עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofir981988,

חברה טובה לזכרונות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עם התקרבותו של תקן ה-USB 3.1 אל ידיו של הצרכן הממוצע, משיקה חברת ASRock שני כרטיסי החברה עם חיבורי התקן השונים, בנוסף ללוחות אם התומכים בגרסה חדשה זו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-asrock-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DAVIDKI19,

מחפש לוח למעבד הנ"ל קירור יש לי כבר MUGEN 2 2100 דרישות ללוח 1.OC של 4.4-4.5 CF או SLI לא מתוכנן מתוכנן כרטיס מסך GTX 570 צריך גם המלצה לזכרונות 4*2 1600 מגה הרץ רצוי ממה שהבנתי צריך שתזמונים יהיו כמה שפחות 7-7-7-21 ?? או שזה לא משנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. אני מרגיש כי המעבד והזכרון לא כ"כ מספיקים לי כ"כ (E4500 לוח של MSI 945 ו 2GB זכרון...) והלוח מגביל אותי מאוד מבחינת שדרוג ו OC. הייתי רוצה לשדרג וכאן גם נכנסת השאלה האם כדאי בתקציב כזה לשדרג ואיזו תוספת ביצועים אני כבר אקבל? יש לי 4870 וספק מסריח 500W של EZCOOL... תקציב מק' 1300 וחריגה 150 מק'. מחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. כרגע המעבד על OC של 2.79 וזה המק' שאפשר עם הלוח הזה... חשבתי על השילוש הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717296 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-motherboard&db68907=68914 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739993 3GB ולא 4 בגלל מערכת הפעלה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MichaelZ,

לפי מה שהבנתי הגיעו לארץ לוחות P67/H67 עם הצ'יפסט הנורמלי. יש לי מחשב עם ASUS P8P67 PRO הדפוק. מה הנוהל המקובל בהחלפה? קניתי את המחשב ב-IQPC. מה אני צריך לעשות עכשיו? אין לי בעיה לפרק את המחשב ולשלוח רק את הלוח הישר ליבואן, השאלה היא אם לא יותר כדאי פשוט לשלוח את כל המחשב ל-IQPC. מה לפי דעתכם ייקח הכי פחות זמן? נראה לכם שאם אני אשלח את המחשב / הלוח מחר, אני אקבל אותו לפני פסח? אני מאמין שהיבואנים עכשיו מוצפים בהזמנות מכל אלה שחיכו לקנות מחשב חדש ולפי כל הגיון של ביזנס, מן הסתם, הם ייתנו עדיפות למכירות. לכו תדעו, אולי דווקא בקטע הזה המדיניות של אסוס תהיה לתת עדיפות ל-להחליף את הלוחות לכל אלה שכבר קנו את הלוחות הדפוקים. אני לא יודע אם זה רלוונטי בכלל אבל הכוננים אצלי עובדים…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי כרטיס R9700PRO והוא לא נותן ציונים טובים אחרי ששאלתי בפורום גרפיקה הגענו למסקנה שהמחשב שלי חלש מדי ויכול להיות שהוא לא מספיק חזק ועומד בדרישות של הכרטיס מסך בשביל להוציא את המקסימום המפרט שלי : System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: Intel Pentium® 4 @ 1.50 GHz Graphics Card: RADEON 9700/9500 SERIES Total Physical Memory: 256 MB Free Physical Memory: 124.63 MB Motherboard Manufacturer: Intel Corporation Motherboard Model: D850MV רציתי לדעת עם המפרט הבא יוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס(אני גיימר חולה) 8) http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/mainboard/k7ncr18d…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by djelectric,

אחרי שראינו מה שיש לגיגהבייט ו-MSI להציע בהשקה, חושפת גם אסרוק לוחות אם חדשים בתושבת האקסטרים גם יצרנית לוחות האם אסרוק החליטה לקחת חלק בחגיגות שלפני השקת תושבת האקסטרים LGA2011-3 של אינטל. בשונה מפעמים קודמות בהן הוטל איסור פרסום כבד ודליפות נראו דרך תמונות מטושטשות בחדרי מלון ובמסיבות עיתונאים, נראה שהפעם החברות נותנות גז כבד בכל הקשור לפרסום ותצוגת מוצרים טרום-השקה. נכון לעת זאת, ישנם לא פחות משלושה דגמים של לוחות אם חדשים מאסרוק אותם נראה בשבועות הקרובים בהשקה הנוצצת. כל אחד מיועד לקהל היעד שלו בין מחפשי הביצועים. זה הוא ה-X99 WS של אסרוק. כפי ששמו מרמז (ר"ת Work Station) לוח האם הזה מיועד בעיקר ליוצרי התוכן, לתחנות העבודה הכבדות שעוסקות בפעילות מעבד אינ…

8. מצאתי את זה ב-KSP במחיר סביר למי שצריך הרבה זיכרון ויש לו מעט סלוטים: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&uin=14038

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מתלבט אם לקנות כפול ליבה או לא. מצד אחד אני יותר בכיוון של משחקים, אבל השאיפה היא גם לקודד הרבה סרטים. בעיקרון התקציב יכול לאפשר כפול ליבה עם קצת מאמץ, ככה שזה בהישג יד. אבל עד כמה זה באמת משמעותי ורצוי, אם אני לוקח כפול ליבה אני יכול להיות בראש שקט יחסית להרבה זמן בקטע של שידרוגים של המעבד? אני מדמה את זה כך: אם אני רוצה לקודד סרט ונגיד גם לשחק במשחק בו זמנית, אז האם עדיף להוסיף 1000 ש"ח (שזה סכום לא קטן) בשביל שאני אעשה את שני הדברים האלה יחד או שאני אוותר על משחק ואעשה משהו אחר בזמן הזה ואחסוך 1000 ש"ח אבל אצטרך להיות יותר סבלני עם המשחק ולחכות שזה יסיים לקודד את הסרט. אלה החישובים שאני אמור לעשות פחות או יותר? או שיש עוד הרבה יתרונות לכפול ליבה שכדאי לקחת או…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by arigo,

אפשר לקבל המלצה על לוח אם ל HTPC עם כרטיס NVIDIA פנימי ??? הגודל של הלוח לא כ"כ חשוב למרות שעדיף שיהיה מינימאלי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם! קניתי זה עתה מחשב חדש לוח של אסוס P9X79 זכרונות: ‎32GB 4x8GB Corsair Vengeance Quad ChanneL Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler קירור למעבד הבעיה שהקירור מאוד רחב וסוכך על הסלוטים של הזכרון ואין אפשרות להכניס מתחתיו זכרון פרופיל גבוה השאלה אם אפשר להסיר את המתכת מעל הזכרון שאני אוכל להכניס תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איזה מחשב הכי חזק לקידודים? מעבד, זיכרונות, כ.מסך ועוד כל מה שחשוב... יש לי DVD מקליט, ואני מעביר את החומר למחשב בקידודים, אז אני מקליט בערך... כל יום וזה הרבה מאד קידודים. אז מה הוא המעבד הכי חזק לקידודים, הזכרונות הכי טובים, הכרטיס מסך הכי טוב והכי מהיר לקידודים? ועוד כל מיני מרכיבים שאני לא חושב עליהם כרגע, כי אני לא יודע מה הם(אם יש בכלל כאלה). מצדי תמליצו על מעבד כפול ליבה , אבל העיקר תיתנו לי את המעבד הכי חזק כיום לקידוד סרטים. חשוב להדגיש שהצרכים שלי הם גם תוכנות עריכה עם סרטים וצפיה בסרטים. תודה מראש. .swg

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by leetwito,

היי יש לי לוח אם GIGABYTE MA770 ובדרייבר של REALTEK במחשב יש תמונה של אפשרות לחיבור HDMI. תמונה: Uploaded with ImageShack.us כלומר קיימת אפשרות של יציאת אודיו באיכות HDMI מבחינת לוח האם . משום מה אין לי יצאה כזאת במציאות, כלומר אין יציאת HDMI מהלוח אם ... איך זה יכול להיות? אולי יש אפשרות כלשהי כן לחבר בכל זאת באמצעות כבל HDMI ? אני מדבר רק על אודיו לא על וידאו בנוסף על כך יש לי שאלה: יש לי כ.מסך PowerColor HD4870 512MB והטמפ' שלו עומדת על 70-72 מעלות. זה נחשב גבוה? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by imac,

אחרי שנגמר לחנות המלאי של הלוח שלי אז הציעו לי להחליף באחת הלוחות הללו: ABIT KX7 333 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2.0 Chaintech 7VJL APOGEE KT333 AMD מה כדאי? ובבקשה אפשר נימוקים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי הבוקר בפעלתי את הload optimized defaults בביוס, ולאחר זאת ראיתי שנעלם לי בביוס ה cpu multi threading (זאת לפי חוברת הלוח אם G31 ) אני יודע שזה גורם למעבד 2 ליבות על Eenabeld לעבוד באמת על 2 ליבות ,עכשיו אני לא בטוח אם זה עובד על ליבה אחת או 2 ליבות , איך ממחזרים את הcpu multi threading בביוס? זה צילום של תוכנת CPU Z לאחר הפעולה :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 1_Nike_1,

http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF-8&sl=zh-CN&tl=en&u=http://xdevs.com/e107_plugins/content/content.php%3Fcontent.30&prev=_t&rurl=translate.google.com לוחות שאיתם מצאו הצלחה:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by cobmetal,

שלום , לפני כחודש וחצי רכשתי מערכת מחשב מבוסס לוח P67 ומעבד מסוג 2600 (הסדרה החדשה של אינטל) , כאשר הזמנתי את המחשב לא הייתי מודע לבעיה הזו בבקרי ה SATA , רק כאשר המחשב הורכב בחנות כשבועיים אחרי ההזמנה נודע לי על התקלה הזו , יש לי במחשב שני דיסקים קישחים אחד SSD ואחד רגיל שניהם מחוברים לSATA6 והסידירום לSATA3 , האם יש איזו דרך (תוכנה למשל) , שבודקת האם הלוח תקול , לאיזה דברים אני צריך לשים לב שידליקו לי נורה אדומה . בחנות אמרו לי שבמידה ותהיה בעיה הם יחליפו לי את הלוח ללא שום בעיה . תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hz707,

ברב המפרטים מופיע ASROCK בלבד. אין שום אלטרנטיבה טובה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לכל חברי הפורום שלום לאחרונה קיבלתי לוח אם מדגם gigabyt GA-M61PME-S2P לינק לדגם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3009#sp חשוב לציין שהדגם הנ"ל מגיע בשני גירסאות גירסה 1.0 וגירסה 1.3 מה שלי יש זה את גירסה 1.0 השאלה שלי היא איזה סוגי מעבדים אני יכול לשים בלוח הנ"ל? לפי מה שראיתי אפשר להרחיב את סוגי המעבדים עם משדרגים גירסת bios אבל אני לא בטוח ואשמח לקבל את עזרתכם. נוסף לזה לא מובן לי עם אפשר לשים בסוקט הנ"ל מעבד מגירסא am3 זאת מיכוון שעל הלוח מצויין במפורש שהסוקט הוא AM2+ ועם כן העם יהיה בעיה בביצועים בתודה רבה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ace-of-spade,

שלום, רציתי לברר כמה אוכל לקבל במכירת השילוש שלי, אשמח לקבל מחיר פר פריט, כי לא בטוח שאת הזיכרון ארצה למכור. זה השילוש: מעבד: Intel i7 6800K 3.4 לוח: Asus rog strix X99 זיכרון: HyperX DDR4 4x16GB 2400Mhz תודה לשמאים :]

21. אהלן. כתבתי השוואה קצרה ותמציתי על ההבדלם שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. ההשוואה הזו נכתבה מכמה סיבות: 1-לתת מענה לכל אלה אשר מחפשים נתונים יבשים על מעבדי ה-Core 2 Duo. 2-להראות את הכדאיות שבמעבדי ה-Core 2 Duo. 3-להראות את ההבדלים שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. CORE 2 DUO: מספר דגם: Core 2 Extreme X6800 מהירות שעון: 2.93GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 999$ מספר דגם: Core 2 Duo E6700 מהירות שעון: 2.67GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 530$ מספר דגם: Core 2 Duo E6600 מהירות שעון: 2.40GHz כמות זיכרון מט…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MC Misha,

אני צריך למצוא לוח אם שיתאים למעבד Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box של AMD במחיר סביר (400-500) תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by R.W.P,

אני מעונין ב ddr 400 אבל כולם אומרים לי שהוא גרוע ויש לו מלא בעיות אז למה כל החברות ללחות אם אימצו אותו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by T-Flash,

לפני כמה ימים, נודע לנו על התוכניות של AMD לעבור לתהליך יצור של 65 ננומטר. כזכור, מתוכננים 4 מעבדים ל 65NM ו 2 מעבדים שישארו ב 90NM. האתר DailyTech פירסם את מפת הדרכים של מעבדי AMD, אבל הפעם מחולקת לתהליכי יצור שונים. מהטבלה רואים שהשיווק של מעבדיי 65NM יתחיל כבר ברבעון הראישון של שנת 2007, ויביא איתו 4 מעבדים מחודשים. וכפי שרואים, AMD לא מתכוונת לייצר מעבדים חדי ליבה ב 65NM. השמות של הליבות ב 65NM יהיו Brisbane.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gilad267,

G41 חדש בעלות של 250 ש"ח P35 משומש בעלות של 200 ש"ח שימוש סטנדרטי ואולי בעתיד לקולנוע בייתי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים