מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם רציתי לדעת מה ההבדל באחוזים בין ה E6400 לבין ה E6600? הבנתי שלאחד יש 2 מגה קאש,לעומת האחר עם 4 מגה קאש.מה זה אומר?האם זה יותר טוב בביצועים?המעבד מיועד לאולפן הקלטות.תמליצו לי מה לקחת.
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות patriot יד שניה ddr 400 512 X 2 ל HTPC שאני בונה השאלה אם אפשר לסמוך על החברה הזאת.. אני לא עבדתי איתם אף פעם, ולא ממש רוצה שהם יתקלקלו לי עוד כמה חודשים מה אתם אומרים, ללכת על זה ?
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן... בימים אלו אני קונה מחשב לבית שישמש לשלל דברים החל ממשחקים קלים, דרך תוכנות CAD למיניהם, אינטרנט וכו'. התקציב עומד על כ- 4700 ש"ח ללא מסך. המפרט הנוכחי עומד על מעבד קונרו E6300, זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 כפול 2 סטיקים (סה"כ 2 ג'יגה זיכרון), כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GS TDH Ext-256MB, דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS וכמו כן מארז HEC 6A19B-400 400W. מה שנשאר לי הוא הלוח אם והבחירה קשה. אוברקלוקינג לא באמת עומד על הפרק בעיקר בגלל הזיכרון (מה לעשות יש תקציב מוגבל) אז אני לא רואה טעם לקחת לוחות אם עם צ'יפסט 965. נשארים לוחות ה- 945 למינהם והשאלה שלי היא איזה מהם כדאי. מצאתי 2 דגמים: ABIT IL9 Pro במחיר של 480 ש"ח. קישור למוצר: http://www.skypc.c…
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב הנייח שלי. לוח האם הינו Intel DH67BL עם chipset -H67-B3. לפי המפרט הטכני של הלוח הוא תומך עד 32GB כאשר הגודל המקסימלי של יחידת זכרון הינו DDR3-1333MHz 4Gb. וכאן מגיעה הבעיה: כיוון שישנם ארבעה slot - ים אז 4x4=16Gb. בד"כ אינטל אינם טועים, האם מישהו יכול להסביר לי מהיכן נובצע ההפרש ? כמו כן אשמח לקבל המלצה לסוג הזכרון המומלץ. כרגע הזכרון שיש לי כרגע הינו 2 יחידות של DDR3-800MHz של Samsung אני מעוניין להחליפו ב - 4 יחידות חדשות. תודה
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חברים, ערכתי חיפושים לרכישת הלוח הנ"ל ללא הצלחה יתרה. מישהו מכיר מקום? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
צריך 1 ג'יגה הכי זול שיש לא בישבילי בישביל דוד תודה מראש לכל העוזרים אלי
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הומלץ לי לקחת את המעבד הנ"ל (עקב בעייה תקציבית) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 אבל אם אין בעיה תקציבית האם כדאי ללכת על ה-BOX הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5401 ואפילו אמרו שהקירור יותר טוב ב TRAY מאשר ה- BOX מה כדאי לקחת?
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=30252 האם זה הקלף ש AMD החביאה?
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2736&p=1 לא מאוד מקיפה, ומדידת הפריימרייט במשחקים נעשתה ברזולוציה נמוכה מדי לטעמי אבל עדיין מדגים מצויין למה מקומם של חדי הליבה בפח. עריכה: אגב, מה שמאוד מפתיע הוא צריכה ההספק הגבוהה יותר מאשר המעבדים המהירים יותר.
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בחודש-חודשיים הקרובים מחשב לטובת עבודה בתלת מימד ופוסט פרודקשן (אפטר וכד') ורציתי לדעת האם יש אמת בשמועות לגבי מעבדים חדשים מבית אינטל שאמורים לצאת בקרוב לשוק ושתאורטית אמורים להיות חזקים משמעותית בשימושים שאני מייעד למחשב... ואם השמועות אמיתיות, האם שווה לחכות? או שכבר עכשיו ללכת על מערכת מהמלאי הקיים. התקציב שלי לכלל המערכת (לא כולל היקפי) - 10K תודה תודה...
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועיים ואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנות אין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעות בעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין) עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד) אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכת אם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידו תודה...
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הרוב מסוכם בכותרת. זה עבור מחשב של חבר שכנראה שמת בו הלוח, לכן צריך משהו שיחליף המחשב משמש לאינטרנט בלבד ולכן אין שום רצון להשקיע במחשב הנ"ל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
רציתי P5N-D ואין אותו עכשיו אני צריך כרטיס SLI במקומו ושהמחיר לא יהיה בשמיים ועוד שאלה לגבי זכרונות הזמנתי 4 סטיקים של 1GB של קורסייר DHX כי חבר אמר לי ש4 סטיקים עדיפים על 2 ועכשיו ראיתי ט'רד שעדיף 2 סטיקים ויכול להיות שהלוח לא יתמוך ב4 סטיקים למרות שיש 4 חריצים, משהו כזה...... שהלוח יתאים ל- Q6600 SLI 9600GT בבקשה עזרה דחוף!!
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם והמחשב מתחיל לקרטע וזה סופו. אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד (AMD הכי מומלץ, לא?) התקציב שלי בגדר הסביר עד 1750 שקל, אך המחיר גמיש אם יש צורך. עכשיו ראיתי שאתם בטח רוצים לדעת אם אני הולך לעשות אובר קלוק אבל אין לי תשובה, אף פעם לא עשיתי אובר קלוק, אין לי ניסיון אך אני מבין טוב במחשבים אך השאלה שלי היא אם אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ולעשות אובר קלוק? ואם כן האם זה מסובך או שזה לא צורך ידע קודם? אם אני אוכל ללמוד לעשות אובר קלוק והכל אז סבבה אני יעשה רק אחרי שהמעבד ייתישן קצת. נ.ב, לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח אם בין המתקדמים שיש היום, אני מוכן להתפשר על המעבד, וזכרונות אני רוצה DDR 512.
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי לוח של PCPARTNER ויש עליו סלוט קטן בצבע חום(יותר קטן מPCI). מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
סתם מתעניין לדעת אם יש לי מעבד נדיר
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מצורף לוח אם B550 AORUS MASTER ולא מובנים לי מונחים שרשום מודה מראש למסבירים , למה , איך ומדוע שאני יבין . 1. מה ההבדל בין ציפסט B550 או X570 קצב ההעברה ? תאימות ? בגדול אני רואה שציפסט חלש וחדש נותן אפשרויות יותר חדשות כמו מהירות זכרון , חיבורים ועוד ... 2. מה זה Onboard Graphics האם הרי אני קונה מעבד 5900 האם זה קשור אלי ? 2.1 איך הכרטיס מסך בלוח תומך Support for HDMI 2.1 version, HDCP 2.3, and HDR שאין בלוח כרטיס מסך ואין כרטיס מסך Onboard Graphics שנותן HDMI 2.1 ? 3. באודיו רשום Support for DTS:X® Ultra זה פורמט ל- HDMI לא מובן איך אני מקבל פורמט זה ? אני במחשב יהיה כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
TMS (ואולי כבר עוד מקומות ) מוכרים לוחות של BIOSTAR שזולים בעשרות אחוזים ממקביליהם מבית ג'יגבייט ו ASUS . מנסיון העבר (הדי רחוק ..) לא אהבתי את BIOSTAR השאלה איך הם כיום בהשוואה ללוחות המובילים , כמובן שאם משווים דגם מול דגם מקביל בפיצ'רים. ?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
במצגת שערכה היום AMD בכנס אנליסטים פרסה AMD את תכניותיה לעתיד וחשפה פרטים נוספים לגבי המעבדים העתידיים שלה - מעבר ל K8L. AMD טוענת שהמירוץ אחרי ריבוי ליבות כפי שבא לידי ביטוי בתכניות העתידיות של Intel (עשרות ומאות ליבות) דומה למירוץ המגה-הרצים והוא חסר תועלת היות ויש מגבלה לכתיבת קוד שיהיה יעיל עם מספר ליבות גבוה. במקום זה AMD מציעה מעבדים מואצים - APU או Accelerated Processing Units שיכילו מספר יחידות עיבוד כלליות ויחידות עיבוד מוכוונות למשימה שיאיצו את פעילות המעבד. בדומה ל Fusion שיכיל CPU ו GPU על אותה ליבה. בעתיד יחידת APU תכלול לדוגמא כמה יחידות עיבוד כלליות (multi-core) יחידה גראפית, יחידה פיזיקלית, יחידה לעיבוד audio/video ואולי אפילו יחידת AI. החברה תוכל "לתפור" …
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-