עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gupo,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ונראה שהתלת ליבתי של AMD הוא הבחירה הכי כדאית בשבילי. כרגע יש להשיג רק את ה-Athlon II X3 450; האם כדאי לחכות שה-455 יגיע לארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי כרטיס R9700PRO והוא לא נותן ציונים טובים אחרי ששאלתי בפורום גרפיקה הגענו למסקנה שהמחשב שלי חלש מדי ויכול להיות שהוא לא מספיק חזק ועומד בדרישות של הכרטיס מסך בשביל להוציא את המקסימום המפרט שלי : System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: Intel Pentium® 4 @ 1.50 GHz Graphics Card: RADEON 9700/9500 SERIES Total Physical Memory: 256 MB Free Physical Memory: 124.63 MB Motherboard Manufacturer: Intel Corporation Motherboard Model: D850MV רציתי לדעת עם המפרט הבא יוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס(אני גיימר חולה) 8) http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/mainboard/k7ncr18d…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by the flying sanwich,

האפשרויות מגוונות, ההחלטה קשה, ואני רוצה נימוקים בבקשה, כי אני עוד שבוע קונה מחשב ואינני יודע במה לבחור! CROSAIR (אוברקלוקר מובטח, אבל מחיר יקר נורא!) WINBOND BH-5 (אותו צ'יפ של corasir אבל אין לי הבטחה לOc, חוץ מזה שצריך לקנות לו צלעות קירור במאה שקל!) TWINMOS (שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל גם להם צריך לקנות צעלות קירור! ככה שההבדל מחירים איננו משמעותי)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by michabb,

מה ההבדל בין זכרון דו-צדדי לחד-צדדי? כיצד ניתן להבחין בין זכרון SDRAM המיועד ל-P2/3 לבין זה המיועד לP4? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomik_i,

שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by vald95,

I'm currently off-state so I'm writing in english. I intend to buy a new pc and all my specs are ready. I just have a question about the proccessor , I saw a lot of pc's people made here + on the "recommended PCs list" that u use the i5 3570 a lot more than the 3470, whats so different there? Especially in a combo with GTX 570 like I'm getting.. I mean, is 3470 really falls back in a substantial matter because its only like 20$ cheaper than the 3570 (btw I dont mean the K versions, I wouldnt do an OC either way)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Haflo,

איפה מחברים את HD Led בלוחות ASUS?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by diablo4u,

שמעו יש לי בעיות רציניות וגם אני לא כל כך מבין במחשבים (חומרה) כי אני רק בן 14 לא שזה כל כך קטן. אז ככה יש לי מחשב כזה: פנטיום 3 1000 256 זיכרון DDR א 40 גיגה 7200 RPM GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB CREATIVE SB LIVE (נראה לי בקשר לכטיס קול) WINDOWS XP PRO CD +52 CDRW YAMAHA 2100S 16 10 40 עכשיו אני הורדתי את כל הדרייברים המתאימים שיכולתי למצוא לכרטיסים שלי XP DETENATOR SBLIVEDRVUPDATEXP והמחשב פשוט עובד חרא. הוא עולה לאט ויורד לאט והכוונה היא ממש לאט. וזה עוד אחרי ששיתי פרמוט והוא חצי ריק. 26 גיגה פנוים. הוא עולה בערך ב40 טעינות של הXP ויורד באיזה 2 דקות או יותר. ולפעמים במשחקים הוא פשוט עושה רסטארט מתי שבא לו. ועוד....... כמעט כל המשחקים לא פועלים טוב. או מקרטעים ונתקעים או …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by djelectric,

אחרי שראינו מה שיש לגיגהבייט ו-MSI להציע בהשקה, חושפת גם אסרוק לוחות אם חדשים בתושבת האקסטרים גם יצרנית לוחות האם אסרוק החליטה לקחת חלק בחגיגות שלפני השקת תושבת האקסטרים LGA2011-3 של אינטל. בשונה מפעמים קודמות בהן הוטל איסור פרסום כבד ודליפות נראו דרך תמונות מטושטשות בחדרי מלון ובמסיבות עיתונאים, נראה שהפעם החברות נותנות גז כבד בכל הקשור לפרסום ותצוגת מוצרים טרום-השקה. נכון לעת זאת, ישנם לא פחות משלושה דגמים של לוחות אם חדשים מאסרוק אותם נראה בשבועות הקרובים בהשקה הנוצצת. כל אחד מיועד לקהל היעד שלו בין מחפשי הביצועים. זה הוא ה-X99 WS של אסרוק. כפי ששמו מרמז (ר"ת Work Station) לוח האם הזה מיועד בעיקר ליוצרי התוכן, לתחנות העבודה הכבדות שעוסקות בפעילות מעבד אינ…

10. שלום חברים האם ניתן לעבוד עם המעבד הזה בתוספת של לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET ללא צורך בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Cupid Me,

היי צריך את עזרתכם בבחירת לוח אם חדש לסוקט 1155 2 דברים שחובה שיהיו הם HDMI ויציאה אופטית גמיש בתקציב אם יש צורך תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Master Boo,

שלום, אני מחפש לוח אם לקנות למחשב תקציבי (AMD)- כמה זול שאפשר. הייתי מעדיף ASUS, אבל אפשרי גם Gigabyte או כל חברה אמינה אחרת, לצורך העניין. שמתי עין על GIGABYTE GA-MA69VM-S2 שמגיע עם X1200 מובנה (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2). הסתכלתי על הSpec שלו וראיתי שרשום שהform factor הוא Micro ATX. זה אומר שהוא לא מתאים למחשב רגיל? אני חייב למצוא לוח אם שהוא ATX רגיל? אני מרכיב את המחשב בhttp://www.iqpc.co.il, מה לוח האם הכי זול והמומלץ ביותר שאני יכול לקנות משם? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tiger2014,

קונה מחשב חדש המוכר הציע לי את הלוח הזה Asus b85m-g השאלה אם הלוח אם הזה ישן? והאם שווה להחליפו לדגמיים של h87 או z87? דגם המעבד: core i7 haswell 4770 עוד דבר: זיכרון האם כדאי g.skill aegis או g.skill ripjaws-x? מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה Intel Pentium D 830 Dual Core ורציתי לדעת איך הוא ואם הוא משתלם ? בהתחלה הייתי בטוח שכן אבל ראיתי קצת השוואות של ה820 ולפי ההשוואות שם הוא לא הכי מרשים תראו כאן למשל ... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_7.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_8.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_9.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_10.html תודה על העזרה... ועוד 2שאלות לסיום... 1. מה טוב יותר? Intel Pentium D 820 או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? 2.מה טוב יותר? Intel Pentium D 830 Dual Core או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ביקשו מימני לפרמט את המחשב שכולל את הלוח שמוזכר בכותרת, התקנתי WIN 7 נקי, עכשיו אני מחפש את הדרייברים ואני לא מוצא את הלוח הזה (מבחינת אתר היצרן), אני צריך את הדרייבר של כרטיס הקול, איפה אני יכול למצוא אותו? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. בדרישות מערכת של CRYSIS 2 נכתב שיש צורך במעבד 6 ליבות של AMD (או I5 3.1GHZ של INTEL) כדי להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות. מערכת שמבוססת על PHENOM 2 955+4GB+HD6950 לא תספיק כדי להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות גבוהות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by efraimy,

שלום קיבלתי זכרון למחשב נייח 4GB לא כתוב מאיזה חברה יש רק קוד ST-G3U816-B07 ניסיתי לחפש באינטרנט אבל יש מעט אינפורמציה הכרטיס מכיל 8 צ'יפים שכתוב עליהם PE901 האם מישהו יכול ליידע מהו סוג הזכרון DDR??? ומי החברה היצרנית ? תודה מראש אפרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ggg123,

מה יותר טוב ? והאם הלוח אם של ג'יגה בייט P31-DSL תומך ב 6550?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yanivsk,

למה נועדו הדרייברים האלו ? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by דוד1717,

היי, בכוונתי לקנות תחנת עבודה של HP מסדרת z800 עם שני מעבדי xeon x5677. התחלתי לשמוע הדים לגבי ה-7i-980x extreme שהוא נותן ביצועים טובים יותר גם ממחשבים עם שני מעבדים. האם הדבר תקף במקרה הנ"ל ועליי לשקול מעבד בודד? (שגם יהיה הרבה יותר זול). אין לי בעייה להשקיע את הכסף בתחנת העבודה, אבל אני רוצה לדעת שזה באמת יותר טוב. השימוש במחשב הוא לטובת תוכנות CS5, ותלת עם cinema4d. כרטיס המסך ב-z800 יהיה quatro-fx3800. תודה מראש, דוד.

21. Started by tamirgolan,

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX אינטל core 2 duo e6300

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eladbu,

רציתי לדעת אם ישנו מדריך בעברית איך מורחים משחה טרמית על מעבד פ4

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ariebel,

מה יותר טוב? ה LL של GEIL או הLL של CORSAIR, עזבו OC, אני מדבר ביצועים נטו. GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit או CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 Low Latency Memory Kit בעיקרון התזמונים של CORSAIR טובים יותר, אבל האם יש משהו מעבר לזה? הם יש הפרש ביצועים גדול מאוד שמאפשר לCORSAIR לגבות 500 שקלים יותר מלבד תיזמונים? ה GEIL עולה 1300 ה CORSAIR 1800.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by speed42,

שלום לכולם, המחשב נייד שלי נורא איטי (מבחינת פעולות ב HD). יש בו HD W.D 5400 RPM . ssd די יקר, לכן חשבתי על כונן sshd נגיד : [h=1]Seagate Thin SSHD 500GB MLC/8GB Sata III ST500LM000[/h] האם הוא באמת נותן שיפור משמעותי בביצועים? אשמח להצעות נוספות. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ybe,

לאחרונה שמעתי מספר פעמים על הזיכרון הנ"ל, מה ההבדל בינו לבין ddr "רגיל" והאם מישהו ראה benchmark עם הזכרון הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים