלנט הוא עולה קצת יותר מ2000 ש"ח (T-BRED 2200). והפנטיום 4 2.26B עולה 1700 ש"ח. חומר למחשבה? AMD תמיד היו זולים יותר.....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by winner,

שלום חברים יש לי מחשב ישן עם המעבד הנ"ל - סוקט 939 המאורר של גוף הקירור התפרק (גומיות שהתפוררו) ואני צריך קירור חדש עבורו, הבעיה שכל מה שאני מוצא בחנויות הוא מ-120 ש"ח וצפונה - אני צריך קירור פשוט וזול (למי שמכיר, זה מעבד שממש לא מתחמם) מישהו יכול להמליץ על קירור כזה מחנות אמינה ? תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מהשניים הבאים: ATI Radeon XPRESS 200 NVIDIA nForce4 ומה ההבדלים העקריים ביניהם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 114508534,

צהריים טובים בשעה טובה הרכבתי מערכת חדשה - הזכרונות שבאתי לקנות הם Corsair XMS 8GB DDR3 1600MHz CL11 (4 סטיקים) בעקבות מחסור במלאי בKSP ביום הקניה - קניתי סטיק 1 ונאמר לי שאני יכול להזמין עוד 3 . עכשיו מסתבר ש KSP לא מביאים את זה יותר ולא יהיו כאלו זכרונות. השאלה היא כזאת- האם אני יכול לשים זכרונות אחרים ( שאני לא ממש רוצה ) ואלו כן יתאימו ושאלה נוספת זה האם מישהו מכיר חנות שכן מוכרת את הזכרונות האלו בארץ או שאני אצטרך להזמין מ EBAY ( גם אופציה פחות רצוייה ) תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by guy86222,

הזמנתי מחשב בחנות מחשבים כולשהיא דרך האינטרנט, עם מפרט ספציפי ומפורט.. כצפוי, המחשב הגיע עם מפרט שונה. הייתי אמור לקבל מעבד 3 GHZ, וקיבלתי מעבד 1.8 GHZ. כול מה שלמנהל החנות היה לומר זה שאמנם לא היה בסדר ששינו את המפרט בלי להודיע מראש, אך הם למעשה צ'יפרו(!!) אותי.. כי הרי הם שמו לי מעבד 1.8 GHZ אבל מסוג חדש והרבה יותר מודרני ומשוכלל שיש לו פרונטים וניוטרונים ופצצות מרגמה .. השאלה היא, האם הוא צודק או שהוא מרמה? כי לאדם הפשוט, זה שקצת מבין אבל לא יותר מדי.. מעבד של 3 ג'יגה הרץ אמור לעבוד יותר מהר מ1.8 ג'יגה הרץ.. אז על מה מנהל החנות מדבר? מה שהזמנתי : Intel® Celeron 3.0GHZ LGA775 64BIT 512kb cache , 533 Mhz FSB SPEED מה שקיבלתי : Intel® Celeron 1.8GHZ LGA775 64BIT 512kb ca…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. המחשב הקיים: e4400 4GB 800 ddr2 asus p5q pro שאר הרכיבים עוברים בטוח (ssd, כרטיס מסך) המחשב השני: e8400 gigabyte ga-ep43t-ud3l ddr3 8GB 1066 השאלה המרכזית היא, האם הלוח של אסוס שווה השארות עם DDR2 ואז אני יעביר אליו אל המעבד החזק יותר. או שעדיף לשכוח מהמחשב הישן ולהעביר את הכרטיס מסך והSSD למחשב החדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by amig2,

לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות Athlon 64 5000+ ולאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות Athlon 64 6400+ השימוש הוא משרדי ומשחקים קלים. זה נכון שה-5000 מקביל בערך לאינטל E4600?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מעוניין לשים 2 כרטיסי זיכרון של 1 גיגה. אבל אני לא יודע באיזה מהירויות ובאיזה סוגי זיכרון הלוח אם שלי תומך, יש לי גם מעבד של AMD64 ואני יודע שצריכה גם להיות תאימות כלשהי עם המעבד. חבר שלי שפתח את המחשב המליץ לי לשים 2 כרטיסים: Kingston KVR667D2N5/1G 1024MB DDR2 667MHZ PC5300 CL5 להלן מצורף המפרט של המחשב לפי CPU-Z. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=448888 תודה מראש !

24. Started by Iv0ry,

שלום, אני מעונין לבצע סטרים למשחק פורטנייט ואני לא מבין למה המחשב כה איטי שאני מסטרים, אפילו ב720P, ואני חושב שזה קשור למעבד האינטרנט שלי הוא HOT 5MB העלאה, האם הצוואר בקבוק במחשב/מעבד או באינטרנט? האם כדאי לקנות מעבד חדש או כבר לחסוך למחשב חדש שבו ארכיב את הRX580? תודה

25. Started by Piyono,

Hi, sorry to be typing in English... my command of the Hebrew Keyboard is still pretty poor. I just got to Yerushalayim from Toronto. I brought my computer with me thinking that I'd reassemble it when I got here. It would have been ok if not for the fact that my motherboard died on the trip. I can't afford a new computer right now and I'm having trouble finding a replacement for this mobo in the stores becaause it's 5 years old. I'm hoping that MAYBE someone in the Israeli enthusiast community will have a suitable replacement I can have or buy. My motherboard, zichrono lebracha was a Gigabyte GA-7N400 Pro 2 v2.0 if anyone has this board or a similar board based on the nVi…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים