מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
עוד עבודה מעמיקה ומסקנות מרתקות של סטיב. מעניין ומומלץ:
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המחשב שיש לי כיום... אני מחפש לוח אם שיתמוך בדברים הבאים... SDRAM IDE והמעבד שכתוב למעלה סלרון 1.1GHZ תקציב: 300 ש"ח מישהו יכול להפנות אותי למקומות שמוכרים לוח אם כזה או לפחות דגמים תודה הראש
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי כרגע PD 915 ויש לי אפשרות להחליף אותו בE2140 ואני משלם רק את ההפרש שיש בניהם שזה 15 ש"ח. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. שווה לי להחליף ? המטרה של המחשב זה בעיקר סרטים (לאחרונה התחלתי לראות סרטי HD 1280P) , לפעמים קידודים וטיפה משחקים. ה915 די מספק אותי, עשיתי לו OC ל3.7GHZ והוא מצויין. האם הE2140 יותר חזק ממנו ? (אני אעשה גם לו OC רציני). 2. באתר של KSP רשום Pentium E2140 זה באמת נקרא פנטיום או שסתם קראו לו כך ? (לE4XXX ולE6XXX לא כתבו פנטיום). תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שוטטתי היום באתר של ג"יגבייט ונתקלתי בקטגוריה חדשה של לוחות X48 מישהו יודע מתי יש צפי להגעה של הלוח הזה לארץ ? אני מתכנן את הקנייה שלי בקרוב . אשמח לדעת מתי טל.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להוסיף למחשב שלי זיכרון פנימי (RAM) באזור ג'יגה, למה הוא כבר לא סוחב משו ואולי גם להחליף דיסק קשיח. זה לוח אם שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-8S648FXP-RZ© על איזה זיכרון אתם ממליצים? (מבחינת החברה, גודל וכו') ולמה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לרעש חשמלי שמגיע מלוחות, בד"כ נראה כי המקור הוא מאחור באיזור חיבורי ה-USB, אולי מהקבלים שם. אבל בד"כ זה קורה כשמזיזים את העכבר/גלגלת.. עכשיו יש לי כאן P35-DS3 בהרצת Memtest, ופעם בכמה זמן הוא עושה רעשים כאלה שחוזרים על עצמם. זה בטוח לא רעש של משהו מכני כמו מאוורר או כונן קשיח (שאינו מחובר בכלל). הלוח באוברקלוק ל-FSB 400 עם Q6600. HDD S.M.A.R.T. Capability__ [Disabled] Limit CPUID Max. to 3______ [Disabled] CPU Enhanced Halt (C1E)____ [Disabled] CPU EIST Function__________ [Disabled] Virtualization Technology__ [Disabled] Smart FAN Control Method__ [Disable] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [102] C.I.A. 2__________________________ [Disabled…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
האתר הסיני Hardspell פרסם ש-Intel תשחרר מעבד High End המבוסס על ליתוגרפיה של 45nm בסוף השנה. שם הקוד של המעבד הוא Yorkfield והוא ייקרא Intel Core 2 Extreme QX6950. למעבד יהיו 4 ליבות, 12MB של L2 Cache, גם 1333MHZ FSB, מהירות שעון של 3.33GHZ ומחירו יהיה 999$ (בהזמנות של 1000 יחידות). אין ממש חדשות, רק תקציר של מידע שקיים כבר ברשת - אבל שמתי לב שמידע זה לא פורסם עדיין בפורום, אז הבאתי לכם את ה"כתבה" מהאתר. מה שמוזר לי, לפחות מבחינת השם, הוא השימוש ב-Q6950 - אם אינטל תרצה להציע בעתיד מעבד יותר טוב מאותה סדרה, מה יהיה שמו? לא עדיף לקרוא לו Q6900 ולשמור את השם "QX6950" למעבד טוב יותר ממנו, או שהסימון "50" נועד אך ורק לציון באס גבוה יותר? מחיר המעבד טוב מאוד לדעתי, בעיקר מפני ש…
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי פה את הלוח הישן שלי ויש שם פנטיום 4 2.8GH אז חשבתי לנסות לחפש לו מעבד pentium d משומש שאולי קצת יחזק אותו אפשרי? או שכדאי לחפש פשוט מעבד פנטיום 4 עם תדר יותר גבוה?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם המעבד Q9500 יתאים ללוח אם +הזיכרונות שלי 667 MZ והאם המעבד הזה יתן לי שיפור ניכר במישחקים יותר מהמעבד הנוכחי שלי , או שאני יכול גם להיסתפק במעבד Core 2 Duo E8400, 3.0GHz ? רוני
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הזמנתי את המחשב ורק שאלה אחת,האם הזיכרון הזה טוב לOC ומשחקים כבדים?. http://www.skypc.co.il/pl_product~C4G6400C4H~15~0.htm תשובה חד משמעית בבקשה(: תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבחור מעבד ולוח אם למחשב חדש. אני כנראה אקח: כרטיס מסך HD4770 4GB RAM ואני לא יודעאיזה לוח אם ומעבד לקחת. אני מתלבט האם לקחת את הדגם המשולש ליבות של AMD 710 פנום 2 VS מעבד 4 ליבות של AMD 9550 פנום 1 אני גם צריך לוח אם תואם למעבדים האלה בסביבות ה-400 שקל. אני רוצה מחשב למשחקים (אני לא גיימר רציני) שהמשחקים יעבדו בצורה חלקה וטובה בעיקר לטווח הארוך (שנתיים בערך). אני לא מתכנן לעשות OC לשום רכיב במפרט שלי. בערון התקציב שלי ללוח אם ומעבד הם בסביבות ה 1000-1100 שקל אז אם יש לכם הצעות אחרות (גם מעבד INTEL יהיו בסדר) הם ייתקבלו בברכה. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
את הלוח רכשתי מחברת מרדנית שכרגע נמצאת תחת כונס נכסים את הלוח אני רוצה לשלוח בעצמי לתיקון רק שאיני יודע למי לשלוח הכוונה היא אינני יודע תחת איזה מפיץ מרדנית קנתה את הלוח האם מישהו יודע או יכול לשער מאיפה מרדנית קנתה את הלוחות ? למנהלים אני מקווה שזה הפורום הנכון לפרסם את המודעה הזו כי פשוט אין לי למי לפנות בברכה ארז
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
ברשותי כיום לוח P3L-DS3L ועליו 4ג'יגה זיכרון (64 BIT) .ללא שום בעיות את הלוח אני אתרום לטובת המחשב המשפחתי .(הלוח הישן החזיר ציוד). אז ככה מה יש לנו?? מעבד8400 ו4 ג'יגה זכרונות DDR2 מה השאלות.? א.איזה לוח ממולץ בתקציב 400? ב.האם כדאי לי לעבור לDDR3 אם כבר אני מחליף לוח? ג.ואולי בכלל עדיף לי להחליף גם מעבד??(תאורטית בלבד,הסיכוי שזה יקרה שווה לסיכוי שביל גייטס יחבק את סטיב ג'ובס)
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
http://www.czhardware.cz/articles-img/aktuality/20060206/msik9n_1.jpg ניראה דיי רגיל ... חשבתי שיזנחו את ה PCI הרגיל סוף סוף כדי שיצאו כרטיסים ל PCI X1 אבל לא ... האתר ועוד תמונות כאן > http://czhardware.com/news.php ד"א אני רואה נכון ? רק 6 חיבורי S-ATA ? חיבור 4 פין ולא 8 PIN ? ללא חיבור PCI -E X4 ?
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הבנתי שהאולטרה די של DFI חובב ספקי ATX 2 יתר על המידה ולא מוכן להתפשר על ATX 1, זה נכון? במה זה מתבטא? הניסיון שלכם היה עם יותר מספק ATX 1 בודד? (הכוונה שלא הוא ספציפית בעייתי על ה DFI). רב תודות.
-
- 18 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה שמחשבי AMD יכולים להישרף? (מערכת: AMD Athlon thX2600 XF ) דיסק קשיח:80GB זכרון:512 of the RAM 412DDR כרטיס מסך: NVIDIA GEPORCE4 2.8GH
-
אני צריך שתעזרו לי לבחור בין שני לוחות אם ל-2600K. אני מעוניין לעשות אוברקלוק בינוני למעבד ושמעתי שה-Z68 יותר טוב למטרה הזו. ההתלבטות שלי היא בין ה-GA-Z68X-UD4-B3 לבין מה שאני חושב שהוא המתחרה שלו ב-P67, ה-GA-P67A-UD4-B3 ראיתי שמבחינת המפרט שלהם הם דיי זהים חוץ מכמה פורטים של USB וSATA.. אשמח אם תעזרו לי להחליט מה הכי מתאים למטרת אוברקלוק מכובד של אזור עד ה5Ghz. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אספנו את אחד מהלוחות המתקדמים של ערכת השבבים B550 בכדי לבדוק האם יתכן שהוא עדיף על פני לוחות X570 מוזלים? המסקנות בפנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
הי, יש לי פה מחשב (1) עם זכרון 1x8GB 2666 , את הכרטיס הזה אני רוצה לשים במחשב אחר (2), כששמתי במחשב 1 1x4GB 2400, הוא השמיע צלילים מהספיקר, ולא עלה בכלל.. ממה שזכור לי, זה אמור פשוט לעבוד על המהירות הנמוכה יותר, שהיא 2400... איך מסדרים אתזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני עובד על xp 32, כרגע יש לי 2 ג'יגה זיכרון. המחשב משמש לעריכת וידאו על תוכנת avid, כך שאני חייב לעבוד על xp כי avid לא עובד טוב עם וינדוס 7, ועם ויסטה אני לא רוצה להתעסק. העניין הוא שאני רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון והפיתרון היחיד שמצאתי הוא לעבור לxp 64 . השאלה שלי היא האם אני לא אצור לעצמי בעיות ככה, כי לפי מה שהבנתי ל-64 סיביות יש בעיות דרייברים למיניהן וכו'. השאלה האם כדאי לי להשאר עם 32 ולהגדיל רק ל-4 ג'יגה זיכרון או לעבור ל-64 ולהגדיל ל-6 ג'יגה זיכרון? תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
המחשב הקיים: e4400 4GB 800 ddr2 asus p5q pro שאר הרכיבים עוברים בטוח (ssd, כרטיס מסך) המחשב השני: e8400 gigabyte ga-ep43t-ud3l ddr3 8GB 1066 השאלה המרכזית היא, האם הלוח של אסוס שווה השארות עם DDR2 ואז אני יעביר אליו אל המעבד החזק יותר. או שעדיף לשכוח מהמחשב הישן ולהעביר את הכרטיס מסך והSSD למחשב החדש?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות. כשאני מפעיל את הפוטושופ CS2 ביחד עם הוינאמפ (וגם בלי האמת) המחשב בקושי זז. מפרט המחשב הוא P4 intel 2600 ו512 מגה בייט ראם. 2 סלוטים של 256 מגה. כמה שאלות : 1. האם מעבר ל1GB ראם יעזור לי? 2. אפשרי לקנות סלוט של 1GB ולהוסיף לאחד ה256 ? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה
-
- 15 תגובות
- 996 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?
-
- 19 תגובות
- 996 צפיות
-