מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני חדש כאן אז נעים מאוד... אני עומד לקנות מחשב חדש, ומתלבט בין שני מעבדים. 1. QUAD 6600 2. QUAD 8200 אני הבנתי שזה שהמספר 8200 הוא גבוה יותר מה-6600 זה לא אומר כלום. אני מתלבט בין שניהם מה אתם אומרים? כן ,אני יודע שה 8400 ליבה כפולה יספיק לי בהחלט אני לא טיפוס של משחקים כבדים אבל משום מה אני די פוזל לכיוון של ה-4 ליבות. תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המעבד עובד על 2.833 גי'גה הרץ ולא עובר אתז ה למרות שהוא אמור להיות במהירות של 3 ג'יגה הרץ. יש לי תמונה שתראו והחישוב הוא בזמן מאמץ(super ip).
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום . יש לי לוח אם 946gzis ומעבד e6300 רציתי להחליף אותם כי המעבד עושה לכ.מסך שלי צווארבקבוק ( hd4850) איזה אפשר לקנות במחיר עד 1500 ש"ח? הציעו לי את הלוח P43 עם המעבד E8400 אם יש למישהו הצעה יותר טובה אז בבקשה אולי אני מתכנן לOC אבל לא סגוד על זה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה משתלם להשקיע במפרט למשחקים מבוסס 920 או ללכת עם פיתרון יותר זול ולקחת Q9550. החשיבה היא כמובן לטווח הארוך, איזה מעבד ישרוד יותר זמן בשוק ואם זה משלתלם להשקיע במערכת I7 על פני C2Q. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחלה היה לי רק 128ram והופיע במנהל המשימות (ב commit charge) שיש 310-320m ואחרי כן שדרגתי ל 256ram והופיע 630m זאת אומרת כל הכפלת זיכרון מכפילה את המגבלה אז למה כששדרגתי ל 1GB= 4*256 לא מופיע 2200-2300m ב commit charge? *הזכרונות הם rdram ויש לי מחשב נוסף של ddr2 שיש בו 2GB RAM ויש במגבלה 3900m של ram זאת אומרת בחצי מזה שיש 1GB צריך להופיע מעל 2000m במגבלה במנהל המשימות.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני לא מוצא את שני האפשרויות האלה בביוס של הלוחות, AHCI בלוח 4CoreDual-SATA2 AGP MODE (לשנות ל4X) בD865PERL תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם ומעבד חלשים.. לא ברמה גבוהה.. אבל שיהיה של אינטל ומחירים אם אפשר אני גר באזור חולון-ראשון..תודה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI דגם 915P http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1433 כרגע יש לי 2 זכרונות מסוג DDR400 בגודל של 512 מגה כל אחד. אני רוצה לשדרג את הזיכרון לנפח של 2 ג'יגה וראיתי שהמהירות המקסימלית שהלוח שלי תומך ב DDR2 היא 533, הבנתי שאם אני קונה זיכרון במהירות גבוהה יותר (667 הכי זול ) הוא יעבוד במהירות המקסימלית שהלוח אם שלי תומך, אבל השאלה היא האם למרות זאת הוא יוכל לעבוד ב DOAL ולא יהיו עם זה שום בעיות מיוחדות? ועוד שאלה קטנטנה האם הזכרונות של סמסונג מומלצים או שכדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת קינגסטון? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי חברים זקוק להמלצה לזכרונות חדשים מעבד q6600 quad לוח אם asus p5kc ווינדוס ויסטה 32BIT הלוח אם תומך ב- 800, 1066, 1333 MHZ אני רוצה זכרונות טובים ומהירים
-
- 14 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד ורציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיריץ לי את ה GTA IV חלק. כרגע יש לי מעבד של AMD 3500+ ליבה אחת ה GTA IV כרגע עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות, לאט מאוד ולא רץ חלק. לא מזמן קניתי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT אשר עומד בדרישות המשחק ועם אני לא טועה הוא יכול להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות (תקנו אותי עם אני טועה) עכשיו בדקתי באתר CAN YOU RUN IT? האם המחשב שלי יעמוד בדרישותת הוא כתב לי שהבעייה שלי היא במעבד. אז הגעתי למסקנה שעליי לקנות לוח אם + מעבד + מאוורר (יש לי מאוורר טוב אבל אני לא יודע עם הוא יתאים ל INTEL) טוב דבר ראשון לפני שאני כתבתי את ההודעה הזאת התעניינתי ב i7 לתדהמתי ראיתי שאני יכול לקנות את המעבד! ולצערי ראיתי במה זה כרוך, אם אנ…
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הלוחות http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=AMD&CPUType=socket+am3 GA-MA790XT-UD4P GA-MA790FXT-UD5P
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
מהו המעבד הכי חזק של AMD שיצא למעבדים שעובדים רק עם AM3 לוח וכרונות DDR3 ואיזה זכרון DDR3 בתדר הכי גבוהה ניתן לשים לו
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 6k והוא לקח את השילוב הזה... האם יכולהל להיות בעיה עם השילוב הזה או שזה בסדר תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לוח אם INTEL PearlCreek DG31PR http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=508 יכול להמליץ לטוב/לרע? ומה עדיף, זה או Gygabyte GA-P31-ES3G? מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי לוח אם RAMPAGE FORMULA אני רוצה ליקנות מעבד בשבילו CORE 2 DUO E8600 או CORE 2 DUO E8500? האם יש הבדל גדול בין המעבדים הללו למשחקים או ל OC ? כי E8500 =950 שקל וE8600=1450 שקל. מבקש את דעתכם........
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כשאומרים מחשב 64 ביט, למה הכוונה ? מה הופך אותו ל64 ביט ? (אילו רכיבים) האם למשל הרכיבים האלה יכולים להרכיב מחשב 64 ביט : מעבד : Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
^כותרת^ מה ההבדלים? ושווה להשקיע 10 שקל יותר בUS3L במקום הDS3L?
-
- 14 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה cpu-z והיא אומרת לי שהזכרונות שלי הם בsingle channel אז קראתי על הנושא קצת וזה נראה לי מוזר כי יש לי לוח אם שתומך בdual channel ושיש בו מקום רק ל2 סטיקים, ואני משתמש ב2 הסטיקים האלה באמת. הזכרונות והלוח הם מאייבורי.. זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6SGM-V הזכרונות הם של חברה שנקראת ceon, פיזית הם לא נראים אותו דבר, אבל הבנתי שגם אם הזכרונות לא זהים זה לא אמור לגרום לבעיות מיוחדות. אז יש משהו מיוחד שצריך לשנות בלוח כדי לעבור לdual channel או שפשוט לא הבנתי משהו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בפורום מפרטים המליצו לי על E8400 אני רואה פה הרבה אנשים שממליצים לקחת E5200 במקום E7400, ולחסוך 200 ש"ח אני מעוניין להבין, במידה והשימושים שלי הם גלישה,אופיס, סרטים וקצת מאוד משחקים (לכל היותר Fallout 3..), האם באמת יש צורך ב-E8400? או שכדאי לי לרדת ולחסוך המון כסף? מצד שני - אני לא מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב וגם לא מתכוון לעשות OC, כך שאני מניח שזה משפיע על השיקולים. כמה השפעה לדעתכם תהיה בביצועים בתחומים השונים תהיה לירידה ל-E7400, ולירידה ל-E5200 , בהתחשב בזה שכרטיס המסך עומד להיות 4850 512MB? תודה
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני רוצה להגיד כי אני ממש לא מעוניין בINTEL \ NVIDIA בגלל המחיר בעיקר. הרכבתי מפרט למחשב ממוצע+ ואני רוצה לקבל חוות דעת לגביו. כרגע יש לי 2 כוננים של: 1X 500GB 1X 300GB 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך HD4850 לגביי המעבד, הגעתי למסקנה שה-7750BE יספק את כל הצרכים של הHD4850 שלי. והוא גם דיי זול! http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4981 412 ש"ח. אני אנסה לעשות לו אוברקלוק קל ל3.2 GHZ על סטוק לשימוש 24\7 כדי למנוע מקרה של צוואר בקבוק קיצוני. לגביי הלוח אם, חיפשתי לוח שייסחב אוברקלוק קליל, ומצאתי את המותק הזה: Biostar TA790GX http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=1380 במחיר של 500 ש"ח. עם אופציה לCROSSFIRE במקרה שאני אחליט שHD4850 א…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין G43 לG45? אני מבין שההבדל הוא X4500 בG43 מול X4500HD בG45 - האם יש לזה משמעות מוחשית? אני דווקא כן מעוניין להריץ FHD אבל השאלה היא האם המעבד מפצה על ההבדל הנ"ל? האם יש באיזושהוא מקום השוואה מקצועית בין כרטיסים אלו? תודה, mlunker
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הלוח דגם P5GD1 בביוס ראיתי אפשרות של AHCI האם זה יכול לעבוד בדגם הזה בכלל בביוס רשום כך : 1-(configure sata mode=(ide) (ahci) (raid לבחור 2-בביוס בעוד שני אפשרויות הקשורות לזה כתוב כך לבחירה :stagger spinup support כן או לא ,למה זה משמש ? 3- achi port interlock 3 switch =מה זה אומר ? ומה לסמן כן או לא ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם כשמכניסים מודולים חדשים של זיכרון למחשב צריך לעשות איזה כיוון לפני? הרכבתי לניסיון שני מודולים שעל פי הנתונים אמורים לעבוד עם הלוח שלי , והם לא העלו בכלל את שלב הביוס (מסך חשוך) , האם זה אומר שהם לא מתאימים/לא תקינים, או שאני צריך לעשות משהו לפני? לפני כן היו שם שני זיכרונות קודמים שעבדו, וגם עובדים כרגע , אך בדקתי גם בלעדיהם. באחת התגובות שענו לי כאן מישהו כתב שצריך לעשות איזה כיוון עם הסטיק הישן ורק לאחר מכן להכניס את החדש.
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, אני בתהליכי קניית מחשב חדש, האם זכרון של חברת סמסונג הוא בסדר? האם יש איתם בעיות? אני שואל מאחר שלא ראיתי שסמסונג היא חברה כל כך חזקה בזיכרונות ..
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-