מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין…
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רואה השוואת מולטיסטינג ומשחקים ואני רואה שפנטיום 4 פרסוקט 3.2 (32 ביט) קרוב מאוד ל כפול ליבה של אטלון 3800 למה זה ככה?הם משתמשים בווינדוס 32 ?ואם הם ישתמשו ב64 יהיה הבדל גדול?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אם יש לי זיכרון עם 400 מגה הרץ אז זה אמור להיות 2 מודולים שכל אחד מהם 200 מגה הרץ?? יש לי dual ddr 400mhz 512mb
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי לוח אם ועליו 3 חריצים להכנסת זכרונות 2 מתוך שלוש הזכרונות תפוסים עם זכרונות של כל אחד 64MB sdram סך הכל יש לי 128sdram.... השאלה היא: אני יכול לשים בחריץ האחרון שנותר לי זכרון שלם של 128sdram וזה יהיה בסדר אם בשני החריצים האחרים יש לי 64sdram ??? תודה על הערזה מראש
-
אז ככה.. הזיכרונות שרשמתי ניכנסתי לאתר של g.skill למידע עליהם והלוח אם שלי לא מופיע ברשימה כי הוא כנראה יצא אחרי שהם יצאו או משהו השאלה שלי אם יש דבר כזה שזיכרונות לא מתאימים ללוח אם רק בגלל החברה או דגם ספציפי? משמע נגיד הזיכרונות האלה אמורים לפעול בכל לוח p55 שקיים? שנגיד יש לוחום אם שהזיכרונות האלה לא יפעלו בהם? כי אני קניתי את כל המחשב חוץ מכרטיס מסך (שמגיע עוד שבוע) והשאלה הזאת מטרידה אותי אם יש מצב שאני יצטרך להחליף אותם.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קראתי באתרים מחו"ל שמיקרוסופט ממליצה על זכרונות ECC, שגורם למחשב להיות הרבה יותר יציב. http://www.eweek.com/article2/0,1895,1925520,00.asp ציטוט: it should significantly improve the reliability of Windows Vista running on ECC-equipped hardware מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ולכן אני אוכל לקנות לוח אם שתומך, ומכיוון שאני לא מתכוון לעשות שום oc, האם כדאי לי לרכוש זיכרונות ecc? הבנתי שמהירות הזיכרונות הוא טיפה איטי יותר? האם זיכרון במהירות 667 כמו זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_487&products_id=4311 הוא איטי יחסית ל 667 שהוא לא ecc?
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB INTEL E6300 1GB DDR2 עכשיו עם אני יקנה זיכרון פנימי למחשב 4GB DDR2 והוא יהיה לי עם המפרט שלי אני ירגיש שינוי במשחקים? למשל נגיד בפרו סטריט יעבוד לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק אני מתכוון בלי לאגים והעם אני יקבל הרבה FPS?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סטיק אחד של 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עכשיו יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR2 עכשיו עם אני יוציא סטיק אחד של 512MB DDR2 וישים את הסטיק של 2GB DDR2 אז יהיה לי 2.5GB DDR2 נגיד ויהיה לי 2.5 GB DDR2 זיכרון פנימי יהיה לי עדיין צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לא? הנה המפרט: GEFORCE 8800GTS640MB 2.5GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ העם שיהיה לי 2.5GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עדיין יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך או שמשחקים ירוצו לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק מאוד תחזירו לי תשובה ותגידו לי מחירים לגבי 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב תודה רבה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הממ יש לי את הלוח אם הבא: http://i.testfreaks.es/images/products/600x400/141/intel-dg965ss.1260429.jpg ששמו DG965SS ויש לי שם 4 מקומות לזכרונות לפי מה שראיתי ויש לי כרגע רק 2 שם,וה2 האחרים כמו שאפשר לראות בתמונה בצבע שני(אני לא זוכר באיזה צבע תקועים הזכרונות שיש לי כרגע) אז השאלה לי שלי היא בשביל מה ה2 האחרים?אפשר להכניס לתוכם עוד זכרונות?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי זכרונות של PQI שאמורים לעבוד ב-Dual Channel ובתזמונים של 2-2-2-5 אבל CPU-Z מראה לי שכל אחד מה-256MB פועל בסינגל צ'אנל ושהתזמונים הם 2.5-4-4-8, איך משנים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP וקנה שני סטיקים של 4GB של קינגסטון 1333MHZ. אלה הזכרונות : http://ksp.co.il/?uin=11724 אני צריך לוודע שהזכרונות נמוכים ולא גבוהים כמו חלק מהזכרונות(במחשב אחר הזכרונות גבוהים יותר,הם נראים כמו זכרונות פשוטים רק שהם גבוהים יותר) איך אני יכול לדעת אם הזכרונות הנל גבוהים או נמוכים ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
הנה העתקה מה - EVERST : Field Value DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) איזה זכרונות אני צריך לחפש ב- yad2 שיתאימו לזה אם אני רוצה להוסיף על זה ... איזה סוג הם צריכים להיות והאם חייב חברה מסוימת או משהו (כפי שאתם רואים אני לא מבין גדול בדברים האלה אז לא לצחוק)
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי כתבתם ש ddr 2 נכנס ליצור סדרתי אז יש לי שעלה איך אפשר להשתמש בהם כי אף לח שאני מכיר אין סלוט לddr 2 אז למה מיצרים אותו ביצור סדרתי הדרך היחידת שאני חושב שddr 2 זה אותו סלוט של ddr 1 וגם אם אני יקנה את הddr 2 מישהוא ידע אם יחליפו את הסלוט בעתיד הקרוב אן שזה יעשר כך?
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3 בלוח הנל יש 4 חריצי זכרונות,2 בצבע תכלת ו2 בצבע לבן. אני יכול להשתמש בכולם? זאת אומרת,בקרוב אני אקנה שני סטיקים של 4GB וכרגע יש לי שני סטיקים של 2GB. אני אוכל לשים את כולם בחריצי הזיכרונות?זה לא יצור בעיה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב קודם כל יש לי תלוח אם הזה 648 Max-V. ועכשיו אני רוצה לחבר תכרטיס מסך אבל יש תצוקציק הלבן הזה ואני לא יודע מה עושים איתו(לאיזה צד לדחוף אותו להפעיל קצת לחץ) ? הנה תמונה: תודה לכל מי שיעזור לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מעבד פנטיום 3 800 וחבר שלי קנה מחשב חדש אז הוא נתן לי את המעבד שלו פנטיום 4 1600 השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לחבר את המעבד ללוח אם הזה שיש לי או שאני צריך לוח אם חדש? יש לי לוח של אינטל ישן מצורפת תמונה עם פירוט על הלוח מקווה שיעזור http://img203.imageshack.us/my.php?image=15df1.png
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d500?c=us&l=en&s=dfh&~page=4&~tab=viewstab#tabtop החריץ שאתם רואים פה... ליד הכניסת של המקירופון והאוזניות ומעל האינפרא... מה השם שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי לגמרי את הידיעה , רציתי לשאול , האם בעתיד(נגיד עוד שנה) יהיו לי עדיין אופציות לשידרוג מעבד לסוקט A? , יענו , עדיין ישארו בשוק מעבדי סוקט A טובים?
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם הדגם החלש ביותר בסידרת כפולי הליבה יהיה ה4200 או נפלה טעות בידיעה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו אני גם מצפה בכליון עניים לקונרו וגם אני מת לראות מה אינטל הכינה ואני דיי בטוח שהוא הולך לאכול את amd . אבל כל שנייה נפתח פה דיון על הקונרו והוא אפילו לא יצא כל שניה יש דיון על איך שהוא מכסח את amd. שכאשר מרכיבים את שני המעבדים על לוחות מוזרים בצורה של מוטציה כאילו תפסקיו לחגוג עם זה חכו שייצאו לוחות נורמלים לamd ול intel. ואז אפשר יהיה להשוות ולחגוג ואני מוסיף דעה שלי לא נראה לי ש amd נשארת אם אותו קו של מעבדים ורק משתנה am2 אולי בכל זאת amd הולכת להפתיע אף על פי שכל הסיכויים מצביעים שזה לא ייקרה. חכו שייצא ואז תצאו בחגיגות. ואלי מנהלי הפורום תעשו אשכול דיונים מרוכז בנושא?
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת לאיזה לוחות אם אני יכול להתאים את סוג הזכרונות 600DDR תודה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
איך החיבור הפיזי?על הלוח או מתוך המעבד? לדוגמא מעבד i3+לוחh55 יש על הלוח יציאה vga+hdmi האם זה של הציפסט או של המעבד? תודה
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
תראו לפני כמה ימים ראיתי כאן הודעה שיש בה קישור לאתר שרשום בו איזה לוח אם הכי טוב לסוקטים השונים של amd הקיצר אז לא היה לי כח לקרוא את זה ואני עכשיו לא מוצא את זה משהו יכול לעזור לייי
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
פה למשל: http://hwzone.co.il/news/1165786245/88790/ כתוב "המחירים ל-1000 יח" יש תמונה: מה הכוונה ?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-